Randstad - 16 Reviews

Last updated: 21 november 2017
Randstad Logo

13.3% aanbevolen, 16 Reviews

  1. Randstad
  2. Over Randstad
  3. Inschrijven Randstad
  4. Mijn Randstad account
  5. Randstad Reviews
  6. Schrijf ook een review over Randstad

Randstad

Randstad brengt al meer dan 55 jaar overal ter wereld kandidaten en organisaties bijeen.
Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar die éne nieuwe geschikte medewerker. Randstad wil graag weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn.

Randstad realiseert als geen ander dat een baan erg belangrijk is in het leven van een mens. Een baan stimuleert en ontwikkelt jou namelijk. Een baan geeft jou een actieve rol in de samenleving, heeft invloed op je financiële situatie, bevordert je ontwikkeling en het bepaalt jouw sociale status.

Randstad Details

Hits: 1154

URL: http://www.randstad.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 16

Over Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad een actieve en toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het uitzendbureau helpt mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrières. Randstad staat organisaties bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste werknemers en de meest innovatieve oplossingen op maatwerk.

Het uitzendbureau heeft een landelijk een dekkend netwerk met veel vestigingen. Op deze vestigingen staan onze medewerkers dagelijks in gesprek met klanten van het uitzendbureau en kandidaten. Randstad denkt graag met u mee. Net zoals zij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die gebruik maken van de diensten van het uitzendbureau.

Inschrijven Randstad

Met een Randstad account kun je gemakkelijker solliciteren op de website van het uitzendbureau, omdat je al staat ingeschreven en jouw persoonlijke gegevens dus al zijn ingevuld.

Het inschrijven op de website van Randstad is erg eenvoudig en doe je in slechts in een paar stappen. Om je in te schrijven bij Randstad vraagt het uitzendbureau om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer Randstad van je weet, des te beter kan er voor jou gezocht worden naar een passende baan. Als je je cv uploadt, worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Inschrijven kun je zien als een open sollicitatie. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures.

Mijn Randstad account

Door je in te schrijven, maak je ook direct een Mijn Randstad-account aan. Met een Mijn Randstad-account kan je sneller en eenvoudiger solliciteren. Je heb de mogelijkheid om je sollicitaties in te zien en als je gaat werken via Randstad kun je de gewerkte uren declareren, loonstroken raadplegen en nog veel meer.

Je hebt tevens de mogelijkheid om een vacature alert aan te maken. Je ontvangt dan
dagelijks, iedere week of elke maand nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Dan kun je het beste solliciteren op een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en wat jouw vaardigheden en kennis. Bij het overzicht van alle vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen.


Randstad reviews (16):

Randstad - Randstad beoordeling

0

Review:
Randstad niet te vreden
Komt belofdes al 3x niet naaa

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Belofdes niet nakomen.
Duurt allemaal lang

Chiel beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Onbetrouwbaar

0

Review:
Het afgelopen jaar heb ik 4x gesolliciteerd via Randstad (locatie Den Haag) en 4x was het een slechte ervaring.

De intercedenten komen afspraken niet na en in één geval is glashard tegen me gelogen. Terugkoppeling na afwijzing krijg je niet, ook niet als je daarom vraagt. Terugbelverzoeken worden niet gehonoreerd en mails genegeerd. Kortom, Randstad blinkt uit in slechte communicatie en heeft totaal geen respect voor sollicitanten.

Het personeel maakt op mij een onprofessionele, ongeïnteresseerde indruk.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Communicatie is bijzonder slecht
Intercedenten zijn niet professioneel
Intercedenten hebben geen respect voor sollicitanten

André beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Slechtse bedrijf ooit

0

Review:
Wanneer ze je nodig hebben kunnen ze je vinden, heb je hun nodig nemen ze nooit op word echt opgefokt elke dag weer als ik die tering koppe moet bellen en ze neme weer eens niet op

Kutbedrijf beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Oneerlijke werkgever

0

Review:
2017
Randstad is een hele slechte werkgever.
* doe nooit een melding bij hun vertrouwenspersoon dat heeft mij mijn baan gekost. Dus nooit er intrappen en vertrouwen.
*ze nemen alle telefoonische gesprekken op zonder toestemming. Dat is bij mij gebeurt.
*ze kunnen jou probleem verdraaien naar je toe met een oneerlijke werkwijze. Dat heb ik meegemaakt.
* ze spelen onder het zelfde hoedje met de inlener dus nooit vertrouwen!
* oneerlijk met de betaling als je onterecht van de inlener weg bent dus ze sturen je direct naar het UWV. Dat heb ik meegemaakt.
* ze frauderen met je beschikbaarheid en gegevens via mijn randstad en zonder toestemming. Dat heb ik ook meegemaakt.
*ze beschuldigen je heel oneerlijk en heel gemakkelijk en laten ze jou na. Dat heb ik ook meegemaakt.
*Ik heb bewijzen hiervan dat randstad mij met een oneerlijke werkwijze hebben behandeld.

Ik ben blij dat ik ervanaf ben maar dat heeft mijn baan gekost terwijl ik als een loyale medewerker bij de inlener geweest.

Sterke punten:
Mensen manipuleren en kapot maken.

Zwakke punten:
Oneerlijke werkwijze

Mcj beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Zwangerschapsdiscriminatie

0

Review:
Ongeveer 1,5 jaar gewerkt voor Randstad. Bij mijn eerste zwangerschap ook heel ziek geweest waardoor ik de eerste trimester weinig kon. Zonder mij te melden was ik ontslagen. Wat ik echter tot op heden niet goed begrijp. Ik kon werken, maar ze wilde dat ik ziek gemeld bleef en niet meer op de werkvloer kwam.

Zwakke punten:
Slechte communicatie

Dhia beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - leeftijdsdsicriminatie

1

Review:
Geachte lezer,

Ik heb onlangs gereageerd op een functie van call center medewerker omdat ik in mijn eigen vakgebied nauwelijks nog aan het werk kom. Ik ben in het verleden technisch verkoper binnendienst geweest, inkoper bij een grote scheepswerf en ik heb ca 10 jaar geleden via " Randstad" als call center medewerker gewerkt, zonder klachten etc. Kortom ik heb jaren klantcontact gehad door de diverse functies maar 10 jaar later krijg ik binnen 5 minuten een afwijzing dat ik niet geschikt voor de functie ben. De intercedente heb ik meerdere malen benaderd om haar te overtuigen dat ik eigenlijk de meest geschikte kandidaat ben maar na heel veel gedraai in allerlei bochten blijft het antwoord hetzelfde, " niet geschikt". Deze afwijzing is pure leeftijdsdiscriminatie maar zal nooit zo geformuleerd worden want dat zou incorrect zijn

Harm Meije beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Uitermate slecht

0

Review:
onlangs ben ik bij randstad begonnen. kreeg niet gelijk een contract. uiteindelijk moest ik even naar kantoor komen om te tekenen. ik gedaan . uiteindelijk kreeg ik NIET uit betaald en moest ik er zelf achteraan lopen om vervolgens geen gehoor te krijgen van mijn contactpersonen. 1 week nadat ik me contract had getekend kreeg ik te horen dat er iets was fouts gegaan. fijn dag 10 euro voor de trein om me contract te tekenen. geld zou er de volgende dag opstaan.. nee hoor...
ik zelf weer erachteraan was WEER iets fouts gegaan maar als ik niet had gemaild had ik niks geweten. loon stond er volgende dag op. week erna weer niet. weer allemaal smoesjes en ik moest er zelf achteraan. Uiteindelijk word ik WEL gebeld en gemaild om te werken. maar als ik een vraag heb krijg ik WEER geen gehoor. ik leef niet van lucht.

Jitske beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Goede antecedenten maken het verschil

0

Review:
Het eerste halfjaar dat ik ingeschreven stond hoorde ik niks van sollicitaties op vacatures. Toen ik Randstad eigenlijk al afgeschreven had kreeg ik een telefoontje van het kantoor in Leeuwarden of ik een keertje langs wilde komen op gesprek. Uit het gesprek kwam al snel voort dat ik meer kon dan er op mijn CV stond en dat ik daar te bescheiden mee was geweest. Binnen een maand was ik aan het werk, welliswaar niet waar ik voor geleerd had maar ik had werk. Mijn antecedent heeft zich enorm voor me ingezet om werk voor me te vinden en heeft me ook voorgedragen voor functies waarvan ik zelf nooit had gedacht dat ik ze kon vullen.

Sterke punten:
Met de juiste antecedenten kom je ver bij Randstad. Voorwaarden zijn duidelijk. Je krijgt leuke kortingen op verzekeringen

Zwakke punten:
Ook ik kan me herkennen in de wirwar van intercedenten. Geprobeerd een Intercedent terug te bellen, mails gestuurd. En reageren ho-maar. Alleen omdat ik aan het werk was en gevraagd had of ie op een latermoment terug kon bellen. Dat werd al gezien als werkweigering denk ik.

David beveelt Randstad aan bij vrienden/bekenden

Randstad - review Randstad

1

Review:
Gemengde gevoelens bij Randstad.

Sterke punten:
Als je een goede antecedente hebt, hou deze vast. Inhouse antescedentes vond ik meer betrokken.

Zwakke punten:
- Veel doorloop in antecedenten
- bij ziekte spreek je in 1 week zo 8 verschillende mensen
- zorg dat je niet overspannen/burn-out ontwikkeld. De begeleiding hierin vond ik zeer slecht. (3 maanden voordat je een bedrijfsarts spreekt, je moet zelf het contact regelen tussen arts, mw'er en Randstad, Je mag niks doen tot de arts dit aangeeft en dan moet je ineens alle dagen van 9 tot 5 op kantoor zitten om te solliciteren, ze zoeken banen die niet bij je passen bij instroom) Echt hele slechte ervaring.

Anna van B beveelt Randstad NIET aan bij vrienden/bekenden

Randstad - Annalyse van Randstad

0

Review:
Ik las de analyse van Anna, en ik moet zeggen dat ik me er tot mijn spijt wel in herkende.
Ik ben door een tweetal intercedenten bij randstad zeer goed geholpen en bijgestaan.
De stroperige bureaucratie echter, en zeer zeker de vele gesprekken, tests en besprekingen maken het tot een heel streng en schools proces. De opdrachtgever heeft specifieke eisen gesteld, en ze proberen ten koste van alles in 1 keer raak te schieten met de kandidaat. Dat je dan 4 keer een uur in de auto zit, om vervolgens na het eerste interview kansloos afgeserveerd te worden is voor rekening van de kandidaat.
Ook is randstad 2 handen op 1 buik met de opdrachtgever in de zin dat afwijzing = afwijzing. Je zult NOOIT wat leren van de hele sessie, wat als jij aangeeft dat hun bezwaar op een misverstand berust, bellen ze terug en is het verhaal gewoon 180 graden gedraaid.

Reden van afwijzing; Je wist niet goed wat je doel was. Antwoord; Maar ik heb zeer nadrukkelijk mijn keiharde doelstellingen voor de komende 20 jaar op tafel gehad! (spreadsheets en een ppt).
Na terugbellen; reden afwijzing, je hebt toch te weinig ervaring....

boodschap;afpoeieren die handel.

Sterke punten:
Enkele zeer deskundige medewerkers die voor je klaar staan.
Zeer breed klantenbestand voor evt. sollicitanten.
Als je aansluiting kan vinden, kan het heel snel gaan.

Zwakke punten:
Matige communicatie
gaan voor de klant, NIET de sollicitant
Soms nare omgang met kandidaten

Als werkzoekende heeft het eigenlijk zelden nut om contact te zoeken met randstad, TENZIJ je zeker weet dat je 100% geschikt bent, EN dit kunt verkopen(!)

Schrijf ook een review over Randstad

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Randstad aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Randstad aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Randstad