Nieuwste Reviews

Start People - Dikke pech, maar dit uitzendbureau moet weg

0

Review:
Ik ben totaal niet tevreden over dit uitzendbureau, mijn partner zou ervoor gaan werken, maar door problemen met zijn auto word hij als een 16 jarige aan de kant gezet. Een schande is het, het liefste hebben ze dat je gaat smeken en je dan alsnog een trap nageven, dit gaat over het Start People Leerdam VSI inhouse, waar één of andere Salina Kreté denkt dat ze de mensen begrijpt, mijn partner heeft haar nog nooit ontmoet. Dit uitzendbureau zegt een 24 uurs service te hebben, nou dat hebben we geweten ze waren nog niet eens te bereiken. Nee dit uitzendbureau is een doorn in ons oog en mijn partner voelt zich totaal niet begrepen. Start People Leerdam, ga je schamen met je klote personeel en geef de mensen communicatiecursus!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen 24 uurs service
Vreselijke personeel
Geen communicatie
Loze beloften

Jeroen beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Sloobest - haary

0

Review:
haaaart

Unique - Afspraken nakomen?

0

Review:
Nou wat is dit slecht zeg, je reageert op een vacature je krijgt snel bericht terug en word uitgenodigd voor een match experience(wij waren met zijn 2e) andere persoon kreeg vanaf de eerste minuut de aandacht je kwam er niet tussen dus het resultaat was al duidelijk maar toch, zeggen achteraf dat je gebeld word of je succesvol was of niet dit was nu een week geleden zonde van mijn reiskosten en moeite! Waardeloos bedrijf!

Sterke punten:
Niks goeds over te zeggen!

Zwakke punten:
Alles! De hele communicatie is slecht! Afspraken worden niet na gekomen. Je word wel behandeld als een nummertje ook al zeggen ze van niet! Administratie is een puinhoop zijn altijd alles kwijt of zijn de helft van je gegevens kwijt

Denise Lel beveelt Unique NIET aan bij vrienden/bekenden

Susa - Zeer slecht

0

Review:
Ten eerste moet je veel te veel moeite doen om te solliciteren. 2 x een telefonisch gesprek en een Skype gesprek om daarna nog met het bedrijf waarvoor je solliciteerde een gesprek te hebben is belachelijk veel moeite. Dit kan efficiënter.

Ten tweede zijn de telefonische gesprekken een lachertje, de recruiter luistert niet naar je antwoorden en leest gewoon standaard vragen achter elkaar op. Hierdoor moet je vaak dingen herhalen.

Ten derde is de manier waarop ze doorgeven of je het geworden bent of niet verschrikkelijk. Ze verplaatsten het moment van bekendmaking bij mij. Dan word je gebeld en zit je vol zenuwen en dan zeggen ze we willen nog andere sollicitanten afwachten. (Dan weet je het eigenlijk al wel) Ze beloven je over 2 dagen terug te bellen maar doen dit dan niet. Wanneer je zelf dan belt weten ze eerst niet waar je het over hebt, dan gaan ze overleggen met collega’s, dan word er verteld dat je niet geschikt bent (terwijl je een opleiding in die richting doet en al 3 jaar ervaring hebt) en dan zeggen ze doodleuk, kijk verder op onze site en solliciteer op andere vacatures. Ik kreeg niet eens excuses voor het niet terug bellen.

Sterke punten:
Ze nemen telefoon snel op

Zwakke punten:
Al het andere

Anoniem beveelt Susa NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - oplichters

0

Review:
ik ben nu 6 weken weg bij het bedrijf waar ik voor gewerkt heb via manpower,
echter laten ze gewoon mijn contract op aktief staan,
ben al 5 weken bezig om mijn zweet centjes te krijgen,
ik wordt maar aan het lijntje gehouden en ze betalen gewoon niet uit,
maar ik laat het hier niet bij liggen en zullen ze de gevolgen op het bordje krijgen.
nog nooit zo kwaad geweest!!!!

Sterke punten:
niets

Zwakke punten:
alles

michael sm beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Zeer slecht en onprofessioneel

0

Review:
Op de afspraak 5 minuten eerder aangekomen, pas 20 minuten later opgehaald, dat terwijl dezelfde medewerkster zat te niksen! Op basis van mijn ervaringen en studie denk ik geschikt te zijn en heb ik mijn interesse duidelijk gemaakt, ook omdat ik al een vergelijkbaar werk aan het doen ben! Eenmaal in het gesprek probeert die ene rare medewerkster alles te doen de vacature onaantrekkelijk voor mij te maken! Waarom nodig je me uit dan denk ik bij mezelf! Telefonisch is het een drama ket adecco! 3 keer in de wacht gezet en ze kunnen je naam niet eens spellen! Bah! Ik doe NOOIT MEER ZAKEN MET DIT CLUBJE!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Alles, truttige medewerksters en zeer onprofessioneel!

Nipa beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

PagePersonnel - Page personell, nare hunters!

0

Review:
Aantal keren benaderd, willen je zo ongeveer zonder vacature die normaal eerst kan ibzien op gesprek sturen.
Of leggen je CV bij een bedrijf zonder je te informeren. Bellen je dan op dat je op gesprek kan.
Rare communicatie en manier van werken!
Ik had op linkedin mn profiel aangepast met nieuwe baan en vragen me vervolgens of ik nog beschikbaar en op wat voor basis ik ergens heb getekend🧐🤔

Sterke punten:
Uitgebreid bestand

Zwakke punten:
Zie review.
Ze pushen erg!

XL Studenten Uitzendbureau - Veel werk

0

Review:
Prima uitzendbureau! Hebben veel aanbod en de mensen die er werken zijn over het algemeen erg vriendelijk. Vooral ideaal als je in een korte periode wat bij wilt verdienen naast je studie.

Sterke punten:
- Veel baantjes
- Aardige mensen
- Ideaal naast je opleiding

Zwakke punten:
- Geen

Maud beveelt XL Studenten Uitzendbureau aan bij vrienden/bekenden

XL Studenten Uitzendbureau - nooit meer

0

Review:
Stelletje onwetende mensen die daar werken.
krijg je een contract staat er een relatiebeding in??

-Ik weer contact met ze opgenomen betreffende relatiebeding dat het niet bedongen mag worden met een minderjarige. Kreeg ik als antwoord terug: Ja dat mag zeker wel want dat krijgt iedereen mee in zijn contract.

- krijg ik de vraag of ik een nachtdienstje wil draaien als garderobe dame van 23:00 tot 07:00?? Moest ze weer duidelijk maken dat een minderjarige GEEN nachtdiensten
mag werken.

-gekloot met je gewerkte uren, word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Na 2 weken nog steeds mijn volledige uren niet uitbetaald gekregen.
Sterke punten:
In het begin vriendelijk totdat jij ze op hun fouten wijst. Komt de kat uit de mouw want ja wat weet een studentje...

Zwakke punten:
-loonstroken die niet kloppen
-uitbetalen van uren niet kloppen
- kennis van arbeidswet en regelgeving ver te zoeken. Jij als
1ste jaar MBO'er moet het ze duidelijk maken hoe het precies zit.
-fouten geven ze niet toe.

Nevernooit beveelt XL Studenten Uitzendbureau NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - In en in triest!

0

Review:
Alles wat je niet wilt krijg je bij manpower.
Ze behandelen je als een stuk dom wezen. Durf te beweren dat ik meer capabel ben om deze baan bij manpower op een goede manier te bewerkstelligen.
Na een ziekte van 3 weken, moest ik zelf achter mijn ziektegeld aan bij acture. Nu na bijna 3 maanden nog niets gekregen. Moest ik manpower gaan vertellen hoe dit werkt. Contactpersoon ontloopt je gewoon. Na 4 maanden kreegik haar eindelijk aan de telefoon.
Inmiddels is na deze lange tijd, een paar dagen geleden eindelijk iets bekend bij acture. ( Regelen is mijn vakgebied, en moet als zelfstandige werken aangezien je dan geen uitkering krijgt bij uitval) Ga asjeblieft niet via manpower aan het werk of je moet het leuk vinden om dagelijks te moeten bellen en mailen met de vraag waar je geld blijft.Verder:

Eerlijkheid.
Rechtuit zijn.
Beleeftheid.
Stiptheid....

Dit is idd wat zij totaal niet bezitten.

Sterke punten:
Geen. Sterke punten voor henzelf is denk ik onbeschoftheid. Daar worden ze vast op uitgekozen.

Zwakke punten:
Zeer onbeschoft en ze zijn allemaal niet capabel voor deze functie.

Anoniem beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden