Bij uitzendbureau Argiwerker kun je terecht voor vacatures in de agrarische en agribusiness. Argiwerker.nl is specialist in werving & selectie voor kandidaten voor opdrachtgevers in het binnenland en buitenland in de agrarische en agribusiness. Agriwerker.nl bemiddelt tussen werkzoekende en opdrachtgevers in de agrarische branche. Maak gebruik van het grote netwerk van Argiwerker.nl voor de werving en selectie van vakmensen, specialisten en middenkader in de agrarische sector en agribusiness. Ben je op zoek naar een baan in de agrarische branche? Neem dan eens kijkje op Argiwerker.nl

Over Argiwerker

Bij Argiwerker kun je als opdrachtgever en werkzoekende terecht voor werving en selectie in de agrarische sector en agribusiness voor bedrijven in binnen- en buitenland. Ben je op zoek naar een betere baan of nieuwe uitdaging in de agrosector? Op Agriwerker.nl vind je vacatures voor vakmensen en specialisten. Argiwerker is er voor vakmensen, specialisten en middenkader. Dit uitzendbureau is specialist in de werving en selectie in de agribusiness. Argiwerker werft en selecteert kandidaten voor bedrijven in de agribusiness. Tevens bemiddelt Argiwerker: - Vertegenwoordigers en accountmanagers - Projectleiders en leidinggevenden - Planners - Technici, monteurs, chefs werkplaats - Sectorspecialisten veehouderij, landbouw en tuinbouw - Teeltspecialisten - Administratieve en financiële krachten - Leidinggevenden etc - Werving en selectie landbouw, tuinbouw en veehouderij - Agrarisch ondernemers in binnen- en buitenland schakelen ons in voor. Als opdrachtgever ben je bij Agriwerker op het juiste adres voor vakbewame allround medewerkers, bedrijfsleiders en meewerkend voormannen. Maar ook voor teeltspecialisten en bedrijfsleiding land- en tuinbouw, bedrijfsleiding, afdelingshoofden, dierverzorgers, herd managers, melkers, chauffeurs en machinisten.


Argiwerker Profiel

Wil je naar vacatures zoeken op Argiwerker.nl? Dan moet je eerst een profiel aanmaken. Het aanmaken van een profiel op Argiwerker.nl is helemaal gratis. Door het aanmaken van een profiel op Argiwerker.nl toon jezelf aan werkgevers. Tevens heb jij de mogelijkheid om snel en gemakkelijk te reageren op vacatures. Daarnaast vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. Het aanmaken van een profiel op Argiwerker.nl is erg gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw e-mailadres twee keer in te vullen en ook twee keer een wachtwoord. Vervolgens wordt er een bevestigingsbericht gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Nadat je jouw profiel heb geactiveerd door op de link te klikken in het bevestigingsbericht, kun je inloggen op de website van Argiwerker. Nadat je bent ingelogt, kun je op zoek gaan naar interessante vacatures.


Agriwerker Reviews

  mooie nieuwe baan gevonden

  Na een prettige ontmoeting met een bemiddelaar van Agriwerker, die mijn wensen heel goed in kaart wist te brengen, heb ik een leuke nieuwe baan gevonden. Ik kom nu veel beter tot mijn recht als in mijn vorige baan en wil Agriwerker bedanken voor het bemiddelen.

  Sterke punten
  Persoonlijk en professioneel

  Niet Proffesioneel

  Allereerst is agriwerker een franchise organisatie, de consultants werken dus volledig voor eigenrekening. Vaak geen opleiding in werving en selectie. Agriwerker is niet aangesloten bij een branch organisatie. Vacatures zijn soms dichtbij fake. Ze trachten zolang mogelijk tussen sollicitant en werkgever te blijven zitten. Mijn advies; wil een consultant geen openheid geven over wie potentiële werkgever, direct stoppen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet Proffesioneel

  Goede baan gevonden

  Mooie nieuwe uitdaging gevonden in agribusiness. Na aantal gesprekken met bemiddelaar werkgever gevonden die goed bij me past.

  Perfecte toepassing cao

  Ik werk nu 2 jaar via Agriwerker als bedrijfsleidster in de veehouderij. Jaarlijks ontvang ik per 1-jan mijn periodieke loonsverhoging én cao loonsverhoging. Keurig zoals het hoort. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

  Nooit meer

  Ik heb als opdrachtgever een vacature geplaatst op agriwerker.nl. Hier heb ik geen een kandidaat uit gekregen. Om deze reden heb ik verzocht wat ik mogelijk kan doen op mijn geld terug te kijgen. Waarop ik als reactie kreeg dat agriwerker aan zijn inspanningsplicht heeft voldaan en dat als ik had aangegeven dat ik geschikte kandidaten verwachtte ik mijn geld wel terug zou krijgen. Waarom zou ik anders een vacature online zetten? Maar goed. Ik ben dus 450 euro armer, een geen een (niet eens ongeschikte) kandidaat verder. Erg jammer, voornamelijk om de schuld dan bij mij te leggen en aan te geven dat je boos van me wordt aan de telefoon als ik zeg dat dit niet is wat ik verwacht van een inspanningsplicht.

  Zwakke punten
  Geen geschikte (of ongeschikte) kandidaat voor mijn functie
  Geen geld terug

Bezoek Agriwerker

Schrijf een review