Wij leveren al meer dan 13 jaar horecastudenten aan een groot aantal partijen in Nederland. Daarbinnen maken wij een onderscheid tussen evenementenpersoneel, (bedrijfs)cateringpersoneel en exclusief horecapersoneel.

T&E Groep Reviews

  Waardeloos uitzendbureau

  Het lijkt wel een clubje malloten dat daar werkt. Communicatie is/gaat waardeloos. Ze behandelen je daar alsof je gek bent en doen maar wat... Ik adviseer iedereen om vooral NIET voor dit uitzendbureau te werken...

  Sterke punten
  NIET aanwezig

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Exit

  T&E is failliet

  Vaag bedrijf

  Ik zag een advertentie om te kunnen werken op het AMF in de Arena, ik daarop gereageerd en kwam zo bij T&E terecht. Nergens naar gevraagd en wat mijn werkervaring is, ik zou dus ook een slaapplek daar krijgen want het AMF was van 21 tot 7 en om daarna naar huis te rijden is niet te doen, ze hadden dus iets voor mij geregeld. Toen ik daar aankwam zag ik dat ik dus de hele avond patat moest bakken, nog nooit gedaan en dat is mij vooraf niet verteld. Na een avond stuntelen met het bakken kon ik naar mijn slaapplek gaan wat dus niet was geregeld door T&E. Gelukkig veilig thuisgekomen, maar als je na 1x zulke afspraken niet nakomt is de kous vol voor mij. Ook toen ik ging navragen hoe het zat met mijn loon en of er loonheffing werd ingehouden reageerde er niemand. Dus achteraf voor 10 uur werken 30,50 gekregen aangezien er loonheffing werd ingehouden zonder het te melden. Oftewel als je lekker van onduidelijkheid houdt raad ik je dit bedrijf zeker aan, lekker gewerkt pik!

  Sterke punten
  Helemaal niks

  Zwakke punten
  Onduidelijk
  Nemen letterlijk iedereen aan
  Komen afspraken niet na
  Zeggen niks over je loon
  Slechte communicatie

  Afrader

  Een korte samenvatting: ze houden zich niet aan gemaakte afspraken. Je werkt bijv voor 150% en dan krijg je 100%.

  Wat voor mij de deur dicht deed was 60 uur werken op Defcon in 4 dagen.je slaapt dan op de camping in de middle of nowhere en wordt na het evenement terug gependeld naar Utrecht. Hadden ze geen busjes meer kunnen regelen en moest je het maar uitzoeken met je tent en spullen.

  Of: gewerkt in Duitsland op Rock am ring. Moest ik de benzinekosten voorschieten heen en terug voor een 8 persoonsbus. Maanden op moeten wachten. Bonnen 'kwijt'.

  Sterke punten
  Leuke diensten op leuke evenementen.

  Zwakke punten
  - afspraken worden niet nagekomen.
  - controleren personeel niet eens
  - betalen niet correct uit.

  T&E, nu wel oke

  Na een moeilijke aanloop met T&E, zie een eerdere review van mij, is alles nu wel goed geregeld.
  In het verleden heb ik heel wat problemen gekend op het gebied van communicatie en contact met T&E.
  Maar uiteindelijk is er binnen T&E op het gebied van communicatie en contact een flinke verbetering doorgevoerd Alles wordt nu keurig geregeld, en als er dan toch nog wat is, is dit bespreekbaar en worden problemen daadkrachtig aangepakt en zo nodig opgelost. Ik durf te zeggen dat we veel van elkaar hebben geleerd, en dat het onderlinge respect nu zeker aanwezig is.

  Sterke punten
  Hebben toegegeven dat er in het verleden zaken verkeerd zijn gegaan, hebben beterschap beloofd. En zijn dit ook nagekomen. Hebben op een zeer positieve manier het personeelsbeleid verbeterd.

  Zwakke punten
  Wat mij betreft zijn die opgelost

  T&E is met afstand het slechtste uitzendbureau van Nederland

  T&E is een verschrikkelijk slechte uitzendbureau. Het is intern een chaos, en de relatie met de uitzendkrachten is niet goed. Er wordt over het algemeen slecht gecommuniceerd, beloftes niet nagekomen die eigenlijk wel nagekomen moeten worden, veel te laat uitbetaald (1 maand!), er wordt bijna niet gereageerd op mailtjes en als je belt dan lijkt het alsof ze niets met je te maken willen hebben. Kortom: een ramp.

  Sterke punten
  Je krijgt uiteindelijk geld (al moet je dit soms zelf bewerkstelligen)

  Zwakke punten
  Slechte communicatie
  Geen respect voor uitzendkrachten
  Slechte planning
  Asociale houding van de eigen werknemers
  Intern een chaos

  Slechtste uitzendbureau om voor te werken

  Nog nooit voor zo'n slecht uitzendbureau gewerkt.
  Ik werk fulltime, 38u/week bij Hornbach.
  Leuk werk maar ik stop met werken voor T&E
  Op gebouwde vakantie uren worden standaard uitbetaald, ook als je langer tijd ergens werkt. Zit dus het beloofde salaris meegerekend.Salaris valt dus nog meer tegen als je uren wilt opsparen voor een paar dagen vrij ! Want je vakantiegeld zit daar ook bij!
  Communicatie is bijzonder slecht, Of ziekte dagen, op de 1e "ziekdag" die voor je zelf is, worden doorbetaald met 90% vraag ik mij na het ontvangen van mijn laatste salaris ook af.
  Uitbetaling vind plaats tussen de 15e en 20e van de volgende maand!
  Heb zelf kunnen regelen voor iedereen bij hornbach, die voor T&E werkt,om de keuze te hebben om vrije uren op te bouwen. Uitbetalen mag niet, als fulltimer moeten de eerste 20 dagen aan vrije uren opgebouwd worden, hier heb je wettelijk recht op. Alleen boventallige uren mogen, en dan alleen in overleg en op verzoek werknemer worden uitbetaald!. Maar standaard blijven ze vrije uren uitbetalen!

  Sterke punten
  Nog niet ontdekt

  Zwakke punten
  Zie mijn review

  Valse voorwenselen

  Aangenomen als counter manager in de Kuip.

  Feyenoord speelde europees voetbal, waarvan de wedstrijddagen doordeweeks zijn. Nu bleek ik achteraf geen aanspraak te krijgen op reiskostenvergoeding, omdat T&E niet doordeweeks de reiskosten vergoed.

  Bij mijn intake werd duidelijk verteld dat reiskosten vergoed werden. Nu heb ik vele malen voor niets gewerkt, aangezien de reiskosten gelijk stonden aan mijn loon.

  Schandalig slecht uitzendbureau!

  Sterke punten
  Studenten onder valse voorwenselen lokken

  Zwakke punten
  Studenten onder valse voorwenselen lokken
  Geen duidelijkheid verschaffen
  Slecht bereikbaar

  Oneerlijk zijn, daar zijn ze goed in

  Je zou denken leuk: werken op festivals, feestjes, evenementen en beurzen. Dit met veel studenten en een, wat lijkt, aardig goed salaris.
  Niets is minder waar bij Uitzendbureau T

  Zwakke punten
  - niet uitbetaald krijgen
  - uren worden niet correct opgeschreven
  - loonstroken met verkeerde informatie
  - geen medewerking van het uitzendbureau
  - behandelt studenten slecht

  nog nooit zoiets meegemaakt

  -Geen reactie op mails of telefoon ook niet op klachten
  -Beloftes niet nakomen
  -Fouten in de planning waardoor ik meerdere malen op de verkeerde locatie stond
  -Fouten in urenregistratie

  T&E neemt ook mensen aan zonder ze ooit gezien of gesproken te hebben. Je kunt een kopie van je legitimatie sturen een contract tekenen en per mail weer opsturen. En dan kan je zo aan het werk..

  Ik raad werknemers af om voor dit bedrijf te werken en ik raad vooral bedrijven af om samen te werken met T&E want je weet niet welke medewerkers je krijgt. Zij kennen ze zelf namelijk ook niet.

  Jammer

  Het werk wat je via T&E kunt doen is best leuk: Catering op grote festivals en evenementen. Maar daar is dan ook alles mee gezegd.
  De organisatie laat te wensen over. Je krijgt tientallen mailtjes over dezelfde diensten terwijl je al lang staat ingeschreven. Je moet 45 minuten voor je dienst op een festival aanwezig zijn, voor niets. De communicatie verloopt heel stroef.
  Ze selecteren niet echt bij het solliciteren, waardoor je soms met de grootste malloten moet werken. Daarnaast wordt er heel slecht op e-mails gereageerd, behalve als je mailt voor een dienst, dan zijn ze heel snel.
  Je krijgt maar 7,60 reiskostenvergoeding en ook nog slecht betaald.

  Sterke punten
  Leuke werkzaamheden

  Zwakke punten
  Communicatie is slecht
  Teveel e-mails
  Weinig reiskostenvergoeding
  Laag salaris

  SLECHT BEDRIJF

  Om te beginnen is er vanaf dag 1 al van alles mis gegaan, dan heb ik het vooral over communicatie naar de werknemer toe. Er wordt zo slecht gecommuniceerd en het is echt een zooitje binnen het bedrijf zelf. De directeur doet er ook vrij weinig aan. Ik heb VEEL te weinig uitbetaald gekregen. Ze zeggen dat je de declaratie van je reiskosten binnen 5 dagen nadat je gewerkt hebt op moet sturen en vervolgens gaat er bij hun ALLES mis en is het zogenaamd niet binnen gekomen. Ze beloven je allemaal bonussen en vervolgens beweren zij dat je er geen recht op hebt of minder dat dat zij hebben beloofd. Ook als je achter je salaris aangaat moet je honderdduizend keer bellen en zijn ze alles behalve behulpzaam of vriendelijk. Zo kan ik nog heel veel dingen opnoemen wat er allemaal mis gaat en wat voor een kut bedrijf het is. Al met al GA HIER NIET WERKEN ALLEEN MAAR HOOFDPIJN!!!!!!!

  Sterke punten
  Geen enkel punt

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen, geen vriendelijkheid, komen afspraken niet na, geen communicatie, niet behulpzaam, zeer slecht bereid om te helpen iets op te lossen, alles gaat mis, niks is op orde, mails worden niet beantwoord, niks wordt goed bijgehouden, slechte uitbetaling en zo kan ik nog wel even doorgaan

  Klacht slordigheid en geen uitbetaling van gewerkte dagen

  gewerkt op Sensation & Dominator en vervolgens krijg je je salaris niet gestort.
  en is er vervolgens ook slordig met je persoonlijke gegevens omgegaan.
  je wordt van de kast naar de muur gestuurd.erg slordig!.

  zo slordig dat ik me gewerkte dagen niet uitbetaald krijg.

  Het ergste zijn de slechte arbeidsvoorwaarden.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Slordigheid
  Geen uitbetaling van je loon krijgen
  En kutte met de administratie

Bezoek T&E Groep

Schrijf een review