Reviews van deze auteur

Randstad uitzendbureau verdoet tijd van werkzoekenden en komt afspraken niet na

Enkele voorbeelden ter illustratie.ik was op gesprek gestuurd, maar CV was niet overgedragen, de functie bleek heel anders dan voorgesteld en het bedrijf had blijkbaar om een heel jong iemand gevraagd. Kortom totaal geen match.Ik heb nooit meer iets van deze intercedente gehoord over de uitkomst. Ze was ook al reuze vaag over salaris en reiskostenvergoeding.\\\\\\\\r\\\\\\\\nWanneer ik gebeld word over een andere sollicitatie vandaag blijkt het een meneer te zijn die mij vraagt waar ik op gesolliciteerd heb, wel een afspraak met mij maakt voor een intake, maar vervolgens ook nooit meer iets van zich laat horen.\\\\\\\\r\\\\\\\\nIk solliciteerde op een functie waarbij de ene intercedent mij geschikt vindt en een ander later belde dat ik dat niet was na nog een intake.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEerder heb ik gesolliciteerd op diverse administratieve functies die soms al maanden online staan en wel niet lijken te bestaan want helemaal geen complexe werkervaring vragen en toch nooit vervuld worden.\\\\\\\\r\\\\\\\\nBlijf weg van Randstad uitzendbureau interferenties die ook aanzienlijk lager inschalen dan andere uitzendbureaus en je lijken te gebruiken om hun eigen uienstaatje gevuld te krijgen maar niets wezenlijks voor je doen ondanks werkervaring en goede referenties.

Sterke punten
onderbetalen; je tijd verdoen; onwaarheden vertellen; afspraken niet nakomen

Zwakke punten
respectvolle behandeling van kandidaten; werk regelen

Randstad uitzendbureau Utrecht en Houten verdoen de tijd van werkzoekenden en komt afspraken niet na

Enkele voorbeelden ter illustratie.\\r\\nIk was op gesprek gestuurd, maar CV was niet overgedragen, de functie bleek heel anders dan voorgesteld en het bedrijf had blijkbaar om een heel jong iemand gevraagd. Kortom totaal geen match.Ik heb nooit meer iets van deze intercedente gehoord over de uitkomst. Ze was ook al reuze vaag over salaris en reiskostenvergoeding.\\r\\nWanneer ik gebeld word over een andere sollicitatie vandaag blijkt het een meneer te zijn die mij vraagt waar ik op gesolliciteerd heb, wel een afspraak met mij maakt voor een intake, maar vervolgens ook nooit meer iets van zich laat horen.\\r\\nIk solliciteerde op een functie waarbij de ene intercedent mij geschikt vindt en een ander later belde dat ik dat niet was na nog een intake.\\r\\nEerder heb ik gesolliciteerd op diverse administratieve functies die soms al maanden online staan en wel niet lijken te bestaan want helemaal geen complexe werkervaring vragen en toch nooit vervuld worden.\\r\\nBlijf weg van Randstad uitzendbureau interferenties die ook aanzienlijk lager inschalen dan andere uitzendbureaus en je lijken te gebruiken om hun eigen uienstaatje gevuld te krijgen maar niets wezenlijks voor je doen ondanks werkervaring en goede referenties.

Sterke punten
onderbetalen; je tijd verdoen; onwaarheden vertellen; afspraken niet nakomen

Zwakke punten
respectvolle behandeling van kandidaten; werk regelen

Randstad uitzendbureau Utrecht en Houten verdoen de tijd van werkzoekenden en komt afspraken niet na

Enkele voorbeelden ter illustratie. Ik was op gesprek gestuurd, maar CV was niet overgedragen, de functie bleek heel anders dan voorgesteld en het bedrijf had blijkbaar om een heel jong iemand gevraagd. Kortom totaal geen match.Ik heb nooit meer iets van deze intercedente gehoord over de uitkomst. Ze was ook al reuze vaag over salaris en reiskostenvergoeding. Wanneer ik gebeld word over een andere sollicitatie vandaag blijkt het een meneer te zijn die mij vraagt waar ik op gesolliciteerd heb, wel een afspraak met mij maakt voor een intake, maar vervolgens ook nooit meer iets van zich laat horen. Ik solliciteerde op een functie waarbij de ene intercedent mij geschikt vindt en een ander later belde dat ik dat niet was na nog een intake. Eerder heb ik gesolliciteerd op diverse administratieve functies die soms al maanden online staan en wel niet lijken te bestaan want helemaal geen complexe werkervaring vragen en toch nooit vervuld worden. Blijf weg van Randstad uitzendbureau interferenties die ook aanzienlijk lager inschalen dan andere uitzendbureaus en je lijken te gebruiken om hun eigen uienstaatje gevuld te krijgen maar niets wezenlijks voor je doen ondanks werkervaring en goede referenties.

Sterke punten
onderbetalen je tijd verdoen onwaarheden vertellen afspraken niet nakomen

Zwakke punten
respectvolle behandeling van kandidaten werk regelen