Randstad

Randstad brengt al meer dan 55 jaar overal ter wereld kandidaten en organisaties bijeen. Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar die éne nieuwe geschikte medewerker. Randstad wil graag weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn. Randstad realiseert als geen ander dat een baan erg belangrijk is in het leven van een mens. Een baan stimuleert en ontwikkelt jou namelijk. Een baan geeft jou een actieve rol in de samenleving, heeft invloed op je financiële situatie, bevordert je ontwikkeling en het bepaalt jouw sociale status.

Over Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad een actieve en toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het uitzendbureau helpt mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrires. Randstad staat organisaties bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste werknemers en de meest innovatieve oplossingen op maatwerk. Het uitzendbureau heeft een landelijk een dekkend netwerk met veel vestigingen. Op deze vestigingen staan onze medewerkers dagelijks in gesprek met klanten van het uitzendbureau en kandidaten. Randstad denkt graag met u mee. Net zoals zij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die gebruik maken van de diensten van het uitzendbureau.


Inschrijven Randstad

Met een Randstad account kun je gemakkelijker solliciteren op de website van het uitzendbureau, omdat je al staat ingeschreven en jouw persoonlijke gegevens dus al zijn ingevuld. Het inschrijven op de website van Randstad is erg eenvoudig en doe je in slechts in een paar stappen. Om je in te schrijven bij Randstad vraagt het uitzendbureau om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer Randstad van je weet, des te beter kan er voor jou gezocht worden naar een passende baan. Als je je cv uploadt, worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Inschrijven kun je zien als een open sollicitatie. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures.


Mijn Randstad account

Door je in te schrijven, maak je ook direct een Mijn Randstad-account aan. Met een Mijn Randstad-account kan je sneller en eenvoudiger solliciteren. Je heb de mogelijkheid om je sollicitaties in te zien en als je gaat werken via Randstad kun je de gewerkte uren declareren, loonstroken raadplegen en nog veel meer. Je hebt tevens de mogelijkheid om een vacature alert aan te maken. Je ontvangt dan dagelijks, iedere week of elke maand nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria. Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Dan kun je het beste solliciteren op een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en wat jouw vaardigheden en kennis. Bij het overzicht van alle vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen.


Randstad Reviews

  onprofessioneel bedrijf

  Ik zal nooit meer een baan accepteren als het contract via Randstad moet lopen. Wat een incompetent zooitje daar. Ik moest ontzettend vaak achter mijn contract aan. Ze stuurden het maar net voordat het contract van start zou gaan. De bereikbaarheid is verschrikkelijk slecht. Je krijgt bijna nooit iemand aan de telefoon en als je na lang wachten en meerdere pogingen iemand te spreken krijgt, weten ze nooit het antwoord op je vraag. Dan geven ze aan dat je wordt teruggebeld. Dat duurt dan zomaar een maand. En dan hebben ze nog steeds geen antwoord op je vraag. Randstad mailt Randstad in plaats van de opdrachtgever voor akkoord voor uitbetalen verlofuren. Als je belt, krijg je weer niemand te pakken en wordt er niets geregeld. Ik heb nog nooit met zo'n incompetent bedrijf te maken gehad. Schandalig slechte service. Ik heb er geen goed woord voor over.

  Sterke punten
  helemaal niets

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar Incompetente medewerkers Bellen niet terug Regelen niet tijdig contract

  Moderne slavernij

  Deze review gaat niet alleen over Randstad maar over alle uitzendbureaus. Het is moderne slavernij. Keihard werken voor heel erg weinig.

  Sterke punten
  NUL

  Zwakke punten
  Communicatie, oplichting, hockeykutjes, Hallo met Fleur? Geld over jouw bezwete rug verdienen met niets doen. Slavernij. Voor jou 10 anderen mentaliteit.

  Discriminerend, demotiverend, kansloos

  Na al enige tijd ingeschreven te hebben gestaan, en zeker tientallen afwijzingen verder en ik weet niet hoe vaak mijn cv te hebben veranderd op basis van hun tips en redenen van afwijzingen, blijf ik positief en gemotiveerd. Om niet stil te zitten en helemaal buitenspel te staan, ben ik begonnen aan een studie. Ondertussen doorgaan met solliciteren en wederom afwijzing na afwijzing incasseren. Inmiddels is het gat op mijn cv steeds groter en groter geworden. Maar voet bij stuk houden en doorgaan. Na weer enkele sollicitatie's op diverse vacatures kreeg ik geen enkele reactie terwijl ze zoals vermeld op de site binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Status volgen als je inlogt op "mijn randstad .nl"????? Nou tot op heden heb ik status overzicht nog nooit weten te vinden, het enige overzicht wat ik zie is waar je al op gesolliciteerd hebt. Reden genoeg om contact met randstad Leeuwarden te zoeken en te informeren omtrent de voortgang en eventuele kansen voor mij. Er was iets fout gegaan met de afwijzingsmail deze was volgens haar in mijn spam gekomen. Ik controleer elke de spam box, heel apart. Toen kwam de reden van afwijzingen, dit was wel de druppel. Dit zei minke van randstad Leeuwarden tegen mij. Ik citeer: " Doordat er veel mensen op straat staan kunnen wij wel merken dat werkgevers opzoek zijn naar werknemers die er minder lang uit zijn geweest" Verbaasd als ik was heb ik gelijk aangegeven dat ik van mening was hiermee gelijk al in een bepaald hokje ben geplaatst en daarmee sowieso al nergens geen kans meer op heb. Uiteraard was de volgende reden dat mijn cv niet goed was, nou die reden had ik natuurlijk zelf al voorspeld. Ze bood me nog wel aan om bij haar langs te komen, om samen naar de inmiddels tig keer gewijzigde cv te kijken. Nou daar heb ik voor bedankt, wat een tijdverspilling mijn gat op mijn cv is toch al te groot, toch?? Uiteindelijk heb ik nog gevraagd aan minke hoe het dan zit met de andere 2 recente sollicitatie's? Hierop wist ze gelijk aan mij te vertellen dat dat ook niks werd terwijl zij niet eens staat vermeld als contact persoon van de desbetreffende vacatures. Dat zegt mij al genoeg, bedankt Minke ik weet nu waar ik aan toe ben, bij RANDSTAD LEEUWARDEN. Kortom werkzoekenden die door ongevraagde omstandigheden en daar bovenop een jaar of 2 lang afwijzingen te hebben geïncasseerd een iets groter gat op hun cv hebben. Hou maar op bij randstad maak je geen schijn van kans Ik ben helemaal overdonderend en met stomheid geslagen

  Sterke punten
  Nog niet ontdekt

  Zwakke punten
  Als je een broodje aap verhaal wil vertellen moet je je wel goed voorbereiden Minke

  Arrogante oplichters

  mijn zoon had via randstad gesolliciteerd voor orderpicker en zou geholpen worden om uiteindelijk vrachtwagenchauffeur te worden, maar hij kon af en toe gaanwerken en labellen of housekeeping doen. Kreeg begin 2020 een contract voor 1 dag in de week en dat werd direct beëindigd zodra de coronacrisis begon, nu krijgt hij geen werk meer omdat hij niet gemotiveerd genoeg zou zijn, terwijl mijn zoon vaak heeft geprobeerd hun te bereiken beweren ze ook nog dat ze geen contact met hem konden krijgen. Later laten ze hem een uur heen en een uur terug fietsen omdat ze weer werk voor hem zouden hebben en hij wederom zijn id en bankpas zou moeten laten zien, maar kreeg daar doodleuk te horen dat hij maar een motivatie per mail moest gaan sturen. Ondertussen zie ik wel genoeg werkmigranten binnen komen in hetzelfde bedrijf, uitgezonden door randstad. Zelfs na een duidelijke klacht per mail niets meer van hun vernomen. Dreigen geen loon uit te keren wanneer je niet gelijk voor de 2e keer je id laat zien, loze beloftes en glashard liegen. Word tijd dat daar flink de bezem door gaat!

  Sterke punten
  Grote monopolie bij bedrijven via contracten

  Zwakke punten
  misbruik van macht, liegen, discriminatie, en zeker niet vakkundig.

  Valse beloftes

  Ik zou een bbl opleiding vapro B volgen via randstad. Kon kiezen tussen 2 bedrijven om stage te lopen. Gekozen voor een bedrijf kreeg ik tog t advies om bij t andere bedrijf te gaan werken omdat hun beter waren met het opleiden. Dus tog maar voor de andere bedrijf gegaan doe randstad aanbeveelde. Mijn ervaring was 0. Daarom doe ik ook een opleiding he. Na 2 weken werken werd eral gevraagd of ik alleen kon werken. Terwijl er bij de sollicitatie werd gezegd je wordt 1.5 jaar opgeleid daar gaan ze de tijd voor nemen. Bla bla blaaa. Gesprek gehad met manager van t bedrijf hoent gaat ed. Heb ik aangegeven dat ik niet goed word opgeleid. Toen gaven ze zelf toe we hebben ook nooit echt leerlingen gehad dus hebben ook geen opleidingsplan. Maar gaan we in de toekomst wel aan werken. Dus met andere woorden. Randstad doet alsof ze lekker gratis opleidingen aanbieden en ze mensen willen helpen. Maar t gaat ze puur om de centen die ze zelf kunnen verdienen. Zodra jik een handtekening hebt gezet is t klaar Mijn 1e contactpersoon (die er voor me zou zijn bij problemen ed.) Is na 3 maanden naar een andere project overgestapt. En daarna zijn de contact personen nog 2 keer veranderd. Het kan tuurlijk wel voorkomen dat je wel bij een goed bedrijf word geplaatst maar teken niet zomaar iets wat randstad belooft. Zeg dat je eerst een maandje proef wilt werken. Want zodra je tekent zit je vast aan randstad. Als je problemen krijgt en je stopt met de opleiding mag je t gaan betalen. Wat bij mij nu t geval is. Ik mag lekker 1500,- gaan dokken terwijk randstad zijn beloftes niet nakomt.

  Sterke punten
  Liegen. Valse beloftes. In de steek laten

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn. Helpen. Begrip tonen.

  Disgrace

  I am employed for almost a month now and haven\\\'t gotten a single payment even though I am supposed to be payed weekly. \\r\\nThey keep sending me the same emails and not responding to my replies and when I called, they:\\r\\n1. did not know what is going on\\r\\n2. were very rude\\r\\n3. did not have a solution for the problem\\r\\n4. were very very rude\\r\\nAs a result, I still don\\\'t know when and IF I am getting payed, nor how to fix the problem.\\r\\n\\r\\nI never had such a bad experience with a company. I though a Dutch company would be more professional, but I guess idiotic people are idiotic no matter what language they speak.

  Sterke punten
  Absolutely none.

  Disgrace

  I am employed for almost a month now and haven't gotten a single payment even though I am supposed to be payed weekly. They keep sending me the same emails and not responding to my replies and when I called, they: 1. did not know what is going on 2. were very rude 3. did not have a solution for the problem 4. were very very rude As a result, I still don't know when and IF I am getting payed, nor how to fix the problem. I never had such a bad experience with a company. I though a Dutch company would be more professional, but I guess idiotic people are idiotic no matter what language they speak.

  Sterke punten
  Absolutely none.

  Randstad grote oplichters echte uitbuiters de nieuwe slavernij

  Randstad is echt een mega slecht bedrijd. Lage salarissen. Reiskosten kan je vergeten of het zijn werkelijk minimun bedragen . 13maand kerstpakketten sint, pasen of wat dan ook iets van waardering. Kan je vergeten. Ze laten je naar hoofdkantoorvkomen. Krijg je een prul of een paasbroodje van 1pers echt om je te schamen. Ik adviseer een ieder echt niet bij randsatd te gaan werken overal valt nog wat te verdienen randstad besteelt je waar je bijstaat als je je uren niet elke week en diensten in de gaten houd ben je de klos. Daarnaast randstad kiest altijd voor de klant - opdracgtgever en nooit voor de werknemer ongeacht wat je overkomt em watvoor onrecht en of bedrijfsgeval. Randstad zal je eruir werken of dit in de doofpot stoppen. Je moet bij randstad alles altijd vastleggen voor eigen veiligehid Een 1 is nog te hoog

  Sterke punten
  Mensen uitbuiteb

  Zwakke punten
  Menselijkheid waardering

  Verplicht kinderen dumpen binnen 1 dag

  Via randstad aan het werk bij havi logistics. De hele maand maart nog ingepland op papier(zwart/wit) dus voor de hele maand oppas kunnen regelen. Aangezien we beide werken dus afhankelijk zijn van oppas/opvang het zo mooi geregeld is. Anderhalve maand geleden gebeld voor meer uren aanzien ik nog maar 30 uur per week aan het maken was. Kreeg ik van nadine te horen het niet mogenlijk is nu,maar er meerdere uren aan gaan komen. Ik moest maar blijven omdat er geen ander werk was of ze wilde niet zoeken (ik weet nu het 2e) 2 weken geleden was er geen werk meer bii havi door de corona, okee kan gebeuren hebben meer bedrijven last van. Maar vorige week was er spontaan ineenkeer werk bij post nl. Op gesprek geweest alles ging goed gesprek was goed,op 1 ding na....... De planning krijgen hun donderdag pas waarop het personeel die vrijdag krijgt. Stel dat ik maandag ingepland sta dan had ik maar 1 dag om oppas te regelen voor een kind van 12 en een kind van bijna 3. Waarop ik gezegd heb dat het voor mij niet mogenlijk is om elke week in de stess te zitten of ik oppas kan regelen binnen 1 dag of niet en werd er maar doorgewongen het niet normaal is en iedereen een moord doet voor een baan in deze tijd haha waarop ik boos ben geworden en het niet pik er zo met mijn gezin word omgegaan. waarop ik nu dus een werkweigering aan mijn broek heb hangen er word dus gewoon gedwongen om mijn gezin maar bij de 1e de beste te dumpen zodat ik voor hun kan werken doe ik dat niet word loon stil gelegd. dat is hetzelfde als iemand geld afhandig maken omdat je naaktfoto's van diegene zou hebben die je anders online plaatst (voorbeeld) Denk wel tot 5x na voor je voor randstad gaat werken en met wie je in aanmerking komt bij randstad

  Sterke punten
  Betalingen alhoewel ik nu ook al langer zit te wachten dan de afspraak was want randstad mag wel meer tijd krijgen als 1 dag

  Zwakke punten
  Er word geen rekening met personeel gehouden en personeel word gedwongen

  Verplicht kinderen binnen 1 dag ergens onder te brengen

  Via randstad aan het werk bij havi logistics. De hele maand maart nog ingepland op papier(zwart/wit) dus voor de hele maand oppas kunnen regelen. Aangezien we beide werken dus afhankelijk zijn van oppas/opvang het zo mooi geregeld is. Anderhalve maand geleden gebeld voor meer uren aanzien ik nog maar 30 uur per week aan het maken was. Kreeg ik van nadine te horen het niet mogenlijk is nu,maar er meerdere uren aan gaan komen. Ik moest maar blijven omdat er geen ander werk was of ze wilde niet zoeken (ik weet nu het 2e) 2 weken geleden was er geen werk meer bii havi door de corona, okee kan gebeuren hebben meer bedrijven last van. Maar vorige week was er spontaan ineenkeer werk bij post nl. Op gesprek geweest alles ging goed gesprek was goed,op 1 ding na....... De planning krijgen hun donderdag pas waarop het personeel die vrijdag krijgt. Stel dat ik maandag ingepland sta dan had ik maar 1 dag om oppas te regelen voor een kind van 12 en een kind van bijna 3. Waarop ik gezegd heb dat het voor mij niet mogenlijk is om elke week in de stess te zitten of ik oppas kan regelen binnen 1 dag of niet en werd er maar doorgewongen het niet normaal is en iedereen een moord doet voor een baan in deze tijd haha waarop ik boos ben geworden en het niet pik er zo met mijn gezin word omgegaan. waarop ik nu dus een werkweigering aan mijn broek heb hangen er word dus gewoon gedwongen om mijn gezin maar bij de 1e de beste te dumpen zodat ik voor hun kan werken doe ik dat niet word loon stil gelegd. dat is hetzelfde als iemand geld afhandig maken omdat je naaktfoto's van diegene zou hebben die je anders online plaatst (voorbeeld) Denk wel tot 5x na voor je voor randstad gaat werken en met wie je in aanmerking komt bij randstad

  Sterke punten
  Betalingen alhoewel ik nu ook al langer zit te wachten dan de afspraak was want randstad mag wel meer tijd krijgen als 1 dag

  Zwakke punten
  Er word geen rekening met personeel gehouden en personeel word gedwongen

  slecht

  Slecht geholpem en met laatste werk hebben ZE SLecht Advies doorgegeven zodat ik niet meer aan werk kon komem terwijl.mijn werkgever blij met me was!!! Slechste uitzendbeuareu allertijden

  Sterke punten
  Kan niet is niet nodig meer

  Zwakke punten
  Alles snitchen over werknemers maar dan slechte voorbeelden en daarom niet aan werk kunnen komen

  14 dagen wachten op reactie op mail.

  Randstad is over het algemeen een goed uitzendbureau. Echter, wanneer je vragen hebt en je mailt, duurt het minimaal 8 dagen totdat je reactie had. Gemaild op 5 februari - reactie op 21 februari. Gemaild op 5 maart, op 12 maart nog steeds geen reactie. Dit zou echt niet meer mogen in het digitale tijdperk.

  Sterke punten
  Duidelijke website, makkelijk en overzichtelijk

  Zwakke punten
  Reactietijd email.

  Randstad Meest slechte werkgever ooit.

  Ik werk nu 4 maanden via randstad bij een groot bedrijf in oost Nederland. Sinds ik begonnen ben is alles slecht geregeld. Het begon met het niet in orde maken van de juiste contracten. Zodat ik niet op tijd kon beginnen. Nu heb ik al 3 maanden te kort aan loon ontvangen en er wordt tot op heden niks aangedaan om dit op te lossen. Ik vind randstad een groot drama bedrijf. Altijd de schuld afschuiven en tot nu toe nog nooit verantwoordelijkheid nemen. Het begint allemaal geweldig en ze zullen er altijd voor je zijn bla bla. Mooie praatjes, maar op het moment dat er dingen mis gaan geven ze niet thuis. Ik raad iedereen dan ook stellig af om voor of via randstad te gaan werken. Ze nemen hun werknemers verre van serieus!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie, kwaliteit medewerkers. Etc etc ik kan hier wel een lijst van 10 kantjes in vullen.

  Randstad Meest slechte werkgever ooit.

  Ik werk nu 4 maanden via randstad bij een groot bedrijf in oost Nederland. Sinds ik begonnen ben is alles slecht geregeld. Het begon met het niet in orde maken van de juiste contracten. Zodat ik niet op tijd kon beginnen. Nu heb ik al 3 maanden te kort aan loon ontvangen en er wordt tot op heden niks aangedaan om dit op te lossen. Ik vind randstad een groot drama bedrijf. Altijd de schuld afschuiven en tot nu toe nog nooit verantwoordelijkheid nemen. Het begint allemaal geweldig en ze zullen er altijd voor je zijn bla bla. Mooie praatjes, maar op het moment dat er dingen mis gaan geven ze niet thuis. Ik raad iedereen dan ook stellig af om voor of via randstad te gaan werken. Ze nemen hun werknemers verre van serieus!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie, kwaliteit medewerkers. Etc etc ik kan hier wel een lijst van 10 kantjes in vullen.

  kut

  gewoon pure kanker

  Sterke punten
  nee

  Zwakke punten
  kanker

  slechte organisatie

  Asmara swarthoff komt afspraken niet na, bel ik eind van de week is ze ineens op vakantie. slechte communicatie onderling, Sander groen komt meerdere bel afspraken niet na. meerdere keren zelf moeten bellen en geen antwoord kunnen krijgen wel 7x doorverbonden.

  Afgrijselijk

  Mijn vriend zou iedere woensdag uitbetaald krijgen vanuit randstad. We zijn 2 maanden verder en nog steeds geen enkele cent ontvangen. Personeel doet er heel nonchalant over en zijn totaal niet helpend. Ik vind het gewoon ronduit zielig.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Betaald werknemers niet op tijd uit.

  incompetente recruters

  jammer dat recruter sollicitatie afwijst op een gestelde eis, terwijl in CV duidelijk de vereiste zaak terug te lezen is. Niet ik voldoe niet aan de gestelde eisen, in tegendeel, ik voldoe ruimschoots hieraan. Het is de incompetentie van de recruter die eens onder ogen moet komen. En verantwoordelijkheid moet nemen voor gemaakte fout. Dan ben je een meer dan volwaardige Randstad recruter en anders val je onder de categorie: bagger.

  Sterke punten
  niet mogen en kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  zie revies

  incompetente recruters

  CV is voorzien van gevraagde vereiste waarop mijn sollicitatie afgewezen wordt. Dit roept bij mij geen vraag meer op maar wel meteen een conclusie: desbetreffende recruter is incapabel voor dit werk. Erg jammer is ook nog eens dat deze persoon blijkbaar geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn actie. Hierdoor wordt randstad en haar medewerkers voor mij onbetrouwbaar en ongeloofwaardig.

  Sterke punten
  niet mogen ontdekken.

  Zwakke punten
  zie review

  Goede service

  Ondanks alle negatieve reviews over dit bedrijf, zou ik dit wel aanraden vooral omdat ze snel reageren op alle mails die je stuurt, de app is duidelijk en de uren worden juist uitbetaald.

  Sterke punten
  Snelle reactie op mails Loon juist uitbetaald Duidelijke app

  Zwakke punten
  Contactpersoon is niet altijd even bekend bij de werknemer, maar anderen reageren ook vaak op de mails.

  Goede service

  Voor een groot uitzendbureau als Randstad zou je zeggen dat de zaken misschien langs elkaar lopen maar daar merkte ik niks van. Ondanks alle negatieve reviews over dit bedrijf, zou ik dit wel aanraden vooral omdat ze snel reageren op alle mails die je stuurt, de app is duidelijk en de uren worden juist uitbetaald. Ze doen geen moeite als je iets hieraan wilt veranderen (bv. met de uitbetaling van vakantiegeld e.d.). \

  Sterke punten
  Snelle reactie op mails Loon juist uitbetaald Duidelijke app

  Zwakke punten
  Contactpersoon is niet altijd even bekend bij de werknemer, maar anderen reageren ook vaak op de mails.

  Goede service

  Voor een groot uitzendbureau als Randstad zou je zeggen dat de zaken misschien langs elkaar lopen maar daar merkte ik niks van. Ondanks alle negatieve reviews over dit bedrijf, zou ik dit wel aanraden vooral omdat ze snel reageren op alle mails die je stuurt, de app is duidelijk en de uren worden juist uitbetaald. Ze doen geen moeite als je iets hieraan wilt veranderen (bv. met de uitbetaling van vakantiegeld e.d.). Al met al heb ik mijn tijd bij Randstad dus juist positief ervaren.

  Sterke punten
  Snelle reactie op mails Loon juist uitbetaald Duidelijke app

  Zwakke punten
  Contactpersoon is niet altijd even bekend bij de werknemer, maar anderen reageren ook vaak op de mails.

  Onpersoonlijk & Slechte communicatie

  Ondanks een goed intakegesprek nooit meer van Randstad vernomen, ook niet na herhaaldelijke herinneringen per email en telefoontjes. Ook niet toen er beloofd werd dat er teruggebeld zou worden, ook niet na contact via LinkedIn. Vreemde manier van communiceren en belabberde manier van samenwerken.

  Belang werknemers niet behartigd

  WAB wet wordt omzeild ten koste van werknemers. Ten onrechte als payroller aangemerkt (halve team) . Vervolgens contract met terugwerkende kracht aangepast met nieuwe einddatum en zeggen dat vanwege de WAB niet kan worden verlengd, ondanks goed functioneren. Divers juridisch advies ondersteunt dat er geen sprake is van payrolling. Terwijl er geen risico is, dekken ze zich wel alvast volledig ten koste van werknemers/uitzendkrachten. Slecht werkgeversschap. Jouw belang is voor Randstad niet belangrijk.

  Zwakke punten
  Nieuwe uitzendovereenkomsten moeten binnen 5 dagen worden bevestigd. Antidateren van uitzendovereenkomsten Geen/slechte/onvolledige communicatie o.a. over uitzendovereenkomsten.

  Arrogant

  ik vind randstad Eindhoven niet helpend. ze bellen en vertellen je steeds hetzelfde. ik heb tot dag van vandaag nogsteeds geen baan. ze zijn alleen met hun zelf bezig.

  Sterke punten
  snelle uitbetalingen

  Zwakke punten
  niet serieus nemen


Bezoek Randstad

Schrijf je eigen review