Reviews van deze auteur

Doe het niet.

Review over Adecco

De manier waarop ze met je omgaan zodra je ziek word is niet menselijk. Ze proberen je door te sluizen naar een WW uitkering, zodat ze niet met hun eigenrisicodragerschap in de maag zitten. Als dat niet lukt, zullen ze je pesten en intimideren. Afspraken voor jou inplannen, je krijgt zomaar een datum en tijd door en dient soms nog dezelfde week op te dagen. Als je dit niet lukt, dan dreigen ze met loonsancties of het stopzetten van de uitkering. Zeg maar niet dat bepaalde dagen of tijdstippen ongunstig zijn, want dan nemen ze juist die.

Totdat ze zéker weten dat ze niks van uwv kunnen losplukken betalen ze niet uit. Dit kan 3 maanden duren.

Ze zijn zelfs zo brutaal de bedrijfsarts te vragen om je beter te melden. En die bedrijfsarts word door hun betaald, dus neem maar aan dat ze dit in de meeste gevallen gewoon zullen doen.

Ze zijn eigen risicodrager. Dat wilt zeggen dat zodra je ziek word, zij het risico lopen tot 10 jaar door te betalen. Die kosten kunnen tot in de miljoenen oplopen. Dat willen ze niet. Ze gaan je het leven zuur maken.

Vernederen, intimideren, dat is hun specialiteit.

Ze lachen je gewoon uit en doen allemaal alsof het bedrijf van hun vader is.

Zoek een ander uitzendbureau.

Sterke punten
Er zijn geen sterke punten.

Zwakke punten
Vernederend, intimiderend, ronduit gemeen, laat betalen, onduidelijke loonstroken, willen de bedrijfsarts vertellen hoe hij/zij zijn/haar werk moet uitvoeren.

reacties: