Reviews van deze auteur

Super bureau

Review over Sloobest

Sloobestuitzendbureau, aardige mensen en bereid om alles voor je uit te zoeken en doordeweeks op de aangegeven tijden altijd berijkbaar , de urenregistratie gaat ook fijn en als je ergens tegen aan loopt kwa problemen is het met de medewerkers eenvoudig op te lossen

Sterke punten
Vlot in zaken Goed personeel Snel een nieuwe werkgever gevonden Telefonisch contact loopt altijd soepel Ook echt altijd binnen de aangegeven openingstijden berijkbaar

Goede ervaring!

Review over Sloobest

Ik vind de samenwerking tussen uitzendkracht en Sloobest uitzendbureau prima. De communicatie verloopt goed en ik merk dat het uitzendbureau zijn best doet om werk te geven aan de uitzendkrachten.

Mijn ervaringen met Sloobest

Review over Sloobest

Ik heb voor een aantal maanden gewerkt voor Sloobest Uitzendbureau. Ik vind Sloobest een prettige uitzendbureau om voor te werken, de medewerkers zijn erg vriendelijk. Sloobest is ook telefonisch goed te bereiken, betalen altijd op tijd. De arbeidsvoorwaarden bij Sloobest waren prima.

Sterke punten
vriendelijk personeel, goede service en goede voorwaarden.

Werk met plezier voor Sloobest

Review over Sloobest

Werk nu een aantal maanden voor Sloobest en werk met veel plezier en vele met mij voor hun. Jammer dat hieronder zulke slechte ervaringen staan. Bij mij is tot nu toe alles goed gegaan.

Sterke punten
vriendelijk, inzet is goed, er wordt goed naar je geluisterd en nemen de tijd voor je. Ben tevreden met Sloobest!

Laat zien wie je bent als je wat slechts over iemand of een bedrijf schrijft

Review over Sloobest

Wat ik raar vind van mensen die zulke negatieve verhalen over mensen of bedrijven plaatsen dat ze nooit zichzelf bekend maken, zo kan je nooit uitzoeken of hun verhaal echt klopt. Iedereen kan zomaar iets over iemand of een bedrijf zeggen, misschien op basis van leugens of afgunst..... Dit vind ik echt een groot probleem met het internet.....

goed

Review over Sloobest

Via Sloobest Uitzendbureau een kans gekregen om te werken in de schoonmaak. Tot nu toe positief.

Sterke punten
Doen hun werk en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Super behandeld

Review over Sloobest

Sloobest is een uitzendbureau dat in mijn ogen veel aandacht geeft aan de personen die zich aanmelden. Ook voor mensen zonder echte werkervaring zoekt Sloobest iets wat bij jou past, ook al is het maar iets voor een paar daagjes, ze gaan wél echt actief op zoek naar een baan. Ik werd daar vriendelijk benaderd, en de mensen toonden oprechte interesse in mijn verhaal en mijn wensen. Ik kreeg het gevoel dat ik niet zomaar een nummer was, maar dat zij echt voor mij op zoek gingen naar een passend baantje. Het uitzendbureau zag er van binnen ook netjes uit, en ik werd direct geholpen. Hierna kreeg ik een kop koffie of thee aangeboden. De intercedente die mijn geholpen heeft, nam de tijd voor me en stelde veel duidelijke vragen. Bij een aantal andere uitzendbureaus kwamen de intercedente ongeïnteresseerd over, en schreven ze maar gauw in, waarna ik niks meer gehoord heb. Bij Sloobest kreeg ik snel te horen dat ze werk voor mij hadden, dit was per direct. Dat moet je dus hebben!!

Sterke punten
uitzendbureau ziet er netjes uit.
Aardige intercedente.
Ruime keus uit vacature
Overzichtelijke website.

Goed uitzendbureau

Review over Sloobest

Ruim een jaar gewerkt voor Sloobest. Prima uitzendbureau! Goede arbeidsvoorwaarden. Opleiding via Sloobest mogelijk! Vriendelijk personeel. Op de vestiging was er ook altijd tijd voor koffie, was altijd heel gezellig!

reacties:

Review: Slecht

slechte reviews kunnen ze niet zelf weghalen!!!!!!! Denk eerst na voordat je wat zegt.....