Progress Uitzendbureau

Progress Uitzendbureau bemiddelt al jaren tussen Oost-Europeanen en Nederlandse werkgevers. Inmiddels is het uitzendbureau uitgegroeid tot een professionele en flexibele organisatie. Hoe het Progress Uitzendbureau steeds weer lukt om de juiste mensen op de juiste plek krijgen? Het uitzendbureau werft namelijk zelf actief in Polen en Letland en heeft samenwerkingsverbanden met wervingskantoren in onder andere Tsjechië, Litouwen, Slowakije en Hongarije! Inmiddels is Progress Uitzendbureau tevens zeer actief in de bemiddeling en werving en selectie van Nederlandse werknemers. Progress Uitzendbureau is meer dan 10 jaar actief in de bemiddeling tussen werkzoekende Oost-Europeanen en Nederlandse werkgevers

Over Progress Uitzendbureau

Uitzendbureau Progress bemiddelt al jaren tussen werkzoekenden uit binnen- en buitenland en Nederlandse opdrachtgevers. Sinds 1999 is het uitzendbureau uitgegroeid tot een professionele en flexibele organisatie. Het uitzendbureau is gevestigd in Sint-Oedenrode. Door de centrale ligging van het uitzendbureau kan Progress de juiste mensen op de juiste plek krijgen. Uitzendbureau Progress is zich in de loop der jaren steeds meer gaan richten op het bemiddelen van vakmensen in verschillende sectoren. Het uitzendbureau richt zich op het leveren van oplossingen op maatwerk en sectorspecifieke personeelsbehoeftes. Uitzenbureau Progress kan bijvoorbeeld opdrachtgevers helpen aan productiepersoneel, logistiek personeel, bouwvakkers en metaalbewerkers. Daarnaast helpen zij tevens met het invullen van vacatures in andere sectoren.


Arbeidskrachten uit Oost Europa

Uitzendbureau Progress kunt u van dienst zijn wanneer het niet lukt om uw vacatures te vullen omdat er bijvoorbeeld geen mensen in Nederland te vinden zijn die op uw vacature reageren. Er zijn namelijk altijd arbeidskrachten uit Letland, Litouwen, Tsjechië, Polen en Hongarije die u kunt inhuren om deze vacatures te vullen. Daarnaast helpt Progress uitzendbureau ook graag tijdens de piekperiodes. Er zitten voordelen aan om Poolse en andere Oost Europese werknemers in dienst nemen, zoals bijvoorbeeld: Een hoge productiviteit, korte en duidelijke communicatielijnen en meertalige projectleiders. Maar ook flexibele uitzendkrachten die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en natuurlijk een invulling van uw vacature. Voordat de arbeidskrachten naar Nederland komen wordt eerst het cv doorgenomen en referenties worden. Tevens wordt gecontroleerd hoe goed zij de Engelse, Nederlandse en/ of Duitse taal spreken. Na aankomst in Nederland worden de werkzaamheden en bedrijfsregels besproken. Progress Uitzendbureau blijft de arbeidskrachten uit Polen, Letland, Litouwen, Tsjechië en Hongarije, helpen met hun integratie op de werkplek. Er zijn tevens Oost Europese vakantiekrachten beschikbaar als u dit nodig heeft. U heeft de mogelijkheid deze vakantiekrachten elke week in te zetten of voor een aantal maanden. De werknemers die tijdens de vakantieperiode naar Nederland komen om te werken, gaan vaak nog naar school en willen in Nederland graag een zakcentje bijverdienen. Neem contact met op via 0413-490088 of [email protected]


Progress Uitzendbureau Reviews

  No money

  I worked by job and got No money very bad

  Sterke punten
  No

  Zwakke punten
  Dont pay

  Oplichters

  Heel slecht bedrijf volgen niet de cao en kreeg te weinig geld. Huisvesting is slecht en vies en heel
  duur. De medewerkers van Progress zijn echt arrogant.

  Sterke punten
  Geen gevonden

  Zwakke punten
  Te weinig loon
  Slechte huisvesting
  Valse beloftes

  Slecht geholpen

  Gebeld voor een baan of ik snel
  langs kon komen voor een intake. Tijd vrij gemaakt en gegaan en daarna nooit meer iets gehoord. Zo ga je niet met mensen om.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie
  Valse verwachtingen scheppen

  Slechte werkgever

  Heb hier gewerkt kreeg slecht betaalt en woonde met 8 in kleine te dure woning. Hier over geklaagd en .kreeg grote mond en moest stil houden.

  Sterke punten
  Hebben maar 1 filiaal maar 1 teveel

  Zwakke punten
  Slechte communicatie
  Betalen niet volgens cao
  Slechte huisvesting
  Huisjesmelker

Bezoek Progress Uitzendbureau

Schrijf een review