Reviews over Uitzendbureaus


  Een groot drama

  Review over Unique

  Dramatisch

  Teleurstellend

  Review over YoungCapital

  Het enige voordeel aan YC is dat het een verzamelplek is van bijbanen. De administratieve taken die ze je zogenaamd uit handen nemen, zijn niet veel werk en daarnaast worden hier regelmatig fouten in gemaakt. De communicatie is onpersoonlijk, bot en slecht. Verder word je platgegooid met mailtjes die ik inmiddels heb verplaatst naar de spam. Gezien de vele mailtjes van andere YC recruiters voor dezelfde baantjes minstens drie keer op een dag, lijkt het erop dat de bedrijfscultuur net zo rommelig is. Ook heb ik te maken gehad met alsmaar veranderende contactpersonen die allemaal niet lijken te weten waar ze de draad op moeten pakken. Nogmaals, rommelig. Al met al, het is prima te doen als je maar niet teveel met ze hoeft te dealen of als er iets verkeerd gaat. De voorkeur gaat toch altijd uit naar een baan rechtstreeks krijgen.

  Rotzooi

  Review over Uitzendbureau Actief Werkt!

  Uitzendbureau zonder visie.
  Geen reactie bij benadering.
  Linda Stammen, wanneer je voor mij zou werken had je ontslag gehad.

  Zwakke punten
  Geen reactie bij benadering.

  Slecht bedrijf

  Review over ASA Talent

  Heb meer dan een maand geleden gesolliciteerd op een vacature daar en kreeg dezelfde dag nog een belletje, dat ze me meenemen in het sollicitatie proces, en dat het een week zou duren. 2 weken gaan voorbij en ik heb nog niks gehoord, ik neem contact op en krijg het antwoord dat het druk is en dat ik sowieso gebeld word of ik nu wel of niet door het proces heen gekomen ben. Inmiddels alweer 5 weken totaal voorbij en ik blijf steeds het antwoord krijgen “het is druk we bellen je nog” het is gewoon in en in slecht. Je kan toch gewoon een snel telefoontje van 5 minuten plegen om een afspraak te maken voor een sollicitatie? Of een mail sturen dat de vacature vervuld is?

  Sterke punten
  Belden meteen op

  Zwakke punten
  Laten niks meer weten.

  Achterlijke lui

  Review over Tempo-Team

  Ik werk bij een detachering bureau maar vond het nodig om onze mensen die in het zelfde bedrijf werkzaam zijn af te pakken van ons, toen we daarover een gesprek aangingen met onze jurist dachten ze ons met alle arrogantie aan te kunnen, wat dus totaal niet lukte maar uiteindelijk had bedrijf zelf te kennen gegeven dat tempo team niet meer welkom was. Dus zal je denken probleem opgelost niet dus want trutten deden aangifte voor bedreiging & laster tegen ons wat uit eindelijk ook weer een blunder van tempo team was.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht

  Review over Quick-personeel

  Slecht. De communicatie kan beter als je iets vraagt dan word er gezegd ik ga informeren maar dan hoor je dagen niets. En je moet veel moeite doen om je loon te krijgen op tijd betalen weten ze niet wat dat is.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Ze geven je niet het gevoel dat ze er voor jou zijn en je problemen vlug oplossen.

  Maak geen account aan

  Review over YoungCapital

  Maak geen account aan bij youngcapital. Je komt er nooit meer vanaf. Ik heb me al 9 keer afgemeld en nog steeds staat elke dan mn mailbox vol

  Transitievergoeding

  Review over YoungCapital

  Slecht uitzendbureau dat voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten. Je moet zelf achter je geld aan gaan en dan nog proberen ze er onderuit te komen. Let goed op dat je geen contract aangeboden krijgt, of hebt gekregen, met ‘uitsluiting loondoorbetalingsplicht’. Het zijn kleine lettertjes, maar wanneer je geen opdracht meer krijgt kom je zonder inkomen te zitten.

  Na meer dan 6 maanden stopte plots de opdracht waardoor YoungCapital mij per direct geen salaris meer wilde betalen. Ondanks dat er een uitsluiting van loondoorbetaling in mijn contract stond, had ik wel recht op loon, omdat de opdracht-beëindiging niet tijdig schriftelijk was doorgegeven (dit moet volgens de wet). Daarna moeten ze je nog 4 dagen doorbetalen, heb ik begrepen. Na tientallen mails, telefoontjes, hulp van een jurist (via mijn rechtsbijstand) en bijna 5 maanden later is het uiteindelijk gelukt mijn geld te ontvangen.

  Mijn advies: Niet met dit bureau in zee gaan. En als je er al aan begonnen bent, vraag advies van een jurist om naar je contract te kijken en laat je adviseren waar je recht op hebt. Zo zijn de regels rondom oproepcontracten per 1 juli 2020 gewijzigd (WAB), waardoor alle uitzendkrachten bij einde contract recht hebben op een TRANSITIEVERGOEDING (1/3 maandsalaris per gewerkt jaar). Ondanks je hier recht op hebt zwijgt YoungCapital, dus ga er achteraan!

  Sterke punten
  Digitale dashboard met loonstroken etc.

  Zwakke punten
  Niet netjes m.b.t. betalen van salaris wanneer de opdracht stopt.
  Salarisadministratie is een rommel en volledig onbereikbaar voor werknemers.
  Bieden 3e wereld-contracten aan met ‘uitsluiting loondoorbetalingsplicht’.

  Ontslagen na ziekmelden(covid)

  Review over Manpower

  Dit is werkelijk de aller slechtste uitzendbureau ooit! Ik ben ontslagen nadat ik me twee dagen had ziekgemeld. Ik kreeg meteen een e-mail met dat ik niet meer gewenst ben en dat de opdracht is weggevallen. Tuurlijk kunnen ze dit doen omdat ze je een fase A contact aanbieden. Dus mogen ze de opdracht laten vervallen.

  Je moet rennen achter je uitbetaling, zij doen helemaal niks. Stelletje luilakken die er werken, nooit meer voor mij.

  MENSEN GA HIER NIET WERKEN!!

  EEN GEWAARSCHUD MENS TELT VOOR TWEE!

  0 STERREN WAARD

  Sterke punten
  geen sterke punten, echt 0

  Zwakke punten
  Alles om en rondom het uitzendbureau

  Persoonlijk contact!

  Review over Teamq14

  TeamQ14 schakelt erg snel en het persoonlijk contact is erg fijn

  Slechtste uitzendbureau ooit

  Review over Timing

  Eerste dag op werk was al een drama. Je wordt zo in het diepe gegooid. Je weet niet eens waaraan je moet beginnen. Zo veel gezegd tijdens de sollicitatiegesprek en komen daarna hun afspraken niet na. Wel verwachten dat je elke dag voor ze werkt, maar wanneer je zo nodig hebt, zijn ze er niet voor je. Heel veel fouten maken qua rooster en loonstrook. Ik vind het belachelijk.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na. Nemen de telefoon niet op als je belt. Onduidelijke regels

  Erg slechte communicatie

  Review over WerkTalent

  Werktalent vraagt je in te schrijven zodat je met ze kunt afspreken. Ze geven je de garantie je te contacten voor een afspraak, maar dan hoor je gewoon niets meer.. Een paar keer (ong 1 jaar later) laten weten dat je niet positief bent met de werkwijze en dat proberen ze op te lossen met smoesjes..
  Nee, werktalent heeft wat mij betreft gebrek aan TALENT!!

  Sterke punten
  Het NIET nakomen van gemaakte afspraken, genoemde problemen NIET oplossen...
  Helaas zouden dit NIET sterke punten moeten zijn...

  Zwakke punten
  Inzien dat de verantwoording blijft, ook als "bepaalde mensen" niet meer bij je werken.

  Slecht uitzendbureau

  Review over YoungCapital

  Als je vragen hebt heeft het geen zin je tussenpersoon te appen of te bellen, onbereikbaar. Bij het hoofdkantoor weten ze niets en is het moeilijk antwoord te krijgen.
  Bij ziekte doen ze er alles aan om je niet te hoeven betalen. Daarbij hanteren ze andere 'regels', zelfbedacht die niet in je arbeidsovereenkomst staan om te voorkomen dat ze je ziektegeld moeten betalen. Ik wacht nu al een maand op mijn geld en daar kan ik ook naar fluiten als het aan YoungCapital ligt.
  Ik kan het iedereen afraden om met hen in zee te gaan.

  Sterke punten
  Die heb ik nog niet kunnen vinden in de afgelopen 10 maanden.

  Zwakke punten
  Eigenlijk alles, gebrek aan empathie, gebrek aan kennis, slechte loonuitbetaling, superslecht bij ziekte van de werknemer, slechte bereikbaarheid, voortdurend andere tussenpersonen, ga zo maar door.

  Slecht

  Review over Manpower

  Super slecht uitzendbureau!
  Heel slecht met communiceren! grote mond en als van jezelf opkomt word je ontslagen.
  Slecht ervaring!
  Ze verdienen eens niet 1 ster.DIKKE 0

  Hondenkoekjes

  Review over YoungCapital

  Persoonlijk is het teveel om te vertellen. Maar kortom. Ze dreigen met procedure en regels als je teveel weerwoord geeft ( het ergste is het gaat om je eigen geld). Hebben totaal geen empathie naar omstandigheden. Als je ziek bent doen ze moeilijk over je ziektegeld en moet je daar weken over bellen mailen en ze reargeren nergens op want niemand kan je helpen. Zodra er iemand op vakantie of ziek van YC is valt heel de salarisadministratie plat en moet je maat geduld hebben. Ookal heb je al 3 weken geen loon gehad. Elke maand een nieuwe contactpersoon. Iedereen spreekt elkaar telefonisch en per mail tegen. Ze houden van geen antwoord geven en dreigen. Behalve bij een klacht mail. Naar veel ellende overgestapt naar een ander uzb met een dikke goedkeuring van de opdrachtgever naar het volgen van veel collegas. Want de laatste keer dat ik op mijn loonstrook ( als die beschikbaar was, maar dat was ook een punt) keek werd ik betaald met euro's en niet uitbetaald met hondenkoekjes. Het is dat ik een score moest geven en 1 moest kiezen maar anders hadden ze een minscore gekregen.

  Sterke punten
  Door de extra taken zoals mailen, bellen betreft je ziektegeld, declaraties, ov vergoedingen, werkgevers bonussen en correcties bouw je ervaring op als intercendent. En ze weten je goed je eigen gevoel in kaart te brengen. Ookal zijn zijn het moordneigingen.

  Zwakke punten
  mevrouw R. van de Oetelaar en de rest.

  Slecht

  Review over YoungCapital

  Hele slechte communicatie. Je moet overal zelf achteraan. Heel veel problemen en er word alleen maar verteld ik kan je niet helpen.

  Sterke punten
  In het begin regelen ze alles goed

  Zwakke punten
  Er word slecht gecommuniceerd met Teleperformance

  ONprofessioneel uitzendbureau

  Review over YoungCapital

  Heb´ Young Capital zo ongeveer 2 maanden de tijd gegeven om te testen. En nu kan ik wel zeggen : super-onprofessioneel. Ik heb sterk het idee dat ze zomaar vacatures proberen in te vullen terwijl ze niét de "opdracht" van de klant hebben gekregen.. En dan wordt er met je gesold. ONempathische medewerkers (op énkele, slechts énkele uitzonderingen na). Robot-medewerkers (als je ze een bepaalde niét-standaard-vraag stelt, weten ze het ineens niet meer..). Robots, inderdaad. Je bent een nummer.

  Sterke punten
  Een kleine schatting : slechts 5% van hun medewerkers zijn de (positieve) uitzonderingen.

  Zwakke punten
  * ze weten je telefonisch snel te vinden, maar o wee als je teveel vragen over een vacature stelt.. dan ben je al snel "lastig" ;
  * ze weten je telefonisch snel te vinden, maken snel een videocallafspraak met je, en dan blijkt ineens IN die videocall dat die ene vacature waarop je reageerde al vervuld is, "maar ik heb nog wel een ándere vacature voor je," --> dit had ik graag éerder geweten.. (onprofessioneel) ;
  * totaal geen empathie - je stelt ze een bepaalde vraag die doodnormaal is, maar misschien "lastig" voor het uitzendbureau, en dan wordt de "toon" van de intercedent ineens heel anders.. ;
  * slechts beperkte info krijgen over een vacature tijdens een intake (en er daarna achter komen dat er veel "addertjes" onder het gras zitten..).

  Slechtste uitzendbureau ooit

  Review over YoungCapital

  Slechtste uitzendbureau op de markt.
  Je wordt bij Young Capital alleen gezien als een nummertje uit velen. Ze zijn ook niet oprecht tegen je en communiceren jouw wensen niet goed door met de opdrachtgever. Zelfs de opdrachtgevers zijn niet tevreden met hen. Ik zou willen dat ik 0 sterren kon geven.

  Zwakke punten
  Geen transparantie. Niet oprecht. Gaat voor massa productie. Laat geen waardering blijken voor haar werknemers.

  Slechtste uitzendbureau ooit

  Review over Manpower

  Lang op je geld wachten.nooit optijd betalen.telefonisch nooit bereikbaar.je krijgt nooit een belletje terug email word nooit beantwoord en zeer laag salaris

  Zwakke punten
  Heelveel

  Slecht

  Review over Timing

  Het bedrijf nam zelf contact op, na slechts 1 keer contact te hebben gehad reageert de contactpersoon nergens meer op. Ik heb gebeld en gemaild maar je word van het kastje naar de muur gestuurd.

  Luba of Leiden in last?!

  Review over Luba

  LUBA (LUgdunum BAtavorum) is een uitzendorganisatie opgericht vanuit Leiden. Leiden in last zullen we maar zeggen. Deze kleinere organisatie is duidelijk alleen op het eigen geld gericht en niet op het welzijn van de tijdelijke werkers. Men moet zich toch wel schamen vind ik. Tewerkgestelden zijn vaak Polen die hard werken voor weinig geld en hun rechten niet kennen. Een pervers verdienmodel natuurlijk! De intercedenten denken alleen aan hun eigen belang, jammer is dat.

  Sterke punten
  uitzendkrachten slecht behandelen en geen rekening met persoonlijke omstandigheden houden. Luba = keizer en uitzendkracht = een soort slaaf

  Zwakke punten
  Onvriendelijke bejegening, bijvoorbeeld bij ziekmelden.

  Randstad is gewoon slecht

  Review over Randstad

  Ik heb gesolliciteerd voor stewardess
  Maar toen ik de knop voor opslaan indrukte kreeg ik al meteen via mijn mail een afwijzing. Dit is echt heel vreemd omdat ik ook bij TUI FLY heb gesolliciteerd en door de eerste selectie ronde ben gekomen. En TUI is net zo streng als KLM. Ze zeiden dat ik niet door de basis selectie was gekomen. Wat bedoelt u!!! Ik vind ze zo arrogant. Dat ik niet meer wil solliciteren bij een uitzend bureau. Trouwens kwam ik later achter dat je via Randstad solliciteerde en niet direct via KLM.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze zitten er vaak naast met beoordelen.

  Declaratie

  Review over YoungCapital

  Declareren is bijna onmogelijk. Vaak refreshed de pagina waardoor alle gegevens kwijt zijn. Verder is het niet duidelijk, wijzen ze elk detail af waardoor je weer op nieuw je declaratie moet indienen. Ook zijn contact personen moeilijk te bereiken en krijg ik een ontzettend laag uurloon.
  Alleen al met het invullen van mijn gewerkte uren ben ik 20/30 minuten bezig. Voordat mijn declaratie word goedgekeurd word hij eerst 5 keer afgekeurd. Door dat gekloot heb ik vaak pas 2/3 weken later mijn geld. Een beetje medewerking zou prettiger zijn dan dwars liggen en de handen van mijn struggles afhalen.

  Sterke punten
  Sommige collega’s van YC klinken empatisch en proberen zich wel in te zetten.

  Zwakke punten
  Vaak gebeurt er niks wanneer ze zich inzetten voor je. En geld is super lastig te declareren door alle eisen en voorwaarden.

  Slechtste uitzendbranche ever

  Review over YoungCapital

  Wat valt er nog te zeggen 1,5 sterren zegt al genoeg over deze uitzend organisatie.
  Dus mensen niet mee in zee gaan.
  Zie mijn review op trustpilot

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Voor niets solliciteren

  Review over Adecco

  Ik solliciteerde via Adecco op deze vacature: enthousiaste klant contact medewerker 24 uur/week in Beilen. Mijn sol. is een zwaar teleurstellende ervaring geworden. Door Adecco gebeld en ik moest met spoed uitgebreid interview doorstaan terwijl ik met ander werk bezig was. Dit heb ik goed doorstaan. Toen met spoed account aangemaakt en ik moest direct een referentie opgeven (nog nooit meegemaakt). Dit deed ik,. Adecco belde mijn ex werkgever die een positieve referentie gaf.
  Adecco zei dat men minstens 4 mensen nodig had en dat ik zeer snel op gesprek kon. Dan hoor ik bijna 1,5 week niets meer en Adecco vertelt mij doodleuk dat de vacature er helemaal niet is. Vaag slap excuus dat vacature op de hold zou staan.
  IK heb ook uitgebreid persoonsgegevens moeten verstrekken privacy gevoelig e.d. Veel klachten op internet over Adecco die ook door autoriteit persoonsgegevens op de vingers is getikt zag ik op internet.
  Dit vind ik niet zo netjes allemaal en geen reclame voor Adecco.

  Sterke punten
  Licht je telefonisch in ook als het niet doorgaat

  Zwakke punten
  Wantrouwende houding over cv
  Belt referenties terwijl er uiteindelijk helemaal geen vacature is
  Dringt met spoed tel. interview op