Wij leveren al meer dan 13 jaar horecastudenten aan een groot aantal partijen in Nederland. Daarbinnen maken wij een onderscheid tussen evenementenpersoneel, (bedrijfs)cateringpersoneel en exclusief horecapersoneel.

T&E Groep Reviews

  • Ik zag een advertentie om te kunnen werken op het AMF in de Arena, ik daarop gereageerd en kwam zo bij T&E terecht. Nergens naar gevraagd en wat mijn werkervaring is, ik zou dus ook een slaapplek daar krijgen want het AMF was van 21 tot 7 en om daarna naar huis te rijden is niet te doen, ze hadden dus iets voor mij geregeld. Toen ik daar aankwam zag ik dat ik dus de hele avond patat moest bakken, nog nooit gedaan en dat is mij vooraf niet verteld. Na een avond stuntelen met het bakken kon ik naar mijn slaapplek gaan wat dus niet was geregeld door T&E. Gelukkig veilig thuisgekomen, maar als je na 1x zulke afspraken niet nakomt is de kous vol voor mij. Ook toen ik ging navragen hoe het zat met mijn loon en of er loonheffing werd ingehouden reageerde er niemand. Dus achteraf voor 10 uur werken 30,50 gekregen aangezien er loonheffing werd ingehouden zonder het te melden. Oftewel als je lekker van onduidelijkheid houdt raad ik je dit bedrijf zeker aan, lekker gewerkt pik!

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Onduidelijk
    Nemen letterlijk iedereen aan
    Komen afspraken niet na
    Zeggen niks over je loon
    Slechte communicatie

    Door Corne.B op 21 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een korte samenvatting: ze houden zich niet aan gemaakte afspraken. Je werkt bijv voor 150% en dan krijg je 100%.

    Wat voor mij de deur dicht deed was 60 uur werken op Defcon in 4 dagen.je slaapt dan op de camping in de middle of nowhere en wordt na het evenement terug gependeld naar Utrecht. Hadden ze geen busjes meer kunnen regelen en moest je het maar uitzoeken met je tent en spullen.

    Of: gewerkt in Duitsland op Rock am ring. Moest ik de benzinekosten voorschieten heen en terug voor een 8 persoonsbus. Maanden op moeten wachten. Bonnen 'kwijt'.

    Sterke punten
    Leuke diensten op leuke evenementen.

    Zwakke punten
    - afspraken worden niet nagekomen.
    - controleren personeel niet eens
    - betalen niet correct uit.

    Door Paul Peters op 7 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na een moeilijke aanloop met T&E, zie een eerdere review van mij, is alles nu wel goed geregeld.
    In het verleden heb ik heel wat problemen gekend op het gebied van communicatie en contact met T&E.
    Maar uiteindelijk is er binnen T&E op het gebied van communicatie en contact een flinke verbetering doorgevoerd Alles wordt nu keurig geregeld, en als er dan toch nog wat is, is dit bespreekbaar en worden problemen daadkrachtig aangepakt en zo nodig opgelost. Ik durf te zeggen dat we veel van elkaar hebben geleerd, en dat het onderlinge respect nu zeker aanwezig is.

    Sterke punten
    Hebben toegegeven dat er in het verleden zaken verkeerd zijn gegaan, hebben beterschap beloofd. En zijn dit ook nagekomen. Hebben op een zeer positieve manier het personeelsbeleid verbeterd.

    Zwakke punten
    Wat mij betreft zijn die opgelost

    Door Hans op 30 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • T&E is een verschrikkelijk slechte uitzendbureau. Het is intern een chaos, en de relatie met de uitzendkrachten is niet goed. Er wordt over het algemeen slecht gecommuniceerd, beloftes niet nagekomen die eigenlijk wel nagekomen moeten worden, veel te laat uitbetaald (1 maand!), er wordt bijna niet gereageerd op mailtjes en als je belt dan lijkt het alsof ze niets met je te maken willen hebben. Kortom: een ramp.

    Sterke punten
    Je krijgt uiteindelijk geld (al moet je dit soms zelf bewerkstelligen)

    Zwakke punten
    Slechte communicatie
    Geen respect voor uitzendkrachten
    Slechte planning
    Asociale houding van de eigen werknemers
    Intern een chaos

    Door Ersan Gulum op 8 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nog nooit voor zo'n slecht uitzendbureau gewerkt.
    Ik werk fulltime, 38u/week bij Hornbach.
    Leuk werk maar ik stop met werken voor T&E
    Op gebouwde vakantie uren worden standaard uitbetaald, ook als je langer tijd ergens werkt. Zit dus het beloofde salaris meegerekend.Salaris valt dus nog meer tegen als je uren wilt opsparen voor een paar dagen vrij ! Want je vakantiegeld zit daar ook bij!
    Communicatie is bijzonder slecht, Of ziekte dagen, op de 1e "ziekdag" die voor je zelf is, worden doorbetaald met 90% vraag ik mij na het ontvangen van mijn laatste salaris ook af.
    Uitbetaling vind plaats tussen de 15e en 20e van de volgende maand!
    Heb zelf kunnen regelen voor iedereen bij hornbach, die voor T&E werkt,om de keuze te hebben om vrije uren op te bouwen. Uitbetalen mag niet, als fulltimer moeten de eerste 20 dagen aan vrije uren opgebouwd worden, hier heb je wettelijk recht op. Alleen boventallige uren mogen, en dan alleen in overleg en op verzoek werknemer worden uitbetaald!. Maar standaard blijven ze vrije uren uitbetalen!

    Sterke punten
    Nog niet ontdekt

    Zwakke punten
    Zie mijn review

    Door Hans op 16 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Aangenomen als counter manager in de Kuip.

    Feyenoord speelde europees voetbal, waarvan de wedstrijddagen doordeweeks zijn. Nu bleek ik achteraf geen aanspraak te krijgen op reiskostenvergoeding, omdat T&E niet doordeweeks de reiskosten vergoed.

    Bij mijn intake werd duidelijk verteld dat reiskosten vergoed werden. Nu heb ik vele malen voor niets gewerkt, aangezien de reiskosten gelijk stonden aan mijn loon.

    Schandalig slecht uitzendbureau!

    Sterke punten
    Studenten onder valse voorwenselen lokken

    Zwakke punten
    Studenten onder valse voorwenselen lokken
    Geen duidelijkheid verschaffen
    Slecht bereikbaar

    Door Arthur op 15 december 2015 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je zou denken leuk: werken op festivals, feestjes, evenementen en beurzen. Dit met veel studenten en een, wat lijkt, aardig goed salaris.
    Niets is minder waar bij Uitzendbureau T

    Zwakke punten
    - niet uitbetaald krijgen
    - uren worden niet correct opgeschreven
    - loonstroken met verkeerde informatie
    - geen medewerking van het uitzendbureau
    - behandelt studenten slecht

    Door MK. op 1 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • -Geen reactie op mails of telefoon ook niet op klachten
    -Beloftes niet nakomen
    -Fouten in de planning waardoor ik meerdere malen op de verkeerde locatie stond
    -Fouten in urenregistratie

    T&E neemt ook mensen aan zonder ze ooit gezien of gesproken te hebben. Je kunt een kopie van je legitimatie sturen een contract tekenen en per mail weer opsturen. En dan kan je zo aan het werk..

    Ik raad werknemers af om voor dit bedrijf te werken en ik raad vooral bedrijven af om samen te werken met T&E want je weet niet welke medewerkers je krijgt. Zij kennen ze zelf namelijk ook niet.

    Door anoniem op 20 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het werk wat je via T&E kunt doen is best leuk: Catering op grote festivals en evenementen. Maar daar is dan ook alles mee gezegd.
    De organisatie laat te wensen over. Je krijgt tientallen mailtjes over dezelfde diensten terwijl je al lang staat ingeschreven. Je moet 45 minuten voor je dienst op een festival aanwezig zijn, voor niets. De communicatie verloopt heel stroef.
    Ze selecteren niet echt bij het solliciteren, waardoor je soms met de grootste malloten moet werken. Daarnaast wordt er heel slecht op e-mails gereageerd, behalve als je mailt voor een dienst, dan zijn ze heel snel.
    Je krijgt maar 7,60 reiskostenvergoeding en ook nog slecht betaald.

    Sterke punten
    Leuke werkzaamheden

    Zwakke punten
    Communicatie is slecht
    Teveel e-mails
    Weinig reiskostenvergoeding
    Laag salaris

    Door Anouk op 12 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Om te beginnen is er vanaf dag 1 al van alles mis gegaan, dan heb ik het vooral over communicatie naar de werknemer toe. Er wordt zo slecht gecommuniceerd en het is echt een zooitje binnen het bedrijf zelf. De directeur doet er ook vrij weinig aan. Ik heb VEEL te weinig uitbetaald gekregen. Ze zeggen dat je de declaratie van je reiskosten binnen 5 dagen nadat je gewerkt hebt op moet sturen en vervolgens gaat er bij hun ALLES mis en is het zogenaamd niet binnen gekomen. Ze beloven je allemaal bonussen en vervolgens beweren zij dat je er geen recht op hebt of minder dat dat zij hebben beloofd. Ook als je achter je salaris aangaat moet je honderdduizend keer bellen en zijn ze alles behalve behulpzaam of vriendelijk. Zo kan ik nog heel veel dingen opnoemen wat er allemaal mis gaat en wat voor een kut bedrijf het is. Al met al GA HIER NIET WERKEN ALLEEN MAAR HOOFDPIJN!!!!!!!

    Sterke punten
    Geen enkel punt

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen, geen vriendelijkheid, komen afspraken niet na, geen communicatie, niet behulpzaam, zeer slecht bereid om te helpen iets op te lossen, alles gaat mis, niks is op orde, mails worden niet beantwoord, niks wordt goed bijgehouden, slechte uitbetaling en zo kan ik nog wel even doorgaan

    Door Nena op 12 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • gewerkt op Sensation & Dominator en vervolgens krijg je je salaris niet gestort.
    en is er vervolgens ook slordig met je persoonlijke gegevens omgegaan.
    je wordt van de kast naar de muur gestuurd.erg slordig!.

    zo slordig dat ik me gewerkte dagen niet uitbetaald krijg.

    Het ergste zijn de slechte arbeidsvoorwaarden.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Slordigheid
    Geen uitbetaling van je loon krijgen
    En kutte met de administratie

    Door Ahmet op 21 augustus 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek T&E Groep

Schrijf je eigen review