Randstad - 25 Reviews

Last updated: 7 november 2018
Randstad Logo

8.7% aanbevolen, 25 Reviews

  1. Randstad
  2. Over Randstad
  3. Inschrijven Randstad
  4. Mijn Randstad account
  5. Randstad Reviews
  6. Schrijf ook een review over Randstad

Niet tevreden over Randstad? Probeer dan eens Manpower.

Randstad

Randstad brengt al meer dan 55 jaar overal ter wereld kandidaten en organisaties bijeen.
Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar die éne nieuwe geschikte medewerker. Randstad wil graag weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn.

Randstad realiseert als geen ander dat een baan erg belangrijk is in het leven van een mens. Een baan stimuleert en ontwikkelt jou namelijk. Een baan geeft jou een actieve rol in de samenleving, heeft invloed op je financiële situatie, bevordert je ontwikkeling en het bepaalt jouw sociale status.

Randstad Details

Hits: 1333

URL: http://www.randstad.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 25

Over Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad een actieve en toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het uitzendbureau helpt mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrières. Randstad staat organisaties bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste werknemers en de meest innovatieve oplossingen op maatwerk.

Het uitzendbureau heeft een landelijk een dekkend netwerk met veel vestigingen. Op deze vestigingen staan onze medewerkers dagelijks in gesprek met klanten van het uitzendbureau en kandidaten. Randstad denkt graag met u mee. Net zoals zij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die gebruik maken van de diensten van het uitzendbureau.

Inschrijven Randstad

Met een Randstad account kun je gemakkelijker solliciteren op de website van het uitzendbureau, omdat je al staat ingeschreven en jouw persoonlijke gegevens dus al zijn ingevuld.

Het inschrijven op de website van Randstad is erg eenvoudig en doe je in slechts in een paar stappen. Om je in te schrijven bij Randstad vraagt het uitzendbureau om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer Randstad van je weet, des te beter kan er voor jou gezocht worden naar een passende baan. Als je je cv uploadt, worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Inschrijven kun je zien als een open sollicitatie. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures.

Mijn Randstad account

Door je in te schrijven, maak je ook direct een Mijn Randstad-account aan. Met een Mijn Randstad-account kan je sneller en eenvoudiger solliciteren. Je heb de mogelijkheid om je sollicitaties in te zien en als je gaat werken via Randstad kun je de gewerkte uren declareren, loonstroken raadplegen en nog veel meer.

Je hebt tevens de mogelijkheid om een vacature alert aan te maken. Je ontvangt dan
dagelijks, iedere week of elke maand nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Dan kun je het beste solliciteren op een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en wat jouw vaardigheden en kennis. Bij het overzicht van alle vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen.


Randstad reviews (25):

Randstad - Klantonvriendelijk

0

Review:
Slechte ervaring met Randstad Goes. Enkele medewerkers gedragen zich bot en ongeïnteresseerd. Bel-afspraken worden niet nagekomen. Onzorgvuldig. Slechte communicatie. Weinig bereid om je (vriendelijk) te woord te staan. Voelde me vaak afgescheept met onjuiste informatie.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
zie review

Judith beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Weet waar je aan begint

0

Review:
Werk nu een jaar bij Randstad. Ik ben 25 jaar oud en vond het allemaal prima tot ik verder wou groeien. Ik wou bij een vast bedrijf aan de slag en mijn uren verbeteren en stabiliseren.

Dan begint het gezeik.
1. Mijn nieuwe bedrijf moet mij overkopen tenzij ik een x aantal uur via randstad in de desbetreffende organisatie heb gewerkt. (wat niet haalbaar is omdat je via randstad werkt, dus je bent duur en wordt niet veel ingezet bij 1 en hetzelfde bedrijf.
2. Geen enkele organisatie gaat je overkopen, op een aantal uitzonderingen nagelaten. dus dan zit je vast.
3. Na lang gezeik te hebben gehad en meerdere sollicitaties die zijn afgekapt omdat nieuwe potentiële werkgevers niks met je te maken willen hebben als je nog bij randstad werkt besloot ik ontslag te nemen. haha dacht ik VRIJHEID! NEE!
4. Mocht je dan toch ontslag hebben genomen om jezelf verder te ontwikkelen in deze prachtige wereld vol met kansen loop je tegen het volgende aan: je mag 6 MAANDEN lang bij geen enkele organisatie werken waar je via randstad hebt gewerkt, of dat nou 3 uur was of 63 uur.

Dus hier ben ik dan, mocht ik ontslag nemen dan kan ik een half jaar niet in mijn eigen sector werken de sector waar ik mijn diploma in heb gehaald en bovendien is mijn werkaanbod compleet verdwenen dankzij hun concurrentiebeleid. Ik heb op zoveel verschillende organisaties gewerkt dat ik gewoon geen kans meer maak mocht ik ontslag nemen.

Nou zou ik met dit alles kunnen leven, mits ze mij dit verteld hadden voor ik bij hun ging werken. Op dit moment ben ik een rechtszaak aan het aanspannen, voel me tegengehouden en bedonderd.

Sterke punten:
Veel aanbod kwa werk.

Zwakke punten:
slechte communicatie, onvolledig, ongeïnteresseerd zodra je aangeeft niet meer bij ze te willen werken, onduidelijke app, bellen terwijl je aan het werk ben, niet terugkoppelen van besproken onderwerpen, belemmering in groei, onbetrouwbaar, geniepig, geldbelust.

Randstad - Randstad den haag

0

Review:
Afschuwelijke mensen zijn het. Ze hebben mij letterlijk de deur gewezen, ik heb een wo-graad. Maar kennelijk zie ik er niet representatief genoeg uit?
Randstad legal den haag, daar laten ze mij, een bruine vrouw niet binnen, ze wilden mij niet eens aanhoren! Your loss, randstad!

Sterke punten:
goed aanbod (niet voor mij helaas)

Zwakke punten:
Ze sturen mij mails om bij callcentra te gaan werken? Terwijl ik volgens mij een iets andere diploma heb

Willemien beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Randstad, slechtste uitzendburo

0

Review:
Ik werk er nu 2,5 halve week. Heb 2 weken op mn klok pas moeten wachten, 2 e-mails daarover verstuurd, bedrijf waar Ik werk heeft er ook nog een email over gestuurd. Het uitbetalen is ook slecht, heb een bedrag van rond de 216, 00 euro vandaag ontvangen, dat zijn 3 dagen. De 1ste week heb ik woensdag, donderdag, vrijdag zaterdag gewerkt. Kom dus een dag te kort. Vorige week ook over mn salaris gebeld, zouden een email sturen, niks gekregen, daarna heb ik weer gebeld, bedrijf gesloten ivm verbouwing. Dag daarna gebeld, zou terug gebeld worden, is niet gebeurd. De 2de week, salaris zou ik dus vandaag uitbetaald moeten krijgen, heb ik 5 dagen gewerkt, nog steeds niets ontvangen. Dacht nou dan rij ik er maar ff langs, maar nee hoor, randstad is vandaag weer gesloten! Morgen ga ik er langs, en ik ga niet weg voordat al mn gewerkte dagen uitbetaald zijn. Daarbij krijg je van die mooie witte t shirts mee, die dien je te dragen op de werkvloer, mocht je ze kwijt raken, kost je dat 25 euro voor een wit t shirtje! Wat een schandalige hoge borg voor zoon shirtje van, pak weg 15 euro! Het bedrijf die Randstad heeft ingehuurt is er ook klaar mee, eind van de week stappen ze gelukkig over naar een ander uitzendburo. Ik had me vorig jaar ook ingeschreven bij Randstad, nooit meer wat gehoord, is toen wel een account aangemaakt, vorigetoen ik me paar weken geleden in ging schrijven zagen ze dat, ik gaf aan om mijn oude account niet te gebruiken, ik gebruikte de nieuwe. En wat denk je..ja hoor..ze hebben de 3 dagen die ze uitbetaald hebben op mijn oide account vermeld. Waardeloos personeel, nooit geen Randstad meer ! Mijn moeder heeft in der jeugd ook voor Randstad gewerkt, die had toendertijd nooit geen problemen.

Sterke punten:
In niet terug bellen

Zwakke punten:
Niet terug bellen, slechte uren uitbetalingen, dure borg voor een t shirt. Slechte communicatie

Liesbeth beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Slecht bedrijf

1

Review:
Pasgeleden contact gehad met een van de intercedenten. Ze had een passende vacature voor me, maar kon er nog even niet zoveel over vertellen dus ze zou zich even inlezen en me na 10 minuten terugbellen. 10 minuten werd uiteindelijk 1,5 uur. Ik liet blijken dat ik geïnteresseerd was in de vacature, dus ze zou mijn cv doorsturen naar het bedrijf. Daarna had ik een doktersafspraak en ik werd door de intercedent gebeld, maar ik kon natuurlijk even niet opnemen. Toen ik haar terug belde, zij ze met een snerende toon "NOU, we bellen wel langs elkaar heen he!" Waarna ik uitlegde dat ik bij de dokter zat. De intercedent vroeg wat mijn salarisindicatie was. Daarna belde ze nog een keer om mijn cv te bespreken(iets wat al bij de eerste afspraak had moeten gebeuren ipv nu) en ze vroeg met een denigrerende toon of ik na een paar jaar "ff had besloten om maar eens een opleiding te volgen" terwijl vele mensen zich laten omscholen als er in hun vakgebied geen werk te vinden is. Ze zou me terugbellen, maar na 5 dagen ben ik nog steeds niet teruggebeld.

Sterke punten:
Niets.

Zwakke punten:
Intercedenten zijn niet op de hoogte van werkzaamheden
Intercedenten zouden niet moeten neerkijken op mensen die een opleiding volgen op latere leeftijd.

Jacky beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Randstad Nippon Express

0

Review:
I was hired by Randstad and I worked for Nippon Express (Nederland) B.V. at Cessnalaan 24, 1119 NL Schiphol-Rijk. I was fired by the Randstad employees for requesting unpaid wages.

klacht2702 beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Sollicitatie niet aangekomen

0

Review:
In het verleden met plezier langere tijd voor ze gewerkt. Mijn laatste ervaring is anders. Ik had gereageerd op een vacature via hun website. Kreeg keurig een automatische bevestiging per mail. Na een paar dagen maar es gebeld want ik had nog niks gehoord.Zeiden ze dat ze mijn sollicitatie helemaal niet hadden ontvangen. Dat leek mij vreemd. Mevrouw aan de telefoon deed ook geen moeite om even bij collega 's te informeren wat er mis zou kunnen zijn gegaan, of om de status van de vacature te checken. Ze stamelde alleen dat ze er ook niks aan kon doen en raadde me aan de volgende keer toch echt meteen te bellen als ik solliciteerde. Waardeloos.

Sterke punten:
Als je de juiste persoon treft kun je een eind komen. Verder is het een groot uitzendbureau en hebben ze best wat aanbod.

Zwakke punten:
Slechte communicatie en hun computersysteem werkt niet goed.

Elke beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Recruiters matig tot zwak - Communicatie een groot

0

Review:
1)10 jaar geleden bij intakes waarbij verschillende medewerkers overlegden, een zeer grote mond naar kandidaten toe (betrof iemand die ziekmeldingen en salarisadministratie voor deed, waar ik niet voor kwam overigens)
2) Mensen zijn de input. Mensen zijn verschillend, en ook wet en regelgeving kan veranderen desalniettemin is het fijn als er een mate van professionaliteit (netjes en helder communiceren) gewaarborgd word.
3)10 jaar geleden via Randstad op een functie voorgesteld, nooit inhoudelijke feedback op gekregen behalve niet door. Zelfs niet na expliciete navraag, zo krijg je de indruk niet serieus genomen te worden. Dat is zonde als je een Hbo+ bent.

Anno 2017: Randstad zou er goed aan doen recruiter's dit te leren of bij beginnende recruiters vaker het goede voorbeeld aan te halen. E-mails zou ik screenen op doelmatigheid van het herkennen en verwerken van potentieprofiel en vraag en aanbod van Randstad en de kandidaat. Niet in de laatste plaats "gebakken lucht" inhoud verbieden. Solliciteren is nog altijd onbetaald, maar toch echt wel werk. Voor iedereen zal tijd geld blijven, voor de kandidaat letterlijk.

Sterke punten:
Aanhoudend met een loep te zoeken, kan beter dus.

Zwakke punten:

Wat voornamelijk opvalt is dat de recruiters je gauw afschepen, afblaffen, idem uitstraling hebben en inhoudelijk zwak over komen. Deze tendens houd dus al ruim 10 jaar aan. Weinig perspectief op bemiddeling via Randstad dus.

rs beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Randstad doetinchem slecht

0

Review:
Het personeel maakt op mij een onprofessionele, ongeïnteresseerde indruk.

Daarnaast doen ze hun best niet. Ook merk ik dat er gediscrimineerd word.

Sterke punten:
geen.

Zwakke punten:
bart

bart beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Randstad beoordeling

0

Review:
Randstad niet te vreden
Komt belofdes al 3x niet naaa

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Belofdes niet nakomen.
Duurt allemaal lang

Chiel beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Randstad

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Randstad aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Randstad aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Randstad