Bij Timing Uitzendbureau kan een ieder terecht, die op zoek is naar een baan. Dit bedrijf is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Met 55 vestigingen, meer dan 450 medewerkers en nog eens tientallen incompany vestigingen, behoort Timing tot de top 5 uitzendorganisaties in Nederland. Timing is zich ervan bewust, dat arbeidsbemiddeling moet aansluiten op de wensen van haar werknemers en op basis daarvan wordt een veelzijdige dienstverlening geboden. Het gaat in deze niet alleen om het uitzenden van personeel, maar ook om detachering, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo kan in de totale personeelsbehoefte van opdrachtgevers worden voorzien. Klanten succesvol laten ondernemen behoort ook tot een van de voornaamste doelen van Timing. De wereld is continue in verandering en bedrijven en werknemers moeten zich daarbij snel kunnen aanpassen. Timing helpt hier een handje mee door uitvoerend werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Dit uitzendbureau faciliteert, onderneemt, vernieuwt en deelt haar kennis van uitvoerend werk. Indien men op zoek is naar een werkgever, waar men een belangrijke bijdrage kan leveren aan de economie, een werkgever waar men zijn of haar commerciële talenten en creatieve ideeën kwijt kan en een organisatie die investeert in de groei en ontwikkeling van werknemers, dan is men bij Timing op het juiste adres.

Inschrijven

Op de website van Timing hebben genteresseerden in een baan de mogelijkheid om een Timing account aan te maken. Via zo een account kunnen de gebruikers niet alleen op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures, maar men heeft ook de mogelijkheid om daarop te reageren. Daarnaast hebben gebruikers veel meer mogelijkheden met hun Timing account. Men kan onder andere solliciteren, een jobmail aanmaken om de nieuwste vacatures te ontvangen, favoriete vacatures opslaan, persoonlijke gegevens aanpassen en aanvullen, cv uploaden, trainingen volgen via Goodhabitz en nog veel meer.


Werken bij Timing

Het werken bij Timing brengt veel voordelen met zich mee. Afhankelijk van de voorkeur van de werknemer, het soort baan en de opdrachtgever, werkt men bij Timing op basis van een uitzendovereenkomst of een overeenkomst voor bepaalde tijd. Als uitzendkracht gaat men onder andere een arbeidsovereenkomst met Timing aan voor het verrichten van werkzaamheden bij een opdrachtgever van Timing. Indien de opdrachtgever geen uitzendkrachten meer nodig heeft, dan zoekt Timing een andere baan voor de desbetreffende uitzendkracht. In bepaalde gevallen kunnen uitzendkrachten ook in vaste dienst treden bij een opdrachtgever.


Uitbetaling

Bij Timing kunnen werknemers in aanmerking komen voor een wekelijkse of een vier wekelijkse betaling. Bij een wekelijkse betaling, worden de uren van de afgelopen week op de maandag verwerkt. Het salaris wordt dan op de dinsdag op het opgegeven e- mail adres gestort. Bij een vier wekelijkse uitbetaling, wordt het salaris om de vier weken op de dinsdag uitbetaald. In gevallen waarbij een feestdag op de maandag valt, worden de gewerkte uren op de dinsdag verwerkt en het salaris op de woensdag uitbetaald.


Contact gegevens

Timing Uitzendbureau Deventerstraat 15-2 , Postbus 572 7300 AN Apeldoorn Telefoon: 055 580 58 00 (08.30 - 17.30u)


Mobiele app

Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan, kunnen ook gebruik maken van de Timing app. In de app kan men met de zoekmodule snel en makkelijk zoeken in openstaande vacatures. Daarnaast kan men interessante vacatures bewaren als favoriet. Men kan ook zijn of haar Facebook account koppelen aan de app met de werk- gever en op basis het Facebookaccount passende vacatures vinden. Men kan ook een notificatie instellen voor interessante vacatures, die geplaatst worden op de site.


Timing Reviews

  • Eerst leuk lopen vertellen dat de screening on Schiphol 3 weken gaat duren. Daarna krijg ik een belletje van een vriend die daar ook solliciteert dat het 8 weken gaat duren minimaal. Dus ik terug bellen, zeggen ze : ja sorry dat mogen wij zeggen..... Ja en nu mag ik wel lekker mijn 130 euro betalen. Kut bedrijf.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    Moet 3 keer bellen voordat ze opnemen.

    Door Bryan op 3 september 2019 Reageer
  • Op een whats-app video conference na en een hand vol telefoontjes heb ik geen enkel contact met Timing. Geen enkele interesse hoe het gaat, nooit iemand zien die op de werklocatie komt.
    Men houd zich niet aan de wettelijk bepaalde aanzegtermijn van een maand als je van fasering wisselt of contract binnen fasering.
    Het steekt mij enorm dat Timing geen enkele verantwoordelijkheid of interesse toont in hun medewerkers.
    Ik hoor van veel “collega” medewerkers het zelfde.

    Sterke punten
    Het niet nakomen van afspraken en onzichtbaar zijn voor flexmedewerkers.

    Zwakke punten
    Het is een organisatie waar ik niet over naar huis zou willen en kunnen schrijven.

    Door Steensma op 17 juni 2019 Reageer
  • Beloven 32 uur of 40 uur. Krijg als je Een goede week heb 20 uur. Asielzoekers worden 40 uur ingepland leveren subsidie op. Mensen die weinig doen krijgen meer uren zodat ze meer mensen kunnen inplannen kassa. Mensen die werken voor 2 zijn ze niet blij mee (bedrijf wel)Als je vraagt waarom krijgt ik zo weinig uren is het antwoord het is niet druk. Maar asielzoeker mag wel 5 dagen komen.Dit is discriminatie Ik raad Timing dan ook niet aan voor Nederlandse vrouwen en mannen Dit is een uitzendbureau puur voor buitenlanders

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Beloven van alles en liegen er op los liever asielzoekers inplannen dan gewone Hollandse vrouw. (Daar krijgen ze subsidie voor)

    Door Yvette op 3 mei 2019 Reageer (2 reacties)
  • Als ik op een vacature reageer en kom bij het invullen van mijn geboortedatum kan ik niet verder.
    Mijn zoon heeft i.p.v mijn geboortedatum, zijn geboortedatum ingevuld en hij kon wel verder.
    Dat is niet 1 keer maar regelmatig gedaan.
    Conclusie ik ben te oud.= leeftijdsdiscriminatie.


    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Niet het lef hebben om op je reactie te reageren.

    Door John op 16 maart 2019 Reageer
  • Ik kan mezelf niet eens uitschrijven, profiel verwijderen of aangeven dat ik geen mails wil ontvangen zonder persoonlijk contact.

    Door Ingrid op 25 januari 2019 Reageer
  • Voor een weeksalaris 3 weken gewacht omdat hun collega's uren verkeerd registreren. Daarna was ik van ze af. Daarna ik wou resterende vakantiegeld uit laten betalen. Dinsdag gebeld geld niet ontvangen . Meneer zegt maandag is het niet geboekd wacht maar nog 1 week. Slechtste uitzendbureau ooit.

    Sterke punten
    Clowns zijn en tijdrekken.

    Zwakke punten
    Uitbetalen

    Door Fuck Timing op 22 januari 2019 Reageer
  • I worked thirteen hours one week, net pay 64 €

    Sterke punten
    accomodation

    Zwakke punten
    money and few working hours

    Door Marcin Stefaniak op 17 januari 2019 Reageer
  • Stelletje boeven!! Het hele jaar werken en geen feestdagenuitkering! Terwijl ik al jaren fulltime contract heb. Met diverse formules en andere allerlei weggetjes zorgen ze ervoor dat ze niet uitbetalen. Ga nooit voor ze werken, echt absoluut niet.

    Allerlei beloftes maken en niet waarkomen. Ze verleiden mensen met doorstroommogelijkheden en ontwikkeling maar niks van waar.

    Betalen door weer stomme formules te verzinnen geen geld uit als je ziek bent. Dus als je ziek bent laten ze je zo in de steek en zit je met je vaste lasten. En als ze het uitbetalen in een fulltime week dat je bent ingepland betalen ze maar 5 of 6 uurtjes ipv 40. Die 5 uurtjes betalen ze dan ook door je uurloon weer te verlagen met een eurotje. Zo triest. Door allerlei smoesformules doen ze dit. Wat moet je hiermee als medewerker zijnde. Binnenkort ben ik weg!!!

    Ga met deze trieste zooi niet in zee!! Het zijn boeven en oplichters. Geven ook te lage salaris ten opzichte van andere uitzendbureaus.

    Sterke punten
    ze betalen wel wekelijks op tijd uit

    Zwakke punten
    Geen feestdaguitkering door middel van verzonnen formules.

    Geen ziekte uitbetaling of dermate laag

    Lage uurloon

    Oplichters en boeven zijn het

    Door hasan op 17 januari 2019 Reageer
  • dit uitzendbureau probeert vooral de eigen fouten in de schoenen te schuiven van de mensen die hiervoor gaan werken. Ongeveer een jaar geleden kon ik gaan beginnen bij So Fine Foods te Landgraaf via Timing Landgraaf. Timing zit daar Inhouse. Aangezien ik niet veel salaris wilde inleveren ten opzichte van het vorige bedrijf waar ik werkte(Bedrijf sloot toendertijd de poorten i.v.m. reorganisatie) kwamen we overeen tot een bepaald uurloon. Een 3 tal gesprekken gehad en op vrijdagmiddag(Maandag erna beginnen op Middagdienst) sleutels en batch gekregen. Aan het einde van de vrijdagmiddag kreeg ik via hun eigen Timing App de overeenkomst. Het uurloon week af van wat we overeen gekomen waren en niet zo`n beetje ook. Scheelde wel een dikke 2 Euro per uur. Door omstandigheden kon ik er sowieso niet beginnen en heb me derhalve op Maandagmorgen netjes afgemeld maar heb mevrouw aan de andere kant van de telefoonlijn erop aangesproken waarom ze het afgesproken Salaris opeens niet nakwamen, waarop zei zij dat dit het salaris was wat we afgesproken hadden. Ik had zelf nog het briefje waar zei zelf de aantekeningen(Papiertje had ik zelf mee naar huis genomen) had staan met het salaris wat we waren overeen gekomen, wat zei zelf nog heeft omcirkelt en dat ik haar nog zelfs onder haar neus heb gedrukt. Je raad het al, ze herkende haar eigen schrift niet meer. Ik zou me daarna 6 weken daarna weer bij haar melden om alsnog bij Sofine foods te beginnen maar daar ben ik natuurlijk niet op ingegaan. Als werknemer moet je je afspraken nakomen en ja, ik geef toe dat ik ook fouten maak(Heb me niet opnieuw gemeld bij Sofinefoods en dat is fout, absoluut) maar ook uitzendbureau hoor je je afspraken na te komen en als je iets niet kunt waarmaken(Zoals in dit geval), zeg het dan gewoon ook eerlijk, zodat werknemers zelf ook verder kunnen kijken want voor dat ik het vergeet, voor SofineFoods liet ik nog 2 andere banen schieten. Zie elders mijn review over Tempo-Team op deze site.

    Sterke punten
    Als ze hun afspraken nakomen zou ik ze wel aanbevelen maar in dit geval dus niet.

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na.

    Door Maurice op 1 januari 2019 Reageer
  • Ben met mooie beloftes verleidt. In de praktijk was er niets van waar. Zou een contract krijgen voor 20+ uren, kreeg een 0 uren contract, ondanks mijn vraag hierover bleven ze volhouden dat het allemaal oke was. Toen ik getekend had bleek het toch om 0 uren te gaan. Ook het “uitzicht op vast” was een zeepbel, niets van waar. Het zijn leugenaars die zo hun vacatures vervullen. Nooit aan beginnen, geloof niet wat ze zeggen en beloven. Ze maken het niet waar. Grote bek hebben ze wel klaar. Slechtste uitzendbureau ever! Oplichters.

    Sterke punten
    Uitbetalen doen ze (nog) wel.

    Zwakke punten
    Waardeloze beloften.

    Door Johanna op 5 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nu een lange tijd in dienst via Timing, het is constant raak met betalingen die niet op tijd komen en als je er dan wat van zegt en verhaal gaat halen, word je aan het lijntje gehouden of vinden ze dit doodnormaal en kan je fluiten naar je geld, tenzij je niet over je heen laat lopen en ze elke dag op de hielen zit.
    Ze verwachten maar dat iedereen een plek heeft waar ze even geld kunnen lenen en vinden dit normaal, maar natuurlijk zullen zij zelf natuurlijk wel op tijd betaald krijgen en wel alle rekeningen kunnen betalen.

    Kortom, ga niet met Timing in zee tenzij je het leuk vind om constant in discussie te zijn met zo'n miepje of je wel of niet het geld krijgt waar je recht op hebt.


    Sterke punten
    Je hebt snel een baan, that's it.
    Maar of je ook tijdig betaald word is een ander verhaal.

    Zwakke punten
    Benaderd worden over werk buiten jou regio terwijl je aangeeft te zoeken in jou regio.

    Constant achter je geld aan moeten.

    Beloftes doen die niet nagekomen worden.

    Onduidelijkheid over betalingen.

    Weinig tot geen interesse in de werknemer en het oplossen van zijn/haar problemen.

    Proberen intimiderend op te bellen als je achter dingen aan gaat waar je recht op hebt.

    Door F... op 10 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zelf ben ik een uitzendkracht geweest bij timing en wat een belachelijk slecht bedrijf is dit zeg. Houden zo maar loon in als ze denken dat er iets fout is gegaan, terwijl dit niet zo was. En alleen om hun fout te corrigeren gaan er al vier werkweken over heen. Brutale mensen aan de telefoon, onduidelijke loonstroken en werknemers die niet goed op de hoogte zijn. De website doet het vaak niet en de app doet het bij mij en mijn collega's nooit. Verder moet ik elke week mijn uren narekenen om er zeker van te zijn dat het juiste bedrag overgemaakt wordt naar mijn rekening omdat ze uit het niets ook nog wel eens een willekeurig bedrag van je loon afhalen. En dan kan je ook nergens zien waarom ze dat doen. Etc, etc, etc.

    Ik raad iedereen persoonlijk af om voor Timing in dienst te gaan.

    Sterke punten
    wekelijks uitbetaling

    Zwakke punten
    Lees review

    Door B. F. op 4 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Timing belooft van alles, komt deze echter niet na zelfs over het salaris.
    Laat mensen werken in een onverwarmde, vochtige en tochtige werkruimte.
    Hanteert hoge werkdruk, acht de opdrachtgever geloofwaardiger dan hun eigen mensen en laat hun mensen met een trauma alleen achter.
    Er waren bedreigingen op de werkvloer waarvoor de politie werd ingeschakeld

    Sterke punten
    Sommige collega's

    Zwakke punten
    Al het andere

    Door Toon op 30 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na veel contact te hebben gehad met timing uiteindelijk mijn school opgezegd, dit omdat timing mij garandeerde werk te hebben voor minimaal 1 tot anderhalf jaar.
    Nog geen week later hoor ik dat dit werk niet doorgaat!
    Weg school!
    Weg werk!

    Meerdere keren gesolliciteerd op andere vacatures en overal word ik op afgewezen!

    Meeredere keren gebeld met deze klacht en dat ik door hun een probleem heb, de reactie die ik hierop krijg is "kunnen wij verder niks aan doen"

    GA NIET MET TIMING IN ZEE!

    Zwakke punten
    Komen afspraken niet na.
    Wijzen je alleen maar af.
    Nemen geen verantwoordelijkheid.

    Door Bjorn op 31 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Wat mij minder is bevallen aan dit uitzendbureau:

    - een baan aan te bieden waar je meegenomen wordt in een busje,
    - post te sorteren op alfabetische volgorde (?),
    - geen e-mail verzenden aan de werkzoekende,terwijl je dit hebt beloofd en dit ook je baan is als intercident,
    - zelf nogmaals achter je baantje aan moeten gaan als vakkenvuller,
    - belofte van werk waar vervolgens nooit meer over gesproken wordt,
    - wel verwachten dat jij je aan je afspraak houdt,

    Sterke punten
    mooie praatjes, zelfliefde (goede lunch meegenomen (aardbeien en roomkaas) wat belangrijker is dan een werkzoekende die een uurtje later terug mag komen,

    Zwakke punten
    Ik mag hopen dat de review genoeg feedback levert om misschien iets te verbeteren/ ander personeel in te zetten.

    Door Hyun Elissen op 19 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er staat al maanden dezelfde vacature. Heb er op gesolliciteerd maar krijg totaal geen reactie. Ook nog gebeld maar krijg te horen wij bellen u terug. Denk veel nep vacatures om gegevens te verkrijgen.

    Sterke punten
    Niet gevonden

    Zwakke punten
    Zie alleen maar slechte recensies.
    Volgens mij klopt dat ook wel

    Door Sylvia op 8 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prima uitzendbureau.
    Ondanks 1 grof gemonde en erg onbeleefde medewerker is het verder een prima uitzendbureau.
    Goed met betalingen en altijd duidelijk.
    Uit venlo. Caroline en Oscar zijn toffe medewerkers. Ondanks Liesbeth die erg onbeleefd is zou ik U adviseren om bij dit uitzendbureau te werken maar Liesbeth niet als contactpersoon te nemen.

    Sterke punten
    Betalingen.
    Duidelijkheid.
    Bedrijven.

    Zwakke punten
    Onbeleefdheid van een enkel medewerker.
    Maken geregeld foutjes.

    Door Jeffrey. op 22 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door Casteel op 2 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als ik op een vacature reageer met CV en motivatie dan verwacht ik op z'n minst een reactie van degene die de vacature heeft geplaatst. Wel of niet positief! Nee,... bij Timing krijg je nul reactie!!! Ik kon alleen nog een of ander vragenlijstje invullen waaruit ze je karaktereigenschappen kunnen halen oid!
    Ik heb me direct uitgeschreven! Hier ga ik geen tijd aan verspillen! Jammer, voor de werkgevers die het werk uitbesteden aan zulke organisaties.

    Sterke punten
    Geeneen! Want ik ken ze niet!

    Zwakke punten
    Als je nog niet eens het fatsoen hebt om iemand een afwijzing te sturen!

    Door marianne op 3 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door het vinden van een baan waar ik meer uren kon krijgen heb ik netjes een ondslagbrief gestuurt naar timing.
    op mail kreeg ik een rare reactie dat ik maar gelijk moest stoppen en dat ik mijn ingeplande werkweek niet mocht afmaken.
    Na dit mailtje heb ik gelijk contact opgenomen met Coop de werkgever, en timing.
    En ondanks de goedkeuring van de Coop dat ik de werkweek wel mocht afmaken trok timing er niets van aan en flikkerde mij er uit.
    Wat een respectloos bedrijf zeg BAH!!!

    Door Thom op 22 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werd maandag door Timing gebeld, ging woensdag op gesprek en kreeg vrijdagochtend te horen: "Onze opdrachtgever heeft u afgewezen".
    De reden vond ik wat kortaf, dus ik kopieer de vacaturetekst en exact dezelfde vacature bij een bedrijf.
    Die belde ik vervolgens op en wat blijkt:
    Die hebben nieteens CVs ontvangen!

    Timing liegt dus keihard!
    Waarom? Verzamelen ze gegevens?
    Ik belde Timing terug om ze met hun leugen te confronteren. Hoe wist ik hun opdrachtgever wilden ze weten..

    Ik weet nog van een eerder bedrijf waar ik werkte waarvoor ik vacatures online had gezet. Ik was vergeten erbij te zetten "acquisitie wordt niet gewaardeerd", waardoor ik door recruiters met sollicitanten benaderd werd. Of dit een werkwijze is van Timing vraag ik mij sterk af...

    Gelukkig heb ik een app die automatisch elk gesprek opneem, en Timing's reactie staat er goed op!
    Je maakt tijd en kosten voor een leugen. Ik ga maar eens kijken wat ik tegen deze onbeschofte manier van werken kan doen.

    Ga vooral niet met Timing in zee!

    Sterke punten
    Ze kunnen goed liegen, maar niet goed genoeg!

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door James op 11 november 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het laatste telefonische contact.

    Goedendag, dit is reeds de 5e keer dat ik bel om een bepaald persoon aan de telefoon te krijgen, en elke keer is deze persoon niet aanwezig, maar word er medegedeeld dat ik word terug gebeld, wat nooit gebeurd.
    " Dat is erg vervelend, en ook nu is deze persoon niet aanwezig. Kan deze u terugbellen?"
    Ondertussen in hoofd: &*[email protected]*^%#&^%&^@&^%#^&$%
    Ja hoor, deze persoon kan mij zeker terugbellen......

    Sterke punten
    Geen tot nu toe

    Zwakke punten
    Dramatische bedrijfsvoering

    Door Rob Szymansk op 8 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb 3 dagen voor dit uitzend bureau gewekt is nu meer dan 4 weken geleden....
    Ik zit al 2.5 week achter mijn geld aan....elke x word mij een zoethoudertje gegeven volgende week volgende week....nu weer een dinsdag WEER GEEN GELD ......
    Ben ze echt zat!!!
    Nu beginnen ze zelfs onbeschoft te worden als ik bel....woorden als ik zorg er voor dat je NOOIT MEER VIA ONS AAN T WERK KOMT.....
    Zeer slechte zaak....dure les in dit geval....Gaat om 145% ivm nacht dienst....

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Onbeschoft en stel dieven!!!!

    Door najib verdou op 13 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met dit bedrijf kan je beter niet in zee gaan, als je contact met hun hebt wordt er niet goed naar je geluisterd. Sterker nog, ze laten je niet uitspreken en vallen je in de rede. Geef je op een nette manier je eigen mening over zaken? dan wordt je op non-actief gezet en krijg je een negatieve aantekening.

    Heb eerder voor deze lui gewerkt bij een distributie center in Gieten... Daar is de werksfeer zeer slecht! Slavendrijvers zijn het, als je niet het beoogde aantal collies weet te pikken dan ben je niet meer welkom.

    Er zijn genoeg uitzendbureau's waar ze wel fatsoenlijk met je omgaan, weet waaraan je begint.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - er wordt niet goed naar je geluisterd
    - In gesprek laten ze je niet uitpraten en vallen ze je in de rede.
    - Arrogante houding van medewerkers.
    - Komen afspraken niet na
    - wanneer je een eigen mening hebt ben je niet meer welkom.

    Door Rottweiler op 10 september 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik stond 2 weken ingeschreven bij Timing en ze zorgde dat ik een sollicitatiegesprek kreeg. Hier was ik natuurlijk erg blij mee. Dezelfde dag zou ik nog iets te horen krijgen. 2 dagen lang heb ik met mijn telefoon in mijn handen gezeten. Niemand belde. Toen ontving ik aan het einde van dag 2 een mail met gefeliciteerd met je baan. Helaas was het te laat om Timing te bellen en moest ik een heel weekend afwachten. Maar aangezien ik een contract had ontvangen ging ik ervan uit dat ik toch echt was aangenomen. Maandagochtend bel ik naar Timing. Nee ik stond niet op de lijst dus ik kon er van uit gaan dat ik niet was aangenomen! Vervolgens lieten ze me nog 2 uur wachten. En toen was ik alsnog niet aangenomen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    communicatie

    Door Jolanda op 8 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Timing

Schrijf je eigen review