In Person Uitzendbureau

In Person Uitzendbureau Reviews

 • Hersensloze bedreigde liegden mensen. Ooo god wat erg belachelijk wand betalers.. jullie moeten stoppen..mensen ze zijn zeer en nog mals zeer slecht alleen liegde mensen..alles draait om hun ,,niet om jou .PAS OP MET DEZE BEEST EN

  Sterke punten
  Geen 1 hebben ze dom en zeer dom

  Zwakke punten
  Zeeer do

  Door Daniëlle op 21 januari 2020 Reageer
 • Ik ben ontslagen bij inperson omdat ik te laat dreigde te komen voor een dienst in de Rai. Ik kwam een kwartier voor mijn dienst op het HCC waar je moet melden voor de dienst. Maar in de Rai moet je een half uur van tevoren komen, deze tijd krijg je niet betaald maar je moet er wel zijn. Waarom ze deze vrije tijd van je kunnen opeisen zonder een vergoeding tegenover te stellen blijft voor mij een raadsel. Ik was namelijk op tijd op de werkvloer dus er was helemaal niets aan de hand. Toch werd ik gebeld door een medewerker van inperson dat ik te laat was en ik moest een reden opgeven. Ik gaf aan dat je pas te laat kunt komen als je na aanvangstijdstip op de werkvloer bent, als je te laat dreigt te komen dan ben je niet te laat. Maar dit begreep de intercedente niet, ze bleef bij haar standpunt dat ik te laat was en het had geen zin om nog verder te discussieren dus ik verbrak de verbinding. Op de werkvloer aangekomen werd ik wel ingeklokt, op tijd. Maar ik moest eerst inperson bellen om nogmaals met die intercedent te spreken, daar kreeg ik te horen dat ze mijn 7ren niet wil gaan uitbetalen. Dus ik heb gezegd dat zij niet zo raar moet reageren en dat ze mij gewoon moet uitbetalen zoals de wet dat voorschrijft en na deze opnerking werd ik ontslagen. Blijkbaar had ik een te grote mond en mocht ik niet voor mijzelf opkomen. Ze zullen wel een surplus hebben aan uitzendkrachten, een onuitputtelijke bron waaruit de Rai kan putten.

  Sterke punten
  Dat ze nog enig marktaandeel hebben en dat opdrachtgevers nog met ze willen werken.

  Zwakke punten
  Dat de medewerkers van inperson onbeleefd, onredelijk en onbeschoft zijn naar de uitzendkrachten die het geld voor hun verdienen, erg ondankbaar behandelen zonder enig respect.

  Door Martijn op 1 december 2019 Reageer
 • Ze betalen je magazijnmedewerker wanneer je in de bakkerij staat ik heb diploma. 's voor bakkerij.. Dit mag in de wet niet vervolgens meld je dit en de vesting baas doetinchem _lichtenvoorde geeft zich dan niet thuis... Zegt is al over gehad met jou. Als baas zijnde moet je alle tijden mensen te woord staan. Het is raar bel je hoofdkantoor dan kunnen ze wel van zich laten horen. Dus in person betalen slecht plannen je bijna nooit in of dubbel loopt langs elkaar heen.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Slechte organisatie

  Door Japie op 7 mei 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Communicatie is heel slecht je word ingepland terwijl je Niks heb bevestigd en je als nog word je verwacht je word meteen als no show gezet of je word 4 uur tot 5 uur ingepland geen 12 uur spelling of je draait op eens dubbel dienst of Maar kut 3 uur reserve om te werken maak Zware dagen mee als je in de kouw staat en niemand die een kopje thee brengt ze doen meer of hun Neus bloed zolang het Maar hun belang is het goed en anders word je geintimideert en bespeeld zoals hun jou willen hebben anders einde contract of no show In de week & Weekend geen toeslagen hellemaal niks Slechte ervaring zo gezegd het is jou probleem. uren kunnen niet gemaakt Worden Omdat je word bellemerd door een nieuweling en zonder te vragen is je dienst gecanceld en bij vragen Voor extra uurtjes doen ze niet Maar wel mensen steeds lastig vallen Omdat je met spoed mensen nodig hebt,bij hun moet je zekkr in de ww of bijstands uitkering want je maak je uren niet in 3 jaar tijd bijna heb ik bij die flikkers niet eens 8 duizend gemaakt heeel slecht en nooit meer!!! ik raad niemand dit aan om bij inperson te werken slechte communicatie en eindstand krijg je een geautomatiseerd bericht uit hun softwaresysteem dat je Contract is beëindigd en afgesloten in hun administratie. zonder reden of aankondiging geen email hellemaal Niks, bij bellen negeren hun je zwaar Ben ontzettend boos Nooit & Nooit Meer!!! :@

  Sterke punten
  Sterkte punt = heel slecht ziin met communicatie en inzetten tot bij salaris

  Zwakke punten
  Alles is Zwakkie

  Door SS op 14 januari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ze liegen ! Je kann afspraaken maken met on person maar ga er niet van uit dat dit klopt. Zo well, kann het schnell gebeuren dat de duurwarde voor de duur staat omdat je door IN PERSON foute afspraken maakt.

  Sterke punten
  Je laten geloven dat alles goed kommt tot het te laat is.

  Zwakke punten
  Geen geld Te laat geld De arbeits nehmer de schuld voor hun fouten geefen Ze je laten je zo lang geloven tot je bijna alles kwijt bent.

  Door Jama op 16 januari 2018 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ga nooit voor dit bureau werken. Ze beloven heel veel, maar komen niks ervan na. Ze geven je een baan die gewoon niet goed is voor je lichaam en laten je werk doen dat bij andere bedrijven door robots wordt gedaan. En als je nog in je proeftijd zit wordt je nog gedwongen om te werken.

  Sterke punten
  Mensen voorliegen en bedriegen

  Zwakke punten
  Alles

  Door Yasmin op 6 juli 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Geen goede communicatie, ze komen de afspraken niet na, je loon krijg je in het begin niet op tijd, vervolgens word je niet veel ingepland, de Poolse mensen worden voorgetrokken met het inplannen. Je dient een klacht in, het word niet serieus genomen. Je geeft je beschikbare dagen op, en alsnog word je op de dagen datje niet beschikbaar bent juist wel ingepland. Zo kom je dus niet aan je uren. Ze beloven veel, maar komen geen beloftes na!! Dit is het slechtste uitzendbureau ooit wat ik meegmaakt heb.

  Sterke punten
  Geen een streke punt

  Zwakke punten
  Nvt

  Door Selda op 23 maart 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ten eerste ze geven je een baan dan Denk je wauw leuk zeg maar geloof me het is net je ziel verkopen aan de Duivel ze liegen en bedriegen mensen Ik weet het maar het is echt zo als dit bij jou of jullie voorkomt schakel dan de advocaat in want zo kun je De Demonen verslaan

  Sterke punten
  Je krijgt een baan

  Zwakke punten
  Geen goede communicatie geen goed overzicht geen loonstrook geen weekgeld ze komen alleen maar met smoesjes ze zien eruit als demonen

  Door Money op 11 januari 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Zeer goed uitzendbureau, denkt met je mee en zijn actief voor je op zoek! Blijven ook vaak bij dezelfde contactpersoon en wordt niet heel het bureau rondgestuurd. Daarnaast bespreken ze altijd uitgebreid de vacature met je door en geven ze je de tijd om een beslissing te kunnen nemen.

  Zwakke punten

  Door Thomas op 16 februari 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek In Person Uitzendbureau

Schrijf je eigen review