Randstad brengt al meer dan 55 jaar overal ter wereld kandidaten en organisaties bijeen. Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar die éne nieuwe geschikte medewerker. Randstad wil graag weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn. Randstad realiseert als geen ander dat een baan erg belangrijk is in het leven van een mens. Een baan stimuleert en ontwikkelt jou namelijk. Een baan geeft jou een actieve rol in de samenleving, heeft invloed op je financiële situatie, bevordert je ontwikkeling en het bepaalt jouw sociale status.

Over Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad een actieve en toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het uitzendbureau helpt mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrires. Randstad staat organisaties bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste werknemers en de meest innovatieve oplossingen op maatwerk. Het uitzendbureau heeft een landelijk een dekkend netwerk met veel vestigingen. Op deze vestigingen staan onze medewerkers dagelijks in gesprek met klanten van het uitzendbureau en kandidaten. Randstad denkt graag met u mee. Net zoals zij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die gebruik maken van de diensten van het uitzendbureau.


Inschrijven Randstad

Met een Randstad account kun je gemakkelijker solliciteren op de website van het uitzendbureau, omdat je al staat ingeschreven en jouw persoonlijke gegevens dus al zijn ingevuld. Het inschrijven op de website van Randstad is erg eenvoudig en doe je in slechts in een paar stappen. Om je in te schrijven bij Randstad vraagt het uitzendbureau om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer Randstad van je weet, des te beter kan er voor jou gezocht worden naar een passende baan. Als je je cv uploadt, worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Inschrijven kun je zien als een open sollicitatie. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures.


Mijn Randstad account

Door je in te schrijven, maak je ook direct een Mijn Randstad-account aan. Met een Mijn Randstad-account kan je sneller en eenvoudiger solliciteren. Je heb de mogelijkheid om je sollicitaties in te zien en als je gaat werken via Randstad kun je de gewerkte uren declareren, loonstroken raadplegen en nog veel meer. Je hebt tevens de mogelijkheid om een vacature alert aan te maken. Je ontvangt dan dagelijks, iedere week of elke maand nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria. Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Dan kun je het beste solliciteren op een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en wat jouw vaardigheden en kennis. Bij het overzicht van alle vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen.


Randstad Reviews

  • Via randstad aan het werk bij havi logistics.
    De hele maand maart nog ingepland op papier(zwart/wit) dus voor de hele maand oppas kunnen regelen.
    Aangezien we beide werken dus afhankelijk zijn van oppas/opvang het zo mooi geregeld is.

    Anderhalve maand geleden gebeld voor meer uren aanzien ik nog maar 30 uur per week aan het maken was.
    Kreeg ik van nadine te horen het niet mogenlijk is nu,maar er meerdere uren aan gaan komen.
    Ik moest maar blijven omdat er geen ander werk was of ze wilde niet zoeken (ik weet nu het 2e)

    2 weken geleden was er geen werk meer bii havi door de corona,
    okee kan gebeuren hebben meer bedrijven last van.

    Maar vorige week was er spontaan ineenkeer werk bij post nl.
    Op gesprek geweest alles ging goed gesprek was goed,op 1 ding na.......

    De planning krijgen hun donderdag pas waarop het personeel die vrijdag krijgt.
    Stel dat ik maandag ingepland sta dan had ik maar 1 dag om oppas te regelen voor een kind van 12 en een kind van bijna 3.
    Waarop ik gezegd heb dat het voor mij niet mogenlijk is om elke week in de stess te zitten of ik oppas kan regelen binnen 1 dag of niet en werd er maar doorgewongen het niet normaal is en iedereen een moord doet voor een baan in deze tijd haha waarop ik boos ben geworden en het niet pik er zo met mijn gezin word omgegaan.
    waarop ik nu dus een werkweigering aan mijn broek heb hangen er word dus gewoon gedwongen om mijn gezin maar bij de 1e de beste te dumpen zodat ik voor hun kan werken doe ik dat niet word loon stil gelegd.

    dat is hetzelfde als iemand geld afhandig maken omdat je naaktfoto's van diegene zou hebben die je anders online plaatst (voorbeeld)

    Denk wel tot 5x na voor je voor randstad gaat werken en met wie je in aanmerking komt bij randstad

    Sterke punten
    Betalingen alhoewel ik nu ook al langer zit te wachten dan de afspraak was want randstad mag wel meer tijd krijgen als 1 dag

    Zwakke punten
    Er word geen rekening met personeel gehouden en personeel word gedwongen

    Door Wesley verhagen op 27 maart 2020 Reageer
  • Via randstad aan het werk bij havi logistics.
    De hele maand maart nog ingepland op papier(zwart/wit) dus voor de hele maand oppas kunnen regelen.
    Aangezien we beide werken dus afhankelijk zijn van oppas/opvang het zo mooi geregeld is.

    Anderhalve maand geleden gebeld voor meer uren aanzien ik nog maar 30 uur per week aan het maken was.
    Kreeg ik van nadine te horen het niet mogenlijk is nu,maar er meerdere uren aan gaan komen.
    Ik moest maar blijven omdat er geen ander werk was of ze wilde niet zoeken (ik weet nu het 2e)

    2 weken geleden was er geen werk meer bii havi door de corona,
    okee kan gebeuren hebben meer bedrijven last van.

    Maar vorige week was er spontaan ineenkeer werk bij post nl.
    Op gesprek geweest alles ging goed gesprek was goed,op 1 ding na.......

    De planning krijgen hun donderdag pas waarop het personeel die vrijdag krijgt.
    Stel dat ik maandag ingepland sta dan had ik maar 1 dag om oppas te regelen voor een kind van 12 en een kind van bijna 3.
    Waarop ik gezegd heb dat het voor mij niet mogenlijk is om elke week in de stess te zitten of ik oppas kan regelen binnen 1 dag of niet en werd er maar doorgewongen het niet normaal is en iedereen een moord doet voor een baan in deze tijd haha waarop ik boos ben geworden en het niet pik er zo met mijn gezin word omgegaan.
    waarop ik nu dus een werkweigering aan mijn broek heb hangen er word dus gewoon gedwongen om mijn gezin maar bij de 1e de beste te dumpen zodat ik voor hun kan werken doe ik dat niet word loon stil gelegd.

    dat is hetzelfde als iemand geld afhandig maken omdat je naaktfoto's van diegene zou hebben die je anders online plaatst (voorbeeld)

    Denk wel tot 5x na voor je voor randstad gaat werken en met wie je in aanmerking komt bij randstad

    Sterke punten
    Betalingen alhoewel ik nu ook al langer zit te wachten dan de afspraak was want randstad mag wel meer tijd krijgen als 1 dag

    Zwakke punten
    Er word geen rekening met personeel gehouden en personeel word gedwongen

    Door Wesley verhagen op 27 maart 2020 Reageer
  • Slecht geholpem en met laatste werk hebben ZE SLecht Advies doorgegeven zodat ik niet meer aan werk kon komem terwijl.mijn werkgever blij met me was!!! Slechste uitzendbeuareu allertijden

    Sterke punten
    Kan niet is niet nodig meer

    Zwakke punten
    Alles snitchen over werknemers maar dan slechte voorbeelden en daarom niet aan werk kunnen komen

    Door none op 16 maart 2020 Reageer
  • Randstad is over het algemeen een goed uitzendbureau.
    Echter, wanneer je vragen hebt en je mailt, duurt het minimaal 8 dagen totdat je reactie had. Gemaild op 5 februari - reactie op 21 februari. Gemaild op 5 maart, op 12 maart nog steeds geen reactie. Dit zou echt niet meer mogen in het digitale tijdperk.

    Sterke punten
    Duidelijke website, makkelijk en overzichtelijk

    Zwakke punten
    Reactietijd email.

    Door Tien op 12 maart 2020 Reageer (1 reactie)
  • Ik werk nu 4 maanden via randstad bij een groot bedrijf in oost Nederland. Sinds ik begonnen ben is alles slecht geregeld. Het begon met het niet in orde maken van de juiste contracten. Zodat ik niet op tijd kon beginnen. Nu heb ik al 3 maanden te kort aan loon ontvangen en er wordt tot op heden niks aangedaan om dit op te lossen. Ik vind randstad een groot drama bedrijf. Altijd de schuld afschuiven en tot nu toe nog nooit verantwoordelijkheid nemen. Het begint allemaal geweldig en ze zullen er altijd voor je zijn bla bla. Mooie praatjes, maar op het moment dat er dingen mis gaan geven ze niet thuis. Ik raad iedereen dan ook stellig af om voor of via randstad te gaan werken. Ze nemen hun werknemers verre van serieus!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, kwaliteit medewerkers. Etc etc ik kan hier wel een lijst van 10 kantjes in vullen.

    Door Eric op 7 maart 2020 Reageer
  • Ik werk nu 4 maanden via randstad bij een groot bedrijf in oost Nederland. Sinds ik begonnen ben is alles slecht geregeld. Het begon met het niet in orde maken van de juiste contracten. Zodat ik niet op tijd kon beginnen. Nu heb ik al 3 maanden te kort aan loon ontvangen en er wordt tot op heden niks aangedaan om dit op te lossen. Ik vind randstad een groot drama bedrijf. Altijd de schuld afschuiven en tot nu toe nog nooit verantwoordelijkheid nemen. Het begint allemaal geweldig en ze zullen er altijd voor je zijn bla bla. Mooie praatjes, maar op het moment dat er dingen mis gaan geven ze niet thuis. Ik raad iedereen dan ook stellig af om voor of via randstad te gaan werken. Ze nemen hun werknemers verre van serieus!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie, kwaliteit medewerkers. Etc etc ik kan hier wel een lijst van 10 kantjes in vullen.

    Door Eric op 7 maart 2020 Reageer
  • kut

    gewoon pure kanker

    Sterke punten
    nee

    Zwakke punten
    kanker

    Door sikici op 21 februari 2020 Reageer
  • Asmara swarthoff komt afspraken niet na, bel ik eind van de week is ze ineens op vakantie. slechte communicatie onderling, Sander groen komt meerdere bel afspraken niet na. meerdere keren zelf moeten bellen en geen antwoord kunnen krijgen wel 7x doorverbonden.

    Door leon op 17 februari 2020 Reageer
  • Mijn vriend zou iedere woensdag uitbetaald krijgen vanuit randstad. We zijn 2 maanden verder en nog steeds geen enkele cent ontvangen. Personeel doet er heel nonchalant over en zijn totaal niet helpend. Ik vind het gewoon ronduit zielig.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Betaald werknemers niet op tijd uit.

    Door Indigo op 29 januari 2020 Reageer
  • jammer dat recruter sollicitatie afwijst op een gestelde eis, terwijl in CV duidelijk de vereiste zaak terug te lezen is.
    Niet ik voldoe niet aan de gestelde eisen, in tegendeel, ik voldoe ruimschoots hieraan.
    Het is de incompetentie van de recruter die eens onder ogen moet komen. En verantwoordelijkheid moet nemen voor gemaakte fout. Dan ben je een meer dan volwaardige Randstad recruter en anders val je onder de categorie: bagger.

    Sterke punten
    niet mogen en kunnen ontdekken

    Zwakke punten
    zie revies

    Door YY op 13 januari 2020 Reageer
  • CV is voorzien van gevraagde vereiste waarop mijn sollicitatie afgewezen wordt.
    Dit roept bij mij geen vraag meer op maar wel meteen een conclusie: desbetreffende recruter is incapabel voor dit werk. Erg jammer is ook nog eens dat deze persoon blijkbaar geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn actie. Hierdoor wordt randstad en haar medewerkers voor mij onbetrouwbaar en ongeloofwaardig.

    Sterke punten
    niet mogen ontdekken.

    Zwakke punten
    zie review

    Door YY op 13 januari 2020 Reageer
  • Ondanks alle negatieve reviews over dit bedrijf, zou ik dit wel aanraden vooral omdat ze snel reageren op alle mails die je stuurt, de app is duidelijk en de uren worden juist uitbetaald.

    Sterke punten
    Snelle reactie op mails
    Loon juist uitbetaald
    Duidelijke app

    Zwakke punten
    Contactpersoon is niet altijd even bekend bij de werknemer, maar anderen reageren ook vaak op de mails.

    Door . op 5 januari 2020 Reageer
  • Voor een groot uitzendbureau als Randstad zou je zeggen dat de zaken misschien langs elkaar lopen maar daar merkte ik niks van. Ondanks alle negatieve reviews over dit bedrijf, zou ik dit wel aanraden vooral omdat ze snel reageren op alle mails die je stuurt, de app is duidelijk en de uren worden juist uitbetaald. Ze doen geen moeite als je iets hieraan wilt veranderen (bv. met de uitbetaling van vakantiegeld e.d.). \

    Sterke punten
    Snelle reactie op mails
    Loon juist uitbetaald
    Duidelijke app

    Zwakke punten
    Contactpersoon is niet altijd even bekend bij de werknemer, maar anderen reageren ook vaak op de mails.

    Door . op 5 januari 2020 Reageer
  • Voor een groot uitzendbureau als Randstad zou je zeggen dat de zaken misschien langs elkaar lopen maar daar merkte ik niks van. Ondanks alle negatieve reviews over dit bedrijf, zou ik dit wel aanraden vooral omdat ze snel reageren op alle mails die je stuurt, de app is duidelijk en de uren worden juist uitbetaald. Ze doen geen moeite als je iets hieraan wilt veranderen (bv. met de uitbetaling van vakantiegeld e.d.). Al met al heb ik mijn tijd bij Randstad dus juist positief ervaren.

    Sterke punten
    Snelle reactie op mails
    Loon juist uitbetaald
    Duidelijke app

    Zwakke punten
    Contactpersoon is niet altijd even bekend bij de werknemer, maar anderen reageren ook vaak op de mails.

    Door . op 5 januari 2020 Reageer
  • Ondanks een goed intakegesprek nooit meer van Randstad vernomen, ook niet na herhaaldelijke herinneringen per email en telefoontjes. Ook niet toen er beloofd werd dat er teruggebeld zou worden, ook niet na contact via LinkedIn. Vreemde manier van communiceren en belabberde manier van samenwerken.

    Door C. op 2 januari 2020 Reageer
  • WAB wet wordt omzeild ten koste van werknemers. Ten onrechte als payroller aangemerkt (halve team) . Vervolgens contract met terugwerkende kracht aangepast met nieuwe einddatum en zeggen dat vanwege de WAB niet kan worden verlengd, ondanks goed functioneren.
    Divers juridisch advies ondersteunt dat er geen sprake is van payrolling. Terwijl er geen risico is, dekken ze zich wel alvast volledig ten koste van werknemers/uitzendkrachten.
    Slecht werkgeversschap. Jouw belang is voor Randstad niet belangrijk.

    Zwakke punten
    Nieuwe uitzendovereenkomsten moeten binnen 5 dagen worden bevestigd.
    Antidateren van uitzendovereenkomsten
    Geen/slechte/onvolledige communicatie o.a. over uitzendovereenkomsten.

    Door Ariana. op 17 december 2019 Reageer
  • ik vind randstad Eindhoven niet helpend. ze bellen en vertellen je steeds hetzelfde. ik heb tot dag van vandaag nogsteeds geen baan. ze zijn alleen met hun zelf bezig.

    Sterke punten
    snelle uitbetalingen

    Zwakke punten
    niet serieus nemen

    Door Jan op 4 december 2019 Reageer
  • Begin oktober 2019 had ik via Randstad een sollicitatiegesprek bij een bedrijf in Son. Na meerdere weken geen reactie te hebben ontvangen, ben ik er uiteindelijk zelf achteraan gegaan om duidelijkheid te krijgen. Na 4 weken kreeg ik dat eindelijk en nu bleek door interne miscommunicatie dat ze mij vergeten zijn te antwoorden. Ik heb hierover inmiddels mijn beklag gedaan. Het gesprek heeft helaas niks opgeleverd omdat ze een aantal niet zo'n positieve referenties hadden ontvangen waar ik zeer mijn twijfels over heb omdat ik die bij vorige gesprekken nooit heb gehad.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte communicatie, ik moest zelf achter de uitkomst van mijn sollicitatiegesprekken aan gaan.

    Door Robert op 29 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • ik was machinevoerder en randstad heb via de ploegchef nee jij was wikkelaar en daar heb ik nooit aan gewerkt.
    en ik werk bekogelt met een plamuurmes en die kwam tegen mijn been aan en randstard stond erbij en ik moest weg.
    en ik heb geen ontslag papier gekregen want dat hoef de niet meer.en dit gaat over gerard zeutenhorts zit in eerbeek apeldoorn en zutphen

    Sterke punten
    niks

    Door henri op 11 september 2019 Reageer
  • Gesolliciteerd op drie magazijn/logistiek medewerker vacatures via Randstad Mijdrecht. Ik kreeg een paar uur later al 1 mailtje terug van ene Laura de Graaf dat ik voor alle drie de vacatures niet in aanmerking kom vanwege te weinig ‘recente’ ervaring,: “iets waar onze klant (1 dus, geen 3) veel waarde aan hecht”. Ik heb 16 jaar ervaring in gevraagde functie. Dit riekt m.i. heel sterk naar leeftijdsdiscriminatie. Een probleem waarvoor ‘alle’ medewerkers van Randstad een cursus voor hebben moeten volgen....., maar kennelijk was Laura verhinderd.
    Ze heeft de sollicitaties waarschijnlijk niet eens doorgestuurd naar haar klant(en), maar neemt zelf deze beslissing maar. Eens komt zij ook in deze leeftijd en zal ze zelf mee mogen maken hoe dit voelt. Ik heb nog op haar antwoord gereageerd, maar uiteraard niets meer vernomen. Ik heb me meteen uitgeschreven bij dit discriminerende uitzendbureau.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen inlevingsvermogen en alleen maar moeite doen voor mensen die ze makkelijk kan plaatsen. En lees ook eens echt de C.V. en stop niet meteen na de leeftijd gezien te hebben.

    Door Ron Booden op 29 juni 2019 Reageer
  • Ik was dus uitgezonden via Randstad en nadat ik had gewerkt ging ik de papierzaken regelen zodat ik uitbetaald krijg.
    Nou alles was gwn goed te zien, maar omdat er een stukje van mn vinger te zien was, zou ik volgens de regels niet uitbetaald kunnen krijgen😐 Later wel gefikst maar vrij vervelend...

    Ook doen ze af en toe hun werk niet heb ik t gevoel..

    Door Anoniem op 19 juni 2019 Reageer
  • Recentelijk bemiddeld door intercedente van team Callflex Nijmegen. Zeer brutaal te woord gestaan grenzend aan schreeuwen van haar kant. Ook intercedente betrapt op het geven van tegengestelde verklaringen.

    Dit was een zeer onaangename verrassing wat ik niet eerder heb meegemaakt in uitzendland. Voor mij geen Randstad meer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet integer
    Liegen
    Brutaal/onbeschoft/onvriendelijk
    Opdrachtgever staat op 1e plaats niet werknemer.

    Door syb op 10 mei 2019 Reageer
  • Tijdens sollicitatie gesprek een bepaald uurtarief afgesproken met de recruiter van Randstad na mijn 1e loonstrookje bleek ik lager te zijn ingeschaald dan was afgesproken, hierover contact gehad met Randstad maar ik had het helaas niet op papier maar mondeling toegezegd gekregen. Vraag dus altijd dat ze het uurtarief op papier zetten met een handtekening of dat ze het in een mail sturen zodat je bewijs hebt. Ik moet nu genoegen nemen met het uurtarief dat niet was overeen gekomen en dat is best wel balen...

    Sterke punten
    In het algemeen zijn de medewerkers best wel vriendelijk

    Zwakke punten
    Soms best rommelig, je moet achter zaken aanbellen. Komen afspraken niet altijd na

    Door Opletten! op 24 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Randstad uitzendbureau in Oss:
    Op vrijwillige basis help ik een gezonde 62 jarige Surinaamse man, met jarenlange werkervaring op de Nederlandse arbeidsmarkt. Hij heeft o.a. 31 jaar lang bij de Honig (nu HJ Heinz) in Nijmegen gewerkt.
    Nadat ik voor hem gereageerd had op de vacature van productiemedewerker, met een bijgevoegde Curriculum Vitae, heb ik telefonisch contact met ze gezocht of hij in aanmerking kwam voor deze functie. Deze meneer heeft afgelopen halfjaar, als seizoenswerker (hovenier) gewerkt voor de gemeente waar hij woonachtig is. Voor die tijd heeft hij vanaf 2014 in de bijstand gezeten. Hij heeft mij om hulp gevraagd met het invullen van zijn WW papieren + het aanvragen van aanvullende bijstand. Ik heb hem toen ook aangeboden om hem te helpen met het vinden van een geschikte baan. Hij vind het prettig dat ik hem help, want hij wil weer heel graag werken. Het maakt hem ook niet uit wat voor een werk als hij maar kan werken. Het is een man die altijd vrolijk is, maar eveneens hard kan werken. De medewerker van de vestiging Oss, begon vragen te stellen, waarom ik hem hielp, kan hij zelf niet bellen, praat hij wel Nederlands, moeten we dan met u contact blijven houden, als hij ziek is moeten we dan met u contact leggen? Ze begon mij uit te leggen dat zij niet met contracten werken, terwijl ik haar net had uitgelegd dat ik ook voor een uitzendbureau had gewerkt + de neerbuigende ondertoon die ze toepaste, tijdens het stellen van haar vragen. Een deel van de antwoorden, zoals praat hij Nederlands stond gewoon met 'goed' ingevuld op zijn Curriculum Vitae. Als dit proces voltooid is, dan loopt verder alles via hem. Meneer praat inderdaad met een sterk accent, aan de telefoon wat minder goed te verstaan, maar Face to Face prima te volgen. Dezelfde medewerker van de vestiging Oss heeft direct na mijn gesprek met haar, contact met meneer gezocht, maar hij is afgewezen op het feit dat hij al te lang weg was uit het productieproces, ondanks de 31 jaar aan opgedane ervaring. Ik vraag me af, of ze dit ook tegen een knul van 18 - 19 jaar, zonder werkervaring, die graag wil gaan werken in een productieproces zou hebben gezegd?! Hij is na mijn mening gewoon afgewezen, omdat hij Surinaams is, 62 jaar oud is, een accent heeft en dat er geen klik tussen mij en haar was. 100% Pure discriminatie!!!

    Morgenochtend hebben deze meneer en ik samen om 09.00 een afspraak voor een zeer leuke goedbetaalde functie bij een bedrijf dat plastic recyceld. De meneer die ik van het bureau aan de telefoon had, was echt hartstikke aardig, dus zo kan het ook. Ik wil dat deze man weer een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt, met een functie waar hij tot aan zijn pensioen kan blijven werken.

    Sterke punten
    Ze kunnen goed liegen!

    Zwakke punten
    Ze discrimineren op leeftijd, nationaliteit en accent!

    Door Brigitta op 12 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte ervaring met Randstad Goes. Enkele medewerkers gedragen zich bot en ongeïnteresseerd. Bel-afspraken worden niet nagekomen. Onzorgvuldig. Slechte communicatie. Weinig bereid om je (vriendelijk) te woord te staan. Voelde me vaak afgescheept met onjuiste informatie.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    zie review

    Door Judith op 7 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Randstad

Schrijf je eigen review