Adecco - 23 Reviews

Last updated: 18 juni 2019
Adecco Logo

16.7% aanbevolen, 23 Reviews

  1. Adecco
  2. Adecco Reviews
  3. Schrijf ook een review over Adecco

Niet tevreden over Adecco? Probeer dan eens Manpower.

Adecco

Adecco Group Nederland zet haar expertise in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Onze gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Adecco Details

Hits: 1479

URL: http://www.adecco.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 23


Adecco reviews (23):

Adecco - adecco oostende

0

Review:
TOP kantoor
ontvangst en begeleiding is niets op aan te merken
vlugge hulp en vriendelijk
aan te raden

erik beveelt Adecco aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Oneerlijk

0

Review:
Kort geleden gewerkt bij KLM via Adecco. In het begin ben je de beste maatjes met ze omdat je hun salaris verdient. Het rooster dat ze voor mij maakte in de opleidingsfase was steeds maar niet goed doorgegeven aan KLM waardoor ik vaak zonder mentor zat en voor niks kwam opdagen. Zonde van de benzine en weer een dag zonder verdienste. Door al die miscommunicatie tussen Adecco en KLM ben ik ontslagen omdat ik steeds maar een "no show" was???!!! Niet mijn schuld, maar zelf verantwoordelijkheid nemen....ho maar!!! Hun gezicht moest gered worden en nu zit ik zonder werk en is de vriendelijkheid opeens niet meer zo op de 1e plaats bij hun, want ik verdien hun salaris niet meer!!!
Eerste keer ervaring met Adecco en gelijk afgeknapt. Mensen zoek een ander uitzendbureau !!!!

Sterke punten:
Als je voor niks komt opdagen krijg je 3 uren vergoed.

Zwakke punten:
zie review.....

Anand beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - nalatig en slordig

0

Review:
Slechte ervaringen o.a. met loonstroken van Adecco. Die zijn welhaast 'onleesbaar' en geven totaal niet weer wat je aan uren en verlofuren hebt gedeclareerd. Deze uren heb ik overigens netjes en op tijd aangegeven en als je uitleg wilt geven ze niet thuis, snappen het vaak zelf ook niet, bellen niet terug, dus je belt zelf terug en zeggen dan aan telefoon dat het hoofdkantoor het te druk heeft. Verder betalen ze -tegen hun eigen regels in- al binnen 8 weken je opgebouwde verlof en vakantiegeld terug terwijl je dan net weer aan het werk bent en over je eigen verlofuren wilt beschikken. Met grote terughoudendheid storten ze dan je verlof terug maar dan begint de ellende van onduidelijke loonstroken. Verder zijn ze geen ster in het nakomen van afspraken; je moet zelf bellen; Oja ook vaak te laat met het juist doorgeven van de weeklonen richting belastingdienst. Kortom onprofessioneel en slordig.

Sterke punten:
weinig/geen

Zwakke punten:
slordig
niet communicatief
chaos

Moniek beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - waardeloos

0

Review:
Heb als koerier gesolliciteerd maar onze intercedent kreeg het niet voor elkaar om mij ook maar 1 mail toe te zenden waar mijn naam opstond.
Heb gemaild dat er iets niet goed ging en dat niet mijn vrouw maar ik koerier wilde worden.
Nou dat is dus niet gelukt. Heb gebeld maar onze wondervogel was nog niet aanwezig . Heb gezegd dat ze mij direct uit moesten schrijven en dat ik nooit meer iets van Adecco wil horen.
Onze intercedent of wel recruiter zo als hij zich zelf noemt moet zich maar eens goed achter de oren krabben of hij misschien wel op de verkeerde plaats zit.

Sterke punten:
Heeft Adecco Leeuwarden niet

Zwakke punten:
teveel

Pieter beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Niet naartoe gaan

0

Review:
Ze hebben niets op orde. Ze betalen je te laat uit. Laten je verlofuren verdwijnen en geven vervolgens jou de schuld er van. Zijn onduidelijk. Noteren je verzuim uren niet goed waardoor je ook niet uitbetaald krijgt. Veranderen plotseling dingen in je contract en houden je nergens van op de hoogte. Al met al geen goede ervaringen.
Ik had me op een donderdag ziek gemeld bij het verzuimcentrum, 30 minuten aan de lijn gehangen. Vrijdag hetzelfde verhaal maar dan om me beter te melden en aan te geven dat ik maandag weer van start zal gaan. vervolgens wordt ik maandag gebeld dat ik nog op ziek sta en of ik al beter ben. Dat tot daar aan toe en er wordt mij verteld dat ik weer beter gemeld ben. Vervolgens weer door iemand anders gebeld dat ik nog op ziek sta. Ik geef aan dat ik nu al 2 keer heb gemeld dat ik weer aan het werk ben, maar dat ''is iet mogelijk want dan was het wel weer gemeld, dus dat was niet Adecco die mij gebeld heeft''. Ook nog arrogant dus...

Je ingevulde werkuren verdwijnen ook magisch als je loon verhoogd wordt. Je verlofuren verdwijnen ook als je contract veranderd, ga er niet van uit dat je dan geld voor je verlof krijgt want die uren krijg je (misschien) pas 8 weken later terug.

Sterke punten:
Vriendelijk aan het begin.

Zwakke punten:
- onduidelijk
- slordig
- onprofessioneel
- slecht te bereiken

Adecco - slecht

0

Review:
Eenmaal aangekomen vriendelijk ontvangen. Een jongen die stage liep hielp mij met een profiel schetsen. Na een gesprek werd mijn cv aangeboden bij bedrijven. Na het gesprek nooit meer iets gehoord. Inmiddels een hele goede baan gevonden. Jammer van de ervaring. Voor mij tijdverspilling geweest en niet netjes.

Sterke punten:
Aardige ontvangst

Zwakke punten:
Slechte behandeling na het gesprek. Nooit meer iets gehoord.

jeljer str beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Als je denkt dat het niet slechter kan dan heb je

0

Review:
Een uitzendbureau dat niks op orde heeft. Komen afspraken niet na en hebben geen idee wat ze aan het doen zijn. Ronduit geen aanrader.

Sterke punten:
Zijn er niet

Zwakke punten:
Komen afspraken niet na. Verwachten alles van jou maar vervolgens maken hun er zelf een zooitje van. Waardeloos bedrijf

Adriaan beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Adecco Oostende

0

Review:
Arrogantie en achterbaks
Meer woorden wil ik er niet aan dooddoen !!!!

Nancy beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Valse beloftes onproffesioneel onbetrouwbaar heel

0

Review:
Spontaan gesolliciteerd bij sanorice.
Goed gesprek gehad en testen gedaan waarvan 85% voor het zware werk en de tweede test voor bandwerk gemiddeld dus gingen ze mij op het zware werk steken (uiteindelijk schijnheilig en vals).
Nooit geen antwoord gekregen ondanks de loze beloftes,geen antwoord gekregen en als je dan belt wordt beloofd dat ze u gaan terug bellen tot twee maal toe krijg je nog te maken met arrogantie en doen ze moeilijk over het feit dat je een bewijsje vraagt voor de VDAB.
Een heel onaangename ervaring op de koop toe wordt de telefoon dicht gegooid. Adecco geen aanrader!.

Sterke punten:
Veel beloven weinig geven doet ook ne zot in vreugde leven.

Zwakke punten:
Onproffesioneel
Onvriendelijk
Arrogant
Onaangenaam
Bedrogen
Belogen
Schijnheilig
Enz

David beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Onbetrouwbaar

0

Review:
In mei ben ik aangenomen door Adecco. Voor de functie moest ik een examen halen. Deze leerstof kreeg ik een week te laat, omdat ze mijn aanvraag waren vergeten. Doordat er nog vele andere dingen misliepen gedurende de cursus bij oa de kant van Adecco kon ik pas anderhalve maand later starten bij mijn nieuwe baan. Na meerdere keren vragen heb ik uiteindelijk de aanvraag van mijn vog, de terugbetaling van mijn vog en mijn reiskosten ontvangen. Maar door het anderhalve maand te laat starten werd het een stuk lastiger om een woning te huren of te kopen. Eenmaal startende bij de baan ging alles goed. Toen kwam opeens het moment dat ik onverwachts het bedrijf moest verlaten. Toen het uitzendbureau vervolgens belde werd er niet aan wederhoor gedaan. Adecco heeft mij in al die tijd vaak verkeerd of niet geïnformeerd en me als een baksteen laten vallen.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Zie review.

Anoniem beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Adecco

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Adecco aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Adecco aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Adecco