XL Studenten Uitzendbureau

XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en net afgestudeerden op MBO, HBO en WO niveau. U kunt bij ons terecht voor ad hoc aanvragen, parttime dienstverbanden, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten. XL zorgt voor flexibiliteit in uw personeels organisatie.

XL Studenten Uitzendbureau Reviews

  Slechte communicatie

  Wel in dienst maar geen contract waardoor je geen uren kan opgeven waardoor je geen salaris kan ontvangen. Wanneer je erachter aan gaat krijg je of geen gehoor of je krijgt een valse belofte.

  Zwakke punten
  geen goeie communicatie, salaris is niet per week

  Slecht

  Ik had gesolliciteerd voor een vacature. Meteen de dag erna gebeld en gesprek gehad. Ik zou op de vrijdag ingewerkt worden en dat ging allemaal prima. Met mijn werkgever had ik afgesproken welke dagen ik zou werken. Een paar dagen erna kreeg ik ineens een telefoontje met de uitzendbureau dat de samenwerking gestopt is tussen hun en dat bedrijf en dat dus mijn werk ook niet meer door gaat. Dat bedrijf had geen werknemers meer nodig zei de uitzendbureau. Ik zag via een ander uitzendbureau de vacature nog openstaan. Ik belde om dat na te vragen en ja, ze hadden inderdaad nog mensen nodig. Maar ik mocht niet via de andere uitzendbureau solliciteren omdat ik via deze al had ingewerkt... Dus ja, baan kwijt hierdoor en erg jammer want ik vond het daar erg leuk. Oh ja, daarbij ook administratieve problemen, dus ik heb nog niks uitbetaald gekregen. Nooit meer naar deze uitzendbureau in ieder geval.

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  Alles

  Prima werkgever

  Ik ben al een tijd aan het werk via XL Studenten Uitzendbureau. Uiteindelijk zelfs in dienst gegaan bij de opdrachtgever. Altijd erg tevreden over de werkwijze en uitbetaling.

  Sterke punten
  Uitbetaling op tijd
  Aardige medewerkers

  Zwakke punten
  Soms sta je even in de wacht voordat je iemand aan de lijn krijgt

  Heel slecht

  Mijn ervaring met studenten xl is heel slecht ik heb ook spijt dat ik voorafgaand niet heb gekeken naar de reviews. Zij hebben mij naar De Makro gestuurd in Delft terwijl de Makro geen enige idee had dat ik moest werken. Na een tijdje ben ik gestopt en we zijn 3 aan 4 weken verder en heb nog steeds niet mijn salaris ontvangen. Ik vind dit heel triest en snap niet hoe zij zo met mensen kunnen omgaan eerst dacht ik dat ik de enige was maar aan de reviews te zien is dat niet zo mij advies naar hun sluit je uitzendbureau voordat het helemaal fout gaat,Want dit kan niet zo verder gaan.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Niet

  MEGA SLECHT

  Leuk als je vrijwilligers werk wilt doen.
  Ze beloven elke keer valse dingen zoals dat je bijvoorbeeld met je vrienden kan werken wat op locatie zelf nooit de werkelijkheid is.
  Je krijgt veel minder uitbetaald dan ze zeggen, de communicatie loopt mega slecht.
  Ik loop al een maand elke dag achter mn geld aan bij Dyani, telkens een ander excuus.
  De andere medewerkers weten ook niet van communiceren maar je word wel elke dag platgebeld of je beschikbaar bent.
  Ik zou niemand aanraden om hier te werken mega slecht geregeld je bent langer achter je geld aan het zitten dan dat je werkt echt schandalig

  SLECHT SLECHT SLECHT

  Mensen weten hier niks van communicatie, vooral contactpersoon Kelly niet. Ze neemt een keer in de zoveel tijd op en negeert graag appjes. Uitbetalingen gebeurd heeeel laat, als ze bepaalde gegevens van me missen geven ze het niet eens aan waardoor ik mijn geld al helemaal niet krijg. Alsof ze het expres doen. Ze laten je niet weten als ze nog wat van je moeten je moet zelf achter alles aangaan en ze betaalden mijn vriendin veel minder uit dan ze had verwacht

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Communicatie

  Idioot uitzendbureau

  Betalen niet, komen elke week met andere contracten, liegen over uitbetaling, LEKKEN PERSOONSGEGEVENS.
  2 maanden elke dag achter mijn geld aan gelopen, wanneer ze mij nodig hadden konden ze meteen bellen, zelf werd ik genegeerd. Eigen verhalen welke zwart op wit stonden probeerden ze nog te verdraaien.
  Mijn contactpersoon Ashley wist zelf nooit wat ze moest doen en ik moest haar vertellen wat zij moest doen. Kortom; helemaal K*T

  Top uitzendbureau

  Super leuke uitzendbureau! Echt super tevreden met XL. Iedereen is onwijs vriendelijk en je wordt wekelijks uitbetaald. Heel veel aanbod en ze helpen je graag met een baan vinden.

  Sterke punten
  -Wekelijks uitbetaald
  -Veel aanbod

  Zwakke punten
  Nul

  Lots of Opportunities

  Really nice employment agency with many job offers in different cities. Also really nice, friendly and thoughtful supervisor.

  Sterke punten
  Friendly and supportive supervisors Many job opportunities Prompt pay-outs and Non-students can apply

  Zwakke punten
  Sometimes delay in responding to applications

  Lots of Opportunities

  Really nice employment agency with many job offers in different cities. Also really nice, friendly and thoughtful supervisor.

  Sterke punten
  Friendly and supportive supervisors
  Many job opportunities
  Prompt pay-outs
  Non-students can apply

  Zwakke punten
  Sometimes delay in responding to applications

  SUPER DRAMATISCH

  Hier moet je als student gaan werken als je vrijwilligers werk wilt doen. Aangezien uren niet worden uitbetaald. Lees dit nu bij meerdere reviews. Ongeregelde zooi daar.

  Sterke punten
  Nul

  Zwakke punten
  - Niet uitbetalen
  - Geen goede communicatie
  - Ongeregeld
  - Zwak bureau
  - Onprofessioneel

  Slecht en veel bullshit

  Nog geen 2 dagen gewerkt voor het uitzendbureau en 2 weken later moet ik nog wachten

  Omdat ze mijn contract niet kunnen inscannen en vanwege lockdowen
  Ze dat ook niet kunnen doen

  En mag hopen dat ik mijn loon heb op kerst avond of 1ste kerst dag

  Ik vind dit echt wagelijk slecht dat ze me zo aan het lijntje houden met een zogenaamde fraude redenen

  Maar hun hebben wel een fijne kerst met paket en vroeger loon

  Geen goede contact
  4 x contract gemaild
  En 2 x via whatsapp
  En dan nog de schuld naar mij schuven dat ik niets door heb gestuurt echt jammer dat ze zo tewerk gaan ik raad zeken af om hier te werken

  Sterke punten
  Niks nada noppes

  Zwakke punten
  Alleen maar zwake punten
  1 ongeregeld zooitje daar

  SLECHTE UITZENBUREAU XL Studenten Uitzendbureau AMSTERDAM

  Vreselijke uitzendbureau, geen communicatie met elkaar. Wanneer je belt over je loon word je van de ene naar de andere gestuurd. Elke keer word je maar verwezen door een collega, en ze snappen er helemaal niks van. 5 weken bezig om alleen te bellen en te mailen!!!.
  XL Studenten Uitzendbureau Amsterdam!.

  Sterke punten
  Heel slecht

  Zwakke punten
  Heel slecht zijn ze !!

  communicatie

  Bij het eerste gesprek (via skype) was de recruiter 10 minuten te laat. Ik moest het bureau bellen om te vragen of de recruiter mij nog ging bellen. Eindelijk aan de lijn niet eens een excuus, niks over haar en geen inhoudelijke vragen over de functie maar meer over het bureau en hoe zij te werk zouden gaan.Uiteindelijk wel voorgesteld aan hun opdrachtgever dus in dezelfde week nog een afspraak bij de opdrachtgever. Eenmaal daar bleek dat de opdrachtgever dacht dat ik voor een andere vacature kwam als dat ik door kreeg. De functie bleek ook nog een tijdelijke te zijn ipv fulltime voor lange tijd. Zo ga je niet leuk een gesprek in en ik heb me ook niet kunnen in lezen in andere functies die het bedrijf heeft… Dus de functie ook niet gekregen, maar ook geen reactie vanuit xxl student. Alleen nadat ik zelf maar een mail had gestuurd dat ik dus geen mailtjes meer wilde ontvangen pas een reactie terug gekregen dat ze het jammer vond… zorg eerst dan je zelf goede informatie geeft en wees op tijd als je een afspraak maakt met een sollicitant

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Communicatie. op tijd zijn, informatie geven

  Slechtse bedrijf

  Erg slechte ervaring met XL. Gesprek gehad en daarna nooit meer wat gehoord. Meerdere keren telefonisch contact gehad, maar telkens valse beloftes. Ook op mailtjes wordt er niet gereageerd. Slechtse communicatie wat ik ook met een bedrijf heb gehad!

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  The best

  Ik vind ze the best.Ze betalen op tijd en ze zijn klantvriendelijk en geduldig.

  Super fijn Uitzendbureau! Ook voor een bijna 50 jarige!

  Alleen goede ervaringen, altijd in contact bijna wekelijks. fijne lieve vriendelijke professionele mensen.
  Helaas door de Corona is mijn opdracht waar ik bijna een jaar werkte opgehouden, XL Uitzendbureau doet ontzettend hun best om mij weer aan een nieuwe opdracht te helpen.
  Ondanks deze moeilijke tijden gaan ze voor je als kandidaat!!
  Ik vertrouw erop dat ik weer een leuke nieuwe opdracht vind via XL Uitzendbureau.
  Dank iedereen blijf gezond tot ziens!

  Met vriendelijke groet, Christy

  Sterke punten
  Professioneel
  vriendelijk,meedenkend
  Staan achter mij als kandidaat
  Helpen waar nodig

  Zwakke punten
  Geen voor mij.

  Ga niet werken bij XL

  Ik was aan het begin heel enthousiast en de medewerker waren aardig. Echter na een tijd moest ik reservediensten draaien (minimaal 1x per week) terwijl dit niet in mijn contract stond. Heel vaak werd ik niet opgeroepen en had ik die week dus geen werk. Wel moet je de hele dag beschikbaar zijn om op ieder moment in te moeten springen waardoor je dus niks kan plannen. Het werk wat ik deed was wel leuk en vind het dus jammer dat het zo gegaan is.

  Sterke punten
  Communicatie is bij mij wel goed gegaan. Ook uitbetalingen zijn altijd goed gegaan, behalve dat het soms iets later kwam maar het kwam wel altijd.

  Zwakke punten
  - Dingen verplichten die niet in contract staan
  - 100.000.000 mailtjes per dag ook al zijn het vacatures niet bij jou in de buurt (ben hier meerdere keren achteraan gegaan maar is nooit opgelost)
  - Ze bellen ook heel vaak, soms wel 6/7 keer per dag, ook als ik aangeef dat ik gewoon school heb of met andere dingen bezig ben

  Dramatisch uitzendbureau

  Je komt er voor een vaste baan wordt je alsnog opgezadeld met een 0 uren contract voor losse klussen.

  GA HIER NIET WERKEN

  Zeer slecht bureau, op z’n zachtst uitgedrukt. Op e-mails wordt niet gereageerd, zeer slordige werkwijze, uitbetaling pas na vier weken ipv wat in contract staat van een week later indien vóór 12u goedkeuring uren binnen is. Ze kunnen zeer goed liegen en je heel goed om de tuin leiden. Het is echt een bureau dat mensen bedriegt, maar ze vallen echt snel door de mand. Eens heel kort een paar dagen voor gewerkt, maar NOOIT meer ga ik voor deze lui werken. Ik heb voor verschillende bureaus gewerkt, maar dit slaat alles, nooit eerder zo’n slecht bureau met zwakke redenen meegemaakt. Mag toch echt hopen dat een manager of ceo meeleest in de reviews. Vraag me sowieso of er wel eens een leidinggevende meekijkt op de werkvloer bij die lui. De aantal positieve reviews hieronder zijn echt niet van uitzendkrachten, vast van de werknemers van XL om de sterren wat aan te vullen. Kortom, VRESELIJK BEDRIJF, BEGIN ER NIET AAN!!!

  Sterke punten
  Verdient geen enkel ster, 0-sterren

  Zwakke punten
  Verdient geen enkel ster, 0-sterren

  Verschrikkelijk

  Ze betalen 9 van de 10 keer te laat. Declaraties worden pas na maanden uitbetaald en soms helemaal niet. Je moet er telkens achterna gaan. Beloftes worden niet nageleefd.

  Slecht

  Het begon allemaal leuk. Tot op het moment dat ik betaalt moest worden. 3 weken lang er achter aan moeten bellen en elke week weer zeggen: "ja donderdag staat het er echt op" zo triest die lui.

  Plus ze hadden gezegt dat na 2 weken mijn gegevens gewist zouden worden 3 kwart jaar later word ik nog steeds dood gegooid met die mails van hun en wat opvald is dat het al heel lang en heel veel dezelfde Adv. Ze zoeken al een half jaar naar een winkel stylist om de Xenos in te richten. Echt triest.

  Ik hoop dat die mensen een keer de verkeerde tegen komen want zo ga je gewoon niet met mensen om.
  heel simpel.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  NIET AAN BEGINNEN

  Studenten XL geeft meer om haar opdrachtgevers dan personeel. Op oudejaarsavond had ik mijzelf aangemeld op een opdracht. Ik werd 3 uur van te voren afgebeld waarbij ik oudejaarsavond alleen thuis moest vieren. XL heeft gezegd dat ze helemaal niks gaan vergoeden. Terwijl als dit andersom was gebeurd ik in grote problemen zat. Als student kan je beter als zzp’er werken bij verschillende platforms zoals Temper of YoungOnes dan dat je jezelf in dienst laat nemen. XL STUDENTEN UITZENDBUREAU IS NIET AAN TE RADEN ! BEGIN ER NIET AAN!

  Sterke punten
  Je kunt ze bellen

  Zwakke punten
  - slechte communicatie naar personeel
  - oneerlijke verhouding tussen personeel en opdrachtgever
  - negeren je mails
  - lage salaris

  Verschrikkelijk

  Twee maanden, 10 telefoontjes en talloze emails later nog steeds mijn loon niet ontvangen. Je wordt alleen maar doorverbonden en krijgt verder niks te horen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Service
  Contact
  Uitbetaling

  Doe maar niet

  Aan het begin was ik enthousiast maar ik krijg alleen maar mails en telefoontjes over opdrachten ver weg en/of tijdens schooltijd. Ik heb voor ze gewerkt maar heb na bijna 3 weken nogsteeds mijn geld niet. Heb al gemailt maar word niet op gereageerd, krijg wel allemaal nieuwe mails over andere opdrachten..

  Zwakke punten
  - onduidelijkheid over uitbetaling

  - veel opdrachten in de randstad


Bezoek XL Studenten Uitzendbureau

Schrijf een review