Uitzendbureau Actief Werkt! Schrijf je direct online in Uitzendbureau Actief Werkt! ✓ De leuke vacatures in jouw buurt ✓ Meer dan 120 inschrijflocaties ✓ Online solliciteren ✓ Schrijf je nu in!

Uitzendbureau Actief Werkt! Reviews

 • Wat je ook doet, GA NIET VOOR DIT UITZEND BUREAU WERKEN!! Je verwacht vaak dat jouw gezondheid en veiligheid vooropstaat bij een uitzendbureau, echter werkt het bij ActiefWerkt anders. Hierzo is het enige wat telt dat hun hun zin hebben, ze luisteren niet naar de werknemers wanneer hun wel en niet beschikbaar zijn (ookal laat je dit ruim optijd weten!). En zodra je laat weten dat je niet kan krijg je gelijk een grote mond naar je toe gegooid. Ook gezondheid en veiligheid boeit ActiefWerkt vrij weinig. Of je nou door je rug bent gegaan of dat je een gat in je achterhoofd hebt, ActiefWerkt verwacht zelfs dan van jou dat je gewoon komt werken en tonen geen enkele sympathie. Als je hier iets van zegt krijg je naar je toe gegooid dat je beter moet uitkijken en dan het hun niet boeit. Wat je ook doet, het enige wat ik je kan aanraden is om dit uitzend bureau links te laten liggen, je zal er snel genoeg achterkomen zodra je voor ze gaat werken. Don’t do it!!

  Zwakke punten
  Hebben schijt aan de werknemers, luisteren niet, komen nooit met oplossingen en verwachten altijd van jou dat je met oplossingen komt.

  Door Anoniem op 24 juli 2020 Reageer
 • Het uitzendbureau wil geen oudere werknemers in dienst nemen. Ondanks het feit dat ik een prima cv heb, word je vanaf het begin al tegengewerkt. Ze zijn heel actief met langs elkaar heen werken omdat steeds dezelfde vragen worden gesteld waarop de antwoorden al lang zijn gegeven. Na een paar weken krijg je dan het berichtje: "Bedankt voor uw reactie op onze website. helaas voldoet uw profiel niet." Let wel: ik had niet gesolliciteerd, dit is de reactie op de inschrijving! Uiteraard geen antwoord gekregen op een nadere toelichting. Ik weet al genoeg... waardeloos!

  Sterke punten
  Mooi naam hoor, Actief Werkt, maar de omhooggevallen dames die er 'werken' zijn enkel actief voor zichzelf

  Zwakke punten
  Respectloos gedrag en zeer slechte (of geen) communicatie

  Door Werkt Niet! op 14 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ben 1,5 jaar bij ActiefWerkt fulltime in dienst geweest, opdrachtgever was echt tevreden en wilde mij ook overnemen. Helaas kreeg ik gezondheidsklachten en moest me tijdelijk ziek melden. Daarna zo goed mogelijk weer parttime aan het werk, nog steeds met een tevreden opdrachtgever en collega's. ActiefWerkt heeft de ziekmelding niet goed opgepakt, moest zelf om een afspraak bij de bedrijfsarts vragen, na dit bezoek niets meer van ActiefWerkt gehoord, moest zelf steeds er achter aan bellen hoe de afhandeling was en kreeg dan nog geen duidelijk antwoord. Als je toch al weinig energie hebt door ziekte en in onzekerheid bent over de afhandeling, geeft dat wel extra belasting.

  Sterke punten
  Medewerkers zijn vriendelijk

  Zwakke punten
  Onduidelijk over ziekmelding, niet meedenken of zelf informeren hoe het gaat, geen reactie na bezoek aan bedrijfsarts, grote onduidelijkheid. Opdrachtgever dacht wel mee en heeft me verder geholpen, ActiefWerkt niet.

  Door Chantal op 27 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Uitzendbureau Actief Werkt!

Schrijf je eigen review