ASA Talent Studentenuitzendbureau Bij ASA Talent vind je het grootste aanbod van de leukste bijbanen, studiegerelateerde bijbanen, studentenwerk, afstudeeropdrachten en startersfuncties. ASA Talent is er voor studenten en young professionals op hbo- en wo-niveau. ASA Talent bemiddelt young professionals tot 5 jaar werkervaring in de eerste of tweede startersfunctie. Bekijk de vacatures op de website en solliciteer direct!

Over ASA Talent

ASA Talent is de leukste arbeidsbemiddelaar voor studenten, afgestudeerden, jonge professionals. Dit uitzendbureau heeft het grootste aanbod aan bijbanen, studiegerelateerde bijbanen en startersfuncties. Op deze manier heb jij de mogelijkheid om talenten optimaal ontdekken, ontwikkelen en benutten! De medewerkers van ASA Talent, staan elke dag voor je klaar. Al geruim 50 jaar is ASA Talent dé specialist op het gebied van bemiddeling van hbo- en wo-studenten naar bijbanen, studiegerichte bijbanen, traineeships en starterfuncties. Doordat het uitzendbureau zich uitsluitend op studenten en (bijna) afgestudeerden richt, heeft ASA Talent toegang tot een enorme groep intelligente, gemotiveerde, hoogopgeleide en initiatiefrijke medewerkers. Als werkgever bent u bij ASA Talent ook op het juiste adres! ASA Talent heeft ruim 15 vestigingen in de grootste studentensteden, waarvan een aantal in de onderwijsinstellingen zelf. Door samen te werken en krachten te bundelen met sterke partners, beschikt het uitzendbureau over ruim 45% van het totale aantal hbo- en wo-studenten in Nederland. ASA Talent begrijpt wat studenten beweegt en biedt hen meer dan alleen werk. Deze aanpak is onderscheid zich en biedt werkgevers altijd een geschikte match en toegang tot jong hoogopgeleid talent.


Wat voor arbeidscontracten biedt ASA Talent?

Dit is helemaal afhankelijk van de wensen van de werkgever en het doel van een vacature. Bij ASA Talent zijn er een aantal mogelijkheden: - Het is mogelijk om voor een bepaalde tijd een uitzendcontract krijgen via ASA Talent. Vervolgens kun je daarna op contract gaan bij de werkgever. Het eventuele contract bij de werkgever is afhankelijk van hoe je functioneert en het doel van de vacature. - De werkgever heeft ook de mogelijkheid om te kiezen om je direct een contract aan te bieden voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dan is er sprake van werving en selectie. - Er is tevens de mogelijkheid om gedetacheerd te worden. Dit houdt in dat ASA Talent jou een contract aanbiedt voor een bepaalde periode en dat je voor één of meerdere werkgevers gaat werken.


Inschrijven bij ASA Talent

Ben je op zoek naar een uitdagende baan, maar staat er nu niet direct een passende functie voor jou tussen? Schrijf je dan nu in bij ASA Talent en dan nemen zij vervolgens contact met je op als zij iets leuks voor je vinden!


ASA Talent Reviews

  I not recommend

  Money is not transferred on time,zero responsibility and telling you that transfers are even on the weekend!!sarcasm mixed up with a lie!

  Sterke punten
  1

  Zwakke punten
  4

  Slecht uitzendbureau

  Elke week moet je bellen over je loon want dit klopt vaak niet. Betalen te laat of te weinig uit en beloven het daarna op te lossen, hier moet je zelf dan wel elke dag achteraan. Zeker niet aan te raden via dit uitzendbureau te gaan werken.

  Slechte ervaring

  Aantal weken geleden voor het eerst bij ASA Utrecht binnengestapt. Geholpen door medewerkster Guusje. Ik werd gebeld op vrijdag dat ik zaterdag kon beginnen bij mijn nieuwe baan. Echter had ik hier niets over gehoord dat ik die dag zou starten. Er werd verteld dat ik per mail op de hoogte was gebracht en dat er met die mail een bevestiging geweest zou zijn dat ik akkoord ging. Ik vertelde Guusje dat ik de mail niet had ontvangen en dat ik niet akkoord zou gaan om te werken op de dag dat ik jarig zou zijn. Ik werd geïnformeerd teruggebeld te worden, maar dat was niet gebeurd.. Toevallig was ik in de buurt en dacht, laat ik eens binnenstappen om verhaal te halen hoe het nou zat. Guusje mededeelde mij dat ze mij van de baan had afgezet. Terwijl zij mij beloofd had terug te bellen. Ik deelde haar dat ik dit erg slordig en onprofessioneel vond en Guusje begon met verwijten dat ik te laat was met het inleveren en inscannen van mijn paspoort en dat ik het account, wat gemaakt dient te worden bij aanmelding niet in orde en te laat was terwijl ik die gek genoeg met haar zelf heb aangemaakt.. Na het heen en weer gooien van verwijten heb ik laten weten dat ik niet meer in gesprek ga en ben ik de deur uitgestapt. SLECHTE ZAAK

  kreeg nog wel een fijne dag toegewenst

  Zwakke punten
  Geen oor voor kandidaten en komen afspraken niet na

Bezoek ASA Talent

Schrijf een review