Randstad - 33 Reviews

Last updated: 29 oktober 2019
Randstad Logo

10.7% aanbevolen, 33 Reviews

  1. Randstad
  2. Over Randstad
  3. Inschrijven Randstad
  4. Mijn Randstad account
  5. Randstad Reviews
  6. Schrijf ook een review over Randstad

Niet tevreden over Randstad? Probeer dan eens Manpower.

Randstad

Randstad brengt al meer dan 55 jaar overal ter wereld kandidaten en organisaties bijeen.
Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar die éne nieuwe geschikte medewerker. Randstad wil graag weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn.

Randstad realiseert als geen ander dat een baan erg belangrijk is in het leven van een mens. Een baan stimuleert en ontwikkelt jou namelijk. Een baan geeft jou een actieve rol in de samenleving, heeft invloed op je financiële situatie, bevordert je ontwikkeling en het bepaalt jouw sociale status.

Randstad Details

Hits: 1516

URL: http://www.randstad.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 33

Over Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad een actieve en toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het uitzendbureau helpt mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrières. Randstad staat organisaties bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste werknemers en de meest innovatieve oplossingen op maatwerk.

Het uitzendbureau heeft een landelijk een dekkend netwerk met veel vestigingen. Op deze vestigingen staan onze medewerkers dagelijks in gesprek met klanten van het uitzendbureau en kandidaten. Randstad denkt graag met u mee. Net zoals zij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die gebruik maken van de diensten van het uitzendbureau.

Inschrijven Randstad

Met een Randstad account kun je gemakkelijker solliciteren op de website van het uitzendbureau, omdat je al staat ingeschreven en jouw persoonlijke gegevens dus al zijn ingevuld.

Het inschrijven op de website van Randstad is erg eenvoudig en doe je in slechts in een paar stappen. Om je in te schrijven bij Randstad vraagt het uitzendbureau om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer Randstad van je weet, des te beter kan er voor jou gezocht worden naar een passende baan. Als je je cv uploadt, worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Inschrijven kun je zien als een open sollicitatie. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures.

Mijn Randstad account

Door je in te schrijven, maak je ook direct een Mijn Randstad-account aan. Met een Mijn Randstad-account kan je sneller en eenvoudiger solliciteren. Je heb de mogelijkheid om je sollicitaties in te zien en als je gaat werken via Randstad kun je de gewerkte uren declareren, loonstroken raadplegen en nog veel meer.

Je hebt tevens de mogelijkheid om een vacature alert aan te maken. Je ontvangt dan
dagelijks, iedere week of elke maand nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Dan kun je het beste solliciteren op een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en wat jouw vaardigheden en kennis. Bij het overzicht van alle vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen.


Randstad reviews (32):

Randstad - Afhandeling sollicitatiegesprek

1

Review:
Begin oktober 2019 had ik via Randstad een sollicitatiegesprek bij een bedrijf in Son. Na meerdere weken geen reactie te hebben ontvangen, ben ik er uiteindelijk zelf achteraan gegaan om duidelijkheid te krijgen. Na 4 weken kreeg ik dat eindelijk en nu bleek door interne miscommunicatie dat ze mij vergeten zijn te antwoorden. Ik heb hierover inmiddels mijn beklag gedaan. Het gesprek heeft helaas niks opgeleverd omdat ze een aantal niet zo'n positieve referenties hadden ontvangen waar ik zeer mijn twijfels over heb omdat ik die bij vorige gesprekken nooit heb gehad.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte communicatie, ik moest zelf achter de uitkomst van mijn sollicitatiegesprekken aan gaan.

Randstad - slecht

0

Review:
ik was machinevoerder en randstad heb via de ploegchef nee jij was wikkelaar en daar heb ik nooit aan gewerkt.
en ik werk bekogelt met een plamuurmes en die kwam tegen mijn been aan en randstard stond erbij en ik moest weg.
en ik heb geen ontslag papier gekregen want dat hoef de niet meer.en dit gaat over gerard zeutenhorts zit in eerbeek apeldoorn en zutphen

Sterke punten:
niks

henri beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Leeftijdsdiscriminatie?

0

Review:
Gesolliciteerd op drie magazijn/logistiek medewerker vacatures via Randstad Mijdrecht. Ik kreeg een paar uur later al 1 mailtje terug van ene Laura de Graaf dat ik voor alle drie de vacatures niet in aanmerking kom vanwege te weinig ‘recente’ ervaring,: “iets waar onze klant (1 dus, geen 3) veel waarde aan hecht”. Ik heb 16 jaar ervaring in gevraagde functie. Dit riekt m.i. heel sterk naar leeftijdsdiscriminatie. Een probleem waarvoor ‘alle’ medewerkers van Randstad een cursus voor hebben moeten volgen....., maar kennelijk was Laura verhinderd.
Ze heeft de sollicitaties waarschijnlijk niet eens doorgestuurd naar haar klant(en), maar neemt zelf deze beslissing maar. Eens komt zij ook in deze leeftijd en zal ze zelf mee mogen maken hoe dit voelt. Ik heb nog op haar antwoord gereageerd, maar uiteraard niets meer vernomen. Ik heb me meteen uitgeschreven bij dit discriminerende uitzendbureau.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen inlevingsvermogen en alleen maar moeite doen voor mensen die ze makkelijk kan plaatsen. En lees ook eens echt de C.V. en stop niet meteen na de leeftijd gezien te hebben.

Ron Booden beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Echte idiote regels

0

Review:
Ik was dus uitgezonden via Randstad en nadat ik had gewerkt ging ik de papierzaken regelen zodat ik uitbetaald krijg.
Nou alles was gwn goed te zien, maar omdat er een stukje van mn vinger te zien was, zou ik volgens de regels niet uitbetaald kunnen krijgen😐 Later wel gefikst maar vrij vervelend...

Ook doen ze af en toe hun werk niet heb ik t gevoel..

Anoniem beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Brutale intercedente

0

Review:
Recentelijk bemiddeld door intercedente van team Callflex Nijmegen. Zeer brutaal te woord gestaan grenzend aan schreeuwen van haar kant. Ook intercedente betrapt op het geven van tegengestelde verklaringen.

Dit was een zeer onaangename verrassing wat ik niet eerder heb meegemaakt in uitzendland. Voor mij geen Randstad meer.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet integer
Liegen
Brutaal/onbeschoft/onvriendelijk
Opdrachtgever staat op 1e plaats niet werknemer.

syb beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Zet afspraken op papier

0

Review:
Tijdens sollicitatie gesprek een bepaald uurtarief afgesproken met de recruiter van Randstad na mijn 1e loonstrookje bleek ik lager te zijn ingeschaald dan was afgesproken, hierover contact gehad met Randstad maar ik had het helaas niet op papier maar mondeling toegezegd gekregen. Vraag dus altijd dat ze het uurtarief op papier zetten met een handtekening of dat ze het in een mail sturen zodat je bewijs hebt. Ik moet nu genoegen nemen met het uurtarief dat niet was overeen gekomen en dat is best wel balen...

Sterke punten:
In het algemeen zijn de medewerkers best wel vriendelijk

Zwakke punten:
Soms best rommelig, je moet achter zaken aanbellen. Komen afspraken niet altijd na

Opletten! beveelt Randstad aan bij vrienden/bekenden

Randstad - De medewerkers zijn erg onbeschoft

0

Review:
Randstad uitzendbureau in Oss:
Op vrijwillige basis help ik een gezonde 62 jarige Surinaamse man, met jarenlange werkervaring op de Nederlandse arbeidsmarkt. Hij heeft o.a. 31 jaar lang bij de Honig (nu HJ Heinz) in Nijmegen gewerkt.
Nadat ik voor hem gereageerd had op de vacature van productiemedewerker, met een bijgevoegde Curriculum Vitae, heb ik telefonisch contact met ze gezocht of hij in aanmerking kwam voor deze functie. Deze meneer heeft afgelopen halfjaar, als seizoenswerker (hovenier) gewerkt voor de gemeente waar hij woonachtig is. Voor die tijd heeft hij vanaf 2014 in de bijstand gezeten. Hij heeft mij om hulp gevraagd met het invullen van zijn WW papieren + het aanvragen van aanvullende bijstand. Ik heb hem toen ook aangeboden om hem te helpen met het vinden van een geschikte baan. Hij vind het prettig dat ik hem help, want hij wil weer heel graag werken. Het maakt hem ook niet uit wat voor een werk als hij maar kan werken. Het is een man die altijd vrolijk is, maar eveneens hard kan werken. De medewerker van de vestiging Oss, begon vragen te stellen, waarom ik hem hielp, kan hij zelf niet bellen, praat hij wel Nederlands, moeten we dan met u contact blijven houden, als hij ziek is moeten we dan met u contact leggen? Ze begon mij uit te leggen dat zij niet met contracten werken, terwijl ik haar net had uitgelegd dat ik ook voor een uitzendbureau had gewerkt + de neerbuigende ondertoon die ze toepaste, tijdens het stellen van haar vragen. Een deel van de antwoorden, zoals praat hij Nederlands stond gewoon met 'goed' ingevuld op zijn Curriculum Vitae. Als dit proces voltooid is, dan loopt verder alles via hem. Meneer praat inderdaad met een sterk accent, aan de telefoon wat minder goed te verstaan, maar Face to Face prima te volgen. Dezelfde medewerker van de vestiging Oss heeft direct na mijn gesprek met haar, contact met meneer gezocht, maar hij is afgewezen op het feit dat hij al te lang weg was uit het productieproces, ondanks de 31 jaar aan opgedane ervaring. Ik vraag me af, of ze dit ook tegen een knul van 18 - 19 jaar, zonder werkervaring, die graag wil gaan werken in een productieproces zou hebben gezegd?! Hij is na mijn mening gewoon afgewezen, omdat hij Surinaams is, 62 jaar oud is, een accent heeft en dat er geen klik tussen mij en haar was. 100% Pure discriminatie!!!

Morgenochtend hebben deze meneer en ik samen om 09.00 een afspraak voor een zeer leuke goedbetaalde functie bij een bedrijf dat plastic recyceld. De meneer die ik van het bureau aan de telefoon had, was echt hartstikke aardig, dus zo kan het ook. Ik wil dat deze man weer een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt, met een functie waar hij tot aan zijn pensioen kan blijven werken.

Sterke punten:
Ze kunnen goed liegen!

Zwakke punten:
Ze discrimineren op leeftijd, nationaliteit en accent!

Randstad - Klantonvriendelijk

0

Review:
Slechte ervaring met Randstad Goes. Enkele medewerkers gedragen zich bot en ongeïnteresseerd. Bel-afspraken worden niet nagekomen. Onzorgvuldig. Slechte communicatie. Weinig bereid om je (vriendelijk) te woord te staan. Voelde me vaak afgescheept met onjuiste informatie.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
zie review

Judith beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Weet waar je aan begint

0

Review:
Werk nu een jaar bij Randstad. Ik ben 25 jaar oud en vond het allemaal prima tot ik verder wou groeien. Ik wou bij een vast bedrijf aan de slag en mijn uren verbeteren en stabiliseren.

Dan begint het gezeik.
1. Mijn nieuwe bedrijf moet mij overkopen tenzij ik een x aantal uur via randstad in de desbetreffende organisatie heb gewerkt. (wat niet haalbaar is omdat je via randstad werkt, dus je bent duur en wordt niet veel ingezet bij 1 en hetzelfde bedrijf.
2. Geen enkele organisatie gaat je overkopen, op een aantal uitzonderingen nagelaten. dus dan zit je vast.
3. Na lang gezeik te hebben gehad en meerdere sollicitaties die zijn afgekapt omdat nieuwe potentiële werkgevers niks met je te maken willen hebben als je nog bij randstad werkt besloot ik ontslag te nemen. haha dacht ik VRIJHEID! NEE!
4. Mocht je dan toch ontslag hebben genomen om jezelf verder te ontwikkelen in deze prachtige wereld vol met kansen loop je tegen het volgende aan: je mag 6 MAANDEN lang bij geen enkele organisatie werken waar je via randstad hebt gewerkt, of dat nou 3 uur was of 63 uur.

Dus hier ben ik dan, mocht ik ontslag nemen dan kan ik een half jaar niet in mijn eigen sector werken de sector waar ik mijn diploma in heb gehaald en bovendien is mijn werkaanbod compleet verdwenen dankzij hun concurrentiebeleid. Ik heb op zoveel verschillende organisaties gewerkt dat ik gewoon geen kans meer maak mocht ik ontslag nemen.

Nou zou ik met dit alles kunnen leven, mits ze mij dit verteld hadden voor ik bij hun ging werken. Op dit moment ben ik een rechtszaak aan het aanspannen, voel me tegengehouden en bedonderd.

Sterke punten:
Veel aanbod kwa werk.

Zwakke punten:
slechte communicatie, onvolledig, ongeïnteresseerd zodra je aangeeft niet meer bij ze te willen werken, onduidelijke app, bellen terwijl je aan het werk ben, niet terugkoppelen van besproken onderwerpen, belemmering in groei, onbetrouwbaar, geniepig, geldbelust.

Randstad - Randstad den haag

0

Review:
Afschuwelijke mensen zijn het. Ze hebben mij letterlijk de deur gewezen, ik heb een wo-graad. Maar kennelijk zie ik er niet representatief genoeg uit?
Randstad legal den haag, daar laten ze mij, een bruine vrouw niet binnen, ze wilden mij niet eens aanhoren! Your loss, randstad!

Sterke punten:
goed aanbod (niet voor mij helaas)

Zwakke punten:
Ze sturen mij mails om bij callcentra te gaan werken? Terwijl ik volgens mij een iets andere diploma heb

Willemien beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Randstad

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Randstad aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Randstad aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Randstad