Reviews over Uitzendbureaus


  Hard voor weinig - Review over Randstad

  Sinds 3 weken ben ik op oproep werkzaam in de horeca voor Randstad. Ik ben in de 50 en krijg bruto € 10,50 p.u. werk in de avonduren tot in de nacht maar krijg geen toeslagen. Cao van het horecabedrijf nagekeken en wat blijkt. Uitzendkrachten hebben geen recht op toeslagen?? Dus je werkt je de tandjes en krijg daar nog geen eens naar betaald, ook overleg gehad hierover met Randstad maar die geven aan dat het horecabedrijf niet meer wil betalen?? Dit is financieel misschien aantrekkelijk voor een student als zakcentje maar als je een gezin hebt heb je niets aan € 6,-- netto per uur. Echt niet te geloven. En wat zal Randstad aan zijn uitzendkrachten verdienen vast geen € 6,-- netto per uur. Echt oplichters. Ga er niet voor werken, ze trekken je een poot uit. Dit soort praktijken moeten beter gecontroleerd worden,je wordt opgelicht waar je bij staat.

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Alles is fout bij Randstad. Geld verdienen over de rug van een ander.

  Slecht - Review over Timing

  Meerdere malen op vacatures gesolliciteerd. Nog nooit een reactie gehad. Na 8 maanden bellen ze je op . Of je nog beschikbaar bent. Niet dus . Echt skecht

  Gewoon niet leuk meer - Review over PagePersonnel

  Bar slecht,je mag blij zijn als je je geld op tijd krijgt en ziekmeldingen worden gewoon niet correct behandeld.

  Zwakke punten
  Communicatie

  Gewoon kut - Review over PagePersonnel

  Bar slecht,je mag blij zijn als je je geld op tijd krijgt en ziekmeldingen worden gewoon niet correct behandeld.

  Zwakke punten
  Communicatie

  Minder dan 1 ster - Review over Unique

  Wat een onbeschofte recruiters.....onbegrijpelijk dat opdrachtgevers zaken met deze firma willen doen. \\r\\nStonden 20 jaar geleden als zeer goed bekend maar zijn inmiddels afgezakt naar het niveau bedroevend slecht.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Onbeschoft\\r\\nNiet betrokken \\r\\nGeen commitment

  misleidende reclame - Review over Tempo-Team

  wat een overdreven, misleidende reclames van Tempo team !!!\\r\\n\\\"raak niet uitgepraat over die nieuwe baan\\\", \\\" die super leuke aanstaande collega\\\'s\\\".\\r\\nwat een overdreven gel*l,\\r\\nje wordt als 2e rangs medewerker behandeld, slecht uurloon.\\r\\nenige die profiteerd is Tempo team,\\r\\n\\\"banen-melkers\\\"

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  misleidende / overdreven / reclame

  KUT bedrijf - Review over Unique

  Zeer slecht (lees: nooit) telefonisch bereikbaar, maar als zij jou nodig hebben hangen ze continue aan je lip. Zeer slechte service en betalen gwn niet uit. Bedrijf heeft me een aantal grijze haren extra bezorgd. Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan

  Sterke punten
  Geen

  Slechte zaak - Review over Luba

  Als ze je nog "binnen moeten hale\" reageren ze snel en zijn ze makkelijk bereikbaar. Maar als je werkzaam bent via Luba dan duurt het vrij lang voordat je een reactie krijgt (mail verzonden op vrijdag, inmiddels woensdag en nog geen reactie gehad). Je krijgt geen reiskosten vergoed als je naar kantoor reist met auto EN met openbaar vervoer. Dat terwijl er tegenwoordig veel bespaard wordt op de reiskosten vanwege thuiswerken. Dit wordt ook niet verteld voordat je je contract tekent maar als je al 2 maanden aan het werk bent. In de CAO staat dat de werkgever de reiskosten moet vergoeden.

  Sterke punten
  Proactief zijn als ze je nog moeten \\\'binnen halen\\\'.

  Zwakke punten
  Regels hanteren die niet zijn besproken in het contract of in de uitzendopdracht. \\r\\nTraag in communicatie, als

  Te weinig loon ontvangen - Review over Start People

  Door een wijziging heb ik (en meerdere collega's) recht op een nabetaling. Ongeveer 2500 bruto over een periode van meer dan een jaar! Belofte na belofte, geen reactie en nog steeds geen geld!

  Zwakke punten
  Reageren niet als je mailt of belt. Houden zich niet aan afspraken.

  Onbetrouwbaar - Review over Start People

  CV en in sollicitatiegesprek veel persoonlijke zaken besproken voor nieuwe baan. Medewerkster zou contact opnemen. Getracht haar steeds te bereiken. Meldde zich ziek zou terugbellen na het weekend; niets meer gehoord. geen mail geen app. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand die je kan helpen.

  Sterke punten
  Mooie advertenties plaatsen. Dat ze het voor elkaar hebben gekregen in de top 5 te staan. Goed zijn in mooie praatjes en valse beloften voor de goedgelovigen.

  Bijzondere gang van zaken - Review over Manpower

  Geen terugkoppeling op sollicitaties, okal zou dit binnen twee werkdagen moeten gebeuren. Vervolgens krijg je mails over andere functies die totaal niet bij je profiel passen.

  Zwakke punten
  communicatie, acquisitie

  Randstad houdt je voor de gek - Review over Randstad

  Beste mensen, Ga aub niet in zee met Randstad want je wordt voor de gek gehouden. Ze zoeken echt manieren om jou voor een lager bedrag te laten werken. Het zou dan aan je werkervaring liggen, terwijl in de vacature overduidelijk om een starter wordt gevraagd met nog geen werkervaring. Het ergste is dat je meerdere telefoontjes ontvangt en pas in het laatste telefoongesprek duidelijk wordt dat ze minder willen betalen.

  Zwakke punten
  - Misleiding - mooie praatjes

  Empathie van een visstick - Review over YoungCapital

  Jaar voor ze gewerkt nooit problemen gehad totdat ik aangaf vast contract te krijgen en ja hoor kunt fluiten naar je laatste loon, reageren niet op mail, telefonisch slecht bereikbaar. Wacht nu al 2 weken op mijn laatste salaris, vakantiegeld moet je zes weken op wachten als ik dat niet op tijd binnen krijg ga ik andere stappen ondernemen. Oplichters!!

  Sterke punten
  Mooie verhaaltjes vertellen

  Zwakke punten
  Empathisch vermogen ho maar Komen afspraken niet na Onprofessioneel

  Waardeloos uitzendbureau - Review over Timing

  Paar keer gesolliciteerd, krijg je nog geen eens antwoord op Gelukkig zijn er nog genoeg andere uitzendbureaus

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Avoid at any cost. - Review over Timing

  Agencys like that should be closed. They doing nothing to help you. They just need you at work for 12 hours per day and next 5 days in a row. Doesn't matter your health.

  zeer slechte uitzendburo - Review over Unique

  contract werd niet verlengt omdat men beweert dat ik in 2020 wel 16 x ziek ben geweest ben in dat jaar 4 x ziek geweest ik zat toen nog in status A dat betekent dus elke x als je ziek ben wordt je contract verbroken en als je weer aan het werk gaat dan teken je online een nieuw contract dus dat zou betekenen dat ik 16 x een nieuw contract heb moeten tekenen goh waarom heb ik dan maar vier contracten wat zij ook doen is de xen dat ik naar huis werd gestuurt ivm Corona 3 x en ik heb 3 x een arbeidsongeval gehad daar komt ook nog eens bij arbeidsongeval is 100% ziektegeld heb ik tot op heden niet gekregen wat zij ook hebben gedaan verledenjaar is mijn vakantie geld in 1 x uit betaalt terwijl ik daar helemaal niet om had gevraagt gevolg ja werd er gezegt dat is omdat je een nieuwe contract heb ik geloof dat zij verplicht zijn om mij daar ruim van te voren in te lichten zodat ik mijn vakantie kan op nemen gevolg is dat ik bijna twee jaar achter elkaar heb gewerkt gevolg daar van begin dit jaar een zware burnout liep bij 3 psy dire maanden wilde ik weer re integreren (uitzendburo is daar verantwoordelijk voor ) heb een gesprek op kantor gehad van Unique met een of een andere hoge typmiep die zij dat ze over een week contakt met mij zal nemen om te beginnen met te re integreren sins dien heb ik niets meer gehoord van hun dus heb me ziek uit dienst gemeld en zit nu in de ww Ik las ook dat er een hoop klachten zijn betreft salaris uit betaling klopt daar zijn zij meester in

  Sterke punten
  totaal GEEN

  Zwakke punten
  in alles, contakt ,administatie,salaris uitbetaling , nooit een terug koppeling als je gebelt heb ,slordig met contracten ,

  Niet te vertrouwen - Review over Uitzendbureau 65plus

  Het eerste gesprek is veel belovend en alleen worden de verhalen niet waar gemaakt. Ze geven je werk als keuken medewerker a 10,50 maar het is gewoon catering werk dat normaal tussen de 11,50en 12,58 betaald. Als je ze daar op aan spreekt doen ze ondanks toezeggingen er niets aan , je moet zelf bij de opdrachtgever aan de bel trekken die dan zelf contact opneemt met het uitzendbureau om het aan te passen. Ben 31 juli weggegaan bij dit uitzendbureau en het is nu de ZEVENDE na vertrek en heb nog steeds geen eindafrekening gehad , zit nog steeds op mijn geld te wachten. (Normaal bij andere uitzendbureaus , waar gewerkt is , binnen 14 dagen afgehandeld )

  Sterke punten
  Sprookjes vertellen

  Zwakke punten
  Doet weinig voor hun uitzend krachten.

  Reageren helemaal nergens op - Review over WerkTalent

  Simpele vraagjes over bijvoorbeeld vacatures krijg je geen antwoorden. Ze willen wel vooraf alles van jou weten in detail en dan nog geen antwoord. Wat een fatsoen en daar zou je dan voor willen werken. Nee dank u, gelukkig genoeg keuze voor anderen.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Nergens op reageren als je misschien niet direct in het ideale profiel past

  Pas op als je arbeidsongeschikt wordt bij Randstad - Review over Randstad

  Werken voor Randstad niet mijn keuze, maar het liep eenmaal zo. Het gaat goed zolang je altijd "Ja" zegt en wekelijks je loonbetaling controleert en laat herstellen. De spelletjes met alleen tijdelijke contracten en naar huis sturen voor een paar maanden kunnen ze ook goed. Na bedrijfsongeval in ziektewet terechtgekomen en door UWV arbeidsongeschikt bevonden. Randstad diende direct bezwaarschriften in zonder vooraf ooit te hebben geïnformeerd of hoe en wat. Schandalig. Er zit daar een juridische afdeling die standaard tegen alles procedeert als ze bang zijn dat het Randstad geld kost en niets oplevert. Dat als dank voor dat je er hebt gewerkt en door hun werk een ongeval krijgt..... RANDSTAD UZB blijf er weg !

  gebeld door een robot - Review over YoungCapital

  werkelijk waar een inbreuk op mijn privacy. Ik ben kort geleden gebeld door een robot van Youngcapital met het nieuws dat er een baan beschikbaar is, waar ik overigens helemaal niet om hem gevraagd. Meerdere keren gevraagd me voor deze onzin af te melden, maar helaas blijf ik gebeld worden. belachelijk...

  Slecht!!! - Review over Timing

  Helaas ben ik niet te spreken over dit uitzendburo!! Wat cominuseren betreft kennen ze blijkbaar niet, zo beloven van alles en komen het vaak niet na!! Bijvoorbeeld stellen ze je aan een bedrijf voor?! En laten verder niets meer van zich horen!! En dan moet ik het via een ander uitzendburo te horen krijgen dat ik al eens via Timing voorgesteld ben en vervolgens ben afgewezen door het bedrijf!! Echt over terugkoppeling hebben ze nog nooit van gehoord blijkbaar. Ik heb geen vertrouwen meer in dat uitzendburo!! Ze zijn niet helemaal eerlijk helaas.

  Sterke punten
  Afspraken niet!! Nakomen en de boel voor de gek houden!!

  Zwakke punten
  Dat hele Timing zooitje!!

  MEGA SLECHT - Review over XL Studenten Uitzendbureau

  Leuk als je vrijwilligers werk wilt doen. Ze beloven elke keer valse dingen zoals dat je bijvoorbeeld met je vrienden kan werken wat op locatie zelf nooit de werkelijkheid is. Je krijgt veel minder uitbetaald dan ze zeggen, de communicatie loopt mega slecht. Ik loop al een maand elke dag achter mn geld aan bij Dyani, telkens een ander excuus. De andere medewerkers weten ook niet van communiceren maar je word wel elke dag platgebeld of je beschikbaar bent. Ik zou niemand aanraden om hier te werken mega slecht geregeld je bent langer achter je geld aan het zitten dan dat je werkt echt schandalig

  Uitbetaling afrekening - Review over YoungCapital

  Na uidienst treding hoor je je afrekening binnen 4 tot 6 weken te krijgen. Niet na de laatste verloning 4 tot 6 weken. Inmiddels is week 7 verstreken. De dame aan de telefoon zei mij week 33 kun je je verloning verwachten. Tot op heden niks ontvangen. Je krijgt 2 verschillende antwoorden. Dit is een zeer slecht uitzendbureau die zich niet aan de wetgevinghouden en aan de eigen afspraken. Niet eens 1 ster waard.

  Bijzonder - Review over Tempo-Team

  Gezien op vacature voor in ziekenhuis had gesolliciteerd, direct kon ik aan de slag! Top dacht ik, ze konden mij hoger contract aanbieden als ik ook voor af en toe in december als iets minder druk was in verpleeg tehuis wilde werken.. prima! Dag later mogen je we uit hoge nood daar paar dagen plaatsen, eind van de week dan naar ziekenhuis. Ok vooruit ( wilde eigenlijk nooit meer in tehuis werken) maar goed laat ik mijn goede kant zien! 8 weken verder heb ziekenhuis nog nooit gezien! Alleen maar ouderezorg! Antwoord was je had toch ja gezegd, ja duh je vroeg in de donkere maanden! Dus heet dat niet mensen voor de gek houden en zo toch mensen op deze plek te krijgen, die moeilijk nog binnen zijn te krijgen?! Ik noem het teleurstellend en bijzonder dat je met je eigen ogen in trapt..

  Sterke punten
  Die zal ik nog moeten tegenkomen

  Zwakke punten
  Niet nakomen wat je is beloofd

  Bijzonder - Review over Tempo-Team

  Gezien op vacature voor in ziekenhuis had gesolliciteerd, direct kon ik aan de slag! Top dacht ik, ze konden mij hoger contract aanbieden als ik ook voor af en toe in december als iets minder druk was in verpleeg tehuis wilde werken.. prima! Dag later mogen je we uit hoge nood daar paar dagen plaatsen, eind van de week dan naar ziekenhuis. Ok vooruit ( wilde eigenlijk nooit meer in tehuis werken) maar goed laat ik mijn goede kant zien! 8 weken verder heb ziekenhuis nog nooit gezien! Alleen maar ouderezorg! Antwoord was je had toch ja gezegd, ja duh je vroeg in de donkere maanden! Dus heet dat niet mensen voor de gek houden en zo toch mensen op deze plek te krijgen! Ik noem het teleurstellend en bijzonder dat je met je eigen ogen in trapt..

  Sterke punten
  Die zal ik nog moeten tegenkomen

  Zwakke punten
  Niet nakomen wat je is beloofd