Adecco - 25 Reviews

Last updated: 9 oktober 2019
Adecco Logo

15.4% aanbevolen, 25 Reviews

  1. Adecco
  2. Adecco Reviews
  3. Schrijf ook een review over Adecco

Niet tevreden over Adecco? Probeer dan eens Manpower.

Adecco

Adecco Group Nederland zet haar expertise in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Onze gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Adecco Details

Hits: 1529

URL: http://www.adecco.nl/

CategorieŽn: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 25


Adecco reviews (25):

Adecco - Werken zonder contract en verloning

0

Review:
decco vergeet elke contract verlenging ook daadwerkelijk het contract te verlengen.
Met als gevolg dat ik weken zonder loonen contract heb gewerkt.

Hierdoor ben ik ook bij een ander uitzendbureau begonnen en heb mijn ontslag bij adecco ingediend.

Het nieuwe bureau kwam erachter dat ik ook al een half jaar onderbetaald werd.

Ik heb hier meerdere malen contact met adecco over gehad, telkens heb ik ze ook verzocht bij de eindafrekening ook mijn vakantiegeld en dagen mee te nemen.

Inmiddels bijna een maand verder wederom gene vakantiegeld gestort gekregen.

Ik heb hierover met branche support gebeld, zij gaan overde betalingen van adecco.
Zij vertellen me dat ze ondanks meerdere beloftes van mijn uitzendbureau, hier helemaal niets gehoord hebben.

Echt belachelijk hoe er glashard tegen uitzendkrachten gelogen word. Maar adecco heeft weer een paar weken extra rente mogen genieten over de rug van zijn werknemers. Top.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Leugens betalingen cao

Johan beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Malafide uitzendbureau

1

Review:
Ik werk via Adecco ruim 2,5 bij vdl NedCar in born.

Het word een flinke lap tekst want 2,5 jaar verwoord je niet even in 2 regels.

Nooit ziek geweest, nooit te laat of met verlof, altijd aanwezig en 120 procent inzet. De ideale personeel zou je zeggen. Ruim 20 mensen het werk aangeleerd, 2 nieuwe grote routes binnen het logistieke proces in het leven geroepen, altijd en overal inzetbaar en wat kreeg ik ervoor terug.

Een wirwar aan regels en werkdruk, geen dank of waardering, geen respect van zowel mijn leidinggevenden van vdl als Adecco die natuurlijk alles volgen, geen eerlijke of gelijke kansen, geen vaste contract terwijl velen die de helft van mijn inzet vertoond hebben dat wel hebben gekregen. Kennelijk mag je de feiten niet te hard roepen maar ze waren allemaal vriendjes van de leidinggevende die toevallig allemaal autochtonen waren in tegenstelling tot de allochtonen die vaker naar de deur werden verwezen bij de minste obstakel, de handvol mensen die een vaste contract kregen werden letterlijk geselecteerd op vriendjes en vriendinnetjes en afkomst want dit was heel duidelijk, de verantwoordelijke van Adecco werd nog boos toen ik dat zei waarop ik zei, kijk gewoon naar de namen. Wie hebben er een vaste contract wie hebben er een functie wie hebben er ziek gevierd enz enz allemaal zwart op wit.

Na mijn eerste ontslag was ik enorm aangeslagen niet dat het niet verlengd werd maar de oneerlijke en onrechtvaardige zaken waren zo openlijk dat het normaal was dat ik zo behandeld werd en honderden anderen uiteraard want dit hoorde je overal binnen vdl NedCar.

Vriendjespolitiek, eigen volk eerst mentaliteit is niet netjes maar is menseigen, overal heb je deze zaken maar wat ik daar bij vdl tegen kwam was next level voor mij. Het ergste van allemaal is dat adecco mij in deze hele proces nooit heeft gesteund of gehoord of überhaupt heeft gereageerd.

Na een keiharde klachten procedure kreeg ik een kans elders in het fabriek ook daar keihard gewerkt met de zelfde werk mentaliteit en wat krijg je wederom als dank? Ontslag! Je zult denken dat ze ergens een uitzondering maken met het selecteren van mensen die plaats moeten maken voor nieuwe subsidie rijke ontslag rijke mensen maar nee, totaal geen emphatie of respect voor je inzet.

Na 2,5 jaar zegt men dat ik geen verlening krijg, ik eruit nieuwe erin en puur om contractuele redenen word mijn toekomst en mijn keiharde inspanningen ontnomen alsof het niks voorsteld en dat raakt het hardst. Totaal geen emphatie of medeleven, ik begrijp dat het zakelijk moet blijven maar ook vanuit het menselijke kant voel ik totaal geen respect of medeleven.

Nu word ik eruit gepest, zo saboteren ze bijv. mijn geld waar ik voor gewerkt hebt, de laatste maandag dat ik daar kwam startte met stress.

Pasje geblokkeerded, ik bel adecco inhouse zij geven aan dat het opgelost is en aan het einde van mijn werkdag werd ik nog eens keihard afgebekt voor de ogen van de hele groep door een 20 jarige snotneus die mijn leiding gevende moet voorstellen en tot slot zie je met uitschrijven dat je pasje wederom geblokkeerd is.

De dinsdag erop trok ik het niet meer en heb ik me ziek gemeld n'a 2,5 tegen mijn principes in, indien enige vorm van erkenning van eigen fouten zou het veel soepeler gaan nu schiet je telkens in de verdediging.

De eerste dag van ziekte word niet betaald en de rest wel, nu heb ik die dinsdag opgevuld met verlofuren, mijn geld mijn uren mijn recht zou je denken.

Tijdens mijn verloning krijg ik slechts 3 dagen uitbetaald, de helft van mijn verwachtingen zonder enige vorm van tekst en uitleg moet je nagaan dus vol stress bel ik ze weer op met de vraag dinsdag niet betaald en maandag de werkdag ook niet.

Na paar x gebeld te hebben krijg je eindelijk het volgende te horen, tijdens ziekte betalen we niks extra uit, ik maak bezwaar en zeg dat het mijn geld en recht is, waarbij je gewoon machteloos staat te discussiëren over je eigen geld die je werkgever niet wilt betalen om wat voor reden dan ook.

Een hele discussie waarbij in principe de mensen dat gene doen wat hen opgelegd worden maar weer indien je door de toestanden een toontje hoger begint te zingen komt de ego ertussen en word je weer gepest door Adecco personeel en haakt men in en word het alleen maar erger.

Uiteindelijk vroeg ik om die maandag want die dag had ik gewoon gewerkt, we kijken het na zeiden ze en een paar dagen later kreeg ik een bevestiging met een mededeling we betalen het met de eerst volgende verloning uit.

Wederom hoor ik niks, ik erachter aan gamaild en vandaag werd ik gebeld met als antwoord we gaan het niet met de aankomende verloning van woensdag betalen maar met de volgende verloning dus over 2 weken, in principe is daar geen een aanleiding voor. Vandaag op de maandag worden de verloningen overgemaakt en is deze probleem al een week ervoor bekend, waarom kan dit er niet bij zitten? Waarom moet ik weer wachten op mijn geld en waarom word ik op deze manier bestolen? Wat geeft hun het recht zo om te gaan men hun personeel, wat heb ik jullie aangedaan Adecco Inhouse van Vdl NedCar.

Als je het aan hun vraagt is er niks aan de hand, alles volgens de regels binnen Adecco maar het stress wat men hiermee bezorgd is dubbel zo groot en al helemaal omdat je machteloos staat toe te kijken en men dit niet eens ziet als een probleem.

Sterke punten:
Voorliegen en verlonen

Zwakke punten:
Geen respect, medeleven emphatie begrip voor zijn personeel waar ik werk. Enkel en alleen maar de belangen van de werkgever behartigen en personeel als stuk strond behandelen.

Mk beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - adecco oostende

0

Review:
TOP kantoor
ontvangst en begeleiding is niets op aan te merken
vlugge hulp en vriendelijk
aan te raden

erik beveelt Adecco aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Oneerlijk

0

Review:
Kort geleden gewerkt bij KLM via Adecco. In het begin ben je de beste maatjes met ze omdat je hun salaris verdient. Het rooster dat ze voor mij maakte in de opleidingsfase was steeds maar niet goed doorgegeven aan KLM waardoor ik vaak zonder mentor zat en voor niks kwam opdagen. Zonde van de benzine en weer een dag zonder verdienste. Door al die miscommunicatie tussen Adecco en KLM ben ik ontslagen omdat ik steeds maar een "no show" was???!!! Niet mijn schuld, maar zelf verantwoordelijkheid nemen....ho maar!!! Hun gezicht moest gered worden en nu zit ik zonder werk en is de vriendelijkheid opeens niet meer zo op de 1e plaats bij hun, want ik verdien hun salaris niet meer!!!
Eerste keer ervaring met Adecco en gelijk afgeknapt. Mensen zoek een ander uitzendbureau !!!!

Sterke punten:
Als je voor niks komt opdagen krijg je 3 uren vergoed.

Zwakke punten:
zie review.....

Anand beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - nalatig en slordig

0

Review:
Slechte ervaringen o.a. met loonstroken van Adecco. Die zijn welhaast 'onleesbaar' en geven totaal niet weer wat je aan uren en verlofuren hebt gedeclareerd. Deze uren heb ik overigens netjes en op tijd aangegeven en als je uitleg wilt geven ze niet thuis, snappen het vaak zelf ook niet, bellen niet terug, dus je belt zelf terug en zeggen dan aan telefoon dat het hoofdkantoor het te druk heeft. Verder betalen ze -tegen hun eigen regels in- al binnen 8 weken je opgebouwde verlof en vakantiegeld terug terwijl je dan net weer aan het werk bent en over je eigen verlofuren wilt beschikken. Met grote terughoudendheid storten ze dan je verlof terug maar dan begint de ellende van onduidelijke loonstroken. Verder zijn ze geen ster in het nakomen van afspraken; je moet zelf bellen; Oja ook vaak te laat met het juist doorgeven van de weeklonen richting belastingdienst. Kortom onprofessioneel en slordig.

Sterke punten:
weinig/geen

Zwakke punten:
slordig
niet communicatief
chaos

Moniek beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - waardeloos

0

Review:
Heb als koerier gesolliciteerd maar onze intercedent kreeg het niet voor elkaar om mij ook maar 1 mail toe te zenden waar mijn naam opstond.
Heb gemaild dat er iets niet goed ging en dat niet mijn vrouw maar ik koerier wilde worden.
Nou dat is dus niet gelukt. Heb gebeld maar onze wondervogel was nog niet aanwezig . Heb gezegd dat ze mij direct uit moesten schrijven en dat ik nooit meer iets van Adecco wil horen.
Onze intercedent of wel recruiter zo als hij zich zelf noemt moet zich maar eens goed achter de oren krabben of hij misschien wel op de verkeerde plaats zit.

Sterke punten:
Heeft Adecco Leeuwarden niet

Zwakke punten:
teveel

Pieter beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Niet naartoe gaan

0

Review:
Ze hebben niets op orde. Ze betalen je te laat uit. Laten je verlofuren verdwijnen en geven vervolgens jou de schuld er van. Zijn onduidelijk. Noteren je verzuim uren niet goed waardoor je ook niet uitbetaald krijgt. Veranderen plotseling dingen in je contract en houden je nergens van op de hoogte. Al met al geen goede ervaringen.
Ik had me op een donderdag ziek gemeld bij het verzuimcentrum, 30 minuten aan de lijn gehangen. Vrijdag hetzelfde verhaal maar dan om me beter te melden en aan te geven dat ik maandag weer van start zal gaan. vervolgens wordt ik maandag gebeld dat ik nog op ziek sta en of ik al beter ben. Dat tot daar aan toe en er wordt mij verteld dat ik weer beter gemeld ben. Vervolgens weer door iemand anders gebeld dat ik nog op ziek sta. Ik geef aan dat ik nu al 2 keer heb gemeld dat ik weer aan het werk ben, maar dat ''is iet mogelijk want dan was het wel weer gemeld, dus dat was niet Adecco die mij gebeld heeft''. Ook nog arrogant dus...

Je ingevulde werkuren verdwijnen ook magisch als je loon verhoogd wordt. Je verlofuren verdwijnen ook als je contract veranderd, ga er niet van uit dat je dan geld voor je verlof krijgt want die uren krijg je (misschien) pas 8 weken later terug.

Sterke punten:
Vriendelijk aan het begin.

Zwakke punten:
- onduidelijk
- slordig
- onprofessioneel
- slecht te bereiken

Adecco - slecht

0

Review:
Eenmaal aangekomen vriendelijk ontvangen. Een jongen die stage liep hielp mij met een profiel schetsen. Na een gesprek werd mijn cv aangeboden bij bedrijven. Na het gesprek nooit meer iets gehoord. Inmiddels een hele goede baan gevonden. Jammer van de ervaring. Voor mij tijdverspilling geweest en niet netjes.

Sterke punten:
Aardige ontvangst

Zwakke punten:
Slechte behandeling na het gesprek. Nooit meer iets gehoord.

jeljer str beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Als je denkt dat het niet slechter kan dan heb je

0

Review:
Een uitzendbureau dat niks op orde heeft. Komen afspraken niet na en hebben geen idee wat ze aan het doen zijn. Ronduit geen aanrader.

Sterke punten:
Zijn er niet

Zwakke punten:
Komen afspraken niet na. Verwachten alles van jou maar vervolgens maken hun er zelf een zooitje van. Waardeloos bedrijf

Adriaan beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Adecco - Adecco Oostende

0

Review:
Arrogantie en achterbaks
Meer woorden wil ik er niet aan dooddoen !!!!

Nancy beveelt Adecco NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Adecco

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Adecco aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Adecco aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Adecco