Bij Timing Uitzendbureau kan een ieder terecht, die op zoek is naar een baan. Dit bedrijf is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Met 55 vestigingen, meer dan 450 medewerkers en nog eens tientallen incompany vestigingen, behoort Timing tot de top 5 uitzendorganisaties in Nederland. Timing is zich ervan bewust, dat arbeidsbemiddeling moet aansluiten op de wensen van haar werknemers en op basis daarvan wordt een veelzijdige dienstverlening geboden. Het gaat in deze niet alleen om het uitzenden van personeel, maar ook om detachering, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo kan in de totale personeelsbehoefte van opdrachtgevers worden voorzien. Klanten succesvol laten ondernemen behoort ook tot een van de voornaamste doelen van Timing. De wereld is continue in verandering en bedrijven en werknemers moeten zich daarbij snel kunnen aanpassen. Timing helpt hier een handje mee door uitvoerend werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Dit uitzendbureau faciliteert, onderneemt, vernieuwt en deelt haar kennis van uitvoerend werk. Indien men op zoek is naar een werkgever, waar men een belangrijke bijdrage kan leveren aan de economie, een werkgever waar men zijn of haar commerciële talenten en creatieve ideeën kwijt kan en een organisatie die investeert in de groei en ontwikkeling van werknemers, dan is men bij Timing op het juiste adres.

Inschrijven

Op de website van Timing hebben geïnteresseerden in een baan de mogelijkheid om een Timing account aan te maken. Via zo een account kunnen de gebruikers niet alleen op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures, maar men heeft ook de mogelijkheid om daarop te reageren. Daarnaast hebben gebruikers veel meer mogelijkheden met hun Timing account. Men kan onder andere solliciteren, een jobmail aanmaken om de nieuwste vacatures te ontvangen, favoriete vacatures opslaan, persoonlijke gegevens aanpassen en aanvullen, cv uploaden, trainingen volgen via Goodhabitz en nog veel meer.


Werken bij Timing

Het werken bij Timing brengt veel voordelen met zich mee. Afhankelijk van de voorkeur van de werknemer, het soort baan en de opdrachtgever, werkt men bij Timing op basis van een uitzendovereenkomst of een overeenkomst voor bepaalde tijd. Als uitzendkracht gaat men onder andere een arbeidsovereenkomst met Timing aan voor het verrichten van werkzaamheden bij een opdrachtgever van Timing. Indien de opdrachtgever geen uitzendkrachten meer nodig heeft, dan zoekt Timing een andere baan voor de desbetreffende uitzendkracht. In bepaalde gevallen kunnen uitzendkrachten ook in vaste dienst treden bij een opdrachtgever.


Uitbetaling

Bij Timing kunnen werknemers in aanmerking komen voor een wekelijkse of een vier wekelijkse betaling. Bij een wekelijkse betaling, worden de uren van de afgelopen week op de maandag verwerkt. Het salaris wordt dan op de dinsdag op het opgegeven e- mail adres gestort. Bij een vier wekelijkse uitbetaling, wordt het salaris om de vier weken op de dinsdag uitbetaald. In gevallen waarbij een feestdag op de maandag valt, worden de gewerkte uren op de dinsdag verwerkt en het salaris op de woensdag uitbetaald.


Contact gegevens

Timing Uitzendbureau Deventerstraat 15-2 , Postbus 572 7300 AN Apeldoorn Telefoon: 055 580 58 00 (08.30 - 17.30u)


Mobiele app

Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan, kunnen ook gebruik maken van de Timing app. In de app kan men met de zoekmodule snel en makkelijk zoeken in openstaande vacatures. Daarnaast kan men interessante vacatures bewaren als favoriet. Men kan ook zijn of haar Facebook account koppelen aan de app met de werk- gever en op basis het Facebookaccount passende vacatures vinden. Men kan ook een notificatie instellen voor interessante vacatures, die geplaatst worden op de site.


Timing Reviews

  Slechtste uitzendbureau ooit

  Eerste dag op werk was al een drama. Je wordt zo in het diepe gegooid. Je weet niet eens waaraan je moet beginnen. Zo veel gezegd tijdens de sollicitatiegesprek en komen daarna hun afspraken niet na. Wel verwachten dat je elke dag voor ze werkt, maar wanneer je zo nodig hebt, zijn ze er niet voor je. Heel veel fouten maken qua rooster en loonstrook. Ik vind het belachelijk.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na. Nemen de telefoon niet op als je belt. Onduidelijke regels

  Slecht

  Het bedrijf nam zelf contact op, na slechts 1 keer contact te hebben gehad reageert de contactpersoon nergens meer op. Ik heb gebeld en gemaild maar je word van het kastje naar de muur gestuurd.

  Vermijd dit bedrijf als je dat kan.

  Gelukkig “maar” 6 maanden te maken gehad met dit bedrijf.
  Waar de werknemers altijd vrolijk de telefoon opnemen en echt naar je lijken te luisteren, is de praktijk het tegenovergestelde. Je moet 100 keer achter ze aan bellen om duidelijkheid te krijgen over foute urenboekingen, salaris dat niet of niet compleet betaald is of bijvoorbeeld ziekte en vakantieuren die niet uitbetaald worden.
  Als zij per ongeluk je vergeten uit te betalen, dan kan je er zelf 2 maanden op wachten. Vreselijke ervaring.

  Sterke punten
  Vriendelijke medewerkers!

  Zwakke punten
  Compleet incompetent als payroll bedrijf

  Zeer slecht

  Mijn ervaring met timing is slecht. Ik kon op gesprek komen, ik werd voorgesteld aan het bedrijf en ben aangenomen, prima. Maar uitbetalen willen ze blijkbaar niet. Na 4 keer achter mijn loon aanbellen hadden ze mij beloofd dat het op dinsdag werd uitbetaalt. Nou dat hebben ze weer niet gedaan, morgen word de 5e keer dat ik er weer achteraan moet bellen. Ik word er erg chagrijnig van!

  Sterke punten
  Vriendelijk

  Zwakke punten
  Ze beloven van alles, maar komen niks na. Loon word niet uitbetaald.

  Waardeloze uitzendbureau

  Door Corona een week niet uitbetaald gekregen.
  En nu willen ze me niet meer elders gewoon discriminatie.
  Ga er niet voor werken.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Waardeloos

  Slecht

  Timing is echt super slecht. Slechte contact heb vertraging heb ze wel dertig keer gebeld geen een keer opgenomen in een half uur en bellen ook niet terug ben ik ontslagen omdat hun niet opnamen super slecht

  Slecht

  Meerdere malen op vacatures gesolliciteerd. Nog nooit een reactie gehad. Na 8 maanden bellen ze je op . Of je nog beschikbaar bent. Niet dus . Echt skecht

  Waardeloos uitzendbureau

  Paar keer gesolliciteerd, krijg je nog geen eens antwoord op
  Gelukkig zijn er nog genoeg andere uitzendbureaus

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Avoid at any cost.

  Agencys like that should be closed. They doing nothing to help you. They just need you at work for 12 hours per day and next 5 days in a row. Doesn't matter your health.

  Slecht!!!

  Helaas ben ik niet te spreken over dit uitzendburo!! Wat cominuseren betreft kennen ze blijkbaar niet, zo beloven van alles en komen het vaak niet na!! Bijvoorbeeld stellen ze je aan een bedrijf voor?! En laten verder niets meer van zich horen!! En dan moet ik het via een ander uitzendburo te horen krijgen dat ik al eens via Timing voorgesteld ben en vervolgens ben afgewezen door het bedrijf!! Echt over terugkoppeling hebben ze nog nooit van gehoord blijkbaar. Ik heb geen vertrouwen meer in dat uitzendburo!! Ze zijn niet helemaal eerlijk helaas.


  Sterke punten
  Afspraken niet!! Nakomen en de boel voor de gek houden!!

  Zwakke punten
  Dat hele Timing zooitje!!

  Harteloos, pijnlijk, onbetrouwbaar en slecht

  Ik heb een enorm slechte ervaring met Timing uitzendbureau omdat mij 3 keer een baan aangeboden is door Timing waarbij het contract was getekend en de startdatum beloofd. Telkens werd mij op de dag zelf gemeld dat het niet door ging of in 1 situatie een dag voor de start. Bij de eerste keer kreeg ik een bos bloemen en een ''sorry'' kaartje. Ook werd telefonisch aangegeven dat het niet weer zou gebeuren. Hierna gebeurde het nog twee keer. Dit heeft mij erg in de problemen gebracht omdat ik andere baan aanbiedingen had afgewezen voor de belofte op die baan. Hierom huilend aan de telefoon gezeten. Maar ze hebben dit nooit gecompenseerd. Nog steeds verdrietig als ik Timing zie

  Sterke punten
  Verantwoording ontlopen

  Zwakke punten
  Beloftes niet nakomen (staat wel in hun folder)
  Mensen niet behandelen als mens maar als gevoelloos object
  Mensen harteloos in de problemen brengen zonder hiervoor te compenseren

  Onmogelijk om emails te stoppen/account te verwijderen

  Hallo, al 2 jaar probeer ik mijn account te verwijderen. Ik heb emails gestuurd, contact formulieren aangepast en geprobeerd mijn account te verwijderen, maar tevergeefs krijg ik continu nog emails. Via de link "acccount verwijderen" kan ik niet daadwerkelijk mijn account verwijderen. Ik ben er na 2 jaar wel klaar mee.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Slechte website, geen goeie links, geen optie om mails uit te zetten of account te verwijderen.

  Cleaning aircraft

  Fir cleaning the aircraft the agency offering 10€ brutto/h. Travel allowance 0.11/km. Normal is 15€ and 0.19/km. No wander what they have just 2 stars. From me one 🌟

  Zwakke punten
  Less payments

  Hopeloos

  Compleet hopeloos, probeer account te verwijderen maar dat is onmogelijk

  Sterke punten
  Niet aanwezig

  Zwakke punten
  Alles

  Ga er niet werken!

  De mensen die bij Timing werken hebben blijkbaar nog nooit gehoord van interesse tonen in zieke werknemers. Fatsoen is ook heel erg ver te zoeken! Vorig jaar langdurig (nog steeds) ziek thuis komen te zitten. Met uitzondering van de eerste paar dagen na mijn ziekmelding is er vanuit de vestiging helemaal geen contact geweest. Tijdens de eerste paar telefonische gesprekken (en deze zijn op 1 hand te tellen) lag de nadruk met name op druk uitoefenen om wel bezig te blijven met de Wft opleiding. Een belofte om iets uit te zoeken en er bij mij op terugkomen�ik wacht nog steeds!

  Onduidelijke contracten en nul feedback. Er na een jaar via het UWV achter moeten komen dat Timing mijn werkgever niet meer is. Vanuit de vestiging zijn ze nl niet verplicht om dit te laten weten? Wat een bullshit!!

  Enige contact met Timing verliep via de bedrijfsarts. Helaas bleven ze met enige regelmaat afspraken inplannen bij de bedrijfsarts op onmogelijke tijden. Ik had met hen besproken op welke tijden ik echt niet kon. Dit stond bij hen in het systeem, dus lezen kunnen ze ook al niet!
  Via de bedrijfsarts is een plan van aanpak opgesteld, maar nog geen maand later had ik (zoals nu blijkt) niet eens een baan. Ik vind dat Timing een heel vreemde gang van zaken heeft. Mocht je eigenwaarde belangrijk voor je zijn, ga dan niet voor Timing werken!

  Sterke punten
  ehhh,geen idee.

  Zwakke punten
  Gebrek aan communicatie, geen medeleven kunnen tonen, desinteresse, beloften niet nakomen.

  Onmenselijk

  Telefonisch niet bereikbaar, mail word niet beantwoord. En wanneer je naar hun kantoor loopt, waar ze met 8 man zitten krijg je te horen dat ze andere prioriteiten hebben.
  Waardeloos uurloon, werktijden worden zonder overleg een uur verlengd.
  Feestdagvergoeding niet uitbetaald.

  Sterke punten
  Uitbuiten van personeel, onmenselijk zijn, minimum uitbetalen, verlofaanvragen afkeuren, telefoon en mail niet beantwoorden

  Niet bekwaam

  intake gesprek gehad met een niet bekwame recruiter S. de Grood voor Personality.
  - Geeft zelf aan wat mijn salariswens is, :S
  - Geeft aan wat ik zoek, ipv dat ik dit aangeef :S
  - Geeft ongevraagd haar mening over mijn huidige werkgever :S
  - Wilt dingen voor mij uitzoeken en zegt dat ze mij gaat bellen, maar ik krijg vervolgens een standaard mailtje van een afwijzing. Wat totaal niet van toepassing is.
  - Reageer ik op dat mailtje dat dat mailtje niet van toepassing is en dat ik graag nog uitkijk naar een reactie n.a.v. ons gesprek van een uur. Maar na 7 dagen nog steeds geen reactie!
  - Hoe serieus moet je dit bedrijf nemen???

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet bekwaam als recruiter en communicatief niet vaardig!

  meest feodale uitzendtoko van de hele wereld en omstreken

  Ik heb zelf ruim 14 jaar gewerkt via uitzendbureaus. Mijn echtgenote heeft gewerkt via Randstad, wat prima ging. Door de corona stopte het werk daar en kon zij aan de slag bij Timing. De afdeling planning wordt gerund door dames die nog niet eens het minste fatsoen voor hun medewerkers op kunnen brengen. Als je emails of aangetekende brieven stuurt naar Timing, dan reageren ze daar niet op.
  Dit feodale uitzendclubje heeft maling aan de Nederlandse wetgeving qua betalingen en rechten van werknemers. Zoek je werk, kijk dan verder, er is altijd een beter uitzendbureau als deze onbeschofte lieden van Timing.

  Sterke punten
  Uitbuiting van personeel?

  Zwakke punten
  Onbeschoft personeel en uitbetaling gebeurd niet conform de NLse wetgeving.

  Slecht

  Geeft je valse hoop, je solliciteert op vacatures en je krijgt niks te horen. Wanneer je belt word je afgekapt. Als er iemand je tijd verdoet zijn het de mensen van timing

  Ontzettend slecht uitzendburo, zijn zeer slecht met uitbetalen!!

  Slechtste uitzendburo die ik tot nog toe meegemaakt heb! Zijn zeer slecht bereikbaar, en nóg slechter met uitbetalen van je gewerkte uren!
  Je moet constant achter je centen aan, en geven gewoon niet thuis zodra je daarom vraagt!
  Houden er geen rekening mee dat je niet werkt voor je LOL maar om je rekeningen te kunnen betalen!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slecht bereikbaar en zeer slechte communicatie!

  Uitbuiting, moderne slavernij

  Meest slechte uitzendbureau ooit.
  Maakt misbruik van hun arbeidskrachten.

  Zwakke punten
  Intercedenten/ recruiters hebben geen ruggengraat. Ze helpen de opdrachtgever om de mensen uit te buit n

  Ik ben LEGAL in EU maar timing zei dat ik mag in Nederland niet werken !!!!!

  Op 4 januari om 15.00 uur heb ik een intern interview gehouden met Qizini Losser als inpakker. Die jongen die daar werkte was lief, we spraken goed en hij vertelde me dat ik een hygi�«nische test kan doen. Toen deed ik een hygi�«nische test, plotseling zei een andere man dat als ik daar niet mag werken vanwege mijn verblijfsvergunning uit Duitsland. Ik ben grensarbeider, ik woon in Gronau en de IND zei dat ik die werkvergunning niet nodig heb, maar de man zei dat ik een werkvergunning van de IND nodig heb. Het is niet verplicht. Wat die man me aandeed, was niet eerlijk. Ik ben legaal in de Europese Unie, ik ben geen asielzoeker, ik mag overal in Nederland werken, ik heb dezelfde rechten als een lid van een Nederlands of EU-gezin, maar waarom vertelde hij me dat ik niet in Nederland kan werken zonder een werkvergunning, dat is hij niet IND. De sollicitatieprocedure voor mijn baan was nog niet voorbij en hij behandelde me alsof ik illegaal was. Dit is echt oneerlijk !!! Ik weet niet of dit discriminatie inhoudt of niet, ik heb gewoon het gevoel dat TIMING anderen heel oneerlijk behandelen. Geef bij elke vacature correcte en duidelijke informatie, want dit soort dingen kan ook andere mensen overkomen. Ik ben legaal in de EU en kan zonder werkvergunning in heel Nederland werken omdat ik dezelfde rechten heb als EU family members.

  Sterke punten
  Geen sterke punten !!!! Slecht !!!

  Zwakke punten
  Discriminatie en Discrimintaie !!!!!

  Veel beloftes met een mooi verhaal

  Meermaals contact gehad met Timing.
  Gesprekken liepen steeds goed.
  Mooie verhalen met een grote glimlach.
  Er word je wijsgemaakt dat je snel aan de slag kan, maar uiteindelijk is dat niet zo.
  Ik kreeg het gevoel dat ze een hoop mensen aan het lijntje houden.
  Hetgeen wat ik dus ook hier heb gelezen naderhand.
  Toen had ik al 2 veelbelovende gesprekken achter de rug met timing.
  Nu krijg ik nog vacatures van timingdie absoluut niet bij me passen. Maar ja... Ze moeten ook targets behalen he per dag.
  Bij mij staan ze alvast geblokt.

  Sterke punten
  -liegen
  - info verwzwijgen
  -altijd in vergadering zitten.
  -op locatie zitten

  Onbekwame hufters inhouse pet power

  Ik had gister een zeer onbeschoft gesprek per telefoon met een jong huftertje van timing inhouse pet power, dat ettertje liet me niet uit spreken en toen ik het gesprek in handen had ging hij alle woorden spiegelen en mij als onbetrouwbaar persoon wegzetten en onzin te verkopen over strafblad waarop ik een flink aantal juridische aspecten naar boven haalde incl de punten uit de grondwet, arbeidsrecht tevens dat hij met zijn uitspraken juridisch strafbaar was de hoorn werd er gelijk opgegooid. Ik ga een officiële indienen bij het hoofd kantoor
  ,en dat ettertje van gisteren zouden ze eigenlijk buiten moeten trappen.als dit gelezen word dan wens ik geen contact hebben met timing voor een onzin gesprek, tenzij het hoofdkantoor me contacteer,de inhouse afdeling van pet power in Etten Leur wens ik geen gesprek mee te hebben want die liegen alles aan elkaar. Ik zeg 1 ding dat ettertje die me liep af te zeiken breek ik des noods juridisch helemaal af

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Zie mij plempsel

  Welkom in de Financiële Afgrond via Timing!!!

  Gewerkt bij Senefelder Misset te Doetinchem via Timing (inhouse...)
  Dito misère, zoals zo veel van de alhier geplaatste recenties. Full-time uren toezeggen, vervolgens de Flexpool zo BomVol drukken zodat, bij eventuele ziekmeldingen er Altijd wel vervangers te regelen zijn. Slimme Strategie door&voor Timing. Keerzijde uiteraard is dat iedereen in de Flexpool aan het lijntje gehouden moet worden, dus vergeet die 36 uurtjes maar fijn. Reken op zo'n 16 uur per week. Mooie zwats-verhalen dat het "binnenkort weer drukker zal gaan worden...." Bla bla bla... Trap hier niet in!!!

  Sterke punten
  Intercedentes lijken te worden getraind in Liegen alsof het gedrukt staat, zó goed kunnen ze dat, zodat je bijna zou vergeten dat ze wellicht nog meer specialisme met hun mond zouden kunnen......

  Zwakke punten
  Sterke punt is ook gelijk hun zwakste, immers: niemand die hun nog serieus neemt. Ook niet als ze een keer écht Full-time werk zouden aanbieden.


Bezoek Timing

Schrijf je eigen review