Nieuwste Reviews

XL Studenten Uitzendbureau - Doe maar niet

0

Review:
Aan het begin was ik enthousiast maar ik krijg alleen maar mails en telefoontjes over opdrachten ver weg en/of tijdens schooltijd. Ik heb voor ze gewerkt maar heb na bijna 3 weken nogsteeds mijn geld niet. Heb al gemailt maar word niet op gereageerd, krijg wel allemaal nieuwe mails over andere opdrachten..

Zwakke punten:
- onduidelijkheid over uitbetaling

- veel opdrachten in de randstad

Walters People - slechte ervaringen met walters people

0

Review:
Helaas kan ik bovenstaande reviews alleen maar beamen.
Heb sinds de oprichting van Walters People al ruim 70 tot 80 keer gereageerd op passende vacatures, maar nooit uitgenodigd voor een intakegesprek, laat staan voorgesteld.
Ze zeiden ook dat vijftigplussers een eerlijke kans zouden krijgen, maar ik ben er inmiddels wel achter dat dit helemaal niet het geval is. Laatst op een passende vacature gereageerd, die heel mooi aansloot op mijn wensen, ambities en ervaring. Ik heb de rekruiter Inge van Heesch gebeld, maar madame nam niet eens de moeite om even mijn cv erbij te pakken en de vacature door te spreken.
Bits en kortaf was de toonzetting. Daarna niks meer gehoord van deze arrogante recruiter. Het is net een frikadelleportiek: je stopt je cv erin en als die er na een week nog niet is uitgehaald is die automatisch geexpireerd.
Je blijft dus aan een dood paard trekken

Sterke punten:
Ze blijven volharden in hun werkwijze: liefst kandidaten met 2 tot 5 jaar werkervaring (ervaren starters) en kandidaten met 5 tot max tien jaar werkervaring( ja leeftijdsdiscrimatie dus) met de ervaring van een vijftigjarige en een het minimumloon van een 18 jarige. En dat in een markt waarin de economie floreert en er een tekort is aan goed (financieel) personeel. Bij hun dus blijkbaar niet, want ze selecteren nog wel even door tot ze hun wenskandidaatje hebben. Erg knap dus.

Zwakke punten:
Arrogante recruiters met een dedaine houding naar ervaren kandidaten boven de veertig. Slechte communicatie. Geen terugkoppeling. Imagebuilding met een hoop bla bla bla op de website, recruiters met tandpastasmiles, die het geen moment waar kunnen maken.

sander beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Klantonvriendelijk

0

Review:
Slechte ervaring met Randstad Goes. Enkele medewerkers gedragen zich bot en ongeïnteresseerd. Bel-afspraken worden niet nagekomen. Onzorgvuldig. Slechte communicatie. Weinig bereid om je (vriendelijk) te woord te staan. Voelde me vaak afgescheept met onjuiste informatie.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
zie review

Judith beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

XL Studenten Uitzendbureau - Ongeïnteresseerd slecht opgeleid personeel

0

Review:
Ikzelf ben tot nu toe altijd goed te woord gestaan door XL. Maar sinds verleden week krijg ik steeds vaker een ene Jasmijn Boudour aan de lijn. Bij lucifers scrotum, wat een totaal retard is dat wijf zeg! Ze doet 0 moeite voor mensen, ze praat dwars door je heen, en luistert TOTAAL niet als men tegen haar spreekt. Ze blijft maar door lullen, en leeft volledig in haar eigen wereldje. Ik moest haar echt 3 keer onderbreken, anders doet ze vanalles zonder jouw toestemming. En wanneer je haar wat vraagt is het vanuit haar kant alleen maar: Uhuh, ja, uhuh... En vervolgens praat ze dood leuk verder zonder in te gaan op wat net tegen haar is gezegt. Ze komt daarnaast ook zwaar ongeïnteresseerd en vooral geen zin hebbend in haar werk over. En wanneer je haar een simpel iets als: "wannneer moet ik er beginnen" vraagt, dan weet ze dit gewoon niet. Terwijl zij zelf de opdracht met daarin de tijden naar mij opstuurt! ... Echt chick, zoek een andere baan of zo!

Sterke punten:
Veel afwisseling

Zwakke punten:
Jasmijn Boudour!
Onduidelijkheid over betalingen
Te laat betalen
Afspraken niet na komen
Lagen lonen

Janice beveelt XL Studenten Uitzendbureau NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - WAARDELOOS uitzendbureau!!!!!

1

Review:
Ze vragen zich suf om medewerkers coa.
Je kan het sollicitatieformulier invullen wat je wilt, antwoord krijg je nooit!
Wat een ASOOS zijn het!!!!!
Dat dit uitzendbureau nog bestaat!???

Sterke punten:
Helemaal niet!!!

Zwakke punten:
Alles!!!!

Gilbert beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

YoungCapital - Traineeship klacht Young Capital

0

Review:
Ik heb gesolliciteerd bij YC op een Traineeship. Ik heb daarna een telefonische intake gehad, de testen doorlopen en ik ben op gesprek geweest. Alles was positief dus ik was door naar het laatste gesprek en de laatste test. Hier zaten dus al weken tijd en energie in. Het bedrijf waar het Traineeship was had al een nieuwe afspraak voor me gemaakt. Toen belde de recruiter van YC me, die ik al een tijdje niet gesproken had. Ze zei dat er iets mis was gegaan en dat het Traineeship niet meer beschikbaar was omdat het al vol zat. Ik weet niet of het aan YC lag of het bedrijf, maar hun communicatie was slecht. Dat bedrijf heeft nooit contact met me opgenomen. En ze werkten niet meer samen met elkaar. Het is alleen echt niet oke als je al weken bezig bent en alles doorloopt om dan te zeggen oh we hebben het niet meer. Dat kan echt niet...

XL Studenten Uitzendbureau - Leuk uitzendbureau met leuke bijbanen

0

Review:
Goed georganiseerd. Interessante bijbanen. Goede verdiensten, leerzame projecten

Sterke punten:
Leerzaam
Divers
Studie gerelateerde bijbaan
Goede verdiensten

Zwakke punten:
Veel interesse waardoor ik soms ook achter het net vis. Ze zijn kritisch

XL Studenten Uitzendbureau - Leuk uitzendbureau met leuke bijbanen

0

Review:
Goed georganiseerd. Interessante bijbanen. Goede verdiensten, leerzame projecten

Sterke punten:
Leerzaam
Divers
Studie gerelateerde bijbaan
Goede verdiensten

Zwakke punten:
Veel interesse waardoor ik soms ook achter het net vis

Diederik beveelt XL Studenten Uitzendbureau aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Weet waar je aan begint

0

Review:
Werk nu een jaar bij Randstad. Ik ben 25 jaar oud en vond het allemaal prima tot ik verder wou groeien. Ik wou bij een vast bedrijf aan de slag en mijn uren verbeteren en stabiliseren.

Dan begint het gezeik.
1. Mijn nieuwe bedrijf moet mij overkopen tenzij ik een x aantal uur via randstad in de desbetreffende organisatie heb gewerkt. (wat niet haalbaar is omdat je via randstad werkt, dus je bent duur en wordt niet veel ingezet bij 1 en hetzelfde bedrijf.
2. Geen enkele organisatie gaat je overkopen, op een aantal uitzonderingen nagelaten. dus dan zit je vast.
3. Na lang gezeik te hebben gehad en meerdere sollicitaties die zijn afgekapt omdat nieuwe potentiële werkgevers niks met je te maken willen hebben als je nog bij randstad werkt besloot ik ontslag te nemen. haha dacht ik VRIJHEID! NEE!
4. Mocht je dan toch ontslag hebben genomen om jezelf verder te ontwikkelen in deze prachtige wereld vol met kansen loop je tegen het volgende aan: je mag 6 MAANDEN lang bij geen enkele organisatie werken waar je via randstad hebt gewerkt, of dat nou 3 uur was of 63 uur.

Dus hier ben ik dan, mocht ik ontslag nemen dan kan ik een half jaar niet in mijn eigen sector werken de sector waar ik mijn diploma in heb gehaald en bovendien is mijn werkaanbod compleet verdwenen dankzij hun concurrentiebeleid. Ik heb op zoveel verschillende organisaties gewerkt dat ik gewoon geen kans meer maak mocht ik ontslag nemen.

Nou zou ik met dit alles kunnen leven, mits ze mij dit verteld hadden voor ik bij hun ging werken. Op dit moment ben ik een rechtszaak aan het aanspannen, voel me tegengehouden en bedonderd.

Sterke punten:
Veel aanbod kwa werk.

Zwakke punten:
slechte communicatie, onvolledig, ongeïnteresseerd zodra je aangeeft niet meer bij ze te willen werken, onduidelijke app, bellen terwijl je aan het werk ben, niet terugkoppelen van besproken onderwerpen, belemmering in groei, onbetrouwbaar, geniepig, geldbelust.

YoungCapital - Super bedrijf

0

Review:
Ik werk al bijna 3 jaar via YoungCapital en ben enorm tevreden. Ook andere collega's die via YoungCapital werken zijn voor zover ik het hoor erg blij. Als ik de andere reviews op dit platform lees dan kan ik mij daar totaal niet in vinden. Uiteraard heb je bij elk bedrijf en dan ook uitzendbureaus verbeterpunten, dus ook bij YoungCapital. Voor mij is alles goed geregeld en kan ik het ook iedereen aanraden.

Sterke punten:
betrokken
ambitieus
communicatie
financieel goed geregeld

Zwakke punten:
de app kan beter

Robin beveelt YoungCapital aan bij vrienden/bekenden