Werken via Uitzendbureau Experis

Werken via Uitzendbureau Experis

23 februari 2017

Uitzendbureau Experis beschouwt de wereld waar we in leven als dynamisch, altijd in beweging, en dat geldt tevens voor de wereld van werken. Technologie is bijvoorbeeld niet meer weg te denken uit onze samenleving. De inventiviteit en creativiteit waarmee bedrijven gebruik maken van deze technologie en de snelheid waarmee zij de mogelijkheid hebben om mee te bewegen, bepalen de mate van succes. Met andere woorden: in de huidige economie is menselijk talent absoluut dé bepalende onderscheidende factor. Uitzendbureau Experis gelooft hierin en dit is wat de organisatie motiveert. Experis noemt dit tijdperk The Human Age.

Experis biedt intensieve en persoonlijk contact aan opdrachtgevers en werkzoekenden. Hierdoor is het uitzendbureau steeds in staat om de talenten van aangesloten professionals (werkzoekenden) te verbinden met de ambities van opdrachtgevers. Verder hebben werkzoekenden een centrale positie bij uitzendbureau Experis en gezamenlijk wordt er gekeken naar mogelijkheden voor de toekomst. Het uitzendbureau richt zich dus niet alleen op het heden, maar bereid je tevens voor met gesprekken bijvoorbeeld over de behoeften van morgen. Er wordt samen gekeken naar de toekomst. Er wordt dus niet alleen gekeken waar er op het moment behoefte naar is, maar men kijkt tevens naar de eventuele behoefte van de toekomst. Dit is uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat werkzoekenden van het uitzendbureau van toegevoegde waarde zijn en blijven in de toekomst. Uitzendbureau Experis volgt de laatste trends en ontwikkelingen in de branches en adviseren hier proactief over. Op deze manier helpen Experis opdrachtgevers en werkzoekende succesvol te zijn in de veranderende wereld van werk.

ManpowerGroup 

Uitzendbureau Experis is onderdeel van het wereldwijde professionele merk van ManpowerGroup. Deze organisatie bemiddelt onder andere in professional management assistance, Engineering, Finance, IT. ManpowerGroup is een wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve workforce-solutions. Zij maken en bieden high-impact oplossingen, zodat aangesloten opdrachtgevers hun zakelijke doelen bereiken en hun concurrentiepositie verbeteren. ManpowerGroup biedt een totaalpropositie die een antwoord op elke HR-gerelateerde vraag heeft. Met andere woorden, een allesomvattend programma met innovatieve oplossingen die klanten en opdrachtgevers in deze Human Age nodig hebben om succesvol te zijn. ManpowerGroup biedt een oplossingen voor een scala aan vraagstukken op het gebied van talent. Tevens bij de werving, selectie, beoordeling, training & ontwikkeling. Daarnaast ook bij carrièreplanning,de uitbesteding/outsourcing en advies over het personeelsbestand van een bedrijf. 

ManpowerGroup heeft wereldwijd over het grootste en in deze branche het meest toonaangevende netwerk. ManpowerGroup biedt een dynamisch mix van diensten met een ongewoon bereik over ter wereld, met waardevolle inzichten gecombineerd met lokale expertise. Elk jaar wordt dit alles ingezet om de behoefte van opdrachtgevers en werkzoekenden te vervullen. In alle industriële sectoren, bij zowel kleine als middelgrote bedrijven, bij lokale, internationale én wereldwijde ondernemingen. De verschillende oplossingen van ManpowerGroup worden onder andere aangeboden via ManpowerGroup Solutions, Experis™, Manpower® en Right Management.

Werken via uitzendbureau Experis

Uitzendbureau Experis is niet alleen op zoek naar positieve resultaten voor de organisatie, maar ook voor de opdrachtgever en werkzoekenden. Het uitzendbureau bestaat al ruim 30 jaar en is gespecialiseerd in het succesvol koppelen van opdrachtgevers en werkzoekenden. Het werk wordt met veel plezier, succes en toewijding verricht door het uitzendbureau. 

Bij Experis worden zowel met opdrachtgevers als werkzoekenden uitgebreide gesprekken gevoerd, de arbeidsmarkt wordt volledig geanalyseerd en onderzocht. Tevens wordt er echt de tijd genomen voor zowel een werkzoekende als voor een opdrachtgever. Voor werkzoekenden wordt er bemiddeld naar de meest ideale baan en werkgever. Uitzendbureau Experis wil graag dat haar professionals die werken via de organisatie gelukkig zijn bij het uitoefenen van hun taken en werkzaamheden. Het ontwikkelingsplan van werknemers wordt om deze reden ten alle tijde gekoppeld aan de doelstellingen van het bedrijf. Dit zorgt vooral voor positieve resultaten voor zowel een werkzoekende als voor het uitzendbureau.

Werving en selectie bij Experis

Mensen die interesse hebben en die op zoek zijn naar een baan, krijgen bij Experis een vaste consultant. Deze consultant is gespecialiseerd in het vakgebied van de werkzoekenden en beschikt over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in dezelfde branche. Een werkzoekende wordt bij Expris in dat proces helemaal begeleidt bij het maken van de juiste keuzes. Mensen die niet echt actief op zoek zijn naar een baan, hebben tevens de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen bij een consultant over de verschillende loopbaanmogelijkheden. Deze werkzoekenden worden dan geheel vrijblijvend geïnformeerd over de diverse carrièremogelijkheden en of salarisniveaus. Tevens krijg je daarbij ook advies over cursussen en opleidingen die jouw marktwaarde kunnen verhogen of de kwaliteit kunnen verdiepen. Bij het selecteren wordt er onder andere gewerkt met "Mijn Werkwoorden". In het eerste gedeelte van deze digitale vragenlijst komen er vragen voor, die te maken hebben met de persoonlijke focus van jou als werkzoekende en als professional. Daarnaast worden er tevens vragen gesteld waarbij je moet aangeven wat op van toepassing op jou is als werkzoekende en professional. Op basis van het resultaat van deze digitale vragenlijst volgt het koersgesprek. Op basis van dit gesprek wordt de uiteindelijke koers van een werkzoekende bepaald.

Diensten van Experis

Bij uitzendbureau Experis kunnen mensen die geïnteresseerd zijn terecht voor alle vormen werken zoals in vaste verband, maar ook voor bijvoorbeeld tijdelijke werkzaamheden. Je kan in dit geval bijvoorbeeld denken aan professionals die meteen bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, Maar ook aan mensen die liever op projectbasis werken of die het liefst zelfstandig blijven. Experis is er ook voor mensen die graag naar wat afwisseling zoeken en dus aan verschillende opdrachten te werken, maar tegelijkertijd tevens van de zekerheid van vast werk willen genieten. Daarnaast biedt dit uitzendbureau tevens innovatief HR- advies met expertise aan verschillende bedrijven. Om te solliciteren bij Expris is het niet nodig om eerst een account aan te maken. De persoonlijke informatie die je invult om te solliciteren zijn in principe voldoende. Op basis hiervan hoeft je dus niet eerst een Expris account aan te maken voordat je kunt solliciteren.

Ben je door dit artikel nieuwsgierig geworden naar uitzendbureau Expris en zou je graag meer informatie willen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de klantenservice van Experis via het telefoonnummer 030-2879 379.

Neem ook eens kijkje bij andere uitzendbureaus om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, zoals Adecco, Randstand, Unique of Start People.

Bezoek Experis

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden