Reviews over Uitzendbureaus


  Doe het niet!

  Review over Start People

  De medewerkers van start people zijn onopgeleid en alles behalve professioneel. 0 communicatie of ervaring. Ze zijn nooit bereikbaar, weten nooit waar je het over hebt en wanneer je een klacht hebt pakken ze het nooit op.

  Zwakke punten
  Communicatie, professionaliteit, onbereikbaar, slechte afspraken

  ondernemer

  Review over Emtes

  mijn vriend krijgt zn factuur niet betaald. opdrachtgever van emtes heeft zn factuur wel voldaan.\\r\\nhet gaat om 4600� ze delen gratis posters uit ivm de voetbal 2024 \\r\\nschandalig en heel veel mensen niet betalen. (oplichters) en als ze in stapjes de facturen wel betalen is het probleem opgelost.

  Sterke punten
  dat hebben ze niet

  Zwakke punten
  niet correct

  Slecht geregeld

  Review over Manpower

  Had mij voor de eerste keer ziek gemeld, lag met een flinke longontsteking,dit volgens hun niet op de juiste manier gedaan en woord daarom niet uitbetaald. Ook wacht ik al 4 maanden op mijn reis vergoeding.

  Sterke punten
  Leek zo makkelijk te verlopen contact via de app, maar helaas

  Verschrikkelijke mensen

  Review over Tempo-Team

  Gesolliciteerd bij Tempoteam Stegeman als schoonmaker, ik heb een uitstekende cv die daar bij past! Uiteindelijk hoor je niks meer van ze! Je gaat een mail schrijven en krijgt een vaag en onduidelijk berichtje terug waar een geleerde niet wijs van wordt! De reden is dat ik een Zwolle supporter ben! Haha
  Wat een verschrikkelijke mensen daar! Zeg het dan gewoon ook eerlijk! Ik zou hier niet gaan solliciteren mensen!

  Sterke punten
  Ze nodigen je uit!

  Zwakke punten
  Niet goed en duidelijk communiceren! Eerlijkheid duurt het langst! Personeel niet gemotiveerd genoeg!

  Schandalig slecht

  Review over Start People

  Slechtste interimkantoor ooit. Niet bereikbaar, doen hun werk niet, komen hun woord niet na. Kortom schandalig!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Slechte organisatie!

  Review over WerkTalent

  Helaas tijdens en na mijn dienstverband, te vaak zelf achter dingen aan moeten bellen, komen afspraken niet na, weten niet goed hoe bepaalde dingen in elkaar zitten die je als uitzendbureau WEL zou moeten weten. Het is gewoon een beetje (al hoewel, laat een beetje maar weg) een rommel daar. En je kan zelf de rotzooi opruimen. Het is ze duidelijk te doen om geld te verdienen over jouw rug en daarna laten ze je aan je lot over en zwemmen/verzuipen. Zo voelt het in ieder geval.

  Sterke punten
  Geen 1

  Zwakke punten
  Laks in informatie verschaffing, terugbellen, meedenken en meeleven, overzichten in financiele omgeving niet op orde hebben, niet weten wat ze doorgeven aan de belastingdienst want het zou automatisch gaan, wat is dat nou voor argument om je niet verder te kunnen helpen.

  Maand lang geen terugkoppeling

  Review over Walters People

  Helaas ben ik genoodzaakt om de review te plaatsen uit frustratie.

  Vandaag werd ik opgebeld door een medewerker van Walters People, met als vraag dat ze een “nieuwe uitdaging hebben” waarop ik antwoordde: wat onbeschoft dat jullie nog bellen na een maand niks gehoord te hebben van jullie. Maar wel (gouden bergen beloofden) bij het eerste belletje.

  De medewerker kon het eerst niet geloven dat zijn collega het zo onprofessioneel heeft opgepakt. En het bij wijze van spreken gewoon de afspraak vergeten was.

  Tot slot geef ik aan dat ik niet geinteresseerd meer ben in het aanbod van Walters People. Reactie van de medewerker: ja je werkt nu dus ook bij Schiphol, welk bedrijf? Dat ze dit nog durfen te vragen na zo’n hele onprofessionele houding.


  Al met al, niet aan te raden!

  ongeorganiseerde rotzooi.

  Review over YoungCapital

  uitgezonden door young capital bij postNL op de terbregseweg 300 in rotterdam kralingen nadat ik mijn rooster van youngcapital had gehad over de uren en werkdagen was het tijd om aan de slag tegaan in het distributiecentrum van postNL de eerste werknacht ruim een uur van te voor aanwezig ik had in de mail van youngcapital een nummer gekregen van een team leider genaamd dani ik zou dit nummer moeten bellen om aan te geven dat ik aanwezig was vervolgens zou ik worden opgehaald bij de hoofd ingang van postNL ik had het nummer meerdere malen geprobeerd te bereiken om aan te geven dat ik aanwezig was ik kreeg continu de voicemail zelf kon ik het pand niet in omdat ik geen pas of dergelijke had gekregen van youngcapital vervolgens maar binnengelaten door een medewerker die binnen het pand werkt eenmaal binnen een half uur staan wachten om na dat half uur opgemerkt te worden door een afdeling hoofd ik ben mee gelopen met mevrouw naar een klein kantoor midden in het postNL pand zonder eenige kennis making of werkelijke ID controle aan het werk gezet op de afdeling antwoord nummers (post sot-ere) op die afdeling werd ik ingewerkt door een medewerkster die weinig tot geen Nederlands kon spreken ik ben later die nacht naar het afdelingshoofd gegaan die me aan het werk heeft gezet bij die mevrouw om aan te geven dat ik mijn inwerk kracht zelde tot niet versta door haar gebroken Nederlands en dat ik het met deselect ie moeilijk vind om haar te begrijpen ook gaf ik aan dat ik het binnen het bedrijf zelf leuk vind maar de afdeling antwoordnummers lastig vind is er iets anders mogelijk zo als SMX het antwoord van het afdeling hoofd was
  ‘Dan heb je pech alles hier is met cijfers’ ik heb me hier verder niks van aangetrokken en ben maar weer aan het werk gegaan later die nacht door een andere aardige young capital collega die wel verstaanbaar was ingewerkt bij de afdeling antwoordnummers bij postNL samen zijn we op het besluit gekomen om ons uit te spreken over de ongeorganiseerde situatie binnen het bedrijf later die nacht samen naar het kleine kantoor gelopen om aan te kaarten wat er aan de hand was de young capital collage heeft zich onderweg naar het kleine kantoor bedacht omdat ze bang zou zijn voor de chagrijnige teamleiders ik ben uiteindelijk alleen het kantoor binnen gestapt waar ik meteen vies werd aangekeken voordat ik überhaupt mijn verhaal kon doen uiteindelijk uitgelegd dat ik deselect ie heb en van young capital had begrepen dat je dit soort dingen kan aangeven en dan op een afdeling geplaatst kan worden die wel zou passen ik werd vervolgens stom door de teamleider aangekeken en het antwoord was
  ‘niks is hier zonder cijfers man’ dan moet je ergens anders zijn ik ben uiteindelijk dicht geklapt en terug gelopen naar mijn werkplaats later die nacht moest er pauze gehouden worden ik heb aan de poolse mevrouw gevraagd of mogelijk was omdat de pauze om 4 uur was met het was inmiddels al half 5 ik krijg als antwoord
  ‘jij mag zelf weten wat jij doen’ ik heb haar gevraagd of ze ook een teamleider was en krijg vervolgens te horen ‘wat jij vraagt veel als jij pauze wilt ga dan’ (haar woorden) op een zeer onbeschofte toon ik heb haar meerdere malen rustig verzocht of zij netjes kon spreken tegen mij. ook deze raare situatie netjes aan de een teamleidster aangegeven die zou de situatie oppakken me nacht netjes afgehandeld met hier en daar nog wat vragen aan de teamleidster over het werk bij PostNL met als reactie hele onbeschofte korte antwoorden zoals
  ‘moet je niet bij mij zijn maar young capital ook maar niks van aangetrokken en uiteindelijk netjes om 6:30 naar huis gegaan volgende middag een mail ontvangen van dani dat me rooster is veranderd en dat ik op een andere afdeling begin genaamd smx prima! Om die nacht aantekomen bij postNL weggestuurd te worden reden zou zijn dat ik me uit heb gesproken over het feit dat ik een inwerk kracht krijg die onverstaanbaar Nederlands spreekt de teamleiders vonden dit een ‘conflict’ ik mocht niet ingezet worden ik mocht ook de reden niet weten waarom en ben zonder pardon uit het pand gezet vervolgens bedreigd door 3 man turks personeel omdat im hoog in me emotie aan de telefoon was met mijn ouders alle 3 op me afgelopen om uit te halen maar heb ze van me af geschreeuwd!

  Sterke punten
  niet ongeorganiseerd

  Zwakke punten
  Ongeorganiseerd geen communicatie

  nep

  Review over Uitzendbureau 65plus

  totaal geen interesse en standard afwijzing op de dag dat ze dicht zijn

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  doet niet waarvoor ze zijn

  Prima uitzendburo!

  Review over Manpower

  Ik werk nu bijna een half jaar via Manpower en ben er dik tevreden over.
  Alle negatieve recensies ten spijt; ik heb er geen klachten over. Snelle heldere communicatie, goed bereikbaar en betaling altijd op tijd.
  Lekker doorgaan zo….Manpower Emmen.

  Sterke punten
  Goede communicatie, korte lijnen en alles volgens afspraak

  Waardeloos uitzendbureau

  Review over Manpower

  Waardeloos uitzendbureau \\r\\nZe houden je maar aan het lijntje dingen beloven en niet nakomen \\r\\nEn als ze al eens reageren dan is het met een niet gemeend excuus want ze blijven het flikken \\r\\nZo ga je niet met mensen om \\r\\n\\r\\nDit geldt vooral voor Robert en Lotte van Manpower

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet eerlijk houden zich niet aan afspraken en noem maar op

  Waardeloos uitzendbureau

  Review over Manpower

  Waardeloos uitzendbureau
  Ze houden je maar aan het lijntje dingen beloven en niet nakomen
  En als ze al eens reageren dan is het met een niet gemeend excuus want ze blijven het flikken
  Zo ga je niet met mensen om

  Dit geldt vooral voor Robert en Lotte van Manpower

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet eerlijk houden zich niet aan afspraken en noem maar op

  De beste recruiter

  Review over KGU Recruitment

  Ik heb het genoegen gehad om samen te werken met Sambina tijdens mijn recente sollicitatieproces, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een van de beste ervaringen was die ik heb gehad met een recruiter.

  Vanaf het allereerste contact was Sambina buitengewoon professioneel, vriendelijk en attent.

  Zij naamt de tijd om mijn achtergrond en ervaring grondig te begrijpen en zorgden ervoor dat ik goed voorbereid was op elke stap van het proces.

  Wat ik het meest waardeerde aan Sambina was haar open communicatie en transparantie.

  Ze hield me regelmatig op de hoogte van de voortgang van mijn sollicitatie en gaven eerlijke feedback om me te helpen mijn kansen te maximaliseren.

  Haar diepgaande kennis van de branche en het bedrijf waarvoor ik solliciteerde, was ook indrukwekkend. Ze konden mijn vaardigheden en ervaring perfect afstemmen op de behoeften van het bedrijf, waardoor ik me zelfverzekerd voelde in mijn gesprekken.

  Wat deze ervaring echt onderscheidde, was het gevoel van persoonlijke aandacht en betrokkenheid dat ik kreeg van Sambina. Zij gaaf me het gevoel dat ik meer was dan alleen maar een kandidaat; zij was oprecht geïnteresseerd in mijn carrièredoelen en streefden ernaar om een ​​match te vinden die zowel voor mij als het bedrijf ideaal was.

  Uiteindelijk resulteerde de samenwerking met Sambina in een succesvolle plaatsing bij het bedrijf waar ik naar op zoek was.

  Ik ben hen ontzettend dankbaar voor haar inzet, toewijding en begeleiding tijdens het hele proces.

  Ik zou Sambina zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare recruiter die hen kan helpen bij het vinden van hun ideale carrièremogelijkheden.

  Pathetic

  Review over Susa

  Een bedrijf voor Studenten? Laat me niet lachen, geen empathie aan de telefoon als je je punt wilt maken dat je je afvraagt wat zij eigenlijk voor je doen wat je zelf niet kan???

  Als student kwam ik bij Susa terecht maar wat ze promoten is niet wat ze kunnen bieden, je moet 2/3 keer zoveel sollicitaties doen als normaal, ze bieden baantjes met doordeweekse dagen die verplicht zijn? Als student lmao hoe dan?

  20 trainingen ook als student natuurlijk easy te doen, en je moet ervaring hebben als je nogmaals student bent

  Applausje

  Waste of time echt waar!

  -1 sterren afsluiten die handel

  Sterke punten
  Welke?

  Zwakke punten
  Alles.

  Slechtste uitzendbureau ooit

  Review over Unique

  Wat een incompetente bende. Ze maken fout op fout. Contracten die niet kloppen, je betermelding niet verwerken. Dingen beloven die niet kloppen en bij vragen over arbo-zaken het antwoord niet weten.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen!

  Heel goed uitzendbureau

  Review over WerkTalent

  Werktalent beste uitzendbureau waar ik ooit mee gewerkt heb. Alles wordt snel en goed geregeld. Ook nooit problemen gehad met salaris uitbetaling. betalen altijd netjes je salaris uit. Echt een aanrader werktalent!!!!

  Slechte nazorg

  Review over Uitzendbureau 65plus

  Tweemaal benaderd voor een vacature. De eerste maal uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarna niets meer vernomen. De tweede keer zou ik uitgenodigd worden voor een gesprek, ook niets meer vernomen. Heb ze maar gemaild om mij uit te laten schrijven.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Geen terugkoppeling met kandidaten. Houden zich niet aan toezeggingen.

  Geen enkele medewerking

  Review over Tempo-Team

  Geen enkele medewerking voor chaotische app administratie die ze voor documenten ter ondertekening beter zoals vaak gebruikelijk in account of email kunnen houden, daardoor ook meer ruimte dan smartphone om documenten goed zichtbaar en handiger te ondertekenen ! Uitzendbureaus willen allemaal populair en hip doen met apps, maar beheersen die techniek nog helemaal niet, ook kantoormedewerkers hebben ook geen benul wat ze met elkaar allemaal mis-communiceren, vaak hebben die medewerkers qua werkverleden iets totaal anders gedaan dan uitzendbranche, van supermarkt kassa of horeca terras, maar weten precies hoe jij moet functioneren in iedere branche waar je soms al 20 jaar ervaring in hebt en zij nog niet eens 1 dag, echt vreselijk die kantoor arrogantie en denk maar niet dat ze ooit opdrachtgevers eigen mening geven, ze blijven ook laf uit angst om riante flex marges kwijt te raken, iets economisch toevoegen aan kwaliteit is een grote illusie, vandaar dat ondernemend Nederland zoveel loonkosten blijft gouden en van alles zoeken uitzendbureaus middels arbeidsmigranten die ongunstige arbeidspositie hebben !

  Sterke punten
  Mijn ervaring dat ze toch wel op tijd betalen

  Zwakke punten
  Chaotische kantoor administratie en helaas weinig deskundig binnen arbeidsmarkt

  Geen enkele medewerking

  Review over Tempo-Team

  Geen enkele medewerking voor chaotische app administratie die ze voor documenten ter ondertekening beter zoals vaak gebruikelijk in account of email kunnen houden, daardoor ook meer ruimte dan smartphone om documenten goed zichtbaar en handiger te ondertekenen ! Uitzendbureaus willen allemaal populair en hip doen met apps, maar beheersen die techniek nog helemaal niet, ook kantoormedewerkers hebben ook geen benul wat ze met elkaar allemaal mis-communiceren, vaak hebben die medewerkers qua werkverleden iets totaal anders gedaan dan uitzendbranche, van supermarkt kassa of horeca terras, maar weten precies hoe jij moet functioneren in iedere branche waar je soms al 20 jaar ervaring in hebt en zij nog niet eens 1 dag, echt vreselijk die kantoor arrogantie en denk maar niet dat ze ooit opdrachtgevers eigen mening geven, ze blijven ook laf uit angst om riante flex marges kwijt te raken, iets economisch toevoegen aan kwaliteit is een grote illusie, vandaar dat ondernemend Nederland zoveel loonkosten blijft gouden en van alles zoeken uitzendbureaus middels arbeidsmigranten die ongunstige arbeidspositie hebben !

  Sterke punten
  Mijn ervaring dat ze toch wel op tijd betalen

  Zwakke punten
  Chaotische kantoor administratie en helaas weinig deskundig binnen arbeidsmarkt

  Desinteresse personeel

  Review over Werkis

  Gesolliciteerd op een functie, cv verzonden naar werkis.

  Krijg een aantal dagen later een mail dat mijn telefoonnummer niet klopt, of ik hen wilt terugbellen.

  Dit meteen gedaan, juiste persoon aan de lijn gekregen. Hij deelt mij mede dat mijn telefoonnummer niet klopt.
  Staat gewoon goed in mijn cv, o ja, wij hebben het fout wordt er gezegd.
  Kan gebeuren natuurlijk, of je controleert het nog een keer zou ik zeggen.

  Vervolgens wordt mij gevraagd waar/wat voor werk ik op dit moment doe! (Staat gewoon in mijn cv).

  Toen was ik er wel klaar mee met deze slechte voorbereiding!

  Werkis hoeft mij niet meer te bellen voor een zogenaamde mooie functie, laten ze eerst zelf eens goed personeel zoeken!

  Sterke punten
  Niet.

  Zwakke punten
  Personeel

  Fijne Uitzendbureau

  Review over WerkTalent

  Een hele fijne uitzendbureau fijne mensen en alles goed geregeld ! Een echte aanrader om werk te zoeken ! En ze denken met je mee . Ook de leuke uitjes ! Ik zal ze missen ! Omdat nu via hen een jaar contract krijg bij tedfort

  Oplichters

  Review over Manpower

  Vacatures voor 40 uur uitzetten, welk nog nadrukkelijk besproken tijdens het intake gesprek en als puntje bij paaltje komt, een contract van 16 uur aanbieden. De betreffende contactpersoon, je raad het al… die is natuurlijk met vakantie. Natuurlijk geen enkele welonderbouwde rede voor bovengenoemde en ook zeker niet voornemens om een contract te corrigeren en op maat aan te bieden. Mensen een sappige wortel voorhouden… triest!

  Sterke punten
  Misleiding/oplichting

  Zwakke punten
  Niet kunnen leveren wat ze aanbieden. (zie overige reviews)

  Slecht

  Review over Unique

  3 bel afspraken ingepland, komen ze niet na. Diverse mails er achteraan gestuurd, beantwoorden ze niet. Erg slecht voor een uitzendbureau die zogenaamd instaat voor mensen te helpen aan een baan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  S;echt en onprofessioneel

  Review over Uitzendbureau Actief Werkt!

  Nav een vacature die me interesseerde nam ik contact op met Actief Werkt. Het was het ene drama na het andere. Reacties lieten wekenlang op zich wachten, mensen die reageerden stuurden standaard berichten, vragen werden niet beantwoord en er werd geen informatie gegeven. Na wekenlang aan het lijntje te zijn gehouden werd ik uitgenodigd om op kantoor te komen. Daar aangekomen bleek er niemand te zijn. De lampen waren aan maar de deur zat op slot. Geen melding, geen briefje, ik stond gewoon voor een letterlijk dichte deur. Dahaag vrije middag voor niets. Dahaag reistijd (en kosten).
  Na nog een aantal mails over en weer besloot ik ze een kans te geven, omdat de medewerkster die het contact overnam oprecht geinteresseerd leek. Lange tijd later kreeg ik een vaste afspraak op kantoor. Ik kwam opdagen en ze wist werkelijk van niets. Ze had nog nooit gehoord van de vacature waar ik op reageerde en ze wist ook niet hoe ze informatie moest krijgen. Ze gaf toe dat ze vooraf al wist niets voor me te kunnen betekenen, maar ze had me evengoed laten komen in de hoop me voor een of ander ander knullig studentenbaantje in te kunnen zetten, als ik er toch was. Bait and switch. De baan waar ik voor ging bestond niet en toen ik mijn ongenoegen over mijn verspilde tijd kenbaar maakte moest ze wat lachen. Ze bezwoor me ter plekke dat ze vooraf had gezegd dat de baan niet bestond. Ze speelde het zo goed dat ik twijfelde aan mezelf. Thuisgekomen heb ik de mails teruggelezen en natuurlijk (wist ik ook wel) was er niets gezegd over het feit dat de functie nooit beschikbaar was

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Extreem lange reactietijd. Liegen over vacatures om mensen binnen te halen. Gaslighting. Bait and switch. Onprofessioneel. Onbeschoft

  Verzetten en onbereikbaar

  Review over Schoevers Opleidingen en Trainingen

  Ik kreeg een nieuwe functie en vond deze opleiding waar ik ontzettend enthousiast van werd. De eerste losse modules werden daarna 7 keer verzet. De opleiding startte uiteindelijk 10 maanden na inschrijving, ondanks dat ik had aangegeven dat ik overal naartoe kon/wilde behalve online. Maar alles was ‘vol’. Hoorde later dat een medecursist die 5 maanden later was gestart al 2 modules had afgerond met 5 cursisten ipv 15. Klachten blijven onbeantwoord. De klantenservice is aardig maar kunnen er niks mee en doen dan ook niks. Examens worden op het laatste moment nagekeken of te laat. En de kwaliteit van de lessen verschilt enorm. Bij sommige onderwijslocaties betaal je nog 30.- parkeergeld (naast enorme opleidingskosten), en ik heb al B&C-keuzes aanvaard als locatie omdat ik anders maanden moet wachten op nieuwe opties. Al met al veel spijt van deze keuze.

  Sterke punten
  Sommige docenten zijn bevlogen en goed.

  Zwakke punten
  Alles hierboven. Ook de mate van niet behulpzaam zijn is zo uitzonderlijk dat het bijna knap is.

  Ook is de opleiding heel anders dan verwacht: per module van 3 naar 2 lesdagen waardoor je soms meerdere boeken moet lezen/voorbereiden per les. Zeker voor de HBO-Modules was dit veel te kort tijd.

  De medecursisten zijn leuk maar met de meesten deel je maar 1 of 2 modules.

  Alles gaat via E-connect er is niks persoonlijks aan. Een medecursist had feedback op een nagekeken module met verwijzingen naar onderwerpen die ze niet had in haar module en haar medecursisten hadden dezelfde feedback..

  Het is een onderdeel van NCOI. Dus dezelfde lessen en trainers. (Voor meer geld).

  En docenten geven verschillende kaders voor wat er wel of juist niet in een module moet staan.

  Al met al: ik wou dat ik iets anders kon zeggen. Maar het is echt zó slecht!!!