Bij Timing Uitzendbureau kan een ieder terecht, die op zoek is naar een baan. Dit bedrijf is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Met 55 vestigingen, meer dan 450 medewerkers en nog eens tientallen incompany vestigingen, behoort Timing tot de top 5 uitzendorganisaties in Nederland. Timing is zich ervan bewust, dat arbeidsbemiddeling moet aansluiten op de wensen van haar werknemers en op basis daarvan wordt een veelzijdige dienstverlening geboden. Het gaat in deze niet alleen om het uitzenden van personeel, maar ook om detachering, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo kan in de totale personeelsbehoefte van opdrachtgevers worden voorzien. Klanten succesvol laten ondernemen behoort ook tot een van de voornaamste doelen van Timing. De wereld is continue in verandering en bedrijven en werknemers moeten zich daarbij snel kunnen aanpassen. Timing helpt hier een handje mee door uitvoerend werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Dit uitzendbureau faciliteert, onderneemt, vernieuwt en deelt haar kennis van uitvoerend werk. Indien men op zoek is naar een werkgever, waar men een belangrijke bijdrage kan leveren aan de economie, een werkgever waar men zijn of haar commerciële talenten en creatieve ideeën kwijt kan en een organisatie die investeert in de groei en ontwikkeling van werknemers, dan is men bij Timing op het juiste adres.

Inschrijven

Op de website van Timing hebben genteresseerden in een baan de mogelijkheid om een Timing account aan te maken. Via zo een account kunnen de gebruikers niet alleen op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures, maar men heeft ook de mogelijkheid om daarop te reageren. Daarnaast hebben gebruikers veel meer mogelijkheden met hun Timing account. Men kan onder andere solliciteren, een jobmail aanmaken om de nieuwste vacatures te ontvangen, favoriete vacatures opslaan, persoonlijke gegevens aanpassen en aanvullen, cv uploaden, trainingen volgen via Goodhabitz en nog veel meer.


Werken bij Timing

Het werken bij Timing brengt veel voordelen met zich mee. Afhankelijk van de voorkeur van de werknemer, het soort baan en de opdrachtgever, werkt men bij Timing op basis van een uitzendovereenkomst of een overeenkomst voor bepaalde tijd. Als uitzendkracht gaat men onder andere een arbeidsovereenkomst met Timing aan voor het verrichten van werkzaamheden bij een opdrachtgever van Timing. Indien de opdrachtgever geen uitzendkrachten meer nodig heeft, dan zoekt Timing een andere baan voor de desbetreffende uitzendkracht. In bepaalde gevallen kunnen uitzendkrachten ook in vaste dienst treden bij een opdrachtgever.


Uitbetaling

Bij Timing kunnen werknemers in aanmerking komen voor een wekelijkse of een vier wekelijkse betaling. Bij een wekelijkse betaling, worden de uren van de afgelopen week op de maandag verwerkt. Het salaris wordt dan op de dinsdag op het opgegeven e- mail adres gestort. Bij een vier wekelijkse uitbetaling, wordt het salaris om de vier weken op de dinsdag uitbetaald. In gevallen waarbij een feestdag op de maandag valt, worden de gewerkte uren op de dinsdag verwerkt en het salaris op de woensdag uitbetaald.


Contact gegevens

Timing Uitzendbureau Deventerstraat 15-2 , Postbus 572 7300 AN Apeldoorn Telefoon: 055 580 58 00 (08.30 - 17.30u)


Mobiele app

Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan, kunnen ook gebruik maken van de Timing app. In de app kan men met de zoekmodule snel en makkelijk zoeken in openstaande vacatures. Daarnaast kan men interessante vacatures bewaren als favoriet. Men kan ook zijn of haar Facebook account koppelen aan de app met de werk- gever en op basis het Facebookaccount passende vacatures vinden. Men kan ook een notificatie instellen voor interessante vacatures, die geplaatst worden op de site.


Timing Reviews

  Cleaning aircraft

  Fir cleaning the aircraft the agency offering 10€ brutto/h. Travel allowance 0.11/km. Normal is 15€ and 0.19/km. No wander what they have just 2 stars. From me one 🌟

  Zwakke punten
  Less payments

  Hopeloos

  Compleet hopeloos, probeer account te verwijderen maar dat is onmogelijk

  Sterke punten
  Niet aanwezig

  Zwakke punten
  Alles

  Ga er niet werken!

  De mensen die bij Timing werken hebben blijkbaar nog nooit gehoord van interesse tonen in zieke werknemers. Fatsoen is ook heel erg ver te zoeken! Vorig jaar langdurig (nog steeds) ziek thuis komen te zitten. Met uitzondering van de eerste paar dagen na mijn ziekmelding is er vanuit de vestiging helemaal geen contact geweest. Tijdens de eerste paar telefonische gesprekken (en deze zijn op 1 hand te tellen) lag de nadruk met name op druk uitoefenen om wel bezig te blijven met de Wft opleiding. Een belofte om iets uit te zoeken en er bij mij op terugkomen�ik wacht nog steeds! Onduidelijke contracten en nul feedback. Er na een jaar via het UWV achter moeten komen dat Timing mijn werkgever niet meer is. Vanuit de vestiging zijn ze nl niet verplicht om dit te laten weten? Wat een bullshit!! Enige contact met Timing verliep via de bedrijfsarts. Helaas bleven ze met enige regelmaat afspraken inplannen bij de bedrijfsarts op onmogelijke tijden. Ik had met hen besproken op welke tijden ik echt niet kon. Dit stond bij hen in het systeem, dus lezen kunnen ze ook al niet! Via de bedrijfsarts is een plan van aanpak opgesteld, maar nog geen maand later had ik (zoals nu blijkt) niet eens een baan. Ik vind dat Timing een heel vreemde gang van zaken heeft. Mocht je eigenwaarde belangrijk voor je zijn, ga dan niet voor Timing werken!

  Sterke punten
  ehhh,geen idee.

  Zwakke punten
  Gebrek aan communicatie, geen medeleven kunnen tonen, desinteresse, beloften niet nakomen.

  Onmenselijk

  Telefonisch niet bereikbaar, mail word niet beantwoord. En wanneer je naar hun kantoor loopt, waar ze met 8 man zitten krijg je te horen dat ze andere prioriteiten hebben. Waardeloos uurloon, werktijden worden zonder overleg een uur verlengd. Feestdagvergoeding niet uitbetaald.

  Sterke punten
  Uitbuiten van personeel, onmenselijk zijn, minimum uitbetalen, verlofaanvragen afkeuren, telefoon en mail niet beantwoorden

  Vrijmetselaarsmaatschappij heeft me erg rijk en machtig

  Vrijmetselaarsmaatschappij heeft me erg rijk en machtig gemaakt in mijn gemeenschap, ik ben net lid geworden een maand geleden toen ik me inschreef, ze hebben 5 miljoen euro aan mij gedoneerd, neem contact op met Lord Hans Melchers om je te helpen lid te worden op Whats A pp- nummer + 31685113264 of stuur een e-mail naar Worldunitedpowersociety @ gmail. com elke religie kan lid zijn en al uw hartsverlangen zullen aan u worden verleend De heer Aleksander POCIEJ

  Niet bekwaam

  intake gesprek gehad met een niet bekwame recruiter S. de Grood voor Personality. - Geeft zelf aan wat mijn salariswens is, :S - Geeft aan wat ik zoek, ipv dat ik dit aangeef :S - Geeft ongevraagd haar mening over mijn huidige werkgever :S - Wilt dingen voor mij uitzoeken en zegt dat ze mij gaat bellen, maar ik krijg vervolgens een standaard mailtje van een afwijzing. Wat totaal niet van toepassing is. - Reageer ik op dat mailtje dat dat mailtje niet van toepassing is en dat ik graag nog uitkijk naar een reactie n.a.v. ons gesprek van een uur. Maar na 7 dagen nog steeds geen reactie! - Hoe serieus moet je dit bedrijf nemen???

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet bekwaam als recruiter en communicatief niet vaardig!

  meest feodale uitzendtoko van de hele wereld en omstreken

  Ik heb zelf ruim 14 jaar gewerkt via uitzendbureaus. Mijn echtgenote heeft gewerkt via Randstad, wat prima ging. Door de corona stopte het werk daar en kon zij aan de slag bij Timing. De afdeling planning wordt gerund door dames die nog niet eens het minste fatsoen voor hun medewerkers op kunnen brengen. Als je emails of aangetekende brieven stuurt naar Timing, dan reageren ze daar niet op. Dit feodale uitzendclubje heeft maling aan de Nederlandse wetgeving qua betalingen en rechten van werknemers. Zoek je werk, kijk dan verder, er is altijd een beter uitzendbureau als deze onbeschofte lieden van Timing.

  Sterke punten
  Uitbuiting van personeel?

  Zwakke punten
  Onbeschoft personeel en uitbetaling gebeurd niet conform de NLse wetgeving.

  Slecht

  Geeft je valse hoop, je solliciteert op vacatures en je krijgt niks te horen. Wanneer je belt word je afgekapt. Als er iemand je tijd verdoet zijn het de mensen van timing

  Ontzettend slecht uitzendburo, zijn zeer slecht met uitbetalen!!

  Slechtste uitzendburo die ik tot nog toe meegemaakt heb! Zijn zeer slecht bereikbaar, en nóg slechter met uitbetalen van je gewerkte uren! Je moet constant achter je centen aan, en geven gewoon niet thuis zodra je daarom vraagt! Houden er geen rekening mee dat je niet werkt voor je LOL maar om je rekeningen te kunnen betalen!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slecht bereikbaar en zeer slechte communicatie!

  Uitbuiting, moderne slavernij

  Meest slechte uitzendbureau ooit. Maakt misbruik van hun arbeidskrachten.

  Zwakke punten
  Intercedenten/ recruiters hebben geen ruggengraat. Ze helpen de opdrachtgever om de mensen uit te buit n

  Ik ben LEGAL in EU maar timing zei dat ik mag in Nederland niet werken !!!!!

  Op 4 januari om 15.00 uur heb ik een intern interview gehouden met Qizini Losser als inpakker. Die jongen die daar werkte was lief, we spraken goed en hij vertelde me dat ik een hygi�«nische test kan doen. Toen deed ik een hygi�«nische test, plotseling zei een andere man dat als ik daar niet mag werken vanwege mijn verblijfsvergunning uit Duitsland. Ik ben grensarbeider, ik woon in Gronau en de IND zei dat ik die werkvergunning niet nodig heb, maar de man zei dat ik een werkvergunning van de IND nodig heb. Het is niet verplicht. Wat die man me aandeed, was niet eerlijk. Ik ben legaal in de Europese Unie, ik ben geen asielzoeker, ik mag overal in Nederland werken, ik heb dezelfde rechten als een lid van een Nederlands of EU-gezin, maar waarom vertelde hij me dat ik niet in Nederland kan werken zonder een werkvergunning, dat is hij niet IND. De sollicitatieprocedure voor mijn baan was nog niet voorbij en hij behandelde me alsof ik illegaal was. Dit is echt oneerlijk !!! Ik weet niet of dit discriminatie inhoudt of niet, ik heb gewoon het gevoel dat TIMING anderen heel oneerlijk behandelen. Geef bij elke vacature correcte en duidelijke informatie, want dit soort dingen kan ook andere mensen overkomen. Ik ben legaal in de EU en kan zonder werkvergunning in heel Nederland werken omdat ik dezelfde rechten heb als EU family members.

  Sterke punten
  Geen sterke punten !!!! Slecht !!!

  Zwakke punten
  Discriminatie en Discrimintaie !!!!!

  Veel beloftes met een mooi verhaal

  Meermaals contact gehad met Timing. Gesprekken liepen steeds goed. Mooie verhalen met een grote glimlach. Er word je wijsgemaakt dat je snel aan de slag kan, maar uiteindelijk is dat niet zo. Ik kreeg het gevoel dat ze een hoop mensen aan het lijntje houden. Hetgeen wat ik dus ook hier heb gelezen naderhand. Toen had ik al 2 veelbelovende gesprekken achter de rug met timing. Nu krijg ik nog vacatures van timingdie absoluut niet bij me passen. Maar ja... Ze moeten ook targets behalen he per dag. Bij mij staan ze alvast geblokt.

  Sterke punten
  -liegen - info verwzwijgen -altijd in vergadering zitten. -op locatie zitten

  Onbekwame hufters inhouse pet power

  Ik had gister een zeer onbeschoft gesprek per telefoon met een jong huftertje van timing inhouse pet power, dat ettertje liet me niet uit spreken en toen ik het gesprek in handen had ging hij alle woorden spiegelen en mij als onbetrouwbaar persoon wegzetten en onzin te verkopen over strafblad waarop ik een flink aantal juridische aspecten naar boven haalde incl de punten uit de grondwet, arbeidsrecht tevens dat hij met zijn uitspraken juridisch strafbaar was de hoorn werd er gelijk opgegooid. Ik ga een officiële indienen bij het hoofd kantoor ,en dat ettertje van gisteren zouden ze eigenlijk buiten moeten trappen.als dit gelezen word dan wens ik geen contact hebben met timing voor een onzin gesprek, tenzij het hoofdkantoor me contacteer,de inhouse afdeling van pet power in Etten Leur wens ik geen gesprek mee te hebben want die liegen alles aan elkaar. Ik zeg 1 ding dat ettertje die me liep af te zeiken breek ik des noods juridisch helemaal af

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Zie mij plempsel

  Welkom in de Financiële Afgrond via Timing!!!

  Gewerkt bij Senefelder Misset te Doetinchem via Timing (inhouse...) Dito misère, zoals zo veel van de alhier geplaatste recenties. Full-time uren toezeggen, vervolgens de Flexpool zo BomVol drukken zodat, bij eventuele ziekmeldingen er Altijd wel vervangers te regelen zijn. Slimme Strategie door&voor Timing. Keerzijde uiteraard is dat iedereen in de Flexpool aan het lijntje gehouden moet worden, dus vergeet die 36 uurtjes maar fijn. Reken op zo'n 16 uur per week. Mooie zwats-verhalen dat het "binnenkort weer drukker zal gaan worden...." Bla bla bla... Trap hier niet in!!!

  Sterke punten
  Intercedentes lijken te worden getraind in Liegen alsof het gedrukt staat, zó goed kunnen ze dat, zodat je bijna zou vergeten dat ze wellicht nog meer specialisme met hun mond zouden kunnen......

  Zwakke punten
  Sterke punt is ook gelijk hun zwakste, immers: niemand die hun nog serieus neemt. Ook niet als ze een keer écht Full-time werk zouden aanbieden.

  3 weken screening, oh ja sorry het is 8 weken.

  Eerst leuk lopen vertellen dat de screening on Schiphol 3 weken gaat duren. Daarna krijg ik een belletje van een vriend die daar ook solliciteert dat het 8 weken gaat duren minimaal. Dus ik terug bellen, zeggen ze : ja sorry dat mogen wij zeggen..... Ja en nu mag ik wel lekker mijn 130 euro betalen. Kut bedrijf.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Moet 3 keer bellen voordat ze opnemen.

  Onpersoonlijk

  Op een whats-app video conference na en een hand vol telefoontjes heb ik geen enkel contact met Timing. Geen enkele interesse hoe het gaat, nooit iemand zien die op de werklocatie komt. Men houd zich niet aan de wettelijk bepaalde aanzegtermijn van een maand als je van fasering wisselt of contract binnen fasering. Het steekt mij enorm dat Timing geen enkele verantwoordelijkheid of interesse toont in hun medewerkers. Ik hoor van veel collega medewerkers het zelfde.

  Sterke punten
  Het niet nakomen van afspraken en onzichtbaar zijn voor flexmedewerkers.

  Zwakke punten
  Het is een organisatie waar ik niet over naar huis zou willen en kunnen schrijven.

  Do not go Timing

  Beloven 32 uur of 40 uur. Krijg als je Een goede week heb 20 uur. Asielzoekers worden 40 uur ingepland leveren subsidie op. Mensen die weinig doen krijgen meer uren zodat ze meer mensen kunnen inplannen kassa. Mensen die werken voor 2 zijn ze niet blij mee (bedrijf wel)Als je vraagt waarom krijgt ik zo weinig uren is het antwoord het is niet druk. Maar asielzoeker mag wel 5 dagen komen.Dit is discriminatie Ik raad Timing dan ook niet aan voor Nederlandse vrouwen en mannen Dit is een uitzendbureau puur voor buitenlanders

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Beloven van alles en liegen er op los liever asielzoekers inplannen dan gewone Hollandse vrouw. (Daar krijgen ze subsidie voor)

  Leeftijdsdiscriminatie

  Als ik op een vacature reageer en kom bij het invullen van mijn geboortedatum kan ik niet verder. Mijn zoon heeft i.p.v mijn geboortedatum, zijn geboortedatum ingevuld en hij kon wel verder. Dat is niet 1 keer maar regelmatig gedaan. Conclusie ik ben te oud.= leeftijdsdiscriminatie.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Niet het lef hebben om op je reactie te reageren.

  Kan niet uitschrijven

  Ik kan mezelf niet eens uitschrijven, profiel verwijderen of aangeven dat ik geen mails wil ontvangen zonder persoonlijk contact.

  Liever werkloos dan dat timing mij uitbetaald

  Voor een weeksalaris 3 weken gewacht omdat hun collega's uren verkeerd registreren. Daarna was ik van ze af. Daarna ik wou resterende vakantiegeld uit laten betalen. Dinsdag gebeld geld niet ontvangen . Meneer zegt maandag is het niet geboekd wacht maar nog 1 week. Slechtste uitzendbureau ooit.

  Sterke punten
  Clowns zijn en tijdrekken.

  Zwakke punten
  Uitbetalen

  earnings below the minimum

  I worked thirteen hours one week, net pay 64

  Sterke punten
  accomodation

  Zwakke punten
  money and few working hours

  SLECHTSTE uitzendbureau Timing

  Stelletje boeven!! Het hele jaar werken en geen feestdagenuitkering! Terwijl ik al jaren fulltime contract heb. Met diverse formules en andere allerlei weggetjes zorgen ze ervoor dat ze niet uitbetalen. Ga nooit voor ze werken, echt absoluut niet. Allerlei beloftes maken en niet waarkomen. Ze verleiden mensen met doorstroommogelijkheden en ontwikkeling maar niks van waar. Betalen door weer stomme formules te verzinnen geen geld uit als je ziek bent. Dus als je ziek bent laten ze je zo in de steek en zit je met je vaste lasten. En als ze het uitbetalen in een fulltime week dat je bent ingepland betalen ze maar 5 of 6 uurtjes ipv 40. Die 5 uurtjes betalen ze dan ook door je uurloon weer te verlagen met een eurotje. Zo triest. Door allerlei smoesformules doen ze dit. Wat moet je hiermee als medewerker zijnde. Binnenkort ben ik weg!!! Ga met deze trieste zooi niet in zee!! Het zijn boeven en oplichters. Geven ook te lage salaris ten opzichte van andere uitzendbureaus.

  Sterke punten
  ze betalen wel wekelijks op tijd uit

  Zwakke punten
  Geen feestdaguitkering door middel van verzonnen formules. Geen ziekte uitbetaling of dermate laag Lage uurloon Oplichters en boeven zijn het

  Timing zeer slecht.

  dit uitzendbureau probeert vooral de eigen fouten in de schoenen te schuiven van de mensen die hiervoor gaan werken. Ongeveer een jaar geleden kon ik gaan beginnen bij So Fine Foods te Landgraaf via Timing Landgraaf. Timing zit daar Inhouse. Aangezien ik niet veel salaris wilde inleveren ten opzichte van het vorige bedrijf waar ik werkte(Bedrijf sloot toendertijd de poorten i.v.m. reorganisatie) kwamen we overeen tot een bepaald uurloon. Een 3 tal gesprekken gehad en op vrijdagmiddag(Maandag erna beginnen op Middagdienst) sleutels en batch gekregen. Aan het einde van de vrijdagmiddag kreeg ik via hun eigen Timing App de overeenkomst. Het uurloon week af van wat we overeen gekomen waren en niet zo`n beetje ook. Scheelde wel een dikke 2 Euro per uur. Door omstandigheden kon ik er sowieso niet beginnen en heb me derhalve op Maandagmorgen netjes afgemeld maar heb mevrouw aan de andere kant van de telefoonlijn erop aangesproken waarom ze het afgesproken Salaris opeens niet nakwamen, waarop zei zij dat dit het salaris was wat we afgesproken hadden. Ik had zelf nog het briefje waar zei zelf de aantekeningen(Papiertje had ik zelf mee naar huis genomen) had staan met het salaris wat we waren overeen gekomen, wat zei zelf nog heeft omcirkelt en dat ik haar nog zelfs onder haar neus heb gedrukt. Je raad het al, ze herkende haar eigen schrift niet meer. Ik zou me daarna 6 weken daarna weer bij haar melden om alsnog bij Sofine foods te beginnen maar daar ben ik natuurlijk niet op ingegaan. Als werknemer moet je je afspraken nakomen en ja, ik geef toe dat ik ook fouten maak(Heb me niet opnieuw gemeld bij Sofinefoods en dat is fout, absoluut) maar ook uitzendbureau hoor je je afspraken na te komen en als je iets niet kunt waarmaken(Zoals in dit geval), zeg het dan gewoon ook eerlijk, zodat werknemers zelf ook verder kunnen kijken want voor dat ik het vergeet, voor SofineFoods liet ik nog 2 andere banen schieten. Zie elders mijn review over Tempo-Team op deze site.

  Sterke punten
  Als ze hun afspraken nakomen zou ik ze wel aanbevelen maar in dit geval dus niet.

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na.

  Beloven van alles, als je reageert op hun leugens krijg je grote bek terug

  Ben met mooie beloftes verleidt. In de praktijk was er niets van waar. Zou een contract krijgen voor 20+ uren, kreeg een 0 uren contract, ondanks mijn vraag hierover bleven ze volhouden dat het allemaal oke was. Toen ik getekend had bleek het toch om 0 uren te gaan. Ook het uitzicht op vast was een zeepbel, niets van waar. Het zijn leugenaars die zo hun vacatures vervullen. Nooit aan beginnen, geloof niet wat ze zeggen en beloven. Ze maken het niet waar. Grote bek hebben ze wel klaar. Slechtste uitzendbureau ever! Oplichters.

  Sterke punten
  Uitbetalen doen ze (nog) wel.

  Zwakke punten
  Waardeloze beloften.

  Ze doen er alles aan om je niet tijdig uit te betalen

  Nu een lange tijd in dienst via Timing, het is constant raak met betalingen die niet op tijd komen en als je er dan wat van zegt en verhaal gaat halen, word je aan het lijntje gehouden of vinden ze dit doodnormaal en kan je fluiten naar je geld, tenzij je niet over je heen laat lopen en ze elke dag op de hielen zit. Ze verwachten maar dat iedereen een plek heeft waar ze even geld kunnen lenen en vinden dit normaal, maar natuurlijk zullen zij zelf natuurlijk wel op tijd betaald krijgen en wel alle rekeningen kunnen betalen. Kortom, ga niet met Timing in zee tenzij je het leuk vind om constant in discussie te zijn met zo'n miepje of je wel of niet het geld krijgt waar je recht op hebt.

  Sterke punten
  Je hebt snel een baan, that's it. Maar of je ook tijdig betaald word is een ander verhaal.

  Zwakke punten
  Benaderd worden over werk buiten jou regio terwijl je aangeeft te zoeken in jou regio. Constant achter je geld aan moeten. Beloftes doen die niet nagekomen worden. Onduidelijkheid over betalingen. Weinig tot geen interesse in de werknemer en het oplossen van zijn/haar problemen. Proberen intimiderend op te bellen als je achter dingen aan gaat waar je recht op hebt.


Bezoek Timing

Schrijf je eigen review