Adecco Group Nederland zet haar expertise in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Onze gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen. Zij doen dit vanuit de overtuiging dat waardevol werk bijdraagt aan de kwaliteit van het leven.

Adecco Reviews

  Vrijmetselaarsmaatschappij heeft me erg rijk en machtig

  Vrijmetselaarsmaatschappij heeft me erg rijk en machtig gemaakt in mijn gemeenschap, ik ben net lid geworden een maand geleden toen ik me inschreef, ze hebben 5 miljoen euro aan mij gedoneerd, neem contact op met Lord Hans Melchers om je te helpen lid te worden op Whats A pp-nummer + 31685113264 of stuur een e-mail naar Worldunitedpowersociety @ gmail. com elke religie kan lid zijn en al uw hartsverlangen zullen aan u worden verleend De heer Aleksander POCIEJ

  adecco oostende

  TOP kantoor ontvangst en begeleiding is niets op aan te merken vlugge hulp en vriendelijk aan te raden

  Prettige eerste indruk

  Eind januari een prettig, open en professioneel telefonisch intakegesprek gehad met Marjolijn van Adecco Veenendaal. Al na een paar dagen bericht dat ik op gesprek mocht komen bij een bedrijf. Waar ik helemaal blij van werd is dat ik netjes mijn profiel richting het bedrijf van haar kreeg toegezonden. Nog nooit meegemaak! Heel netjes en heel professioneel. Heb hierdoor echt het gevoel dat ze er ook voor mij zijn en niet alleen voor hun opdrachtgevers. Marjolijn, super gedaan en nogmaals hartelijk bedankt.

  Sterke punten
  Communicatie en klantgerichtheid

  Zwakke punten
  Nog niet ervaren

  Super ervaring met Adecco

  Ik met heel veel plezier voor Adecco Zaandam gewerkt. helaas was het maar voor een klein half jaar. Maar salaris krijg je keurig elke week, al moest ik mijn werkgever wel vragen om dan op de maandag mijn uren goed te keuren. Maar als dit niet op tijd gebeurde kreeg ik altijd een bericht van Adecco, zodat ik dit kon regelen. Als er iets was, kreeg ik direct een vaste medewerker van Adecco te spreken. of werd z.s.m. terug gebeld. Ik ben nu een jaar verder, heb inmiddels wat andere ervaringen met uitzendbureaus. Maar Adecco stat bij mij op 1, als het over uitzendwerk gaat.

  Sterke punten
  Goed contact, beloofde salaris op elke woensdag. Prettig personeel, staan altijd klaar voor hun uitzendkrachten.

  Zwakke punten
  niet mee gemaakt

Bezoek Adecco

Schrijf je eigen review