Reviews van deze auteur

Onbetrouwbaar en wispelturig bedrijf

Review over Adecco

Na een lang eerste en positief gesprek afgesproken om later weer contact te hebben over de vervolgstappen. Er werd toegezegd dat ik maandag weer gebeld zou worden.

Die maandag werd ik inderdaad gebeld, maar door een hele andere medewerker van Adecco. Wederom hetzelfde verhaal en of ik geïnteresseerd was in een openstaande vacature. Ik heb dan ook maar uitgelegd dat ik een collega van haar al eerder hierover had gesproken en dat hij mij terug zou bellen. Volgens haar stonden er geen notities in het systeem. Ze zou later terugbellen. Na ongeveer 1 a 2 uur word ik wederom gebeld door dezelfde mevrouw, zij geeft mij aan dat ze nog steeds niet weet wat er mis is gegaan en dat ik opnieuw gebeld zou worden.

Later die dag word ik gebeld door weer een andere collega. Hij geeft aan dat hij de persoon was die mij had gebeld (dit was niet het geval). Hij wilde het lange gesprek opnieuw voeren. Bij de eerste vraag gaf hij echter al aan dat ik niet door kon naar de volgende ronde i.v.m. bepaalde eisen. Prima, teleurgesteld was ik wel maar het kan gebeuren.

De week daarna ontvang ik ineens een telefoontje van de medewerker van Adecco, die ik de eerste keer gesproken had. Hij bood zijn excuses aan en wilde nogmaals in gesprek. Hij heeft daarna een gesprek voor mij geregeld en ik kreeg de nodige informatie toegestuurd. Ondanks de moeizame weg dus toch tevreden.

Wat daarna gebeurde schetst echter mijn verbazing. Ik word gebeld door WEER een andere collega van Adecco. Hij vraagt mij of ik nog steeds geïnteresseerd ben in diezelfde vacature, omdat er 'weer' zogenaamd een foutje zou zitten in het systeem. Ik geef dus aan dat ik al een gesprek zou hebben. Hierop reageert hij nonchalant met: Jammer, want deze vacature is al vervuld. Nou, daar sta je dan met je mond vol tanden. Ik heb daarna dus maar aangegeven dat zij geen contact meer met mij hoeven te zoeken en dat ik dit een zeer kwalijke zaak vind.

Sterke punten
Geloofwaardig overkomen

Zwakke punten
Afspraken niet nakomen
Geen tot slechte registratie van afspraken
Totaal geen overleg onderling
Loze beloftes doen

reacties: