Walters People - 7 Reviews

Last updated: 7 november 2018
Walters People Logo

11.1% aanbevolen, 7 Reviews

  1. Walters People
  2. Over Walters People
  3. Wat Walters People anders maakt
  4. Walters People Reviews
  5. Schrijf ook een review over Walters People

Niet tevreden over Walters People? Probeer dan eens Experis.

Walters People

Walters People specialist in finance en business support. Dit uitzendbureau is een specialist in recruitment voor tijdelijk en permanente financiële en ondersteunende functies. Bekijk de vacatures of lees meer over de diensten van Walters People op de website.

De kracht en het succes van uitzendbureau Walters People is het directe resultaat van de passie, energie en gedrevenheid van de consultants. Het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat een korte periode is wat hen motiveert. De gespecialiseerde consultants zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring in finance, business support en werving en selectie.

Walters People Details

Hits: 342

URL: http://www.walterspeople.nl/

Categorieën: Gespecialiseerde Uitzendbureaus

Reviews: 7

Over Walters People

Walters People is de specialist op het gebied van bemiddeling van zowel tijdelijke als vaste medewerkers binnen de financiële en business support vacatures. Het is het doel van dit uitzendbureau om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden. De perfecte kandidaat voor opdrachtgevers en de meest passende baan voor werkzoekenden die zich bij Walters People hebben aangemeld.

Walters People is actief in landen zoals België, Frankrijk, Nederland en Spanje. In Nederland ligt de focus van het uitzendbureau in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Wat Walters People anders maakt

De mensen bij Walters People zijn specialisten. Dankzij de sterke specialisatie heeft specifieke arbeidsmarkt en branchekennis over de posities waarvoor zij werven. Hierdoor kan dit uitzendbureau hun klanten van optimaal advies voorzien en de juiste kandidaten voorstellen.

Walters People werkt niet op basis van individuele commissies. Hierdoor hebben klanten van dit uitzendbureau toegang tot al de kandidaten en werken de consultants samen om de beste match tussen werkgever en kandidaat te vinden.

Het uitzendbureau werkt snel en goed. Binnen 24 uur krijg je van het uitzendbureau de juiste kandidaat voorgesteld. Het verzorgen van een snelle en hoogwaardige dienstverlening is wat Walters People motiveert en daarmee willen zij zich onderscheiden. De hoogopgeleide consultants worden intensief getraind door een ervaren management team.

Walters People is kandidaatgericht. Dat betekent dat kandidaten centraal staan bij dit uitzendbureau. Alle consultants nemen gemiddeld 8 interviews per week af op het kantoor. Vervolgens trekken zij voor elke kandidaat die aan u wordt voorgesteld minimaal twee referenties na. De kandidaten in het netwerk zijn persoonlijk bekend bij het uitzendbureau. Tevens zijn hun kwaliteiten en ambities bekend. Kandidaten worden daarnaast getest op kennis, talen en vaardigheden. Zij krijgen van Walters People intensieve begeleiding en kunnen via de Walters People Academy kosteloos workshops volgen om zich te blijven ontwikkelen.


Walters People reviews (7):

Walters People - slechte ervaringen met walters people

0

Review:
Helaas kan ik bovenstaande reviews alleen maar beamen.
Heb sinds de oprichting van Walters People al ruim 70 tot 80 keer gereageerd op passende vacatures, maar nooit uitgenodigd voor een intakegesprek, laat staan voorgesteld.
Ze zeiden ook dat vijftigplussers een eerlijke kans zouden krijgen, maar ik ben er inmiddels wel achter dat dit helemaal niet het geval is. Laatst op een passende vacature gereageerd, die heel mooi aansloot op mijn wensen, ambities en ervaring. Ik heb de rekruiter Inge van Heesch gebeld, maar madame nam niet eens de moeite om even mijn cv erbij te pakken en de vacature door te spreken.
Bits en kortaf was de toonzetting. Daarna niks meer gehoord van deze arrogante recruiter. Het is net een frikadelleportiek: je stopt je cv erin en als die er na een week nog niet is uitgehaald is die automatisch geexpireerd.
Je blijft dus aan een dood paard trekken

Sterke punten:
Ze blijven volharden in hun werkwijze: liefst kandidaten met 2 tot 5 jaar werkervaring (ervaren starters) en kandidaten met 5 tot max tien jaar werkervaring( ja leeftijdsdiscrimatie dus) met de ervaring van een vijftigjarige en een het minimumloon van een 18 jarige. En dat in een markt waarin de economie floreert en er een tekort is aan goed (financieel) personeel. Bij hun dus blijkbaar niet, want ze selecteren nog wel even door tot ze hun wenskandidaatje hebben. Erg knap dus.

Zwakke punten:
Arrogante recruiters met een dedaine houding naar ervaren kandidaten boven de veertig. Slechte communicatie. Geen terugkoppeling. Imagebuilding met een hoop bla bla bla op de website, recruiters met tandpastasmiles, die het geen moment waar kunnen maken.

sander beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Walters People - Slecht slecht slecht

0

Review:
Wat een slecht werving en selectiebureau! Ze bellen of mailen NOOIT terug. Je kunt gewoon geen contact met ze krijgen... Slecht!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
bellen en mailen nooit terug

Joanna beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Walters People - Wat een slecht bureau

0

Review:
Ik heb in eerste instantie een leuke intake gehad met een medewerker van Walters People. We hebben een uur gesproken en alles doorgenomen. Daarna niks meer van ze vernomen. Als je ze belt omdat ze functies hebben die perfect aansluiten op je werkervaring en profiel zijn ze niet bereikbaar. Verschillende malen gebeld en gemaild, je krijgt gewoon geen antwoord. Zou überhaupt niet meer via zo een bureau willen werken!! Onprofessioneel!

Sterke punten:
Ze hebben goede en leuke intake gesprekken maar that's it!

Nvt beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Walters People - Eerst doen dan denken mentaliteit: Ongeorganiseerd

0

Review:
Ze hadden een functie voor mij en daarom uitgenodigd voor een gesprek. Eenmaal aangekomen bij het gesprek werden mij vragen op een denigerende manier gesteld, waarvan ze het antwoord wel wist als ze mijn CV had had gelezen (Die notabene recht voor haar neus lag). Ook zeiden ze dat de functie eigenlijk niks voor mij was.

Uiteindelijk zouden ze mij toch voorleggen. Een week later mail ik voor een update, blijkt dat ze het toch niet hebben voorgelegd. Ze hadden wel een andere functie voor mij, info zou mee gestuurd worden in de bijlage. Maar bijlage ontbrak. Zeer ongeorganiseerd!

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Ongeorganiseerd, denigerend en komen afspraken niet na.

G E beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Walters People - Slechte organisatie

0

Review:
Maken afspraken die ze nimmer nakomen. Gesprekken voeren zonder iets te kunnen betekenen. Ondanks enthousiasme, nooit meer van zicht laten horen.

Klopte bedrijf. Puur database vullen.

Sterke punten:
Geen sterke punten.

Zwakke punten:
Puur oplichterij.

K. Van ess beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Walters People - Leuke organisatie maar kunnen nooit wat voor je be

0

Review:
Ooit een leuk 1e gesprekje gehad bij Walters People en daarna om het half jaar is een telefoontje hoe het met je gaat en of ze nog wat voor je kunnen betekenen.

Als je inderdaad vraagt dat ze wat voor je gaan zoeken hoor je nooit meer wat van deze mensen, als je zelf reageert op een functie hoor je na 2 weken dat je niet geschikt bent en als je vraagt waarom krijg je wederom hier ook geen antwoord op. Waardeloze organisatie.

Sterke punten:
vriendelijk

Zwakke punten:
Kunnen niks voor je betekenen. Veel beloven en niks geven doe een gek in vreugde leven.

Richard va beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Walters People - Hullen zich in stilzwijgen

0

Review:
Een leuke baan gezien en daarop gereflecteerd. Ontvangstbevestiging ontvangen onder meer met de mededling wanneer je binnen 14 dagen niets hebt gehoord je bent afgewezen.

Na een paar dagen een reactie van de recruiter, waaruit een kennismakingsgesprek volgde.
Om voorgesteld te kunnen worden had zij een referent nodig. Gezegd dat ik eerst om toestemming ging vagen alvorens gegevens door te sturen.
Gegevens later ontvangen en doorgegeven aan recruiter.

Een week later gebeld want ik hoorde niets meer. Telefoon ging gelijk naar voicemail, deze ingesproken.
De volgende dag via de receptie geprobeerd en zij zou een mail sturen naar de recruiter.

Eind van de week, want het bleef wederom angstvallig stil; weer gebeld. Via de receptioniste vernam ik dat niemand aanwezig was vanwege een bedrijfsuitje.
(gezien mijn bedroevende resultaten vraag je je dan toch af waarvan dat wordt gefinancieerd...)

Begin tweede week weer gebeld. De receptioniste kon de recruiter niet vinden in haar systeem...
Later vernam ik van de receptioniste dat zij had gehoord via haar manager dat de recruiter door het gebouw wandelde. Zij adviseerde om een mail te sturen.
Tegen beter weten in dit wederom gedaan.

Tot op heden taal toch teken vernomen van de recruiter.

Sterke punten:
Zijn er niet.

Zwakke punten:
Telefoon gaat geijk over naar voicemail.
Reageert totaal NIET op emailen en/of voicemailberichten.

A.N. beveelt Walters People NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Walters People

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Walters People aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Walters People aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Walters People