Super behandeld

Sloobest is een uitzendbureau dat in mijn ogen veel aandacht geeft aan de personen die zich aanmelden. Ook voor mensen zonder echte werkervaring zoekt Sloobest iets wat bij jou past, ook al is het maar iets voor een paar daagjes, ze gaan wél echt actief op zoek naar een baan. Ik werd daar vriendelijk benaderd, en de mensen toonden oprechte interesse in mijn verhaal en mijn wensen. Ik kreeg het gevoel dat ik niet zomaar een nummer was, maar dat zij echt voor mij op zoek gingen naar een passend baantje. Het uitzendbureau zag er van binnen ook netjes uit, en ik werd direct geholpen. Hierna kreeg ik een kop koffie of thee aangeboden. De intercedente die mijn geholpen heeft, nam de tijd voor me en stelde veel duidelijke vragen. Bij een aantal andere uitzendbureaus kwamen de intercedente ongeïnteresseerd over, en schreven ze maar gauw in, waarna ik niks meer gehoord heb. Bij Sloobest kreeg ik snel te horen dat ze werk voor mij hadden, dit was per direct. Dat moet je dus hebben!!

Sterke punten
uitzendbureau ziet er netjes uit.
Aardige intercedente.
Ruime keus uit vacature
Overzichtelijke website.

Bezoek Sloobest Reviews over Sloobest

1 reactie

Deze Bedrijven worden vergoed door de staat zoveel inschrijvingen per jaar is nodig, dus wat doen ze ze laten je inschrijven voor hun eigen administratie.
ze laten je inschrijven en vervolgens sta je in hun systeem, maar gebeld wordt je zelden, de consumentenbond moet even een kijkje nemen voor deze oplichterij

Bezoek Sloobest Reviews over Sloobest

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sloobest
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden