Vanaf het jaar 1948 helpt Manpower bij flexibele personeelsoplossingen. Dit is dan ook de core business van de organisatie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen. Manpower zorgt voor personeel binnen de financiele en zakelijke dienstverlening, alsook de overheid, klant contact centra, logistiek en productie. Het vinden en behouden van een gepaste en leuke baan is van essentieel belang voor elk mens. De kracht van dit bedrijf is om afhankelijk van de behoefte een passende oplossing te bieden. Dit bedrijf is er voor een ieder. Eerlijkheid en transparantie wordt hoog in het vaandel gehouden door dit bedrijf. Manpower doet ook wat ze beloven. Kan er geen geschikte kandidaat gevonden worden, dan wordt een alternatief geboden. Het kan wel eens voorkomen, dat kandidaten nog niet klaar zijn voor de nieuwe baan. Ook in dit soort gevallen springt Manpower in. Er wordt dan hulp geboden bij het ontdekken van talent en het beperken van afstanden tot de arbeidsmarkt. Dit bedrijf is de mening toegedaan, dat iedereen talent heeft en dat talent moet samen optimaal benut worden. Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, worden ondernemers geholpen om succesvol te zijn én te blijven. Zodat ook de opdrachtgevers kunnen doen wat ze hun klanten beloven. In Nederland heeft Manpower 140 kantoren op goed bereikbare locaties, waar samen 1.000 consultants werken. Iedere vestiging vormt een kennisbank en vraagbaak voor zowel werkgevers als kandidaten, dankzij de uitgebreide nationale en internationale netwerk.

Solliciteren

Ben je op zoek naar een baan? Dan kun je als eerst gerust een ManPower account aanmaken. In je Mijn Manpower-account kun je verschillende gegevens over jezelf en jouw voorkeuren ingeven. Je moet onder ander aangeven wat de gedane opleidingen en werkervaringen zijn. Daarnaast kun je de gewenste functie en e- mail notificaties bewerken. Om in aanmerking te komen voor een functie via Manpower dien je online te solliciteren op de vacature op de manpower website. Het eerste deel van de sollicitatieprocedure is online: na het doorlopen van de online procedure komt jouw sollicitatie in behandeling van de desbetreffende Manpower vestiging. Voor elke vacature dienen de volgende stappen in de sollicitatieprocedure te worden doorlopen: Het beantwoorden van een online selectievragenlijst (hier krijg je per e-mail een uitnodiging voor direct na jouw online sollicitatie), Een cv check, een (telefonisch) gesprek met een recruiter van Manpower. Voor bepaalde vacatures zijn er ook selectierondes ingebouwd. Onder elke vacature kun je terugzien welke selectiestappen er bij de procedure horen. Zodat je goed weet wat je nog te wachten staat.


Uitbetaling

Voor elke kandidaat wordt er een account aangemaakt op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreffende jouw dienstverband bij de opdrachtgever(s) zoals je contract, loonstroken, jaaropgaven, reserveringen en persoonlijke gegevens.


Contact gegevens

Voor vragen over een sollicitatie, kun je het beste contact opnemen met een vestiging in de buurt of telefonisch via het nummer 088 - 28 28 128. Een van de recruiters zullen je graag bijstaan.


Manpower Reviews

  Bijzondere gang van zaken

  Geen terugkoppeling op sollicitaties, okal zou dit binnen twee werkdagen moeten gebeuren. Vervolgens krijg je mails over andere functies die totaal niet bij je profiel passen.

  Zwakke punten
  communicatie, acquisitie

  Niet betrokken, benadelend voor werknemer en slecht in communicatie

  Heb een jaar voor Manpower gewerkt, na half jaar bij de werkgever promotie gemaakt. 2 maanden moeten wachten op nieuw contract door 'onderhandelingen', want inhield dat mijn contact persoon bij Manpower (de 3e toen al) zogenaamd aan het onderhandelen was met mijn directe werkgever. Bleek dat na 2 maanden niets was gevraagd of gedaan, en had toen maar getekend omdat ik anders nog langer op m'n salaris van 2 maanden moest wachten. Daarnaast lijken ze nooit iets voor je te doen zonder dat je het 10 x vraagt. Niemand lijkt het wat te boeien wat je meldt mbt potentiele vacatures. Daarna zsm weggegaan op zoek naar ander werk. Daar komt nog bij dat ze sinds 1 juli het verplicht maken dat je declaraties doet via hun systeem, wat ook al bij de werkgever moet waar je bij werkt. Veel dubbel werk en dan ook nog eens niet je reiskosten uitbetaald krijgt tenzij je elke dag individueel declareert. Als je dit niet kan doen tijdens werktijd, verwacht dan elke dag 10 minuten kwijt te zijn aan declaraties per dag dat je werkt. Zeer stressvol en niet gebruikers/werknemersvriendelijk. Hulp hoef je ook niet te verwachten van hun personeel, die zitten in hun 9-5 baan te wachten tot het weekend of vakantie is.

  Sterke punten
  Online leerplatform, waar je in principe wel gebruik van kan maken. Het probleem ligt'm echter in de kern van het bedrijf, niet de digitale leeromgeving.

  Zwakke punten
  Alles, vooral communicatie en gebrek aan betrokkenheid van de 'account managers', 'recruiters' en 'contactpersonen'. Lege titels bij Manpower. Daarnaast lijkt het haast racistisch op moment, maar dat ken ik maar toe aan mijn persoonlijke bias.

  Je krijgt niet de betaling waar je recht op hebt

  Op zich ruim 2 jaar met plezier voor de opdrachtgever via Manpower gewerkt. Toen kwam als eerst een voor mij als een donderslag dat ze mijn contract niet wilde verlengen, terwijl de opdrachtgever me wel graag wilde houden. Maargoed, ik was eens ziek geweest dus dan was voor hun de reden mijn contract niet te verlengen. Want natuurlijk, een keer ziek zijn is niet menselijk Vervolgens zou ik binnen 3-6 weken mijn eindafrekening krijgen. Vergeet dat maar, uiteindelijk na 2 maand wel mijn vakantiegeld en vakantieuren uitbetaald gekregen. De transitievergoeding waar ik recht op heb, nee die betalen ze niet. En ze weten dat ze daar zonder dat ik daar juridische stappen in onderneem, ze daar gewoon mee weg komen. Meerdere mails gestuurd, werd iedere keer doorgestuurd naar de ‘juiste afdeling’ of het ‘hoofdkantoor’. Ik denk dat mijn mailtjes gewoon met en lachend gezicht in de prullenbak worden gegooid. Voor mij nooit geen Manpower weer!

  Sterke punten
  Sterke punt van Manpower is niet willen betalen, positiever kan ik het niet maken

  Ongeorganiseerd zooitje

  Wat een slecht uitzendbureau.Salaris krijg je niet uitbetaald door dat waardeloos nieuwe systeem.Nemen geen schuld op zich en liegen tegen je.Beschuldigen je van slecht presteren En de manager van de vestiging Den Bosch,mevrouw F, is totaal niet geschikt voor haar functie,zij kan haar personeel niet eens aan om de regels na te komen.Een tering zooitje daar in Den Bosch.Moet onder toezicht komen.

  Sterke punten
  Dat je uiteindelijk je geld krijgt na flink commentaar.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.Zoveel dat het geen uitzendorganisatie mag noemen.Onder toezicht stellen.

  Barbaars

  Vorig jaar een sollicitatie gehad via Manpower bij Doc Morris (een medicijnen fabriek) daar aangekomen (ongelooflijk echt) werd een man door de beveiliger het pand uitgezet: de man huilde en schreeuwde veel te weinig loon te hebben ontvangen. Geschrokken liep ik toch maar naar de balie waar ik me melde en vervolgens werd ik gehaald door een medewerkster van ManPower. De eerste zin aan tafel: je zult hier niet rijk worden (!) 10,- euro bruto per uur. Een andere sollicitant die ook aan tafel zat kreeg vochtige ogen en fluisterde: hier kan ik niet eens op full-thime basis mijn rekeningen van betalen! Barbaarse fooien voor best zwaar werk (productie). Ben er nu, een jaar later nog steeds van onder de indruk. Vraag me af of dit niet onwettig is????

  Sterke punten
  Niet reageren op mail

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Loon betaling

  Ik geloofde de slechte reviews niet Maar ik het nu zelf mee maak kom ik daar op terug van begin februari in dienst het is bijna mei daarvan zijn er 3 weken betaald die kloppen de rest overal verschillende dames en smoesjes en maar mail sturen waar toch niks mee gedaan word zelfs Pasen niet betaald en week 13 de helft

  Sterke punten
  Smoesjes en grote monden

  Zwakke punten
  Alles nooit aan beginnen

  Prima

  Ik werk nu een paar jaar voor Manpower bij een grote bank. Ik heb altijd goed contact met mn contactpersoon...hoef maar een appje te sturen en ze reageert vlot. Uitbetaling altijd op Woensdag en mocht het een x later zijn door stori g wordt ik daarover geinformeerd via de mail. Ik herken me totaal niet in alle negatieve reacties vandaar dat ik een tegengeluid wilde laten horen

  on profesionelle club

  sinds 7 weken werk ik via Manpower, nog GEEN enkele week is mijn loonbetaling correct geweest. Met als klap op de vuurpijl dat ik in wk 6 geen loon heb ontvangen en in week 7 0,58 cent. Ze beloven van alles maar komen geen ENKELE afspraak na. Zeggen A en doen B.

  Sterke punten
  Smoezen verzinnen, anderen de schuld geven van hun onprofessioneel gedrag

  Zwakke punten
  Betalen niet conform afspraak Komen afspraken niet na Reageren weken lang niet op mails Zijn telefonisch amper te bereiken

  Ooit gehoord van aardig zijn?

  Gesolliciteerd op een vacature en kreeg na 1 dag telefoontje. Nog nooit zo'n ongemakkelijk gesprek gehad. Hele onaardige vrouw, snel geirriteerd als ik iets wilde verduidelijken. Ze gaf me echt het gevoel dat ik te dom was om op die bepaalde vacature te solliciteren. Heel onprofessioneel. Succes in de toekomst, maar ik wil nooit meer iets te maken hebben met manpower. 1 ster vanwege het bellen, maar jullie hadden beter kunnen mailen.

  Sterke punten
  Serieus?

  Zwakke punten
  Zie review

  niet nuttig

  manpower wilt mensen niet verder helpen

  Zwakke punten
  alles

  Oplichtende tijdsverspillers

  Ze palmen je in met een eerste contract en daarna dwingen ze je in een correctie te tekenen waarin je geld moet terug betalen..... Teken je niet, houden ze meteen je vakantiegeld in zonder je toestemming. Betalingen kloppen bijna nooit en altijd wijzen ze naar anderen. Stel oplichters/zakkenvullers. Ga niet in zee met manpower!

  Sterke punten
  Opdringerig en dwingend

  Zwakke punten
  dwingendze geven niets om de werknemer alleen om hun eigen portomonee

  Sporen niet

  gesolliciteerd op vacature, men vraagt alleen je hoogste diploma niet je hoogst genoten opleiding, die kan zo maar hoger zijn. Vervolgens wijs je ze daar op en solliciteert op een andere functie, die blijkt ingetrokken te zijn door de opdrachtgever, maar je kan er op de site gewoon op solliciteren.

  Sterke punten
  Ze komen in aanmerking voor nul sterren.

  Zwakke punten
  Moet ik dit echt beantwoorden ???

  Opdringerig

  Gebeld door iemand van ManPower die zich meteen opdringt met allerlei vragen. Was absoluut geen fijn telefoongesprek.

  Shit staff

  Such a shit company, super rude and don’t care to get you a job just trying to get through their calls. They act like 12 year olds

  Sterke punten
  Nothing

  Zwakke punten
  Everything

  Bullshit

  Slechte ervaring. Geen woorden voor.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Oplichters manpower Robertus nurksweg Haarlem

  ze bestelen je gewoon waar je bij staat ik heb afgelopen week gewerkt en de helft uitbetaald gekregen wat overigens vaker is gebeurd dus ik naar Manpower bellen met de vraag van dat er iets is misgegaan met de uitbetaling dan krijg je bij voorbaat al zo een boze mevrouwtje aan de lijn die jou vervolgens vertelt dat je een formulier moet in vullen en dat het dan geregeld wordt maar een ezel stoot zich niet twee keer had het eerder gedaan toen kon ik 9weken wachten op me geld dus ik vertelde haar dat ik dat niet zou doen door de eerdere ervaring dus vroeg haar het resterend bedrag over te maken u raad het al dat boze mevrouwtje aan de over kant wou geen weerwoord en besloot mij per direct te ontslaan vroeg haar verbaasd naar der naam die wou ze niet geven heb de volgende dag hoofdkantoor van Manpower gebeld met afdeling care aardige mevrouw maar dat verklaart ook waarom ze op die afdeling is gezet die probeert je alleen maar gerust te stellen en verder als dat kom je ook niet dus gaan we het maar juridisch aanpakken. denk aub 10 keer na als je voor die BEUNHAZEN gaat werken

  Sterke punten
  MENSEN BESTELEN VAN HUN GELD

  Flut uitzendbureau

  Gesolliciteerd op een mbo functie via Manpower. Ik heb zelf een hbo opleiding afgerond. Na het indienen van mijn motivatiebrief werd ik netjes gebeld en volgens de recruiter sloot mijn profiel goed aan bij de betreffende functie. Prima. Een assessment behoorde tot de sollicitatieprocedure. Ik heb meerdere uren geoefend omdat ik graag een goede score wilde hebben. Het oefenassessment afgerond en het officiële assessment afgerond met een voldaan. Word ik de dag erna gebeld door de recruiter 'ja het assessment is niet voldoende en het bedrijf heeft een andere visie dan die van jou?' Vreemd want het resultaat laat anders zien. In plaats van met goede argumenten te komen blijft mevrouw wat om de hete brij heen draaien en word ik verwezen naar de website van Manpower. Echt professioneel. Laat a.u.b. NIET iemand dagen lang oefenen, een assessment doen en daarna diegene fijn afschepen met een 'niet goed' resultaat. Nee Manpower jullie zijn een klant kwijt. Succes met jullie louche praktijken!

  Geen reactie meer

  Word ineens enthousiast opgebeld, ik ben ergens in een database gevonden. Vacature is al naar mij doorgemaild. Vraag ik wat extra door over het salaris en het type contract dat ik krijg.....geen antwoord meer. Benader me dan niet!

  Slecht

  Niels van manpower is een oplichter komt met neppe beloftes aan waaien als de storm dennis. Nog nooit zo slecht gelopen geweeest in utrecht nooit bij manpower

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Wat niet

  Slechte organisatie

  Op donderdag gesolliciteerd bij/via dit uitzendbureau. De maandag erna werd er slechts n telefonische poging gedaan om mij te bereiken. Helaas heeft mijn telefoon deze poging niet geregistreerd. Spijtig dat Manpower je de dag daarna e-mailt met het bericht jou uit te sluiten van de selectieprocedure, omdat je telefonisch niet bereikbaar was. Er is niet tot nauwelijks moeite gedaan om mij als kandidaat berhaupt te bereiken... Daarnaast kreeg ik gelijk na mijn online sollicitatie een e-mail van Manpower met enige (algemene) informatie. De e-mail was erg slordig omdat er geen naam weergegeven was en het telefoonnummer dat erin stond was niet correct. Of Manpower moet daadwerkelijk te bereiken zijn op telefoonnummer ''0''. Lijkt me sterk. Er zijn vast andere uitzendbureau's die menselijker n consequenter zijn dan dit...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Weinig initiatief vanuit het uitzendbureau - Onder de maat w.b. (schriftelijke) communicatie

  Manpower PostNL onprofessioneel en associaal

  Omer Gunes doet aardig in gezicht maar toen ik binnen was zei hij haal die hond hele week van rooster omdat collega ziek meld over collega. Drie collega zijn ontslagen zonder echte reden a. Slechtste Maffiabedrijf .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Review manpower

  op mijn november 14 had ik mijn kennismaking-gesprek ik was ruim op tijd maar Manpower was nergens te bekennen. ze komen afspraken niet na.

  Sterke punten
  Helemaal niks

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen Niet bereikbaar Respectloos Geen medeleven

  Incompetent, waardeloos bedrijf

  Werk bij postNL. om 11 uur smorgens krijg ik te horen dat ik om 7 tot 12 uur moet werk . Je roster woord dagelijk gemacht. over dat heb ik contacht opgenomen met manpower. daarna krijg ik roster voor 3 dag in de week.....2 van deze 3 dagen wegens niet druk zijn afgewezen,de ander dag om 18uur s'avons krijg ik te horen dat om 7uur moet ik gaan werk. ik ben gewoon niet gegaan. 2 dagen later, woord ik gebeld door medewerker van manpower,om me te vragen waarom ben ik niet op werk gegaan. mijne aantwoord was niet netjes. Conclusie.... Geen ervaren medewerkers,ik weet zeker dat mijn kind van 13 jaar beter zal doen. je woord allen maar gebruik,. sterk punt zijn dat hun regels zijn wel streng hoor. DUS OPLETTEN MENSEN

  Sterke punten
  hun regels zijn wel streng hoor

  Zwakke punten
  Teveel

  Let op met Manpower

  Let op met Manpower Manpower is een slechte betaler Ik vraag me werkelijk af hoe een zo serieus bedrijf als post.nl, waar mensen met waardigheid worden behandeld, ongeacht geslacht, afkomst of leeftijd, het risico kan nemen zijn eigen reputatie te bezoedelen door samen te werken met zo'n uitzendbureau. Vacantieuren,Vog,reiskost niet betald Altijd het zelfde contaktpersoon Manpower Haarlem Rob de Jong. Sinds ik in dienst ben via manpower bij postnl heb ik nooit de juiste uitbetaling gekregen. Ik ben als sinds mei bezig om mijn volledig gewerkte uren uit te betalen. Ik heb vaak genoeg een mail gestuurd en geen reactie terug ontvangen. Ook bel ik bijna elke week maar krijg de persoon die hierover gaat namelijke Rob de Jong maar niet te pakken. De receptie kan dan niks voor mij betekenen en raad me aan om te wachten of later terug te bellen. Het vervelende is ook dat ik de onjuiste uitbetalingen niet bij n keer zijn gebleven maar ieder maand krijg ik weer te weinig uitbetaald. Ik heb zelfs een hele overzicht gemaakt van de uren die ik heb gewerkt en de daadwerkelijk uitbetaalde uren door manpower om geen verwarringen meer te krijgen maar krijg daar vooralsnog geen reactie op. Het lijkt erop dat ik al de administratie van manpower moet doen voor hun. Ik snap ook niet hoe een uitzendbureau zoveel en telkens maar weer dezelfde fouten kan maken. Binnenkort,een class action tegen Manpower Hebenn jullie ook probleem met Manpower? class action: [email protected] email.com Paolo Tromp Magliano

  Onbetrouwbaar en asociaal

  Onbetrouwbaar als het aankomt op verloning en afspraken. Al meerdere maanden bezig om mijn verloning voor elkaar te krijgen en een toezegging zwart op wit dat ze het voor elkaar gingen maken maar tot op heden zonder resultaat. Vandaag mijn rechtshulpverzekering ingeschakeld wegens achterhouden van loon en aangifte gedaan wegens oplichting. Mensen die financieel niet zo sterk staan blijf weg bij manpower want deze organisatie helpt je de afgrond in.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles wat je bedenken kunt: -afspraken niet nakomen -schriftelijke afspraken worden niet nagekomen Als je financieel niet sterk in je schoenen staat blijf dan weg bij manpower want ze geven je net dat laatste zetje de afgrond in!!


Bezoek Manpower

Schrijf je eigen review