Nieuwste Reviews

Eventure - Zeker niet aan te raden

1

Review:
Laatst heb ik voor het eerst bij eventure gewerkt. Verbazingwekkend hoe een bedrijf alles op alles probeert om zo veel mogelijk geld te besparen en medewerkers uit te buiten.
Ten eerste een briefing bijgewoond van 2,5 uur op locatie in Amsterdam (onbetaald), vervolgens gaan werken op een festival, na meer dan een uur rijden (zonder reiskosten vergoed te krijgen) kwamen we aan en meldde we ons om 15:30 bij de bar. Om 16:30 pas ingeklokt om te kunnen beginnen met werken en vervolgens om het uur verplicht EEN UUR pauze nemen (onbetaald) omdat ze te veel mensen hadden ingeroosterd. Uiteindelijk naar een andere bar gestuurd om te helpen waarna we zelfs voor het lopen van de een naar de andere bar werden uitgeklokt. Ten slotte pas pauze gekregen nadat de catering dicht was. En vervolgens anderhalf uur eerder dan afgesproken naar huis gestuurd.

Conclusie ; van 15:30 - 00:30 gewerkt (9 uur)
En weliswaar 31€ uitbetaald gekregen
Wat dus €3,44 per uur is.

Vreselijk dat een bedrijf zo met medewerkers kan omgaan. Zeker niet aan te raden.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
-uitbuiten van medewerkers

Saar beveelt Eventure NIET aan bij vrienden/bekenden

Unique - SLECHT

0

Review:
ben je met ze in gesprek blokkeren ze jou op de app. mailen je in de avond uren wat ik zeer raar vind...
staan je slecht te woord

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
geen nette firma

KEES beveelt Unique NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Oneerlijk

0

Review:
Kort geleden gewerkt bij KLM via Adecco. In het begin ben je de beste maatjes met ze omdat je hun salaris verdient. Het rooster dat ze voor mij maakte in de opleidingsfase was steeds maar niet goed doorgegeven aan KLM waardoor ik vaak zonder mentor zat en voor niks kwam opdagen. Zonde van de benzine en weer een dag zonder verdienste. Door al die miscommunicatie tussen Adecco en KLM ben ik ontslagen omdat ik steeds maar een "no show" was???!!! Niet mijn schuld, maar zelf verantwoordelijkheid nemen....ho maar!!! Hun gezicht moest gered worden en nu zit ik zonder werk en is de vriendelijkheid opeens niet meer zo op de 1e plaats bij hun, want ik verdien hun salaris niet meer!!!
Eerste keer ervaring met Adecco en gelijk afgeknapt. Mensen zoek een ander uitzendbureau !!!!

Sterke punten:
Als je voor niks komt opdagen krijg je 3 uren vergoed.

Zwakke punten:
zie review.....

Anand beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Brutale intercedente

0

Review:
Recentelijk bemiddeld door intercedente van team Callflex Nijmegen. Zeer brutaal te woord gestaan grenzend aan schreeuwen van haar kant. Ook intercedente betrapt op het geven van tegengestelde verklaringen.

Dit was een zeer onaangename verrassing wat ik niet eerder heb meegemaakt in uitzendland. Voor mij geen Randstad meer.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet integer
Liegen
Brutaal/onbeschoft/onvriendelijk
Opdrachtgever staat op 1e plaats niet werknemer.

syb beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

In Person Uitzendbureau - Zeer slecht

0

Review:
Ze betalen je magazijnmedewerker wanneer je in de bakkerij staat ik heb diploma. 's voor bakkerij.. Dit mag in de wet niet vervolgens meld je dit en de vesting baas doetinchem _lichtenvoorde geeft zich dan niet thuis... Zegt is al over gehad met jou. Als baas zijnde moet je alle tijden mensen te woord staan. Het is raar bel je hoofdkantoor dan kunnen ze wel van zich laten horen. Dus in person betalen slecht plannen je bijna nooit in of dubbel loopt langs elkaar heen.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Slechte organisatie

Japie beveelt In Person Uitzendbureau NIET aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - Belabberd uitzendbureau

0

Review:
Wat een waardeloos uitzendbureau is dit zeg, komen afspraken niet na, betalen niet op tijd en sturen je altijd met een kluitje het riet in. Voor een dag ziek zijn kreeg ik na 2 wachtdagen maar liefst 35 euro vergoed voor een hele dag.

Veiligheidsschoenen moet je zelf aanschaffen en aan de contactpersonen heb je helemaal niks. Personeel doet kortaf en is erg arrogant.

Sterke punten:
T point werkt op zich goed.

Zwakke punten:
Zie review

Michelle beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

ASA Talent - I not recommend

0

Review:
Money is not transferred on time,zero responsibility and telling you that transfers are even on the weekend!!sarcasm mixed up with a lie!

Sterke punten:
1

Zwakke punten:
4

sebastian beveelt ASA Talent NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Do not go Timing

1

Review:
Beloven 32 uur of 40 uur. Krijg als je Een goede week heb 20 uur. Asielzoekers worden 40 uur ingepland leveren subsidie op. Mensen die weinig doen krijgen meer uren zodat ze meer mensen kunnen inplannen kassa. Mensen die werken voor 2 zijn ze niet blij mee (bedrijf wel)Als je vraagt waarom krijgt ik zo weinig uren is het antwoord het is niet druk. Maar asielzoeker mag wel 5 dagen komen.Dit is discriminatie Ik raad Timing dan ook niet aan voor Nederlandse vrouwen en mannen Dit is een uitzendbureau puur voor buitenlanders

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Beloven van alles en liegen er op los liever asielzoekers inplannen dan gewone Hollandse vrouw. (Daar krijgen ze subsidie voor)

Yvette beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - Niks veranderd, super slecht

0

Review:
In 2017 weigerde hen me salaris te betalen.. Nooit uit betaald gekregen.. Door een fout van hun.

2 jaar verder geef Ik leeuwarden een kans ipv Buitenpost.

Hier behan delen ze je alsof je niks bent.. Ga er niet heen afrader. Terug Bel verzoeken komen ze niet na. Emails reageren ze niet. Is gewoon k.... slecht! Ja k.... slecht!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Staat benoemd

D. Wills beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

WerkTalent - mooi weer spelen maar niets voor je doen

0

Review:
Ik had gesolliciteerd voor een functie waar ik vrij snel voor een gesprek werd uitgenodigd, in hun nieuwe kantoor. Tot zo ver goed. Maar: ze houden niet aan de afspraken, ze doen niets meer voor je, ze houden je niet op de hoogte (zoals ze hadden beloofd). Bij navraag weten ze van niets. Toen ik een tijdje later nog eens bij ze had gesolliciteerd, werd het doodstil aan hun kant.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
schijnheilige praters, die de hemel voor je beloven, maar niets voor je doen

expokey beveelt WerkTalent NIET aan bij vrienden/bekenden