Alle vacatures op YoungCapital - YoungCapital.nl Ben jij op zoek naar interessante vacatures? YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.YoungCapital Reviews

  Één van de slechtste uitzendbureaus.

  Nu ben ik sowieso geen fan van uitzendbureaus maar YoungCapital maakt het nog erger. Medewerkers zijn te lam om iets te doen. Opbellen heeft geen zin, je krijgt standaard te horen dat je maar op de website moet kijken en te solliciteren. Ondanks dat ze alle gegevens van je hebben, hebben ze geen zin om even te kijken of ze je ergens kunnen plaatsen. Als je solliciteert op hun website kun je een afwijzing krijgen zonder gegronde reden. Bijvoorbeeld in de vacature staat er zelfs "Geen kennis nodig" dan durven ze je nog af te wijzen. Als je ze dan opbelt met de vraag waarom je bent afgewezen ondanks dat je alle kwaliteiten bezit die in de vacature staat, komen ze aan met smoesjes dat je wel ervaring moet hebben en een diploma op hoog niveau. De meiden die daar werken zijn omhooggevallen trutjes die zo min mogelijk werk willen doen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Medewerkers vinden zich zelf heel wat. Betalen weinig. Vacatures met spelfouten. Valse beloftes.

  Valse beloftes, verkeerde informatie, laks en onbereikbaar

  Desbetreffend contactpersoon is niet bereikbaar. Hij is erg laks in het geven van antwoorden waarbij hij het antwoord eigenlijk niet zeker weet en hierdoor verkeerde informatie geeft. Ik zou bijvoorbeeld met kerst en oud en nieuw doorbetaald krijgen terwijl dat niet zo was. Door het laks handelen van desbetreffend contactpersoon was ik weken aan het werk met iemand die nog geen contract had en hierdoor ook niet verzekerd was op werk. Daarnaast kan je hem bellen maar hij drukt je gewoon weg. Voor contact met mijn contactpersoon moet ik eerst naar het kantoor bellen die dan een TBA aanmaken. Nu zit ik in een situatie waar ik specifiek mijn contactpersoon nodig heb maar hij telkens onbereikbaar is. Hij maakt beloftes die hij niet nakomt en is daarna onbereikbaar. Eerder heb ik dit aangegeven bij YoungCapital en degene aan de telefoon was het met mij eens dat het geen prioriteit is voor YoungCapital omdat ik hier al vaker contact over heb gehad maar dit probleem zich blijft voortdoen. Ik krijg niet het idee dat YoungCapital iets met mijn eerdere klacht heb gedaan. (Die ik bij YC zelf heb ingediend). De contactpersoon had beloofd mij een mail door te sturen waarmee hij zegt dat ik niet in aanraking kom voor een transitie vergoeding. Ik wacht al dagenlang op die mail. Hij heeft de brief telefonisch voorgelezen en daaruit bleek dat de verhalen uit de brief niet helemaal correct waren. Dit wilde ik graag inzien, bespreken en corrigeren omdat ik recht heb op een transitie vergoeding. Nog steeds heb ik geen mail en de contactpersoon heeft geen antwoord op mijn bericht en neemt zijn telefoon niet op. Jammer dat het bij YoungCapital alleen maar gaat om geld verdienen. De uitzendkrachten zijn niet belangrijk, zolang er maar geld binnenkomt.

  Sterke punten
  Interessante vacatures

  Zwakke punten
  Onkundige recruiters met een lakse houding (niet allemaal).

  asociaal

  Ik heb gesolliciteerd op een vacature. Hier bij werd ik gebeld over een sollicitatie en of ik hier voor een test wilde maken , dat heb im gedaan ik ben hier anderhalf uur mee bezig geweest vervolgens een afspraak gemaakt voor een sollicitatie. Ik vroeg opstaan klaarmaken de hele site doorgelezen, word ik 5 minuten van te voren afgebeld omdat ik ol een onderdeel niet voldoende had gescoord blijkbaar zonder uitleg en niet eens netjes afgebeld ze zei gewoon je hebt niet voldoende gescoord dus het gesprek gaat niet door succes verder ! Echt totaaaal niet netjes gewoon

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Asociaal

  Nul komma nul contact

  Slecht ervaring, ik heb weken geleden op een leuke vacature gesolliciteerd dat nog steeds open staat, geen reactie. De mevrouw in kwestie zo vaak gebeld, geen respons, via whatsapp een bericht gestuurd, ze zei me in het Engels dat ik de perfecte kandidaat was en dat ze mij zou bellen. Bijna 2 weken later,heb ik nog steeds geen reactie, ze leest mijn berichten, maar ze reageert niet. Ik vind dit echt zeker niet goed van een uitzendbureau om zo met mensen omgaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen reactie op een vacature, geen belletje, niks.

  Ga niet voor youngcapital

  Vreselijke ervaring anderhalf jaar gewerk geen thuiswerk faciliteiten geboden , zat na weggaan ook zonder salaris in de feestdagen omdat de het laatste salaris en reserves van vakantie geld binnen 6 tot 8 weken overmaken

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, je moet overal achteraan, geen thuiswerk faciliteiten geboden, geen kerst pakket Oow wel een bon van 5,99€ aan Pathé thuis geef dan niks !

  super fraude gevoelig, echt doe het niet!

  Het is super fraudeleus! Ze vragen je ID-kaart én je Bankpas een foto van te maken voor en achter. Er mag geen filter in zitten, niets. Je mag het niet aanpassen etc. en zodra je al je hebben en houwen hebt opgestuurd krijg je te horen dat de informatie onvolledig is. intussen hebben ze alle foto's en informatie die ze maar van je verzamelen kunnen. VERTROUW HET NIET, DOE HET NIET! ze kunnen alles scannen en misbruiken als ze dat willen.

  Sterke punten
  niet één, ik geef 1 ster omdat het niet minder kan.

  Zwakke punten
  geen

  Niet doen!

  Het was de ergste periode van mijn leven. Blij dat dit voorbij is!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Wat een onprofessioneel bedrijf

  Na 2.5 maanden nog steeds mijn geld niet ontvangen. Mijn contactpersoon slaapt echt. Reageert nooit, en 5 uur is 5 uur. Schijt aan mensen die op hun geld wachten. Ze denken niet aan andere alleen aan zich zelf. Ondertussen heb ik het juridisch laten overnemen en mijn tip aan iedereen is ook om dit te doen. Meteen na 1 belletje van mijn advocaat begonnen ze te rennen. DOE DIT! Je advocaat wordt toch vergoed en alleen YC is hier de dupe van.

  Sterke punten
  Epic is fijn.

  Zwakke punten
  Amateurs

  Beloven maar weinig realiseren

  1ë intake gesprek was possitief . Duidelijk mijn wensen aangeven ivm werkuren. Zou goed komen. Daarna ander contactpersoon. Bij werkgever snel gedoe over inzet uren ( te weinig) . Begin vertraging uitbetalen. Werk was best leuk maar deze vervelende bijzaken maken het minder. Werk door opdrachtgever plotseling gestopt. Rede :Covid-19 � en denk kritiek over uren planning. Verwerking vakantie en verlofuren duurt erg lang (weken )? Zelf moeten checken hoe dat werkt ipv ondersteuning . Veel bureaucratie. Uitkeren ziektegeld zelfde probleem ! Lijkt wel of het contactpersoon alles zelf moet betalen .

  Sterke punten
  Young Capital Epic werkt wel prettig .

  Zwakke punten
  Financieël gewin op de eerste plaats . Rest is schijnbaar bijzaak . Jammer . Reclame op tv belooft iets geheel anders .

  Beloften worden niet nagekomen en je kan zelf 2 maanden blijven bellen om iets te regelen.

  Als 0 sterren mogelijk was dan zou ik dat geven want man, man, man wat bagger is YC!! Had via YoungCapital een baantje geregeld voor de corona hulplijn die per direct in zou gaan. Heb vervolgens elke week meerdere keren zelf moeten terugbellen om er meer informatie over te krijgen, aangezien ik er vanuit YC steeds niks over hoorde. Vervolgens met 5 verschillende mensen in contact geweest die allemaal geen concrete info gaven en zeiden dat ze er achteraan gingen om er vervolgens nooit meer iets van te horen. Dit is inmiddels twee maanden geleden begonnen en heb meerdere weken al niks meer gehoord. Ik moest alles zelf proberen te regelen en overal zelf achteraan. Onderlinge communicatie bij YC was niet bestaand aangezien niemand wist waar ik het steeds over had of ik werd doorgestuurd naar de volgende persoon die niks wist. Waardeloos en aan te raden om andere uitzendbureaus te bereiken (Olympia zelf altijd positief en duidelijk gevonden)!!!

  Sterke punten
  Jonge mensen in dienst dus informele sfeer.

  Zwakke punten
  Beloften nakomen lukt ze niet en je moet alles zelf regelen

  Waardeloos

  Arrogante kut medewerkers die je nooit serieus nemen en alleen aan hun eigen denken omdat ze zichzelf beter vinden dan jou. Youngcapital is de type uitzendbureau die een vacature online zet waar je geen ervaring nodig hebt in dat gebied en dan je weigeren omdat je geen ervaring hebt. Stelletje sukkeltjes

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Onthouden van transitievergoeding

  Belachelijk slecht. Na 3.5 jaar voor ze te hebben gewerkt en ontslagen te worden krijg je geen transitievergoeding. Volgens de arbeidsrecht juristen heb je hier zeker recht op.

  Sterke punten
  Verantwoordelijkheid ontkennen Liegen

  Zwakke punten
  Meedenken

  Geen woorden voor

  Dit uitzendbureau helpt de uitzendkrachten totaal niet. In mijn geval ben ik aangenomen, contract getekend bij het betreffende bedrijf en vervolgens niets meer gehoord. Dit meermaals aangegeven bij YC maar hier is nooit effectief iets mee gedaan. Ik vind dit een waardeloos bedrijf en zou iedereen afraden om hiermee in zee te gaan.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Genoeg (zie omschrijving)

  Nooit via yc solliciteren

  Al aantal keren gesolliciteerd via yc en steeds maar weer afgewezen. Ze hadden altijd reden om je af te wijzen ondanks dat ik veel werkervaring op de vacature waar ik gesolliciteerd had. Een hele slechte uitzendbureau met een onervaren en arrogante recruiters die geen verstand hebben hoe ze mensen kunnen helpen aan een baan. Discrimineert op leeftijd en het liefst jonge kandidaten met mbo/hbo niveau aannemen die weinig ervaring hebben maar omdat ze jong zijn en vandaar heten ze young. Niet aan te raden voor deze uitzendbureau te werken. Tip: solliciteer rechtstreeks bij de desbetreffende bedrijf zelf waar je wel serieus wordt genomen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nemen mensen niet serieus omdat ze zo arrogant en slecht zijn.

  Ze zien jou alleen als een inkomen voor de rest niks.

  Laten we maar met iets positiefs beginnen, je kan makkelijk je uren indienen en ontvang altijd netjes op tijd je geld. Dit is echt het enige positieve over Young Capital. Mijn eerste contactpersoon was niet erg betrokken, op mijn appjes reageerde ze niet (nadat ze die had gelezen) wel vroeg ze weleens uit haarzelf hoe het met mij gaat, dus dat was wel aardig. Omdat mijn contactpersoon ontslag had genomen kreeg ik een ander contact persoon ''vestigingsmanager'' van vestiging Blaak, ik zal geen namen noemen...Wanneer ik denk dat het er een beetje beter op zal gaan worden wordt alles nog ellendiger. In de periode dat zij mijn contactpersoon was, was ik een paar keer ziek. Ik moest op gesprek komen daarvoor en dat was ook gelijk het kennismakingsgesprek. Ik praat niet snel negatief over mensen maar wat zat zij arrogant te doen zeg gadver. Na dat gesprek hoorde ik niets meer van haar. Mijn contract moest verlengt worden, moest ik zelf mee komen want zij had het niet door, tot 2x toe! Ik mailde haar, geen gehoor. Ik appte haar aangezien het nogal urgentie had , krijg ik een app terug met ''wil jij mij niet meer appen! via de mail vind ik fijner''. Nadat zij mijn contract heeft verlengt voor de laatste keer niks meer van der gehoord. Nu heb ik een vast contract, en ben ik uit dienst van Young Capital. Totaal geen contact, nog geen ''succes verder'' ofzoiets. Zal wel allemaal teveel voor haar zijn. Dan hoor ik Buitenom van mijn werkgever dat met ze met hun wel normaal kan communiceren en mij succes wenst via hun? Nou sorry hoor maar vind dit erg onbeschoft. Een beetje klanten proberen te winnen, maar tegen je eigen ''personeel'' niet eens fatsoenlijk kunnen reageren.

  Sterke punten
  - Online urensysteem - Uitbetalen uren

  Zwakke punten
  - Vestigingsmanager Blaak - Contact

  1 halve ster is nog te veel voor Young Capital

  1 halve ster is nog te veel om te geven! Ik heb de revieuws gelezen maar ze hebben allemaal gelijk! Wat een waardeloos uitzendbureau is dit zeg. Ze doen valse beloftes aan de telefoon en beloven je vanalles maar komen niks na.! Ze zeggen altijd dat je perfect bent voor de vacature maar als het puntje bij paaltje komt zeggen ze ja je hebt dit niet en dat niet....nee in het begin ben je wel perfect..Nee onderuitgezakt zitten tijdens een video sollicitatie zo als hun doen dat is professioneel!

  Zwakke punten
  Waardeloze communicatie , geen respect , valse beloftes

  1 halve ster is nog te veel voor Young Capital

  1 halve ster is nog te veel om te geven! Ik heb de revieuws gelezen maar ze hebben allemaal gelijk! Wat een waardeloos uitzendbureau is dit zeg. Ze doen valse beloftes aan de telefoon en beloven je vanalles maar komen niks na.! Ze zeggen altijd dat je perfect bent voor de vacature maar als het puntje bij paaltje komt zeggen ze ja je hebt dit niet en dat niet....nee in het begin ben je wel perfect.. Nee onderuitgezakt zitten tijdens een video sollicitatie zo als hun doen dat is professioneel!

  Sterke punten
  Geen 1!

  Zwakke punten
  Waardeloze communicatie , geen respect , valse beloftes

  Resencie Young Capitol afrader

  Jammer en teleurstellend is de werkwijze van YC moet ik concluderen. Met meerdere recruiters gesproken aangezien er overdrachten waren; Neill Roelofs en Stephanie Reineveld (recruiters bij Young Capital). Niets meer van gehoord! Wat zij doen is de vacature van het internet halen, om deze zelf in te vullen. Mijn advies solliciteer rechtstreeks bij de klant en niet via YP. Zij voegen niets toe voor je.

  Sterke punten
  Marketing is sterk Young en dynamisch

  Zwakke punten
  Te massaal en onpersoonlijk Niet professioneel Massa Recruitment - CV doorschuiven Geen eigen beheer van vacatures Veel simpele vacatures, geen inhoud (studentenbanen)

  Resencie Young Capitol afrader

  Jammer en teleurstellend is de werkwijze van YC moet ik concluderen. Met meerdere recruiters gesproken aangezien er overdrachten waren; Neill Roelofs en Stephanie Reineveld (recruiters bij Young Capital). Mede door slechte communicatie, beloftes en onzin verkopen van de recruiters aan kandidaat is het zonde van je tijd. Wat zij doen is de vacature van het internet halen, om deze zelf in te vullen, zsm personen plaatsen. Mijn advies solliciteer rechtstreeks bij de klant en niet via YP. Zij voegen niets toe voor je.

  Sterke punten
  Marketing is sterk Young en dynamisch

  Zwakke punten
  Te massaal en onpersoonlijk Niet professioneel Massa Recruitment - CV doorschuiven Geen eigen beheer van vacatures Veel simpele vacatures, geen inhoud (studentenbanen)

  Arrogant

  YC heeft verreweg de arrogantste medewerkers van alle uitzendbureaus hun hebben compleet schijt aan jou en tonen geen grammetje respect en vinden zichzelf veel beter dan jou. Regelmatig hebben ze de betalingen niet in orde. De medewerkers hier zijn echt een apart geval

  Sterke punten
  Knappe meiden met een rotte persoonlijkheid

  Zwakke punten
  Ik gun ze allemaal werkloosheid voor een lange tijdje misschien leren ze dan wat respect

  Arrogant

  YC heeft verreweg de arrogantste medewerkers van alle uitzendbureaus hun hebben compleet schijt aan jou en tonen geen grammetje respect en vinden zichzelf veel beter dan jou. Regelmatig hebben ze de betalingen niet in orde. De medewerkers hier zijn echt een apart geval

  Sterke punten
  Knappe meiden met een rotte persoonlijkheid

  Zwakke punten
  Ik gun ze allemaal werkloosheid voor een lange tijdje misschien leren ze dan wat respect

  DOE HET NIET.

  Doe het niet!!! In het begin beloven ze je van alles m.b.t. je werkplek,achteraf blijkt hier 20% van waar te zijn. Pas ook op; jouw werkgever kan zomaar in t begin van een maand zeggen; ik kan je toch niet betalen want t is te duur voor me, waardoor jij per direct geen werk meer hebt. IN HET BEGIN VAN DECEMBER..ga jij dan maar is kijken hoe je je rekeningen betaald die maand aangezien je 18 volle dagen werk mist. Denk maar niet dat YC je ergens mee helpt, daar moet je ook nog is 10 keer achteraan bellen en mailen. Zoek alsjeblieft een baan zonder YC,want dit bedrijf geeft niks om mensen als ze geen geld meer binnen brengen!!!

  Sterke punten
  In het begin overtuigend overkomen wat voor een goed bedrijf ze zijn.

  Zwakke punten
  Heb je even?????????

  DOE HET NIET.

  Doe het niet!!! In het begin beloven ze je van alles m.b.t. je werkplek,achteraf blijkt hier 20% van waar te zijn. Pas ook op; jouw werkgever kan zomaar in t begin van een maand zeggen; ik kan je toch niet betalen want t is te duur voor me, waardoor jij per direct geen werk meer hebt. IN HET BEGIN VAN DECEMBER..ga jij dan maar is kijken hoe je je rekeningen betaald die maand aangezien je 18 volle dagen werk mist. Denk maar niet dat YC je ergens mee helpt, daar moet je ook nog is 10 keer achteraan bellen en mailen. Zoek alsjeblieft een baan zonder YC,want dit bedrijf geeft niks om mensen als ze geen geld meer binnen brengen!!!

  Sterke punten
  In het begin overtuigend overkomen wat voor een goed bedrijf ze zijn.

  Zwakke punten
  Heb je even?????????

  Waardeloos

  Young Capital (Maral Alyas) werft mensen die goed kunnen communiceren voor de Belastingdienst Hengelo. Hoe kunnen ze die mensen nou werven als ze zelf niet goed kunnen communiceren? Waardeloos team die je geen antwoorden geven op vragen en dat met een behoorlijke arrogante houding. Succes Belastingdienst, met zo’n waardeloos uitzendbureau.

  Sterke punten
  Bot reageren en geen inlevingsvermogen, er valt daar nog veel te leren. Dus laat die arrogante houding maar varen.

  Zwakke punten
  Inleven, leren vragen stellen, en antwoord geven op een vraag.

  loze beloftes, niks waarmaken wat word gezegd.

  Zie mijn klachtenbrief met uitleg van mijn situatie: Geachte heer/mevrouw, Mijn werknemerschap bij jullie beviel goed. Zolang er niet meer speelde dan simpelweg medewerker zijn was alles prima, tot we tot mijn eindfase bij mijn uitzendcontract bij jullie kwamen. Mijn vrouw, tot voor kort werkzaam in de HR als adviseur voor een uitzendbureau, weet erg veel over de toepassing van de ABU CAO en was verbaasd toen ik haar (een aantal weken voor de ontbinding van mijn contract bij jullie) vertelde dat de uitbetaling van mijn reserveringen wel 6 weken kon duren. Dit is inderdaad de uiterste termijn die de ABU CAO geeft, maar dit heeft zij in nog geen enkele uitzendpartij zo toegepast zien worden. Op de vraag aan mijn contactpersoon bij jullie met of dit eerder kon, werd mij verteld dat het vakantiegeld alleen kon worden uitgekeerd als ik 5 dagen vrij zou zijn (zie bijlage: whatsappbericht van mijn contactpersoon Dion). Toen ik navraag deed over hoe dit verder in zijn werk ging en contact wilde met iemand van HR om dit in te voeren in het systeem, moest alle communicatie via hem lopen. Na hierover in discussie te gaan en aan te geven dat ik contact wilde met iemand anders, kreeg ik contact met Rosita (zie bijlage: whatsappbericht met Rosita). Zij bevestigde mij schriftelijk, na telefonisch overleg, dat het vakantiegeld in week 2 zou worden uitbetaald. Tot mijn verbazing, werd ik op 2 januari gebeld door Rosita. Ze gaf toen aan omdat ik maandag en dinsdag (van week 1) had gewerkt de uitbetaling niet kon plaatsvinden. In dit gesprek bleek dat het 5 dagen moesten zijn die je normaal zou werken. Ik had nu 3 verlofdagen genomen, en 2 dagen in het weekend. Dit alles was mij niet verteld, en hiervan was ik mij niet van bewust. Aangezien het geheel al toegezegd was hadik mijn vrouw er ook niet verder in betrokken. Het probleem is dus als volgend: - De medewerkers die in dagelijks contact staan met de uitzendkrachten zijn niet voldoende op de hoogte van de ABU CAO en actuele veranderingen daarin. Daardoor ontstaat er onnodig ruis. Als er gevraagd wordt naar contact met iemand van HR (die vaak meer in deze lastige kwesties zitten qua kennis) wordt er defensief gereageerd. - De medewerkers maken aannames: over contact met de uitzendkracht maar ook over de kennis die een uitzendkracht dan wel, dan niet bezit. Rosita gaf in het laatste gesprek (op 2 januari) aan dat omdat ik e.e.a. wist over de ABU CAO, ik dat van de 5 (normaliter gewerkte) dagen wel had moeten weten en dat ze daarom vond dat ze wel op haar eerdere toezegging (uitbetaling in week 2) kon terugkomen. - Wanneer uw medewerkers hierop gewezen worden en zelfs een fout toegeven, is er blijkbaar geen ruimte om hier toch iets anders in te doen. Ik heb nu vrije dagen opgenomen en daarbij kosten gemaakt, zonder dat mijn geld (zoals toegezegd) uitgekeerd is. - Ergste van het verhaal vind ik nog, dat dit letterlijk 3 drukken op een knop is om het betaalbaar te stellen. Ik snap werkelijk niet waar er zo moeilijk over gedaan wordt. - De situatie was anders geweest als er niet al (door twee medewerkers van jullie) was toegezegd dat het bedrag bij 5 vrije dagen uitgekeerd zou worden, en dan wel in week 2. Aangezien ik zowel vrije dagen heb moeten opnemen en daarbij kosten gemaakt heb/inkomen gemist heb, verwacht ik dat jullie mij hierin tegemoet zullen komen en zie ik een spoedige uitbetaling van mijn vakantiegeld tegemoet. Graag ontvang ik schriftelijk een reactie op mijn bericht.

  Sterke punten
  - goedkoop voor werkgevers gok ik.

  Zwakke punten
  - Maken beloftes, komen ze niet na - Klachten worden niet serieus genomen tot vestiging manager aan toe. - “Fouten worden erkend” (maar dan niet goedgemaakt, wel maar goed gepraat) - niet service gericht - gebrek aan verantwoordelijkheid


Bezoek YoungCapital

Schrijf je eigen review