Manpower

Vanaf het jaar 1948 helpt Manpower bij flexibele personeelsoplossingen. Dit is dan ook de core business van de organisatie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen. Manpower zorgt voor personeel binnen de financiele en zakelijke dienstverlening, alsook de overheid, klant contact centra, logistiek en productie. Het vinden en behouden van een gepaste en leuke baan is van essentieel belang voor elk mens. De kracht van dit bedrijf is om afhankelijk van de behoefte een passende oplossing te bieden. Dit bedrijf is er voor een ieder. Eerlijkheid en transparantie wordt hoog in het vaandel gehouden door dit bedrijf. Manpower doet ook wat ze beloven. Kan er geen geschikte kandidaat gevonden worden, dan wordt een alternatief geboden. Het kan wel eens voorkomen, dat kandidaten nog niet klaar zijn voor de nieuwe baan. Ook in dit soort gevallen springt Manpower in. Er wordt dan hulp geboden bij het ontdekken van talent en het beperken van afstanden tot de arbeidsmarkt. Dit bedrijf is de mening toegedaan, dat iedereen talent heeft en dat talent moet samen optimaal benut worden. Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, worden ondernemers geholpen om succesvol te zijn én te blijven. Zodat ook de opdrachtgevers kunnen doen wat ze hun klanten beloven. In Nederland heeft Manpower 140 kantoren op goed bereikbare locaties, waar samen 1.000 consultants werken. Iedere vestiging vormt een kennisbank en vraagbaak voor zowel werkgevers als kandidaten, dankzij de uitgebreide nationale en internationale netwerk.

Solliciteren

Ben je op zoek naar een baan? Dan kun je als eerst gerust een ManPower account aanmaken. In je Mijn Manpower-account kun je verschillende gegevens over jezelf en jouw voorkeuren ingeven. Je moet onder ander aangeven wat de gedane opleidingen en werkervaringen zijn. Daarnaast kun je de gewenste functie en e- mail notificaties bewerken. Om in aanmerking te komen voor een functie via Manpower dien je online te solliciteren op de vacature op de manpower website. Het eerste deel van de sollicitatieprocedure is online: na het doorlopen van de online procedure komt jouw sollicitatie in behandeling van de desbetreffende Manpower vestiging. Voor elke vacature dienen de volgende stappen in de sollicitatieprocedure te worden doorlopen: Het beantwoorden van een online selectievragenlijst (hier krijg je per e-mail een uitnodiging voor direct na jouw online sollicitatie), Een cv check, een (telefonisch) gesprek met een recruiter van Manpower. Voor bepaalde vacatures zijn er ook selectierondes ingebouwd. Onder elke vacature kun je terugzien welke selectiestappen er bij de procedure horen. Zodat je goed weet wat je nog te wachten staat.


Uitbetaling

Voor elke kandidaat wordt er een account aangemaakt op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreffende jouw dienstverband bij de opdrachtgever(s) zoals je contract, loonstroken, jaaropgaven, reserveringen en persoonlijke gegevens.


Contact gegevens

Voor vragen over een sollicitatie, kun je het beste contact opnemen met een vestiging in de buurt of telefonisch via het nummer 088 - 28 28 128. Een van de recruiters zullen je graag bijstaan.


Manpower Reviews

  Oplichters manpower Robertus nurksweg Haarlem

  ze bestelen je gewoon waar je bij staat ik heb afgelopen week gewerkt en de helft uitbetaald gekregen wat overigens vaker is gebeurd dus ik naar Manpower bellen met de vraag van dat er iets is misgegaan met de uitbetaling dan krijg je bij voorbaat al zo een boze mevrouwtje aan de lijn die jou vervolgens vertelt dat je een formulier moet in vullen en dat het dan geregeld wordt maar een ezel stoot zich niet twee keer had het eerder gedaan toen kon ik 9weken wachten op me geld dus ik vertelde haar dat ik dat niet zou doen door de eerdere ervaring dus vroeg haar het resterend bedrag over te maken u raad het al dat boze mevrouwtje aan de over kant wou geen weerwoord en besloot mij per direct te ontslaan vroeg haar verbaasd naar der naam die wou ze niet geven heb de volgende dag hoofdkantoor van Manpower gebeld met afdeling care aardige mevrouw maar dat verklaart ook waarom ze op die afdeling is gezet die probeert je alleen maar gerust te stellen en verder als dat kom je ook niet dus gaan we het maar juridisch aanpakken. denk aub 10 keer na als je voor die BEUNHAZEN gaat werken

  Sterke punten
  MENSEN BESTELEN VAN HUN GELD

  Flut uitzendbureau

  Gesolliciteerd op een mbo functie via Manpower. Ik heb zelf een hbo opleiding afgerond. Na het indienen van mijn motivatiebrief werd ik netjes gebeld en volgens de recruiter sloot mijn profiel goed aan bij de betreffende functie. Prima. Een assessment behoorde tot de sollicitatieprocedure. Ik heb meerdere uren geoefend omdat ik graag een goede score wilde hebben. Het oefenassessment afgerond en het officiële assessment afgerond met een voldaan. Word ik de dag erna gebeld door de recruiter 'ja het assessment is niet voldoende en het bedrijf heeft een andere visie dan die van jou?' Vreemd want het resultaat laat anders zien. In plaats van met goede argumenten te komen blijft mevrouw wat om de hete brij heen draaien en word ik verwezen naar de website van Manpower. Echt professioneel. Laat a.u.b. NIET iemand dagen lang oefenen, een assessment doen en daarna diegene fijn afschepen met een 'niet goed' resultaat. Nee Manpower jullie zijn een klant kwijt. Succes met jullie louche praktijken!

  Geen reactie meer

  Word ineens enthousiast opgebeld, ik ben ergens in een database gevonden. Vacature is al naar mij doorgemaild. Vraag ik wat extra door over het salaris en het type contract dat ik krijg.....geen antwoord meer. Benader me dan niet!

  Slecht

  Niels van manpower is een oplichter komt met neppe beloftes aan waaien als de storm dennis. Nog nooit zo slecht gelopen geweeest in utrecht nooit bij manpower

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Wat niet

  Slechte organisatie

  Op donderdag gesolliciteerd bij/via dit uitzendbureau. De maandag erna werd er slechts n telefonische poging gedaan om mij te bereiken. Helaas heeft mijn telefoon deze poging niet geregistreerd. Spijtig dat Manpower je de dag daarna e-mailt met het bericht jou uit te sluiten van de selectieprocedure, omdat je telefonisch niet bereikbaar was. Er is niet tot nauwelijks moeite gedaan om mij als kandidaat berhaupt te bereiken... Daarnaast kreeg ik gelijk na mijn online sollicitatie een e-mail van Manpower met enige (algemene) informatie. De e-mail was erg slordig omdat er geen naam weergegeven was en het telefoonnummer dat erin stond was niet correct. Of Manpower moet daadwerkelijk te bereiken zijn op telefoonnummer ''0''. Lijkt me sterk. Er zijn vast andere uitzendbureau's die menselijker n consequenter zijn dan dit...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Weinig initiatief vanuit het uitzendbureau - Onder de maat w.b. (schriftelijke) communicatie

  Manpower PostNL onprofessioneel en associaal

  Omer Gunes doet aardig in gezicht maar toen ik binnen was zei hij haal die hond hele week van rooster omdat collega ziek meld over collega. Drie collega zijn ontslagen zonder echte reden a. Slechtste Maffiabedrijf .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Review manpower

  op mijn november 14 had ik mijn kennismaking-gesprek ik was ruim op tijd maar Manpower was nergens te bekennen. ze komen afspraken niet na.

  Sterke punten
  Helemaal niks

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen Niet bereikbaar Respectloos Geen medeleven

  Incompetent, waardeloos bedrijf

  Werk bij postNL. om 11 uur smorgens krijg ik te horen dat ik om 7 tot 12 uur moet werk . Je roster woord dagelijk gemacht. over dat heb ik contacht opgenomen met manpower. daarna krijg ik roster voor 3 dag in de week.....2 van deze 3 dagen wegens niet druk zijn afgewezen,de ander dag om 18uur s'avons krijg ik te horen dat om 7uur moet ik gaan werk. ik ben gewoon niet gegaan. 2 dagen later, woord ik gebeld door medewerker van manpower,om me te vragen waarom ben ik niet op werk gegaan. mijne aantwoord was niet netjes. Conclusie.... Geen ervaren medewerkers,ik weet zeker dat mijn kind van 13 jaar beter zal doen. je woord allen maar gebruik,. sterk punt zijn dat hun regels zijn wel streng hoor. DUS OPLETTEN MENSEN

  Sterke punten
  hun regels zijn wel streng hoor

  Zwakke punten
  Teveel

  Let op met Manpower

  Let op met Manpower Manpower is een slechte betaler Ik vraag me werkelijk af hoe een zo serieus bedrijf als post.nl, waar mensen met waardigheid worden behandeld, ongeacht geslacht, afkomst of leeftijd, het risico kan nemen zijn eigen reputatie te bezoedelen door samen te werken met zo'n uitzendbureau. Vacantieuren,Vog,reiskost niet betald Altijd het zelfde contaktpersoon Manpower Haarlem Rob de Jong. Sinds ik in dienst ben via manpower bij postnl heb ik nooit de juiste uitbetaling gekregen. Ik ben als sinds mei bezig om mijn volledig gewerkte uren uit te betalen. Ik heb vaak genoeg een mail gestuurd en geen reactie terug ontvangen. Ook bel ik bijna elke week maar krijg de persoon die hierover gaat namelijke Rob de Jong maar niet te pakken. De receptie kan dan niks voor mij betekenen en raad me aan om te wachten of later terug te bellen. Het vervelende is ook dat ik de onjuiste uitbetalingen niet bij n keer zijn gebleven maar ieder maand krijg ik weer te weinig uitbetaald. Ik heb zelfs een hele overzicht gemaakt van de uren die ik heb gewerkt en de daadwerkelijk uitbetaalde uren door manpower om geen verwarringen meer te krijgen maar krijg daar vooralsnog geen reactie op. Het lijkt erop dat ik al de administratie van manpower moet doen voor hun. Ik snap ook niet hoe een uitzendbureau zoveel en telkens maar weer dezelfde fouten kan maken. Binnenkort,een class action tegen Manpower Hebenn jullie ook probleem met Manpower? class action: [email protected] email.com Paolo Tromp Magliano

  Onbetrouwbaar en asociaal

  Onbetrouwbaar als het aankomt op verloning en afspraken. Al meerdere maanden bezig om mijn verloning voor elkaar te krijgen en een toezegging zwart op wit dat ze het voor elkaar gingen maken maar tot op heden zonder resultaat. Vandaag mijn rechtshulpverzekering ingeschakeld wegens achterhouden van loon en aangifte gedaan wegens oplichting. Mensen die financieel niet zo sterk staan blijf weg bij manpower want deze organisatie helpt je de afgrond in.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles wat je bedenken kunt: -afspraken niet nakomen -schriftelijke afspraken worden niet nagekomen Als je financieel niet sterk in je schoenen staat blijf dan weg bij manpower want ze geven je net dat laatste zetje de afgrond in!!

  Salaris,betaaling en rooster

  Na mijn klacht op klacht.nl ik ben weg gestuurt van Mr Rob Manpower Haarleem Ook een mafioso sisteem? complimenti! Geachte heer, mevrouw, Graag vraag ik uw aandacht voor twee punten. (1) Vandaag heb ik niet mijn salaris over de vorige week ontvangen, en dus ook niet over de ontbrekende nachten in de vorige salarisbetaling. Het is de tweede maal dat de betaling niet volgens overeenkomst wordt gedaan. Ik vind dat van uw kant nalatig, en eis dat het ontbrekende voor het einde van deze week alsnog wordt betaald. (2) Nu al geruime tijd word ik, ondanks mijn beschikbaarheid op daguren, stelselmatig alleen voor nachtdiensten ingeroosterd. Dat is onplezierig, niet bevorderlijk voor mijn gezondheid en welbevinden, en bovendien in strijd met de regelgeving. Graag zou ik zien dat na mijn vakantie mijn rooster op een evenwichtiger manier wordt ingevuld. Met vriendelijke groet, Paolo Tromp-Magliano.

  Sterke punten
  Er zijn nog niet

  Zwakke punten
  Tot nu alles

  Betaling salaris

  Ik werk nu vanaf juni 2017 voor Manpower en nog geen maand mijn salaris kloppend gekregen. Dan weer een week te weinig of de feestdagen zitten er niet bij. Bij terugkoppeling dan msar weer een voorschot.

  Sterke punten
  ????

  Zwakke punten
  Salaris uitbetaling

  Nooit voor manpower gaan werken

  Geachte Na inmiddels 3,5jaar werkzaam te zijn als uitzendkracht. heb ik al veel problemen gehad met manpower.In 3,5jaar tijd heb ik al 7 contact personen gehad. Er gaat veel fout omtrent verloningen. Mijn gezin heeft hier heel erg onder te lijden. Ik moet wel zeggen dat ik blij ben, dat het bedrijf waar ik werk zich hierom bekommerd heeft. En ook verandering wil zien, want ja salaris is salaris, dat moet kloppen en op tijd zijn. Manpower aan jullie: onbetrouwbaar Komen nooit afspraken na Contactpersonen respectloos Onbetrouwbaar is een ding waar manpower iets mee MOET doen. Collega's en ik zelf, moeten gezinnen onderhouden, huur/hypotheek betalen, boodschappen enzovoort. Geld moeten we van leven dus. Iedere nieuwe kracht, Laat wekelijks betalen. Wekelijks storten ze het netjes de week erna, 4 wekelijks daarintegen gaat alleen maar fout. Als je geld mist met 4 wekelijks, moet je ook 4 weken wachten op de rest van je geld. Komen nooit afspraken na, vakantie geld is altijd Laat. Als je belt dat je 1 week salaris mist, krijg je wel een voorschot maar dat is 250 terwijl je 475 moet krijgen. Aan de telefoon heb je dan afgesproken, het ligt zo dicht mogelijk bij je weeksalaris. Maar vervolgens storten ze toch maar 250. Alsjeblieft ga naar randstad 20xbeter. Aangezien ik ondertussen al 7 contact personen heb gehad, weet ik inmiddels wel dat de contactpersonen er niets aan kunnen doen. Ook die stappen met bosjes op en zien het niet meer zitten.

  oplichters

  ik ben nu 6 weken weg bij het bedrijf waar ik voor gewerkt heb via manpower, echter laten ze gewoon mijn contract op aktief staan, ben al 5 weken bezig om mijn zweet centjes te krijgen, ik wordt maar aan het lijntje gehouden en ze betalen gewoon niet uit, maar ik laat het hier niet bij liggen en zullen ze de gevolgen op het bordje krijgen. nog nooit zo kwaad geweest!!!!

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  alles

  In en in triest!

  Alles wat je niet wilt krijg je bij manpower. Ze behandelen je als een stuk dom wezen. Durf te beweren dat ik meer capabel ben om deze baan bij manpower op een goede manier te bewerkstelligen. Na een ziekte van 3 weken, moest ik zelf achter mijn ziektegeld aan bij acture. Nu na bijna 3 maanden nog niets gekregen. Moest ik manpower gaan vertellen hoe dit werkt. Contactpersoon ontloopt je gewoon. Na 4 maanden kreegik haar eindelijk aan de telefoon. Inmiddels is na deze lange tijd, een paar dagen geleden eindelijk iets bekend bij acture. ( Regelen is mijn vakgebied, en moet als zelfstandige werken aangezien je dan geen uitkering krijgt bij uitval) Ga asjeblieft niet via manpower aan het werk of je moet het leuk vinden om dagelijks te moeten bellen en mailen met de vraag waar je geld blijft.Verder: Eerlijkheid. Rechtuit zijn. Beleeftheid. Stiptheid.... Dit is idd wat zij totaal niet bezitten.

  Sterke punten
  Geen. Sterke punten voor henzelf is denk ik onbeschoftheid. Daar worden ze vast op uitgekozen.

  Zwakke punten
  Zeer onbeschoft en ze zijn allemaal niet capabel voor deze functie.

  Lurring in with promises and manipulation, at the end screw you up in delicate way.

  Basically legal slavery (or even half legal). I have never have been treated like that from any agency that I have been working for. And ofc screw you up in very delicate way regarding money and payments.

  Sterke punten
  pretty webpage and good promises

  Zwakke punten
  avoid it

  Geen contact

  5 weken geleden een sollicitatie gedaan! Bedankt voor je sollicitatie, je bent door de eerste ronde heen. Binnen 2 dagen wordt er contact met je opgenomen. Na 1 week contact opgenomen per mail. 5 weken later nog steeds niets gehoord! Slechte communicatie!

  Sterke punten
  Niet

  Loonfiches en contracten

  Beste Ik was vandaag woensdag om12.30u 16/08/2017 naar de kantoor manpower inhouse Mechelen Belgi bij pringles kellogs voor vragen in verband met lijn loonfiches en contracten voor een wat meer uitleg erover zij had mij uitgenodigd de maandag maar ik ben niet kunnen gaan en de dinsdag was het feestdag dus ben ik vandaag geweest zoals op de openingsuren staat maandag tot woensdag open van 13.00u tot 15.00u ik was een half uur te vroeg ik stond buiten te wachten tot het tijd was maar ze deed om 12.45u open van wat is u probleem ik zei van ik kom voor mijn loonfiches zoals afgesproken om uitleg over te geven om dat het onduidelijk een ingewikkeld is systeem loonfiches en zei begon direct te roepen van ik heb nu geen tijd voor kom maar morgen maar zei weet goed genoeg dat morgen donderdag dus de kantoor gesloten is zoals op de deur openingsuren staat met andere woorden wilt zei mij niet meer verder helpen zei wilt dat ik het achterwegen laat ik wil dat niet ik laat het hier niet bij wat zei allemaal zegt en beloofd om mij te helpen ik vroeg ook voor een afspraak ook en zei kon dat ook voorstellen voor een nieuw afspraak ik vroeg voor een afspraak wanneer ik terug mag komen en zei direct roepen klapt heel hard de deur dicht ik krijg geen woord meer uit mijn mond zei komt naar buiten en roept ze weer met mij in discussie en roept de beveiliging secrutie op mij af zei beledigd mij en de beveiliging heeft mij ook beledigd beroept en uitgemaakt dat was haar bedoeling zei zegt van tis altijd het zelfde met jullie vreemdeling moeilijk doen en excuses altijd ik zegt wat welke excuses heb ik gezegt ik ben maar 1 keer langs geweest voor mijn loonfiches en contracten en ik krijg zo iets in mij gezicht te maken vandaag en ze bleven mij beledigen en zeggen van weg uit de trein en ik bel de politie op terwijl ik aan het stappen was om weg gaan voor zelfs toen ze ze zeide want ik wist dat het hun bedoeling was om mij in problemen te brengen er hangen zelfs camerabeelden op het tereinparking en ze zede alle bij van ik zal wel zorgen dat je hier niet meer komt niet meer een voet zet en komt werken onrespectvol vind ik dit dat mij uitdagen lokken en in problemen brengen en beledigen uitmaken in mij gezicht ik ben een volwassen man en ik was vandaag als een volwassen man dit te regelen over mij loonfiches en dees was haar hulp van het manpower kantoor door een ongepaste consulten die in het kantoor zo werkt bij mensen zo werken jullie dan met zo personeel amai ik ben nog altijd in shok van vandaag onrespectvol ik wil heel graag met iemand spreken er over van het manpower klachtendienst. Die vrouw van vandaag die mij onrespectvol heeft behandeld heet daisy olie consultant Manpower inhouse Mechelen Belgi bij pringles kellogs Mvg Ik ben tevreden wanneer ik respectvol behandeld wordt (geholpen wordt) zoals iedereen en zoals het moet zijn en hoort te zijn want ik zelf ben heel beleefd vriendelijk aardig persoon ik zeg dat altijd dankuwel en goeiendag tegen iedereen ik kan er niet tegen als iemand mij veroordeelt terwijl hij of zei mij niet kent mensen al direct bedoordelen veroordelen alleen maar het uiterlijk zien vind ik dit niet kunnen.

  Sterke punten
  3

  Zwakke punten
  3

  Barman

  beloftes maken is gemakelijk! Maar die realiseeren is wat anders eh Manpower? Slechtste service ooit door Lapere.

  Sterke punten
  En grote glimlach als je binnen komt maar dat is ook alles!

  Zwakke punten
  Eerlijkheid. Rechtuit zijn. Beleeftheid. Stiptheid....

  Slecht

  Ik solliciteerde op een functie. Ik werd vervolgens door ze gebeld over een andere functie die beter bij me zou passen. Deze functie wilde ik niet. Vervolgens kwam ik bij ze op gesprek waarbij de eerste functie besproken werd, maar deze bleek niet open te staan. De functie die beter bij me zou passen stond ook niet open. Een half uur ben ik behoorlijk onaardig doorgezaagd of de functie waarop ik solliciteerde wel bij me zou passen, zelfs na 10 voorbeelden van mij waarom dit zo zou zijn, en waarom ik de functie wilde, was dit niet voldoende. Ik ontving een kwartier na dit gesprek een mail met de vacaturetekst met het verzoek een motivatie terug te sturen. Daar had ik net een uur voor bij ze op kantoor gezeten. Bovendien staat de functie niet open. Het salaris wat ze bieden is ook buitensporig laag.

  Sterke punten
  Kan het niet bedenken

  Zwakke punten
  -Onaardig, zichzelf zeer belangrijk vindende recruiters. -Overdreven eisen stellen aan een zeer simpele functie. Zelfs als je er aan voldoet is het niet goed genoeg. -Vacatures online staan niet open. 'Maar misschien over een paar weken wel'. Is dat omdat de voorgangers er telkens binnen een paar weken gillend vandoor gaan? -Lage lonen

  Waardeloos

  Als je als bedrijf niet eens de beloofde reactie geeft, ben je waardeloos bezig.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet reageren

  manpower is onbekwaam.

  Ik ben niet de enige die over manpower te klagen heeft. Het enige positieve dat ik kan zeggen is dat ik werk heb door manpower. Ik vind dat jullie organisatie helemaal niet mee is met de tijd. Jullie weten ten 1ste al niet wat een jeugdvakantie inhoud waardoor iemand een jaar zonder verlof heeft gezeten. ten tweede hebben jullie mij ooit een dag verlof in gezet zonder dat ik deze heb genomen, ik ben die dag mooi gaan werken en deze is nooit betaalt geweest. Ten derde ik had recht op ecochequed als ik dit niet melde bij jullie had ik deze nooit gezien. Nu heb ik er wel gekregen maar nog geen 3de van hoeveel ik er moest krijgen. Als we jullie een mail sturen moeten we dagen lang op een antwoord wachten maar als bij jullie controle is zoude wij moeten kunnen springen! Als et iemand ziek is zouden jullie het werk van die persoon over moeten nemen want ik heb zeker 2 weken gebeld voor iets en kreeg altijd het antwoord (die persoon is ziek dus zult u moeten wachten). met andere woorden manpower is zeker en vast geen goede intrim!

  Sterke punten
  helpt aan werk

  Zwakke punten
  te veel

  Incompetent, waardeloos bedrijf

  behandelen je als een nummer, slechte kennis van zaken, verkeerd salaris overgestort. kortom, niet best.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  - incompetent - niet meedenkend - star - niet eerlijk

  ceva manpower venray zeer slecht!

  -Salaris veels te laat! -Uren overgewerkt en niet meer betaald krijgen! -Smorgens om 7 uur gebeld worden om zelfde dag nog te werken is meer standaard als uitzondering. -Geen kerstpakket als uitzendkracht terwijl alle mensen die direct bij ceva werken het wel krijgen. -Heel stuk lager loon via uitzendwerker als direct bij het bedrijf werken. -Je hoort savonds om 22uur pas of je de volgende dag om 6uur mag werken ja of nee. -Fulltimers draaien vaak maar 1 dag in de week of je wordt na een halve dag al na huis gestuurd vaak. -Geen login en geen kluissleutel krijgen om je werkrooster of salarisstrook te kunnen zien daar mag je meerdere malen zelf achteraan gaan! -Ceva en manpower zijn niet unaniem over het besluit of iemand er mag blijven werken of niet. -En zijn vast nog wel veel meer dingen die er niet deugen! -Na dit heb ik uiteindelijk mijn baan opgezegd daar! KORTOM GA NIET WERKEN ALS UITZENDKRACHT BIJ MANPOWER CEVA JE WORDT GENAAID! vraag direct bij CEVA te mogen werken en anders jammer dan!

  Sterke punten
  Ik kan er echt geen bedenken!

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen!

  Slechte uitzendbureau

  Communicatie is echt NUL! 2e keer dat mijn geld niet tijdig is gestort en ik zelf overal achteraan moet gaan. Zodra je binnen ben laten ze je lekker even wachten en laten ze helemaal niks meer horen en kan je ze tien keer bellen, mailen dat heeft allemaal geen nut! Er worden beloftes gemaakt en worden helaas niet altijd nagekomen of achteraf heel erg laat. Het zou wel zo netjes zijn als ze IETS terug sturen of een belletje plegen!! Maar helaas ik heb bij verschillende uitzendbureaus gewerkt maar MANPOWER is echt de SLECHTE uitzendbureau die ik ken!!!! Petje af voor Randstad en Tempoteam daar kunnen zij wat van leren!

  Sterke punten
  Ze doen altijd moeite als ze je binnen willen halen voor een sollicitatiegesprek.

  Zwakke punten
  Communicatie Beloftes nakomen Geldzaken


Bezoek Manpower

Schrijf je eigen review