Start People ontdekt, ontwikkelt en begeleidt talent. Onze missie is om werkzoekenden te helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities en tegelijkertijd leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment. Zo ontwikkelen wij talent en voegen wij waarde toe aan organisaties. Met onze professionele dienstverlening en persoonlijke benadering overtreffen wij voortdurend de verwachtingen van onze werkzoekenden en opdrachtgevers.

Start People Reviews

  Start people niet Aan beginnen

  Heel slecht uitzendbureau \\r\\nBegin er niet aan, heel veel problemen met de uitbetaling.\\r\\nDe communicatie is bar slecht.\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, uitbetaling niet op tijd

  Kansloos bedrijf

  Spelen met mensen hun loon. Tot een paar keer toe niet volledig uitbetaald of te laat. Zeggen veel dingen toe die ze niet nakomen. Kansloos bedrijf. Ik ben blij dat de samenwerking is beëindigd.

  Sterke punten
  Liegen

  Zwakke punten
  Betaalafspraken nakomen

  Bedriegers!

  Hadden mij ingepland voor een week te werken bij natra ik had niks van toestemming gegeven omdat ik verschillende jobs doe en die week al iets gepland stond . Ik belde die op en die zeiden me dat ik toestemming had gegeven ookal had ik dit niet gedaan . Zij zei me dat ik met haar voeten aan het rammelen was en dat ze ermee stopte ookal ben ik een 19 jarig meisje die gw wou werken . Dit vond ik best onbeefd en ik kom niet meer terug naar startpeople slechte klantenbediening !

  Sterke punten
  Niks echt slecht

  Zwakke punten
  Communicatie is heel slecht!

  Do not go there

  Huge communication problems, ignoring employees, delayed payments or no payments at all (arguments and discussions on every payday).
  Rates for the homeless.
  Lack of competence and zero professionalism. Tragedy. Give a wide berth.

  Onbereikbaar

  Wat een vreselijk bedrijf. Ik zag een leuke vacature en had erop gesolliciteerd. Vervolgens kreeg ik een standaard mail terug dat er binnen 2 dagen contact met mij zou worden opgenomen. Na 4 dagen heb ik zelf 6 keer gebeld. Kreeg steeds niemand aan de lijn. Heb toen voicemail bericht achter gelaten met een terug bel verzoek en heb nogmaals gemaild. Ze hebben nooit terug gebeld of uberhaupt gereageerd op mijn sollicitatie. Lijkt wel of dit bedrijf nep is en niet eens bestaat

  Niet aan beginnen

  Na een half jaar men volledig ingezet te hebben voor deze uitzendbureau en bij het bedrijf Abbott in Olst aan het werk geweest te zijn. Na een half jaar keihard gewerkt te hebben dag en nacht voor hen klaar te hebben gestaan soms wel meer dan 60 uur per week en 14 dienst dagen achter elkaar gewerkt te hebben. Werd ik na een half jaar na het kantoor gebeld om te komen men oren konden het niet geloven zoveel leugens en eind stand per direct ontslagen. Dit is wel bij vele meer gebeurt en zeker niet de eerste keer. Voor deze uitzendbureau zal ik dan ook never nooit meer voor willen werken. Kijk ermee uit!!!

  loon altijd telaat

  loon wordt altijd te laat uitbetaald of er gaat weer wat mis waardoor ze niet kunnen betalen dit is niet een malig is nu al 6 week oprij

  Zwakke punten
  loon optijd uitbetalen en leren van hun foute

  Geen goede ervaring

  Lange sollicitatieprocedure. Zwakke stemmen alsof het hem niet scheelt of je snel aan de bak komt. Ongelijke behandeling soms.

  Waardeloos

  Na een paar keer gesolliciteerd te hebben op vacatures voor o.a. de politie krijg je een automatische e-mail terug met de tekst: “ We beoordelen je sollicitatie en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.” Je hoort nooit meer iets. Een kwalijke zaak aangezien de politie zelf op hun website doorverwijst naar Start People voor openstaande vacatures. Aangezien Start People het kennelijk niet interesseert dat mensen interesse hebben in een baan, en o.a. de politie ter goede trouw is om hun werving en selectie uit handen te geven bij dit bureau, heb ik henzelf maar een brief geschreven met mijn algemene bevindingen. Ook zij waren not-amused en waren niet op de hoogte dat mensen helemaal geen reactie ontvangen. Gezien het aantal klachten op meerdere websites en de lage waarderingen aan deze organisatie is het misschien een goed moment om hand in eigen boezem te steken en een onderzoek te starten waar het nu elke keer mis gaat. Het mag duidelijk zijn dat je zo niet met mensen omgaat.

  Zwakke punten
  Communicatie

  Afrader!!

  Gewoon een onbetrouwbare uitzendbureau

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Justina, jade, Barbera… Slechte uitzendbureau. Uitbetalen niet op tijd. Respectloos. Liegen. afrader

  Goede ervaring

  3 maanden voor gewerkt via start People Rotterdam top behandeld door Pim en z'n collega's

  Sterke punten
  Afspraken

  Zwakke punten
  Soms lang wachten op antwoord

  Een lachertje

  Zoals de titel al zei.. als je je bij start people aanmeld voor een bepaalde sector, neem in dit geval de bouwsector. Zetten ze je in als afwasser. Voor Start People ben je een nummer waar ze hoe dan ook geld aan gaan verdienen en maakt niet uit hoe. Liever achter de rug om dan er een eerlijke zaak van te maken.. triestig!

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar
  Shakkeren qua feestdagen
  Hun werknemers behandelen als een vod

  Ook slachtoffer van Start?

  https://www.facebook.com/groups/2001482326907490/?ref=share

  Geen communicatie en overleg

  Ze hebben voordat ik op gesprek ben gegaan contact opgenomen met mijn oude werkgever, zonder dit met mij te overleggen. Ik heb zelf dus niet aangeven wie ze konden bellen als referentie. Dit is natuurlijk niet zoals het hoort te gaan.

  Sterke punten
  Niet. Ben niet verder met ze in gesprek gegaan

  Overtreden van regels

  Ik zou twee keer over gebeld worden, maar ik ben niet gebeld. Zelf maar contact opgenomen. Negen dagen later stond er een gesprek gepland. Ben toen contact gaan zoeken met een ander uitzendbureau, de volgende dag al op gesprek en had binnen 2 dagen een baan. SP heeft met mij nog contact gezocht na een aantal weken of ik nog interesse had. Ik dacht een gesprek kan nooit kwaad. SP heeft toen contact opgenomen met toen mijn Teamleider van toen mijn huidige baan. Je snapt wel dat SP het mij behoorlijk lastig heeft gemaakt. Ik heb SP vriendelijk bedankt! Ze overtreden de regels en zelfs wettelijke regels.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Lees de review

  Zeer slecht uitzendbureau

  Mijn ervaring met start people is uitermate slecht kunnen vragen niet goed beantwoorden .
  Komen afspraken niet na wat in de advertentie staat
  Betalen liefst het minimum jeugdloon.
  Bij weggaan of ziekte keren ze na 6 weken uit(zie maar hoe je je redt)
  Als je voor hun werkt ben je de beste maar niet te veel zeuren want dan ben je lastig en doen ze niets voor je.
  Kortom dit uitzendbureau is de sechtse waar je maar voor kan werken geen aanrader dus.

  Sterke punten
  Zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  Alleen maar zwakke punten

  10 jaar gewerkt; altijd gezeik

  Overheid gaat altijd voor StartPeople, want goedkoopste detacheerder. In de afgelopen 10 jaar drie maal bij verschillende werkgevers gewerkt en ALTIJD gedonder…

  Contracten niet op orde, met inschakelen advocaat van mijn kant opeens WEL reactie van StartPeople).

  Klachten wordt niet opgepakt, tussentijdse voortgangsgesprekken worden continue verplaatst, kennis en kunde van begeleiders zijn non-existent en als klap op de vuurpijl moet je als gedetacheerde ook nog eens het geklaag van de intercedenten aanhoren mbt werkdruk, te grote portfolio en onredelijke bedrijfscultuur.

  Mijd deze organisatie en bespaar veel leed!

  Geen gehoor

  Ontzettend slecht met communiceren of beter gezegd er is helemaal geen communicatie! Meerdere partijen zijn meermaals bezig geweest tot contact. KANSLOOS

  Sterke punten
  Hun eigen zakken vullen

  Zwakke punten
  Alles?

  Slechte ervaring

  Discrimineren,
  Solliciteren voor een job, krijg je een mailtje dat uw profiel niet voldoet ...
  Niet eens een gesprek met het bedrijf regelen. Good job! 👍

  Sterke punten
  Reageren

  Zwakke punten
  De moeite zit er niet in.
  Beoordelen volgens uw cv zonder gesprek te hebben gevoerd, ... kan blijven doorgaan

  In interim dat ik niemand zou aanraden

  Mijn ervaring met interim kantoors is er geen slechtere dan startpeople, gewordt als een nummer behandeld en ze kiezen selectief mensen uit naar hun profiel of eerder naar hun wens, en als je specifieke naar een vacature vraagt geven ze u de slechtste vacature wat ze kunnen geven ik snap heel goed waarom er zoveel werklozen er zijn, voor mij is het geen ster waard! Om te beginnen vindt ik dat deze interim iedereen gelijk aardig mensen behandelen om te beginnen, en ik ben niet de enigste met zo zulke ervaring

  Sterke punten
  Dat ze optijd betalen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, onmenswaardig

  Waardeloos

  Geen reactie op mijn sollicitaties, meerdere malen gebeld, niet de juiste persoon aan de telefoon, vervolgens belt men niet terug. Blijven bellen waardoor je toch met de sollicitatieprocedure meedoet. Vervolgens niets meer horen. Doordat je personeel kent van het bedrijf waar je hebt gesolliciteerd en hen vraagt hoe het met de sollicitatie procedure staat, er achter komt dat jij het niet bent geworden. Start had mij daarover moeten informeren. Nooit gebeurd. Medewerkers van Start hebben niet het fatsoen je hiervan op de hoogte te stellen.
  Waardeloos uitzendbureau!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onprofessioneel
  Moeizaam contact
  Fout en geen informatie geven
  Kastje naar de muur
  Verantwoordelijkheid afschuiven

  Slecht

  Dit is 1 van de slechtste uitzend bureaus waar ik heb gewerkt. Ze helpen je nooit met vragne of je krijgt weken later pas een reactie.

  Zwakke punten
  -reageren nooit of laat.
  - geen interessen in uitzendkrachten.
  - weten 95% van de tijd geen antwoord op je vraag.

  Betreft uitbetaling

  Na bijna maand werken en ontslagen heb ik niet me volledige salaris ontvangen.
  Ik bel constant terug waar het blijft omdat ik zonder inkomen zit.
  Maar helaas geen hart hebben deze uitzendbureau.
  Iedere keer beloven ze me uit te betalen op een vrijdag. Maar nog steeds niks van gekomen ook berekening van wat ik ga krijgen klopt niet.
  Ik wordt hier zo moe van.
  Ik stap op en neem advocaat voor mijn recht!!
  Ik raad niemand aan om bij dit uitzendbureau in te schrijven!!

  Ongeloofwaardig

  Als senior ben ik op- en top medewerkster geweest voor het IND en ook nog 2 x beëdigd. De asielaanvragen lopen torenhoog op. In vacature staat THUISWERKEN is misschien mogelijk en bovendien kun je gaan werken op locaties verdeeld over heel Nederland. Antwoord Start People is NEE!!!! Alleen werken op locatie Utrecht en geen vragen verder stellen. Ook leuk dat je na je sollicitatie hebt doorgestuurd dat je geen bevestigingsmail ontvangt en na 3x bellen pas iemand aan de lijn krijgt die er IETS meer van weet betreffende de vacature. Dat de IND met Start People in zee is gegaan vind ik ongeloofwaardig.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Niet bekwaam.

  kastje-muurverhaal

  gesolliciteerd, ja ik mag beginnen. kosten gemaakt voor vog. 2 dagen voor start (startdatum is al 1 week bekend) nog geen overeenkomst. opdrachtgever ziet van opdracht af omdat er niet snel genoeg naar hun zin gereageerd is op mail. declareren kosten vog is een ramp: dat kon volgens medewerkster via bepaald mailadres. vervolgens: nee dat kan niet via dit mailadres, je moet eerst overeenkomst tekenen en loonheffing tekenen (ja, maar baan ging toch niet door?), ok, overeenkomst en loonheffing getekend (systeem gaf problemen en dat lag volgens medewerkster alleen aan mij). nee, declaratie kon nog niet ingediend worden. inderdaad, medewerkster zegt dat dat inderdaad niet kan via tekenen van overeenkomst en loonheffing, maar dat dat ook via eerder genoemd mailadres kan en dat ik daar op gewezen was. toedeloe hoor: 3 weken verder en dan zeggen dat ook gewoon mailen kan terwijl eerst keihard gezegd werd dat dat niet kon. conclusie: men wil niet betalen. maar advocaat ingeschakeld.

  Sterke punten
  mensen aan het lijntje houden, kastje-muurhouding, niet betalen en de schuld daarvan aan de persoon zelf geven terwijl er fouten in het systeem zitten

  Zwakke punten
  fatsoen


Bezoek Start People

Schrijf een review