Bij Timing Uitzendbureau kan een ieder terecht, die op zoek is naar een baan. Dit bedrijf is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Met 55 vestigingen, meer dan 450 medewerkers en nog eens tientallen incompany vestigingen, behoort Timing tot de top 5 uitzendorganisaties in Nederland. Timing is zich ervan bewust, dat arbeidsbemiddeling moet aansluiten op de wensen van haar werknemers en op basis daarvan wordt een veelzijdige dienstverlening geboden. Het gaat in deze niet alleen om het uitzenden van personeel, maar ook om detachering, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo kan in de totale personeelsbehoefte van opdrachtgevers worden voorzien. Klanten succesvol laten ondernemen behoort ook tot een van de voornaamste doelen van Timing. De wereld is continue in verandering en bedrijven en werknemers moeten zich daarbij snel kunnen aanpassen. Timing helpt hier een handje mee door uitvoerend werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Dit uitzendbureau faciliteert, onderneemt, vernieuwt en deelt haar kennis van uitvoerend werk. Indien men op zoek is naar een werkgever, waar men een belangrijke bijdrage kan leveren aan de economie, een werkgever waar men zijn of haar commerciële talenten en creatieve ideeën kwijt kan en een organisatie die investeert in de groei en ontwikkeling van werknemers, dan is men bij Timing op het juiste adres.


Inschrijven

Op de website van Timing hebben genteresseerden in een baan de mogelijkheid om een Timing account aan te maken. Via zo een account kunnen de gebruikers niet alleen op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures, maar men heeft ook de mogelijkheid om daarop te reageren. Daarnaast hebben gebruikers veel meer mogelijkheden met hun Timing account. Men kan onder andere solliciteren, een jobmail aanmaken om de nieuwste vacatures te ontvangen, favoriete vacatures opslaan, persoonlijke gegevens aanpassen en aanvullen, cv uploaden, trainingen volgen via Goodhabitz en nog veel meer.


Werken bij Timing

Het werken bij Timing brengt veel voordelen met zich mee. Afhankelijk van de voorkeur van de werknemer, het soort baan en de opdrachtgever, werkt men bij Timing op basis van een uitzendovereenkomst of een overeenkomst voor bepaalde tijd. Als uitzendkracht gaat men onder andere een arbeidsovereenkomst met Timing aan voor het verrichten van werkzaamheden bij een opdrachtgever van Timing. Indien de opdrachtgever geen uitzendkrachten meer nodig heeft, dan zoekt Timing een andere baan voor de desbetreffende uitzendkracht. In bepaalde gevallen kunnen uitzendkrachten ook in vaste dienst treden bij een opdrachtgever.


Uitbetaling

Bij Timing kunnen werknemers in aanmerking komen voor een wekelijkse of een vier wekelijkse betaling. Bij een wekelijkse betaling, worden de uren van de afgelopen week op de maandag verwerkt. Het salaris wordt dan op de dinsdag op het opgegeven e- mail adres gestort. Bij een vier wekelijkse uitbetaling, wordt het salaris om de vier weken op de dinsdag uitbetaald. In gevallen waarbij een feestdag op de maandag valt, worden de gewerkte uren op de dinsdag verwerkt en het salaris op de woensdag uitbetaald.


Contact gegevens

Timing Uitzendbureau Deventerstraat 15-2 , Postbus 572 7300 AN Apeldoorn Telefoon: 055 580 58 00 (08.30 - 17.30u)


Mobiele app

Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan, kunnen ook gebruik maken van de Timing app. In de app kan men met de zoekmodule snel en makkelijk zoeken in openstaande vacatures. Daarnaast kan men interessante vacatures bewaren als favoriet. Men kan ook zijn of haar Facebook account koppelen aan de app met de werk- gever en op basis het Facebookaccount passende vacatures vinden. Men kan ook een notificatie instellen voor interessante vacatures, die geplaatst worden op de site.Timing Reviews

  Niet bekwaam

  intake gesprek gehad met een niet bekwame recruiter S. de Grood voor Personality. - Geeft zelf aan wat mijn salariswens is, :S - Geeft aan wat ik zoek, ipv dat ik dit aangeef :S - Geeft ongevraagd haar mening over mijn huidige werkgever :S - Wilt dingen voor mij uitzoeken en zegt dat ze mij gaat bellen, maar ik krijg vervolgens een standaard mailtje van een afwijzing. Wat totaal niet van toepassing is. - Reageer ik op dat mailtje dat dat mailtje niet van toepassing is en dat ik graag nog uitkijk naar een reactie n.a.v. ons gesprek van een uur. Maar na 7 dagen nog steeds geen reactie! - Hoe serieus moet je dit bedrijf nemen???

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet bekwaam als recruiter en communicatief niet vaardig!

  meest feodale uitzendtoko van de hele wereld en omstreken

  Ik heb zelf ruim 14 jaar gewerkt via uitzendbureaus. Mijn echtgenote heeft gewerkt via Randstad, wat prima ging. Door de corona stopte het werk daar en kon zij aan de slag bij Timing. De afdeling planning wordt gerund door dames die nog niet eens het minste fatsoen voor hun medewerkers op kunnen brengen. Als je emails of aangetekende brieven stuurt naar Timing, dan reageren ze daar niet op. Dit feodale uitzendclubje heeft maling aan de Nederlandse wetgeving qua betalingen en rechten van werknemers. Zoek je werk, kijk dan verder, er is altijd een beter uitzendbureau als deze onbeschofte lieden van Timing.

  Sterke punten
  Uitbuiting van personeel?

  Zwakke punten
  Onbeschoft personeel en uitbetaling gebeurd niet conform de NLse wetgeving.

  Slecht

  Geeft je valse hoop, je solliciteert op vacatures en je krijgt niks te horen. Wanneer je belt word je afgekapt. Als er iemand je tijd verdoet zijn het de mensen van timing

  Ontzettend slecht uitzendburo, zijn zeer slecht met uitbetalen!!

  Slechtste uitzendburo die ik tot nog toe meegemaakt heb! Zijn zeer slecht bereikbaar, en nóg slechter met uitbetalen van je gewerkte uren! Je moet constant achter je centen aan, en geven gewoon niet thuis zodra je daarom vraagt! Houden er geen rekening mee dat je niet werkt voor je LOL maar om je rekeningen te kunnen betalen!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slecht bereikbaar en zeer slechte communicatie!

  Uitbuiting, moderne slavernij

  Meest slechte uitzendbureau ooit. Maakt misbruik van hun arbeidskrachten.

  Zwakke punten
  Intercedenten/ recruiters hebben geen ruggengraat. Ze helpen de opdrachtgever om de mensen uit te buit n

  Ik ben LEGAL in EU maar timing zei dat ik mag in Nederland niet werken !!!!!

  Op 4 januari om 15.00 uur heb ik een intern interview gehouden met Qizini Losser als inpakker. Die jongen die daar werkte was lief, we spraken goed en hij vertelde me dat ik een hygi�«nische test kan doen. Toen deed ik een hygi�«nische test, plotseling zei een andere man dat als ik daar niet mag werken vanwege mijn verblijfsvergunning uit Duitsland. Ik ben grensarbeider, ik woon in Gronau en de IND zei dat ik die werkvergunning niet nodig heb, maar de man zei dat ik een werkvergunning van de IND nodig heb. Het is niet verplicht. Wat die man me aandeed, was niet eerlijk. Ik ben legaal in de Europese Unie, ik ben geen asielzoeker, ik mag overal in Nederland werken, ik heb dezelfde rechten als een lid van een Nederlands of EU-gezin, maar waarom vertelde hij me dat ik niet in Nederland kan werken zonder een werkvergunning, dat is hij niet IND. De sollicitatieprocedure voor mijn baan was nog niet voorbij en hij behandelde me alsof ik illegaal was. Dit is echt oneerlijk !!! Ik weet niet of dit discriminatie inhoudt of niet, ik heb gewoon het gevoel dat TIMING anderen heel oneerlijk behandelen. Geef bij elke vacature correcte en duidelijke informatie, want dit soort dingen kan ook andere mensen overkomen. Ik ben legaal in de EU en kan zonder werkvergunning in heel Nederland werken omdat ik dezelfde rechten heb als EU family members.

  Sterke punten
  Geen sterke punten !!!! Slecht !!!

  Zwakke punten
  Discriminatie en Discrimintaie !!!!!

  Veel beloftes met een mooi verhaal

  Meermaals contact gehad met Timing. Gesprekken liepen steeds goed. Mooie verhalen met een grote glimlach. Er word je wijsgemaakt dat je snel aan de slag kan, maar uiteindelijk is dat niet zo. Ik kreeg het gevoel dat ze een hoop mensen aan het lijntje houden. Hetgeen wat ik dus ook hier heb gelezen naderhand. Toen had ik al 2 veelbelovende gesprekken achter de rug met timing. Nu krijg ik nog vacatures van timingdie absoluut niet bij me passen. Maar ja... Ze moeten ook targets behalen he per dag. Bij mij staan ze alvast geblokt.

  Sterke punten
  -liegen - info verwzwijgen -altijd in vergadering zitten. -op locatie zitten

  Onbekwame hufters inhouse pet power

  Ik had gister een zeer onbeschoft gesprek per telefoon met een jong huftertje van timing inhouse pet power, dat ettertje liet me niet uit spreken en toen ik het gesprek in handen had ging hij alle woorden spiegelen en mij als onbetrouwbaar persoon wegzetten en onzin te verkopen over strafblad waarop ik een flink aantal juridische aspecten naar boven haalde incl de punten uit de grondwet, arbeidsrecht tevens dat hij met zijn uitspraken juridisch strafbaar was de hoorn werd er gelijk opgegooid. Ik ga een officiële indienen bij het hoofd kantoor ,en dat ettertje van gisteren zouden ze eigenlijk buiten moeten trappen.als dit gelezen word dan wens ik geen contact hebben met timing voor een onzin gesprek, tenzij het hoofdkantoor me contacteer,de inhouse afdeling van pet power in Etten Leur wens ik geen gesprek mee te hebben want die liegen alles aan elkaar. Ik zeg 1 ding dat ettertje die me liep af te zeiken breek ik des noods juridisch helemaal af

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Zie mij plempsel

  Welkom in de Financiële Afgrond via Timing!!!

  Gewerkt bij Senefelder Misset te Doetinchem via Timing (inhouse...) Dito misère, zoals zo veel van de alhier geplaatste recenties. Full-time uren toezeggen, vervolgens de Flexpool zo BomVol drukken zodat, bij eventuele ziekmeldingen er Altijd wel vervangers te regelen zijn. Slimme Strategie door&voor Timing. Keerzijde uiteraard is dat iedereen in de Flexpool aan het lijntje gehouden moet worden, dus vergeet die 36 uurtjes maar fijn. Reken op zo'n 16 uur per week. Mooie zwats-verhalen dat het "binnenkort weer drukker zal gaan worden...." Bla bla bla... Trap hier niet in!!!

  Sterke punten
  Intercedentes lijken te worden getraind in Liegen alsof het gedrukt staat, zó goed kunnen ze dat, zodat je bijna zou vergeten dat ze wellicht nog meer specialisme met hun mond zouden kunnen......

  Zwakke punten
  Sterke punt is ook gelijk hun zwakste, immers: niemand die hun nog serieus neemt. Ook niet als ze een keer écht Full-time werk zouden aanbieden.

  3 weken screening, oh ja sorry het is 8 weken.

  Eerst leuk lopen vertellen dat de screening on Schiphol 3 weken gaat duren. Daarna krijg ik een belletje van een vriend die daar ook solliciteert dat het 8 weken gaat duren minimaal. Dus ik terug bellen, zeggen ze : ja sorry dat mogen wij zeggen..... Ja en nu mag ik wel lekker mijn 130 euro betalen. Kut bedrijf.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Moet 3 keer bellen voordat ze opnemen.

  Onpersoonlijk

  Op een whats-app video conference na en een hand vol telefoontjes heb ik geen enkel contact met Timing. Geen enkele interesse hoe het gaat, nooit iemand zien die op de werklocatie komt. Men houd zich niet aan de wettelijk bepaalde aanzegtermijn van een maand als je van fasering wisselt of contract binnen fasering. Het steekt mij enorm dat Timing geen enkele verantwoordelijkheid of interesse toont in hun medewerkers. Ik hoor van veel collega medewerkers het zelfde.

  Sterke punten
  Het niet nakomen van afspraken en onzichtbaar zijn voor flexmedewerkers.

  Zwakke punten
  Het is een organisatie waar ik niet over naar huis zou willen en kunnen schrijven.

  Do not go Timing

  Beloven 32 uur of 40 uur. Krijg als je Een goede week heb 20 uur. Asielzoekers worden 40 uur ingepland leveren subsidie op. Mensen die weinig doen krijgen meer uren zodat ze meer mensen kunnen inplannen kassa. Mensen die werken voor 2 zijn ze niet blij mee (bedrijf wel)Als je vraagt waarom krijgt ik zo weinig uren is het antwoord het is niet druk. Maar asielzoeker mag wel 5 dagen komen.Dit is discriminatie Ik raad Timing dan ook niet aan voor Nederlandse vrouwen en mannen Dit is een uitzendbureau puur voor buitenlanders

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Beloven van alles en liegen er op los liever asielzoekers inplannen dan gewone Hollandse vrouw. (Daar krijgen ze subsidie voor)

  Leeftijdsdiscriminatie

  Als ik op een vacature reageer en kom bij het invullen van mijn geboortedatum kan ik niet verder. Mijn zoon heeft i.p.v mijn geboortedatum, zijn geboortedatum ingevuld en hij kon wel verder. Dat is niet 1 keer maar regelmatig gedaan. Conclusie ik ben te oud.= leeftijdsdiscriminatie.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Niet het lef hebben om op je reactie te reageren.

  Kan niet uitschrijven

  Ik kan mezelf niet eens uitschrijven, profiel verwijderen of aangeven dat ik geen mails wil ontvangen zonder persoonlijk contact.

  Liever werkloos dan dat timing mij uitbetaald

  Voor een weeksalaris 3 weken gewacht omdat hun collega's uren verkeerd registreren. Daarna was ik van ze af. Daarna ik wou resterende vakantiegeld uit laten betalen. Dinsdag gebeld geld niet ontvangen . Meneer zegt maandag is het niet geboekd wacht maar nog 1 week. Slechtste uitzendbureau ooit.

  Sterke punten
  Clowns zijn en tijdrekken.

  Zwakke punten
  Uitbetalen

  earnings below the minimum

  I worked thirteen hours one week, net pay 64

  Sterke punten
  accomodation

  Zwakke punten
  money and few working hours

  SLECHTSTE uitzendbureau Timing

  Stelletje boeven!! Het hele jaar werken en geen feestdagenuitkering! Terwijl ik al jaren fulltime contract heb. Met diverse formules en andere allerlei weggetjes zorgen ze ervoor dat ze niet uitbetalen. Ga nooit voor ze werken, echt absoluut niet. Allerlei beloftes maken en niet waarkomen. Ze verleiden mensen met doorstroommogelijkheden en ontwikkeling maar niks van waar. Betalen door weer stomme formules te verzinnen geen geld uit als je ziek bent. Dus als je ziek bent laten ze je zo in de steek en zit je met je vaste lasten. En als ze het uitbetalen in een fulltime week dat je bent ingepland betalen ze maar 5 of 6 uurtjes ipv 40. Die 5 uurtjes betalen ze dan ook door je uurloon weer te verlagen met een eurotje. Zo triest. Door allerlei smoesformules doen ze dit. Wat moet je hiermee als medewerker zijnde. Binnenkort ben ik weg!!! Ga met deze trieste zooi niet in zee!! Het zijn boeven en oplichters. Geven ook te lage salaris ten opzichte van andere uitzendbureaus.

  Sterke punten
  ze betalen wel wekelijks op tijd uit

  Zwakke punten
  Geen feestdaguitkering door middel van verzonnen formules. Geen ziekte uitbetaling of dermate laag Lage uurloon Oplichters en boeven zijn het

  Timing zeer slecht.

  dit uitzendbureau probeert vooral de eigen fouten in de schoenen te schuiven van de mensen die hiervoor gaan werken. Ongeveer een jaar geleden kon ik gaan beginnen bij So Fine Foods te Landgraaf via Timing Landgraaf. Timing zit daar Inhouse. Aangezien ik niet veel salaris wilde inleveren ten opzichte van het vorige bedrijf waar ik werkte(Bedrijf sloot toendertijd de poorten i.v.m. reorganisatie) kwamen we overeen tot een bepaald uurloon. Een 3 tal gesprekken gehad en op vrijdagmiddag(Maandag erna beginnen op Middagdienst) sleutels en batch gekregen. Aan het einde van de vrijdagmiddag kreeg ik via hun eigen Timing App de overeenkomst. Het uurloon week af van wat we overeen gekomen waren en niet zo`n beetje ook. Scheelde wel een dikke 2 Euro per uur. Door omstandigheden kon ik er sowieso niet beginnen en heb me derhalve op Maandagmorgen netjes afgemeld maar heb mevrouw aan de andere kant van de telefoonlijn erop aangesproken waarom ze het afgesproken Salaris opeens niet nakwamen, waarop zei zij dat dit het salaris was wat we afgesproken hadden. Ik had zelf nog het briefje waar zei zelf de aantekeningen(Papiertje had ik zelf mee naar huis genomen) had staan met het salaris wat we waren overeen gekomen, wat zei zelf nog heeft omcirkelt en dat ik haar nog zelfs onder haar neus heb gedrukt. Je raad het al, ze herkende haar eigen schrift niet meer. Ik zou me daarna 6 weken daarna weer bij haar melden om alsnog bij Sofine foods te beginnen maar daar ben ik natuurlijk niet op ingegaan. Als werknemer moet je je afspraken nakomen en ja, ik geef toe dat ik ook fouten maak(Heb me niet opnieuw gemeld bij Sofinefoods en dat is fout, absoluut) maar ook uitzendbureau hoor je je afspraken na te komen en als je iets niet kunt waarmaken(Zoals in dit geval), zeg het dan gewoon ook eerlijk, zodat werknemers zelf ook verder kunnen kijken want voor dat ik het vergeet, voor SofineFoods liet ik nog 2 andere banen schieten. Zie elders mijn review over Tempo-Team op deze site.

  Sterke punten
  Als ze hun afspraken nakomen zou ik ze wel aanbevelen maar in dit geval dus niet.

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na.

  Beloven van alles, als je reageert op hun leugens krijg je grote bek terug

  Ben met mooie beloftes verleidt. In de praktijk was er niets van waar. Zou een contract krijgen voor 20+ uren, kreeg een 0 uren contract, ondanks mijn vraag hierover bleven ze volhouden dat het allemaal oke was. Toen ik getekend had bleek het toch om 0 uren te gaan. Ook het uitzicht op vast was een zeepbel, niets van waar. Het zijn leugenaars die zo hun vacatures vervullen. Nooit aan beginnen, geloof niet wat ze zeggen en beloven. Ze maken het niet waar. Grote bek hebben ze wel klaar. Slechtste uitzendbureau ever! Oplichters.

  Sterke punten
  Uitbetalen doen ze (nog) wel.

  Zwakke punten
  Waardeloze beloften.

  Ze doen er alles aan om je niet tijdig uit te betalen

  Nu een lange tijd in dienst via Timing, het is constant raak met betalingen die niet op tijd komen en als je er dan wat van zegt en verhaal gaat halen, word je aan het lijntje gehouden of vinden ze dit doodnormaal en kan je fluiten naar je geld, tenzij je niet over je heen laat lopen en ze elke dag op de hielen zit. Ze verwachten maar dat iedereen een plek heeft waar ze even geld kunnen lenen en vinden dit normaal, maar natuurlijk zullen zij zelf natuurlijk wel op tijd betaald krijgen en wel alle rekeningen kunnen betalen. Kortom, ga niet met Timing in zee tenzij je het leuk vind om constant in discussie te zijn met zo'n miepje of je wel of niet het geld krijgt waar je recht op hebt.

  Sterke punten
  Je hebt snel een baan, that's it. Maar of je ook tijdig betaald word is een ander verhaal.

  Zwakke punten
  Benaderd worden over werk buiten jou regio terwijl je aangeeft te zoeken in jou regio. Constant achter je geld aan moeten. Beloftes doen die niet nagekomen worden. Onduidelijkheid over betalingen. Weinig tot geen interesse in de werknemer en het oplossen van zijn/haar problemen. Proberen intimiderend op te bellen als je achter dingen aan gaat waar je recht op hebt.

  Belachelijk slecht!

  Zelf ben ik een uitzendkracht geweest bij timing en wat een belachelijk slecht bedrijf is dit zeg. Houden zo maar loon in als ze denken dat er iets fout is gegaan, terwijl dit niet zo was. En alleen om hun fout te corrigeren gaan er al vier werkweken over heen. Brutale mensen aan de telefoon, onduidelijke loonstroken en werknemers die niet goed op de hoogte zijn. De website doet het vaak niet en de app doet het bij mij en mijn collega's nooit. Verder moet ik elke week mijn uren narekenen om er zeker van te zijn dat het juiste bedrag overgemaakt wordt naar mijn rekening omdat ze uit het niets ook nog wel eens een willekeurig bedrag van je loon afhalen. En dan kan je ook nergens zien waarom ze dat doen. Etc, etc, etc. Ik raad iedereen persoonlijk af om voor Timing in dienst te gaan.

  Sterke punten
  wekelijks uitbetaling

  Zwakke punten
  Lees review

  Slecht kerseneten met Timing

  Timing belooft van alles, komt deze echter niet na zelfs over het salaris. Laat mensen werken in een onverwarmde, vochtige en tochtige werkruimte. Hanteert hoge werkdruk, acht de opdrachtgever geloofwaardiger dan hun eigen mensen en laat hun mensen met een trauma alleen achter. Er waren bedreigingen op de werkvloer waarvoor de politie werd ingeschakeld

  Sterke punten
  Sommige collega's

  Zwakke punten
  Al het andere

  Timing komt afspraken niet na

  Na veel contact te hebben gehad met timing uiteindelijk mijn school opgezegd, dit omdat timing mij garandeerde werk te hebben voor minimaal 1 tot anderhalf jaar. Nog geen week later hoor ik dat dit werk niet doorgaat! Weg school! Weg werk! Meerdere keren gesolliciteerd op andere vacatures en overal word ik op afgewezen! Meeredere keren gebeld met deze klacht en dat ik door hun een probleem heb, de reactie die ik hierop krijg is "kunnen wij verder niks aan doen" GA NIET MET TIMING IN ZEE!

  Zwakke punten
  Komen afspraken niet na. Wijzen je alleen maar af. Nemen geen verantwoordelijkheid.

  niet doen wat je beloofd

  Wat mij minder is bevallen aan dit uitzendbureau: - een baan aan te bieden waar je meegenomen wordt in een busje, - post te sorteren op alfabetische volgorde (?), - geen e-mail verzenden aan de werkzoekende,terwijl je dit hebt beloofd en dit ook je baan is als intercident, - zelf nogmaals achter je baantje aan moeten gaan als vakkenvuller, - belofte van werk waar vervolgens nooit meer over gesproken wordt, - wel verwachten dat jij je aan je afspraak houdt,

  Sterke punten
  mooie praatjes, zelfliefde (goede lunch meegenomen (aardbeien en roomkaas) wat belangrijker is dan een werkzoekende die een uurtje later terug mag komen,

  Zwakke punten
  Ik mag hopen dat de review genoeg feedback levert om misschien iets te verbeteren/ ander personeel in te zetten.

  Geen reactie

  Er staat al maanden dezelfde vacature. Heb er op gesolliciteerd maar krijg totaal geen reactie. Ook nog gebeld maar krijg te horen wij bellen u terug. Denk veel nep vacatures om gegevens te verkrijgen.

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  Zie alleen maar slechte recensies. Volgens mij klopt dat ook wel


Bezoek Timing

Schrijf je eigen review