• Wat schepte mijn verbazing toen Fase 3 bijna ten einde liep. In een zojuist ontvangen e-mailbericht bevestigde de recruiter van 65Plus het contract na méér dan 4 jaar gaat beëindigen. Reden: de surveillantenpool wil zij verjongen. Leeftijdsdiscriminatie noem ik dit. Artikel 1 van de Grondwet wordt genegeerd. Een medewerker zei in een telefoongesprek dat "verjongen" niet opgevat moet worden als leeftijdsdiscriminatie maar werven van gezonde jonge senioren liefst zonder ouderdomsklachten. Toen ik hem doorvroeg welke (ouderdoms) klachten van mij bekend zijn zweeg hij. Sprak vreemd genoeg alleen maar lof uit. Bleef om de brei heen draaien. Ik word schofterig behandeld en als (oud) grofvuil aan de kant gezet. Bureau leeftijdsdiscriminatie is hiervan op de hoogte.

    Zwakke punten
    slechte communicatie

    Door Dieudonné op 4 december 2019 Reageer

  • ik vind randstad Eindhoven niet helpend. ze bellen en vertellen je steeds hetzelfde. ik heb tot dag van vandaag nogsteeds geen baan. ze zijn alleen met hun zelf bezig.

    Sterke punten
    snelle uitbetalingen

    Zwakke punten
    niet serieus nemen

    Door Jan op 4 december 2019 Reageer

  • Ik ben ontslagen bij inperson omdat ik te laat dreigde te komen voor een dienst in de Rai. Ik kwam een kwartier voor mijn dienst op het HCC waar je moet melden voor de dienst. Maar in de Rai moet je een half uur van tevoren komen, deze tijd krijg je niet betaald maar je moet er wel zijn. Waarom ze deze vrije tijd van je kunnen opeisen zonder een vergoeding tegenover te stellen blijft voor mij een raadsel. Ik was namelijk op tijd op de werkvloer dus er was helemaal niets aan de hand. Toch werd ik gebeld door een medewerker van inperson dat ik te laat was en ik moest een reden opgeven. Ik gaf aan dat je pas te laat kunt komen als je na aanvangstijdstip op de werkvloer bent, als je te laat dreigt te komen dan ben je niet te laat. Maar dit begreep de intercedente niet, ze bleef bij haar standpunt dat ik te laat was en het had geen zin om nog verder te discussieren dus ik verbrak de verbinding. Op de werkvloer aangekomen werd ik wel ingeklokt, op tijd. Maar ik moest eerst inperson bellen om nogmaals met die intercedent te spreken, daar kreeg ik te horen dat ze mijn 7ren niet wil gaan uitbetalen. Dus ik heb gezegd dat zij niet zo raar moet reageren en dat ze mij gewoon moet uitbetalen zoals de wet dat voorschrijft en na deze opnerking werd ik ontslagen. Blijkbaar had ik een te grote mond en mocht ik niet voor mijzelf opkomen. Ze zullen wel een surplus hebben aan uitzendkrachten, een onuitputtelijke bron waaruit de Rai kan putten.

    Sterke punten
    Dat ze nog enig marktaandeel hebben en dat opdrachtgevers nog met ze willen werken.

    Zwakke punten
    Dat de medewerkers van inperson onbeleefd, onredelijk en onbeschoft zijn naar de uitzendkrachten die het geld voor hun verdienen, erg ondankbaar behandelen zonder enig respect.

    Door Martijn op 1 december 2019 Reageer

  • Ze betalen 9 van de 10 keer te laat. Declaraties worden pas na maanden uitbetaald en soms helemaal niet. Je moet er telkens achterna gaan. Beloftes worden niet nageleefd.

    Door Pascal op 27 november 2019 Reageer

  • Ga nooit werken voor 65+. Het salaris is €10.- per uur, dus daar hoef je het niet voor te doen. Bovendien hebben ze verborgen eisen: ze verwachten dat je als 65 plusser op je fietsje heel Amsterdam door koerst om in sneltreintempo je werk af te raffelen. Je mag vooral geen empatie tonen t.a.v. de mensen die je tegenkomt in je werk, dat kost alleen maar tijd. Heb je een andere taakopvatting? Dan schrappen ze je meteen uit het bestand.

    Sterke punten
    Moet ik nog ontdekken.

    Zwakke punten
    De intercedenten zijn nogal eens chagrijnig en onbeschoft.

    Door Margreet op 20 november 2019 Reageer

  • The VDB coordinator Daniel it's very helpfull, always makes it somehow and finds the solution for every problem. Easy to get in touch with. Very good positive feedback.

    Also the agency is serious, you get your money on time and until now I have no complains.

    Sterke punten
    Communication, Housing, Job

    Zwakke punten
    Nothing

    Door Robert Andre op 15 november 2019 Reageer

  • Inmiddels ben alweer een tijd werkzaam voor Walters People en kan alleen maar lovend schrijven.
    het contact dat ik inmiddels heb opgebouwd met een aantal
    medewerkers binnen Walters People ervaar ik al prettig. Ik vertrouw op de kennis en kunde en voel mij ook zeker gehoord. Er is zeker van beide kanten tijd en aandacht besteed aan een goede werkrelatie, dat maakt dat ik in ieder geval dat ik een tevreden kandidaat ben.

    Mijn 2e project is bijna afgerond en ik kijk uit naar wat er mag gaan komen. Voor mij is Walters People een goede keuze geweest en een fijne werkgever. Ik wens dat ik nog mooie projecten voor hen mag doen.

    Sterke punten
    Fijne intake
    Goede tussentijdse evaluaties
    Snelle reaktie na (vooral) een WhatApp

    Zwakke punten
    Geen 'snelle' reaktie op verzoek om terug te bellen of na een e-mail. Voo mij is de beste oplossing WA geworden of toch een VM inspreken

    Door CK op 14 november 2019 Reageer

  • Op donderdag gesolliciteerd bij/via dit uitzendbureau. De maandag erna werd er slechts één telefonische poging gedaan om mij te bereiken. Helaas heeft mijn telefoon deze poging niet geregistreerd. Spijtig dat Manpower je de dag daarna e-mailt met het bericht jou uit te sluiten van de selectieprocedure, omdat je telefonisch niet bereikbaar was. Er is niet tot nauwelijks moeite gedaan om mij als kandidaat überhaupt te bereiken...

    Daarnaast kreeg ik gelijk na mijn online sollicitatie een e-mail van Manpower met enige (algemene) informatie. De e-mail was erg slordig omdat er geen naam weergegeven was en het telefoonnummer dat erin stond was niet correct. Of Manpower moet daadwerkelijk te bereiken zijn op telefoonnummer ''0''. Lijkt me sterk.

    Er zijn vast andere uitzendbureau's die menselijker én consequenter zijn dan dit...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Weinig initiatief vanuit het uitzendbureau
    - Onder de maat w.b. (schriftelijke) communicatie

    Door M-E op 14 november 2019 Reageer

  • Een walgelijke organisatie waar jonge protocoltrutjes werken met geen enkel gevoel voor normen of waarden. Niet bereikbaar, je wordt nooit teruggebeld, communiceren onderling niet met elkaar. Een schande dat dit uitzendbureau bestaat. Neem eerst eens fatsoenlijk personeel aan en niet can die populaire netafgestudeerde jonge popie jopies die hun vak niet verstaan. Pfffftttttt wat n ... bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    After care
    Bereikbaardheid
    Instelling personeel
    Te populaire manier van communicern ( ik ben niet met je naar school geweest!!)

    Door Marianne op 12 november 2019 Reageer

  • Begin oktober 2019 had ik via Randstad een sollicitatiegesprek bij een bedrijf in Son. Na meerdere weken geen reactie te hebben ontvangen, ben ik er uiteindelijk zelf achteraan gegaan om duidelijkheid te krijgen. Na 4 weken kreeg ik dat eindelijk en nu bleek door interne miscommunicatie dat ze mij vergeten zijn te antwoorden. Ik heb hierover inmiddels mijn beklag gedaan. Het gesprek heeft helaas niks opgeleverd omdat ze een aantal niet zo'n positieve referenties hadden ontvangen waar ik zeer mijn twijfels over heb omdat ik die bij vorige gesprekken nooit heb gehad.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte communicatie, ik moest zelf achter de uitkomst van mijn sollicitatiegesprekken aan gaan.

    Door Robert op 29 oktober 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik heb bij dit uitzendbureau ruzie gekregen over uitbetaling van mijn vakantiegeld en reserveringen.
    Heb mijn ontslag moeten nemen om dit binnen te krijgen.
    Maar het is wel zo ,als je dit doet,zorgt werkis ervoor dat je bij niemand geen werk meer krijgt.
    Loop dus al een jaar werkeloos thuis zonder uitkering.
    Dus pas op als je ooit nog eens voor werkis gaat werken.
    Zij zitten nog smeriger in elkaar als alle andere uitzendbureau's bij elkaar.

    Door Ria op 26 oktober 2019 Reageer

  • Onproffesioneel, slecht met uitbetalingen en uren kloppen NOOIT. Ze willen dat je op tijd op je werk verschijnt maar zorgen er niet voor dat je salaris OP TIJD op je rekening staat!!!

    Sterke punten
    NIETS

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Boos op 22 oktober 2019 Reageer

  • decco vergeet elke contract verlenging ook daadwerkelijk het contract te verlengen.
    Met als gevolg dat ik weken zonder loonen contract heb gewerkt.

    Hierdoor ben ik ook bij een ander uitzendbureau begonnen en heb mijn ontslag bij adecco ingediend.

    Het nieuwe bureau kwam erachter dat ik ook al een half jaar onderbetaald werd.

    Ik heb hier meerdere malen contact met adecco over gehad, telkens heb ik ze ook verzocht bij de eindafrekening ook mijn vakantiegeld en dagen mee te nemen.

    Inmiddels bijna een maand verder wederom gene vakantiegeld gestort gekregen.

    Ik heb hierover met branche support gebeld, zij gaan overde betalingen van adecco.
    Zij vertellen me dat ze ondanks meerdere beloftes van mijn uitzendbureau, hier helemaal niets gehoord hebben.

    Echt belachelijk hoe er glashard tegen uitzendkrachten gelogen word. Maar adecco heeft weer een paar weken extra rente mogen genieten over de rug van zijn werknemers. Top.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Leugens betalingen cao

    Door Johan op 9 oktober 2019 Reageer

  • Het is een fijne werkgever. Alles wordt netjes met je geregeld. Goed verdienen ook!

    Sterke punten
    goed verdienen

    Zwakke punten
    geen

    Door Fernando op 23 september 2019 Reageer

  • Het fijnste vind ik dat je mag variëren in de uren en dus ook minder kunt werken als het even niet uitkomt. Ik vind de mensen van SUSA juist super aardig en attent en begrijp de mindere recensies niet zo. Misschien de functie niet goed bekeken??
    Alles gaat netjes: wekelijkse uitbetaling, makkelijke portal en sinds kort een handige app voor de planning waarmee je ook kunt ruilen. Super!

    Sterke punten
    Nieuwe app
    Echt flexibel werken
    Aardige mensen
    Netjes

    Zwakke punten
    Geen

    Door Johan op 19 september 2019 Reageer

  • mooi werken bij een mooi werkgever. Erg jammer dat ik moest stage lopen, anders was ik wel langer gebleven!

    Sterke punten
    Wekelijks salaris ontvangen

    Door MArvin op 19 september 2019 Reageer

  • SUSA is een organisatie waarbij veel mogelijkheden zijn om je als individu te ontplooien. Doordat je zowel met studenten als met opdrachtgevers te maken hebt, is het werk nooit saai. Dit beide in combinatie met de prettige sfeer door de leuke collega's maakt dat ik elke dag met plezier naar werk ga.

    Sterke punten
    Leuke werkplek, prettige collega's, veel doorgroeimogelijkheden.

    Zwakke punten
    Geen... Het is wel zo dat als je een goed idee hebt, dat jij het zelf dan ook mag oppakken.

    Door L. op 12 september 2019 Reageer

  • Heb gereageerd op een vacature bij een consultant en daarna telefonisch contact gehad en cv gemaild.
    Veel beloftes maar niets nakomen, niets meer van gehoord.
    Paar weken later bij andere consultant in een andere regio hetzelfde verhaal.
    Contact gemaakt via Linkedin, daarna telefonisch contact en cv met motivatie gestuurd. Consulent belooft binnen een week terug te bellen maar doet het niet. Zelf gebeld na 10 dagen. Weer belofte dat hij voor eind van de week terug belt maar weer niets.........
    Vervolgens weer een week later staat er wel weer een vacature met dezelfde functie online
    Beter niet met deze mensen zaken doen

    Sterke punten
    Beloftes niet nakomen

    Zwakke punten
    Afspraken nakomen

    Door Rene op 11 september 2019 Reageer

  • In totaal heb ik één jaar via SUSA gewerkt. Ik heb me gedurende tijd kunnen ontwikkelen en goed bij kunnen verdienen, terwijl dit nooit ten kostte is gegaan van mijn studieresultaten.

    Sterke punten
    + Goed te combineren met je studie
    + Bovengemiddeld uurloon
    + Fantastische collega's

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jur op 11 september 2019 Reageer

  • In totaal heb ik één jaar via SUSA gewerkt. Ik heb me gedurende tijd kunnen ontwikkelen en goed bij kunnen verdienen, terwijl dit nooit ten kostte is gegaan van mijn studieresultaten.

    Sterke punten
    + Goed te combineren met je studie
    + Bovengemiddeld uurloon
    + Fantastische collega's

    Door Jur op 11 september 2019 Reageer

  • Ik heb in tegenstelling tot een aantal hieronder alleen maar positieve ervaringen gehad bij SUSA. In 2014 heb ik een jaar via SUSA gewerkt en daar werd ik heel professioneel bij geholpen. De recruiters waren heel geìnteresseerd en dachten goed met me mee. Wegens mijn studie ben ik toen gestopt bij SUSA, maar inmiddels ben ik alweer een jaar aan de slag via SUSA bij een nieuwe werkgever. Het loon is super en er wordt altijd rekening gehouden met mijn studierooster. Het bedrijf is jong en bestaat uit veel studenten, waardoor het misschien niet altijd even professioneel overkomt. Maar ik vind het persoonlijk alleen maar fijn dat de recruiters zelf ook vaak studenten zijn en geen stugge oude mannen (om maar een voorbeeld te geven). Zo blijft het allemaal heel flexibel en relaxt, en wordt er echt goed met je meegedacht. Ik heb al veel mensen aangeraden om bij SUSA te werken en ik hoor hier alleen maar positieve verhalen over.

    Sterke punten
    - Wekelijks uitbetaald
    - Denken met je mee
    - Hele flexibele werkgevers
    - Snappen het leven en de behoeftes van studenten

    Door Lieke op 11 september 2019 Reageer

  • Ik snap eigenlijk niet zo goed waar de slechte punten vandaan komen, het kan zijn dat het er vroeger inderdaad slechter aan toe ging, maar ik ben sinds kort door de sollicitatieprocedure gegaan met vrij weinig moeite en heb er nu een baan die goed bevalt!

    In recensies staat dat de interviewers weinig interesse tonen, echter heb ik hier niets van ervaren en ik werd ook telkens vol enthousiasme gebeld met updates.

    Het werk zelf is ook harstikke fijn, het werk is zoals beloofd erg flexibel en ik kan mezelf gewoon opgeven wanneer ik zin/tijd heb om te werken.

    Sterke punten
    - flexibele werktijden
    - op zich prima loon
    - sollicitatie ging soepel

    Door Anoniem op 11 september 2019 Reageer

  • Ik werk heerlijk naast mijn studie voor een toffe werkgever en krijg goed betaald. Heerlijk om wekelijks uitbetaald te krijgen! Helemaal tevreden!

    Sterke punten
    Wekelijks uitbetaald krijgen en flexibel mijn uren inplannen

    Zwakke punten
    Alleen voor studenten

    Door Bram Veenkam op 11 september 2019 Reageer

  • ik was machinevoerder en randstad heb via de ploegchef nee jij was wikkelaar en daar heb ik nooit aan gewerkt.
    en ik werk bekogelt met een plamuurmes en die kwam tegen mijn been aan en randstard stond erbij en ik moest weg.
    en ik heb geen ontslag papier gekregen want dat hoef de niet meer.en dit gaat over gerard zeutenhorts zit in eerbeek apeldoorn en zutphen

    Sterke punten
    niks

    Door henri op 11 september 2019 Reageer

  • JMW is een slecht bedrijf. Verspil je tijd niet om daar te gaan werken. Heb slechte indruk over dit bedrijf

    Sterke punten
    Zero

    Zwakke punten
    Veel

    Door Stn op 6 september 2019 Reageer