Nieuwste Reviews

ViVace - Geweldig band

0

Review:
Een geweldige band mee gemaakt
Met koningsdag heerlijk van Nederlands tot ABBA.
Een wordt geweldig

Sterke punten:
Gewoon goed

Zwakke punten:
Ieder zijn eigen ding

PagePersonnel - Positieve ervaring

0

Review:
Met verbazing bekijk ik de onderstaande negatieve beoordelingen. Ik heb daarentegen uiterst positieve ervaring met PagePesonnel: zij hebben mij drie keer aan een tijdelijke baan geholpen en eveneens meerdere keren aan een sollicitatiegesprek. Toen ik werkzoekende was, werd ik regelmatig gebeld voor een vacature en de werknemers lieten zich altijd van hun beste kant gezien. Een keer mocht ik op gesprek komen bij een bedrijf, terwijl het tijdstip voor mij niet schikte. Wat gebeurde er? Een werknemer van PagePersonnel zorgde persoonlijk voor een transfer zodat het gesprek bij het bedrijf toch door kon gaan. Dat noem ik nog eens service! Voor de rest zijn het hele aardige mensen en ik heb echt waardering voor hun manier van werken.

Sterke punten:
Beleefde werknemers; vaak aan een baan/sollicitatiegesprek geholpen; denken mee in oplossingen; mooi kantoor

Zwakke punten:
Af en toe een miscommunicatie geweest

Ruben beveelt PagePersonnel aan bij vrienden/bekenden

Juuni Attitude Hunters - Vreselijk uitzendbureau

0

Review:
Ik heb over vestiging Voorburg. Ik had een afspraak met hun. Mevrouw, eigenaresse komt te laat, zij weet ook niet wat de redenen zijn dat ik kom, niet voorbereid. Ze heeft mijn cv nooit gezien, haar excuus is dat ze terug van de vakantie is. Ze luistert helemaal niet naar je, ze stelt een vraag en als je antwoord geeft krijg je onaardige comentaar. Zonde van je tijd, zo'n uitzendbureau als Juuni zou de deur moeten sluiten. Zulke slechte ervaringen met uitzendbureau had ik nog nooit.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Werkelijk niets ging goed tijdens ons gesprek

Anna beveelt Juuni Attitude Hunters NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Beloven van alles, als je reageert op hun leugens

0

Review:
Ben met mooie beloftes verleidt. In de praktijk was er niets van waar. Zou een contract krijgen voor 20+ uren, kreeg een 0 uren contract, ondanks mijn vraag hierover bleven ze volhouden dat het allemaal oke was. Toen ik getekend had bleek het toch om 0 uren te gaan. Ook het “uitzicht op vast” was een zeepbel, niets van waar. Het zijn leugenaars die zo hun vacatures vervullen. Nooit aan beginnen, geloof niet wat ze zeggen en beloven. Ze maken het niet waar. Grote bek hebben ze wel klaar. Slechtste uitzendbureau ever! Oplichters.

Sterke punten:
Uitbetalen doen ze (nog) wel.

Zwakke punten:
Waardeloze beloften.

Johanna beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Unique - Unique doet niets voor je

0

Review:
Ik werd gebeld door unique amsterdam voor een interessante functie, daar heb ik op gesolliciteerd. Krijg ik vervolgens te horen dat ik het niet ben geworden en dat ze mij spontaan maar op een andere (lees: minder verdienende) functie hebben voorgesteld. Daar was ik niet zo blij mee. De functie was voor een aantal weken, dus ik heb niet over salaris onderhandeld. Krijg ik te horen dat ze me langer willen houden, ik geef aan dat ik dan wel meer salaris wil. Gaat mijn intercedent regelen, zegt ze.
Vervolgens neemt ze niet meer op als ik bel en reageert ze ook niet meer. Heb erg het gevoel dat ze samenspant met de inlener om mij zo min mogelijk te betalen

Sterke punten:
geen idee

Zwakke punten:
vraag me serieus af wat ze doen met het geld dat ze aan mij verdienen

willie beveelt Unique NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Randstad den haag

0

Review:
Afschuwelijke mensen zijn het. Ze hebben mij letterlijk de deur gewezen, ik heb een wo-graad. Maar kennelijk zie ik er niet representatief genoeg uit?
Randstad legal den haag, daar laten ze mij, een bruine vrouw niet binnen, ze wilden mij niet eens aanhoren! Your loss, randstad!

Sterke punten:
goed aanbod (niet voor mij helaas)

Zwakke punten:
Ze sturen mij mails om bij callcentra te gaan werken? Terwijl ik volgens mij een iets andere diploma heb

Willemien beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

YoungCapital - WAARDELOOS

0

Review:
Salarissen worden te laat of helemaal niet over gemaakt, uren zijn ze kwijt(!), moet overal zelf achteraan.. en ga zo maar door
Bonussen die ik krijg, moet ik ook zelf achteraan bellen, echt waardeloos!
Alle contact gaat ook via Whatsapp, en als je het ergens niet mee eens bent op de Whatsapp, krijg je nog een grote mond ook nog, door notabene iemand die 10 jaar jonger is en net komt kijken als het gaat om arbeid verrichten. Respect is daar heel ver te zoeken.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Zie bovenstaande.

Miranda beveelt YoungCapital NIET aan bij vrienden/bekenden

U-Boss - Ze zijn er voor jou? Weinig van gemerkt

0

Review:
Wanneer er iets is, kan je bij U-Boss terecht... en dat heb ik gemerkt.

Op een gegeven moment werd ik onheus behandeld door de opdrachtgever waar ik via U-Boss voor werkte.

Uitzendbureau op gebeld en ik kon mijn ongenoegen kenbaar maken. Er werd naar mij geluisterd. Tevens beloofde Jr. recruiter mij terug te bellen tijdens mijn pauze.

Ze belde terug en ik kon mijn grieven delen. 3 keer (!) benadrukt dat alles wat ik zei onder ons moest blijven, en dat de opdrachtgever niets mocht vernemen.

Werd bevestigd, welnee dat heb ik gemerkt.. Wat ik met de Jr. recruiter (L.K.) had gesproken kwam echter wèl bij de opdrachtgever terecht.

Eind van de middag nogmaals met U-Boss gebeld en toen werd mij de vraag gesteld door L.K. of ik weer vol verve bij de opdrachtgever verder wilde gaan. Van de steun die ik eerst ervoer, die was geheel verdwenen, en mijn mijn ongenoegen werd geheel genegeerd.

Uiteindelijk heeft mede dat er toe geleid dat ik mijn baan kwijtraakte.

Met de Sr. recruiter een en ander besproken en zij gaf mij gelijk. Iets wat je in vertrouwen vertelt, behoort ook zo behandeld te worden.

Later een mail met mijn ervaringen naar hen gemaild, en de Jr. recruiter (L.K.) reageerde daar onvolwassen op: "mochten wij nog iets van je kunnen doen, dan horen wij dat graag."

Sindsdien nooit meer iets gehoord.


Sterke punten:
Salaris op tijd uitbetaald.

Zwakke punten:
Beloftes maken en keihard breken.
In de weken dat ik bij de opdrachtgever heb gewerkt, heeft niemand van U-Boss eens gebeld en gevraagd hoe het ging.

Ze zien je duidelijk als iemand die geld voor hen verdient, en dat is het dan.

A.N.oniem beveelt U-Boss NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Let op met Manpower

0

Review:
Let op met Manpower
Manpower is een slechte betaler
Ik vraag me werkelijk af hoe een zo serieus bedrijf als post.nl, waar mensen met waardigheid worden behandeld, ongeacht geslacht, afkomst of leeftijd, het risico kan nemen zijn eigen reputatie te bezoedelen door samen te werken met zo'n uitzendbureau.

Vacantieuren,Vog,reiskost niet betald
Altijd het zelfde contaktpersoon Manpower Haarlem
Rob de Jong.

Sinds ik in dienst ben via manpower bij postnl heb ik nooit de juiste uitbetaling gekregen. Ik ben als sinds mei bezig om mijn volledig gewerkte uren uit te betalen. Ik heb vaak genoeg een mail gestuurd en geen reactie terug ontvangen. Ook bel ik bijna elke week maar krijg de persoon die hierover gaat namelijke Rob de Jong maar niet te pakken. De receptie kan dan niks voor mij betekenen en raad me aan om te wachten of later terug te bellen. Het vervelende is ook dat ik de onjuiste uitbetalingen niet bij één keer zijn gebleven maar ieder maand krijg ik weer te weinig uitbetaald. Ik heb zelfs een hele overzicht gemaakt van de uren die ik heb gewerkt en de daadwerkelijk uitbetaalde uren door manpower om geen verwarringen meer te krijgen maar krijg daar vooralsnog geen reactie op. Het lijkt erop dat ik al de administratie van manpower moet doen voor hun. Ik snap ook niet hoe een uitzendbureau zoveel en telkens maar weer dezelfde fouten kan maken.

Binnenkort,een class action tegen Manpower
Hebenn jullie ook probleem met Manpower?
class action: [email protected] email.com

Paolo Tromp Magliano

Paolo Trom beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Valse beloftes onproffesioneel onbetrouwbaar heel

0

Review:
Spontaan gesolliciteerd bij sanorice.
Goed gesprek gehad en testen gedaan waarvan 85% voor het zware werk en de tweede test voor bandwerk gemiddeld dus gingen ze mij op het zware werk steken (uiteindelijk schijnheilig en vals).
Nooit geen antwoord gekregen ondanks de loze beloftes,geen antwoord gekregen en als je dan belt wordt beloofd dat ze u gaan terug bellen tot twee maal toe krijg je nog te maken met arrogantie en doen ze moeilijk over het feit dat je een bewijsje vraagt voor de VDAB.
Een heel onaangename ervaring op de koop toe wordt de telefoon dicht gegooid. Adecco geen aanrader!.

Sterke punten:
Veel beloven weinig geven doet ook ne zot in vreugde leven.

Zwakke punten:
Onproffesioneel
Onvriendelijk
Arrogant
Onaangenaam
Bedrogen
Belogen
Schijnheilig
Enz

David beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden