Nieuwste Reviews

PagePersonnel - Niet aan beginnen..

0

Review:
Meerdere recruiters gesproken van Page Personnel n.a.v. een sollicitatie op een vacature.

Kennismakingsgesprek gehad..maar uiteindelijk 0 terugkoppeling gekregen. Dus nagebeld..”de vacature was vervuld”. Echter stond hij een paar dagen later weer open. Opnieuw gesolliciteerd: niks meer van gehoord.

Daarna werd ik nog gebeld door weer een andere jan kees die me een functie wilde aanbieden waar ik geen interesse in had. Toen ik aangaf dat ik desondanks gewoon volop aan het solliciteren ben en dat ik alsnog open sta voor andere functies zei de recruiter letterlijk: “dan toon je natuurlijk geen commitment t.o.v. ons als je ook andere opties buiten Page Personnel bekijkt”.

Ze doen werkelijk niks voor je. Er werken alleen ongeinteresseerde mooiboys (met de vrouwelijke recruiters heb ik geen ervaring) die hun zakken vullen met targets halen...en die targets halen ze blijkbaar heel makkelijk door maar zo veel mogelijk sollicitanten per dag te spreken om er vervolgens geen kloot mee te doen. Echt compleet zinloos... Zo erg als bij Page Personnel heb ik het nog niet meegemaakt. Ze zijn hun “goede?”reputatie niet waardig..

Sterke punten:
Ze hebben een mooi kantoorgebouw.

Zwakke punten:
Zie review..het personeel spoort niet.

H.R. beveelt PagePersonnel NIET aan bij vrienden/bekenden

Unique - unique houdt geld achter

0

Review:
unique houdt geld achter loon+vakantie geld om renete te trekken en de belasting een handje te helpen zodat je meer belasting betaalt en minder krijgt, houdt het in de gaten als je 2 jaar voor ze werkt dat je rond mei 2x je loon mist omdat ze extra op je willen profiteren

Sterke punten:
aardige mensen

Zwakke punten:
rente trekken (jaarlijks) geld inhouden

mar beveelt Unique NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Adecco slecht

0

Review:
Zeer slecht.
Na tweede week gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat de salaris te laat betaald werd, dus gelijk gebeld en de zogenaamde begeleider(intercedent)weet nooit van iets en verwijs je naar afdeling support, daar krijg je meer schuld naar je toe geschoven dan hulp.
Kortom in plaats van begrip voor je financiële omstandigheden worden ze boos op jou, want (Sorry volgende salaris is pas weer volgende week woensdag en niet eerder).Dit is niet wat je noemt je werkers bij staan.
Zeer triest, want als je al gewerkt hebt hoef je geen rekening met hun systeem foutje te houden.Dit is een richtings verkeer en zou niet mogen helemaal niet als je een medewerker aan de lijn krijgt die je letterlijk laat weten dat zij de baas is.Ik zal de naam niet noemen, maar deze dame doet de betalingen en hoort je financiële vragen netjes te beantwoorden vooral als het hun ( Systeem fout)is.Zeer triest dit vooral afdeling support in Utrecht.

Sterke punten:
Geen, want alles is slecht.

Zwakke punten:
Slecht met betalen en met vragen beantwoorden.

Henk Jan, beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Onbetrouwbaar Adecco

0

Review:
Nou nou Adecco hou je wel aan de betaling termijn als mensen punctueel zijn.
Zeer slecht dat de salarissen te laat worden betaald en als je de support afdeling beld krijg je een grotte mond van de Dame achter de telefoon, dus je werkt en zij verdienen aan jou, maar je word als een nul behandeld.
Drie keer late betaling en zidra je contact opneemt dN is het sorry het systeem is fout.
En de rekeningen stappenplan zich op thuis.Super bedankt Adecco Utrecht.De directie zou de dame die daar een grote mond zet en machtig doet tegen hardwerkende flexkrachten moeten ontslaan dan voelt ze hoe het is om weinig geld te hebben, want dit intereseerd haar niet.Echt zeer slecht voor heel adecco.

Sterke punten:
Geen .

Zwakke punten:
Niet goed voir de flexwerkers en onbetrouwbaar met betalen.

Pieter beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Adecco slechte uitzendbureau

0

Review:
Na mijn aanname bij een firma, kwam ik erachter dat adecco slecht je salaris betaald, want je salaris hoort iedere woensdag op rekening te staan, maar dit gebeurd niet en ik heb daar door in de schulden gestaan zodat mijn huur op tijd betaald kon worden.
Ik ben een alleenstaande moeder, dus heb niet zo een buffer om dit aan te nemen.
Bwdankt Adecco voordeze deze slechte ervaring.En de Persoon die je hoirt te spreken een of andere Elys ofzo die doet, maar heel stoer als je uitleg dat je je centjes nodig hebt. Mevrouw zegt sorry voor de fout in ons systeem, maar ik geef geen voorschot wacht maar tot volgende week woensdag,Dit is niet zo als het hoort vooral als je loyaal bent en netjes.
Al en al Adecco in Utrecht zeer slecht en niet vriendelijk tegen zijn flexwerkers.
Triest dit zou op kassa en Radar moeten komen als meer mensen zijn klachten verzamelen.

Sterke punten:
Geen, niet 1%.

Zwakke punten:
Slecht , onbetrouwbaar en onmenselijke gedrag.

Anoniem beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Unique - Nooit meer iets gehoord

0

Review:
Vestiging Rijswijk, Stephanie:
Op dinsdag een geweldige vacature online gezien en direct een brief gestuurd. Woensdag direct gebeld dat ik erg geïnteresseerd was.
Er werd aangegeven dat ik goed in het profiel paste en op donderdag op gesprek mocht. Helaas kon ik zelf niet dus ik mocht maandag op gesprek, de precieze tijd zou ik nog horen.
Op vrijdag nog geen reactie gekregen dus halverwege de middag zelf gebeld. Het gesprek op maandag ging niet lukken dus ze zou mij maandag even bellen voor een nieuwe afspraak. Ik had tot dinsdag niets meer gehoord en vervolgens wederom zelf gebeld. Mevrouw was niet beschikbaar, zou terugbellen. Dit is weer niet gebeurd en ik heb op donderdag weer gebeld, Stephanie weer niet beschikbaar en zou terugbellen. Nooit meer iets van Unique gehoord.

Sterke punten:
Direct actie ondernomen (dacht ik)

Zwakke punten:
Slechte communicatie
Willen blijkbaar geen mensen op gesprek hebben
Beloven iets en voeren niet uit

Jess beveelt Unique NIET aan bij vrienden/bekenden

ASA Talent - Slechte ervaring

0

Review:
Aantal weken geleden voor het eerst bij ASA Utrecht binnengestapt. Geholpen door medewerkster Guusje. Ik werd gebeld op vrijdag dat ik zaterdag kon beginnen bij mijn nieuwe baan. Echter had ik hier niets over gehoord dat ik die dag zou starten. Er werd verteld dat ik per mail op de hoogte was gebracht en dat er met die mail een bevestiging geweest zou zijn dat ik akkoord ging. Ik vertelde Guusje dat ik de mail niet had ontvangen en dat ik niet akkoord zou gaan om te werken op de dag dat ik jarig zou zijn. Ik werd geïnformeerd teruggebeld te worden, maar dat was niet gebeurd.. Toevallig was ik in de buurt en dacht, laat ik eens binnenstappen om verhaal te halen hoe het nou zat. Guusje mededeelde mij dat ze mij van de baan had afgezet. Terwijl zij mij beloofd had terug te bellen. Ik deelde haar dat ik dit erg slordig en onprofessioneel vond en Guusje begon met verwijten dat ik te laat was met het inleveren en inscannen van mijn paspoort en dat ik het account, wat gemaakt dient te worden bij aanmelding niet in orde en te laat was terwijl ik die gek genoeg met haar zelf heb aangemaakt.. Na het heen en weer gooien van verwijten heb ik laten weten dat ik niet meer in gesprek ga en ben ik de deur uitgestapt. SLECHTE ZAAK

kreeg nog wel een fijne dag toegewenst

Zwakke punten:
Geen oor voor kandidaten en komen afspraken niet na

Jordi beveelt ASA Talent NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Betaling salaris

0

Review:
Ik werk nu vanaf juni 2017 voor Manpower en nog geen maand mijn salaris kloppend gekregen.
Dan weer een week te weinig of de feestdagen zitten er niet bij.
Bij terugkoppeling dan msar weer een voorschot.

Sterke punten:
????

Zwakke punten:
Salaris uitbetaling

Bert beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - LET OP!!!!

0

Review:
Het is erg slechte werkgever. Adecco is beurau voor slaven niet voor medewerker.

Sterke punten:
Geen sterke punten

Zwakke punten:
Alles

Anonim beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

PagePersonnel - Onbeschoft personeel/ slechte organisatie etc.

0

Review:
Enige tijd geleden ben ik benaderd door een recruiter van Page Personell. Hij was mijn CV op een vacaturebank tegen gekomen en heeft mij benaderd voor een vacature. Helaas sloot dat niet aan en heeft hij mijn gegevens in portefeuille benaderd.

Een aantal weken later ben ik benaderd door een andere collega met een openstaande vacature. Voor mij was dit een interessante functie. Recruiter stond erop dat ik langskwam voordat ze me bij de opdrachtgever zouden voorstellen (logisch ook!). Uitgenodigd voor een gesprek. Eerst gesproken over de organisatie en vervolgens ingegaan op mijn CV. Apart was dat hij aangaf dat hij mijn gegevens had vanwege een eerdere sollicitatie waarop ik aangaf dat dit niet zo was. Zij hadden mij benaderd. Eerste minpunt.

Hele vragenlijst ingevuld en vervolgens stel ik hem de vraag over de openstaande vacature blijkt dat daartegen sprake van is. Recruiter gaf aan dat zijn collega een openstaande vacature had. Dit snapte ik niet omdat die recruiter mij heeft benaderd met een specifieke vacature en nu terug krabbelt. Recruiter is tijdens het gesprek uit de ruimte gelopen en navraag gaan doen bij zijn collega.. Drie keer raden?? Collega zat uiteraard niet op zijn plek maar hij ging mijn CV en aantekeningen van het gesprek met die collega doornemen.

Vervolgens moest ik nog wat nasturen. Geen reactie. Zelf achteraan gebeld en recruiter reageerde kortaf. Ja, ik heb het ontvangen! en heeft mijn collega geen contact met je opgenomen? Ja geduld! Na een aantal dagen niks gehoord. Gebeld, terugbel verzoeken ingediend maar nooit meer terug gebeld. Niks meer van gehoord. Door de receptie ook een keer afgesnauwd. Slechte organisatie! Ik adviseer jullie om hier geen zaken mee te doen.

Onbeschoft personeel.

Marieke beveelt PagePersonnel NIET aan bij vrienden/bekenden