Reviews over Uitzendbureaus


  meest slechte/ racistische

  Review over Adecco

  Ik heb een keer voor een bedrijf gesolliciteerd en daarna moest ik online solliciteren. Vervolgens werd ik afgewezen en zijn redenen waren van ze keek niet goed in de camera en ze heeft weinig ervaring. Paar jaar later solliciteerde ik weer bij het zelfde bedrijf en toen zeiden ze tegen mijn, we hebben mensen zoals jouw niet nodig. Ik vroeg dus wat bedoelt u daarmee? ze zeiden: Met jouw uiterlijk.

  Sterke punten
  niks. onbeschoft mensen

  Zwakke punten
  Ze snappen niet dat soms sollicitanten nieuw zijn in zoeken van werk en wijzen ze af op basis van onzin

  Zeer moeizame communicatie

  Review over Uitzendbureau 65plus

  Moet bij herhaling aan de bel trekken of een sollicitatie naar een functie het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Het gebeurt zelden dat ze uit zichzelf iets laten horen. Ik sta al 5 jaar ingeschreven en heb er drie keer gewerkt voor in totaal zo'n 7 dagen. Woon pal naast Rotterdam maar werkaanbod zou daar laag zijn terwijl de site meerdere functies daar aanbied. Dat ik geen auto bezit wordt als een belemmering gezien.

  Sterke punten
  ????? niet kunnen vinden.

  Zwakke punten
  Geen betrokkenheid bij de uitzendkracht. Merk er weinig van dat ze zich er daadwerkelijk voor inzetten om je aan werk te helpen. Als ik af en toe flink van me laat horen lijkt er even iets te bewegen maar die golfbeweging wordt even snel weer bewegingloos.

  Waardeloos

  Review over Adecco

  Aangemeld bij Adecco, daarna een video intake gehad. Aangegeven wat mijn wensen waren, kreeg meteen te horen dat ik waarschijnlijk geen kans had want, geen ervaring. Een vacature aangegeven waar ik interesse in had, mevrouw zou mij daarvoor aanmelden. Sindsdien nooit meer wat gehoord van Adecco. Ruim 2 maanden geleden gesolliciteerd. Waardeloos, je kan beter zelf op zoek naar een baan.

  Zwakke punten
  Je krijgt een intake maar hoort daarna niks meer van ze

  Slechtste uitzendbureau

  Review over Timing

  Ze betalen je niet of te laat uit.

  Hun komen afspraken niet na.

  Leuk arbeidsvoorwaarde alleen voor kantoor personeel en niet voor flex-krachten.

  Als flex-kracht ben je wel en niet in dienst van timing .

  Sterke punten
  hebben ze niet

  Zwakke punten
  Ze komen niet hun afspraken na

  No value for their employees!

  Review over In Person Uitzendbureau

  This agency does not value their employees. They hire people randomly with no regard for their employment or educational background. I was working in assembly and got bullied for my looks and my orientation. I did not come to work because of this and when I reported bullying to the company I got fired. My agency sided with the company and said that my dismissal was justified! They had to report my sick leave to Dutch state employment agency UWV but failed to do so despite several promises! It is a worthless agency with total disregard for human dignity!

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  No regard for employees, lying agents, promises not kept

  Waardeloos uitzendbureau

  Review over T&E Groep

  Het lijkt wel een clubje malloten dat daar werkt. Communicatie is/gaat waardeloos. Ze behandelen je daar alsof je gek bent en doen maar wat... Ik adviseer iedereen om vooral NIET voor dit uitzendbureau te werken...

  Sterke punten
  NIET aanwezig

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Waardeloos

  Review over Start People

  Na een paar keer gesolliciteerd te hebben op vacatures voor o.a. de politie krijg je een automatische e-mail terug met de tekst: “ We beoordelen je sollicitatie en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.” Je hoort nooit meer iets. Een kwalijke zaak aangezien de politie zelf op hun website doorverwijst naar Start People voor openstaande vacatures. Aangezien Start People het kennelijk niet interesseert dat mensen interesse hebben in een baan, en o.a. de politie ter goede trouw is om hun werving en selectie uit handen te geven bij dit bureau, heb ik henzelf maar een brief geschreven met mijn algemene bevindingen. Ook zij waren not-amused en waren niet op de hoogte dat mensen helemaal geen reactie ontvangen. Gezien het aantal klachten op meerdere websites en de lage waarderingen aan deze organisatie is het misschien een goed moment om hand in eigen boezem te steken en een onderzoek te starten waar het nu elke keer mis gaat. Het mag duidelijk zijn dat je zo niet met mensen omgaat.

  Zwakke punten
  Communicatie

  Slechtste uzb in 2022

  Review over Manpower

  Komt zijn afspraken niet na, betaald niet op tijd uit. Contactpersonen verdwijnen en iedereen schuift af.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen. In deze huidige arbeidsmarkt zo omgaan met medewerkers is echt belachelijk.

  Afdeling lieg en bedrieg

  Review over YoungCapital

  Als je ziek bent moet je echt achter je geld aan,1 week ziek geweest en daarna moeten mailen en bellen en steeds een andere smoes,na 4 weken uitbetaald en daar moest je dan ook nog blij mee zijn,ook diversen keren veel te laat met betalen zonder reden,als je contract is afgelopen besta je niet meer,mailen,vragen klachten over wanneer je betaling krijgt o,a vakantiegeld tegoed,geen reactie ,telefoon word niet opgenomen en als je inspreekt ,word je nooit terug gebeld,echt een heel slechte uitzendburo en als ik al de reviews zie ben ik niet de enige,en de klachten zijn heel herkenbaar .

  Sterke punten
  Heb ik niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Zijn totaal niet geinterreseerd in je,je moet overal zelf achter aan,als je contract is afgelopen moet jezelf ook nog proberen je tegoed uitbetaald te krijgen.

  Verschil maken

  Review over Manpower

  De ene collega haar reserveringen binnen 2 weken betalen en anderen afwimpelen bij iedere vraag .Ik moet maar 4/6 weken wachten ...laten we eerlijk zijn als je contact hebt met iemand dan laten ze je niet uitpraten ,beloven je een minim uren maar zeggen dan doodleuk ah fase a contract ,0 uur .Documenten die je getekend hebt opeens foetsie uit portaal na uitdienst treding .Liegen liegen ga niet voor ze werken,vooral niet in zee gaan met mevr Tatjana de Vries ,uit Leeuwarden ...

  Sterke punten
  Liegen en eromheen praten

  Zwakke punten
  Alles is zwak vooral het personeel

  Liegen is bedrijfscultuur daar

  Review over Manpower

  Eind oktober zou ik via manpower voor GGD gaan werken, alle apparatuur zou naar mijn huis worden gestuurd en ik hoefde mijzelf nergens zorgen om te maken.  Je raad het al 1 week voor de start nog niks ontvangen en toen kwam er een week vol leugens.

  Elke dag werd mij belooft dat ze mij meteen zouden terug bellen en alles voor mij zouden uitzoeken. Sommige hadden geen enkel idee waar ik het over had en zeiden dat ik maar een mail moest sturen.

  Maar het mooiste verhaal was dat mijn contactpersoon al maanden niet meer werkzaam zou zijn voor manpower. Nou reageerde mevrouw (cp) lindi van B. ook nergens op, niet op app, niet op mail en ook niet op bellen dus wie weet werkte ze er opeens niet meer maar online op whatsapp was ze dagelijks.  Ik ben nooit door iemand van MP gebeld na deze week of tijdens deze week, geen appje geen email gewoon niks - en dan moeten hun een tussenpersoon zijn als werkgever?

  Nooit gaan werken hier, liegen is de bedrijfsnorm daar

  Sterke punten
  Liegen.

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen.

  Misleidende informatie.

  Onbereikbaar.

  SCHOEVERS GELDKLOPPERIJ

  Review over Schoevers Opleidingen en Trainingen

  IN 2019 besloot ik enthousiast een interesante opleiding te startenopleiding bestaat uit twee modules. Goed voor mijn ontwikkeling maar helemaal goed voor mijn CV.

  Begin dit jaar (2022) kon ik eindelijk starten met de eesrte module. Deze kon iedere keer maar niet doorgaan ivm te weinig deelnemers. in augustus ben ik voor mijn eerste module geslaagd. (Niveau lesgeven daar heb ik het dan maar niet eens over) Nu had ik gehoopt dat ik dit jaar (2022) december aan mijn tweede en laatste module kon beginnen. Maar nee, in mijn voorkeur steden Den Haag en Rotterdam weer bniet genoeg deelnemers. Of ik m dan als e-learning wil volgen? Ik heb betaald voor een klassikale opleiding in Den haag en anders Rotterdam. Nu wordt het WEER opgeschort. Afwachten wat ik nu dan voor zomer 2023 aangeboden krijg?! Je start (en bataald een hoop) om zo teleurgesteld te worden. Schoevers heeft bij inschrijving aalleen mooie praatjes maar eigenlijk zouden zij aan moeten geven dat het best kand dat de opleiding jaren en jaren kan duren voordat je hem af hebt. Of moeten aangeven dat de kans is dat je de opleiding niet kan volgen in de stad waar je voorkeur ligt. Echt erg dat Schoevers aan zulk geldklopperij doet!

  Sterke punten
  NIET

  Zwakke punten
  1- Teleurstelling op teleurstelling. 2- Vond de leraar van eerste module trouwens ook niet je van het Maar dat kan persoonlijk zijn.

  3- Schoevers geeft bij aanmelding een heel andere beeld van wat je kan verwachten.

  Waardeloos

  Review over WerkTalent

  Vorige week gebeld afspraak gemaakt, deze moest ik helaas afzeggen.

  Netjes op tijd gedaan en ze zouden de dag zelf nog terug bellen ( ook zou ik voor de gemaakte afspraak diezelfde dag een mail krijgen NOOIT gehad )

  NOOIT meer terug gebeld.

  Het is dat ik een ster moet geven anders waren het er 0 geweest

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  Afrader!!

  Review over Start People

  Gewoon een onbetrouwbare uitzendbureau

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Justina, jade, Barbera… Slechte uitzendbureau. Uitbetalen niet op tijd. Respectloos. Liegen. afrader

  Schandalig uitzendbureau

  Review over Manpower

  Ik ben voor de tweede keer geplaatst via manpower en ik heb oprecht nog nooit zoiets slechts meegemaakt. Ik verdien minder salaris dan anderen in mijn functie via een uitzendbureau, er is nooit iemand te bereiken, ze kunnen nog geen email sturen met je verjaardag, als er iets uitgekeerd moet worden zijn ze niet thuis, ze houden te veel belasting in, zijn onbeschoft en zitten alleen maar op je geld.

  Niet bepaald positief

  Review over Timing

  Een intake gehad bij dit uitzendbureau, waarna er een voorstel naar de opdrachtgever zou plaatsvinden. Vervolgens niets gehoord, waarna ik gebeld word waarom ik niet was gekomen op die intake. Als je dat niet communiceert wordt het lastig. Daarna bij een opdrachtgever op gesprek geweest, waarbij de intercedent mij de schuld gaf van een onplezierig gesprek doordat de verantwoordelijke op die locatie meer bezig was met zijn eigen dingen te regelen, en mij af te kraken zonder inhoudelijk over de functie te spreken en een tijdige terugkoppeling die ik pas na 4 dagen kreeg, en de schuld van de slechte communicatie.

  Sterke punten
  Niet ontdekt

  Zwakke punten
  Communicatie, en het niet in de waarde laten van sollicitanten.

  Bizar

  Review over Tempo-Team

  Ik werk nu ong 6 maanden via tempo team. Bijna wekelijks achter salaris aan hollen, ligt uiteraard ook het bedrijf. Maar aangezien ik niet in de luxe positie zit dat ik kan leven zonder salaris is er de mogelijkheid om een voorschot te vragen. Dat wordt dan weer verrekend, krijg ik ineens € 200 minder.

  Dit word dus als schuld gezien hoorde ik van de week en moet door mij aan tempo team terug betaald worden. De uren bij het bedrijf zijn bijna op, dus voorschotten zullen nodig zijn. Niet aantrekkelijk om zelf je eigen werk te moeten betalen. Voor mij houd het dus op want ik ga echt niet de tempo team zakken vullen. In die maanden ook 5 verschillende mensen als contact persoon gehad.

  Ik zit er behoorlijk door heen, slaap slecht en veel piekeren en verdriet. Fijn uiteinde alvast.

  Nog 1 tip: als je met een collega belt om te roddelen zorg dan dat er niet nog 1 lijn open staat.... kon alles horen, jammer dat he niet blij bent met je nieuwe collega

  Sterke punten
  Kletsen

  Zwakke punten
  Geld wolven

  Gesprek

  Review over Wiver

  Op gesprek geweest bij deze organisatie. Ik vraag mij eerlijk gezegd af, of er niet spookvacatures zijn bij Wiver, want na een afwijzing dat andere kandidaten beter geschikt zijn, blijft deze vacature al een jaar open staan. Het klinkt hard, maar dat vermoeden heb ik namelijk.

  Sterke punten
  Snel op gesprek

  Zwakke punten
  Big volume recruitment en spookvacatures.

  Zeeer slecht uitzendbureau

  Review over WerkTalent

  Niets laten weten, voor niets naar Breda gereden komen nergens op terug zit nog steeds op relevante vacatures te wachten die ik zou krijgen!

  Wat een over het paard getilde kut organisatie ( Breda)

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  Niet mee in zee gaan.

  Review over YoungCapital

  Aangegeven dat ik per direct en urgent op zoek was naar werk. Op verschillende vacatures gereageerd. Op de eerste sollicitatie werd gereageerd. Intake gepland. Vervolgens niets meer gehoord op de dag van de intake. Contact opgenomen; "ik neem morgen contact met je op". Niets meer gehoord. Zo ging het ook met een aantal andere sollicitaties die ik bij YC had uitstaan. Je hoort niets meer terug. Verschillende recruiters bellen je over dezelfde vacature en hebben geen idee hoe ze draad moeten oppikken. Laatste sollicitatie gesprek was met een persoon die ik twee voor dit intake gesprek ook al had gesproken. Herinnerde zich niets meer. Diegene had ik notabene een aantal vragen gesteld over een vacature via WhatsApp. Vervolgens was het de hele tijd "ik kom er op terug" en twee weken later belt dezelfde persoon voor een andere vacature en weet niet meer wie je bent dus. Chaos. Echt, chaos. In het verleden als ZZP'er ook al enorm veel gedoe gehad met late uitbetalingen. Ik weet niet wat ze doen, maar zo ga je niet mensen om!

  Sterke punten
  Digitale dashboard.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie. Niet betrokken. Chaotisch. Kan nog wel meer punten opnoemen.

  Zeer teleurstellend

  Review over Manpower

  Erg jammer dat mensen vertrouwen op een uitzensbureau en bij de eerste stap die ik binnen zette meteen al de grond ingetrapt werd. Had zelf gereageerd op een functie, daarna werd ik daarvoor uitgenodigd op kantoor. Meteen na 2 min wou ze mij een andere baan aansmeren want ik zou niet in aanmerking komen voor het geen waar ik op had gesolliciteerd. Vervolgens heb ik zelf contact gezocht met het bedrijf waar het omging en daar mocht ik op gesprek komen en ben daarna daar aangenomen!  Erg jammer dat je zo behandeld word, tot op de dag van vandaag ook nooit meer wat gehoord nadat ik zei dat ik niet voor die andere banen in aanmerking wilde komen.

  Sterke punten
  Kan niks bedenken.

  Zwakke punten
  -Rommelig kantoor met pizza dozen over tafel verspreid, afwas op de grond, lege taart dozen.

  -komen afspraken niet na

  -handelen naar eigen belangen

  -tijd afspreken en vervolgens nog een kwartier moeten wachten

  Geen slecht uitzendbureau

  Review over Randstad

  Ik heb meerdere malen voor Randstad gewerkt en ik vind het over het algemeen een goed uitzendbureau, maar...dit hangt ook wel sterk af van elke vestiging die er is en de intercedent. Ik heb altijd mijn salaris op tijd gehad, tenzij ik te laat was met het indienen.

  Sterke punten
  Begeleiden je naar passend werk

  Zwakke punten
  Het zou fijn zijn als er 2 betaaldagen in een week was. Het uitzendbureau waar ik nu voor werk heeft dat en dat is perfect.

  Oneerlijk

  Review over ASA Talent

  Ze zijn oneerlijk en racistisch!!

  Afschuwelijk uitzendbureau

  Review over Randstad

  Randstad doet vrijwel geen ene zak voor je.

  Continue loze beloftes en het doorsturen naar collega's die je uiteindelijk ook weer doorsturen.

  Geen energie of tijd steken om daadwerkelijk te helpen.  Het is dat 1 ster de minimale beoordeling is, maar eigenlijk is dit al te veel.

  Ik zou heel sterk aanraden ieder ander uitzendbureau eerst raad te plegen.

  Sterke punten
  Deze lijken niet te bestaan

  Zwakke punten
  Wat niet?

  Tempo-Team is het niet wat je

  Review over Tempo-Team

  Heb tien maanden bij Tempo-Team op locatie Gieten gewerkt. Heb geen echte inwerkperiode gehad, weinig begeleiding, zag in deze periode mijn manager maximaal 3-4 keer (inclusief sollicitatiegesprek). Ik vond het bedrijf zeer onpersoonlijk en absoluut niet collegiaal.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte werkgeverschap