Tempo-Team is een brede HR dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen. We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Werken als flexwerker

Je hebt de mogelijkheid om als flexwerker aan de slag te gaan via Tempo-Team. Dat betekent dat je gaat werken bij verschillende toonaangevende organisaties. Elke dag krijgt je een groot aanbod van steeds wisselende banen, van productiewerk tot administratief, parttime, fulltime, tijdelijk of vast. Bij Tempo Team is altijd wel een baan beschikbaar die bij je past. Het uitzendbureau garandeert dat je op tijd en correct wordt uit betaald van je salaris en persoonlijke begeleiding en aandacht.


Voordelen van T-Point

T-Point biedt je de mogelijkheid om alle belangrijke zaken zelf online te regelen in jouw eigen profiel registreren, declareren, bijhouden en inzien. Als je bent ingelogd, kun je onder meer: - Je sollicitaties bekijken; op welke vacatures heb je gesolliciteerd? En wat is de status van die sollicitaties? In T-Point zie je de actuele stand van zaken. - Je loonspecificaties en jaaropgaven inzien; al je loonstroken en jaaropgaven overzichtelijk bij elkaar. Elke specificatie kun je apart bekijken. - Je gewerkte uren invoeren; in een handomdraai je gewerkte uren opgeven. - Je betalingen bekijken; hoeveel heb je uitbetaald gekregen en wanneer? In T-Point vind je alle betalingen. - Je declaraties bekijken; al jouw ingevoerde urendeclaraties overzichtelijk bij elkaar. - Je persoonlijke gegevens beheren; zorg ervoor dat je gegevens altijd up-to-date zijn. Zo kunnen wij je nog beter helpen om de juiste baan te vinden. - Vacatures zoeken; doelgericht zoeken in vele duizenden vacatures en direct solliciteren op elke baan die bij je past. - Je ziek- en beter melden; zorg dat je dat zo vroeg mogelijk en minimaal een half uur voor aanvang van je werk doet. - Belangrijke documenten bekijken; hier kun je veel belangrijke documenten downloaden. Daarnaast biedt Tempo Team ook nog eens uitgebreide opleidingsmogelijkheden waarmee ook jouw carrireperspectief kan garanderen. Bekijk het opleidingsaanbod op de website van Tempo Team.


Inschrijven Tempo Team

Heb je nog geen account? Maak er dan eenvoudig n aan door je in te schrijven op de website! Met een account heb je de mogelijkheid om sneller te solliciteren. Ook kunnen Tempo Team jou op basis van je account matchen aan passende vacatures en organisaties. Zoek een vacature in het aanbod en reageer via 'Solliciteer'. Je maakt dan direct een account aan. Bekijk het volledige vacature aanbod op de website.


Tempo-Team Reviews

  misleidende reclame

  wat een overdreven, misleidende reclames van Tempo team !!!\\r\\n\\\"raak niet uitgepraat over die nieuwe baan\\\", \\\" die super leuke aanstaande collega\\\'s\\\".\\r\\nwat een overdreven gel*l,\\r\\nje wordt als 2e rangs medewerker behandeld, slecht uurloon.\\r\\nenige die profiteerd is Tempo team,\\r\\n\\\"banen-melkers\\\"

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  misleidende / overdreven / reclame

  Bijzonder

  Gezien op vacature voor in ziekenhuis had gesolliciteerd, direct kon ik aan de slag! Top dacht ik, ze konden mij hoger contract aanbieden als ik ook voor af en toe in december als iets minder druk was in verpleeg tehuis wilde werken.. prima! Dag later mogen je we uit hoge nood daar paar dagen plaatsen, eind van de week dan naar ziekenhuis. Ok vooruit ( wilde eigenlijk nooit meer in tehuis werken) maar goed laat ik mijn goede kant zien! 8 weken verder heb ziekenhuis nog nooit gezien! Alleen maar ouderezorg! Antwoord was je had toch ja gezegd, ja duh je vroeg in de donkere maanden! Dus heet dat niet mensen voor de gek houden en zo toch mensen op deze plek te krijgen, die moeilijk nog binnen zijn te krijgen?! Ik noem het teleurstellend en bijzonder dat je met je eigen ogen in trapt..

  Sterke punten
  Die zal ik nog moeten tegenkomen

  Zwakke punten
  Niet nakomen wat je is beloofd

  Bijzonder

  Gezien op vacature voor in ziekenhuis had gesolliciteerd, direct kon ik aan de slag! Top dacht ik, ze konden mij hoger contract aanbieden als ik ook voor af en toe in december als iets minder druk was in verpleeg tehuis wilde werken.. prima! Dag later mogen je we uit hoge nood daar paar dagen plaatsen, eind van de week dan naar ziekenhuis. Ok vooruit ( wilde eigenlijk nooit meer in tehuis werken) maar goed laat ik mijn goede kant zien! 8 weken verder heb ziekenhuis nog nooit gezien! Alleen maar ouderezorg! Antwoord was je had toch ja gezegd, ja duh je vroeg in de donkere maanden! Dus heet dat niet mensen voor de gek houden en zo toch mensen op deze plek te krijgen! Ik noem het teleurstellend en bijzonder dat je met je eigen ogen in trapt..

  Sterke punten
  Die zal ik nog moeten tegenkomen

  Zwakke punten
  Niet nakomen wat je is beloofd

  Bellen NOOIT meer terug

  Ik heb in januari gesolliciteerd voor de dhl. Ben vervolgen gebeld om te kijken of mijn wensen overeenkomen met die van het bedrijf. Allemaal prima. Vervolgens zou er een test over nederlands en engels schrift in de mail komen zodat ik de volgende dag de resultaten kon gaan bespreken. Ik heb niks in de mail gekregen. Heb dus teruggebeld naar de persoon en een voicemail achtergelaten om te laten weten dat er nogsteeds niks was te zien in de mail. Nooit meer wat van gehoord. En nu weer in juli. Gesolliciteerd via tempoteam voor de Ohra. Weer gebeld, vragenlijstje nagegaan om te horen te krijgen dat ik aan het einde van de middag nog gebeld te worden. En je raad het al: ben nooit meer teruggebeld. Deze gasten brengen alleen maar slechte publiciteit voor de desbetreffende bedrijven waar ze voor werven. Je zal nooit daadwerkelijk aangenomen worden of überhaupt teruggebeld worden.

  Komen afspraken niet na

  Tempo-Team komt zijn afspraken niet na. Zijn slecht bereikbaar en niet vriendelijk voor personeel. Echt een slecht bedrijf!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht uitzendbureau

  Wanneer je om handschoenen vraagt zeggen ze dat ze niet verplicht zijn. Ik werkte met plantenkarren en haalde regelmatig mijn vingers open. Bovendien moesten we regelmatig traytjes met cactussen boven ons hoofd van de kar halen en weer op een andere kar zetten. Ik werd regelmatig geprikt. Ook is het een keer voorgekomen toen alle planten verdeeld waren dat je naar huis werd gestuurd, terwijl je ingehuurd was om 8 uur te werken Ze laten je dan een soort van 'overeenkomst' tekenen dat je in overleg eerder naar huis gaat, zodat ze je dan niet uit hoeven te betalen!

  Sterke punten
  Je loon wordt redelijk snel uitbetaald.

  Zwakke punten
  Ze buigen met regels en zorgen niet voor goede werkomstandigheden.

  Geen gehoor

  In mijn werkervaring als medewerker,aangesteld via het kantoor tempo team was er maar 1 aanspreekpunt aanwezig onder de zelfde vleugel als het bedrijf waar ik voor werkte. Je wordt niet professioneel benaderd, je krijgt geen gehoor wat betreft moeilijkheden, er heerst een zeer negatieve sfeer. Je staat nergens op vlak van klachten. Er wordt gemanipuleerd,gekleineerd en on professioneel omgegaan met de werknemers. Als je probeert om dan gehoord te worden bij tempo team kmachtendienst worden je bezorgdheden geminimaliseerd en kan je niks doen. Je wordt van de ene moment op de andere moment afgedankt omdat ze meegaan in het verhaal van roddelaars.

  Sterke punten
  Online beschikbaarheden doorsturen, stipte uitbetaling

  Zwakke punten
  Sfeer, beleid op de werkvloer, onprofessionele omgang

  Slechte service

  Geen mogelijkheid om door verbonden te worden met je klacht. Niemand die het gelijk op pakt en de communicatie heel onduidelijk

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Een uitzendbureau met oog voor medewerkers.

  Ik werk nu al bijna een jaar voor Tempo-Team en binnen dat jaar heeft het uitzendbureau bewezen er voor mij en mijn collega's te zijn. Er zijn wel eens gebeurtenissen tussen de werkgever en de werknemer en Tempo-Team zorgt er altijd voor dat ze achter je staan en helpen je waar nodig. Daarnaast zijn de betalingen altijd op tijd en zorgen ze om de aantal weken voor een gesprek. Het is de eerste keer dat ik voor een uitzendbureau werk maar ik ben blij verrast.

  Sterke punten
  - Luisteren naar medewerker. - Staan achter de medewerkers. - Veel contactmomenten.

  Slechte ervaring met Tempo Team

  Ik heb Tempo Team gebeld om een afspraak te maken. Ik heb gevraagd of de medewerker Engels spreekt. Het is makkelijker voor mij om in een telefoongesprek in het Engels te spreken. De medewerker zei dat alle werkgevers op zoek naar Nederlandstaligen zijn. Ik heb geen afspraak gemaakt omdat hij heel onbeleefd was. Belanchelijk en ongelooflijk. De medewerker werkt in Delft, maar ik geloof dat niet alle Tempo Team medewerkers gemeen en onbeleefd zijn. Het was echter mijn slechte ervaring met Tempo Team.

  Zwakke punten
  Gemeen en onbeleefd medewerker

  Couldn't be worse.

  It Was the worse employment agency that I have ever work Let me give you an advise. Finish once and for all, with all the partnerships that you have, with unknown recruitment companies from another countries, especially from Poland, which are using unthinkable methods, where they manipulate hours, contracts, payments, labor charges and, above all, the results in production performances. Making both the employer and the local labor agencies believe that Poles and their "friends" are better workers than any other worker from any other country in the world. Sad isn't it ? A manufactured lie made for an autobence, which ends up seriously to harm, employees from other countries, especially the truly professional ones, with the highest skills, serious, honest & qualified. Certainly those ones won't last for long. Because those are a serious threat for "them", therefore they will eventually be the first target to be shot down. Honesty, assiduity, transparency, quality and professionalism is something that is totally unknown, for them, as the Chinese language is for me. Their working value is based on the law of "Do less as possible" .

  Sterke punten
  None.

  Zwakke punten
  Everything especially... Robbery, Racism & Corruption

  Couldn't be worse.

  It Was the worse employment agency that I have ever work Let me give you an advise. Finish once and for all, with all the partnerships that you have, with unknown recruitment companies from another countries, especially from Poland, which are using unthinkable methods, where they manipulate hours, contracts, payments, labor charges and, above all, the results in production performances. Making both the employer and the local labor agencies believe that Poles and their "friends" are better workers than any other worker from any other country in the world. Sad isn't it ? A manufactured lie made for an autobence, which ends up seriously to harm, employees from other countries, especially the truly professional ones, with the highest skills, serious, honest & qualified. Certainly those ones won't last for long. Because those are a serious threat for "them", therefore they will eventually be the first target to be shot down. Honesty, assiduity, transparency, quality and professionalism is something that is totally unknown, for them, as the Chinese language is for me. Their working value is based on the law of "Do less as possible" .

  Sterke punten
  None.

  Zwakke punten
  Robbery, Racism & Corruption

  Couldn't be worse.

  It Was the worse employment agency that I have ever work Let me give you an advise. Finish once and for all, with all the partnerships that you have, with unknown recruitment companies from another countries, especially from Poland, which are using unthinkable methods, where they manipulate hours, contracts, payments, labor charges and, above all, the results in production performances. Making both the employer and the local labor agencies believe that Poles and their "friends" are better workers than any other worker from any other country in the world. Sad isn't it ? A manufactured lie made for an autobence, which ends up seriously to harm, employees from other countries, especially the truly professional ones, with the highest skills, serious, honest & qualified. Certainly those ones won't last for long. Because those are a serious threat for "them", therefore they will eventually be the first target to be shot down. Honesty, assiduity, transparency, quality and professionalism is something that is totally unknown, for them, as the Chinese language is for me. Their working value is based on the law of "Do less as possible" .

  Sterke punten
  Three colleagues & the manager Bulen, were the only humans that I've met among many ... .

  Zwakke punten
  Almost everything. If was not for the infrastructures, I would say that iworking in Bangladesh or Pakistan, my working conditions, were similar to conditions that you only will find in countries like Moldavia or Armenia. Hard to believe that I've found those labor conditions in the Netherlands.

  Couldn't be worse.

  It Was the worse employment agency that I have ever work Let me give you an advise. Finish once and for all, with all the partnerships that you have, with unknown recruitment companies from another countries, especially from Poland, which are using unthinkable methods, where they manipulate hours, contracts, payments, labor charges and, above all, the results in production performances. Making both the employer and the local labor agencies believe that Poles and their "friends" are better workers than any other worker from any other country in the world. Sad isn't it ? A manufactured lie made for an autobence, which ends up seriously to harm, employees from other countries, especially the truly professional ones, with the highest skills, serious, honest & qualified. Certainly those ones won't last for long. Because those are a serious threat for "them", therefore they will eventually be the first target to be shot down. Honesty, assiduity, transparency, quality and professionalism is something that is totally unknown, for them, as the Chinese language is for me. Their working value is based on the law of "Do less as possible" .

  Sterke punten
  Three colleagues & the manager Bulen, were the only humans that I've met among many ... .

  Zwakke punten
  Almost everything. If was not for the infrastructures, I would say that iworking in Bangladesh or Pakistan, my working conditions, were similar to conditions that you only will find in countries like Moldavia or Armenia. Hard to believe that I've found those labor conditions in the Netherlands.

  Niet goed

  Absoluut geen toegevoegde waarde. Het kost meer energie dan het opleverd.

  Zwakke punten
  Ik leverde uiteindelijk mijn eigen vacatures aan waarna zij met een winst percentage ervan mee konden profiteren. Ze presenteren zich heel goed, maar puntje bij paaltje heb ik niks meer dan last van ze gehad. Ze luisteren niet goed naar je en hebben alleen maar winst/geld voor ogen. Komen hun afspraken niet na, beweerden zelfs dat een gemaakte afspraak nooit plaats heeft gevonden!

  Niet goed

  Absoluut geen toegevoegde waarde. Het kost meer energie dan het opleverd. Ik leverde uiteindelijk mijn eigen vacatures aan waarna zij met een winst percentage ervan mee konden profiteren. Ze presenteren zich heel goed, maar puntje bij paaltje heb ik niks meer dan last van ze gehad. Ze luisteren niet goed naar je en hebben alleen maar winst/geld voor ogen. Komen hun afspraken niet na, beweerden zelfs dat een gemaakte afspraak nooit plaats heeft gevonden!

  Belabberd uitzendbureau

  Wat een waardeloos uitzendbureau is dit zeg, komen afspraken niet na, betalen niet op tijd en sturen je altijd met een kluitje het riet in. Voor een dag ziek zijn kreeg ik na 2 wachtdagen maar liefst 35 euro vergoed voor een hele dag. Veiligheidsschoenen moet je zelf aanschaffen en aan de contactpersonen heb je helemaal niks. Personeel doet kortaf en is erg arrogant.

  Sterke punten
  T point werkt op zich goed.

  Zwakke punten
  Zie review

  Slechtste uitzendbureau wat er is

  Mijn review gaat over tempo team emmen! Mijn vriend heeft voor ze gewerkt. Door een treiterende persoon op het werk , heeft hij ontslag gekregen. (Vals beschuldigd van iets heel heftigs). Tempo team verdraait verhalen, zodat het beschuldigde persoon nog meer problemen krijgt. Dit hebben we aangevochten. Advocaten zijn tot een overeenkomst gekomen, dat men vriend weer een schoon dossier zal krijgen bij tempo team. Hierdoor hebben we de rechtzaak niet door gezet. Toch lijkt alles zo mooi. Schoon dossier, etc. Toch was het minder waar en na lang aandringen, is zijn dossier na een jaar toch nog schoon gemaakt. 2 maanden later. Tijdens solliciteren, krijgt die continu nee te horen door tempo team. Raar voor gevoel hier over. Toch maar is verhaal gehaald en blijkt dat ze niet willen bemiddelen. Hier waren wij het niet mee eens. En hebben we een klacht ingediend bij het hoofdkantoor van tempo team. Ze beloven binnen 2 dagen te bellen en dat gebeurt ook niet. Toch worden we later gebeld door de regio manager. Deze kan niet eens normaal doen en heb lak aan de overeenkomst wat gemaakt is door de advocaten. Als je je verhaal wilt doen of zegt dat je er niet mee eens bent, word ze nogal chagrijnig en hangt de telefoon gewoon op. Hierover weer een klacht ingediend bij het hoofdkantoor. Vandaag krijgen we een brief van tempo team, dat mijn vriend een grote mond heb, beledigend en bedreigend doet. En hij mag niet meer voor tempo team meer werken. Maandag gaan we toch maar weer de advocaat bellen en de rechtzaak gewoon door laten gaan. We zijn er nu spuugzat van. Alles verdraaien en altijd de schuld maar naar een andere schuiven.

  Sterke punten
  Verhalen verdraaien en een sterk punt is hun slechte punten

  Zwakke punten
  Alles wat ze doen

  slecht geregeld

  voor tempo team Doetinchem kom je op gesprek normaal stel je als medewerker/ster eerst toch even netjes voor en een geef een hand dus niet !! wil je eind van de week(weekend) je uren declareren via t point kun je je uren niet invullen is er dus niets geregeld maar wel elke dag rente trekken van mijn verdiende centen mijn 1e ervaring met Doetinchem heeft nu al een slechte bijsmaak

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  tot op heden niets geregeld

  slecht geregeld

  voor tempo team Doetinchem kom je op gesprek normaal stel je als medewerker/ster eerst toch even netjes voor en een geef een hand dus niet !! wil je eind van de week(weekend) je uren declareren via t point kun je je uren niet invullen is er dus niets geregeld maar wel elke dag rente trekken van mijn verdiende centen mijn 1e ervaring met Doetinchem heeft nu al een slechte bijsmaak

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  tot op heden niets geregeld

  Logistiek Medewerker

  Very disorganized, unfriendly and incompetent staff. They contacted me to work when I was on genuine holiday leave where I had told them a few months in advance when I was abroad. Recruiter lied about hours and always spoke down at me on the phone as if I was unintelligent.

  Zwakke punten
  Lazy staff who don't care about the big number of individuals they put on database.

  Dienstverlening vanuit bedrijf

  Slechte dienstverlening vanuit een bedrijf die een oproepkracht in dienst nam. Dit omdat Tempo Team geen goede selectie heeft gedaan en de oproepkracht na 1 dag al zei dat diegene het heel anders verwacht had dan tempo team zei. Hierdoor tijd verloren en begeleiding vanuit tempo team slecht, ze willen je gewoon ergens dumpen voor geld, maak niet uit of het profile matcht of niet.

  Sterke punten
  geen

  Gewoon slecht.

  Ik was via tempo team op rondleiding geweest bij Goedhart te Kerkrade. Tempo team zit daar Inhouse. Na de rondleiding bleek dat de urengarantie maar 24 was. Dat kan maar wat schetst mijn verbazing, een week later adverteerde tempo team met 40 uren garantie. via app contact met hun opgenomen( nummer stond op vacature) en ik kreeg te horen dat ik de rondleiding had gehad en derhalve kon beginnen. Er zou contact met me worden opgenomen. Hiervoor 2 andere banen afgezegd, waar ik ook had kunnen beginnen. Na 2 3 weken niks te hebben gehoord maar eens contact met hun opgenomen. Ja daar was iets fout gegaan maar we nemen zo snel mogelijk contact met u op, dat kan. Je raad het al, dat is niet gebeurd. Nogmaals, voor deze baan heb ik 2 andere banen laten schieten. Schijnbaar kunnen ze die 40 uren garantie helemaal niet nakomen maar de animo voor 24 uurs garantie was schijnbaar laag, waardoor ze het op deze manier probeerden. Ik heb de afgelopen 30 jaar nooit via uitzendbureaus hoeven te werken en ik kreeg regelmatig te horen , ben maar blij dat je daar niet afhankelijk van bent. Nu ik zelf afhankelijk ben van hun kan ik de negativiteit hier over zeker beamen. Ook bij Timing heb ik zo iets dergelijks ook al eens meegemaakt. Gewoon heel slecht allemaal, ander woord heb ik er niet voor.

  Sterke punten
  Niks,

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na en urengarantie van 40 uur die ze niet kunnen garanderen. Ik zou er niet mee in zee gaan, helaas.

  Eindafrekening en klachten salaris

  IK WERK AL VANAF 2007 VOOR HUN. NA ELKE PERIODE VAN WERK KREEG IK DEZELFDE WEEK ALTIJD DE AFREKENING OOK NOG VOOR VORIGE BAAN 31/12/18 ME LAATSTE WERKDAG NU MOET IK OPEENS EEN ONTSLAGBRIEF INDIENEN VOOR MIJN EINDAFREKENING. VAKANTIEDAGEN WORDEN BIJ JE ZIEKTEUREN GETELT NETTO 7 UUR VAKANTIEDAGEN NETTO 10 MEER WAO VERZEKERING WORDT 200 VAN JE WEEKSALARIS AFGEHAALD ZE DOEN ER ALLES AAN OM HUN EIGEN BONUS OMHOOG TE KRIJGEN GA NAAR ANDER UITZENDBUREAU DE ENE INCERDENT WEET NOG NIET WAT DE ANDER DOET Ik GA DIT HOGEROP MELDEN

  Sterke punten
  HEBBEN ZE TOTAAL NIET MEER ZE ZIJN SLECHT GEWORDEN ZE WERKEN ALLEMAAL VERSCHILLEND

  Zwakke punten
  SALARIS KLOPT VAN GEEN METER JE WERKT DEZELFDE UREN DEZELFDE WEKEN IEDERE WEEK ZIET JE SALARIS ER ANDERS UIT

  Zeer behulpzaam na emigratie

  Zelf ontzettend fijn geholpen door het Tempoteam in Capelle aan den IJssel. Er werd geluisterd naar mijn wensen en ik heb ook het gevoel dat mijn nieuwe functie goed aansluit. Zijn ook op mijn nieuwe werkplek op bezoek geweest om te kijken of alles naar wens is voor beiden partijen (vond ik zelf erg netjes, er was ook ruimte om discreet aan de medewerker van Tempoteam knelpunten aan te geven). Ben nu overgenomen door het bedrijf zelf, maar ik kijk terug op een prettige samenwerking met Tempoteam.

  Sterke punten
  Communicatie Behulpzaam Snel met reageren


Bezoek Tempo-Team

Schrijf je eigen review