KGU Recruitment

KGU Recruitment | KGU daagt je uit. Homepagina KGU Recruitment, full service HR dienstverlener KGU Recruitment daagt je uit. Om verder te denken. Anders te doen. Grenzen te overschrijden. En het blijft niet bij uitdagen. We adviseren over de match én meer.

KGU Recruitment Reviews

  verbazing

  deze review is voor een vriend van mij. er werd gebeld dat er 2 vacatures en 2 sollicitanten waren bij een bepaald bedrijf, er zou contact opgenomen worden voor de datum en tijd van het sollicitatiegesprek. Na een paar dagen niets gehoord te hebben heeft mijn vriend uiteindelijk zelf gebeld met het uitzendbureau ( meerdere keren geprobeerd, maar degene die bezig was met deze vacatures was of in bespreking, of niet aanwezig , wat al vreemd is, jullie willen toch mensen aan het werk helpen om er zelf ook goed aan te verdienen, toch?) om vervolgens te vernemen dat beide vacatures al ingevuld waren, dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd. En vooral wanneer je dringend werk nodig hebt erg teleurstellend, tussenpersonen zijn slecht bereikbaar, bij afwezigheid kan geen een collega waarnemen en om onduidelijke redenen is een vacature ineens "on hold" of al voorzien.... Weinig vertrouwen in het vinden van werk via KGU ( en niet alleen dit uitzendbureau,dit gebeurd bij het gros van de "aanbieders, bemiddelaars... tegenwoordig, helaas)

  Sterke punten
  beloftes

  Zwakke punten
  slecht bereikbaar, afhankelijk zijn van 1 contactpersoon ( die dus niet of slecht te bereiken is) vacatures zijn ineens "on hold"?! wat is dat? on hold? er word meer belooft dan waargemaakt, elke keer weer wordt gezegd dat er een vacature is, maar na 10x bellen om te vragen wanneer je op sollicitatiegesprek kan komen is de vacature ineens opgelost, verdwenen of voorzien..... Het is dat je als werkzoekende afhankelijk bent van dit soort bureaus, maar dit is geen aanrader.

Bezoek KGU Recruitment

Schrijf je eigen review