Reviews van deze auteur

Slechtste uitzendbureau ever!

Review over Uitzendbureau Actief Werkt!

Wat je ook doet, GA NIET VOOR DIT UITZEND BUREAU WERKEN!!

Je verwacht vaak dat jouw gezondheid en veiligheid vooropstaat bij een uitzendbureau, echter werkt het bij ActiefWerkt anders.

Hierzo is het enige wat telt dat hun hun zin hebben, ze luisteren niet naar de werknemers wanneer hun wel en niet beschikbaar zijn (ookal laat je dit ruim optijd weten!). En zodra je laat weten dat je niet kan krijg je gelijk een grote mond naar je toe gegooid.

Ook gezondheid en veiligheid boeit ActiefWerkt vrij weinig. Of je nou door je rug bent gegaan of dat je een gat in je achterhoofd hebt, ActiefWerkt verwacht zelfs dan van jou dat je gewoon komt werken en tonen geen enkele sympathie. Als je hier iets van zegt krijg je naar je toe gegooid dat je beter moet uitkijken en dan het hun niet boeit.

Wat je ook doet, het enige wat ik je kan aanraden is om dit uitzend bureau links te laten liggen, je zal er snel genoeg achterkomen zodra je voor ze gaat werken. Don’t do it!!

Zwakke punten
Hebben schijt aan de werknemers, luisteren niet, komen nooit met oplossingen en verwachten altijd van jou dat je met oplossingen komt.

reacties: