Susa

  •   42 Reviews

Bij SUSA flexibel studentenwerk vind jij als student de perfecte bijbaan die je makkelijk kunt combineren met je studie en (sport)activiteiten. Bij SUSA geef je wekelijks door wanneer je wilt werken, superflexibel dus. Al meer dan 70 jaar is het onze ... Lees verder »

XL Studenten Uitzendbureau

  •   33 Reviews

XL Studenten Uitzendbureau is het slimme uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en net afgestudeerden op MBO, HBO en WO niveau. U kunt bij ons terecht voor ad hoc aanvragen, parttime dienstverbanden, projecten of (tijdelijke) fu ... Lees verder »

De Werkstudent

  •   3 Reviews

Uitzendbureau De Werkstudent is gespecialiseerd in het bemiddelen van werkzoekende studenten en opdrachtgevers die op zoek zijn naar enthousiaste, jonge werknemers. Uitzendbureau De Werkstudent helpt studenten die naast hun opleiding graag wille ... Lees verder »

Studelta

  •   1 Review

Studelta, bemiddel-academie extraordinaire - Studelta Vind die passende baan of traineeship bij ons! Wij verschaffen de juiste tools waarmee jij de organisatie laat ... Lees verder »

DeUitzendStudent

De UitzendStudent - Daar zijn we trots op De UitzendStudent is ht uitzendbureau in Delft en omgeving voor als u op zoek bent naar betrouwbare, hoogopgeleide ... Lees verder »

FreeJobz

FreeJobz Amsterdam is het eerste online evenementen uitzendbureau van Nederland dat al in het jaar 2000 van start is gegaan. In 2013 maakt het zich op voor haar 14de levensjaar. In het verleden heeft FreeJobz Amsterdam personeel naar evenementen en h ... Lees verder »

Studentalent

Studentalent | Maakt ambities waar! Met een landelijk netwerk biedt Studentalent toegang tot HBO/WO studenten en starters voor in de sectoren administratie, finance, zorg, IT, klantcontactcenters en ... Lees verder »

Studentenwerk

Studenten vacatures - Uitzendbureau - Bijbaan | StudentenWerk.nl Zoek jij een bijbaan, stage of startersfunctie? StudentenWerk Uitzendbureau biedt een compleet aanbod van werk voor studenten. Schrijf je nu gratis ... Lees verder »

Students 4 Events

Students 4 Events is specialist in de inzet van personeel op evenementen. Wij werken op beurzen, evenementen en congressen, voor locaties, partycateraars en organisatiebureau maar ook natuurlijk voor direct opdrachtgevers en bekende merken. Wij zijn ... Lees verder »

Studijob
T&E Studenten uitzendbureau

T&E Studenten uitzendbureau - Jong talent, zo geregeld! Wij zijn een veelzijdig studenten uitzendbureau en leveren personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Bekijk de T&E site ... Lees verder »

Uninc

Uninc | Ht uitzendbureau voor jongeren en studenten Uninc is het leukste uitzendbureau voor jongeren en studenten! Zoek jij leuk werk waar je jezelf ook nog in kan ontwikkelen? Neem dan snel contact ... Lees verder »

Xtend

Wil je naast je studie graag een bijbaan waar je jouw kwaliteiten kunt benutten en jezelf kunt ontplooien? Of wil je af en toe eenvoudigweg goed bijverdienen? Xtend helpt je aan werk dat bij jou ... Lees verder »

''