Timing - 15 Reviews

Last updated: 4 april 2018
Timing Logo

13.3% aanbevolen, 15 Reviews

  1. Timing
  2. Inschrijven
  3. Werken bij Timing
  4. Uitbetaling
  5. Contact gegevens
  6. Mobiele app
  7. Timing Reviews
  8. Schrijf ook een review over Timing

Timing

Bij Timing Uitzendbureau kan een ieder terecht, die op zoek is naar een baan. Dit bedrijf is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Met 55 vestigingen, meer dan 450 medewerkers en nog eens tientallen incompany vestigingen, behoort Timing tot de top 5 uitzendorganisaties in Nederland. Timing is zich ervan bewust, dat arbeidsbemiddeling moet aansluiten op de wensen van haar werknemers en op basis daarvan wordt een veelzijdige dienstverlening geboden. Het gaat in deze niet alleen om het uitzenden van personeel, maar ook om detachering, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo kan in de totale personeelsbehoefte van opdrachtgevers worden voorzien.

Klanten succesvol laten ondernemen behoort ook tot een van de voornaamste doelen van Timing. De wereld is continue in verandering en bedrijven en werknemers moeten zich daarbij snel kunnen aanpassen. Timing helpt hier een handje mee door uitvoerend werk en alles eromheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Dit uitzendbureau faciliteert, onderneemt, vernieuwt en deelt haar kennis van uitvoerend werk.

Indien men op zoek is naar een werkgever, waar men een belangrijke bijdrage kan leveren aan de economie, een werkgever waar men zijn of haar commerciŽle talenten en creatieve ideeŽn kwijt kan en een organisatie die investeert in de groei en ontwikkeling van werknemers, dan is men bij Timing op het juiste adres.

Timing Details

Hits: 987

URL: http://www.timing.nl/

CategorieŽn: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 15

Inschrijven

Op de website van Timing hebben geïnteresseerden in een baan de mogelijkheid om een Timing account aan te maken. Via zo een account kunnen de gebruikers niet alleen op de hoogte gesteld worden van nieuwe vacatures, maar men heeft ook de mogelijkheid om daarop te reageren. Daarnaast hebben gebruikers veel meer mogelijkheden met hun Timing account. Men kan onder andere solliciteren, een jobmail aanmaken om de nieuwste vacatures te ontvangen, favoriete vacatures opslaan, persoonlijke gegevens aanpassen en aanvullen, cv uploaden, trainingen volgen via Goodhabitz en nog veel meer.

Werken bij Timing

Het werken bij Timing brengt veel voordelen met zich mee. Afhankelijk van de voorkeur van de werknemer, het soort baan en de opdrachtgever, werkt men bij Timing op basis van een uitzendovereenkomst of een overeenkomst voor bepaalde tijd. Als uitzendkracht gaat men onder andere een arbeidsovereenkomst met Timing aan voor het verrichten van werkzaamheden bij een opdrachtgever van Timing. Indien de opdrachtgever geen uitzendkrachten meer nodig heeft, dan zoekt Timing een andere baan voor de desbetreffende uitzendkracht. In bepaalde gevallen kunnen uitzendkrachten ook in vaste dienst treden bij een opdrachtgever.

Uitbetaling

Bij Timing kunnen werknemers in aanmerking komen voor een wekelijkse of een vier wekelijkse betaling. Bij een wekelijkse betaling, worden de uren van de afgelopen week op de maandag verwerkt. Het salaris wordt dan op de dinsdag op het opgegeven e- mail adres gestort. Bij een vier wekelijkse uitbetaling, wordt het salaris om de vier weken op de dinsdag uitbetaald. In gevallen waarbij een feestdag op de maandag valt, worden de gewerkte uren op de dinsdag verwerkt en het salaris op de woensdag uitbetaald.

Contact gegevens

Timing Uitzendbureau
Deventerstraat 15-2 ,
Postbus 572 7300 AN Apeldoorn

Telefoon: 055 580 58 00 (08.30 - 17.30u)

Mobiele app

Personen die op zoek zijn naar een geschikte baan, kunnen ook gebruik maken van de Timing app. In de app kan men met de zoekmodule snel en makkelijk zoeken in openstaande vacatures. Daarnaast kan men interessante vacatures bewaren als favoriet. Men kan ook zijn of haar Facebook account koppelen aan de app met de werk- gever en op basis het Facebookaccount passende vacatures vinden. Men kan ook een notificatie instellen voor interessante vacatures, die geplaatst worden op de site.


Timing reviews (15):

Timing - Belachelijk slecht!

0

Review:
Zelf ben ik een uitzendkracht geweest bij timing en wat een belachelijk slecht bedrijf is dit zeg. Houden zo maar loon in als ze denken dat er iets fout is gegaan, terwijl dit niet zo was. En alleen om hun fout te corrigeren gaan er al vier werkweken over heen. Brutale mensen aan de telefoon, onduidelijke loonstroken en werknemers die niet goed op de hoogte zijn. De website doet het vaak niet en de app doet het bij mij en mijn collega's nooit. Verder moet ik elke week mijn uren narekenen om er zeker van te zijn dat het juiste bedrag overgemaakt wordt naar mijn rekening omdat ze uit het niets ook nog wel eens een willekeurig bedrag van je loon afhalen. En dan kan je ook nergens zien waarom ze dat doen. Etc, etc, etc.

Ik raad iedereen persoonlijk af om voor Timing in dienst te gaan.

Sterke punten:
wekelijks uitbetaling

Zwakke punten:
Lees review

B. F. beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Slecht kerseneten met Timing

0

Review:
Timing belooft van alles, komt deze echter niet na zelfs over het salaris.
Laat mensen werken in een onverwarmde, vochtige en tochtige werkruimte.
Hanteert hoge werkdruk, acht de opdrachtgever geloofwaardiger dan hun eigen mensen en laat hun mensen met een trauma alleen achter.
Er waren bedreigingen op de werkvloer waarvoor de politie werd ingeschakeld

Sterke punten:
Sommige collega's

Zwakke punten:
Al het andere

Toon beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Timing komt afspraken niet na

0

Review:
Na veel contact te hebben gehad met timing uiteindelijk mijn school opgezegd, dit omdat timing mij garandeerde werk te hebben voor minimaal 1 tot anderhalf jaar.
Nog geen week later hoor ik dat dit werk niet doorgaat!
Weg school!
Weg werk!

Meerdere keren gesolliciteerd op andere vacatures en overal word ik op afgewezen!

Meeredere keren gebeld met deze klacht en dat ik door hun een probleem heb, de reactie die ik hierop krijg is "kunnen wij verder niks aan doen"

GA NIET MET TIMING IN ZEE!

Zwakke punten:
Komen afspraken niet na.
Wijzen je alleen maar af.
Nemen geen verantwoordelijkheid.

Bjorn beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - niet doen wat je beloofd

0

Review:

Wat mij minder is bevallen aan dit uitzendbureau:

- een baan aan te bieden waar je meegenomen wordt in een busje,
- post te sorteren op alfabetische volgorde (?),
- geen e-mail verzenden aan de werkzoekende,terwijl je dit hebt beloofd en dit ook je baan is als intercident,
- zelf nogmaals achter je baantje aan moeten gaan als vakkenvuller,
- belofte van werk waar vervolgens nooit meer over gesproken wordt,
- wel verwachten dat jij je aan je afspraak houdt,

Sterke punten:
mooie praatjes, zelfliefde (goede lunch meegenomen (aardbeien en roomkaas) wat belangrijker is dan een werkzoekende die een uurtje later terug mag komen,

Zwakke punten:
Ik mag hopen dat de review genoeg feedback levert om misschien iets te verbeteren/ ander personeel in te zetten.

Timing - Geen reactie

0

Review:
Er staat al maanden dezelfde vacature. Heb er op gesolliciteerd maar krijg totaal geen reactie. Ook nog gebeld maar krijg te horen wij bellen u terug. Denk veel nep vacatures om gegevens te verkrijgen.

Sterke punten:
Niet gevonden

Zwakke punten:
Zie alleen maar slechte recensies.
Volgens mij klopt dat ook wel

Sylvia beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Beoordeling

0

Review:
Prima uitzendbureau.
Ondanks 1 grof gemonde en erg onbeleefde medewerker is het verder een prima uitzendbureau.
Goed met betalingen en altijd duidelijk.
Uit venlo. Caroline en Oscar zijn toffe medewerkers. Ondanks Liesbeth die erg onbeleefd is zou ik U adviseren om bij dit uitzendbureau te werken maar Liesbeth niet als contactpersoon te nemen.

Sterke punten:
Betalingen.
Duidelijkheid.
Bedrijven.

Zwakke punten:
Onbeleefdheid van een enkel medewerker.
Maken geregeld foutjes.

Jeffrey. beveelt Timing aan bij vrienden/bekenden

Timing

0

Review:

Timing - Nul reactie!

0

Review:
Als ik op een vacature reageer met CV en motivatie dan verwacht ik op z'n minst een reactie van degene die de vacature heeft geplaatst. Wel of niet positief! Nee,... bij Timing krijg je nul reactie!!! Ik kon alleen nog een of ander vragenlijstje invullen waaruit ze je karaktereigenschappen kunnen halen oid!
Ik heb me direct uitgeschreven! Hier ga ik geen tijd aan verspillen! Jammer, voor de werkgevers die het werk uitbesteden aan zulke organisaties.

Sterke punten:
Geeneen! Want ik ken ze niet!

Zwakke punten:
Als je nog niet eens het fatsoen hebt om iemand een afwijzing te sturen!

marianne beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Belazert

0

Review:
Door het vinden van een baan waar ik meer uren kon krijgen heb ik netjes een ondslagbrief gestuurt naar timing.
op mail kreeg ik een rare reactie dat ik maar gelijk moest stoppen en dat ik mijn ingeplande werkweek niet mocht afmaken.
Na dit mailtje heb ik gelijk contact opgenomen met Coop de werkgever, en timing.
En ondanks de goedkeuring van de Coop dat ik de werkweek wel mocht afmaken trok timing er niets van aan en flikkerde mij er uit.
Wat een respectloos bedrijf zeg BAH!!!

Thom beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Timing - Oplichters!

1

Review:
Ik werd maandag door Timing gebeld, ging woensdag op gesprek en kreeg vrijdagochtend te horen: "Onze opdrachtgever heeft u afgewezen".
De reden vond ik wat kortaf, dus ik kopieer de vacaturetekst en exact dezelfde vacature bij een bedrijf.
Die belde ik vervolgens op en wat blijkt:
Die hebben nieteens CVs ontvangen!

Timing liegt dus keihard!
Waarom? Verzamelen ze gegevens?
Ik belde Timing terug om ze met hun leugen te confronteren. Hoe wist ik hun opdrachtgever wilden ze weten..

Ik weet nog van een eerder bedrijf waar ik werkte waarvoor ik vacatures online had gezet. Ik was vergeten erbij te zetten "acquisitie wordt niet gewaardeerd", waardoor ik door recruiters met sollicitanten benaderd werd. Of dit een werkwijze is van Timing vraag ik mij sterk af...

Gelukkig heb ik een app die automatisch elk gesprek opneem, en Timing's reactie staat er goed op!
Je maakt tijd en kosten voor een leugen. Ik ga maar eens kijken wat ik tegen deze onbeschofte manier van werken kan doen.

Ga vooral niet met Timing in zee!

Sterke punten:
Ze kunnen goed liegen, maar niet goed genoeg!

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar

James beveelt Timing NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Timing

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Timing aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Timing aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Timing