Randstad brengt al meer dan 55 jaar overal ter wereld kandidaten en organisaties bijeen. Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan of op zoek bent naar die éne nieuwe geschikte medewerker. Randstad wil graag weten wie je bent en wat jouw drijfveren zijn. Randstad realiseert als geen ander dat een baan erg belangrijk is in het leven van een mens. Een baan stimuleert en ontwikkelt jou namelijk. Een baan geeft jou een actieve rol in de samenleving, heeft invloed op je financiële situatie, bevordert je ontwikkeling en het bepaalt jouw sociale status.

Over Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad een actieve en toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Het uitzendbureau helpt mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrières. Randstad staat organisaties bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste werknemers en de meest innovatieve oplossingen op maatwerk. Het uitzendbureau heeft een landelijk een dekkend netwerk met veel vestigingen. Op deze vestigingen staan onze medewerkers dagelijks in gesprek met klanten van het uitzendbureau en kandidaten. Randstad denkt graag met u mee. Net zoals zij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die gebruik maken van de diensten van het uitzendbureau.


Inschrijven Randstad

Met een Randstad account kun je gemakkelijker solliciteren op de website van het uitzendbureau, omdat je al staat ingeschreven en jouw persoonlijke gegevens dus al zijn ingevuld. Het inschrijven op de website van Randstad is erg eenvoudig en doe je in slechts in een paar stappen. Om je in te schrijven bij Randstad vraagt het uitzendbureau om het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer Randstad van je weet, des te beter kan er voor jou gezocht worden naar een passende baan. Als je je cv uploadt, worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Inschrijven kun je zien als een open sollicitatie. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kan Randstad je koppelen aan passende vacatures.


Mijn Randstad account

Door je in te schrijven, maak je ook direct een Mijn Randstad-account aan. Met een Mijn Randstad-account kan je sneller en eenvoudiger solliciteren. Je heb de mogelijkheid om je sollicitaties in te zien en als je gaat werken via Randstad kun je de gewerkte uren declareren, loonstroken raadplegen en nog veel meer. Je hebt tevens de mogelijkheid om een vacature alert aan te maken. Je ontvangt dan dagelijks, iedere week of elke maand nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria. Ben je op zoek naar een baan via Randstad? Dan kun je het beste solliciteren op een vacature die goed aansluit bij jouw wensen en wat jouw vaardigheden en kennis. Bij het overzicht van alle vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de banen vindt die het beste bij je passen.


Randstad Reviews

  Menselijk contact

  Werk als surveillant onderwijs voor Randstad Utrecht. Prima contact en altijd een luisterend oor. Topper onder de uitzendbureaus voor vooral senioren.

  Sterke punten
  Menselijk contact

  Zwakke punten
  Kan deze niet benoemen

  Zet afspraken op papier

  Tijdens sollicitatie gesprek een bepaald uurtarief afgesproken met de recruiter van Randstad na mijn 1e loonstrookje bleek ik lager te zijn ingeschaald dan was afgesproken, hierover contact gehad met Randstad maar ik had het helaas niet op papier maar mondeling toegezegd gekregen. Vraag dus altijd dat ze het uurtarief op papier zetten met een handtekening of dat ze het in een mail sturen zodat je bewijs hebt. Ik moet nu genoegen nemen met het uurtarief dat niet was overeen gekomen en dat is best wel balen...

  Sterke punten
  In het algemeen zijn de medewerkers best wel vriendelijk

  Zwakke punten
  Soms best rommelig, je moet achter zaken aanbellen. Komen afspraken niet altijd na

  Goede antecedenten maken het verschil

  Het eerste halfjaar dat ik ingeschreven stond hoorde ik niks van sollicitaties op vacatures. Toen ik Randstad eigenlijk al afgeschreven had kreeg ik een telefoontje van het kantoor in Leeuwarden of ik een keertje langs wilde komen op gesprek. Uit het gesprek kwam al snel voort dat ik meer kon dan er op mijn CV stond en dat ik daar te bescheiden mee was geweest. Binnen een maand was ik aan het werk, welliswaar niet waar ik voor geleerd had maar ik had werk. Mijn antecedent heeft zich enorm voor me ingezet om werk voor me te vinden en heeft me ook voorgedragen voor functies waarvan ik zelf nooit had gedacht dat ik ze kon vullen.

  Sterke punten
  Met de juiste antecedenten kom je ver bij Randstad. Voorwaarden zijn duidelijk. Je krijgt leuke kortingen op verzekeringen

  Zwakke punten
  Ook ik kan me herkennen in de wirwar van intercedenten. Geprobeerd een Intercedent terug te bellen, mails gestuurd. En reageren ho-maar. Alleen omdat ik aan het werk was en gevraagd had of ie op een latermoment terug kon bellen. Dat werd al gezien als werkweigering denk ik.

Bezoek Randstad

Schrijf je eigen review