Reviews van deze auteur

De beste recruiter

Review over KGU Recruitment

Ik heb het genoegen gehad om samen te werken met Sambina tijdens mijn recente sollicitatieproces, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een van de beste ervaringen was die ik heb gehad met een recruiter.

Vanaf het allereerste contact was Sambina buitengewoon professioneel, vriendelijk en attent.

Zij naamt de tijd om mijn achtergrond en ervaring grondig te begrijpen en zorgden ervoor dat ik goed voorbereid was op elke stap van het proces.

Wat ik het meest waardeerde aan Sambina was haar open communicatie en transparantie.

Ze hield me regelmatig op de hoogte van de voortgang van mijn sollicitatie en gaven eerlijke feedback om me te helpen mijn kansen te maximaliseren.

Haar diepgaande kennis van de branche en het bedrijf waarvoor ik solliciteerde, was ook indrukwekkend. Ze konden mijn vaardigheden en ervaring perfect afstemmen op de behoeften van het bedrijf, waardoor ik me zelfverzekerd voelde in mijn gesprekken.

Wat deze ervaring echt onderscheidde, was het gevoel van persoonlijke aandacht en betrokkenheid dat ik kreeg van Sambina. Zij gaaf me het gevoel dat ik meer was dan alleen maar een kandidaat; zij was oprecht geïnteresseerd in mijn carrièredoelen en streefden ernaar om een ​​match te vinden die zowel voor mij als het bedrijf ideaal was.

Uiteindelijk resulteerde de samenwerking met Sambina in een succesvolle plaatsing bij het bedrijf waar ik naar op zoek was.

Ik ben hen ontzettend dankbaar voor haar inzet, toewijding en begeleiding tijdens het hele proces.

Ik zou Sambina zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare recruiter die hen kan helpen bij het vinden van hun ideale carrièremogelijkheden.

reacties: