Bij Timing Uitzendbureau kan een ieder terecht, die op zoek is naar een baan. Dit bedrijf is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Met 55 vestigingen, meer dan 450 medewerkers en nog eens tientallen incompany vestigingen, behoort Timing tot de top 5 uitzendorganisaties in Nederland. Timing is zich ervan bewust, dat arbeidsbemiddeling moet aansluiten op de wensen van haar werknemers en op basis daarvan wordt een veelzijdige dienstverlening geboden. Het gaat in deze niet alleen om het uitzenden van personeel, maar ook om detachering, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo kan in de totale personeelsbehoefte van opdrachtgevers worden voorzien. Klanten succesvol laten ondernemen behoort ook tot een van de voornaamste doelen van Timing. De wereld is continue in verandering en bedrijven en werknemers moeten zich daarbij snel kunnen aanpassen. Timing helpt hier een handje mee door uitvoerend werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Dit uitzendbureau faciliteert, onderneemt, vernieuwt en deelt haar kennis van uitvoerend werk. Indien men op zoek is naar een werkgever, waar men een belangrijke bijdrage kan leveren aan de economie, een werkgever waar men zijn of haar commerciële talenten en creatieve ideeën kwijt kan en een organisatie die investeert in de groei en ontwikkeling van werknemers, dan is men bij Timing op het juiste adres.

Inschrijven

Op de website van Timing hebben geïnteresseerden in een baan de mogelijkheid om een Timing account aan te maken. Via zo een account kunnen de gebruikers niet alleen op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures, maar men heeft ook de mogelijkheid om daarop te reageren. Daarnaast hebben gebruikers veel meer mogelijkheden met hun Timing account. Men kan onder andere solliciteren, een jobmail aanmaken om de nieuwste vacatures te ontvangen, favoriete vacatures opslaan, persoonlijke gegevens aanpassen en aanvullen, cv uploaden, trainingen volgen via Goodhabitz en nog veel meer.


Werken bij Timing

Het werken bij Timing brengt veel voordelen met zich mee. Afhankelijk van de voorkeur van de werknemer, het soort baan en de opdrachtgever, werkt men bij Timing op basis van een uitzendovereenkomst of een overeenkomst voor bepaalde tijd. Als uitzendkracht gaat men onder andere een arbeidsovereenkomst met Timing aan voor het verrichten van werkzaamheden bij een opdrachtgever van Timing. Indien de opdrachtgever geen uitzendkrachten meer nodig heeft, dan zoekt Timing een andere baan voor de desbetreffende uitzendkracht. In bepaalde gevallen kunnen uitzendkrachten ook in vaste dienst treden bij een opdrachtgever.


Uitbetaling

Bij Timing kunnen werknemers in aanmerking komen voor een wekelijkse of een vier wekelijkse betaling. Bij een wekelijkse betaling, worden de uren van de afgelopen week op de maandag verwerkt. Het salaris wordt dan op de dinsdag op het opgegeven e- mail adres gestort. Bij een vier wekelijkse uitbetaling, wordt het salaris om de vier weken op de dinsdag uitbetaald. In gevallen waarbij een feestdag op de maandag valt, worden de gewerkte uren op de dinsdag verwerkt en het salaris op de woensdag uitbetaald.


Contact gegevens

Timing Uitzendbureau Deventerstraat 15-2 , Postbus 572 7300 AN Apeldoorn Telefoon: 055 580 58 00 (08.30 - 17.30u)


Mobiele app

Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan, kunnen ook gebruik maken van de Timing app. In de app kan men met de zoekmodule snel en makkelijk zoeken in openstaande vacatures. Daarnaast kan men interessante vacatures bewaren als favoriet. Men kan ook zijn of haar Facebook account koppelen aan de app met de werk- gever en op basis het Facebookaccount passende vacatures vinden. Men kan ook een notificatie instellen voor interessante vacatures, die geplaatst worden op de site.


Timing Reviews

  Word asociaal met je omgegaan

  Word met je omgegaan als een stuk vuil, komen afspraken niet na, betalen weken telaat of zelfs niet moet heletijd achter hun kont aan lopen en confronteer je ze ermee krijg je ook nog een een grote mond terug, reiskosten betalen ze je liever niet uit en ook je reserveringen moet je bijna om smeken. Waardeloos k*tbedrijf vooral voor lisa de rijt moet je uitkijken! Als ik sterren in de min kon geven had ik dat zeker gedaan maar helaas... 1 ster

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Contractbreuk
  Afspraken
  Uitbetalingen
  Klantvriendelijkheid
  Service
  Meedenkendheid
  Werkzaamheden
  Lisa de rijt
  Grote mond als je ze confronteerd

  Word asociaal met je omgegaan

  Word met je omgegaan als een stuk vuil, komen afspraken niet na, betalen weken telaat of zelfs niet moet heletijd achter hun kont aan lopen en confronteer je ze ermee krijg je ook nog een een grote mond terug, reiskosten betalen ze je liever niet uit en ook je reserveringen moet je bijna om smeken. Waardeloos k*tbedrijf vooral voor lisa de rijt moet je uitkijken! Als ik sterren in de min kon geven had ik dat zeker gedaan maar helaas... 1 ster

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Uitbetalingen
  Klantvriendelijkheid
  Service
  Meedenkendheid
  Werkzaamheden
  Lisa de rijt
  Grote mond als je ze confronteerd

  Waardeloos

  Mensen zijn niet betrokken met je werk en de uren die je werkt krijg je niet altijd uitbetaald. Veel blijven klagen kan helpen. Je moet het maar zelf regelen bij het bedrijf waar je werkt.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Uitbetaald krijgen
  Communicatie met werknemer

  Slechte Timing

  Recentelijk gewerkt voor Timing. Helaas heb ik er geen goed woord voor over. Ze zijn nooit betrokken geweest in mijn werk. Altijd hebben ze gezegd dat ik het maar moest regelen met het bedrijf waar ik werkte. Constant problemen met uitbetalingen. Ziekteuren kloppen nooit. Het bedrijf heeft gebruik gemaakt van mijn opzegtermijn, en daardoor moest ik dus weg. Hierbij heb ik dus recht op vergoedingen. Timing vind van niet.. Dit wordt allemaal uitgezocht, maar zodra het in het belang van hun is, dan klopt het wel.

  Ik raad je aan om hier nooit voor te gaan werken.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Slechte betaling
  Niet betrokken

  Uitbuiters

  Ik zat aan mijn maximale contracten, ipv een vast contract geeft Timing aan dat ik over een half jaar maar moet terugkomen. Echt smerig hoe ze met de contracten omgaan.
  In die periode van contracten ook al gehad dat er bij het bedrijf waarvoor Timing inhuurt minder werk was en werd per direct ontslagen. Ondanks dat ik al een Fase B contract had. Krijg ik in de avond een mail waarin wordt bevestigd dat ik ontslag heb genomen. Erachteraan gebeld en gemaild en na een paar dagen radiostilte komen ze met het was een misverstand en hadden ze opeens wel weer werk voor mij omdat ik ze erop had gewezen dat bij een Fase B contract ze mij niet zomaar op straat kunnen zetten.
  Echt waardeloos bedrijf Timing, proberen winst te maken over de ruggen van de hardwerkende mensen die het voor het minimuumloon moeten doen

  Sterke punten
  niet aanwezig

  Zwakke punten
  Winst optimaliseren voer ruggen van anderen

  Waardeloos uitzendbureau

  Waardeloos. Niet melden dat je eind er opzit bij een bedrijf. Niet reageren op mails. Loon niet uitbetalen of te weinig
  Veder zeggen ze een uurloon die je krijgt terwijl je dik onder het uurloon word betaald

  Sterke punten
  Geen 1 waardeloos uitzendbureau

  Zwakke punten
  Loon niet betalen
  Niet reageren op mail
  Werkgever niet informeren over einde werk

  Bar slecht uitzendbureau

  Ik zou 0 sterren geven als het mogelijk was. Dit uitzendbureau heeft maling aan alles en iedereen volgens mij,werk al 2 maanden niet meer voor ze en wacht nog steeds op mijn reserveringen. Sterker nog,krijg net een mailtje dat ik volgens hun op 05-03-2023 ontslag heb genomen terwijl ik al vanaf 15-02-2034 niet meer voor ze heb gewerkt en al gelijk heb gevraagd of ik mijn reserveringen betaald kon krijgen. Ze werken of allemaal langs elkaar heen of ze hebben gewoon echt maling aan mensen.

  Sterke punten
  Niet kunnen ontdekken helaas

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen,eigenlijk gewoon alles is bar slecht aan ze.

  Slechtste uitzendbureau

  Ze betalen je niet of te laat uit.
  Hun komen afspraken niet na.
  Leuk arbeidsvoorwaarde alleen voor kantoor personeel en niet voor flex-krachten.
  Als flex-kracht ben je wel en niet in dienst van timing .

  Sterke punten
  hebben ze niet

  Zwakke punten
  Ze komen niet hun afspraken na

  Niet bepaald positief

  Een intake gehad bij dit uitzendbureau, waarna er een voorstel naar de opdrachtgever zou plaatsvinden. Vervolgens niets gehoord, waarna ik gebeld word waarom ik niet was gekomen op die intake. Als je dat niet communiceert wordt het lastig. Daarna bij een opdrachtgever op gesprek geweest, waarbij de intercedent mij de schuld gaf van een onplezierig gesprek doordat de verantwoordelijke op die locatie meer bezig was met zijn eigen dingen te regelen, en mij af te kraken zonder inhoudelijk over de functie te spreken en een tijdige terugkoppeling die ik pas na 4 dagen kreeg, en de schuld van de slechte communicatie.

  Sterke punten
  Niet ontdekt

  Zwakke punten
  Communicatie, en het niet in de waarde laten van sollicitanten.

  Slechte uitzendbureau

  Dit uitzendbureau is alleen maar bezig om zoveel mogelijk winst te maken over de rug van de werknemers. Er werken amateurs die niet kunnen communiceren. Reageren soms helemaal niet op e-mail berichten. Ze proberen overal onderuit te komen mbt uitbetalingen foute afspraken. Betalen geen transitievergoeding terwijl je daar gewoon recht op hebt.
  Annuleren werkdagen van je rooster binnen de wettelijke 4 dagen en betalen die dagen niet uit.
  Bezin eer ge begin. Voor mij nooit meer!!

  Sterke punten
  Ik kan ze niet vinden

  Zwakke punten
  Zie mijn bericht.

  Timing absolute afrader

  IK vindt het een Waardeloos uitzendbureau . Werk als vrachtwagen chauffeur voor dit uitzendbureau.

  Er was weer eens een fout in mijn salaris gemaakt.... de letterlijke reaktie: om en na bij.....een om en na bij salaris??.... dat was de reactie van mijn intercedent na het uitbetalen van 1400€ NETTO voor een vrachtwagen chauffeur die een maand hart werkt. geen excuus niks. Uiteindelijk is het goed gekomen maar wat een stel amateurs.

  Sterke punten
  Ik moet ze nog ontdekken.

  Zwakke punten
  Communicatie. Werk als vrachtwagen chauffeur en ben 50 maar de manier van communiceren is er 1 van of ik 16 ben en pizza's rondrij. Vervoer staal.

  Slechte timing

  Zij zijn heel slecht uitzendbureau, zij spreken met mensen zoals robots,
  Wordt slecht behandeld ook slecht salaris zwaar werk voor weinig salaris

  Communicatie slecht

  Sollicitatie verliep goed. Leuke, open en positieve gesprekken. Maar het salarisvoorstel en de communicatie hierover loopt echt dramatisch als je iets te veel vragen hebt. Het voorstel wat is gegeven is heel anders dan in het gesprek naar boven komt. Sloot ook totaal niet aan bij wat mijn wensen waren. Dit ook aangegeven en een tegenvoorstel gedaan. Hier gaan we absoluut niet in mee. Daarnaast berekenen ze van allerlei extra inkomen bij het brutoloon mee. Dit mag niet, maar hier vragen over stellen is te veel voor ze. De corporate recruiter weet totaal geen antwoord te geven op doodnormale vragen. Je mag niks geen COA of afspraken inzien zodat je een goede keuze kan maken. En als het ze even iets te moeilijk wordt gaat het hele feest niet door omdat er spraken is van een miscommunicatie. Geloof je het zelf. Toegeven dat je verkeerde informatie hebt gegeven en dan mij verwijten dat er een miscommunicatie is. Heel makkelijk allemaal.

  Sterke punten
  Secundaire arbeidsvoorwaarden

  Zwakke punten
  Communicatie. Afspraken niet nakomen. Als het iets te moeilijk wordt afhaken

  Slecht uitzendbureau!!!!

  Vreselijk amateurs bedrijf. Die mutsen nemen nooit op, reageren nooit op emails. Mijn advies: Ga nooit in zee met deze malafide amateurs die slechts lompe koppelbazen zijn die hun werk ook nog eens niet goed doen! Als ik 0 sterren kon geven had ik het gelijk gedaan! Stel prutsers! Geen wonder dat ze zoveel slechte reviews hebben!!!!!!

  Zwakke punten
  Alles. Vooral communicatie wat hun ding niet is.

  Slechtste uitzendbureau ooit

  Eerste dag op werk was al een drama. Je wordt zo in het diepe gegooid. Je weet niet eens waaraan je moet beginnen. Zo veel gezegd tijdens de sollicitatiegesprek en komen daarna hun afspraken niet na. Wel verwachten dat je elke dag voor ze werkt, maar wanneer je zo nodig hebt, zijn ze er niet voor je. Heel veel fouten maken qua rooster en loonstrook. Ik vind het belachelijk.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na. Nemen de telefoon niet op als je belt. Onduidelijke regels

  Slecht

  Het bedrijf nam zelf contact op, na slechts 1 keer contact te hebben gehad reageert de contactpersoon nergens meer op. Ik heb gebeld en gemaild maar je word van het kastje naar de muur gestuurd.

  Vermijd dit bedrijf als je dat kan.

  Gelukkig “maar” 6 maanden te maken gehad met dit bedrijf.
  Waar de werknemers altijd vrolijk de telefoon opnemen en echt naar je lijken te luisteren, is de praktijk het tegenovergestelde. Je moet 100 keer achter ze aan bellen om duidelijkheid te krijgen over foute urenboekingen, salaris dat niet of niet compleet betaald is of bijvoorbeeld ziekte en vakantieuren die niet uitbetaald worden.
  Als zij per ongeluk je vergeten uit te betalen, dan kan je er zelf 2 maanden op wachten. Vreselijke ervaring.

  Sterke punten
  Vriendelijke medewerkers!

  Zwakke punten
  Compleet incompetent als payroll bedrijf

  Zeer slecht

  Mijn ervaring met timing is slecht. Ik kon op gesprek komen, ik werd voorgesteld aan het bedrijf en ben aangenomen, prima. Maar uitbetalen willen ze blijkbaar niet. Na 4 keer achter mijn loon aanbellen hadden ze mij beloofd dat het op dinsdag werd uitbetaalt. Nou dat hebben ze weer niet gedaan, morgen word de 5e keer dat ik er weer achteraan moet bellen. Ik word er erg chagrijnig van!

  Sterke punten
  Vriendelijk

  Zwakke punten
  Ze beloven van alles, maar komen niks na. Loon word niet uitbetaald.

  Waardeloze uitzendbureau

  Door Corona een week niet uitbetaald gekregen.
  En nu willen ze me niet meer elders gewoon discriminatie.
  Ga er niet voor werken.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Waardeloos

  Slecht

  Timing is echt super slecht. Slechte contact heb vertraging heb ze wel dertig keer gebeld geen een keer opgenomen in een half uur en bellen ook niet terug ben ik ontslagen omdat hun niet opnamen super slecht

  Slecht

  Meerdere malen op vacatures gesolliciteerd. Nog nooit een reactie gehad. Na 8 maanden bellen ze je op . Of je nog beschikbaar bent. Niet dus . Echt skecht

  Waardeloos uitzendbureau

  Paar keer gesolliciteerd, krijg je nog geen eens antwoord op
  Gelukkig zijn er nog genoeg andere uitzendbureaus

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Avoid at any cost.

  Agencys like that should be closed. They doing nothing to help you. They just need you at work for 12 hours per day and next 5 days in a row. Doesn't matter your health.

  Slecht!!!

  Helaas ben ik niet te spreken over dit uitzendburo!! Wat cominuseren betreft kennen ze blijkbaar niet, zo beloven van alles en komen het vaak niet na!! Bijvoorbeeld stellen ze je aan een bedrijf voor?! En laten verder niets meer van zich horen!! En dan moet ik het via een ander uitzendburo te horen krijgen dat ik al eens via Timing voorgesteld ben en vervolgens ben afgewezen door het bedrijf!! Echt over terugkoppeling hebben ze nog nooit van gehoord blijkbaar. Ik heb geen vertrouwen meer in dat uitzendburo!! Ze zijn niet helemaal eerlijk helaas.

  Sterke punten
  Afspraken niet!! Nakomen en de boel voor de gek houden!!

  Zwakke punten
  Dat hele Timing zooitje!!

  Harteloos, pijnlijk, onbetrouwbaar en slecht

  Ik heb een enorm slechte ervaring met Timing uitzendbureau omdat mij 3 keer een baan aangeboden is door Timing waarbij het contract was getekend en de startdatum beloofd. Telkens werd mij op de dag zelf gemeld dat het niet door ging of in 1 situatie een dag voor de start. Bij de eerste keer kreeg ik een bos bloemen en een ''sorry'' kaartje. Ook werd telefonisch aangegeven dat het niet weer zou gebeuren. Hierna gebeurde het nog twee keer. Dit heeft mij erg in de problemen gebracht omdat ik andere baan aanbiedingen had afgewezen voor de belofte op die baan. Hierom huilend aan de telefoon gezeten. Maar ze hebben dit nooit gecompenseerd. Nog steeds verdrietig als ik Timing zie

  Sterke punten
  Verantwoording ontlopen

  Zwakke punten
  Beloftes niet nakomen (staat wel in hun folder)
  Mensen niet behandelen als mens maar als gevoelloos object
  Mensen harteloos in de problemen brengen zonder hiervoor te compenseren


Bezoek Timing

Schrijf een review