Adecco Group Nederland zet haar expertise in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Onze gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Adecco Reviews

  Verschrikkelijkste uitzendbure

  Het verschrikkelijkste uitzendbureau wat ik ooit heb meegemaakt is Adecco!!!

  Je wordt telefonisch benaderd voor een baan. De afspraken die mondeling worden gemaakt, zijn niet hetzelfde als wat Adecco op papier zet. Als je de medewerker van Adecco hierop aanspreekt, wordt er doodleuk gezegd: dat heb ik nooit gezegd. Ze liegen dus keihard!!! Leugens vertellen kunnen ze als geen ander. Zelfs mensen die een hoge functie/positie hebben binnen Adecco, liegen!!! NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT ZAKEN DOEN MET ADECCO!!!!!!

  Qua salaris klopt er ook helemaal geen bal van!!! Je moet wekelijks al dan niet maandelijks bellen om te vragen waar het salaris blijft waar je recht op hebt. En niet 1 of 10 keer dat dit voorkomt, nee letterlijk tig keren!!!!

  NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT ZAKEN DOEN MET ADECCO!!! Dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven!!!!!!!

  Sterke punten
  Niks nul!!!!!! 1 ster is nog te veel
  Gegeven!!! Het cijfer dat ik aan Adecco geef = -10!!!

  Zwakke punten
  LIEGEN
  BEDONDEREN
  AMATEURS
  NOOIT MEER ZAKEN DOEN MET ADECCO ZOWEL VOOR DE PARTICULIER ALS BEDRIJF ZIJNDE!!!

  Voor niets solliciteren

  Ik solliciteerde via Adecco op deze vacature: enthousiaste klant contact medewerker 24 uur/week in Beilen. Mijn sol. is een zwaar teleurstellende ervaring geworden. Door Adecco gebeld en ik moest met spoed uitgebreid interview doorstaan terwijl ik met ander werk bezig was. Dit heb ik goed doorstaan. Toen met spoed account aangemaakt en ik moest direct een referentie opgeven (nog nooit meegemaakt). Dit deed ik,. Adecco belde mijn ex werkgever die een positieve referentie gaf.
  Adecco zei dat men minstens 4 mensen nodig had en dat ik zeer snel op gesprek kon. Dan hoor ik bijna 1,5 week niets meer en Adecco vertelt mij doodleuk dat de vacature er helemaal niet is. Vaag slap excuus dat vacature op de hold zou staan.
  IK heb ook uitgebreid persoonsgegevens moeten verstrekken privacy gevoelig e.d. Veel klachten op internet over Adecco die ook door autoriteit persoonsgegevens op de vingers is getikt zag ik op internet.
  Dit vind ik niet zo netjes allemaal en geen reclame voor Adecco.

  Sterke punten
  Licht je telefonisch in ook als het niet doorgaat

  Zwakke punten
  Wantrouwende houding over cv
  Belt referenties terwijl er uiteindelijk helemaal geen vacature is
  Dringt met spoed tel. interview op

  Onbeschrijfelijk slechte dienstverlening

  Gesolliciteerd op een baan via Adecco en in eerste instantie goede gesprekken gehad met een vriendelijke medewerkster. Ik mocht op gesprek komen bij de opdrachtgever, maar wegens de coronapandemie vond dit online plaats. Niet via zoom/skype/teams etc. maar via whatsapp. Hier had ik direct al mijn vraagtekens bij. Helaas duurde het lang voordat het gesprek ingepland werd +- 2 weken. Gelukkig zou ik wel snel terugkoppeling krijgen verzekerde de medewerkster van Adecco mij. Ze noemde een specifieke datum. Op die dag hoorde ik niets. De dag erna ook niets. Ik heb gebeld, maar geen gehoor. Op de derde dag kreeg ik een kort appje dat de uitkomst bij het gesprek "bij inkoop" lag (voelde me net een product). Op de vierde dag weer niets. Op dag vijf kreeg ik eindelijk een telefoontje, ik had de baan niet gekregen. Over gebrekkige communicatie was ze zich van geen kwaad bewust. Het was immers niet haar fout vond ze. Wil je werken via Adecco? Weet dat je voor hen alleen maar een product bent. Ze hebben bij Adecco niet door hoe het werkelijk is als je werkloos bent.

  Sterke punten
  Je aan het lijntje houden.

  Zwakke punten
  Zie de recensie.

  Doe het niet.

  De manier waarop ze met je omgaan zodra je ziek word is niet menselijk. Ze proberen je door te sluizen naar een WW uitkering, zodat ze niet met hun eigenrisicodragerschap in de maag zitten. Als dat niet lukt, zullen ze je pesten en intimideren. Afspraken voor jou inplannen, je krijgt zomaar een datum en tijd door en dient soms nog dezelfde week op te dagen. Als je dit niet lukt, dan dreigen ze met loonsancties of het stopzetten van de uitkering. Zeg maar niet dat bepaalde dagen of tijdstippen ongunstig zijn, want dan nemen ze juist die.

  Totdat ze zéker weten dat ze niks van uwv kunnen losplukken betalen ze niet uit. Dit kan 3 maanden duren.

  Ze zijn zelfs zo brutaal de bedrijfsarts te vragen om je beter te melden. En die bedrijfsarts word door hun betaald, dus neem maar aan dat ze dit in de meeste gevallen gewoon zullen doen.

  Ze zijn eigen risicodrager. Dat wilt zeggen dat zodra je ziek word, zij het risico lopen tot 10 jaar door te betalen. Die kosten kunnen tot in de miljoenen oplopen. Dat willen ze niet. Ze gaan je het leven zuur maken.

  Vernederen, intimideren, dat is hun specialiteit.

  Ze lachen je gewoon uit en doen allemaal alsof het bedrijf van hun vader is.

  Zoek een ander uitzendbureau.

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten.

  Zwakke punten
  Vernederend, intimiderend, ronduit gemeen, laat betalen, onduidelijke loonstroken, willen de bedrijfsarts vertellen hoe hij/zij zijn/haar werk moet uitvoeren.

  Waardeloos uitzendbureau

  Dit is met afstand het allerslechtste uitzendbureau van Nederland!!
  Zorg dat je hier niet terecht komt!
  De communicatie is zeer slecht; je contract wordt aangepast zonder overleg, de salarisstroken kloppen vaker niet dan wel, er wordt van alles beloofd, zoals "het maken van een competentie profiel", waar je vervolgens niks meer van hoort.
  Ze geven beledigende kerstcadeaus en als klap op de vuurpijl weigeren ze een thuiswerkvergoeding te betalen aan medewerkers die verplicht vanaf maart 2020 thuis hebben moeten werken.
  Het zijn uitbuiters en uitzuigers!!
  Het enige moment dat ze communiceren, is wanneer je ziek in bed ligt: dan controleren ze 2 keer per dag of je wel echt ziek bent en wordt er dwingend geïnformeerd wanneer je weer kunt beginnen.

  Sterke punten
  Die ontbreken volledig.

  Tijdverspilling

  Word je eerst telefonisch gebeld voor een sollicitatie gesprek van 20 minuten om vervolgens opnieuw het gesprek te moeten voeren videobellen met twee personen van ook weer 20 min word er aangegeven dat alles goed zit om vervolgens te horen dat je niet meer nodig bent en als er ooit iemand weg gaat ze mij zullen bellen nou dacht het niet nooit meer.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Verspillen je tijd komen hun eigen beloftes niet na

  Addeco staat niet aan jou kant

  bij Addeco genk en addeco bree heb ik geprobeerd om te solliciteren bij twee bedrijven. bij ze allebij kreeg ik het zelfde probleem bij addeco. simpel het werk wordt je niet gegunt.

  zo werkt addeco: je schrijft je in > bieden jou een vaca aan> jij zegt dat je intressen hebt in een andere vaca.. booom misgunning tot morgen. en dit heb ik gehad bij beide addeco dus mijn conclusie is vast addeco wilt jou alleen zetten war zij het willen. anders maken ze je leven zuur.

  Sterke punten
  hele leuke vacatures

  Zwakke punten
  eerlijkheid

  Totaal geen follow up of zelfs maar een antwoord

  Meerdere malen heb ik vie Adecco gesolliciteerd, ze vinden het niet nodig om me ook maar van enig anttwoord te voorzien. Zeer onprofessioneel kantoor, te Brugge en vooral dan Sharon Musseuw van het inhouse te Bombardier, deze dame zit NIET op haar plaats.

  slecht

  Ik heb ruim vijftien! jaar regelmatig voor adecco gewerkt, nooit veel problemen gehad. Nu is in de loop van dit jaar een medewerker vertrokken (Ellen, vestiging Hoogeveen) Ze zei dat ze me op een goede plek wilde achterlaten qua werk. Zou voor langere tijd zijn. Een week gewerkt, krijg je de planning voor de komende tijd: week werken, twee week niet, weer een week wel dan weer niet etc. Dat is geen goede plek en geen langere periode. Ze blijven ook maar banen aanbieden bij bedrijven waar
  Verder heb ik het laatste halfjaar steeds moeten bellen om contracten klaar te laten zetten, om mijn loon te krijgen. Nu werk ik soms in een fabriek waar je hooguit een dag of drie word ingepland. Nu kreeg ik deze week een aanbod van een andere uitzendbureau. Volledige week, twee ploegen, tot februari. Heb er goed over nagedacht, omdat ik dan direct morgen daar moet beginnen. Nog overlegd of het vanaf volgende week zou kunnen, omdat ik het zoals ik altijd doe, netjes wil afhandelen. Nee dus, dan zoeken ze een ander. Ik heb het werk via Adecco dus af moeten zeggen. Daar werden ze dus heel erg boos om. Snap dat het vervelend voor ze is. Maar dit is de eerste keer in al die jaren dat zoiets gebeurd. Eerst kreeg ik boze appjes want degene die erover ging kon niet bellen. Even later een collega aan de telefoon die een hele tirade afsteekt. Ik heb het hun nog maar eens uitgelegd hoe het is gegaan. Totaal geen begrip van hun kant. Dat ik het bedrijf laat stikken. (Dat bedrijf mag wel zonder gemopper mijn diensten annuleren als dat zo uitkomt...….) Korte lontjes daar. Zolang je naar hun pijpen danst is alles prima.

  Zwakke punten
  medewerkers met korte lontjes, beloven dingen die niet waar zijn

  Slordige sollicitatie.

  Vandaag gebeld door Adecco voor een vacature in Westervoort, ik vroeg of ik even later terug kon bellen, omdat ik op dat moment niet thuis was en ik thuis moest zijn om te kijken of dit met het openbaar vervoer haalbaar was om op tijd te komen. Ze verteld me dat dit geen probleem is en dat ik haar kan bereiken op hetzelfde nummer waarmee gebeld is. Eenmaal thuis aangekomen, nog geen eens een 10 minuten later, probeer ik terug te bellen, na een half uur naar de voicemail te gaan wordt ik dan uiteindelijk teruggebeld. Ze wist niet eens meer waar het over ging en was blijkbaar al vergeten dat ze me gesproken had, dus ik moest het nog even toelichten, waarna me verteld word dat de vacature al ingevuld is. Waarom vertel je me dan dat ik terug kan bellen? Beetje mensen blij maken met een dooie mus.

  alleen maar problemen

  Ik werk nu 5 jaar voor adecco en via hun bij hetzelfde bedrijf. Er is geen maand voorbij gegaan zonder problemen. contracten werden altijd te laat verlengd, loon wat niet klopte en geen communicatie. In Januari overgestapt naar adecco payoll. Dit waren ze mij vergeten te zeggen en ook payroll zelf wist het niet. Bij payroll krijg je om de 4 weken betaald ( werd mij ook niet verteld). Dit had als gevolg dat ik 2 maanden geen normaal loon zou ontvangen aangezien ze de contracten niet optijd af zouden krijgen. na veel ruzie en problemen toch een voorschot gekregen voor mijn vaste lasten. Na 8 weken was mijn contract blijkbaar nog steeds niet in orde. Aangezien ik dus 8 weken niet onder contract heb gestaan kreeg ik mijn gespaarde vakantie uren en vakantie geld uitbetaald eind Februari. Ik heb op veel manieren mijn uren proberen terug te krijgen maar dit was niet mogelijk. Ik heb over mijn uit betaalde uren 51% belasting betaald en als ik nu verlof wil nemen moet ik dat onbetaald doen. Dit kost mij dus enorm veel geld. Ik word dus gestraft voor een fout die zij intern hebben gemaakt.
  Probeer nooit via Adecco te werken!!

  YoungCapital is beter!

  Werken bij Essent en Energiedirect.nl? Top!!! Leuke collega’s en geweldige teams!
  Adecco zelf? Nee! Hun loonstroken systeem is onduidelijk. Je kan gerust per week(want je wordt per week uitbetaald) 5 verschillende loonstroken krijgen zonder duidelijkheid. Ze zijn over gegaan op andere systemen en andere uitbetaalmethodes of iets en iedereen dealt ermee. Niet zij hoor. Als je vraagt hoe ze op bepaalde conclusies komen, krijg je maar vage antwoorden en geen duidelijk uitleg. Begrip hoef je niet verwachten, die kennen ze niet! Als je werk zoekt bij Essent of Energiedirect.nl, ga via YoungCapital! Veel betere kans van slagen en een veel fijnere gevoel van een echte organisatie.

  Zwakke punten
  Onduidelijk, naar, begriploos, irritant

  YoungCapital is beter!

  Werken bij Essent en Energiedirect.nl? Top!!! Leuke collega’s en geweldige teams!
  Adecco zelf? Nee! Hun loonstroken systeem is onduidelijk. Je kan gerust per week(want je wordt per week uitbetaald) 5 verschillende loonstroken krijgen zonder duidelijkheid. Ze zijn over gegaan op andere systemen en andere uitbetaalmethodes of iets en iedereen dealt ermee. Niet zij hoor. Als je vraagt hoe ze op bepaalde conclusies komen, krijg je maar vage antwoorden en geen duidelijk uitleg. Begrip hoef je niet verwachten, die kennen ze niet! Als je werk zoekt bij Essent of Energiedirect.nl, ga via YoungCapital! Veel betere kans van slagen en een veel fijnere gevoel van een echte organisatie.

  Sterke punten
  0.0 geen sterke punten. Zij moeten zich schamen als bedrijf

  Zwakke punten
  Onduidelijk, naar, begriploos, irritant, en vooral ONDUIDELIJK!

  YoungCapital is beter!

  Werken bij Essent en Energiedirect.nl? Top!!! Leuke collega’s en geweldige teams!
  Adecco zelf? Nee! Hun loonstroken systeem is onduidelijk. Je kan gerust per week(want je wordt per week uitbetaald) 5 verschillende loonstroken krijgen zonder duidelijkheid. Ze zijn over gegaan op andere systemen en andere uitbetaalmethodes of iets en iedereen dealt ermee. Niet zij hoor. Als je vraagt hoe ze op bepaalde conclusies komen, krijg je maar vage antwoorden en geen duidelijk uitleg. Begrip hoef je niet verwachten, die kennen ze niet! Als je werk zoekt bij Essent of Energiedirect.nl, ga via YoungCapital! Veel betere kans van slagen en een veel fijnere gevoel van een echte organisatie. Zij verdienen min 10 sterren! Door hun grove fout.. dus mij “dubbel” uitbetalen..(en niemand zegt precies hoeveel en wanneer daar) ik dat niet heb gehad.. zij zeggen letterlijk is wel zo.. maar is onze fout en jij mag er voor opdraaien zodat jij minstens 1 week geen salaris krijgt.. rekeningen gaan verder.. kids moeten eten en nu weer voor 2 weken lang 5 verschillende loonstroken! Onduidelijk AF

  Sterke punten
  0.0 geen sterke punten. Zij moeten zich schamen als bedrijf

  Zwakke punten
  Onduidelijk, naar, begriploos, irritant, en vooral ONDUIDELIJK!

  YoungCapital is beter!

  Werken bij Essent en Energiedirect.nl? Top!!! Leuke collega’s en geweldige teams!
  Adecco zelf? Nee! Hun loonstroken systeem is onduidelijk. Je kan gerust per week(want je wordt per week uitbetaald) 5 verschillende loonstroken krijgen zonder duidelijkheid. Ze zijn over gegaan op andere systemen en andere uitbetaalmethodes of iets en iedereen dealt ermee. Niet zij hoor. Als je vraagt hoe ze op bepaalde conclusies komen, krijg je maar vage antwoorden en geen duidelijk uitleg. Begrip hoef je niet verwachten, die kennen ze niet! Als je werk zoekt bij Essent of Energiedirect.nl, ga via YoungCapital! Veel betere kans van slagen en een veel fijnere gevoel van een echte organisatie. Zij verdienen min 10 sterren! Door hun grove fout.. dus mij “dubbel” uitbetalen..(en niemand zegt precies hoeveel en wanneer daar) ik dat niet heb gehad.. zij zeggen letterlijk is wel zo.. maar is onze fout en jij mag er voor opdraaien zodat jij minstens 1 week geen salaris krijgt.. rekeningen gaan verder.. kids moeten eten(sorry sher er is geen andere optie dan het volledig in te houden) dus wat gespreid bestaat bij hun niet? Als dat zo was?

  Nee man! Helemaal gehad met hun. En nu weer voor week 1 en week 2 vijf verschillende loonstroken gehad.. wie doet dat???

  Sterke punten
  0.0 geen sterke punten. Zij moeten zich schamen als bedrijf

  Zwakke punten
  Onduidelijk, naar, begriploos, irritant, en vooral ONDUIDELIJK!

  YoungCapital is beter!

  Werken bij Essent en Energiedirect.nl? Top!!! Leuke collega’s en geweldige teams!
  Adecco zelf? Nee! Hun loonstroken systeem is onduidelijk. Je kan gerust per week(want je wordt per week uitbetaald) 5 verschillende loonstroken krijgen zonder duidelijkheid. Ze zijn over gegaan op andere systemen en andere uitbetaalmethodes of iets en iedereen dealt ermee. Niet zij hoor. Als je vraagt hoe ze op bepaalde conclusies komen, krijg je maar vage antwoorden en geen duidelijk uitleg. Begrip hoef je niet verwachten, die kennen ze niet! Als je werk zoekt bij Essent of Energiedirect.nl, ga via YoungCapital! Veel betere kans van slagen en een veel fijnere gevoel van een echte organisatie. Zij verdienen min 10 sterren! Door hun grove fout.. dus mij “dubbel” uitbetalen..(en niemand zegt precies hoeveel en wanneer daar) ik dat niet heb gehad.. zij zeggen letterlijk is wel zo.. maar is onze fout en jij mag er voor opdraaien zodat jij minstens 1 week geen salaris krijgt.. rekeningen gaan verder.. kids moeten eten(sorry sher er is geen andere optie dan het volledig in te houden) dus wat gespreid bestaat bij hun niet? Als dat zo was?

  Nee man! Helemaal gehad met hun. En nu weer voor week 1 en week 2 vijf verschillende loonstroken gehad.. wie doet dat???

  Sterke punten
  0.0 geen sterke punten. Zij moeten zich schamen als bedrijf

  Zwakke punten
  Onduidelijk, naar, begriploos, irritant, en vooral ONDUIDELIJK!

  Werken zonder contract en verloning

  decco vergeet elke contract verlenging ook daadwerkelijk het contract te verlengen.
  Met als gevolg dat ik weken zonder loonen contract heb gewerkt.

  Hierdoor ben ik ook bij een ander uitzendbureau begonnen en heb mijn ontslag bij adecco ingediend.

  Het nieuwe bureau kwam erachter dat ik ook al een half jaar onderbetaald werd.

  Ik heb hier meerdere malen contact met adecco over gehad, telkens heb ik ze ook verzocht bij de eindafrekening ook mijn vakantiegeld en dagen mee te nemen.

  Inmiddels bijna een maand verder wederom gene vakantiegeld gestort gekregen.

  Ik heb hierover met branche support gebeld, zij gaan overde betalingen van adecco.
  Zij vertellen me dat ze ondanks meerdere beloftes van mijn uitzendbureau, hier helemaal niets gehoord hebben.

  Echt belachelijk hoe er glashard tegen uitzendkrachten gelogen word. Maar adecco heeft weer een paar weken extra rente mogen genieten over de rug van zijn werknemers. Top.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Leugens betalingen cao

  Malafide uitzendbureau

  Ik werk via Adecco ruim 2,5 bij vdl NedCar in born.

  Het word een flinke lap tekst want 2,5 jaar verwoord je niet even in 2 regels.

  Nooit ziek geweest, nooit te laat of met verlof, altijd aanwezig en 120 procent inzet. De ideale personeel zou je zeggen. Ruim 20 mensen het werk aangeleerd, 2 nieuwe grote routes binnen het logistieke proces in het leven geroepen, altijd en overal inzetbaar en wat kreeg ik ervoor terug.

  Een wirwar aan regels en werkdruk, geen dank of waardering, geen respect van zowel mijn leidinggevenden van vdl als Adecco die natuurlijk alles volgen, geen eerlijke of gelijke kansen, geen vaste contract terwijl velen die de helft van mijn inzet vertoond hebben dat wel hebben gekregen. Kennelijk mag je de feiten niet te hard roepen maar ze waren allemaal vriendjes van de leidinggevende die toevallig allemaal autochtonen waren in tegenstelling tot de allochtonen die vaker naar de deur werden verwezen bij de minste obstakel, de handvol mensen die een vaste contract kregen werden letterlijk geselecteerd op vriendjes en vriendinnetjes en afkomst want dit was heel duidelijk, de verantwoordelijke van Adecco werd nog boos toen ik dat zei waarop ik zei, kijk gewoon naar de namen. Wie hebben er een vaste contract wie hebben er een functie wie hebben er ziek gevierd enz enz allemaal zwart op wit.

  Na mijn eerste ontslag was ik enorm aangeslagen niet dat het niet verlengd werd maar de oneerlijke en onrechtvaardige zaken waren zo openlijk dat het normaal was dat ik zo behandeld werd en honderden anderen uiteraard want dit hoorde je overal binnen vdl NedCar.

  Vriendjespolitiek, eigen volk eerst mentaliteit is niet netjes maar is menseigen, overal heb je deze zaken maar wat ik daar bij vdl tegen kwam was next level voor mij. Het ergste van allemaal is dat adecco mij in deze hele proces nooit heeft gesteund of gehoord of überhaupt heeft gereageerd.

  Na een keiharde klachten procedure kreeg ik een kans elders in het fabriek ook daar keihard gewerkt met de zelfde werk mentaliteit en wat krijg je wederom als dank? Ontslag! Je zult denken dat ze ergens een uitzondering maken met het selecteren van mensen die plaats moeten maken voor nieuwe subsidie rijke ontslag rijke mensen maar nee, totaal geen emphatie of respect voor je inzet.

  Na 2,5 jaar zegt men dat ik geen verlening krijg, ik eruit nieuwe erin en puur om contractuele redenen word mijn toekomst en mijn keiharde inspanningen ontnomen alsof het niks voorsteld en dat raakt het hardst. Totaal geen emphatie of medeleven, ik begrijp dat het zakelijk moet blijven maar ook vanuit het menselijke kant voel ik totaal geen respect of medeleven.

  Nu word ik eruit gepest, zo saboteren ze bijv. mijn geld waar ik voor gewerkt hebt, de laatste maandag dat ik daar kwam startte met stress.

  Pasje geblokkeerded, ik bel adecco inhouse zij geven aan dat het opgelost is en aan het einde van mijn werkdag werd ik nog eens keihard afgebekt voor de ogen van de hele groep door een 20 jarige snotneus die mijn leiding gevende moet voorstellen en tot slot zie je met uitschrijven dat je pasje wederom geblokkeerd is.

  De dinsdag erop trok ik het niet meer en heb ik me ziek gemeld n'a 2,5 tegen mijn principes in, indien enige vorm van erkenning van eigen fouten zou het veel soepeler gaan nu schiet je telkens in de verdediging.

  De eerste dag van ziekte word niet betaald en de rest wel, nu heb ik die dinsdag opgevuld met verlofuren, mijn geld mijn uren mijn recht zou je denken.

  Tijdens mijn verloning krijg ik slechts 3 dagen uitbetaald, de helft van mijn verwachtingen zonder enige vorm van tekst en uitleg moet je nagaan dus vol stress bel ik ze weer op met de vraag dinsdag niet betaald en maandag de werkdag ook niet.

  Na paar x gebeld te hebben krijg je eindelijk het volgende te horen, tijdens ziekte betalen we niks extra uit, ik maak bezwaar en zeg dat het mijn geld en recht is, waarbij je gewoon machteloos staat te discussiëren over je eigen geld die je werkgever niet wilt betalen om wat voor reden dan ook.

  Een hele discussie waarbij in principe de mensen dat gene doen wat hen opgelegd worden maar weer indien je door de toestanden een toontje hoger begint te zingen komt de ego ertussen en word je weer gepest door Adecco personeel en haakt men in en word het alleen maar erger.

  Uiteindelijk vroeg ik om die maandag want die dag had ik gewoon gewerkt, we kijken het na zeiden ze en een paar dagen later kreeg ik een bevestiging met een mededeling we betalen het met de eerst volgende verloning uit.

  Wederom hoor ik niks, ik erachter aan gamaild en vandaag werd ik gebeld met als antwoord we gaan het niet met de aankomende verloning van woensdag betalen maar met de volgende verloning dus over 2 weken, in principe is daar geen een aanleiding voor. Vandaag op de maandag worden de verloningen overgemaakt en is deze probleem al een week ervoor bekend, waarom kan dit er niet bij zitten? Waarom moet ik weer wachten op mijn geld en waarom word ik op deze manier bestolen? Wat geeft hun het recht zo om te gaan men hun personeel, wat heb ik jullie aangedaan Adecco Inhouse van Vdl NedCar.

  Als je het aan hun vraagt is er niks aan de hand, alles volgens de regels binnen Adecco maar het stress wat men hiermee bezorgd is dubbel zo groot en al helemaal omdat je machteloos staat toe te kijken en men dit niet eens ziet als een probleem.

  Sterke punten
  Voorliegen en verlonen

  Zwakke punten
  Geen respect, medeleven emphatie begrip voor zijn personeel waar ik werk. Enkel en alleen maar de belangen van de werkgever behartigen en personeel als stuk strond behandelen.

  adecco oostende

  TOP kantoor
  ontvangst en begeleiding is niets op aan te merken
  vlugge hulp en vriendelijk
  aan te raden

  Oneerlijk

  Kort geleden gewerkt bij KLM via Adecco. In het begin ben je de beste maatjes met ze omdat je hun salaris verdient. Het rooster dat ze voor mij maakte in de opleidingsfase was steeds maar niet goed doorgegeven aan KLM waardoor ik vaak zonder mentor zat en voor niks kwam opdagen. Zonde van de benzine en weer een dag zonder verdienste. Door al die miscommunicatie tussen Adecco en KLM ben ik ontslagen omdat ik steeds maar een "no show" was???!!! Niet mijn schuld, maar zelf verantwoordelijkheid nemen....ho maar!!! Hun gezicht moest gered worden en nu zit ik zonder werk en is de vriendelijkheid opeens niet meer zo op de 1e plaats bij hun, want ik verdien hun salaris niet meer!!!
  Eerste keer ervaring met Adecco en gelijk afgeknapt. Mensen zoek een ander uitzendbureau !!!!

  Sterke punten
  Als je voor niks komt opdagen krijg je 3 uren vergoed.

  Zwakke punten
  zie review.....

  nalatig en slordig

  Slechte ervaringen o.a. met loonstroken van Adecco. Die zijn welhaast 'onleesbaar' en geven totaal niet weer wat je aan uren en verlofuren hebt gedeclareerd. Deze uren heb ik overigens netjes en op tijd aangegeven en als je uitleg wilt geven ze niet thuis, snappen het vaak zelf ook niet, bellen niet terug, dus je belt zelf terug en zeggen dan aan telefoon dat het hoofdkantoor het te druk heeft. Verder betalen ze -tegen hun eigen regels in- al binnen 8 weken je opgebouwde verlof en vakantiegeld terug terwijl je dan net weer aan het werk bent en over je eigen verlofuren wilt beschikken. Met grote terughoudendheid storten ze dan je verlof terug maar dan begint de ellende van onduidelijke loonstroken. Verder zijn ze geen ster in het nakomen van afspraken; je moet zelf bellen; Oja ook vaak te laat met het juist doorgeven van de weeklonen richting belastingdienst. Kortom onprofessioneel en slordig.

  Sterke punten
  weinig/geen

  Zwakke punten
  slordig
  niet communicatief
  chaos

  waardeloos

  Heb als koerier gesolliciteerd maar onze intercedent kreeg het niet voor elkaar om mij ook maar 1 mail toe te zenden waar mijn naam opstond.
  Heb gemaild dat er iets niet goed ging en dat niet mijn vrouw maar ik koerier wilde worden.
  Nou dat is dus niet gelukt. Heb gebeld maar onze wondervogel was nog niet aanwezig . Heb gezegd dat ze mij direct uit moesten schrijven en dat ik nooit meer iets van Adecco wil horen.
  Onze intercedent of wel recruiter zo als hij zich zelf noemt moet zich maar eens goed achter de oren krabben of hij misschien wel op de verkeerde plaats zit.

  Sterke punten
  Heeft Adecco Leeuwarden niet

  Zwakke punten
  teveel

  Niet naartoe gaan

  Ze hebben niets op orde. Ze betalen je te laat uit. Laten je verlofuren verdwijnen en geven vervolgens jou de schuld er van. Zijn onduidelijk. Noteren je verzuim uren niet goed waardoor je ook niet uitbetaald krijgt. Veranderen plotseling dingen in je contract en houden je nergens van op de hoogte. Al met al geen goede ervaringen.
  Ik had me op een donderdag ziek gemeld bij het verzuimcentrum, 30 minuten aan de lijn gehangen. Vrijdag hetzelfde verhaal maar dan om me beter te melden en aan te geven dat ik maandag weer van start zal gaan. vervolgens wordt ik maandag gebeld dat ik nog op ziek sta en of ik al beter ben. Dat tot daar aan toe en er wordt mij verteld dat ik weer beter gemeld ben. Vervolgens weer door iemand anders gebeld dat ik nog op ziek sta. Ik geef aan dat ik nu al 2 keer heb gemeld dat ik weer aan het werk ben, maar dat ''is iet mogelijk want dan was het wel weer gemeld, dus dat was niet Adecco die mij gebeld heeft''. Ook nog arrogant dus...

  Je ingevulde werkuren verdwijnen ook magisch als je loon verhoogd wordt. Je verlofuren verdwijnen ook als je contract veranderd, ga er niet van uit dat je dan geld voor je verlof krijgt want die uren krijg je (misschien) pas 8 weken later terug.

  Sterke punten
  Vriendelijk aan het begin.

  Zwakke punten
  - onduidelijk
  - slordig
  - onprofessioneel
  - slecht te bereiken

  slecht

  Eenmaal aangekomen vriendelijk ontvangen. Een jongen die stage liep hielp mij met een profiel schetsen. Na een gesprek werd mijn cv aangeboden bij bedrijven. Na het gesprek nooit meer iets gehoord. Inmiddels een hele goede baan gevonden. Jammer van de ervaring. Voor mij tijdverspilling geweest en niet netjes.

  Sterke punten
  Aardige ontvangst

  Zwakke punten
  Slechte behandeling na het gesprek. Nooit meer iets gehoord.

  Als je denkt dat het niet slechter kan dan heb je adecco nog

  Een uitzendbureau dat niks op orde heeft. Komen afspraken niet na en hebben geen idee wat ze aan het doen zijn. Ronduit geen aanrader.

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na. Verwachten alles van jou maar vervolgens maken hun er zelf een zooitje van. Waardeloos bedrijf


Bezoek Adecco

Schrijf je eigen review