ASA Talent Studentenuitzendbureau Bij ASA Talent vind je het grootste aanbod van de leukste bijbanen, studiegerelateerde bijbanen, studentenwerk, afstudeeropdrachten en startersfuncties. ASA Talent is er voor studenten en young professionals op hbo- en wo-niveau. ASA Talent bemiddelt young professionals tot 5 jaar werkervaring in de eerste of tweede startersfunctie. Bekijk de vacatures op de website en solliciteer direct!

Over ASA Talent

ASA Talent is de leukste arbeidsbemiddelaar voor studenten, afgestudeerden, jonge professionals. Dit uitzendbureau heeft het grootste aanbod aan bijbanen, studiegerelateerde bijbanen en startersfuncties. Op deze manier heb jij de mogelijkheid om talenten optimaal ontdekken, ontwikkelen en benutten! De medewerkers van ASA Talent, staan elke dag voor je klaar. Al geruim 50 jaar is ASA Talent dé specialist op het gebied van bemiddeling van hbo- en wo-studenten naar bijbanen, studiegerichte bijbanen, traineeships en starterfuncties. Doordat het uitzendbureau zich uitsluitend op studenten en (bijna) afgestudeerden richt, heeft ASA Talent toegang tot een enorme groep intelligente, gemotiveerde, hoogopgeleide en initiatiefrijke medewerkers. Als werkgever bent u bij ASA Talent ook op het juiste adres! ASA Talent heeft ruim 15 vestigingen in de grootste studentensteden, waarvan een aantal in de onderwijsinstellingen zelf. Door samen te werken en krachten te bundelen met sterke partners, beschikt het uitzendbureau over ruim 45% van het totale aantal hbo- en wo-studenten in Nederland. ASA Talent begrijpt wat studenten beweegt en biedt hen meer dan alleen werk. Deze aanpak is onderscheid zich en biedt werkgevers altijd een geschikte match en toegang tot jong hoogopgeleid talent.


Wat voor arbeidscontracten biedt ASA Talent?

Dit is helemaal afhankelijk van de wensen van de werkgever en het doel van een vacature. Bij ASA Talent zijn er een aantal mogelijkheden: - Het is mogelijk om voor een bepaalde tijd een uitzendcontract krijgen via ASA Talent. Vervolgens kun je daarna op contract gaan bij de werkgever. Het eventuele contract bij de werkgever is afhankelijk van hoe je functioneert en het doel van de vacature. - De werkgever heeft ook de mogelijkheid om te kiezen om je direct een contract aan te bieden voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dan is er sprake van werving en selectie. - Er is tevens de mogelijkheid om gedetacheerd te worden. Dit houdt in dat ASA Talent jou een contract aanbiedt voor een bepaalde periode en dat je voor één of meerdere werkgevers gaat werken.


Inschrijven bij ASA Talent

Ben je op zoek naar een uitdagende baan, maar staat er nu niet direct een passende functie voor jou tussen? Schrijf je dan nu in bij ASA Talent en dan nemen zij vervolgens contact met je op als zij iets leuks voor je vinden!


ASA Talent Reviews

Bezoek ASA Talent

Schrijf een review