Randstad brengt al meer dan 55 jaar overal ter wereld kandidaten en organisaties bijeen. Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar die éne nieuwe geschikte medewerker. Randstad wil graag weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn. Randstad realiseert als geen ander dat een baan erg belangrijk is in het leven van een mens. Een baan stimuleert en ontwikkelt jou namelijk. Een baan geeft jou een actieve rol in de samenleving, heeft invloed op je financiële situatie, bevordert je ontwikkeling en het bepaalt jouw sociale status.

Over Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad een actieve en toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het uitzendbureau helpt mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrires. Randstad staat organisaties bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste werknemers en de meest innovatieve oplossingen op maatwerk. Het uitzendbureau heeft een landelijk een dekkend netwerk met veel vestigingen. Op deze vestigingen staan onze medewerkers dagelijks in gesprek met klanten van het uitzendbureau en kandidaten. Randstad denkt graag met u mee. Net zoals zij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die gebruik maken van de diensten van het uitzendbureau.


Inschrijven Randstad

Met een Randstad account kun je gemakkelijker solliciteren op de website van het uitzendbureau, omdat je al staat ingeschreven en jouw persoonlijke gegevens dus al zijn ingevuld. Het inschrijven op de website van Randstad is erg eenvoudig en doe je in slechts in een paar stappen. Om je in te schrijven bij Randstad vraagt het uitzendbureau om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer Randstad van je weet, des te beter kan er voor jou gezocht worden naar een passende baan. Als je je cv uploadt, worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Inschrijven kun je zien als een open sollicitatie. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures.


Mijn Randstad account

Door je in te schrijven, maak je ook direct een Mijn Randstad-account aan. Met een Mijn Randstad-account kan je sneller en eenvoudiger solliciteren. Je heb de mogelijkheid om je sollicitaties in te zien en als je gaat werken via Randstad kun je de gewerkte uren declareren, loonstroken raadplegen en nog veel meer. Je hebt tevens de mogelijkheid om een vacature alert aan te maken. Je ontvangt dan dagelijks, iedere week of elke maand nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria. Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Dan kun je het beste solliciteren op een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en wat jouw vaardigheden en kennis. Bij het overzicht van alle vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen.


Randstad Reviews

  • ik vind randstad Eindhoven niet helpend. ze bellen en vertellen je steeds hetzelfde. ik heb tot dag van vandaag nogsteeds geen baan. ze zijn alleen met hun zelf bezig.

    Sterke punten
    snelle uitbetalingen

    Zwakke punten
    niet serieus nemen

    Door Jan op 4 december 2019 Reageer
  • Begin oktober 2019 had ik via Randstad een sollicitatiegesprek bij een bedrijf in Son. Na meerdere weken geen reactie te hebben ontvangen, ben ik er uiteindelijk zelf achteraan gegaan om duidelijkheid te krijgen. Na 4 weken kreeg ik dat eindelijk en nu bleek door interne miscommunicatie dat ze mij vergeten zijn te antwoorden. Ik heb hierover inmiddels mijn beklag gedaan. Het gesprek heeft helaas niks opgeleverd omdat ze een aantal niet zo'n positieve referenties hadden ontvangen waar ik zeer mijn twijfels over heb omdat ik die bij vorige gesprekken nooit heb gehad.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte communicatie, ik moest zelf achter de uitkomst van mijn sollicitatiegesprekken aan gaan.

    Door Robert op 29 oktober 2019 Reageer (1 reactie)
  • ik was machinevoerder en randstad heb via de ploegchef nee jij was wikkelaar en daar heb ik nooit aan gewerkt.
    en ik werk bekogelt met een plamuurmes en die kwam tegen mijn been aan en randstard stond erbij en ik moest weg.
    en ik heb geen ontslag papier gekregen want dat hoef de niet meer.en dit gaat over gerard zeutenhorts zit in eerbeek apeldoorn en zutphen

    Sterke punten
    niks

    Door henri op 11 september 2019 Reageer
  • Gesolliciteerd op drie magazijn/logistiek medewerker vacatures via Randstad Mijdrecht. Ik kreeg een paar uur later al 1 mailtje terug van ene Laura de Graaf dat ik voor alle drie de vacatures niet in aanmerking kom vanwege te weinig ‘recente’ ervaring,: “iets waar onze klant (1 dus, geen 3) veel waarde aan hecht”. Ik heb 16 jaar ervaring in gevraagde functie. Dit riekt m.i. heel sterk naar leeftijdsdiscriminatie. Een probleem waarvoor ‘alle’ medewerkers van Randstad een cursus voor hebben moeten volgen....., maar kennelijk was Laura verhinderd.
    Ze heeft de sollicitaties waarschijnlijk niet eens doorgestuurd naar haar klant(en), maar neemt zelf deze beslissing maar. Eens komt zij ook in deze leeftijd en zal ze zelf mee mogen maken hoe dit voelt. Ik heb nog op haar antwoord gereageerd, maar uiteraard niets meer vernomen. Ik heb me meteen uitgeschreven bij dit discriminerende uitzendbureau.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen inlevingsvermogen en alleen maar moeite doen voor mensen die ze makkelijk kan plaatsen. En lees ook eens echt de C.V. en stop niet meteen na de leeftijd gezien te hebben.

    Door Ron Booden op 29 juni 2019 Reageer
  • Ik was dus uitgezonden via Randstad en nadat ik had gewerkt ging ik de papierzaken regelen zodat ik uitbetaald krijg.
    Nou alles was gwn goed te zien, maar omdat er een stukje van mn vinger te zien was, zou ik volgens de regels niet uitbetaald kunnen krijgen😐 Later wel gefikst maar vrij vervelend...

    Ook doen ze af en toe hun werk niet heb ik t gevoel..

    Door Anoniem op 19 juni 2019 Reageer
  • Recentelijk bemiddeld door intercedente van team Callflex Nijmegen. Zeer brutaal te woord gestaan grenzend aan schreeuwen van haar kant. Ook intercedente betrapt op het geven van tegengestelde verklaringen.

    Dit was een zeer onaangename verrassing wat ik niet eerder heb meegemaakt in uitzendland. Voor mij geen Randstad meer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Niet integer
    Liegen
    Brutaal/onbeschoft/onvriendelijk
    Opdrachtgever staat op 1e plaats niet werknemer.

    Door syb op 10 mei 2019 Reageer
  • Tijdens sollicitatie gesprek een bepaald uurtarief afgesproken met de recruiter van Randstad na mijn 1e loonstrookje bleek ik lager te zijn ingeschaald dan was afgesproken, hierover contact gehad met Randstad maar ik had het helaas niet op papier maar mondeling toegezegd gekregen. Vraag dus altijd dat ze het uurtarief op papier zetten met een handtekening of dat ze het in een mail sturen zodat je bewijs hebt. Ik moet nu genoegen nemen met het uurtarief dat niet was overeen gekomen en dat is best wel balen...

    Sterke punten
    In het algemeen zijn de medewerkers best wel vriendelijk

    Zwakke punten
    Soms best rommelig, je moet achter zaken aanbellen. Komen afspraken niet altijd na

    Door Opletten! op 24 december 2018 Reageer
  • Randstad uitzendbureau in Oss:
    Op vrijwillige basis help ik een gezonde 62 jarige Surinaamse man, met jarenlange werkervaring op de Nederlandse arbeidsmarkt. Hij heeft o.a. 31 jaar lang bij de Honig (nu HJ Heinz) in Nijmegen gewerkt.
    Nadat ik voor hem gereageerd had op de vacature van productiemedewerker, met een bijgevoegde Curriculum Vitae, heb ik telefonisch contact met ze gezocht of hij in aanmerking kwam voor deze functie. Deze meneer heeft afgelopen halfjaar, als seizoenswerker (hovenier) gewerkt voor de gemeente waar hij woonachtig is. Voor die tijd heeft hij vanaf 2014 in de bijstand gezeten. Hij heeft mij om hulp gevraagd met het invullen van zijn WW papieren + het aanvragen van aanvullende bijstand. Ik heb hem toen ook aangeboden om hem te helpen met het vinden van een geschikte baan. Hij vind het prettig dat ik hem help, want hij wil weer heel graag werken. Het maakt hem ook niet uit wat voor een werk als hij maar kan werken. Het is een man die altijd vrolijk is, maar eveneens hard kan werken. De medewerker van de vestiging Oss, begon vragen te stellen, waarom ik hem hielp, kan hij zelf niet bellen, praat hij wel Nederlands, moeten we dan met u contact blijven houden, als hij ziek is moeten we dan met u contact leggen? Ze begon mij uit te leggen dat zij niet met contracten werken, terwijl ik haar net had uitgelegd dat ik ook voor een uitzendbureau had gewerkt + de neerbuigende ondertoon die ze toepaste, tijdens het stellen van haar vragen. Een deel van de antwoorden, zoals praat hij Nederlands stond gewoon met 'goed' ingevuld op zijn Curriculum Vitae. Als dit proces voltooid is, dan loopt verder alles via hem. Meneer praat inderdaad met een sterk accent, aan de telefoon wat minder goed te verstaan, maar Face to Face prima te volgen. Dezelfde medewerker van de vestiging Oss heeft direct na mijn gesprek met haar, contact met meneer gezocht, maar hij is afgewezen op het feit dat hij al te lang weg was uit het productieproces, ondanks de 31 jaar aan opgedane ervaring. Ik vraag me af, of ze dit ook tegen een knul van 18 - 19 jaar, zonder werkervaring, die graag wil gaan werken in een productieproces zou hebben gezegd?! Hij is na mijn mening gewoon afgewezen, omdat hij Surinaams is, 62 jaar oud is, een accent heeft en dat er geen klik tussen mij en haar was. 100% Pure discriminatie!!!

    Morgenochtend hebben deze meneer en ik samen om 09.00 een afspraak voor een zeer leuke goedbetaalde functie bij een bedrijf dat plastic recyceld. De meneer die ik van het bureau aan de telefoon had, was echt hartstikke aardig, dus zo kan het ook. Ik wil dat deze man weer een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt, met een functie waar hij tot aan zijn pensioen kan blijven werken.

    Sterke punten
    Ze kunnen goed liegen!

    Zwakke punten
    Ze discrimineren op leeftijd, nationaliteit en accent!

    Door Brigitta op 12 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte ervaring met Randstad Goes. Enkele medewerkers gedragen zich bot en ongeïnteresseerd. Bel-afspraken worden niet nagekomen. Onzorgvuldig. Slechte communicatie. Weinig bereid om je (vriendelijk) te woord te staan. Voelde me vaak afgescheept met onjuiste informatie.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    zie review

    Door Judith op 7 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Werk nu een jaar bij Randstad. Ik ben 25 jaar oud en vond het allemaal prima tot ik verder wou groeien. Ik wou bij een vast bedrijf aan de slag en mijn uren verbeteren en stabiliseren.

    Dan begint het gezeik.
    1. Mijn nieuwe bedrijf moet mij overkopen tenzij ik een x aantal uur via randstad in de desbetreffende organisatie heb gewerkt. (wat niet haalbaar is omdat je via randstad werkt, dus je bent duur en wordt niet veel ingezet bij 1 en hetzelfde bedrijf.
    2. Geen enkele organisatie gaat je overkopen, op een aantal uitzonderingen nagelaten. dus dan zit je vast.
    3. Na lang gezeik te hebben gehad en meerdere sollicitaties die zijn afgekapt omdat nieuwe potentiële werkgevers niks met je te maken willen hebben als je nog bij randstad werkt besloot ik ontslag te nemen. haha dacht ik VRIJHEID! NEE!
    4. Mocht je dan toch ontslag hebben genomen om jezelf verder te ontwikkelen in deze prachtige wereld vol met kansen loop je tegen het volgende aan: je mag 6 MAANDEN lang bij geen enkele organisatie werken waar je via randstad hebt gewerkt, of dat nou 3 uur was of 63 uur.

    Dus hier ben ik dan, mocht ik ontslag nemen dan kan ik een half jaar niet in mijn eigen sector werken de sector waar ik mijn diploma in heb gehaald en bovendien is mijn werkaanbod compleet verdwenen dankzij hun concurrentiebeleid. Ik heb op zoveel verschillende organisaties gewerkt dat ik gewoon geen kans meer maak mocht ik ontslag nemen.

    Nou zou ik met dit alles kunnen leven, mits ze mij dit verteld hadden voor ik bij hun ging werken. Op dit moment ben ik een rechtszaak aan het aanspannen, voel me tegengehouden en bedonderd.

    Sterke punten
    Veel aanbod kwa werk.

    Zwakke punten
    slechte communicatie, onvolledig, ongeïnteresseerd zodra je aangeeft niet meer bij ze te willen werken, onduidelijke app, bellen terwijl je aan het werk ben, niet terugkoppelen van besproken onderwerpen, belemmering in groei, onbetrouwbaar, geniepig, geldbelust.

    Door Yvonne op 18 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afschuwelijke mensen zijn het. Ze hebben mij letterlijk de deur gewezen, ik heb een wo-graad. Maar kennelijk zie ik er niet representatief genoeg uit?
    Randstad legal den haag, daar laten ze mij, een bruine vrouw niet binnen, ze wilden mij niet eens aanhoren! Your loss, randstad!

    Sterke punten
    goed aanbod (niet voor mij helaas)

    Zwakke punten
    Ze sturen mij mails om bij callcentra te gaan werken? Terwijl ik volgens mij een iets andere diploma heb

    Door Willemien op 5 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk er nu 2,5 halve week. Heb 2 weken op mn klok pas moeten wachten, 2 e-mails daarover verstuurd, bedrijf waar Ik werk heeft er ook nog een email over gestuurd. Het uitbetalen is ook slecht, heb een bedrag van rond de 216, 00 euro vandaag ontvangen, dat zijn 3 dagen. De 1ste week heb ik woensdag, donderdag, vrijdag zaterdag gewerkt. Kom dus een dag te kort. Vorige week ook over mn salaris gebeld, zouden een email sturen, niks gekregen, daarna heb ik weer gebeld, bedrijf gesloten ivm verbouwing. Dag daarna gebeld, zou terug gebeld worden, is niet gebeurd. De 2de week, salaris zou ik dus vandaag uitbetaald moeten krijgen, heb ik 5 dagen gewerkt, nog steeds niets ontvangen. Dacht nou dan rij ik er maar ff langs, maar nee hoor, randstad is vandaag weer gesloten! Morgen ga ik er langs, en ik ga niet weg voordat al mn gewerkte dagen uitbetaald zijn. Daarbij krijg je van die mooie witte t shirts mee, die dien je te dragen op de werkvloer, mocht je ze kwijt raken, kost je dat 25 euro voor een wit t shirtje! Wat een schandalige hoge borg voor zoon shirtje van, pak weg 15 euro! Het bedrijf die Randstad heeft ingehuurt is er ook klaar mee, eind van de week stappen ze gelukkig over naar een ander uitzendburo. Ik had me vorig jaar ook ingeschreven bij Randstad, nooit meer wat gehoord, is toen wel een account aangemaakt, vorigetoen ik me paar weken geleden in ging schrijven zagen ze dat, ik gaf aan om mijn oude account niet te gebruiken, ik gebruikte de nieuwe. En wat denk je..ja hoor..ze hebben de 3 dagen die ze uitbetaald hebben op mijn oide account vermeld. Waardeloos personeel, nooit geen Randstad meer ! Mijn moeder heeft in der jeugd ook voor Randstad gewerkt, die had toendertijd nooit geen problemen.

    Sterke punten
    In niet terug bellen

    Zwakke punten
    Niet terug bellen, slechte uren uitbetalingen, dure borg voor een t shirt. Slechte communicatie

    Door Liesbeth op 22 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pasgeleden contact gehad met een van de intercedenten. Ze had een passende vacature voor me, maar kon er nog even niet zoveel over vertellen dus ze zou zich even inlezen en me na 10 minuten terugbellen. 10 minuten werd uiteindelijk 1,5 uur. Ik liet blijken dat ik geïnteresseerd was in de vacature, dus ze zou mijn cv doorsturen naar het bedrijf. Daarna had ik een doktersafspraak en ik werd door de intercedent gebeld, maar ik kon natuurlijk even niet opnemen. Toen ik haar terug belde, zij ze met een snerende toon "NOU, we bellen wel langs elkaar heen he!" Waarna ik uitlegde dat ik bij de dokter zat. De intercedent vroeg wat mijn salarisindicatie was. Daarna belde ze nog een keer om mijn cv te bespreken(iets wat al bij de eerste afspraak had moeten gebeuren ipv nu) en ze vroeg met een denigrerende toon of ik na een paar jaar "ff had besloten om maar eens een opleiding te volgen" terwijl vele mensen zich laten omscholen als er in hun vakgebied geen werk te vinden is. Ze zou me terugbellen, maar na 5 dagen ben ik nog steeds niet teruggebeld.

    Sterke punten
    Niets.

    Zwakke punten
    Intercedenten zijn niet op de hoogte van werkzaamheden
    Intercedenten zouden niet moeten neerkijken op mensen die een opleiding volgen op latere leeftijd.

    Door Jacky op 17 april 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I was hired by Randstad and I worked for Nippon Express (Nederland) B.V. at Cessnalaan 24, 1119 NL Schiphol-Rijk. I was fired by the Randstad employees for requesting unpaid wages.

    Door klacht2702 op 27 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In het verleden met plezier langere tijd voor ze gewerkt. Mijn laatste ervaring is anders. Ik had gereageerd op een vacature via hun website. Kreeg keurig een automatische bevestiging per mail. Na een paar dagen maar es gebeld want ik had nog niks gehoord.Zeiden ze dat ze mijn sollicitatie helemaal niet hadden ontvangen. Dat leek mij vreemd. Mevrouw aan de telefoon deed ook geen moeite om even bij collega 's te informeren wat er mis zou kunnen zijn gegaan, of om de status van de vacature te checken. Ze stamelde alleen dat ze er ook niks aan kon doen en raadde me aan de volgende keer toch echt meteen te bellen als ik solliciteerde. Waardeloos.

    Sterke punten
    Als je de juiste persoon treft kun je een eind komen. Verder is het een groot uitzendbureau en hebben ze best wat aanbod.

    Zwakke punten
    Slechte communicatie en hun computersysteem werkt niet goed.

    Door Elke op 24 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 1)10 jaar geleden bij intakes waarbij verschillende medewerkers overlegden, een zeer grote mond naar kandidaten toe (betrof iemand die ziekmeldingen en salarisadministratie voor deed, waar ik niet voor kwam overigens)
    2) Mensen zijn de input. Mensen zijn verschillend, en ook wet en regelgeving kan veranderen desalniettemin is het fijn als er een mate van professionaliteit (netjes en helder communiceren) gewaarborgd word.
    3)10 jaar geleden via Randstad op een functie voorgesteld, nooit inhoudelijke feedback op gekregen behalve niet door. Zelfs niet na expliciete navraag, zo krijg je de indruk niet serieus genomen te worden. Dat is zonde als je een Hbo+ bent.

    Anno 2017: Randstad zou er goed aan doen recruiter's dit te leren of bij beginnende recruiters vaker het goede voorbeeld aan te halen. E-mails zou ik screenen op doelmatigheid van het herkennen en verwerken van potentieprofiel en vraag en aanbod van Randstad en de kandidaat. Niet in de laatste plaats "gebakken lucht" inhoud verbieden. Solliciteren is nog altijd onbetaald, maar toch echt wel werk. Voor iedereen zal tijd geld blijven, voor de kandidaat letterlijk.

    Sterke punten
    Aanhoudend met een loep te zoeken, kan beter dus.

    Zwakke punten

    Wat voornamelijk opvalt is dat de recruiters je gauw afschepen, afblaffen, idem uitstraling hebben en inhoudelijk zwak over komen. Deze tendens houd dus al ruim 10 jaar aan. Weinig perspectief op bemiddeling via Randstad dus.

    Door rs op 24 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het personeel maakt op mij een onprofessionele, ongeïnteresseerde indruk.

    Daarnaast doen ze hun best niet. Ook merk ik dat er gediscrimineerd word.

    Sterke punten
    geen.

    Zwakke punten
    bart

    Door bart op 22 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Randstad niet te vreden
    Komt belofdes al 3x niet naaa

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Belofdes niet nakomen.
    Duurt allemaal lang

    Door Chiel op 21 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het afgelopen jaar heb ik 4x gesolliciteerd via Randstad (locatie Den Haag) en 4x was het een slechte ervaring.

    De intercedenten komen afspraken niet na en in één geval is glashard tegen me gelogen. Terugkoppeling na afwijzing krijg je niet, ook niet als je daarom vraagt. Terugbelverzoeken worden niet gehonoreerd en mails genegeerd. Kortom, Randstad blinkt uit in slechte communicatie en heeft totaal geen respect voor sollicitanten.

    Het personeel maakt op mij een onprofessionele, ongeïnteresseerde indruk.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Communicatie is bijzonder slecht
    Intercedenten zijn niet professioneel
    Intercedenten hebben geen respect voor sollicitanten

    Door Andr op 7 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wanneer ze je nodig hebben kunnen ze je vinden, heb je hun nodig nemen ze nooit op word echt opgefokt elke dag weer als ik die tering koppe moet bellen en ze neme weer eens niet op

    Door Kutbedrijf op 18 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 2017
    Randstad is een hele slechte werkgever.
    * doe nooit een melding bij hun vertrouwenspersoon dat heeft mij mijn baan gekost. Dus nooit er intrappen en vertrouwen.
    *ze nemen alle telefoonische gesprekken op zonder toestemming. Dat is bij mij gebeurt.
    *ze kunnen jou probleem verdraaien naar je toe met een oneerlijke werkwijze. Dat heb ik meegemaakt.
    * ze spelen onder het zelfde hoedje met de inlener dus nooit vertrouwen!
    * oneerlijk met de betaling als je onterecht van de inlener weg bent dus ze sturen je direct naar het UWV. Dat heb ik meegemaakt.
    * ze frauderen met je beschikbaarheid en gegevens via mijn randstad en zonder toestemming. Dat heb ik ook meegemaakt.
    *ze beschuldigen je heel oneerlijk en heel gemakkelijk en laten ze jou na. Dat heb ik ook meegemaakt.
    *Ik heb bewijzen hiervan dat randstad mij met een oneerlijke werkwijze hebben behandeld.

    Ik ben blij dat ik ervanaf ben maar dat heeft mijn baan gekost terwijl ik als een loyale medewerker bij de inlener geweest.

    Sterke punten
    Mensen manipuleren en kapot maken.

    Zwakke punten
    Oneerlijke werkwijze

    Door Mcj op 1 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ongeveer 1,5 jaar gewerkt voor Randstad. Bij mijn eerste zwangerschap ook heel ziek geweest waardoor ik de eerste trimester weinig kon. Zonder mij te melden was ik ontslagen. Wat ik echter tot op heden niet goed begrijp. Ik kon werken, maar ze wilde dat ik ziek gemeld bleef en niet meer op de werkvloer kwam.

    Zwakke punten
    Slechte communicatie

    Door Dhia op 15 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geachte lezer,

    Ik heb onlangs gereageerd op een functie van call center medewerker omdat ik in mijn eigen vakgebied nauwelijks nog aan het werk kom. Ik ben in het verleden technisch verkoper binnendienst geweest, inkoper bij een grote scheepswerf en ik heb ca 10 jaar geleden via " Randstad" als call center medewerker gewerkt, zonder klachten etc. Kortom ik heb jaren klantcontact gehad door de diverse functies maar 10 jaar later krijg ik binnen 5 minuten een afwijzing dat ik niet geschikt voor de functie ben. De intercedente heb ik meerdere malen benaderd om haar te overtuigen dat ik eigenlijk de meest geschikte kandidaat ben maar na heel veel gedraai in allerlei bochten blijft het antwoord hetzelfde, " niet geschikt". Deze afwijzing is pure leeftijdsdiscriminatie maar zal nooit zo geformuleerd worden want dat zou incorrect zijn

    Door Harm Meijerink op 27 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • onlangs ben ik bij randstad begonnen. kreeg niet gelijk een contract. uiteindelijk moest ik even naar kantoor komen om te tekenen. ik gedaan . uiteindelijk kreeg ik NIET uit betaald en moest ik er zelf achteraan lopen om vervolgens geen gehoor te krijgen van mijn contactpersonen. 1 week nadat ik me contract had getekend kreeg ik te horen dat er iets was fouts gegaan. fijn dag 10 euro voor de trein om me contract te tekenen. geld zou er de volgende dag opstaan.. nee hoor...
    ik zelf weer erachteraan was WEER iets fouts gegaan maar als ik niet had gemaild had ik niks geweten. loon stond er volgende dag op. week erna weer niet. weer allemaal smoesjes en ik moest er zelf achteraan. Uiteindelijk word ik WEL gebeld en gemaild om te werken. maar als ik een vraag heb krijg ik WEER geen gehoor. ik leef niet van lucht.

    Door Jitske op 30 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het eerste halfjaar dat ik ingeschreven stond hoorde ik niks van sollicitaties op vacatures. Toen ik Randstad eigenlijk al afgeschreven had kreeg ik een telefoontje van het kantoor in Leeuwarden of ik een keertje langs wilde komen op gesprek. Uit het gesprek kwam al snel voort dat ik meer kon dan er op mijn CV stond en dat ik daar te bescheiden mee was geweest. Binnen een maand was ik aan het werk, welliswaar niet waar ik voor geleerd had maar ik had werk. Mijn antecedent heeft zich enorm voor me ingezet om werk voor me te vinden en heeft me ook voorgedragen voor functies waarvan ik zelf nooit had gedacht dat ik ze kon vullen.

    Sterke punten
    Met de juiste antecedenten kom je ver bij Randstad. Voorwaarden zijn duidelijk. Je krijgt leuke kortingen op verzekeringen

    Zwakke punten
    Ook ik kan me herkennen in de wirwar van intercedenten. Geprobeerd een Intercedent terug te bellen, mails gestuurd. En reageren ho-maar. Alleen omdat ik aan het werk was en gevraagd had of ie op een latermoment terug kon bellen. Dat werd al gezien als werkweigering denk ik.

    Door David op 21 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Randstad

Schrijf je eigen review