Manpower - 39 Reviews

Last updated: 20 juni 2019
Manpower Logo

2.6% aanbevolen, 39 Reviews

  1. Manpower
  2. Solliciteren
  3. Uitbetaling
  4. Contact gegevens
  5. Manpower Reviews
  6. Schrijf ook een review over Manpower

Manpower

Vanaf het jaar 1948 helpt Manpower bij flexibele personeelsoplossingen. Dit is dan ook de core business van de organisatie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen. Manpower zorgt voor personeel binnen de financiele en zakelijke dienstverlening, alsook de overheid, klant contact centra, logistiek en productie.

Het vinden en behouden van een gepaste en leuke baan is van essentieel belang voor elk mens. De kracht van dit bedrijf is om afhankelijk van de behoefte een passende oplossing te bieden. Dit bedrijf is er voor een ieder. Eerlijkheid en transparantie wordt hoog in het vaandel gehouden door dit bedrijf. Manpower doet ook wat ze beloven. Kan er geen geschikte kandidaat gevonden worden, dan wordt een alternatief geboden.

Het kan wel eens voorkomen, dat kandidaten nog niet klaar zijn voor de nieuwe baan. Ook in dit soort gevallen springt Manpower in. Er wordt dan hulp geboden bij het ontdekken van talent en het beperken van afstanden tot de arbeidsmarkt.
Dit bedrijf is de mening toegedaan, dat iedereen talent heeft en dat talent moet samen optimaal benut worden. Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, worden ondernemers geholpen om succesvol te zijn én te blijven. Zodat ook de opdrachtgevers kunnen doen wat ze hun klanten beloven.

In Nederland heeft Manpower 140 kantoren op goed bereikbare locaties, waar samen 1.000 consultants werken. Iedere vestiging vormt een kennisbank en vraagbaak voor zowel werkgevers als kandidaten, dankzij de uitgebreide nationale en internationale netwerk.

Manpower Details

Hits: 2178

URL: http://www.manpower.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 39

Solliciteren

Ben je op zoek naar een baan? Dan kun je als eerst gerust een ManPower account aanmaken. In je Mijn Manpower-account kun je verschillende gegevens over jezelf en jouw voorkeuren ingeven. Je moet onder ander aangeven wat de gedane opleidingen en werkervaringen zijn. Daarnaast kun je de gewenste functie en e- mail notificaties bewerken.

Om in aanmerking te komen voor een functie via Manpower dien je online te solliciteren op de vacature op de manpower website. Het eerste deel van de sollicitatieprocedure is online: na het doorlopen van de online procedure komt jouw sollicitatie in behandeling van de desbetreffende Manpower vestiging.

Voor elke vacature dienen de volgende stappen in de sollicitatieprocedure te worden doorlopen: Het beantwoorden van een online selectievragenlijst (hier krijg je per e-mail een uitnodiging voor direct na jouw online sollicitatie), Een cv check, een (telefonisch) gesprek met een recruiter van Manpower. Voor bepaalde vacatures zijn er ook selectierondes ingebouwd.

Onder elke vacature kun je terugzien welke selectiestappen er bij de procedure horen. Zodat je goed weet wat je nog te wachten staat.

Uitbetaling

Voor elke kandidaat wordt er een account aangemaakt op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreffende jouw dienstverband bij de opdrachtgever(s) zoals je contract, loonstroken, jaaropgaven, reserveringen en persoonlijke gegevens.

Contact gegevens

Voor vragen over een sollicitatie, kun je het beste contact opnemen met een vestiging in de buurt of telefonisch via het nummer 088 - 28 28 128. Een van de recruiters zullen je graag bijstaan.


Manpower reviews (38):

Manpower - Manpower PostNL onprofessioneel en associaal

0

Review:
Omer Gunes doet aardig in gezicht maar toen ik binnen was zei hij haal die hond hele week van rooster omdat collega ziek meld over collega. Drie collega zijn ontslagen zonder echte reden a. Slechtste Maffiabedrijf .

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Mo-dx beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Review manpower

0

Review:
op mijn november 14 had ik mijn kennismaking-gesprek ik was ruim op tijd maar Manpower was nergens te bekennen.
ze komen afspraken niet na.

Sterke punten:
Helemaal niks

Zwakke punten:
Afspraken niet nakomen
Niet bereikbaar
Respectloos
Geen medeleven

Bilal beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Incompetent, waardeloos bedrijf

0

Review:
Werk bij postNL.
om 11 uur smorgens krijg ik te horen dat ik om 7 tot 12 uur moet werk .
Je roster woord dagelijk gemacht.
over dat heb ik contacht opgenomen met manpower.
daarna krijg ik roster voor 3 dag in de week.....2 van deze 3 dagen wegens niet druk zijn afgewezen,de ander dag om 18uur s'avons krijg ik te horen dat om 7uur moet ik gaan werk. ik ben gewoon niet gegaan. 2 dagen later, woord ik gebeld door medewerker van manpower,om me te vragen waarom ben ik niet op werk gegaan. mijne aantwoord was niet netjes.
Conclusie....
Geen ervaren medewerkers,ik weet zeker dat mijn kind van 13 jaar beter zal doen.
je woord allen maar gebruik,.
sterk punt zijn dat hun regels zijn wel streng hoor.
DUS OPLETTEN MENSEN

Sterke punten:
hun regels zijn wel streng hoor

Zwakke punten:
Teveel

Salvo beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Let op met Manpower

0

Review:
Let op met Manpower
Manpower is een slechte betaler
Ik vraag me werkelijk af hoe een zo serieus bedrijf als post.nl, waar mensen met waardigheid worden behandeld, ongeacht geslacht, afkomst of leeftijd, het risico kan nemen zijn eigen reputatie te bezoedelen door samen te werken met zo'n uitzendbureau.

Vacantieuren,Vog,reiskost niet betald
Altijd het zelfde contaktpersoon Manpower Haarlem
Rob de Jong.

Sinds ik in dienst ben via manpower bij postnl heb ik nooit de juiste uitbetaling gekregen. Ik ben als sinds mei bezig om mijn volledig gewerkte uren uit te betalen. Ik heb vaak genoeg een mail gestuurd en geen reactie terug ontvangen. Ook bel ik bijna elke week maar krijg de persoon die hierover gaat namelijke Rob de Jong maar niet te pakken. De receptie kan dan niks voor mij betekenen en raad me aan om te wachten of later terug te bellen. Het vervelende is ook dat ik de onjuiste uitbetalingen niet bij één keer zijn gebleven maar ieder maand krijg ik weer te weinig uitbetaald. Ik heb zelfs een hele overzicht gemaakt van de uren die ik heb gewerkt en de daadwerkelijk uitbetaalde uren door manpower om geen verwarringen meer te krijgen maar krijg daar vooralsnog geen reactie op. Het lijkt erop dat ik al de administratie van manpower moet doen voor hun. Ik snap ook niet hoe een uitzendbureau zoveel en telkens maar weer dezelfde fouten kan maken.

Binnenkort,een class action tegen Manpower
Hebenn jullie ook probleem met Manpower?
class action: [email protected] email.com

Paolo Tromp Magliano

Paolo Trom beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Onbetrouwbaar en asociaal

1

Review:
Onbetrouwbaar als het aankomt op verloning en afspraken. Al meerdere maanden bezig om mijn verloning voor elkaar te krijgen en een toezegging zwart op wit dat ze het voor elkaar gingen maken maar tot op heden zonder resultaat. Vandaag mijn rechtshulpverzekering ingeschakeld wegens achterhouden van loon en aangifte gedaan wegens oplichting. Mensen die financieel niet zo sterk staan blijf weg bij manpower want deze organisatie helpt je de afgrond in.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles wat je bedenken kunt:

-afspraken niet nakomen
-schriftelijke afspraken worden niet nagekomen

Als je financieel niet sterk in je schoenen staat blijf dan weg bij manpower want ze geven je net dat laatste zetje de afgrond in!!

Dave beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Salaris,betaaling en rooster

0

Review:
Na mijn klacht op klacht.nl ik ben weg gestuurt van Mr Rob Manpower Haarleem

Ook een mafioso sisteem? complimenti!

Geachte heer, mevrouw,

Graag vraag ik uw aandacht voor twee punten.

(1) Vandaag heb ik niet mijn salaris over de vorige week ontvangen, en dus ook niet over de ontbrekende nachten in de vorige salarisbetaling. Het is de tweede maal dat de betaling niet volgens overeenkomst wordt gedaan. Ik vind dat van uw kant nalatig, en eis dat het ontbrekende voor het einde van deze week alsnog wordt betaald.

(2) Nu al geruime tijd word ik, ondanks mijn beschikbaarheid op daguren, stelselmatig alleen voor nachtdiensten ingeroosterd. Dat is onplezierig, niet bevorderlijk voor mijn gezondheid en welbevinden, en bovendien in strijd met de regelgeving. Graag zou ik zien dat na mijn vakantie mijn rooster op een evenwichtiger manier wordt ingevuld.

Met vriendelijke groet,

Paolo Tromp-Magliano.

Sterke punten:
Er zijn nog niet

Zwakke punten:
Tot nu alles

Paolo Trom beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Betaling salaris

0

Review:
Ik werk nu vanaf juni 2017 voor Manpower en nog geen maand mijn salaris kloppend gekregen.
Dan weer een week te weinig of de feestdagen zitten er niet bij.
Bij terugkoppeling dan msar weer een voorschot.

Sterke punten:
????

Zwakke punten:
Salaris uitbetaling

Bert beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - Nooit voor manpower gaan werken

0

Review:
Geachte

Na inmiddels 3,5jaar werkzaam te zijn als uitzendkracht. heb ik al veel problemen gehad met manpower.In 3,5jaar tijd heb ik al 7 contact personen gehad. Er gaat veel fout omtrent verloningen. Mijn gezin heeft hier heel erg onder te lijden.

Ik moet wel zeggen dat ik blij ben, dat het bedrijf waar ik werk zich hierom bekommerd heeft. En ook verandering wil zien, want ja salaris is salaris, dat moet kloppen en op tijd zijn.

Manpower aan jullie: onbetrouwbaar
Komen nooit afspraken na
Contactpersonen respectloos

Onbetrouwbaar is een ding waar manpower iets mee MOET doen. Collega's en ik zelf, moeten gezinnen onderhouden, huur/hypotheek betalen, boodschappen enzovoort. Geld moeten we van leven dus. Iedere nieuwe kracht, Laat wekelijks betalen. Wekelijks storten ze het netjes de week erna, 4 wekelijks daarintegen gaat alleen maar fout. Als je geld mist met 4 wekelijks, moet je ook 4 weken wachten op de rest van je geld.

Komen nooit afspraken na, vakantie geld is altijd Laat. Als je belt dat je 1 week salaris mist, krijg je wel een voorschot maar dat is 250 terwijl je 475 moet krijgen. Aan de telefoon heb je dan afgesproken, het ligt zo dicht mogelijk bij je weeksalaris. Maar vervolgens storten ze toch maar 250. Alsjeblieft ga naar randstad 20xbeter.

Aangezien ik ondertussen al 7 contact personen heb gehad, weet ik inmiddels wel dat de contactpersonen er niets aan kunnen doen. Ook die stappen met bosjes op en zien het niet meer zitten.

Kees Groet beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - oplichters

0

Review:
ik ben nu 6 weken weg bij het bedrijf waar ik voor gewerkt heb via manpower,
echter laten ze gewoon mijn contract op aktief staan,
ben al 5 weken bezig om mijn zweet centjes te krijgen,
ik wordt maar aan het lijntje gehouden en ze betalen gewoon niet uit,
maar ik laat het hier niet bij liggen en zullen ze de gevolgen op het bordje krijgen.
nog nooit zo kwaad geweest!!!!

Sterke punten:
niets

Zwakke punten:
alles

michael sm beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Manpower - In en in triest!

0

Review:
Alles wat je niet wilt krijg je bij manpower.
Ze behandelen je als een stuk dom wezen. Durf te beweren dat ik meer capabel ben om deze baan bij manpower op een goede manier te bewerkstelligen.
Na een ziekte van 3 weken, moest ik zelf achter mijn ziektegeld aan bij acture. Nu na bijna 3 maanden nog niets gekregen. Moest ik manpower gaan vertellen hoe dit werkt. Contactpersoon ontloopt je gewoon. Na 4 maanden kreegik haar eindelijk aan de telefoon.
Inmiddels is na deze lange tijd, een paar dagen geleden eindelijk iets bekend bij acture. ( Regelen is mijn vakgebied, en moet als zelfstandige werken aangezien je dan geen uitkering krijgt bij uitval) Ga asjeblieft niet via manpower aan het werk of je moet het leuk vinden om dagelijks te moeten bellen en mailen met de vraag waar je geld blijft.Verder:

Eerlijkheid.
Rechtuit zijn.
Beleeftheid.
Stiptheid....

Dit is idd wat zij totaal niet bezitten.

Sterke punten:
Geen. Sterke punten voor henzelf is denk ik onbeschoftheid. Daar worden ze vast op uitgekozen.

Zwakke punten:
Zeer onbeschoft en ze zijn allemaal niet capabel voor deze functie.

Anoniem beveelt Manpower NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Manpower

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Manpower aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Manpower aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Manpower