Randstad brengt al meer dan 55 jaar overal ter wereld kandidaten en organisaties bijeen. Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar die éne nieuwe geschikte medewerker. Randstad wil graag weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn. Randstad realiseert als geen ander dat een baan erg belangrijk is in het leven van een mens. Een baan stimuleert en ontwikkelt jou namelijk. Een baan geeft jou een actieve rol in de samenleving, heeft invloed op je financiële situatie, bevordert je ontwikkeling en het bepaalt jouw sociale status.

Over Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad een actieve en toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het uitzendbureau helpt mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrières. Randstad staat organisaties bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste werknemers en de meest innovatieve oplossingen op maatwerk. Het uitzendbureau heeft een landelijk een dekkend netwerk met veel vestigingen. Op deze vestigingen staan onze medewerkers dagelijks in gesprek met klanten van het uitzendbureau en kandidaten. Randstad denkt graag met u mee. Net zoals zij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die gebruik maken van de diensten van het uitzendbureau.


Inschrijven Randstad

Met een Randstad account kun je gemakkelijker solliciteren op de website van het uitzendbureau, omdat je al staat ingeschreven en jouw persoonlijke gegevens dus al zijn ingevuld. Het inschrijven op de website van Randstad is erg eenvoudig en doe je in slechts in een paar stappen. Om je in te schrijven bij Randstad vraagt het uitzendbureau om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer Randstad van je weet, des te beter kan er voor jou gezocht worden naar een passende baan. Als je je cv uploadt, worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Inschrijven kun je zien als een open sollicitatie. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures.


Mijn Randstad account

Door je in te schrijven, maak je ook direct een Mijn Randstad-account aan. Met een Mijn Randstad-account kan je sneller en eenvoudiger solliciteren. Je heb de mogelijkheid om je sollicitaties in te zien en als je gaat werken via Randstad kun je de gewerkte uren declareren, loonstroken raadplegen en nog veel meer. Je hebt tevens de mogelijkheid om een vacature alert aan te maken. Je ontvangt dan dagelijks, iedere week of elke maand nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria. Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Dan kun je het beste solliciteren op een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en wat jouw vaardigheden en kennis. Bij het overzicht van alle vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen.


Randstad Reviews

  Randstad schandalig!!!

  Zou normaal vandaag uitbetaald worden, door ‘interne problemen’ moet ik nu nog een week extra wachten waardoor ik mijn lopende rekeningen niet kan betalen! Aan de lijn kunnen ze hun verantwoordelijkheid niet opnemen en zijn ze heel onvriendelijk! Totaal geen aanrader!!

  Sterke punten
  Geen! Totaal onbekwame mensen!!!

  Zwakke punten
  Alles! Betalen niet uit, zijn onvriendelijk, …

  Draaideur constructies.

  Vreselijk uitzendbureau. Maar niet alleen Randstad hoor, ook Adecco en Driessen.

  Ik was ca. 8 jaar uitzendkracht bij de overheid. Naast dat ik geen pensioensopbouw had was mijn salaris ook lager, en ik had minder vakantie dagen. Salaris soms te laat.. etc. Dit is nu misschien anders, maar destijds (2007-2014) zeker niet. Dan kwam er weer zo'n intercedent leuk doen, en na een jaar weer een nieuwe. Die keken even rond, vroegen eigenlijk niks persoonlijks, en vergaten vaak mijn voornaam ook weer. Dan had ik ze nodig voor bijv. een werkgeversverklaring oid, en dan duurde en duurde dat. Oh ja, vergeten.

  Wat zij dus deden, ism met notabene de overheid, was mensen 3 jaar (vanaf fase A, daarna steeds 2 jaar vanaf B) max vasthouden, en 3 mnd naar huis sturen en weer in fase B laten beginnen om je na 2 jaar wederom weg te sturen. Wij gingen akkoord, omdat er haast geen werk was en je had toch een soort garantie. De Draaideur constructie werd het genoemd. Pas toen het in de Kamer terecht kwam heeft de overheid onschuld gespeeld en ons met tegenzin pardoes een vast contract gegeven. Sindsdien ben ik ambtenaar. Ik heb die jaren wel minder betaalt gekregen, niks aan pensioen opgebouwd en minder vakantiedagen gehad. Ik heb het altijd vreselijk gevonden om voor ze te moeten werken.

  Gelukkig is de marktwerking verandert. Vacatures liggen nu op straat, bij ons op de afdeling werkt al jaren geen enkele uitzendkracht meer. Je krijgt bij ons gewoon een jaarcontract met kans op vast. Niks geen koppelbazen er tussen. Ik raad uitzendbureaus af, tenzij je echt even tijdelijk wilt of moet (extra) flexwerken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet menselijk
  Liegen
  Laconiek
  Nep

  Goed desal

  fdgd

  Nee

  Het is duidelijk niet leuk om als intercedent voor Randstad te werken: het verloop is erg hoog. Als ervaren uitzendkracht krijg je steeds weer nieuwe (beginnende) intercedentes die allemaal dezelfde beginnersfouten maken. Tegen de tijd dat ze het vak onder de knie hebben, rennen ze weg.

  Geen slecht uitzendbureau

  Ik heb meerdere malen voor Randstad gewerkt en ik vind het over het algemeen een goed uitzendbureau, maar...dit hangt ook wel sterk af van elke vestiging die er is en de intercedent. Ik heb altijd mijn salaris op tijd gehad, tenzij ik te laat was met het indienen.

  Sterke punten
  Begeleiden je naar passend werk

  Zwakke punten
  Het zou fijn zijn als er 2 betaaldagen in een week was. Het uitzendbureau waar ik nu voor werk heeft dat en dat is perfect.

  Afschuwelijk uitzendbureau

  Randstad doet vrijwel geen ene zak voor je.
  Continue loze beloftes en het doorsturen naar collega's die je uiteindelijk ook weer doorsturen.
  Geen energie of tijd steken om daadwerkelijk te helpen.

  Het is dat 1 ster de minimale beoordeling is, maar eigenlijk is dit al te veel.
  Ik zou heel sterk aanraden ieder ander uitzendbureau eerst raad te plegen.

  Sterke punten
  Deze lijken niet te bestaan

  Zwakke punten
  Wat niet?

  Belafspraak

  Men houdt zich niet aan gemaakte afspraken.

  Zwakke punten
  Men houdt zich niet aan de gemaakte afspraken.

  Randstad is gewoon slecht

  Ik heb gesolliciteerd voor stewardess
  Maar toen ik de knop voor opslaan indrukte kreeg ik al meteen via mijn mail een afwijzing. Dit is echt heel vreemd omdat ik ook bij TUI FLY heb gesolliciteerd en door de eerste selectie ronde ben gekomen. En TUI is net zo streng als KLM. Ze zeiden dat ik niet door de basis selectie was gekomen. Wat bedoelt u!!! Ik vind ze zo arrogant. Dat ik niet meer wil solliciteren bij een uitzend bureau. Trouwens kwam ik later achter dat je via Randstad solliciteerde en niet direct via KLM.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze zitten er vaak naast met beoordelen.

  Slordig

  Slechte ervaringen. Regelmatig (meerdere keren per jaar) klopt het salaris niet, kloppen de reiskosten niet, wordt te laat betaald, krijg ik geen antwoord op mijn vraag, ontvang ik mail die voor iemand anders is bestemd.

  Sterke punten
  Nog niet ontdekt

  Zwakke punten
  Zie boven

  Menselijk contact

  Werk als surveillant onderwijs voor Randstad Utrecht. Prima contact en altijd een luisterend oor. Topper onder de uitzendbureaus voor vooral senioren.

  Sterke punten
  Menselijk contact

  Zwakke punten
  Kan deze niet benoemen

  Waardeloos

  Ik heb al zovaak vacature gezien wat ik wil maar op dit moment geen contact gehad en bel ik.op eerst de telefoonhoorn opgegooit slech in Apeldoorn zulke mensen moeten daar niet werken dit noem.ik mensen belazeren

  Sterke punten
  Ik raad niemand aan in Apeldoorn heen gaan

  Zwakke punten
  Ze komen niet aan

  Waardeloos

  Gesolliciteerd via Randstad. Via de telefoon werd ik aangenomen voor een contract van rond de 16 uur. Kreeg een week later een mail dat de contracten gewijzigd waren en dat het minimaal 24 uur zou worden. Ik had mijn baan opgezegd en een nieuwe laptop gekocht die aan de vereisten zou voldoen. Ik ben mondeling aangenomen voor 16 uur en wordt het opeens 24-32 uur. Ik heb gebeld naar het nummer van Randstad die daar over gaat. Diegene die ik sprak zou uitzoeken of er wellicht voor mij een uitzondering gemaakt zou worden. Hij zou ook diezelfde dag informatie naar mij mailen. Een week later nog steeds niks gehoord! Nu moet ik weer contact opnemen en het zelf uitzoeken. Wat waardeloos dit allemaal van Randstad!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, beloven je dingen waarna je een week later weer wat anders hoort. Baan opgezegd en nieuwe laptop gekocht die aan de vereisten voldoet, waarna de contracten gewijzigd worden. Wat een onzin allemaal.

  Ivm GGD vacature zitten velen nu werkeloos thuis. GROTE SCHANDE!!!!

  Gesolliciteerd bij RANDSTAD ARNHEM voor baan bij GGD, svp directe beschikbaarheid. Er wordt niet gecommuniceerd dat je in werkelijkheid na 2 uur introductie, pas 2 weken later wordt ingeroosterd, moet je bij navraag van planning GGD zelf horen! Dat was al punt 1. Vervolgens heeft planning GGD een 'fout' gemaakt, rooster is al vol, de 2 weken worden 4 weken!!! Zgn door fout, NEE ZE ZIJN ALWEER AAN HET AFSCHALEN!!!!! Grove leugens worden je verteld en niet meteen zodra Randstad het weet, nee je moet overal achteraan bellen/mailen, elke keer maar weer hopen of ze op 3!!! nummers te bereiken zijn bij Randstad en of ze wel reageren op de email!! 3 weken na de intro kregen we/mede-collega's eindelijk per email een update met zgn excuses en als je nog een baan wilde, zij voldoende andere vacatures voor ons hebben....!! Sorry? We hebben op deze baan gesolliciteerd en ze lieten ons geloven dat we per direct inzetbaar waren! JE ZAL JE BAAN MAAR OPGEZEGD HEBBEN, ZIT JE NU ZONDER WERK EN INKOMEN!!!! Randstad is nog geen 1 ster waardig!!!! AMATEURISTISCH GEBEUREN!!
  Zonde, was voorheen wel anders.....Zou zeker nooit meer hier solliciteren!!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Niet communiceren. Leugens voorhouden. Niet reageren op telefoon en email!! Amateurisme ten top!! Schande dat dit soort mensen/uitzendbureaus nog bestaan, dat dit straffeloos kan!

  Nooit de juiste informatie

  Vacatures kloppen gewoon niet. Solliciteren is gewoon tijdverspilling. Ze kunnen nooit een eerlijke antwoord geven over waarom je "niet past" bij een bepaalde vacature. Je krijgt als standard een onlogische smoesje.

  Sterke punten
  Leuke website. Redelijk snelle reacties.

  Zwakke punten
  Vacatures zijn vaak vaag en veel info klopt niet. Ze sturen regelmatig vacatures via email die zijn geen match. Intercedenten kunnen echt beter zijn.

  Je bent hier een nummertje

  Zoals mijn titel al aangaf ben je voor Randstad en de opdrachtgevers alleen interessant als je genoeg geld in het laatje brengt. Ze schromen niet om een deel van dat geld ook nog eens in eigen zak te steken / achter te houden. Je krijgt pas laat of helemaal geen antwoord op de mails, en je wordt behandeld als een nummertje. Een van velen... Heel erg teleurgesteld in dit uitzendbureau en zou de mensen ook afraden voor Randstad te gaan werken. Ze houden de salarissen ook heel laag, zodat ze zelf meer geld overhouden voor zichzelf of de zakkenvullers aan de top. Jij bent niets waard in hun ogen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet menselijk
  Geen persoonlijke aandacht
  Onbeschoft
  Liegen

  Geven totaal geen respons!

  Afgelopen jaar 4 keer gesolliciteerd bij Randstad-vestigingen in Oost-Nederland. Voldoe ruimschoots aan de eisen en maak altijd gebruik, van een uitgebreide (aangepaste) motivatiebrief + CV. Zit nog steeds te wachten op enige respons!! Zelfs bij navraag via e-mail, krijg je nog steeds geen terugkoppeling. Ik weet het, ben 50+. Maar ik vind dit wel behoorlijk onbeschoft.

  Sterke punten
  Kan ik dus geen oordeel over geven.

  Zwakke punten
  Communicatie, geen terugkoppeling, desinteresse?

  Hard voor weinig

  Sinds 3 weken ben ik op oproep werkzaam in de horeca voor Randstad. Ik ben in de 50 en krijg bruto
  € 10,50 p.u. werk in de avonduren tot in de nacht maar krijg geen toeslagen. Cao van het horecabedrijf nagekeken en wat blijkt. Uitzendkrachten hebben geen recht op toeslagen?? Dus je werkt je de tandjes en krijg daar nog geen eens naar betaald, ook overleg gehad hierover met Randstad maar die geven aan dat het horecabedrijf niet meer wil betalen?? Dit is financieel misschien aantrekkelijk voor een student als zakcentje maar als je een gezin hebt heb je niets aan € 6,-- netto per uur. Echt niet te geloven. En wat zal Randstad aan zijn uitzendkrachten verdienen vast geen € 6,-- netto per uur. Echt oplichters. Ga er niet voor werken, ze trekken je een poot uit. Dit soort praktijken moeten beter gecontroleerd worden,je wordt opgelicht waar je bij staat.

  Sterke punten
  Mooie praatjes

  Zwakke punten
  Alles is fout bij Randstad.
  Geld verdienen over de rug van een ander.

  Randstad houdt je voor de gek

  Beste mensen,

  Ga aub niet in zee met Randstad want je wordt voor de gek gehouden. Ze zoeken echt manieren om jou voor een lager bedrag te laten werken. Het zou dan aan je werkervaring liggen, terwijl in de vacature overduidelijk om een starter wordt gevraagd met nog geen werkervaring.

  Het ergste is dat je meerdere telefoontjes ontvangt en pas in het laatste telefoongesprek duidelijk wordt dat ze minder willen betalen.

  Zwakke punten
  - Misleiding
  - mooie praatjes

  Pas op als je arbeidsongeschikt wordt bij Randstad

  Werken voor Randstad niet mijn keuze, maar het liep eenmaal zo. Het gaat goed zolang je altijd "Ja" zegt en wekelijks je loonbetaling controleert en laat herstellen. De spelletjes met alleen tijdelijke contracten en naar huis sturen voor een paar maanden kunnen ze ook goed. Na bedrijfsongeval in ziektewet terechtgekomen en door UWV arbeidsongeschikt bevonden. Randstad diende direct bezwaarschriften in zonder vooraf ooit te hebben geïnformeerd of hoe en wat. Schandalig.

  Er zit daar een juridische afdeling die standaard tegen alles procedeert als ze bang zijn dat het Randstad geld kost en niets oplevert. Dat als dank voor dat je er hebt gewerkt en door hun werk een ongeval krijgt..... RANDSTAD UZB blijf er weg !

  onbeleefd, demotiverend en onprofessioneel

  Dit is de eerste keer dat ik solliciteer via randstad en ook de laatste keer. De vrouw waarmee ik mijn 1st gesprek had was zó onbeleefd en gaf mij een heel slecht gevoel. Hierdoor al geen zin meer om mijn 2e gesprek te gaan doen. Achteraf nog onbeleefde telefoontjes gehad. Meest onprofessionele uitzendbureau ooit, zeker voor studenten. Ik raad dit NIET aan!! Ik gun ze zelfs geen 1 ster.

  Sterke punten
  Snelle reactie

  Zwakke punten
  Onbeleefd, kunnen niet met mensen werken.

  Waardeloos

  Ik heb bij een stagiaire gesolliciteerd en ik zou gebeld worden binnen een maand, niks van gehoord en kan haar niet bereiken, en de algemeen nummer kon ook niks doen nu zit ik vast

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie
  Alles

  Slechte recente ervaring met Randstad

  In het verleden heb ik goede tot zeer goede ervaring gehad met Randstad. Zo'n 15 jaar geleden waren zij de basis geweest voor werk dat 13 jaar duurde. Daarna solliciteerde ik voor een soortgelijke baan dat helaas te kort duurde, maar ook hier had ik prettig contact. Ik ben ook af en toe zelf benaderd door intercedentes voor eventueel werk, erg fijn!

  Mijn laatste ervaring was heel slecht geweest. Een van hun eisen was dat ik niet mocht solliciteren op een andere functie. Wat ik een beetje vreemd vind, omdat je altijd vrij bent om op andere functies te solliciteren. Toen ik eerlijkheidshalve dat ook tegen hun vertelde, werd ik in de "wacht" gezet in afwachting op het resultaat. Die sollicitatie liep op niets uit, en toen begonnen pas echt de problemen. De functie was opeens niet meer beschikbaar en hoewel ik de verstandhouding met de intercedente zakelijk hield, troebleerde het derhalve dat zij dacht dat ik haar persoonlijk aanviel. Dat was dus niet zo, en dat liet ik haar ook weten. Ik liet alleen mijn ongenoegen blijken over de gang van zaken. Wel liet ze weten dat als de functie weer uitgezet werd dat ik er weer op kon solliciteren.

  Een week later werd de functie, weliswaar onder een andere naam, weer uit gezet en ik heb er weer op gesolliciteerd. Deze keer werd ik aan alle kanten genegeerd.

  Genegeerd worden valt erg slecht bij mij, dus vandaar deze review. Ondertussen heb ik weer een fijne baan bij een andere werkgever.

  Sterke punten
  Ruime keus aan vacatures

  Zwakke punten
  Sommige werknemers van Randstad verdienen het niet om werkzaam te zijn bij Randstad, ze missen de know-how en communicatievaardigheid die zo essentieel is voor hun werk.

  Randstad uitzendbureau verdoet tijd van werkzoekenden en komt afspraken niet na

  Enkele voorbeelden ter illustratie.ik was op gesprek gestuurd, maar CV was niet overgedragen, de functie bleek heel anders dan voorgesteld en het bedrijf had blijkbaar om een heel jong iemand gevraagd. Kortom totaal geen match.Ik heb nooit meer iets van deze intercedente gehoord over de uitkomst. Ze was ook al reuze vaag over salaris en reiskostenvergoeding.\\\\\\\\r\\\\\\\\nWanneer ik gebeld word over een andere sollicitatie vandaag blijkt het een meneer te zijn die mij vraagt waar ik op gesolliciteerd heb, wel een afspraak met mij maakt voor een intake, maar vervolgens ook nooit meer iets van zich laat horen.\\\\\\\\r\\\\\\\\nIk solliciteerde op een functie waarbij de ene intercedent mij geschikt vindt en een ander later belde dat ik dat niet was na nog een intake.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEerder heb ik gesolliciteerd op diverse administratieve functies die soms al maanden online staan en wel niet lijken te bestaan want helemaal geen complexe werkervaring vragen en toch nooit vervuld worden.\\\\\\\\r\\\\\\\\nBlijf weg van Randstad uitzendbureau interferenties die ook aanzienlijk lager inschalen dan andere uitzendbureaus en je lijken te gebruiken om hun eigen uienstaatje gevuld te krijgen maar niets wezenlijks voor je doen ondanks werkervaring en goede referenties.

  Sterke punten
  onderbetalen; je tijd verdoen; onwaarheden vertellen; afspraken niet nakomen

  Zwakke punten
  respectvolle behandeling van kandidaten; werk regelen

  Randstad uitzendbureau Utrecht en Houten verdoen de tijd van werkzoekenden en komt afspraken niet na

  Enkele voorbeelden ter illustratie.\\r\\nIk was op gesprek gestuurd, maar CV was niet overgedragen, de functie bleek heel anders dan voorgesteld en het bedrijf had blijkbaar om een heel jong iemand gevraagd. Kortom totaal geen match.Ik heb nooit meer iets van deze intercedente gehoord over de uitkomst. Ze was ook al reuze vaag over salaris en reiskostenvergoeding.\\r\\nWanneer ik gebeld word over een andere sollicitatie vandaag blijkt het een meneer te zijn die mij vraagt waar ik op gesolliciteerd heb, wel een afspraak met mij maakt voor een intake, maar vervolgens ook nooit meer iets van zich laat horen.\\r\\nIk solliciteerde op een functie waarbij de ene intercedent mij geschikt vindt en een ander later belde dat ik dat niet was na nog een intake.\\r\\nEerder heb ik gesolliciteerd op diverse administratieve functies die soms al maanden online staan en wel niet lijken te bestaan want helemaal geen complexe werkervaring vragen en toch nooit vervuld worden.\\r\\nBlijf weg van Randstad uitzendbureau interferenties die ook aanzienlijk lager inschalen dan andere uitzendbureaus en je lijken te gebruiken om hun eigen uienstaatje gevuld te krijgen maar niets wezenlijks voor je doen ondanks werkervaring en goede referenties.

  Sterke punten
  onderbetalen; je tijd verdoen; onwaarheden vertellen; afspraken niet nakomen

  Zwakke punten
  respectvolle behandeling van kandidaten; werk regelen

  Randstad uitzendbureau Utrecht en Houten verdoen de tijd van werkzoekenden en komt afspraken niet na

  Enkele voorbeelden ter illustratie.
  Ik was op gesprek gestuurd, maar CV was niet overgedragen, de functie bleek heel anders dan voorgesteld en het bedrijf had blijkbaar om een heel jong iemand gevraagd. Kortom totaal geen match.Ik heb nooit meer iets van deze intercedente gehoord over de uitkomst. Ze was ook al reuze vaag over salaris en reiskostenvergoeding.
  Wanneer ik gebeld word over een andere sollicitatie vandaag blijkt het een meneer te zijn die mij vraagt waar ik op gesolliciteerd heb, wel een afspraak met mij maakt voor een intake, maar vervolgens ook nooit meer iets van zich laat horen.
  Ik solliciteerde op een functie waarbij de ene intercedent mij geschikt vindt en een ander later belde dat ik dat niet was na nog een intake.
  Eerder heb ik gesolliciteerd op diverse administratieve functies die soms al maanden online staan en wel niet lijken te bestaan want helemaal geen complexe werkervaring vragen en toch nooit vervuld worden.
  Blijf weg van Randstad uitzendbureau interferenties die ook aanzienlijk lager inschalen dan andere uitzendbureaus en je lijken te gebruiken om hun eigen uienstaatje gevuld te krijgen maar niets wezenlijks voor je doen ondanks werkervaring en goede referenties.

  Sterke punten
  onderbetalen
  je tijd verdoen
  onwaarheden vertellen
  afspraken niet nakomen

  Zwakke punten
  respectvolle behandeling van kandidaten
  werk regelen


Bezoek Randstad

Schrijf een review