Timing - 26 Reviews

Last updated: 3 september 2019
Timing Logo

7.7% aanbevolen, 26 Reviews

  1. Timing
  2. Inschrijven
  3. Werken bij Timing
  4. Uitbetaling
  5. Contact gegevens
  6. Mobiele app
  7. Timing Reviews
  8. Schrijf ook een review over Timing

Niet tevreden over Timing? Probeer dan eens Manpower.

Timing

Bij Timing Uitzendbureau kan een ieder terecht, die op zoek is naar een baan. Dit bedrijf is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Met 55 vestigingen, meer dan 450 medewerkers en nog eens tientallen incompany vestigingen, behoort Timing tot de top 5 uitzendorganisaties in Nederland. Timing is zich ervan bewust, dat arbeidsbemiddeling moet aansluiten op de wensen van haar werknemers en op basis daarvan wordt een veelzijdige dienstverlening geboden. Het gaat in deze niet alleen om het uitzenden van personeel, maar ook om detachering, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo kan in de totale personeelsbehoefte van opdrachtgevers worden voorzien.

Klanten succesvol laten ondernemen behoort ook tot een van de voornaamste doelen van Timing. De wereld is continue in verandering en bedrijven en werknemers moeten zich daarbij snel kunnen aanpassen. Timing helpt hier een handje mee door uitvoerend werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Dit uitzendbureau faciliteert, onderneemt, vernieuwt en deelt haar kennis van uitvoerend werk.

Indien men op zoek is naar een werkgever, waar men een belangrijke bijdrage kan leveren aan de economie, een werkgever waar men zijn of haar commerciële talenten en creatieve ideeën kwijt kan en een organisatie die investeert in de groei en ontwikkeling van werknemers, dan is men bij Timing op het juiste adres.

Timing Details

Hits: 1176

URL: http://www.timing.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 26

Inschrijven

Op de website van Timing hebben geïnteresseerden in een baan de mogelijkheid om een Timing account aan te maken. Via zo een account kunnen de gebruikers niet alleen op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures, maar men heeft ook de mogelijkheid om daarop te reageren. Daarnaast hebben gebruikers veel meer mogelijkheden met hun Timing account. Men kan onder andere solliciteren, een jobmail aanmaken om de nieuwste vacatures te ontvangen, favoriete vacatures opslaan, persoonlijke gegevens aanpassen en aanvullen, cv uploaden, trainingen volgen via Goodhabitz en nog veel meer.

Werken bij Timing

Het werken bij Timing brengt veel voordelen met zich mee. Afhankelijk van de voorkeur van de werknemer, het soort baan en de opdrachtgever, werkt men bij Timing op basis van een uitzendovereenkomst of een overeenkomst voor bepaalde tijd. Als uitzendkracht gaat men onder andere een arbeidsovereenkomst met Timing aan voor het verrichten van werkzaamheden bij een opdrachtgever van Timing. Indien de opdrachtgever geen uitzendkrachten meer nodig heeft, dan zoekt Timing een andere baan voor de desbetreffende uitzendkracht. In bepaalde gevallen kunnen uitzendkrachten ook in vaste dienst treden bij een opdrachtgever.

Uitbetaling

Bij Timing kunnen werknemers in aanmerking komen voor een wekelijkse of een vier wekelijkse betaling. Bij een wekelijkse betaling, worden de uren van de afgelopen week op de maandag verwerkt. Het salaris wordt dan op de dinsdag op het opgegeven e- mail adres gestort. Bij een vier wekelijkse uitbetaling, wordt het salaris om de vier weken op de dinsdag uitbetaald. In gevallen waarbij een feestdag op de maandag valt, worden de gewerkte uren op de dinsdag verwerkt en het salaris op de woensdag uitbetaald.

Contact gegevens

Timing Uitzendbureau
Deventerstraat 15-2 ,
Postbus 572 7300 AN Apeldoorn

Telefoon: 055 580 58 00 (08.30 - 17.30u)

Mobiele app

Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan, kunnen ook gebruik maken van de Timing app. In de app kan men met de zoekmodule snel en makkelijk zoeken in openstaande vacatures. Daarnaast kan men interessante vacatures bewaren als favoriet. Men kan ook zijn of haar Facebook account koppelen aan de app met de werk- gever en op basis het Facebookaccount passende vacatures vinden. Men kan ook een notificatie instellen voor interessante vacatures, die geplaatst worden op de site.


Timing reviews (26):

Timing - 3 weken screening, oh ja sorry het is 8 weken.

0

Review:
Eerst leuk lopen vertellen dat de screening on Schiphol 3 weken gaat duren. Daarna krijg ik een belletje van een vriend die daar ook solliciteert dat het 8 weken gaat duren minimaal. Dus ik terug bellen, zeggen ze : ja sorry dat mogen wij zeggen..... Ja en nu mag ik wel lekker mijn 130 euro betalen. Kut bedrijf.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Moet 3 keer bellen voordat ze opnemen.

Bryan beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Onpersoonlijk

0

Review:
Op een whats-app video conference na en een hand vol telefoontjes heb ik geen enkel contact met Timing. Geen enkele interesse hoe het gaat, nooit iemand zien die op de werklocatie komt.
Men houd zich niet aan de wettelijk bepaalde aanzegtermijn van een maand als je van fasering wisselt of contract binnen fasering.
Het steekt mij enorm dat Timing geen enkele verantwoordelijkheid of interesse toont in hun medewerkers.
Ik hoor van veel “collega” medewerkers het zelfde.

Sterke punten:
Het niet nakomen van afspraken en onzichtbaar zijn voor flexmedewerkers.

Zwakke punten:
Het is een organisatie waar ik niet over naar huis zou willen en kunnen schrijven.

Steensma beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Do not go Timing

1

Review:
Beloven 32 uur of 40 uur. Krijg als je Een goede week heb 20 uur. Asielzoekers worden 40 uur ingepland leveren subsidie op. Mensen die weinig doen krijgen meer uren zodat ze meer mensen kunnen inplannen kassa. Mensen die werken voor 2 zijn ze niet blij mee (bedrijf wel)Als je vraagt waarom krijgt ik zo weinig uren is het antwoord het is niet druk. Maar asielzoeker mag wel 5 dagen komen.Dit is discriminatie Ik raad Timing dan ook niet aan voor Nederlandse vrouwen en mannen Dit is een uitzendbureau puur voor buitenlanders

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Beloven van alles en liegen er op los liever asielzoekers inplannen dan gewone Hollandse vrouw. (Daar krijgen ze subsidie voor)

Yvette beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Leeftijdsdiscriminatie

0

Review:
Als ik op een vacature reageer en kom bij het invullen van mijn geboortedatum kan ik niet verder.
Mijn zoon heeft i.p.v mijn geboortedatum, zijn geboortedatum ingevuld en hij kon wel verder.
Dat is niet 1 keer maar regelmatig gedaan.
Conclusie ik ben te oud.= leeftijdsdiscriminatie.


Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Niet het lef hebben om op je reactie te reageren.

John beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Kan niet uitschrijven

0

Review:
Ik kan mezelf niet eens uitschrijven, profiel verwijderen of aangeven dat ik geen mails wil ontvangen zonder persoonlijk contact.

Ingrid beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Liever werkloos dan dat timing mij uitbetaald

0

Review:
Voor een weeksalaris 3 weken gewacht omdat hun collega's uren verkeerd registreren. Daarna was ik van ze af. Daarna ik wou resterende vakantiegeld uit laten betalen. Dinsdag gebeld geld niet ontvangen . Meneer zegt maandag is het niet geboekd wacht maar nog 1 week. Slechtste uitzendbureau ooit.

Sterke punten:
Clowns zijn en tijdrekken.

Zwakke punten:
Uitbetalen

Fuck Timin beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - earnings below the minimum

0

Review:
I worked thirteen hours one week, net pay 64 €

Sterke punten:
accomodation

Zwakke punten:
money and few working hours

Marcin Ste beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - SLECHTSTE uitzendbureau Timing

0

Review:
Stelletje boeven!! Het hele jaar werken en geen feestdagenuitkering! Terwijl ik al jaren fulltime contract heb. Met diverse formules en andere allerlei weggetjes zorgen ze ervoor dat ze niet uitbetalen. Ga nooit voor ze werken, echt absoluut niet.

Allerlei beloftes maken en niet waarkomen. Ze verleiden mensen met doorstroommogelijkheden en ontwikkeling maar niks van waar.

Betalen door weer stomme formules te verzinnen geen geld uit als je ziek bent. Dus als je ziek bent laten ze je zo in de steek en zit je met je vaste lasten. En als ze het uitbetalen in een fulltime week dat je bent ingepland betalen ze maar 5 of 6 uurtjes ipv 40. Die 5 uurtjes betalen ze dan ook door je uurloon weer te verlagen met een eurotje. Zo triest. Door allerlei smoesformules doen ze dit. Wat moet je hiermee als medewerker zijnde. Binnenkort ben ik weg!!!

Ga met deze trieste zooi niet in zee!! Het zijn boeven en oplichters. Geven ook te lage salaris ten opzichte van andere uitzendbureaus.

Sterke punten:
ze betalen wel wekelijks op tijd uit

Zwakke punten:
Geen feestdaguitkering door middel van verzonnen formules.

Geen ziekte uitbetaling of dermate laag

Lage uurloon

Oplichters en boeven zijn het

hasan beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Timing zeer slecht.

0

Review:
dit uitzendbureau probeert vooral de eigen fouten in de schoenen te schuiven van de mensen die hiervoor gaan werken. Ongeveer een jaar geleden kon ik gaan beginnen bij So Fine Foods te Landgraaf via Timing Landgraaf. Timing zit daar Inhouse. Aangezien ik niet veel salaris wilde inleveren ten opzichte van het vorige bedrijf waar ik werkte(Bedrijf sloot toendertijd de poorten i.v.m. reorganisatie) kwamen we overeen tot een bepaald uurloon. Een 3 tal gesprekken gehad en op vrijdagmiddag(Maandag erna beginnen op Middagdienst) sleutels en batch gekregen. Aan het einde van de vrijdagmiddag kreeg ik via hun eigen Timing App de overeenkomst. Het uurloon week af van wat we overeen gekomen waren en niet zo`n beetje ook. Scheelde wel een dikke 2 Euro per uur. Door omstandigheden kon ik er sowieso niet beginnen en heb me derhalve op Maandagmorgen netjes afgemeld maar heb mevrouw aan de andere kant van de telefoonlijn erop aangesproken waarom ze het afgesproken Salaris opeens niet nakwamen, waarop zei zij dat dit het salaris was wat we afgesproken hadden. Ik had zelf nog het briefje waar zei zelf de aantekeningen(Papiertje had ik zelf mee naar huis genomen) had staan met het salaris wat we waren overeen gekomen, wat zei zelf nog heeft omcirkelt en dat ik haar nog zelfs onder haar neus heb gedrukt. Je raad het al, ze herkende haar eigen schrift niet meer. Ik zou me daarna 6 weken daarna weer bij haar melden om alsnog bij Sofine foods te beginnen maar daar ben ik natuurlijk niet op ingegaan. Als werknemer moet je je afspraken nakomen en ja, ik geef toe dat ik ook fouten maak(Heb me niet opnieuw gemeld bij Sofinefoods en dat is fout, absoluut) maar ook uitzendbureau hoor je je afspraken na te komen en als je iets niet kunt waarmaken(Zoals in dit geval), zeg het dan gewoon ook eerlijk, zodat werknemers zelf ook verder kunnen kijken want voor dat ik het vergeet, voor SofineFoods liet ik nog 2 andere banen schieten. Zie elders mijn review over Tempo-Team op deze site.

Sterke punten:
Als ze hun afspraken nakomen zou ik ze wel aanbevelen maar in dit geval dus niet.

Zwakke punten:
Komen afspraken niet na.

Maurice beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Beloven van alles, als je reageert op hun leugens

0

Review:
Ben met mooie beloftes verleidt. In de praktijk was er niets van waar. Zou een contract krijgen voor 20+ uren, kreeg een 0 uren contract, ondanks mijn vraag hierover bleven ze volhouden dat het allemaal oke was. Toen ik getekend had bleek het toch om 0 uren te gaan. Ook het “uitzicht op vast” was een zeepbel, niets van waar. Het zijn leugenaars die zo hun vacatures vervullen. Nooit aan beginnen, geloof niet wat ze zeggen en beloven. Ze maken het niet waar. Grote bek hebben ze wel klaar. Slechtste uitzendbureau ever! Oplichters.

Sterke punten:
Uitbetalen doen ze (nog) wel.

Zwakke punten:
Waardeloze beloften.

Johanna beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Timing

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Timing aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Timing aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Timing