Sloobest

Sloobest is een organisatie met een sterk regionaal karakter en grote focus op de regionale arbeidsmarkt.

Sloobest Reviews

  Slecht

  Loon inhouden. Liegen dat de bank het achterhoudt. Na 3 maanden niks doen verschuilen achter corona.. stiekem ipv 8 uur 7.45 betalen bij navraag mee delen we gaan er achter aan, maar niks doen. En al 6 keer de directie is er mee bezig zeggen.. \\r\\n\\r\\nEn het erge 90 procent van de mensen die ik heb gesproken die daar ooitgewerkt heeft komt met vergelijkbare verhalen. \\r\\n\\r\\nVakantiegeld e.d. niet uitbetalen.. \\r\\n\\r\\nIncompetente eikels. \\r\\n\\r\\nEn die 5 sterrwn revieuws hebben ze vast zelf geschreven....

  Zwakke punten
  Leugens

  Slecht uitzendbureau

  Behandelt uitzendkrachten niet goed. Werkt niet volgens de regels. Vooral de eigenaar is niet bepaalt professioneel.

  haary

  haaaart

  Blokker gestript

  Fantastisch met een ploegje mochte we de Blokker in Harlingen strippe geweldig leuk werk iedereen had Panasonic tools mee goede werkspirit kan niet wachten op mijn salaris 115€ voor 2 dagen

  Sterke punten
  goede crew sicke tools vooral panasonic

  Zwakke punten
  geen hopelijk kan ik vaker werken

  Mijn ervaringen met Sloobest

  Ik heb voor een aantal maanden gewerkt voor Sloobest Uitzendbureau. Ik vind Sloobest een prettige uitzendbureau om voor te werken, de medewerkers zijn erg vriendelijk. Sloobest is ook telefonisch goed te bereiken, betalen altijd op tijd. De arbeidsvoorwaarden bij Sloobest waren prima.

  Sterke punten
  vriendelijk personeel, goede service en goede voorwaarden.

  Werk met plezier voor Sloobest

  Werk nu een aantal maanden voor Sloobest en werk met veel plezier en vele met mij voor hun. Jammer dat hieronder zulke slechte ervaringen staan. Bij mij is tot nu toe alles goed gegaan.

  Sterke punten
  vriendelijk, inzet is goed, er wordt goed naar je geluisterd en nemen de tijd voor je. Ben tevreden met Sloobest!

  Laat zien wie je bent als je wat slechts over iemand of een bedrijf schrijft

  Wat ik raar vind van mensen die zulke negatieve verhalen over mensen of bedrijven plaatsen dat ze nooit zichzelf bekend maken, zo kan je nooit uitzoeken of hun verhaal echt klopt. Iedereen kan zomaar iets over iemand of een bedrijf zeggen, misschien op basis van leugens of afgunst..... Dit vind ik echt een groot probleem met het internet.....

  Slecht

  Waardeloos uitzendbureau . Hebben ook veel van de slechte reviews hier weggehaald . Zegt alles over hoe ze te werk gaan.

  Sterke punten
  Slinks !!

  Zwakke punten
  Karma is een bitch..

  Propaganda

  Mensen die wat goeds over sloobest hier plaatsen zijn de gene die er op het kantoor werken om het bedrijf een betere naam te geven en idd bellen ze mensen die zich niet eens ingeschreven hebben en vervolgens liegen ze van alles om de loon niet te betalen sloobest kan ik geen uitzendbureau noemen voor al niet met de praktijken die ze uitspoken

  Sterke punten
  Ik werk nooit meer voor hun

  Zwakke punten
  Lekker voor een ander uitzendbureau werken die niet liegt

  Goed uitzendburo iedere dag werk

  Mun ervaringen met Sloobest zijn goed. Via een kennis bij sloobest terecht gekomen en elke dag aan het werk met leuke collegas. Elke woensdag wordt er uitbetaald door hun en als er een keer iets mist wordt het binnen een dag opgelost.Je kunt altijd bellen of whatsappen met hun en dan reageren hun binnen een uur. Elke week krijg ik betaalt altijd woensdag de loonstrook en donderdag mun geld.Als je belt dat je vakantiegeld wilt en je bent te laat dan lossen hun het alsnog voor je op.

  Sterke punten
  zijn altijd bereikbaar

  goed

  Via Sloobest Uitzendbureau een kans gekregen om te werken in de schoonmaak. Tot nu toe positief.

  Sterke punten
  Doen hun werk en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

  Goed uitzendbureau!

  Ondanks de recenties die ik op deze pagina lees heb ik wel goeie ervaringen met Sloobest. Aardig personeel en ze zoeken altijd de beste oplossing als er een probleem is. Via Sloobest ben ik naar tevredenheid aan het werk. Ze bellen regelmatig om te vragen of ik wilt werken.

  Sterke punten
  Aardig, eerlijk en werken volgens de gemaakte afspraken. Staan open voor kritiek.

  Zwakke punten
  Zou nog wat vaker willen werken.

  verschrikkelyk

  Ik weet niet hoe mensen positieve reviews kunnen geven over dit uitzendbureau. Er zijn weinig goede punten aan dit uitzendbureau, het enige wat ik kan noemen is dat je nog af en toe via hen aan het werk komt. De communicatie vanuit hun is verschrikkelijk ze hebben het altyd 'druk' zijn LAKS qua betalingen absoluut niet recht doorzee en een aantal medewerkers (zoontje van de baas bijvoorbeeld) zijn incompetent. En ze drukken maar al te graag hun snor wanneer dingen (door hun toedoen) niet lopen zoals het hoort.. Het lijkt alsof ze willen dat je in je handjes klapt en springt omdat je via hen aan het werk bent. Kortom een en al gezeik.

  Sterke punten
  Je komt soms via hen aan het werk

  Zwakke punten
  -communicatief zwak -incompetent -niet recht door zee -betalingen byna even vaak laat als op tijd -staan niet open voor vragen -blykbaar weinig verstand van hun vak zie incompetent

  Communicatie-perikelen

  Zolang je een vacature aanneemt zonder vragen te stellen, ben je daar aan het goede adres. Zodra je wat meer inhoudelijks over de vacature wilt weten, wordt je aan de kant geschoven voor waarschijnlijk de volgende die wel zonder vragen zit. Tegenwoordig de instelling van meer uitzendburo' s in het kader: je mag blij zijn dat wij werk voor je hebben. Helaas kunnen deze uitzendburo' s om deze reden vaak geen personeel met motivatie voor langere tijd leveren en staan dergelijke vacatures vaak op korte termijn al weer open. Erg jammer voor de werkwillenden onder ons!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Totaal niet communicatief, meedenkend dan alleen aan hen zelf en laten duidelijk op arrogante manier blijken dat zij degene zijn die jou aan een baan 'helpen'.

  uitzuigbureau

  Wat een stelletje oplichters, beloven bergen maar komen niets waar. Betalen onder cao en als je verhaal haalt kun je ze niet bereiken. Uitzuigers dat zijn het!

  Sterke punten
  Niks, oplichters zijn het

  Ongewenste telefoontjes

  Ik heb mij hier nooit ingeschreven en toch komen ze aan mijn telefoonnummer. Als ik er naar vraag hoe ze aan mijn nummer komen willen ze niet antwoorden. Oplichters.

  kan mij niet vinden in de slechte reviews op deze site.

  Graag zou ik willen reageren op de reviews die op deze site geplaatst zijn. Ik ben van mening en spreek uit ervaring dan Sloobest er alles aan doen om zijn klanten en medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn.Dit door altijd eerlijk en open kaart te spelen. Zijn er vragen dan kun je altijd bij ze terecht,is er een foutje gemaakt in je salaris dan word dit altijd opgelost. En de deur staat altijd voor je open waar je door professioneel personeel word ontvangen. Kortom een fijn uitzendbureau

  Sterke punten
  GENOEG !!!!

  Zwakke punten
  GEEN!!

  Super behandeld

  Sloobest is een uitzendbureau dat in mijn ogen veel aandacht geeft aan de personen die zich aanmelden. Ook voor mensen zonder echte werkervaring zoekt Sloobest iets wat bij jou past, ook al is het maar iets voor een paar daagjes, ze gaan wél echt actief op zoek naar een baan. Ik werd daar vriendelijk benaderd, en de mensen toonden oprechte interesse in mijn verhaal en mijn wensen. Ik kreeg het gevoel dat ik niet zomaar een nummer was, maar dat zij echt voor mij op zoek gingen naar een passend baantje. Het uitzendbureau zag er van binnen ook netjes uit, en ik werd direct geholpen. Hierna kreeg ik een kop koffie of thee aangeboden. De intercedente die mijn geholpen heeft, nam de tijd voor me en stelde veel duidelijke vragen. Bij een aantal andere uitzendbureaus kwamen de intercedente ongeïnteresseerd over, en schreven ze maar gauw in, waarna ik niks meer gehoord heb. Bij Sloobest kreeg ik snel te horen dat ze werk voor mij hadden, dit was per direct. Dat moet je dus hebben!!

  Sterke punten
  uitzendbureau ziet er netjes uit. Aardige intercedente. Ruime keus uit vacature Overzichtelijke website.

  Goed uitzendbureau

  Ruim een jaar gewerkt voor Sloobest. Prima uitzendbureau! Goede arbeidsvoorwaarden. Opleiding via Sloobest mogelijk! Vriendelijk personeel. Op de vestiging was er ook altijd tijd voor koffie, was altijd heel gezellig!

  malafide uitzendbureau

  Bespaar jezelf een hoop ellende en ga niet met dit uitzendbureau in zee. Het is een zeer onbetrouwbaar en malafide uitzendbureau. Ze betalen zomaar minder uren uit dan je gewerkt hebt, houden zich niet aan afspraken, reageren niet op emails, liegen, enz. Voor mijn uitkering had ik een loonopgave nodig, het heeft wel een maand geduurd voordat ik die eindelijk had. Steeds werd er gezegd dat die per email was verstuurd of werd verstuurd. Op een gegeven moment zei iemand zelfs dat ze die niet kon opsturen omdat haar collega die hier over ging in Amerika zat!!! Ik wacht nu nog steeds op mijn gereserveerde vakantie geld.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  betaald zomaar minder uren uit / reageren niet op emails / verzinnen smoesjes / komen afspraken niet na / zeggen dat het om vaste dagen gaat en verlangen dat je de hele vakantie hiervoor vrij houdt, maar het blijkt om oproep werk te gaan.

  sloobest onderbetalers

  Ze laten je inderdaad met leuk vooruitzicht voor laag loon werken troep daar

  Zwakke punten
  Praatjes makers die zelf beter van worden

  DOE HET NIET!!!!

  Valse beloftes, onderbetaling en bedreigingen door sloo(p)best.... Mensen ook al lijkt het nog zo mooi bij 't eerste gesprek, TRAP ER NIET IN !!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  reactie dik

  ik wil hierbij reageren op dik. Als je het hebt over die alfred heb je gelijk. Hij rooft en steelt alles bij elkaar. Ik heb ook bij Zittema gewerkt en zit al enige tijd thuis, maar ze hadden hem eigenlijk al lang weg moeten sturen. Hij werd op elke klus weggestuurd en heeft een mooie klus gehad bij een werk in Leeuwarden waar hij voor een paar duizend euro mee heeft genomen ( rond de 7500 euro)en de bazen vinden dat allemaal wel goed.maar er zitten er nog wel een ppar die kunnen er ook wat van maar ze zijn de bazen hun lieverdjes. Beste dik maak je niet druk want je doet er toch niks aan

  niet je best doen

  Ik heb ook gewerkt bij sloobest en werd uitgeleend aan zittema sloopwerken ook eigenaar van sloobest. We werden in Hoogkerk neer gezet zonder voorman alleen uitzendkrachten. Na een tijdje kwam ene Alfred en die was de voorman een klootzak van een vent.Ik heb me een week lang kapot gewerkt en die lul deed zelf niks ja alleen handel voor m zelf uitzoeken om te verkopen, hoorde dat hij dat vaker deed.Hij zei dat ik niks gedaan had tegen de anderen en belde met zijn baas. Ik moest de andere dag thuis blijven maar de reden werd niet gezegd door sloobest. Ik ben ook wel blij dat ik niet meer hoefde te komen want mijn ww is nog hoger dan dat hongerloontje dat je daat krijgt, Je moet je te barsten werken voor 11 euro bruto en krijgt stank voor dank.Ik raad iedereen af om voor die lui te werken

  uitzuig bureau

  dit is het grootste uitzend bureau wat in Leeuwarden is. Ja ze vertellen het mooi dat ze aan de rand van de stad zitten omdat het zo goedkoop mogelijk moet wegens de huur. Dan komt het ze houden vervolgens uren van je in omdat ze zeggen je hebt je best niet gedaan dus daarom maar de helft van het geld. Nu dat is dan leuk en al die bedragen bij elkaar op geteld dan zitten ze aan het eind van de maand lekker gratis in het pand dus zuig de uitzendkracht maar uit en dan hebben wij lekker de buit. en als je op de dagen langs komt dat ze wel aan wezig moeten zijn dan kom je nog voor een verrassing te staan want dan is het hek gesloten en wel met een dik ketting zeker bang dat de uitzend kracht hun geld terug haalt. mooi is dat maar ik wil iedereen advies geven laat je niet uitzuigen en valse beloftes voorschrijven . dus gewaarschuwd zijn jullie an


Bezoek Sloobest

Schrijf je eigen review