Nieuwste Reviews

Tempo-Team - Slechtste uitzendbureau wat er is

0

Review:
Mijn review gaat over tempo team emmen!

Mijn vriend heeft voor ze gewerkt. Door een treiterende persoon op het werk , heeft hij ontslag gekregen. (Vals beschuldigd van iets heel heftigs). Tempo team verdraait verhalen, zodat het beschuldigde persoon nog meer problemen krijgt. Dit hebben we aangevochten.

Advocaten zijn tot een overeenkomst gekomen, dat men vriend weer een schoon dossier zal krijgen bij tempo team. Hierdoor hebben we de rechtzaak niet door gezet.

Toch lijkt alles zo mooi. Schoon dossier, etc. Toch was het minder waar en na lang aandringen, is zijn dossier na een jaar toch nog schoon gemaakt.

2 maanden later. Tijdens solliciteren, krijgt die continu nee te horen door tempo team. Raar voor gevoel hier over. Toch maar is verhaal gehaald en blijkt dat ze niet willen bemiddelen. Hier waren wij het niet mee eens. En hebben we een klacht ingediend bij het hoofdkantoor van tempo team. Ze beloven binnen 2 dagen te bellen en dat gebeurt ook niet. Toch worden we later gebeld door de regio manager. Deze kan niet eens normaal doen en heb lak aan de overeenkomst wat gemaakt is door de advocaten. Als je je verhaal wilt doen of zegt dat je er niet mee eens bent, word ze nogal chagrijnig en hangt de telefoon gewoon op.

Hierover weer een klacht ingediend bij het hoofdkantoor.

Vandaag krijgen we een brief van tempo team, dat mijn vriend een grote mond heb, beledigend en bedreigend doet. En hij mag niet meer voor tempo team meer werken.

Maandag gaan we toch maar weer de advocaat bellen en de rechtzaak gewoon door laten gaan. We zijn er nu spuugzat van. Alles verdraaien en altijd de schuld maar naar een andere schuiven.

Sterke punten:
Verhalen verdraaien en een sterk punt is hun slechte punten

Zwakke punten:
Alles wat ze doen

Marianne beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Leeftijdsdiscriminatie

0

Review:
Als ik op een vacature reageer en kom bij het invullen van mijn geboortedatum kan ik niet verder.
Mijn zoon heeft i.p.v mijn geboortedatum, zijn geboortedatum ingevuld en hij kon wel verder.
Dat is niet 1 keer maar regelmatig gedaan.
Conclusie ik ben te oud.= leeftijdsdiscriminatie.


Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Niet het lef hebben om op je reactie te reageren.

John beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

YoungCapital - Wijst kandidaten af door te discrimineren.

0

Review:
Wijst kandidaten af door te discrimineren. En dat nota bene door een stagiair die de sollicitatieprocedure leidde. Betreft Young Capital te Hilversum.

Werknemer beveelt YoungCapital NIET aan bij vrienden/bekenden

Unique - Te laat uitbetalen

0

Review:
Je werkt keihard voor hun maar je moet altijd achter je geld aanzitten. Ik en 5 anderen gaan daarom naar een ander uitzendbureau!

Sterke punten:
Geen 1

Zwakke punten:
ALLES

Anoniem beveelt Unique NIET aan bij vrienden/bekenden

Uitzendbureau.nl - Geen reactie

0

Review:
Na telefonisch contact over even vacature cv opgestuurd. Ondanks belofte en navragen geen reactie ontvangen. Helaas werd hiermee mijn vooroordeel over recruiters helaas wederom bevestigd.
Het is zeer respectloos/klantonvriendelijk om niet te reageren.

Zwakke punten:
Zowel afdeling Uden als Oss geven geen terugkoppeling.

Jan beveelt Uitzendbureau.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - Start maar niet

0

Review:
Ze maken enorm veel administratieve fouten. Hebben geen kennis van hun eigen ICT systeem en daardoor loopt er van alles mis. Ik hang alweer weken aan de telefoon voor een probleem m.b.t. declareren. Mijn e-mails negeren ze overigens gewoon. Waardeloos. You have one job..

Sterke punten:
Leuk logo

Zwakke punten:
Alles intern

Eva beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Schoevers Opleidingen en Trainingen - Schandalig slecht. Bodemloze geldput.

0

Review:
Mijn ervaring met Schoevers is dat ze opleidingen aanbieden die ze niet waar kunnen maken. Ik dacht de opleiding goed te kunnen doen naast mijn werk en mezelf zo meer te ontwikkelen maar ik kon nooit aan zien komen hoe opgelicht ik zou worden door deze school.

Meerdere keren konden ze modules alleen leveren op een andere locatie die minimaal 1,5 uur reizen bij mijn woonplaats vandaan waren en opdrachten werden bagger beoordeeld omdat het beoordelen ervan gewoon uitbesteedt werdt aan een leraar van een andere school die volgens een andere normering werkt.

Omdat ik door de zeer slechte kwaliteit maar zeer hoge prijs van de opleiding wou stoppen moest ik nog wel even het volledige eerste schooljaar betalen. Ik ben nu 5000 euro en een jaar verder en heb helemaal niks geen diploma. Terwijl ik alle vakken gewoon heb gehaald.

Sterke punten:
Niet. Ja, in geld incasseren, mensen aan betaalcontracten binden en de schuldhulpverlening draaiende houden zijn ze de beste.

Zwakke punten:
Op bovengenoemde punten na, alleen maar.

Maurice beveelt Schoevers Opleidingen en Trainingen NIET aan bij vrienden/bekenden

Agriwerker - Goede baan gevonden

0

Review:
Mooie nieuwe uitdaging gevonden in agribusiness. Na aantal gesprekken met bemiddelaar werkgever gevonden die goed bij me past.

Jo beveelt Agriwerker aan bij vrienden/bekenden

Agriwerker - Perfecte toepassing cao

0

Review:
Ik werk nu 2 jaar via Agriwerker als bedrijfsleidster in de veehouderij. Jaarlijks ontvang ik per 1-jan mijn periodieke loonsverhoging én cao loonsverhoging. Keurig zoals het hoort. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Dineke beveelt Agriwerker aan bij vrienden/bekenden

ASA Talent - Slecht uitzendbureau

0

Review:
Elke week moet je bellen over je loon want dit klopt vaak niet. Betalen te laat of te weinig uit en beloven het daarna op te lossen, hier moet je zelf dan wel elke dag achteraan. Zeker niet aan te raden via dit uitzendbureau te gaan werken.

Joy beveelt ASA Talent NIET aan bij vrienden/bekenden