Reviews van deze auteur

Incompetentie in de max

Review over YoungCapital

Ik heb in de zomermaanden op Texel gewerkt via dit "uitzendbureau". Vanaf dag 1 zeer arrogante houding, altijd de schuld in andere hun schoenen schuiven, constante fouten op de website waardoor uren, accomodatiekosten en zelf urenregistratie telkens niet goed werd verwerkt of zelfs gewist waardoor complete werkweken weer opnieuw moesten worden ingevuld.

Intercedenten zijn echt compleet clue less. Totaal nergens van op de hoogte en altijd met dezelfde neerbuigende en arrogante toon toespreken met woorden die niet relevant zijn of überhaupt rationeel aan het huidige onderwerp. Toen mijn intercedent naar het eiland kwam heeft hij totaal geen contact met de uitzendkrachten gezocht en heeft een paar uur aan een tafel met zijn laptop gespeeld en is toen weer vertrokken. Dat ik volgens Niels en zijn collega's een werkbezoek. Pure waanzin.

En verwacht geen vakantiegeld, aan het einde van mijn dienstverband claimde hun dat ik aan woonkosten nog 305 euro had openstaan maar zij weigeren om een kostenplaatje te overhandigen. Vervolgens toen ik om dat kostenplaatje vroeg werd ik een wanbetaler genoemd. Echt een compleet incompetent bedrijf waar de medewerkers totaal geen grip hebben op hun werk, verantwoordelijkheden of de realiteit, wat dat betreft.

Sterke punten
Liegen en bedriegen.

Zwakke punten
Asociaal, incompetent, geen communicatieve vaardigheden, frauderen met salaris en vakantiegeld, geen vakbekwame intercedenten. 1 ster is teveel.

reacties: