Tempo-Team - 16 Reviews

Last updated: 6 mei 2019
Tempo-Team Logo

20% aanbevolen, 16 Reviews

  1. Tempo-Team
  2. Werken als flexwerker
  3. Voordelen van T-Point
  4. Inschrijven Tempo Team
  5. Tempo-Team Reviews
  6. Schrijf ook een review over Tempo-Team

Niet tevreden over Tempo-Team? Probeer dan eens Manpower.

Tempo-Team

Tempo-Team is een brede HR dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Tempo-Team Details

Hits: 1438

URL: http://www.tempo-team.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 16

Werken als flexwerker

Je hebt de mogelijkheid om als flexwerker aan de slag te gaan via Tempo-Team. Dat betekent dat je gaat werken bij verschillende toonaangevende organisaties. Elke dag krijgt je een groot aanbod van steeds wisselende banen, van productiewerk tot administratief, parttime, fulltime, tijdelijk of vast.

Bij Tempo Team is altijd wel een baan beschikbaar die bij je past. Het uitzendbureau garandeert dat je op tijd en correct wordt uit betaald van je salaris en persoonlijke begeleiding en aandacht.

Voordelen van T-Point

T-Point biedt je de mogelijkheid om alle belangrijke zaken zelf online te regelen in jouw eigen profiel registreren, declareren, bijhouden en inzien. Als je bent ingelogd, kun je onder meer:
- Je sollicitaties bekijken; op welke vacatures heb je gesolliciteerd? En wat is de status van die sollicitaties? In T-Point zie je de actuele stand van zaken.
- Je loonspecificaties en jaaropgaven inzien; al je loonstroken en jaaropgaven overzichtelijk bij elkaar. Elke specificatie kun je apart bekijken.
- Je gewerkte uren invoeren; in een handomdraai je gewerkte uren opgeven.
- Je betalingen bekijken; hoeveel heb je uitbetaald gekregen en wanneer? In T-Point vind je alle betalingen.
- Je declaraties bekijken; al jouw ingevoerde urendeclaraties overzichtelijk bij elkaar.
- Je persoonlijke gegevens beheren; zorg ervoor dat je gegevens altijd up-to-date zijn. Zo kunnen wij je nog beter helpen om de juiste baan te vinden.
- Vacatures zoeken; doelgericht zoeken in vele duizenden vacatures en direct solliciteren op elke baan die bij je past.
- Je ziek- en beter melden; zorg dat je dat zo vroeg mogelijk en minimaal een half uur voor aanvang van je werk doet.
- Belangrijke documenten bekijken; hier kun je veel belangrijke documenten downloaden.

Daarnaast biedt Tempo Team ook nog eens uitgebreide opleidingsmogelijkheden waarmee ook jouw carrièreperspectief kan garanderen. Bekijk het opleidingsaanbod op de website van Tempo Team.

Inschrijven Tempo Team

Heb je nog geen account? Maak er dan eenvoudig één aan door je in te schrijven op de website! Met een account heb je de mogelijkheid om sneller te solliciteren. Ook kunnen Tempo Team jou op basis van je account matchen aan passende vacatures en organisaties.

Zoek een vacature in het aanbod en reageer via 'Solliciteer'. Je maakt dan direct een account aan. Bekijk het volledige vacature aanbod op de website.


Tempo-Team reviews (15):

Tempo-Team - Belabberd uitzendbureau

0

Review:
Wat een waardeloos uitzendbureau is dit zeg, komen afspraken niet na, betalen niet op tijd en sturen je altijd met een kluitje het riet in. Voor een dag ziek zijn kreeg ik na 2 wachtdagen maar liefst 35 euro vergoed voor een hele dag.

Veiligheidsschoenen moet je zelf aanschaffen en aan de contactpersonen heb je helemaal niks. Personeel doet kortaf en is erg arrogant.

Sterke punten:
T point werkt op zich goed.

Zwakke punten:
Zie review

Michelle beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - Slechtste uitzendbureau wat er is

0

Review:
Mijn review gaat over tempo team emmen!

Mijn vriend heeft voor ze gewerkt. Door een treiterende persoon op het werk , heeft hij ontslag gekregen. (Vals beschuldigd van iets heel heftigs). Tempo team verdraait verhalen, zodat het beschuldigde persoon nog meer problemen krijgt. Dit hebben we aangevochten.

Advocaten zijn tot een overeenkomst gekomen, dat men vriend weer een schoon dossier zal krijgen bij tempo team. Hierdoor hebben we de rechtzaak niet door gezet.

Toch lijkt alles zo mooi. Schoon dossier, etc. Toch was het minder waar en na lang aandringen, is zijn dossier na een jaar toch nog schoon gemaakt.

2 maanden later. Tijdens solliciteren, krijgt die continu nee te horen door tempo team. Raar voor gevoel hier over. Toch maar is verhaal gehaald en blijkt dat ze niet willen bemiddelen. Hier waren wij het niet mee eens. En hebben we een klacht ingediend bij het hoofdkantoor van tempo team. Ze beloven binnen 2 dagen te bellen en dat gebeurt ook niet. Toch worden we later gebeld door de regio manager. Deze kan niet eens normaal doen en heb lak aan de overeenkomst wat gemaakt is door de advocaten. Als je je verhaal wilt doen of zegt dat je er niet mee eens bent, word ze nogal chagrijnig en hangt de telefoon gewoon op.

Hierover weer een klacht ingediend bij het hoofdkantoor.

Vandaag krijgen we een brief van tempo team, dat mijn vriend een grote mond heb, beledigend en bedreigend doet. En hij mag niet meer voor tempo team meer werken.

Maandag gaan we toch maar weer de advocaat bellen en de rechtzaak gewoon door laten gaan. We zijn er nu spuugzat van. Alles verdraaien en altijd de schuld maar naar een andere schuiven.

Sterke punten:
Verhalen verdraaien en een sterk punt is hun slechte punten

Zwakke punten:
Alles wat ze doen

Marianne beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - slecht geregeld

0

Review:
voor tempo team Doetinchem kom je op gesprek normaal stel je als medewerker/ster eerst toch even netjes voor en een geef een hand dus niet !! wil je eind van de week(weekend) je uren declareren via t point kun je je uren niet invullen is er dus niets geregeld maar wel elke dag rente trekken van mijn verdiende centen mijn 1e ervaring met Doetinchem heeft nu al een slechte bijsmaak

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
tot op heden niets geregeld

Tempo-Team - slecht geregeld

0

Review:
voor tempo team Doetinchem kom je op gesprek normaal stel je als medewerker/ster eerst toch even netjes voor en een geef een hand dus niet !! wil je eind van de week(weekend) je uren declareren via t point kun je je uren niet invullen is er dus niets geregeld maar wel elke dag rente trekken van mijn verdiende centen mijn 1e ervaring met Doetinchem heeft nu al een slechte bijsmaak

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
tot op heden niets geregeld

patrick beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - Logistiek Medewerker

0

Review:
Very disorganized, unfriendly and incompetent staff.
They contacted me to work when I was on genuine holiday leave where I had told them a few months in advance when I was abroad.
Recruiter lied about hours and always spoke down at me on the phone as if I was unintelligent.

Zwakke punten:
Lazy staff who don't care about the big number of individuals they put on database.

Liesel beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - Dienstverlening vanuit bedrijf

0

Review:
Slechte dienstverlening vanuit een bedrijf die een oproepkracht in dienst nam. Dit omdat Tempo Team geen goede selectie heeft gedaan en de oproepkracht na 1 dag al zei dat diegene het heel anders verwacht had dan tempo team zei. Hierdoor tijd verloren en begeleiding vanuit tempo team slecht, ze willen je gewoon ergens dumpen voor geld, maak niet uit of het profile matcht of niet.

Sterke punten:
geen

Lisa beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - Gewoon slecht.

1

Review:
Ik was via tempo team op rondleiding geweest bij Goedhart te Kerkrade. Tempo team zit daar Inhouse. Na de rondleiding bleek dat de urengarantie maar 24 was. Dat kan maar wat schetst mijn verbazing, een week later adverteerde tempo team met 40 uren garantie. via app contact met hun opgenomen( nummer stond op vacature) en ik kreeg te horen dat ik de rondleiding had gehad en derhalve kon beginnen. Er zou contact met me worden opgenomen. Hiervoor 2 andere banen afgezegd, waar ik ook had kunnen beginnen. Na 2 à 3 weken niks te hebben gehoord maar eens contact met hun opgenomen. Ja daar was iets fout gegaan maar we nemen zo snel mogelijk contact met u op, dat kan. Je raad het al, dat is niet gebeurd. Nogmaals, voor deze baan heb ik 2 andere banen laten schieten. Schijnbaar kunnen ze die 40 uren garantie helemaal niet nakomen maar de animo voor 24 uurs garantie was schijnbaar laag, waardoor ze het op deze manier probeerden. Ik heb de afgelopen 30 jaar nooit via uitzendbureaus hoeven te werken en ik kreeg regelmatig te horen , ben maar blij dat je daar niet afhankelijk van bent. Nu ik zelf afhankelijk ben van hun kan ik de negativiteit hier over zeker beamen. Ook bij Timing heb ik zo iets dergelijks ook al eens meegemaakt. Gewoon heel slecht allemaal, ander woord heb ik er niet voor.

Sterke punten:
Niks,

Zwakke punten:
Komen afspraken niet na en urengarantie van 40 uur die ze niet kunnen garanderen. Ik zou er niet mee in zee gaan, helaas.

Maurice beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - Eindafrekening en klachten salaris

1

Review:
IK WERK AL VANAF 2007 VOOR HUN.
NA ELKE PERIODE VAN WERK KREEG IK DEZELFDE WEEK ALTIJD DE AFREKENING
OOK NOG VOOR VORIGE BAAN
31/12/18 ME LAATSTE WERKDAG
NU MOET IK OPEENS EEN ONTSLAGBRIEF INDIENEN VOOR MIJN EINDAFREKENING.
VAKANTIEDAGEN WORDEN BIJ JE ZIEKTEUREN GETELT
NETTO 7 UUR VAKANTIEDAGEN NETTO 10€ MEER
WAO VERZEKERING WORDT 200€ VAN JE WEEKSALARIS AFGEHAALD
ZE DOEN ER ALLES AAN OM HUN EIGEN BONUS OMHOOG TE KRIJGEN
GA NAAR ANDER UITZENDBUREAU
DE ENE INCERDENT WEET NOG NIET WAT DE ANDER DOET
Ik GA DIT HOGEROP MELDEN

Sterke punten:
HEBBEN ZE TOTAAL NIET MEER
ZE ZIJN SLECHT GEWORDEN
ZE WERKEN ALLEMAAL VERSCHILLEND

Zwakke punten:
SALARIS KLOPT VAN GEEN METER
JE WERKT DEZELFDE UREN DEZELFDE WEKEN
IEDERE WEEK ZIET JE SALARIS ER ANDERS UIT

Lmm strijp beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - Zeer behulpzaam na emigratie

0

Review:
Zelf ontzettend fijn geholpen door het Tempoteam in Capelle aan den IJssel.
Er werd geluisterd naar mijn wensen en ik heb ook het gevoel dat mijn nieuwe functie goed aansluit.

Zijn ook op mijn nieuwe werkplek op bezoek geweest om te kijken of alles naar wens is voor beiden partijen (vond ik zelf erg netjes, er was ook ruimte om discreet aan de medewerker van Tempoteam knelpunten aan te geven).

Ben nu overgenomen door het bedrijf zelf, maar ik kijk terug op een prettige samenwerking met Tempoteam.

Sterke punten:
Communicatie
Behulpzaam
Snel met reageren

Mo beveelt Tempo-Team aan bij vrienden/bekenden

Tempo-Team - discrimineert op leeftijd

0

Review:
Duidelijk een uitzendbureau die discrimineert op leeftijd!
Sturen heel consequent een standaard berichtje; "voorkeur andere kandidaten, die beter passen bij de functie", terwijl ik ruimschoots aan de eisen voldoe! Echter, Tempo Team heeft duidelijk een voorkeur voor jonge kandidaten.

Sterke punten:
Welke sterke punten?

Zwakke punten:
Sturen altijd een bericht, echter wel altijd negatief als je ouder bent.

bob beveelt Tempo-Team NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tempo-Team

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Tempo-Team aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tempo-Team aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tempo-Team


Home » Algemene Uitzendbureaus » Tempo-Team