Nieuwste Reviews

Walters People - Eerst doen dan denken mentaliteit: Ongeorganiseerd

0

Review:
Ze hadden een functie voor mij en daarom uitgenodigd voor een gesprek. Eenmaal aangekomen bij het gesprek werden mij vragen op een denigerende manier gesteld, waarvan ze het antwoord wel wist als ze mijn CV had had gelezen (Die notabene recht voor haar neus lag). Ook zeiden ze dat de functie eigenlijk niks voor mij was.

Uiteindelijk zouden ze mij toch voorleggen. Een week later mail ik voor een update, blijkt dat ze het toch niet hebben voorgelegd. Ze hadden wel een andere functie voor mij, info zou mee gestuurd worden in de bijlage. Maar bijlage ontbrak. Zeer ongeorganiseerd!

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Ongeorganiseerd, denigerend en komen afspraken niet na.

G E beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Onbetrouwbaar en asociaal

0

Review:
Onbetrouwbaar als het aankomt op verloning en afspraken. Al meerdere maanden bezig om mijn verloning voor elkaar te krijgen en een toezegging zwart op wit dat ze het voor elkaar gingen maken maar tot op heden zonder resultaat. Vandaag mijn rechtshulpverzekering ingeschakeld wegens achterhouden van loon en aangifte gedaan wegens oplichting. Mensen die financieel niet zo sterk staan blijf weg bij manpower want deze organisatie helpt je de afgrond in.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles wat je bedenken kunt:

-afspraken niet nakomen
-schriftelijke afspraken worden niet nagekomen

Als je financieel niet sterk in je schoenen staat blijf dan weg bij manpower want ze geven je net dat laatste zetje de afgrond in!!

Dave beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Schoevers Opleidingen en Trainingen - Geen service

0

Review:
De opleiding die ik volgende stond op dat moment nog in de kinderschoenen, dus het was vrij rommelig. Erger vind ik dat er na de opleiding, bij het doen van een vervolgopleiding of het zoeken naar documenten de school niets doet. Van 'upgrades' van het system waardoor gegevens zijn kwijtgeraakt tot het aanschrijven van extra kosten voor een gewoon getuigschrift is deze opleiding verre van behulpzaam. Ik zou deze opleiding niemand aanraden; er zijn betere scholen en mijn zusje (afgestudeerd Universiteit Leiden) krijgt veel meer hulp van haar ex-opleidingsinstituut. De harde waarheid is dat deze school alleen in Nederland naamsbekendheid geniet welke op een verleden rust dat niet meer is. Duur en geen service.

Sterke punten:
Sommige leraren begeleiden erg goed.

Zwakke punten:
Als de opleiding is afgerond en het geld opgeschreven laten ze je vallen als een baksteen. Verwacht geen service van deze school!

Laura beveelt Schoevers Opleidingen en Trainingen NIET aan bij vrienden/bekenden

Job Vision - erge goede buro

0

Review:
Ik heb ingesgreven voor produksiewerk.
Duur lang voor antwoort maar toen wel werk gekrijgt
leuke mooie blonde dame heft geholpen en ik nu lange teit aan werk.
liefe buro!

Sterke punten:
blonde dame en werk. geld ook goet!

Zwakke punten:
blonde dame heft frient maar werk is hele grote leuk

Jouseff beveelt Job Vision aan bij vrienden/bekenden

Start People - Schaam je diep

0

Review:
Heel diep. Dieper dan in dit kantoor kan je niet vallen. Onbekwaam personeel ! Ik heb in 20 jaar alleen goed tot heel goede ervaringen met zowat al de andere interim kantoren; deze bij start people zijn lage mensen, discrimineren , en worden ervoor betaald iemand te laten wachten voor weken, hen dan een dag contract te geven en dan terug een week te laten wachten ( als bandmedewerker in een chocolade fabriek); bij een vriend met 10 jaar ervaring te zeggen dat hij niet competent is en niet geschikt is op basis van een CV... Verspil uw tijd hier niet

Sterke punten:
Maken je depressief !!! u will agree

Zwakke punten:
Hun opleiding en begaanheid met mensen, zien je als nummer zoveel die ze aan het lijntje houden..

jonathan beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Salaris,betaaling en rooster

0

Review:
Na mijn klacht op klacht.nl ik ben weg gestuurt van Mr Rob Manpower Haarleem

Ook een mafioso sisteem? complimenti!

Geachte heer, mevrouw,

Graag vraag ik uw aandacht voor twee punten.

(1) Vandaag heb ik niet mijn salaris over de vorige week ontvangen, en dus ook niet over de ontbrekende nachten in de vorige salarisbetaling. Het is de tweede maal dat de betaling niet volgens overeenkomst wordt gedaan. Ik vind dat van uw kant nalatig, en eis dat het ontbrekende voor het einde van deze week alsnog wordt betaald.

(2) Nu al geruime tijd word ik, ondanks mijn beschikbaarheid op daguren, stelselmatig alleen voor nachtdiensten ingeroosterd. Dat is onplezierig, niet bevorderlijk voor mijn gezondheid en welbevinden, en bovendien in strijd met de regelgeving. Graag zou ik zien dat na mijn vakantie mijn rooster op een evenwichtiger manier wordt ingevuld.

Met vriendelijke groet,

Paolo Tromp-Magliano.

Sterke punten:
Er zijn nog niet

Zwakke punten:
Tot nu alles

Paolo Trom beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Job Vision - Leuk bedrijf, ik heb een vaste baan

0

Review:
Ik werkte meer dan 1 jaar voor Jobvision en dat ging goed altijd contact en als er vragen waren dan werden die beantwoord. Nu ben ik zo blij door bemiddeling heb ik een vaste baan gekregen bij het bedrijf waar ik werkte en daar ben ik heel blij mee.

Sterke punten:
Communicatie

Zwakke punten:
In het begin moest ik wel bij veel bedrijven werken en had ik geen vaste plek.

Jan beveelt Job Vision aan bij vrienden/bekenden

Job Vision - Top!

0

Review:
Super behandeld bij Job Vision! Werk nu al 1,5 jaar voor ze en wordt volgende maand overgenomen.

Sterke punten:
Salaris netjes op tijd
Wordt altijd netjes geholpen aan de telefoon
Ze komen vaak langs om te kijken of alles goed gaat en gezellig praatje maken

Zwakke punten:
Niet altijd meteen reactie, maar sowieso altijd dezelfde dag

Nadia beveelt Job Vision aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Adecco.. dat het nog bestaat.

0

Review:
Ik heb 3 a 4 jaar voor dit uitzendbureau gewerkt, ik nam alles aan en ik leverde altijd goed werk.
Op een dag kom ik mijn werkbriefje inleveren en blijkt het werkbriefje niet echt te zijn volgens de medewerker, wel eens waar ondertekent en ingevuld door de manager van het bedrijf... Er is nog een korte discussie geweest, maar eerlijk gezegd door zo'n beschuldiging was voor mij de maat vol en ben naar het UWV gestapt en heb gelijk een nieuwe baan gevonden.
Administratief is dit bedrijf een ramp, het is de instelling van dit bedrijf dat gewoon niet veranderd,het maakt niet uit in welke locatie je gaat, een ramp.
Beloftes die niet worden nagekomen, laat uitbetalen waardoor bijv. de huur niet op tijd betaald kon worden; niet alleen heb ik keihard voor ze gewerkt maar soms moest ik smeken voor mijn geld!.
Dat gevoel van onmacht is vreselijk.

Sterke punten:
Het verhaal, de illusie geven dat je verder kan komen terwijl het duidelijk is dat je gewoon inkomsten betekent voor dit bedrijf en niks anders.

Zwakke punten:
Zie review.

Erik beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

YoungCapital - Arrogant blabla-bedrijf

0

Review:
Wat een verschrikkelijk popie-jopiebedrijf dit. Doen alsof ze jaren met je hebben geknikkerd (meteen voornamen, tutoyeren etc.) en als je er iets van zegt krijg je te horen dat het hun tone of voice is en dat dat past bij hun merk. Het interesseert ze niets dat ik het niet prettig vind om zo te worden aangesproken. Het is gewoon een arrogant blabla bedrijf en ik zal nooit met ze in zee gaan.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- Blabla-bedrijf
- Totaal geen interesse in een ander
- Ikke-mentaliteit

Faith beveelt YoungCapital NIET aan bij vrienden/bekenden