Uitzendbureau Actief Werkt!

Uitzendbureau Actief Werkt! Schrijf je direct online in Uitzendbureau Actief Werkt! ✓ De leuke vacatures in jouw buurt ✓ Meer dan 120 inschrijflocaties ✓ Online solliciteren ✓ Schrijf je nu in!

Uitzendbureau Actief Werkt! Reviews

  Rotzooi

  Uitzendbureau zonder visie.
  Geen reactie bij benadering.
  Linda Stammen, wanneer je voor mij zou werken had je ontslag gehad.

  Zwakke punten
  Geen reactie bij benadering.

  105€ Belasting per week?

  105€ van mijn loon afgehaald. Kan dat de belasting zijn van 39 uur + 5 overuren?
  Controleer jouw loonstroken als je via Actief werkt. Vooral als je bij Dohler werkt. Geen vertrouwen meer

  Zwakke punten
  103€ belasting per week. Maar wie gelooft?

  GEEN HULP

  Ik werk al maanden bij Dohler in Oosterhout via Actiefwerkt. Er is nooit iets voor mij gedaan buiten basis dingen. Uitzendbureau zijn is niet alleen achter de computer zitten en gelden overmaken. Er horen andere verantwoordlijkheden bij waardoor ze het geld over ons verdienen. Als deze niet worden gedaan dan is 1ster ook teveel voor zo n uitsendbureau

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Geen verdediging voor uitzendkrachten
  Geen goed zorg

  Uitzendbureau Aktief

  Slechte communicatie reageren niet op mails die je ze stuurt.\\r\\nErg arrogant zijn ze want zij bepalen wel even of je geschikt bent voor een functie.\\r\\nDit is de tweede keer in een paar jaar tijd dat ze ze niet reageren als je hebt gesolliciteerd.\\r\\nDit allemaal gaat over Aktief in Weert.\\r\\nAdvies?Absoluut niet met ze in zee gaan

  Sterke punten
  Enigste sterke punt is dat ze nergens op reageren

  Zwakke punten
  Reageren nergens op .\\r\\nEn denken te bepalen wat het beste voor je is.

  Belachelijke communicatie

  Was blij dacht een baan gevonden te hebben.maar nee blijven gewoon niet in contact met je.. ben al vanaf 12 oktober op antwoord en codes aan het wachten.er word niet eens gereageerd op mijn mails .meerdere verstuurd .maar niks . Een andere meid van een ander district aangesproken,hele aardige meid reageert ook snel. Maar die van mijn district gewoon 0 contact .. rare manier om mensen te trekken.ben ook wel klaar met dat wachten.heb in het verleden voor veel uitzendbureaus gewerkt ,ben nog nooit zo raar behandeld ..

  Zwakke punten
  Niet reageren op mails ,gewoon slecht in contact staan

  zeer slecht bedrijf

  Ga niet met ze in zee want zodra je ziek bent krijg je alleen de uren die op je contract staan. Bij de andere krijg je minimaal 70%. Kijk uit want xe hebben een cao van de Romeinen of nog ouder

  Zwakke punten
  zeer slechte opvang wanneer je iets hebt. Pas op met dit contract. Teken niet wanneer je iets hebt betalen maar 8 uur per maand uit.. Onderteken geen contract onder de 160 per maand. u BENT GEWAARSCHUWD

  Misleiding en aan het lijntje houden

  Mijn contract was aflopen door corona,
  Toen Heb ik tegen de desbetreffende persoon gezegd die daar over ging dat ze al mijn betalingen die ik nog tegoed had zou moeten ontvangen zoals vakantiegeld, normale salaris.

  Daardoor hoorde ik een transitievergoeding te krijgen en heb ik dat met mijn contactpersoon proberen te bespreken maar die was op vakantie en de mensen die op dst moment aanwezig waren zeiden dat dir vergoeding niet een bestond terwijl het in de wet gaat.

  Ik heb net te laat ingegrepen omdat ik op hun antwoord zat te wwchtem ennu heb ik volgens hun nergens meer recht op maar ze deden voorheen ofdat het helemaal niet bestond.

  Dus actief werkt zijn misleiders die net doen alsof hun neus bloed en legt dr verantwoordelijkheid bij dr werknemer terwijl het de werkgever is die hier verantwoordelijk voor is

  Sterke punten
  ——-

  Zwakke punten
  - altijd op vakantie
  - geen duidelijke antwoorden
  - geen duidelijke intructies
  - geen verantwoording nemen
  - veel praten en weinig doen

  Zeer slecht bedrijf

  Heb in de ochtend via een bekende vacature site gereageerd op een functie waarbij door gelinkt werd naar Actief Werkt. De vacature was er die dag opgezet. In de middag was de vacature niet meer actief. Hoe raar is dat.. Dat heet nou een "Lokkertje" ... Om de sollicitatie af te ronden, moest je een account aanmaken bij Actief Werkt en dat is ook raar... Je solliciteert op 1 functie en dat wil helemaal niet zeggen dat je op site naar werk wilt zoeken. Vervolgens heb ik gekeken naar deze reviews, heel slecht dus. Daarna op de site van de officiële werkgever gekeken en daar stond de vacature niet vermeld. Ik heb [email protected] een mail gestuurd om de reden van bovenstaand te weten te komen en om de sollicitatie terug te trekken en tevens mijn aangemaakte account op de vacature site van Actief Werkt te laten deblokkeren. Dat je dat zelf ook niet offline kunt zetten is echt vreemd. Heb NOOIT een ANTWOORD ontvangen. Mensen..... Als er via een vacature site door gelinkt wordt naar Actief Werkt... SLA HET OVER en GA NIET REAGEREN OP DE VACATURE. Hier gaat het blijkbaar niet om de mensen, maar alleen maar mensen te krijgen op hun eigen vacature site. Als dit al het begin is, hoe er met mensen omgegaan wordt...., dan moet je er zeker niet gaan werken.... Het is een officieel bedrijf, maar het hanteert OPLICHTINGSPRAKTIJKEN !! SLA DEZE UITZENDORGANISATIE OVER !!!!! Er zijn echt wel meer uitzendorganisaties om voor te werken.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES (COMMUNICATIE, MANIER VAN MENSEN WERVEN)

  Helaas

  Had een leuke vacature op hun site gezien. Gesolliciteerd, en werd een paar dagen later gebeld om een afspraak te maken voor een intake gesprek. 5 minuten voordat ik het intakegesprek had, werd ik gebeld dat de vacature inmiddels ingevuld is en dat het geen zin had om nog een intakegesprek te voeren. Ik neem aan dat je als intercedent een kandidaat niet als een nummertje behandelt. Wie weet stond ik open voor een andere openstaande vacature bij jullie. Daarnaast is het nooit zonde om alsnog een intakegesprek te voeren, je leert de kandidaat kennen en wie weet kunnen we in de toekomst wél iets voor elkaar betekenen. Het zou echt niet zo moeten zijn, dat omdat de vacature inmiddels ingevuld is, dat ik er dan niet meer toe doe. Ik snap dat intercedenten/recruiters het op dit moment heel druk hebben, maar je gaat voorbij aan je doel. Niet heel commercieel dus.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Beloven om terug te bellen en dat niet doen;
  - Als kandidaat word je als een nummertje behandelt.

  slecht! betaligen kloppen niet

  zeer slecht uitzendbureau! wekelijks gaat het fout met betalingen. dus mocht je voor hun werken controller je loonstrook ALTIJD! want het is altijd hoe toevallig ook in hun voordeel

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  salaris klopt 9 van 10 keer niet

  Slechtste uitzendbureau ever!

  Wat je ook doet, GA NIET VOOR DIT UITZEND BUREAU WERKEN!!

  Je verwacht vaak dat jouw gezondheid en veiligheid vooropstaat bij een uitzendbureau, echter werkt het bij ActiefWerkt anders.

  Hierzo is het enige wat telt dat hun hun zin hebben, ze luisteren niet naar de werknemers wanneer hun wel en niet beschikbaar zijn (ookal laat je dit ruim optijd weten!). En zodra je laat weten dat je niet kan krijg je gelijk een grote mond naar je toe gegooid.

  Ook gezondheid en veiligheid boeit ActiefWerkt vrij weinig. Of je nou door je rug bent gegaan of dat je een gat in je achterhoofd hebt, ActiefWerkt verwacht zelfs dan van jou dat je gewoon komt werken en tonen geen enkele sympathie. Als je hier iets van zegt krijg je naar je toe gegooid dat je beter moet uitkijken en dan het hun niet boeit.

  Wat je ook doet, het enige wat ik je kan aanraden is om dit uitzend bureau links te laten liggen, je zal er snel genoeg achterkomen zodra je voor ze gaat werken. Don’t do it!!

  Zwakke punten
  Hebben schijt aan de werknemers, luisteren niet, komen nooit met oplossingen en verwachten altijd van jou dat je met oplossingen komt.

  discriminatie

  Het uitzendbureau wil geen oudere werknemers in dienst nemen. Ondanks het feit dat ik een prima cv heb, word je vanaf het begin al tegengewerkt. Ze zijn heel actief met langs elkaar heen werken omdat steeds dezelfde vragen worden gesteld waarop de antwoorden al lang zijn gegeven. Na een paar weken krijg je dan het berichtje: "Bedankt voor uw reactie op onze website. helaas voldoet uw profiel niet." Let wel: ik had niet gesolliciteerd, dit is de reactie op de inschrijving! Uiteraard geen antwoord gekregen op een nadere toelichting. Ik weet al genoeg... waardeloos!

  Sterke punten
  Mooi naam hoor, Actief Werkt, maar de omhooggevallen dames die er 'werken' zijn enkel actief voor zichzelf

  Zwakke punten
  Respectloos gedrag en zeer slechte (of geen) communicatie

  Ziekte wordt niet geaccepteerd

  Ben 1,5 jaar bij ActiefWerkt fulltime in dienst geweest, opdrachtgever was echt tevreden en wilde mij ook overnemen. Helaas kreeg ik gezondheidsklachten en moest me tijdelijk ziek melden. Daarna zo goed mogelijk weer parttime aan het werk, nog steeds met een tevreden opdrachtgever en collega's.
  ActiefWerkt heeft de ziekmelding niet goed opgepakt, moest zelf om een afspraak bij de bedrijfsarts vragen, na dit bezoek niets meer van ActiefWerkt gehoord, moest zelf steeds er achter aan bellen hoe de afhandeling was en kreeg dan nog geen duidelijk antwoord. Als je toch al weinig energie hebt door ziekte en in onzekerheid bent over de afhandeling, geeft dat wel extra belasting.

  Sterke punten
  Medewerkers zijn vriendelijk

  Zwakke punten
  Onduidelijk over ziekmelding, niet meedenken of zelf informeren hoe het gaat, geen reactie na bezoek aan bedrijfsarts, grote onduidelijkheid. Opdrachtgever dacht wel mee en heeft me verder geholpen, ActiefWerkt niet.

Bezoek Uitzendbureau Actief Werkt!

Schrijf je eigen review