Adecco Group Nederland zet haar expertise in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Onze gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Adecco Reviews

  Bagger

  Slecht.

  Zwakke punten
  Niet seriues klacht word niks meegedaan hulp van derden word meteen klacht afgehandeld zonder op te lossen

  Ongeinteresserd

  Adeco Hoogeveen voornamelijk ene Noa weet niet wat die wijf denkt.Zij weet niet hoe ze met mensen moet praten klinkt zeer ongeintereseerd,en heeft gauw de neiging om te zeggen dat je meer moet bellen en dat je geen baan via hin noout meer krijgt.Noa gelukkig ben jij niet de baas in Adeco anders waren jullie allang fallliet.KUT wijf dat je bent.Leer eerst hoe je met mensen moet omgaan, voordat he met mensen ga werken.

  Ongeinteresserd

  Adeco Hoogeveen voornamelijk ene Noa weet niet wat die wijf denkt.Zij weet niet hoe ze met mensen moet praten klinkt zeer ongeintereseerd,en heeft gauw de neiging om te zeggen dat je meer moet bellen en dat je geen baan via hin noout meer krijgt.Noa gelukkig ben jij niet de baas in Adeco anders waren jullie allang fallliet.KUT wijf dat je bent.Leer eerst hoe je met mensen moet omgaan, voordat he met mensen ga werken.

  tevreden

  persoonlijk, vriendelijk, behulpzaam, korte lijnen.

  Sterke punten
  persoonlijk

  Zwakke punten
  nog niet ontdekt

  Vreselijk uitzendbureau.

  Adecco heeft een ronduit onpersoonlijke en ongeïnteresseerde manier van schrijven richting mij als werknemer. Als voorbeeld: De mails welke ik terug ontving n.a.v. serieuze vragen rondom te weinig ontvangen feestdagen vergoeding werden weggewuifd alsof er niets van klopte en ik er geen recht op zou hebben, totdat ik zelf met een berekening kwam. Erkenning van hun eigen gemaakte fouten zijn er 0.0 en dat noemen zich zelf hr specialisten. Tevens zijn de medewerkers niet in staat om een weerstandgesprek of een slecht nieuws gesprek met mij persoonlijk aan te gaan. Ik vraag me dan echt af waarom deze medewerkers actief zijn bij adecco, immers ik ben hun "klant" ik werk notabene voor hun. Ik voelde mij ongehoord en ben neerbuigend behandeld. Adecco mag z.s.m. hun medewerkers op gaan leiden met een ECHTE erkende HR opleiding.

  Mijn contract loopt bijna af bij Adecco.
  Verlenging word niet gegeven terwijl de opdrachtgever erg tevreden is. Kortom ik zou zeker niet met Adecco in zee gaan!

  Sterke punten
  Goed gezocht , niets kunnen vinden

  Zwakke punten
  Communicatie, rekenen, geen vriendelijk personeel.

  Bedankt Adecco

  Na 1 week al een vaste job! Bedankt Adecco, bedankt Sharon!

  Sterke punten
  Vacatures op maat en goede communicatie

  Op zich prima Adecco Amsterdam

  Heb 3/4 jaar via Adecco gewerkt. Iedere woensdagochtend had keurig m'n geld. Inmiddels heb ik een jaarcontract. Alleen bijzonder treurig dat de eindafrekening 6-8 weken moet duren terwijl het gewoon mijn geld is. Vette minpunt.

  Sterke punten
  Komen verder afspraken na.

  Zwakke punten
  Eindafrekening kan gewoon sneller.

  Ruk bedrijf

  Negatief bedrijf

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Eisen je liegt. Bedriegers last minut
  . Na 6 maand nog niks opgelost chantage sociaal leven na kloten en kan niet weg ontslag indien word ik gedreigd.

  Prima uitzendbureau

  Zeer vriendelijk te woord gestaan bij Adecco Groningen.
  Had gereageerd op vacature en was uitgenodigd voor een gesprek.
  Zeer vriendelijke en professionele benadering.
  Heb de baan gekregen trouwens. Dank je wel Ruby.

  Sterke punten
  Vriendelijke benadering. Professioneel.

  Zwakke punten
  Geen.

  Kut uitzendbureau

  Na 2 jaar schrijf ik weer een review hierop. Ik heb gewerkt voor Adecco x Vermaat. Iedereen heeft 2 gezichten en is arrogant. Na jaren logistiek werk te hebben gedaan, gesolliciteerd voor lounge logistiek werk. Kom ik aan voor m'n eerste werkdag gelijk ingeroosterd voor het spoelkeuken. Iedere dag spoelkeuken gedaan en letterlijk de ergste depressieve gedachtes gehad waar ik nooit over zou denken. Daarna ziek gemeld voor 2 weken lang en zeurden ze dat ik niet iedere dag wou bellen over hoe het gaat.

  Door de spoelkeuken met 7-15 diensten heb ik nauwelijks tussen 6-8 uur slaap gehad. Hoor ik nog die spoelmachine in me dromen en droom ik dat ik daar nog zit te werken. Heb nooit de functie waarvoor ik heb gesolliciteerd gedaan. Shiftmanagers vroegen persé of ik spoelkeuken wou doen, gap jij hebt ook armen doe het maar zelf i.p.v. hele dag op kantoor te zitten. Ik werd ook nog onderbetaald voor mijn leeftijd en weigerden ze mijn reiskosten te vergoeden. Al is de afstand tussen Schiphol en de Bijlmer 10km+.

  Op mijn laatste dag werkte ik eindelijk van 14-22:30 en zie ik op me rooster dat ik voor morgen ben ingeroosterd voor 7-15! Hierover hun beide Vermaat en Adecco belazerd toch "kunnen ze het niet wijzigen omdat niemand anders dan kan werken". Gap als ik straks bij de Bijlmer aankom willen ze dat ik gelijk ga kunnen slapen! Niet eens dat ik mijn avondeten ga eten of even iets voor me zelf te gaan doen. Heb gelijk werkplek verlaten en geschreeuwd dat ik ontslag neem. Meteen schipholpas ingeleverd en KLM pas ingeleverd.

  Heb nog Adecco gebeld en wouden zij mij naaien voor 150 euro! Het was zogenaamd voor de schipholpas screening. Na maanden later eindelijk lekker werk gevonden met leuke collega's. En gaan deze laagbegaafden mij nog SMS'en voor een vacature en zeggen ze ook nog dat ze mij gaan belazeren door te bellen. Gelijk geblokkeerd en verder gegaan met mijn fijne werk. Als jij nooit depressief wilt zijn en ongelukkig wilt zijn solliciteer dan nooit bij Adecco. Als je houd van degradeert te worden en als slaaf te worden behandelt solliciteer jij dan maar bij Adecco.

  Sterke punten
  Blanco.

  Zwakke punten
  2 gezichten, slecht contact, onderbetaald, naaiers, irritant, leugenaars

  Super tevreden

  Addeco Hoogeveen super geholpen binnen een paar dagen werk goeie communicatie dankjewel Nicole

  Sterke punten
  Heel correct en luisterend oor

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten

  Wat een kut bedrijf

  Wat een kut bedrijf zijn jullie. Ze naaien je op alle kanten. Dat je nog voor addeco überhaupt zou willen werken. Zelf de 1 ster is te hoog

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Wat een kut bedrijf zijn jullie. Totaal niet meedekend met andere mensen.

  super tevreden

  Ben super geholpen door Adecco Brugge! zeer correct, vriendelijk, kort op de bal! job gevonden in 1 week tijd! Dank U Sharon ;-)

  Sterke punten
  correct, afspraken nakomen!

  Zwakke punten
  geen

  Niks meer dan waardeloos.

  tot 3x toe m'n salaris niet uitbetalen, wettelijke (illegale) fouten maken, en afspraken niet nakomen.
  Ze zijn er best goed in kennelijk... Afdeling dit afdeling dat, mail dit mail dat.
  verwerkingstijd voor betalingen 2 dagen , moet gewerkte uren en reiskosten handmatig declareren
  van kastje naar muur gestoord worden, continu betalingen die uitgesteld worden en het gaat maar door.

  Sterke punten
  Elkaars afdelingen de schuld geven

  Zwakke punten
  Deze lijst zou oneindig zijn.

  super

  Ze hielpen me enorm met de zoektocht naar een nieuwe job.
  Steeds een luisterend oor en een vriendelijk woordje klaar op moeilijke momenten.

  Na uitdiensttreding.....

  Ik heb een half jaar gewerkt voor Adecco en ik ben bij een fijn bedrijf terecht gekomen.
  Dit bedrijf heeft mij een contract aangeboden en dit heb ik natuurlijk met 6 handen aangenomen.
  Nu ben ik sinds 01-03-2023 uit dienst en ik wacht nog steeds (29-03-2023) op mijn afrekening (uitbetaling).
  Dit vind ik echt schandalig, helemaal omdat je altijd per week uitbetaald krijgt en ineens 4 weken NIKS, NADA, NOPPES. Ik snap dat het even een paar weken duurt, maar 6 weken???

  Ook heb ik totaal geen guidance gehad, omdat degene die mij heeft gerekruteerd, met zwangerschapsverlof is en degene die haar heeft overgenomen niet eens de moeite heeft genomen om naar het bedrijf te komen en kennis te maken met mij. Ja, hij belde de laatste week voor mijn contractaanbieding. Joepie!

  Ik heb een mail gestuurd en daar wordt op gezegd, dat er vaart achter gezet wordt. Het is nu woensdag (betalingsdag voor Adecco) en ik heb weer jack shit. Ik weet wel, dat ik never nooit meer voor ADECCO zal werken. Ik heb goed geld verdient voor Adecco, in deze 6 maanden en ik ben echt teleurgesteld.

  Sterke punten
  Wekelijkse betalingen gaan wel op tijd

  Zwakke punten
  Uitbetaling contractbeindiging, 6 freaking weken!

  meest slechte/ racistische

  Ik heb een keer voor een bedrijf gesolliciteerd en daarna moest ik online solliciteren. Vervolgens werd ik afgewezen en zijn redenen waren van ze keek niet goed in de camera en ze heeft weinig ervaring. Paar jaar later solliciteerde ik weer bij het zelfde bedrijf en toen zeiden ze tegen mijn, we hebben mensen zoals jouw niet nodig. Ik vroeg dus wat bedoelt u daarmee? ze zeiden: Met jouw uiterlijk.

  Sterke punten
  niks. onbeschoft mensen

  Zwakke punten
  Ze snappen niet dat soms sollicitanten nieuw zijn in zoeken van werk en wijzen ze af op basis van onzin

  Waardeloos

  Aangemeld bij Adecco, daarna een video intake gehad. Aangegeven wat mijn wensen waren, kreeg meteen te horen dat ik waarschijnlijk geen kans had want, geen ervaring. Een vacature aangegeven waar ik interesse in had, mevrouw zou mij daarvoor aanmelden. Sindsdien nooit meer wat gehoord van Adecco. Ruim 2 maanden geleden gesolliciteerd. Waardeloos, je kan beter zelf op zoek naar een baan.

  Zwakke punten
  Je krijgt een intake maar hoort daarna niks meer van ze

  Verschrikkelijkste uitzendbure

  Het verschrikkelijkste uitzendbureau wat ik ooit heb meegemaakt is Adecco!!!

  Je wordt telefonisch benaderd voor een baan. De afspraken die mondeling worden gemaakt, zijn niet hetzelfde als wat Adecco op papier zet. Als je de medewerker van Adecco hierop aanspreekt, wordt er doodleuk gezegd: dat heb ik nooit gezegd. Ze liegen dus keihard!!! Leugens vertellen kunnen ze als geen ander. Zelfs mensen die een hoge functie/positie hebben binnen Adecco, liegen!!! NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT ZAKEN DOEN MET ADECCO!!!!!!

  Qua salaris klopt er ook helemaal geen bal van!!! Je moet wekelijks al dan niet maandelijks bellen om te vragen waar het salaris blijft waar je recht op hebt. En niet 1 of 10 keer dat dit voorkomt, nee letterlijk tig keren!!!!

  NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT ZAKEN DOEN MET ADECCO!!! Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven!!!!!!!

  Sterke punten
  Niks nul!!!!!! 1 ster is nog te veel
  Gegeven!!! Het cijfer dat ik aan Adecco geef = -10!!!

  Zwakke punten
  LIEGEN
  BEDONDEREN
  AMATEURS
  NOOIT MEER ZAKEN DOEN MET ADECCO ZOWEL VOOR DE PARTICULIER ALS BEDRIJF ZIJNDE!!!

  Voor niets solliciteren

  Ik solliciteerde via Adecco op deze vacature: enthousiaste klant contact medewerker 24 uur/week in Beilen. Mijn sol. is een zwaar teleurstellende ervaring geworden. Door Adecco gebeld en ik moest met spoed uitgebreid interview doorstaan terwijl ik met ander werk bezig was. Dit heb ik goed doorstaan. Toen met spoed account aangemaakt en ik moest direct een referentie opgeven (nog nooit meegemaakt). Dit deed ik,. Adecco belde mijn ex werkgever die een positieve referentie gaf.
  Adecco zei dat men minstens 4 mensen nodig had en dat ik zeer snel op gesprek kon. Dan hoor ik bijna 1,5 week niets meer en Adecco vertelt mij doodleuk dat de vacature er helemaal niet is. Vaag slap excuus dat vacature op de hold zou staan.
  IK heb ook uitgebreid persoonsgegevens moeten verstrekken privacy gevoelig e.d. Veel klachten op internet over Adecco die ook door autoriteit persoonsgegevens op de vingers is getikt zag ik op internet.
  Dit vind ik niet zo netjes allemaal en geen reclame voor Adecco.

  Sterke punten
  Licht je telefonisch in ook als het niet doorgaat

  Zwakke punten
  Wantrouwende houding over cv
  Belt referenties terwijl er uiteindelijk helemaal geen vacature is
  Dringt met spoed tel. interview op

  Onbeschrijfelijk slechte dienstverlening

  Gesolliciteerd op een baan via Adecco en in eerste instantie goede gesprekken gehad met een vriendelijke medewerkster. Ik mocht op gesprek komen bij de opdrachtgever, maar wegens de coronapandemie vond dit online plaats. Niet via zoom/skype/teams etc. maar via whatsapp. Hier had ik direct al mijn vraagtekens bij. Helaas duurde het lang voordat het gesprek ingepland werd +- 2 weken. Gelukkig zou ik wel snel terugkoppeling krijgen verzekerde de medewerkster van Adecco mij. Ze noemde een specifieke datum. Op die dag hoorde ik niets. De dag erna ook niets. Ik heb gebeld, maar geen gehoor. Op de derde dag kreeg ik een kort appje dat de uitkomst bij het gesprek "bij inkoop" lag (voelde me net een product). Op de vierde dag weer niets. Op dag vijf kreeg ik eindelijk een telefoontje, ik had de baan niet gekregen. Over gebrekkige communicatie was ze zich van geen kwaad bewust. Het was immers niet haar fout vond ze. Wil je werken via Adecco? Weet dat je voor hen alleen maar een product bent. Ze hebben bij Adecco niet door hoe het werkelijk is als je werkloos bent.

  Sterke punten
  Je aan het lijntje houden.

  Zwakke punten
  Zie de recensie.

  Doe het niet.

  De manier waarop ze met je omgaan zodra je ziek word is niet menselijk. Ze proberen je door te sluizen naar een WW uitkering, zodat ze niet met hun eigenrisicodragerschap in de maag zitten. Als dat niet lukt, zullen ze je pesten en intimideren. Afspraken voor jou inplannen, je krijgt zomaar een datum en tijd door en dient soms nog dezelfde week op te dagen. Als je dit niet lukt, dan dreigen ze met loonsancties of het stopzetten van de uitkering. Zeg maar niet dat bepaalde dagen of tijdstippen ongunstig zijn, want dan nemen ze juist die.

  Totdat ze zéker weten dat ze niks van uwv kunnen losplukken betalen ze niet uit. Dit kan 3 maanden duren.

  Ze zijn zelfs zo brutaal de bedrijfsarts te vragen om je beter te melden. En die bedrijfsarts word door hun betaald, dus neem maar aan dat ze dit in de meeste gevallen gewoon zullen doen.

  Ze zijn eigen risicodrager. Dat wilt zeggen dat zodra je ziek word, zij het risico lopen tot 10 jaar door te betalen. Die kosten kunnen tot in de miljoenen oplopen. Dat willen ze niet. Ze gaan je het leven zuur maken.

  Vernederen, intimideren, dat is hun specialiteit.

  Ze lachen je gewoon uit en doen allemaal alsof het bedrijf van hun vader is.

  Zoek een ander uitzendbureau.

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten.

  Zwakke punten
  Vernederend, intimiderend, ronduit gemeen, laat betalen, onduidelijke loonstroken, willen de bedrijfsarts vertellen hoe hij/zij zijn/haar werk moet uitvoeren.

  Waardeloos uitzendbureau

  Dit is met afstand het allerslechtste uitzendbureau van Nederland!!
  Zorg dat je hier niet terecht komt!
  De communicatie is zeer slecht; je contract wordt aangepast zonder overleg, de salarisstroken kloppen vaker niet dan wel, er wordt van alles beloofd, zoals "het maken van een competentie profiel", waar je vervolgens niks meer van hoort.
  Ze geven beledigende kerstcadeaus en als klap op de vuurpijl weigeren ze een thuiswerkvergoeding te betalen aan medewerkers die verplicht vanaf maart 2020 thuis hebben moeten werken.
  Het zijn uitbuiters en uitzuigers!!
  Het enige moment dat ze communiceren, is wanneer je ziek in bed ligt: dan controleren ze 2 keer per dag of je wel echt ziek bent en wordt er dwingend geïnformeerd wanneer je weer kunt beginnen.

  Sterke punten
  Die ontbreken volledig.

  Tijdverspilling

  Word je eerst telefonisch gebeld voor een sollicitatie gesprek van 20 minuten om vervolgens opnieuw het gesprek te moeten voeren videobellen met twee personen van ook weer 20 min word er aangegeven dat alles goed zit om vervolgens te horen dat je niet meer nodig bent en als er ooit iemand weg gaat ze mij zullen bellen nou dacht het niet nooit meer.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Verspillen je tijd komen hun eigen beloftes niet na

  Addeco staat niet aan jou kant

  bij Addeco genk en addeco bree heb ik geprobeerd om te solliciteren bij twee bedrijven. bij ze allebij kreeg ik het zelfde probleem bij addeco. simpel het werk wordt je niet gegunt.

  zo werkt addeco: je schrijft je in > bieden jou een vaca aan> jij zegt dat je intressen hebt in een andere vaca.. booom misgunning tot morgen. en dit heb ik gehad bij beide addeco dus mijn conclusie is vast addeco wilt jou alleen zetten war zij het willen. anders maken ze je leven zuur.

  Sterke punten
  hele leuke vacatures

  Zwakke punten
  eerlijkheid


Bezoek Adecco

Schrijf een review