XL Studenten Uitzendbureau

XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en net afgestudeerden op MBO, HBO en WO niveau. U kunt bij ons terecht voor ad hoc aanvragen, parttime dienstverbanden, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten. XL zorgt voor flexibiliteit in uw personeels organisatie.

XL Studenten Uitzendbureau Reviews

  SLECHTE UITZENBUREAU XL Studenten Uitzendbureau AMSTERDAM

  Vreselijke uitzendbureau, geen communicatie met elkaar. Wanneer je belt over je loon word je van de ene naar de andere gestuurd. Elke keer word je maar verwezen door een collega, en ze snappen er helemaal niks van. 5 weken bezig om alleen te bellen en te mailen!!!. XL Studenten Uitzendbureau Amsterdam!.

  Sterke punten
  Heel slecht

  Zwakke punten
  Heel slecht zijn ze !!

  communicatie

  Bij het eerste gesprek (via skype) was de recruiter 10 minuten te laat. Ik moest het bureau bellen om te vragen of de recruiter mij nog ging bellen. Eindelijk aan de lijn niet eens een excuus, niks over haar en geen inhoudelijke vragen over de functie maar meer over het bureau en hoe zij te werk zouden gaan.Uiteindelijk wel voorgesteld aan hun opdrachtgever dus in dezelfde week nog een afspraak bij de opdrachtgever. Eenmaal daar bleek dat de opdrachtgever dacht dat ik voor een andere vacature kwam als dat ik door kreeg. De functie bleek ook nog een tijdelijke te zijn ipv fulltime voor lange tijd. Zo ga je niet leuk een gesprek in en ik heb me ook niet kunnen in lezen in andere functies die het bedrijf heeft… Dus de functie ook niet gekregen, maar ook geen reactie vanuit xxl student. Alleen nadat ik zelf maar een mail had gestuurd dat ik dus geen mailtjes meer wilde ontvangen pas een reactie terug gekregen dat ze het jammer vond… zorg eerst dan je zelf goede informatie geeft en wees op tijd als je een afspraak maakt met een sollicitant

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Communicatie. op tijd zijn, informatie geven

  Slechtse bedrijf

  Erg slechte ervaring met XL. Gesprek gehad en daarna nooit meer wat gehoord. Meerdere keren telefonisch contact gehad, maar telkens valse beloftes. Ook op mailtjes wordt er niet gereageerd. Slechtse communicatie wat ik ook met een bedrijf heb gehad!

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  The best

  Ik vind ze the best.Ze betalen op tijd en ze zijn klantvriendelijk en geduldig.

  Super fijn Uitzendbureau! Ook voor een bijna 50 jarige!

  Alleen goede ervaringen, altijd in contact bijna wekelijks. fijne lieve vriendelijke professionele mensen. Helaas door de Corona is mijn opdracht waar ik bijna een jaar werkte opgehouden, XL Uitzendbureau doet ontzettend hun best om mij weer aan een nieuwe opdracht te helpen. Ondanks deze moeilijke tijden gaan ze voor je als kandidaat!! Ik vertrouw erop dat ik weer een leuke nieuwe opdracht vind via XL Uitzendbureau. Dank iedereen blijf gezond tot ziens! Met vriendelijke groet, Christy

  Sterke punten
  Professioneel vriendelijk,meedenkend Staan achter mij als kandidaat Helpen waar nodig

  Zwakke punten
  Geen voor mij.

  Ga niet werken bij XL

  Ik was aan het begin heel enthousiast en de medewerker waren aardig. Echter na een tijd moest ik reservediensten draaien (minimaal 1x per week) terwijl dit niet in mijn contract stond. Heel vaak werd ik niet opgeroepen en had ik die week dus geen werk. Wel moet je de hele dag beschikbaar zijn om op ieder moment in te moeten springen waardoor je dus niks kan plannen. Het werk wat ik deed was wel leuk en vind het dus jammer dat het zo gegaan is.

  Sterke punten
  Communicatie is bij mij wel goed gegaan. Ook uitbetalingen zijn altijd goed gegaan, behalve dat het soms iets later kwam maar het kwam wel altijd.

  Zwakke punten
  - Dingen verplichten die niet in contract staan - 100.000.000 mailtjes per dag ook al zijn het vacatures niet bij jou in de buurt (ben hier meerdere keren achteraan gegaan maar is nooit opgelost) - Ze bellen ook heel vaak, soms wel 6/7 keer per dag, ook als ik aangeef dat ik gewoon school heb of met andere dingen bezig ben

  Dramatisch uitzendbureau

  Je komt er voor een vaste baan wordt je alsnog opgezadeld met een 0 uren contract voor losse klussen.

  GA HIER NIET WERKEN

  Zeer slecht bureau, op z’n zachtst uitgedrukt. Op e-mails wordt niet gereageerd, zeer slordige werkwijze, uitbetaling pas na vier weken ipv wat in contract staat van een week later indien vóór 12u goedkeuring uren binnen is. Ze kunnen zeer goed liegen en je heel goed om de tuin leiden. Het is echt een bureau dat mensen bedriegt, maar ze vallen echt snel door de mand. Eens heel kort een paar dagen voor gewerkt, maar NOOIT meer ga ik voor deze lui werken. Ik heb voor verschillende bureaus gewerkt, maar dit slaat alles, nooit eerder zo’n slecht bureau met zwakke redenen meegemaakt. Mag toch echt hopen dat een manager of ceo meeleest in de reviews. Vraag me sowieso of er wel eens een leidinggevende meekijkt op de werkvloer bij die lui. De aantal positieve reviews hieronder zijn echt niet van uitzendkrachten, vast van de werknemers van XL om de sterren wat aan te vullen. Kortom, VRESELIJK BEDRIJF, BEGIN ER NIET AAN!!!

  Sterke punten
  Verdient geen enkel ster, 0-sterren

  Zwakke punten
  Verdient geen enkel ster, 0-sterren

  Verschrikkelijk

  Ze betalen 9 van de 10 keer te laat. Declaraties worden pas na maanden uitbetaald en soms helemaal niet. Je moet er telkens achterna gaan. Beloftes worden niet nageleefd.

  Slecht

  Het begon allemaal leuk. Tot op het moment dat ik betaalt moest worden. 3 weken lang er achter aan moeten bellen en elke week weer zeggen: "ja donderdag staat het er echt op" zo triest die lui. Plus ze hadden gezegt dat na 2 weken mijn gegevens gewist zouden worden 3 kwart jaar later word ik nog steeds dood gegooid met die mails van hun en wat opvald is dat het al heel lang en heel veel dezelfde Adv. Ze zoeken al een half jaar naar een winkel stylist om de Xenos in te richten. Echt triest. Ik hoop dat die mensen een keer de verkeerde tegen komen want zo ga je gewoon niet met mensen om. heel simpel.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel

  NIET AAN BEGINNEN

  Studenten XL geeft meer om haar opdrachtgevers dan personeel. Op oudejaarsavond had ik mijzelf aangemeld op een opdracht. Ik werd 3 uur van te voren afgebeld waarbij ik oudejaarsavond alleen thuis moest vieren. XL heeft gezegd dat ze helemaal niks gaan vergoeden. Terwijl als dit andersom was gebeurd ik in grote problemen zat. Als student kan je beter als zzper werken bij verschillende platforms zoals Temper of YoungOnes dan dat je jezelf in dienst laat nemen. XL STUDENTEN UITZENDBUREAU IS NIET AAN TE RADEN ! BEGIN ER NIET AAN!

  Sterke punten
  Je kunt ze bellen

  Zwakke punten
  - slechte communicatie naar personeel - oneerlijke verhouding tussen personeel en opdrachtgever - negeren je mails - lage salaris

  Verschrikkelijk

  Twee maanden, 10 telefoontjes en talloze emails later nog steeds mijn loon niet ontvangen. Je wordt alleen maar doorverbonden en krijgt verder niks te horen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Service Contact Uitbetaling

  Doe maar niet

  Aan het begin was ik enthousiast maar ik krijg alleen maar mails en telefoontjes over opdrachten ver weg en/of tijdens schooltijd. Ik heb voor ze gewerkt maar heb na bijna 3 weken nogsteeds mijn geld niet. Heb al gemailt maar word niet op gereageerd, krijg wel allemaal nieuwe mails over andere opdrachten..

  Zwakke punten
  - onduidelijkheid over uitbetaling - veel opdrachten in de randstad

  Leuk uitzendbureau met leuke bijbanen

  Goed georganiseerd. Interessante bijbanen. Goede verdiensten, leerzame projecten

  Sterke punten
  Leerzaam Divers Studie gerelateerde bijbaan Goede verdiensten

  Zwakke punten
  Veel interesse waardoor ik soms ook achter het net vis. Ze zijn kritisch

  Leuk uitzendbureau met leuke bijbanen

  Goed georganiseerd. Interessante bijbanen. Goede verdiensten, leerzame projecten

  Sterke punten
  Leerzaam Divers Studie gerelateerde bijbaan Goede verdiensten

  Zwakke punten
  Veel interesse waardoor ik soms ook achter het net vis

  Top voor flexibel werk.

  Doordat ik een maritieme opleiding volg ben ik soms weken in Nederland en dan weer niet. Dit maakt bij ze niks uit. Kan eigenlijk altijd werken wanneer ik wil. Verder alles prima: contact, salaris, afspraken.

  Sterke punten
  Veel werk. Leuk werk. FLEXIBEL. Opbouw aan vakantiepotje.

  Zwakke punten
  Voornamelijk werk in de Randstad.

  Veel werk

  Prima uitzendbureau! Hebben veel aanbod en de mensen die er werken zijn over het algemeen erg vriendelijk. Vooral ideaal als je in een korte periode wat bij wilt verdienen naast je studie.

  Sterke punten
  - Veel baantjes - Aardige mensen - Ideaal naast je opleiding

  Zwakke punten
  - Geen

  nooit meer

  Stelletje onwetende mensen die daar werken. krijg je een contract staat er een relatiebeding in?? -Ik weer contact met ze opgenomen betreffende relatiebeding dat het niet bedongen mag worden met een minderjarige. Kreeg ik als antwoord terug: Ja dat mag zeker wel want dat krijgt iedereen mee in zijn contract. - krijg ik de vraag of ik een nachtdienstje wil draaien als garderobe dame van 23:00 tot 07:00?? Moest ze weer duidelijk maken dat een minderjarige GEEN nachtdiensten mag werken. -gekloot met je gewerkte uren, word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Na 2 weken nog steeds mijn volledige uren niet uitbetaald gekregen.

  Sterke punten
  In het begin vriendelijk totdat jij ze op hun fouten wijst. Komt de kat uit de mouw want ja wat weet een studentje...

  Zwakke punten
  -loonstroken die niet kloppen -uitbetalen van uren niet kloppen - kennis van arbeidswet en regelgeving ver te zoeken. Jij als 1ste jaar MBO'er moet het ze duidelijk maken hoe het precies zit. -fouten geven ze niet toe.

  Geen reactie

  Meerdere keren contact gehad over het feit dat ik mijn persoonlijke gegevens niet kan aanpassen op de website. Er werd mij geadviseerd mijn sollicitatie naar een e-mailadres te sturen. Dit is inmiddels 2 weken geleden en heb er niets meer over gehoord. Tot op heden heeft niemand mij kunnen helpen met mijn gegevens aanpassen. Krijg nu dus ook steeds mailtjes voor vacatures 100km bij mij vandaan.

  Geweldige werkgever! Start hier je carrire!!

  Super werkgever! Na mijn mbo hier mijn carrire opnieuwgestart en onwijs veel geleerd. Veel leuke collegas, veel gelachen en ook hard gewerkt. Ja het is echt bikkelen!! Het is enorm dynamisch, want je werk met tig klanten en duizenden uitzendkrachten. Ook niet zo gek dat er dus ook commentaar is:). Veel doorgroeimogelijkheden en lekkere en eenvoudige bonussen te verdienen!

  Sterke punten
  Sfeer Je helpt studenten aan superleuke bijbaantjes Goede salarissen Leuke collegas Vette opdrachten Dikke bonussen

  Zwakke punten
  Zou het niet weten!!

  GA HIER NIET WERKEN

  Ga alsjeblieft niet werken bij XL. Het is een vreselijk bedrijf dat niet weet hoe ze met haar medewerkers om moeten gaan. Tegen uitzendkrachten wordt continu gelogen en bedrogen en schijnheilig gedaan. Tegen fulltime medewerkers zijn ze nog erger. Je wordt continu aan het lijntje gehouden, minimum salaris wat ook iedere keer niet verhoogd wordt, bonus systeem slaat nergens op want is onhaalbaar. Daarnaast werk je bij XL iedere dag over en krijg je hier helemaal niets voor terug. Zelfs geen waardering.

  Sterke punten
  - liegen en bedriegen

  Zwakke punten
  Alles wat ik zojuist heb beschreven en nog erger.

  Prima uitzendbureau

  Heb regelmatig via XL gewerkt en is me eigenlijk altijd goed bevallen. Zelfs een horeca training kunnen volgen via XL waardoor ik daarna veel in de horeca heb kunnen werken. Wekelijkse uitbetaling is ook fijn!

  Sterke punten
  - Veel aanbod - Trainingen - Wekelijks salaris

  Zwakke punten
  Niet

  Snel geholpen

  Ik ben gaan studeren en ik zocht een bijbaan voor naast mijn studie. Ik heb via XL een leuke bijbaan gevonden. Ze hebben mij goed geholpen.

  Sterke punten
  Snel een bijbaan kunnen krijgen

  Beste buro in Amsterdam

  Eindelijk een buro waar ik goed kon werken. Ook die personeel is aardig. Ik begrijp ook die uitbetalingsklachten van somigen. Als ze jou niet uitbetalen krijgen ze ook geen geld. Dus daar hebben ze niets aan. Ze betalen eerst mij en jou en sturen dan een rekening naar de klant. Betalen ze niet dan heb je geen werkbriefje ingeleverd.

  Sterke punten
  Eerlijk.

  Zwakke punten
  Niet.

  Gewoon prima!

  Heb mijn hele studie voor ze gewerkt. Soms wat meer en soms wat minder. Wel eens mijn salaris een weekje later gehad, maar dit geven ze ook van tevoren aan. Normaal krijg je ook 1 keer per maand salaris... dus tsja..

  Sterke punten
  Leuke mensen en heel veel verschillende klussen.

  Zwakke punten
  Het is een uitzendbureau.


Bezoek XL Studenten Uitzendbureau

Schrijf je eigen review