Adecco - 12 Reviews

Last updated: 28 april 2018
Adecco Logo

21.4% aanbevolen, 12 Reviews

  1. Adecco
  2. Adecco Reviews
  3. Schrijf ook een review over Adecco

Adecco

Adecco Group Nederland zet haar expertise in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Onze gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Adecco Details

Hits: 1291

URL: http://www.adecco.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 12


Adecco reviews (12):

Adecco - Adecco slecht

0

Review:
Zeer slecht.
Na tweede week gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat de salaris te laat betaald werd, dus gelijk gebeld en de zogenaamde begeleider(intercedent)weet nooit van iets en verwijs je naar afdeling support, daar krijg je meer schuld naar je toe geschoven dan hulp.
Kortom in plaats van begrip voor je financiële omstandigheden worden ze boos op jou, want (Sorry volgende salaris is pas weer volgende week woensdag en niet eerder).Dit is niet wat je noemt je werkers bij staan.
Zeer triest, want als je al gewerkt hebt hoef je geen rekening met hun systeem foutje te houden.Dit is een richtings verkeer en zou niet mogen helemaal niet als je een medewerker aan de lijn krijgt die je letterlijk laat weten dat zij de baas is.Ik zal de naam niet noemen, maar deze dame doet de betalingen en hoort je financiële vragen netjes te beantwoorden vooral als het hun ( Systeem fout)is.Zeer triest dit vooral afdeling support in Utrecht.

Sterke punten:
Geen, want alles is slecht.

Zwakke punten:
Slecht met betalen en met vragen beantwoorden.

Henk Jan, beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Onbetrouwbaar Adecco

0

Review:
Nou nou Adecco hou je wel aan de betaling termijn als mensen punctueel zijn.
Zeer slecht dat de salarissen te laat worden betaald en als je de support afdeling beld krijg je een grotte mond van de Dame achter de telefoon, dus je werkt en zij verdienen aan jou, maar je word als een nul behandeld.
Drie keer late betaling en zidra je contact opneemt dN is het sorry het systeem is fout.
En de rekeningen stappenplan zich op thuis.Super bedankt Adecco Utrecht.De directie zou de dame die daar een grote mond zet en machtig doet tegen hardwerkende flexkrachten moeten ontslaan dan voelt ze hoe het is om weinig geld te hebben, want dit intereseerd haar niet.Echt zeer slecht voor heel adecco.

Sterke punten:
Geen .

Zwakke punten:
Niet goed voir de flexwerkers en onbetrouwbaar met betalen.

Pieter beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Adecco slechte uitzendbureau

0

Review:
Na mijn aanname bij een firma, kwam ik erachter dat adecco slecht je salaris betaald, want je salaris hoort iedere woensdag op rekening te staan, maar dit gebeurd niet en ik heb daar door in de schulden gestaan zodat mijn huur op tijd betaald kon worden.
Ik ben een alleenstaande moeder, dus heb niet zo een buffer om dit aan te nemen.
Bwdankt Adecco voordeze deze slechte ervaring.En de Persoon die je hoirt te spreken een of andere Elys ofzo die doet, maar heel stoer als je uitleg dat je je centjes nodig hebt. Mevrouw zegt sorry voor de fout in ons systeem, maar ik geef geen voorschot wacht maar tot volgende week woensdag,Dit is niet zo als het hoort vooral als je loyaal bent en netjes.
Al en al Adecco in Utrecht zeer slecht en niet vriendelijk tegen zijn flexwerkers.
Triest dit zou op kassa en Radar moeten komen als meer mensen zijn klachten verzamelen.

Sterke punten:
Geen, niet 1%.

Zwakke punten:
Slecht , onbetrouwbaar en onmenselijke gedrag.

Anoniem beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - LET OP!!!!

0

Review:
Het is erg slechte werkgever. Adecco is beurau voor slaven niet voor medewerker.

Sterke punten:
Geen sterke punten

Zwakke punten:
Alles

Anonim beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Kan veel beter!!!

0

Review:
Heb helaas geen goede ervaring met Adecco Maastricht.
Eerst afwijzen en naderhand toch weer benaderen voor diezelfde functie maar met voor mij slechtere werktijden.
Waarom was ik de eerste keer dan niet goed??
En er zijn meer punten bij Adecco die grote aandacht verdienen.
Heb het dan ook helemaal gehad met dit uitzendbureau.

Sterke punten:
Geen idee.

Zwakke punten:
De medewerkers vergeten dat zij met mensen werken.
Daar wordt in mijn beleving ook naar gehandeld.
Kunnen zich niet in de rol van een sollicitant verplaatsen.

Astrid Sme beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Zeer slecht en onprofessioneel

0

Review:
Op de afspraak 5 minuten eerder aangekomen, pas 20 minuten later opgehaald, dat terwijl dezelfde medewerkster zat te niksen! Op basis van mijn ervaringen en studie denk ik geschikt te zijn en heb ik mijn interesse duidelijk gemaakt, ook omdat ik al een vergelijkbaar werk aan het doen ben! Eenmaal in het gesprek probeert die ene rare medewerkster alles te doen de vacature onaantrekkelijk voor mij te maken! Waarom nodig je me uit dan denk ik bij mezelf! Telefonisch is het een drama ket adecco! 3 keer in de wacht gezet en ze kunnen je naam niet eens spellen! Bah! Ik doe NOOIT MEER ZAKEN MET DIT CLUBJE!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Alles, truttige medewerksters en zeer onprofessioneel!

Nipa beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Prettige eerste indruk

0

Review:
Eind januari een prettig, open en professioneel telefonisch intakegesprek gehad met Marjolijn van Adecco Veenendaal. Al na een paar dagen bericht dat ik op gesprek mocht komen bij een bedrijf. Waar ik helemaal blij van werd is dat ik netjes mijn profiel richting het bedrijf van haar kreeg toegezonden. Nog nooit meegemaak! Heel netjes en heel professioneel. Heb hierdoor echt het gevoel dat ze er ook voor mij zijn en niet alleen voor hun opdrachtgevers. Marjolijn, super gedaan en nogmaals hartelijk bedankt.

Sterke punten:
Communicatie en klantgerichtheid

Zwakke punten:
Nog niet ervaren

John van W beveelt Adecco aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Onbetrouwbaar en wispelturig bedrijf

0

Review:
Na een lang eerste en positief gesprek afgesproken om later weer contact te hebben over de vervolgstappen. Er werd toegezegd dat ik maandag weer gebeld zou worden.

Die maandag werd ik inderdaad gebeld, maar door een hele andere medewerker van Adecco. Wederom hetzelfde verhaal en of ik geïnteresseerd was in een openstaande vacature. Ik heb dan ook maar uitgelegd dat ik een collega van haar al eerder hierover had gesproken en dat hij mij terug zou bellen. Volgens haar stonden er geen notities in het systeem. Ze zou later terugbellen. Na ongeveer 1 a 2 uur word ik wederom gebeld door dezelfde mevrouw, zij geeft mij aan dat ze nog steeds niet weet wat er mis is gegaan en dat ik opnieuw gebeld zou worden.

Later die dag word ik gebeld door weer een andere collega. Hij geeft aan dat hij de persoon was die mij had gebeld (dit was niet het geval). Hij wilde het lange gesprek opnieuw voeren. Bij de eerste vraag gaf hij echter al aan dat ik niet door kon naar de volgende ronde i.v.m. bepaalde eisen. Prima, teleurgesteld was ik wel maar het kan gebeuren.

De week daarna ontvang ik ineens een telefoontje van de medewerker van Adecco, die ik de eerste keer gesproken had. Hij bood zijn excuses aan en wilde nogmaals in gesprek. Hij heeft daarna een gesprek voor mij geregeld en ik kreeg de nodige informatie toegestuurd. Ondanks de moeizame weg dus toch tevreden.

Wat daarna gebeurde schetst echter mijn verbazing. Ik word gebeld door WEER een andere collega van Adecco. Hij vraagt mij of ik nog steeds geïnteresseerd ben in diezelfde vacature, omdat er 'weer' zogenaamd een foutje zou zitten in het systeem. Ik geef dus aan dat ik al een gesprek zou hebben. Hierop reageert hij nonchalant met: Jammer, want deze vacature is al vervuld. Nou, daar sta je dan met je mond vol tanden. Ik heb daarna dus maar aangegeven dat zij geen contact meer met mij hoeven te zoeken en dat ik dit een zeer kwalijke zaak vind.

Sterke punten:
Geloofwaardig overkomen

Zwakke punten:
Afspraken niet nakomen
Geen tot slechte registratie van afspraken
Totaal geen overleg onderling
Loze beloftes doen

Yvon Hofst beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Adecco -

0

Review:
Adecco Heerlen/Maastricht.
Beloven vanalles daarna hoor je niks meer. Geen reactie op mails. Word ook niet zoals afgesproken telefonisch terug gebelt. Houden zich niet aan regels betreft cao. Meerdere malen klopt het loon niet. Wederom geen reactie op mailtjes betreft nette vraag over probleem loon. Iets minder net moeten benaderen word ik ineens wel door ze gebelt.
Naderhand schuldgevoel aanpraten wat niks temaken heeft met mijn vraag betreft hun nalatigheid loonuitbetaling.
Bij vragen telefonisch is degene telkens om andere reden niet aanwezig. Word doorgegeven en spoedig contact opgenomen maar word gewoon niet terug gebelt.
Geen professioneel gevoel bij filiaal Heerlen/Maastricht.

Sterke punten:
Geloofwaardig overkomen. Nadat jij in hun systeem staat hoor je niks meer. Ook geen reactie op vragen via mail. Via tel is persoon niet aanwezig telkens met andere reden.

Zwakke punten:
Communicatie
Loonuitbetaling
Afspraken nakomen (contract)

Eric beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Super ervaring met Adecco

0

Review:
Ik met heel veel plezier voor Adecco Zaandam gewerkt. helaas was het maar voor een klein half jaar.
Maar salaris krijg je keurig elke week, al moest ik mijn werkgever wel vragen om dan op de maandag mijn uren goed te keuren. Maar als dit niet op tijd gebeurde kreeg ik altijd een bericht van Adecco, zodat ik dit kon regelen.
Als er iets was, kreeg ik direct een vaste medewerker van Adecco te spreken. of werd z.s.m. terug gebeld.
Ik ben nu een jaar verder, heb inmiddels wat andere ervaringen met uitzendbureaus. Maar Adecco stat bij mij op 1, als het over uitzendwerk gaat.

Sterke punten:
Goed contact, beloofde salaris op elke woensdag.
Prettig personeel, staan altijd klaar voor hun uitzendkrachten.

Zwakke punten:
niet mee gemaakt

Hans beveelt Adecco aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Adecco

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Adecco aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Adecco aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Adecco