• Via randstad aan het werk bij havi logistics.
    De hele maand maart nog ingepland op papier(zwart/wit) dus voor de hele maand oppas kunnen regelen.
    Aangezien we beide werken dus afhankelijk zijn van oppas/opvang het zo mooi geregeld is.

    Anderhalve maand geleden gebeld voor meer uren aanzien ik nog maar 30 uur per week aan het maken was.
    Kreeg ik van nadine te horen het niet mogenlijk is nu,maar er meerdere uren aan gaan komen.
    Ik moest maar blijven omdat er geen ander werk was of ze wilde niet zoeken (ik weet nu het 2e)

    2 weken geleden was er geen werk meer bii havi door de corona,
    okee kan gebeuren hebben meer bedrijven last van.

    Maar vorige week was er spontaan ineenkeer werk bij post nl.
    Op gesprek geweest alles ging goed gesprek was goed,op 1 ding na.......

    De planning krijgen hun donderdag pas waarop het personeel die vrijdag krijgt.
    Stel dat ik maandag ingepland sta dan had ik maar 1 dag om oppas te regelen voor een kind van 12 en een kind van bijna 3.
    Waarop ik gezegd heb dat het voor mij niet mogenlijk is om elke week in de stess te zitten of ik oppas kan regelen binnen 1 dag of niet en werd er maar doorgewongen het niet normaal is en iedereen een moord doet voor een baan in deze tijd haha waarop ik boos ben geworden en het niet pik er zo met mijn gezin word omgegaan.
    waarop ik nu dus een werkweigering aan mijn broek heb hangen er word dus gewoon gedwongen om mijn gezin maar bij de 1e de beste te dumpen zodat ik voor hun kan werken doe ik dat niet word loon stil gelegd.

    dat is hetzelfde als iemand geld afhandig maken omdat je naaktfoto's van diegene zou hebben die je anders online plaatst (voorbeeld)

    Denk wel tot 5x na voor je voor randstad gaat werken en met wie je in aanmerking komt bij randstad

    Sterke punten
    Betalingen alhoewel ik nu ook al langer zit te wachten dan de afspraak was want randstad mag wel meer tijd krijgen als 1 dag

    Zwakke punten
    Er word geen rekening met personeel gehouden en personeel word gedwongen

    Door Wesley verhagen op 27 maart 2020 Reageer

  • Via randstad aan het werk bij havi logistics.
    De hele maand maart nog ingepland op papier(zwart/wit) dus voor de hele maand oppas kunnen regelen.
    Aangezien we beide werken dus afhankelijk zijn van oppas/opvang het zo mooi geregeld is.

    Anderhalve maand geleden gebeld voor meer uren aanzien ik nog maar 30 uur per week aan het maken was.
    Kreeg ik van nadine te horen het niet mogenlijk is nu,maar er meerdere uren aan gaan komen.
    Ik moest maar blijven omdat er geen ander werk was of ze wilde niet zoeken (ik weet nu het 2e)

    2 weken geleden was er geen werk meer bii havi door de corona,
    okee kan gebeuren hebben meer bedrijven last van.

    Maar vorige week was er spontaan ineenkeer werk bij post nl.
    Op gesprek geweest alles ging goed gesprek was goed,op 1 ding na.......

    De planning krijgen hun donderdag pas waarop het personeel die vrijdag krijgt.
    Stel dat ik maandag ingepland sta dan had ik maar 1 dag om oppas te regelen voor een kind van 12 en een kind van bijna 3.
    Waarop ik gezegd heb dat het voor mij niet mogenlijk is om elke week in de stess te zitten of ik oppas kan regelen binnen 1 dag of niet en werd er maar doorgewongen het niet normaal is en iedereen een moord doet voor een baan in deze tijd haha waarop ik boos ben geworden en het niet pik er zo met mijn gezin word omgegaan.
    waarop ik nu dus een werkweigering aan mijn broek heb hangen er word dus gewoon gedwongen om mijn gezin maar bij de 1e de beste te dumpen zodat ik voor hun kan werken doe ik dat niet word loon stil gelegd.

    dat is hetzelfde als iemand geld afhandig maken omdat je naaktfoto's van diegene zou hebben die je anders online plaatst (voorbeeld)

    Denk wel tot 5x na voor je voor randstad gaat werken en met wie je in aanmerking komt bij randstad

    Sterke punten
    Betalingen alhoewel ik nu ook al langer zit te wachten dan de afspraak was want randstad mag wel meer tijd krijgen als 1 dag

    Zwakke punten
    Er word geen rekening met personeel gehouden en personeel word gedwongen

    Door Wesley verhagen op 27 maart 2020 Reageer

  • Ben ook 2 x in hun mooie praatjes getrapt. Nadat ze heel veel vragen gesteld hebben gaan ze met jouw profiel aan de slag. Vervolgens hoor je niets meer. Nadat je zelf weer contact hebt opgenomen krijg je te horen dat ze heel enthousiast zijn en jou gaan voorstellen bij de werkgever. Vervolgens hoor je er niets meer van.

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen

    Door Tine op 20 maart 2020 Reageer

  • Het begon al met een zeer onpersoonlijke mail over een functie waar ik op zou hebben gesolliciteerd, maar had daar niet op gereageerd. De toon: ‘geef even door wanneer je kan, gesprekken moeten snel plaatsvinden’. Nul screening dus.
    Vervolgens in een ander traject beland na toch een leuke telefonische kennismaking, op gesprek geweest bij de eindklant, maar vervolgens nooit meer iets gehoord. Zelfs na twee maal vragen om een terugkoppeling. Zeer slechte ervaring, dit bedrijf bezorgt de recruitmentbranche een slechte naam.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onpersoonlijk
    Niets laten horen na sollicitatiegesprek

    Door Sander op 18 maart 2020 Reageer

  • Slecht geholpem en met laatste werk hebben ZE SLecht Advies doorgegeven zodat ik niet meer aan werk kon komem terwijl.mijn werkgever blij met me was!!! Slechste uitzendbeuareu allertijden

    Sterke punten
    Kan niet is niet nodig meer

    Zwakke punten
    Alles snitchen over werknemers maar dan slechte voorbeelden en daarom niet aan werk kunnen komen

    Door none op 16 maart 2020 Reageer

  • Word ineens enthousiast opgebeld, ik ben ergens in een database gevonden.
    Vacature is al naar mij doorgemaild.
    Vraag ik wat extra door over het salaris en het type contract dat ik krijg.....geen antwoord meer.

    Benader me dan niet!

    Door Linda op 13 maart 2020 Reageer

  • Randstad is over het algemeen een goed uitzendbureau.
    Echter, wanneer je vragen hebt en je mailt, duurt het minimaal 8 dagen totdat je reactie had. Gemaild op 5 februari - reactie op 21 februari. Gemaild op 5 maart, op 12 maart nog steeds geen reactie. Dit zou echt niet meer mogen in het digitale tijdperk.

    Sterke punten
    Duidelijke website, makkelijk en overzichtelijk

    Zwakke punten
    Reactietijd email.

    Door Tien op 12 maart 2020 Reageer (1 reactie)

  • Behandelt uitzendkrachten niet goed. Werkt niet volgens de regels.
    Vooral de eigenaar is niet bepaalt professioneel.

    Door p op 11 maart 2020 Reageer

  • Ik werk nu 4 maanden via randstad bij een groot bedrijf in oost Nederland. Sinds ik begonnen ben is alles slecht geregeld. Het begon met het niet in orde maken van de juiste contracten. Zodat ik niet op tijd kon beginnen. Nu heb ik al 3 maanden te kort aan loon ontvangen en er wordt tot op heden niks aangedaan om dit op te lossen. Ik vind randstad een groot drama bedrijf. Altijd de schuld afschuiven en tot nu toe nog nooit verantwoordelijkheid nemen. Het begint allemaal geweldig en ze zullen er altijd voor je zijn bla bla. Mooie praatjes, maar op het moment dat er dingen mis gaan geven ze niet thuis. Ik raad iedereen dan ook stellig af om voor of via randstad te gaan werken. Ze nemen hun werknemers verre van serieus!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, kwaliteit medewerkers. Etc etc ik kan hier wel een lijst van 10 kantjes in vullen.

    Door Eric op 7 maart 2020 Reageer

  • Ik werk nu 4 maanden via randstad bij een groot bedrijf in oost Nederland. Sinds ik begonnen ben is alles slecht geregeld. Het begon met het niet in orde maken van de juiste contracten. Zodat ik niet op tijd kon beginnen. Nu heb ik al 3 maanden te kort aan loon ontvangen en er wordt tot op heden niks aangedaan om dit op te lossen. Ik vind randstad een groot drama bedrijf. Altijd de schuld afschuiven en tot nu toe nog nooit verantwoordelijkheid nemen. Het begint allemaal geweldig en ze zullen er altijd voor je zijn bla bla. Mooie praatjes, maar op het moment dat er dingen mis gaan geven ze niet thuis. Ik raad iedereen dan ook stellig af om voor of via randstad te gaan werken. Ze nemen hun werknemers verre van serieus!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, kwaliteit medewerkers. Etc etc ik kan hier wel een lijst van 10 kantjes in vullen.

    Door Eric op 7 maart 2020 Reageer

  • Page Personnel is zo'n rotte appel onder de recruitment bureau's.

    Je reageert op een vacature, je wordt gebeld door een consultant die je da beloofd om je een terugkoppeling te geven. Vervolgens gaat er bijna een week voorbij en nog geen terugkoppeling gehad. Dan neem je zelf contact op en dan ontvang je al gauw (vaak binnen een dag) een terugkoppeling waarin wordt aangegeven dat de opdrachtgever de vacature heeft geannuleerd of op on-hold heeft gezet. Herkenbaar???

    Het is algemeen bekend dat Page Personnel vacatures plaatst die helemaal niet bestaan om zo CV's te verzamelen. Zelfs onder andere recruitment bureau's hebben ze een slechte naam en weten van de praktijken van Page Pesonnel. Vandaar dus dat de bovenstaande situatie zoals ik deze zelf meerdere keren met Page Personnel heb ondervonden, meer standaard is dan een uitzondering.

    Met andere woorden, verwacht niet te veel van Page Personnel.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Plaatsen van nep vacatures
    Geen terugkoppeling op je sollicitatie

    Door Anti-PagePersonell op 3 maart 2020 Reageer

  • Niels van manpower is een oplichter komt met neppe beloftes aan waaien als de storm dennis. Nog nooit zo slecht gelopen geweeest in utrecht nooit bij manpower

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Wat niet

    Door Ano op 28 februari 2020 Reageer

  • gewoon pure kanker

    Sterke punten
    nee

    Zwakke punten
    kanker

    Door sikici op 21 februari 2020 Reageer

  • Asmara swarthoff komt afspraken niet na, bel ik eind van de week is ze ineens op vakantie. slechte communicatie onderling, Sander groen komt meerdere bel afspraken niet na. meerdere keren zelf moeten bellen en geen antwoord kunnen krijgen wel 7x doorverbonden.

    Door leon op 17 februari 2020 Reageer

  • Ik heb Tempo Team gebeld om een afspraak te maken. Ik heb gevraagd of de medewerker Engels spreekt. Het is makkelijker voor mij om in een telefoongesprek in het Engels te spreken. De medewerker zei dat alle werkgevers op zoek naar Nederlandstaligen zijn. Ik heb geen afspraak gemaakt omdat hij heel onbeleefd was. Belanchelijk en ongelooflijk. De medewerker werkt in Delft, maar ik geloof dat niet alle Tempo Team medewerkers gemeen en onbeleefd zijn. Het was echter mijn slechte ervaring met Tempo Team.

    Zwakke punten
    Gemeen en onbeleefd medewerker

    Door Brenda op 17 februari 2020 Reageer

  • Je komt er voor een vaste baan wordt je alsnog opgezadeld met een 0 uren contract voor losse klussen.

    Door Anoniem op 14 februari 2020 Reageer

  • Jammer en teleurstellend is de werkwijze van YC moet ik concluderen. Met meerdere recruiters gesproken aangezien er overdrachten waren; Neill Roelofs en Stephanie Reineveld (recruiters bij Young Capital). Niets meer van gehoord!

    Wat zij doen is de vacature van het internet halen, om deze zelf in te vullen. Mijn advies solliciteer rechtstreeks bij de klant en niet via YP. Zij voegen niets toe voor je.

    Sterke punten
    Marketing is sterk
    Young en dynamisch

    Zwakke punten
    Te massaal en onpersoonlijk
    Niet professioneel
    Massa Recruitment - CV doorschuiven
    Geen eigen beheer van vacatures
    Veel simpele vacatures, geen inhoud (studentenbanen)

    Door Charissa Visser op 13 februari 2020 Reageer

  • Jammer en teleurstellend is de werkwijze van YC moet ik concluderen. Met meerdere recruiters gesproken aangezien er overdrachten waren; Neill Roelofs en Stephanie Reineveld (recruiters bij Young Capital). Mede door slechte communicatie, beloftes en onzin verkopen van de recruiters aan kandidaat is het zonde van je tijd.

    Wat zij doen is de vacature van het internet halen, om deze zelf in te vullen, zsm personen plaatsen. Mijn advies solliciteer rechtstreeks bij de klant en niet via YP. Zij voegen niets toe voor je.

    Sterke punten
    Marketing is sterk
    Young en dynamisch

    Zwakke punten
    Te massaal en onpersoonlijk
    Niet professioneel
    Massa Recruitment - CV doorschuiven
    Geen eigen beheer van vacatures
    Veel simpele vacatures, geen inhoud (studentenbanen)

    Door Charissa Visser op 13 februari 2020 Reageer

  • YC heeft verreweg de arrogantste medewerkers van alle uitzendbureaus hun hebben compleet schijt aan jou en tonen geen grammetje respect en vinden zichzelf veel beter dan jou. Regelmatig hebben ze de betalingen niet in orde. De medewerkers hier zijn echt een apart geval

    Sterke punten
    Knappe meiden met een rotte persoonlijkheid

    Zwakke punten
    Ik gun ze allemaal werkloosheid voor een lange tijdje misschien leren ze dan wat respect

    Door Majid op 5 februari 2020 Reageer

  • YC heeft verreweg de arrogantste medewerkers van alle uitzendbureaus hun hebben compleet schijt aan jou en tonen geen grammetje respect en vinden zichzelf veel beter dan jou. Regelmatig hebben ze de betalingen niet in orde. De medewerkers hier zijn echt een apart geval

    Sterke punten
    Knappe meiden met een rotte persoonlijkheid

    Zwakke punten
    Ik gun ze allemaal werkloosheid voor een lange tijdje misschien leren ze dan wat respect

    Door Majid op 5 februari 2020 Reageer

  • Doe het niet!!! In het begin beloven ze je van alles m.b.t. je werkplek,achteraf blijkt hier 20% van waar te zijn. Pas ook op; jouw werkgever kan zomaar in t begin van een maand zeggen; ik kan je toch niet betalen want t is te duur voor me, waardoor jij per direct geen werk meer hebt. IN HET BEGIN VAN DECEMBER..ga jij dan maar is kijken hoe je je rekeningen betaald die maand aangezien je 18 volle dagen werk mist. Denk maar niet dat YC je ergens mee helpt, daar moet je ook nog is 10 keer achteraan bellen en mailen. Zoek alsjeblieft een baan zonder YC,want dit bedrijf geeft niks om mensen als ze geen geld meer binnen brengen!!!

    Sterke punten
    In het begin overtuigend overkomen wat voor een goed bedrijf ze zijn.

    Zwakke punten
    Heb je even?????????

    Door N op 4 februari 2020 Reageer

  • Doe het niet!!! In het begin beloven ze je van alles m.b.t. je werkplek,achteraf blijkt hier 20% van waar te zijn. Pas ook op; jouw werkgever kan zomaar in t begin van een maand zeggen; ik kan je toch niet betalen want t is te duur voor me, waardoor jij per direct geen werk meer hebt. IN HET BEGIN VAN DECEMBER..ga jij dan maar is kijken hoe je je rekeningen betaald die maand aangezien je 18 volle dagen werk mist. Denk maar niet dat YC je ergens mee helpt, daar moet je ook nog is 10 keer achteraan bellen en mailen. Zoek alsjeblieft een baan zonder YC,want dit bedrijf geeft niks om mensen als ze geen geld meer binnen brengen!!!

    Sterke punten
    In het begin overtuigend overkomen wat voor een goed bedrijf ze zijn.

    Zwakke punten
    Heb je even?????????

    Door N op 4 februari 2020 Reageer

  • Ik heb jaren via Start People gewerkt en kan er geen goed woord over kwijt.
    Het grootste probleem is dat er in bijna elke loonstrook een fout was met de berekening (en dus uitbetaling) dit altijd in mijn nadeel. Van uren die niet zijn meegenomen tot aan declaraties die niet worden uitbetaald.
    Elke keer moet je er zelf weer achteraan, het is bijna moeilijk te geloven dat het uitbetalen zo lastig kan zijn en het elke keer weer een oprechte fout is.

    Sterke punten
    - Reageren redelijk snel (mail)
    - Geven vaak wel toe dat het hun fout is

    Zwakke punten
    - Niet uitbetalen
    - Veel fouten

    Door Meneer Lagedijk op 31 januari 2020 Reageer

  • Ver beneden niveau.
    Ze laten je helemaal naar Groningen komen voor een intakegesprek, terwijl ze al weten dat je geen kans maakt, omdat je vroeger bij een zelfde bedrijf aan het werk ben geweest. Teveel ervaring misschien??
    Het woord aanpassen aan de situatie hebben ze nog nooit van gehoord.

    Zeer ontevreden.

    Sterke punten
    Die hebben ze niet

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Janet op 31 januari 2020 Reageer

  • Young Capital (Maral Alyas) werft mensen die goed kunnen communiceren voor de Belastingdienst Hengelo. Hoe kunnen ze die mensen nou werven als ze zelf niet goed kunnen communiceren? Waardeloos team die je geen antwoorden geven op vragen en dat met een behoorlijke arrogante houding. Succes Belastingdienst, met zo’n waardeloos uitzendbureau.

    Sterke punten
    Bot reageren en geen inlevingsvermogen, er valt daar nog veel te leren. Dus laat die arrogante houding maar varen.

    Zwakke punten
    Inleven, leren vragen stellen, en antwoord geven op een vraag.

    Door Danielle op 29 januari 2020 Reageer