Experis - 9 Reviews

Last updated: 12 februari 2019
Experis Logo

8.3% aanbevolen, 9 Reviews

 1. Experis
 2. Diensten
 3. Werken bij Experis
 4. Werving en selectie
 5. Contact gegevens
 6. Account nodig?
 7. Experis Reviews
 8. Schrijf ook een review over Experis

Experis

Experis is het wereldwijde professional merk van ManpowerGroup. Dit bedrijf bemiddelt onder andere in engineering, Finance, IT en professional management assistance. Er wordt verder ook bemiddelt in other professionals.

De wereld is continue in beweging en dat geldt ook voor de wereld van werk. Experis is zich ook ervan bewust dat technologie heden ten dagen niet weer weg te denken is uit het dagelijks leven van de mens. De snelheid waarin organisaties kunnen meebewegen, de creativiteit en inventiviteit zijn in de meeste gevallen bepalende voor de mate van succes. Het menselijke talent is vooral in de huidige economie de bepalende c.q. onderscheidende factor.

Experis focust zich vooral op intensief persoonlijk contact. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf in staat is om diverse talenten van professionals te verbinden met de ambities van de diverse opdrachtgevers. Verder hebben professionals een centrale plek in de bedrijfsvoering van Experis. Er wordt samen gekeken naar de toekomst. Men kijkt niet alleen naar wat de behoefte van nu is, maar men kijkt ook naar de eventuele behoefte van de toekomst. Dit is vooral van belang om ervoor te zorgen dat de professionals van dit bedrijf van toegevoegde waarde blijven in de toekomst. Hierbij worden trend en ontwikkelingen in de diverse branches op de voet gevolgd en wordt er proactief advies gegeven aan opdrachtgevers.

Experis Details

Hits: 2389

URL: http://www.experis.nl/

Categorieën: Gespecialiseerde Uitzendbureaus

Reviews: 9

Diensten

Bij Experis kunnen geïnteresseerden terecht voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Men kan in dit geval onder andere denken aan professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of die het liefst zelfstandig blijven. Experis is er ook voor degenen die naar wat afwisseling van de verschillende opdrachten zoeken en ook tegelijkertijd zekerheid van vast werk. Daarnaast biedt dit bedrijf ook innovatief HR- advies met expertise aan diverse organisaties.

Werken bij Experis

Experis wilt niet alleen positief resultaat voor zichzelf, maar ook voor de klant en de kandidaat. Dit bedrijf is reeds 30 jaar gespecialiseerd hierin en het werk wordt met veel plezier, succes en toewijding gedaan. Bij Experis worden uitgebreide gesprekken gevoerd, de markt wordt volledig geanalyseerd en men neemt echt de tijd voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Voor de kandidaten wordt bemiddeld naar de ideale baan en werkgever. Experis heeft graag dat haar werknemers gelukkig zijn bij het uitoefenen van hun werkzaamheden. Het ontwikkelingsplan van werknemers wordt daarom ten alle tijde gekoppeld aan de doelstellingen van dit bedrijf. Dit zorgt alleen voor positieve resultaten voor zowel de kandidaat als Experis.

Werving en selectie

Geinteresseerden die op zoek zijn naar een baan, krijgen bij Experis een vaste consultant. Deze consultant is gespecialiseerd in het vakgebied van de kandidaat en beschikt over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in dezelfde branche. De kandidaat wordt in dat geheel proces begeleid bij het maken van de juiste keuzes. Personen die niet actief op zoek zijn naar een baan, kunnen ook rekenen op een gesprek van Experis over de diverse loopbaanmogelijkheden. Deze kandidaten worden dan vrijblijvend geïnformeerd over de diverse carrièremogelijkheden en of salarisniveaus. Men krijgt daarbij ook advies over opleidingen die de marktwaarde kunnen verhogen of de kwaliteit kunnen verdiepen.

Bij de selectie wordt er onder andere gewerkt met "Mijn Werkwoorden". In het eerste gedeelte van deze digitale vragenlijst komen er vragen voor, die te maken hebben met de persoonlijke focus van de kandidaat als professional. Daarnaast worden er ook vragen gesteld waarbij men moet aangeven wat op hem of haar van toepassing is. Op basis van het resultaat van deze digitale vragenlijst volgt het koersgesprek. Op basis van dit gesprek wordt de uiteindelijke koers van de kandidaat bepaald.

Contact gegevens

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de helpdesk van Experis via het telefoonnummer 030-2879 379 of via het e- mail adres [email protected]

Account nodig?

Veel personen vragen zich af of zij een account moeten aanmaken om te kunnen solliciteren bij Experis. Geinteresseerden hoeven gelukkigerwijs zelf geen account aan te maken. De gegevens die men invult om te solliciteren zijn in principe voldoende. Op basis hiervan hoeft men niet eerst een account aan te maken alvorens men kan solliciteren.


Experis Acties & Nieuws

 • 23 februari 2017 Werken via Uitzendbureau Experis
  Uitzendbureau Experis beschouwt de wereld waar we in leven als dynamisch, altijd in beweging, en dat geldt tevens voor de wereld van werken. Technologie is bijvoorbeeld niet meer weg te denken uit onze samenleving. De inventiviteit en creativiteit waarmee bedrijven gebruik maken van deze technologie en de snelheid waarmee zij de mogelijkheid hebben om mee te bewegen, bepalen de mate van succes. Me Lees verder

Experis reviews (9):

Experis - Je bent meer dan je cv, dan ga je dus niet met aan

0

Review:
Leuke vacature gezien en daarop gereageerd. Ontving een reactie voor een intakegesprek. Hierop reageerde dat ik al bekend was bij hen (naam recruiter genoemd.) Alleen die was niet meer werkzaam bij hen. Daaruit volgde een Skype afspraak voor later die week.
Omdat ik de recruiter niet kon vinden via Skype gebeld en toen bleek dat bij hen internet eruit lag.
Kan gebeuren, zodra alles weer werkte zou ze contact opnemen met mij.


Het bleef alleen angstvallig stil.

De volgende leuke vacature (helaas weer via dezelfde recruiter) ook hierop gereageerd via mail/telefoon.
Na een week gebeld, telefoon gaat een paar over en daarna zag in display van mijn telefoon "Call failed."
Voicemail inspreken is ook niet mogelijk.
Toen via de receptie geprobeerd en gezegd dat ik bij Y. geen voicmailberichten kan achterlaten.
Reactie was kort maar krachtig "Ohh"

En weer bleef het angstvallig stil.

Paar maanden weer een leuke vactaure gezien; helaas weer via dezelfde recruiter.
Direct het vaste nummer gebeld. Werd doorverbonden en kreeg weer haar voicemail.

Dit heb ik nu vier keer ervaren. Er wordt totaal niet op gereageerd op alle pogingen die je doet om met in hen contact te komen.

Sterke punten:
Zijn er niet.

Zwakke punten:
Zijn er teveel om op te noemen.

N.A. beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Experis - Veruit de slechtste intermediair waar ik de afgelo

0

Review:
Experis is echt 1 van de allerbelabberdste intermediairs waar ik mee gewerkt heb. Zeer onprofessioneel, kunnen niet eens een contract opmaken (hebben foutief gecopy paste van een ander contract waardoor er dus andermans gegevens in mijn contract terecht kwamen). Daarnaast reageert er vrijwel niemand op telefoontjes of emails. Lijkt wel also het een spookbedrijf is of dat het personeel de hele dag aan het klaverjassen is. Daarnaast maken ze bij het uitbetalen van facturen ook nog eens fouten waar je weer achteraan moet en vervolgens na vele mailtjes, voicemails en telefoontjes pas na een week of 3 een oplossing krijgt. Nee voor mij NOOIT meer via Experis aan de slag.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Jaap beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Experis - Experis - Zeer respectloos

1

Review:
Ik heb 2 weken geleden gereageerd op een vacature waar ik voldeed aan alle eisen (een daarvan was aantal jaren ervaring).
Ik kreeg vrij snel een afwijzing met als excuus: ik zou geen ervaring hebben, dus ik belde en de telefoniste was al onbeleefd en antwoorde niet eens beleefd nadat ik om de dame in kwestie vroeg en zij verbond mij direct door naar de mobiel van deze dame zonder mij te vertellen dat ze dat ging doen.
Ik kreeg de voicemail en besloot het later nogmaals te proberen.
Een paar dagen later en 2 emails met de vraag om uitleg aangezien wel zeker voldeed aan alle eisen kreeg ik deze mevrouw eindelijk aan de telefoon nadat ik haar belde en zei ze dat ze mijn CV wel even moest gaan opzoeken en lezen en of ze me kon terug bellen of emailen. dat is nog steeds niet gebeurd.

Sterke punten:
geen sterke punten

Zwakke punten:
geen respect, komen afspraken niet na, slecht bereikbaar.

K S beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Experis - Experis geeft wel heél snel op

0

Review:
Ik werd mooi benaderd voor een vacature aangezien mijn CV online gevonden was door Caroline van Experis. Prima, ze wilde contact. Helaas is het blijkbaar verplicht(!) een telefoongesprek te voeren met deze partij voordat ze uberhaupt willen doorgaan met je. Door een vervelend geval kan ik namelijk heel tijdelijk niet bellen. Zelfs een kantoor afspraak maken is niet mogelijk zo blijkt, aangezien ze het meteen opgeeft om verder te gaan of te kijken naar alternatieven.

Sterke punten:
Nog niet ontdekt.

Zwakke punten:
Heel snel opgeven als het niet naar hun eigen manier gaat. Kortzichtige denkwijze en helaas ook een beetje snauwend.

Marco beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Experis - Harde beloftes niks waard

0

Review:
Wat een onzin beloftes wanneer je op een vacature reageert. De harde beloftes worden absoluut niet nagekomen, dus die kunnen ze beter schrappen in hun standaard antwoord e-mail.

Mijn situatie was als volgt: Na een reactie ontvang ik een standaard e-mail: "We zijn blij met je reactie, bla bla" en 7 harde beloftes. De vacature was in het Engels, de vereisten gaven niet aan dat Nederlands benodigd was, dus mijn reactie was geheel in het Engels. Na ruim een week belde ik, maar geen gehoor. E-mail in het Nederlands verstuurd met het verzoek om de status. De recruiter is niet aanwezig, dus nog minstens 3 werkdagen wachten (bovenop de week). Vervolgens ontvang ik een e-mail, in het Engels, waarin ze probeert aan te geven dat mijn Nederlands niet voldoende is. Verzoek om meer informatie plus de mogelijkheid het een en ander op te helderen, zowel via de e-mail als via de telefoon mag niet baten. De dame is onbereikbaar.

Ingaand op hun harde beloftes:
1. Ze nemen NIET binnen een week contact met je op, dat mag je lekker zelf doen;
2. Ze hebben mijn cv niet eens doorgekeken (waarin duidelijk staat dat Nederlands mijn moedertaal is), dus hoe willen ze dan mijn behoeftes aan laten sluiten op de vacature?
3. We houden contact... Als het je lukt de recruiter ooit te bereiken.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Eerste indruk al slecht, na het lezen van de voorgaande reviews absoluut geen aanrader. Slecht bedrijf.

Emma beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Experis - Gelieve te verwijderen

0

Review:
Verwijderd

Sterke punten:
Verwijderd

Zwakke punten:
Verwijderd

Rob Bakker beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Experis - Experis, lekker goed bezig, not!

0

Review:
Korte samenvatting: Experis gesprek mee gevoerd. Belde me enkele weken later op voor een vacature bij bedrijf X. Met bedrijf X een gesprek gevoerd en ben er aangenomen. Vanuit zowel bedrijf X als Experis geen functiebeschrijving meegekregen behalve dat ze iemand zochten die minimaal 7 jaar werkervaring had in mijn studierichting.
Na een maand kreeg ik ineens te horen dat ze een vakspecialist zochten in een richting die ik amper een jaar gedaan heb in mijn werkzame leven. Ben hierdoor dus niet door proeftijd gekomen. Reactie Experis: "ja, sorry, dat konden wij toch niet weten?" Bedankt voor deze geweldige ervaring!

Sterke punten:
Het is een detacheringsbureau.

Zwakke punten:
Het is een detacheringsbureau

Irrelevant beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Experis - Experis te hoog in de bol

0

Review:
Ik sluit me aan bij Ralf. Ze denken op korte termijn en zijn zeer respectloos. Ze hoeven aan mij niets te verdienen, dat gun ik ze niet.

Sterke punten:
Yeah right

Zwakke punten:
Geen respect voor sollicitanten.

Jeffrey beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Experis - Experis

0

Review:
Recruiter verstuurt een afwijzing o.b.v. de verkeerde vacature (functieprofiel). Na een keurig telefoontje voelt de recruiter zich beledigd en snauwt me vervolgens af met de woorden "Ik bepaal wie ik uitnodig!".(Korte termijn denken)

Sterke punten:
zal best

Zwakke punten:
Geen respect voor sollicitanten.

Ralph beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Experis

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Experis aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Experis aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Experis