Start People - 20 Reviews

Last updated: 28 oktober 2018
Start People Logo

10.5% aanbevolen, 20 Reviews

  1. Start People
  2. Start People Reviews
  3. Schrijf ook een review over Start People

Niet tevreden over Start People? Probeer dan eens Manpower.

Start People

Start People ontdekt, ontwikkelt en begeleidt talent. Onze missie is om werkzoekenden te helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities en tegelijkertijd leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment. Zo ontwikkelen wij talent en voegen wij waarde toe aan organisaties. Met onze professionele dienstverlening en persoonlijke benadering overtreffen wij voortdurend de verwachtingen van onze werkzoekenden en opdrachtgevers.

Start People Details

Hits: 1443

URL: http://www.startpeople.nl/

Categorieën: Algemene Uitzendbureaus

Reviews: 20


Start People reviews (20):

Start People - WAARDELOOS uitzendbureau!!!!!

1

Review:
Ze vragen zich suf om medewerkers coa.
Je kan het sollicitatieformulier invullen wat je wilt, antwoord krijg je nooit!
Wat een ASOOS zijn het!!!!!
Dat dit uitzendbureau nog bestaat!???

Sterke punten:
Helemaal niet!!!

Zwakke punten:
Alles!!!!

Gilbert beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - Startpeople betaald na ruim 3 maanden nog steeds n

0

Review:
Ik heb Dinsdag 26-06-2018 gewerkt bij DHL en daar gereden op de Heftruck om te laden en lossen. Ik heb gewerkt vanaf 9:00 tot 13:00 maar heb nog steeds tot de dag van vandaag geen betaling hiervan ontvangen. Jilly Felicia en Shalini Sowikromo hebben mij meerdere malen beloofd dit zo spoedig mogelijk uit te betalen en ik ben zelfs op afspraak geweest om het contract te tekenen op 06-09-2018, dit is ruim 2 maanden na het werk en Shalini beloofde mij op deze dag dat mijn salaris en de 100% reiskosten vergoeding die beloofd was op de eerst volgende Vrijdag uitbetaald zou worden. Ik heb tot heden nog steeds niks ontvangen en ben uit m'n slof geschoten via de mail omdat dit vreselijk irritant is. Hierdoor negeren zij mijn emails en weigeren ze het geld te betalen dat eerlijk verdiend is. Ik zou vooralsnog graag dit beloofde geld (4 werkuren + 100% reiskosten vergoeding dit is ruim 9 euro per werkdag, en ik heb de reis 2 keer gemaakt. Plus de 8 wachtdagen 5% en het van 1% per wachtdag wat dus oploopt tot het maximum van 50% extra op mijn bankrekening willen zien) Dit is geen manier van handelen natuurlijk. Sterker nog, het is hartstikke illegaal om iemand zonder het contract en inscannen van de certificaten op de heftruck te laten rijden en ik zal dit zeker op de manier en het niveau wat er nu vertoond word gaan aankaarten.

Met vriendelijke groet,

Fabian van der Lem

Sterke punten:
Ze boden me direct weer nieuwe werk aan maar dit heb ik geweigerd omdat ik tot de dag van vandaag nog steeds niet uitbetaald ben.

Zwakke punten:
Gewoonweg niet uitbetalen, dit is belachelijk en schandalig!
Ik zou nooit iemand dit K*T uitzendbureau aanraden. Vooral niet de vestiging in Rotterdam. Wat een bende is het daar zeg.

Fabian beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - Schandalig en onmenselijk !

0

Review:
Beperkingen handicapte worden degoutant behandeld!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbekwaam personeel

Start People - Schaam je diep

0

Review:
Heel diep. Dieper dan in dit kantoor kan je niet vallen. Onbekwaam personeel ! Ik heb in 20 jaar alleen goed tot heel goede ervaringen met zowat al de andere interim kantoren; deze bij start people zijn lage mensen, discrimineren , en worden ervoor betaald iemand te laten wachten voor weken, hen dan een dag contract te geven en dan terug een week te laten wachten ( als bandmedewerker in een chocolade fabriek); bij een vriend met 10 jaar ervaring te zeggen dat hij niet competent is en niet geschikt is op basis van een CV... Verspil uw tijd hier niet

Sterke punten:
Maken je depressief !!! u will agree

Zwakke punten:
Hun opleiding en begaanheid met mensen, zien je als nummer zoveel die ze aan het lijntje houden..

jonathan beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - Dikke pech, maar dit uitzendbureau moet weg

0

Review:
Ik ben totaal niet tevreden over dit uitzendbureau, mijn partner zou ervoor gaan werken, maar door problemen met zijn auto word hij als een 16 jarige aan de kant gezet. Een schande is het, het liefste hebben ze dat je gaat smeken en je dan alsnog een trap nageven, dit gaat over het Start People Leerdam VSI inhouse, waar één of andere Salina Kreté denkt dat ze de mensen begrijpt, mijn partner heeft haar nog nooit ontmoet. Dit uitzendbureau zegt een 24 uurs service te hebben, nou dat hebben we geweten ze waren nog niet eens te bereiken. Nee dit uitzendbureau is een doorn in ons oog en mijn partner voelt zich totaal niet begrepen. Start People Leerdam, ga je schamen met je klote personeel en geef de mensen communicatiecursus!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen 24 uurs service
Vreselijke personeel
Geen communicatie
Loze beloften

Jeroen beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - eindelijk een uitzendbureau die moeite doet en ter

0

Review:
Tot nu toe goede ervaringen met Start. Ze belden me zelf voor een vacature en hielden me netjes op de hoogte van de gang van zaken via de mail en telefonisch. Erg aardige dame ook. Als ik dan kijk naar Trend die beloofd om terug te bellen....de eerste keer dat dat gebeurd moet ik nog mee maken. Waardeloze mensen daar, die gebruiken je alleen als vulling voor de kaartenbak.

Sterke punten:
Communicatie

Zwakke punten:
geen

Winanda beveelt Start People aan bij vrienden/bekenden

Start People - Discriminatie is het kenmerk van Start(schijt)peop

0

Review:
Wat je bij het programma Radar op tv zag dat uitzendbureau's discrimineren is HET KENMERK VAN STARTPEOPLE GRONINGEN! Rare wijven en gestoorde leiding DISCRIMINEREN DAGELIJKS MAAR NU DURVEN ZE MINDER VOOR OP TE KOMEN(doen ze nog steeds maar meer stiekem)! Soms als ze bang zijn voor een klacht laten ze je een "test" doen! "Als je 80% haalt is de baan van jou" zeggen ze! Haal je zelfs meer dan 80% en hoor je niks dan vertellen ze je niet waarom je de baan toch niet kreeg! Kansloze trutten en schijterds die daar werken en nergens anders aan het werk kunnen zitten de hele dag naar elkaar te kankeren! Wat een achterlijk clubje! Elders een baan regelen is zo gebeurt

Sterke punten:
GEEN!

Zwakke punten:
ALLES!

IK beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - ZEER SLECHT!

0

Review:
Dit is het allerslechtste uitzendbureau dat er bestaat! Ik kom netjes 5 minuten voor de afspraak, ik meld me bij een 'receptie-achtig tafeltje' met twee trutten eraan die zitten giechelen met elkaar! "Met wie is de afspraak?" vraagt 1 van hun ongeïnteresseerd" Ik gaf aan dat in de mail geen naam vermeld was! Een half uur later zegt hetzeltde wijf dat de afspraak met haar was!!!!! Volgens mijn diploma's en werkervaringen was ik meer dan geschikt voor het werk en dat ook volgens de vereiseten van de vacature maar dat achterlijk mens zegt: " dit werk wil je echt niet,, dit is gewoon studentjeswerk!" Dat mens stonk ook nog eens naar verrotte vis! Gewoon een toneelstuk en mensen afpoeieren! Verderop was hun baas denk ik die zat te geilen op anderen wijven (medewerksters), de paar mannelijke medewerkers leken erg beangstigend en de sfeer daar was erg geëlektrocuteerd! Doe geen zaken met dit achterlijk volk!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles!

King beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Start People - Equal pay

0

Review:

Start People - niet tevreden

0

Review:
werk nu meer als 3 jaar voor start. kan bijna maandelijks bellen voor mijn salaris. of niet alle dagen of weer geen ploegentoeslag of helemaal niet.
heb nu de neus vol. vandaag gebeld. bleek uren nog niet toe gevoegd van 2 weken terug. wat doen die daar dan. collega's krijgen wel salaris en ik kan weer wachten. ben het nu meer dan zat. dieptriest als je zo met de mensen omgaat die voor jou werken. zal start ook aan niemand aanbevelen. helaas....

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
genoeg

frits knak beveelt Start People NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Start People

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Start People aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Start People aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Start People


Home » Algemene Uitzendbureaus » Start People