SamenFlex - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 17 juli 2019
SamenFlex Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. SamenFlex
  2. SamenFlex Reviews
  3. Schrijf ook een review over SamenFlex

Niet tevreden over SamenFlex? Probeer dan eens Manpower.

SamenFlex

Bekijk al onze vacatures | SamenFlex

Een overzicht van onze vacatures. Solliciteer direct met maar 1 klik. Onze SamenFlex werknemers nemen binnen 24 uur contact met je op.

SamenFlex Details

Hits: 239

URL: http://www.samenflex.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 1


SamenFlex reviews (1):

SamenFlex - Pas op met uitzendbureau Samenflex!!

0

Review:
Samenflex BV is een uitzendbureau uit Roosendaal en is actief sinds eind december 2016. Ik heb onlangs met een vertegenwoordiger van uitzendbureau Samenflex een afspraak gemaakt om mijzelf voor te komen stellen op de locatie van een bedrijf in Moordrecht waar er een vacature was. Ik ben vol motivatie op weg gegaan met een overgeschreven versie van Anwb routeplanner ( omdat ik geen navigatie in de auto heb). Door overmacht, omstandigheden waar ik geen invloed op kon uitoefenen, ben ik niet aangekomen op de locatie en kon ik de afspraak niet nakomen. Evenmin kon ik bellen omdat ik dit keer het telefoonnummer van Samenflex na 1 x telefonisch contact niet had opgeslagen. Ik kon ook niet mailen met mijn 'primitieve' prepaid mobiel van 35 euro. Eenmaal thuisgekomen heb ik onmiddellijk mijn laptop aangezet om het nummer van Samenflex op te zoeken, om er vervolgens achter te komen dat Samenflex mij een mail had gestuurd. In die mail werd mij meegedeeld dat Samenflex het Uwv had ingelicht over het feit dat ik niet was komen opdagen op afspraak. De letterlijke tekst van de mail luidt als volgt > ""Hierdoor ben ik genoodzaakt het UWV in te lichten dat u zonder enige vermelding niet bent komen opdagen tijdens een sollicitatie. U wordt niet verder meegenomen in de verdere wervingsprocedure of overige vacatures in uw regio vanuit SamenFlex en onze samenwerkingsverbanden met derden. Ik hoop dat u in het vervolg hier wat meer alert op zal zijn, zodat er niemand voor verrassingen komt te staan.
Namens mijzelf wil ik u veel succes vinden met het vinden van een passende uitdaging. *PS. Het UWV ontvangt een kopie van deze mail.""( aldus Samenflex )
Helaas voor Samenflex had/ heb ik geen uitkering van het Uwv en was ik ook niet doorverwezen door het Uwv. Ik solliciteerde uit eigen initiatief. E.e.a. heeft voor mij dus geen consequensies. Mijn advies voor werkzoekenden met een uitkering is : Ga NIET in zee met deze piepjonge uitzenddwerg!! Het kan je je uitkering kosten of een korting op je uitkering opleveren. Samenflex wacht niet op jouw uitleg, maar informeert het Uwv onmiddellijk!

Sterke punten:
Ik kan geen sterke punten van dit uitzendbureau noemen, want zover ik kan beoordelen zijn er geen sterke punten.

Zwakke punten:
Piepjong uitzendbureau ( december 2016 opgericht) met 1 kantoor in Roosendaal en 1 werknemer volgens internet. Samenflex doet direct melding bij het Uwv in gevallen van overmacht ( waar je als slachtoffer geen invloed op hebt ) en wacht niet op jouw uitleg! Samenflex weet heel goed dat dit kan resulteren in een zware sanctie van het Uwv, maar heeft hier lak aan. Hoe men dat in de volksmond noemt mag je wat mij betreft als lezer zelf invullen!

R. Kersten beveelt SamenFlex NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SamenFlex

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou SamenFlex aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SamenFlex aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SamenFlex


Home » Algemene Uitzendbureaus » SamenFlex