Alle vacatures op YoungCapital - YoungCapital.nl Ben jij op zoek naar interessante vacatures? YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

YoungCapital Reviews

  • Een walgelijke organisatie waar jonge protocoltrutjes werken met geen enkel gevoel voor normen of waarden. Niet bereikbaar, je wordt nooit teruggebeld, communiceren onderling niet met elkaar. Een schande dat dit uitzendbureau bestaat. Neem eerst eens fatsoenlijk personeel aan en niet can die populaire netafgestudeerde jonge popie jopies die hun vak niet verstaan. Pfffftttttt wat n ... bedrijf.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    After care
    Bereikbaardheid
    Instelling personeel
    Te populaire manier van communicern ( ik ben niet met je naar school geweest!!)

    Door Marianne op 12 november 2019 Reageer
  • Onproffesioneel, slecht met uitbetalingen en uren kloppen NOOIT. Ze willen dat je op tijd op je werk verschijnt maar zorgen er niet voor dat je salaris OP TIJD op je rekening staat!!!

    Sterke punten
    NIETS

    Zwakke punten
    ALLES

    Door Boos op 22 oktober 2019 Reageer
  • Als volleerd postbezorger en sorteerder ging ik afgelopen kerst aan de slag als teamleider bij PostNL. Ik had als TL danig ingericht dat ik voldoende sorteerders had, vakkentrekkers, mensen die post aanvoerden zodat ik als TL kwaliteit kon waarborgen. Een goede TL hoeft niet mee te werken. Die tutjes van het uitzendbureau tussen 20 en 25 jaar meenden dat TL mee moesten werken. Je weet als geen ander dat een TL kwaliteit moet leveren, als je mee werkt dan heb je geen overzicht. Grote ruzie tussen mij en die tutjes (betweters) van Young capital. Heb na enorme ruzie mijn functie per direct neergelegd. Ongelooflijk dat zulke intercedenties niet willen luisteren naar een ervaren postbezorger,sorteerde die de klappen van de zweep kennen en ook nog eens postNL medewerker was. Schandalig hoe ze met zulke mensen omgaan.

    Sterke punten
    Welke?

    Zwakke punten
    communicatief, eerlijkheid, betrouwbaarheid

    Door Wodan op 31 augustus 2019 Reageer
  • Gesolliciteerd op een vacature voor een bijbaantje, krijg ik een mail dat ik binnen twee werkdagen hoor of het een goede match is. Wordt vervolgens 's middags gebeld of ik wat vragen wou beantwoorden. Prima, maar het telefoontje kwam wat ongelegen, dus zou de recruiter de volgende middag terugbellen. Tweeënhalve dag later en ik ben nogsteeds niet gebeld. Op de site dit gemeld en toch nog een telefoontje ontvangen. Zij zegt mij de afgesproken dag in de avond te hebben gebeld, maar ik heb geen oproep gehad en mijn telefoon stond de hele tijd aan en in verbinding met WiFi. Ze heeft het er ook maar bij laten zitten en niet nog een keer geprobeerd mij te bereiken. Ik moest even een test doen om te zien of ik bij het bedrijf pastte. Diezelfde middag de test afgerond. Weer een mail dat ik zo snel mogelijk te horen zou krijgen hoe de test was gegaan, aan de telefoon had de recruiter ook nog gezegd dat ze meteen zou laten weten of ik de test had gehaald of niet, wanneer ik meldde dat ik hem voltooid had. Ook de recruiter dus nog even een appje gestuurd dat ik de test had afgerond. Inmiddels weer tweeënhalve dag later en appje is niet gelezen, geen mail, geen telefoontje, niks. Daarnaast was er ook opeens sprake van een belangrijke extra vereiste die niet in de vacature stond. Als ik daarvan had geweten had ik in de eerste plaats al niet gesolliciteerd op deze baan. Gewoon waardeloos dus, belachelijke service. Ik ga nooit meer solliciteren via YoungCapital!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Waardeloze service. Je moet zelf achter alles aangaan. Wordt nauwelijks contact met je opgenomen. Beloven je vanalles en komen niks na. Onverwachte vereisten aan baantjes, die niet in de vacature stonden.

    Door Natasja op 11 augustus 2019 Reageer
  • Ze denken alleen aan zichzelf, als werknemer ben je een nummer. Ze doen alsof ze je willen helpen of een oplossing bieden, maar ondertussen willen ze je weg hebben want je bent niet meer goed genoeg! Bijv bij ongeval.
    Communicatie is gewoon slecht! Als je zelf initiatief neemt om mee te denken word je afgesnauwd en gezegd dat je niet op hun hoofd moet zitten!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles!!!!

    Door Sanne op 25 juli 2019 Reageer
  • YoungCapital raakte mijn vakantieuren kwijt. Toen ze eindelijk 'gevonden' waren, kon ik ze niet meer indienen. Ik heb meer dan 4 weken op een respons gewacht omdat contactpersonen niet bereikbaar zijn.

    Uiteindelijk een mailtje ontvangen met, joe sorry, kunnen we niets aan veranderen, foutje in ons systeem. Fijne dag he.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Communicatief vermogen van een twee-jarige

    Door Julie op 18 juni 2019 Reageer
  • Tijdje terug gebeld , ik zou ijsjes gaan verkopen op het Keukenhof .
    Afijn alles ingevuld , tot en met loonheffingsformulieren aan toe, paspoort ingescand etc, wordt je uiteindelijk toch niet ingedeeld , kan gebeuren, maar bleken gewoon al meer als voldoende kandidaten voor te zijn.
    Dan wordt je zogenaamd in een flex pool geplaatst, voor diverse klussen , is ook nooit gebeurd.
    Vervolgens vraagt de recruiter een paar dagen later hoe het op het Keukenhof is geweest . ( slechte communicatie )
    Nooit niks meer van vernomen, erg onprofessioneel .

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Tsja

    Door Mandy op 11 juni 2019 Reageer
  • Wijst kandidaten af door te discrimineren. En dat nota bene door een stagiair die de sollicitatieprocedure leidde. Betreft Young Capital te Hilversum.

    Door Werknemer op 15 maart 2019 Reageer
  • Uren kloppen nooit, vooral overuren niet.
    Collega's melden zich massaal ziek omdat er niet uitbetaald wordt.

    Ga hier NIET voor werken!
    Ze kunnen niks betekenen voor je als je verhaal gaat halen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Genoeg!

    Door Djazzz op 18 januari 2019 Reageer
  • Slecht met uitbetalen, klopt vaak niet.
    Ziekmeldingen worden ontvangen met 'kijk maar of je je dadelijk beter voelt en bel dan nog eens terug'.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Eva op 4 januari 2019 Reageer
  • Ik heb gesolliciteerd bij YC op een Traineeship. Ik heb daarna een telefonische intake gehad, de testen doorlopen en ik ben op gesprek geweest. Alles was positief dus ik was door naar het laatste gesprek en de laatste test. Hier zaten dus al weken tijd en energie in. Het bedrijf waar het Traineeship was had al een nieuwe afspraak voor me gemaakt. Toen belde de recruiter van YC me, die ik al een tijdje niet gesproken had. Ze zei dat er iets mis was gegaan en dat het Traineeship niet meer beschikbaar was omdat het al vol zat. Ik weet niet of het aan YC lag of het bedrijf, maar hun communicatie was slecht. Dat bedrijf heeft nooit contact met me opgenomen. En ze werkten niet meer samen met elkaar. Het is alleen echt niet oke als je al weken bezig bent en alles doorloopt om dan te zeggen oh we hebben het niet meer. Dat kan echt niet...

    Door Anna op 27 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al bijna 3 jaar via YoungCapital en ben enorm tevreden. Ook andere collega's die via YoungCapital werken zijn voor zover ik het hoor erg blij. Als ik de andere reviews op dit platform lees dan kan ik mij daar totaal niet in vinden. Uiteraard heb je bij elk bedrijf en dan ook uitzendbureaus verbeterpunten, dus ook bij YoungCapital. Voor mij is alles goed geregeld en kan ik het ook iedereen aanraden.

    Sterke punten
    betrokken
    ambitieus
    communicatie
    financieel goed geregeld

    Zwakke punten
    de app kan beter

    Door Robin op 17 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had ik een klacht over lisanne coppoolse die ik had doorgegeven aan klachten.nl.Arrogant dat ze was en dan over problemen praten van andere collegas, hoe zij zich afgewezen voelde ze heette lindsey Jongejan en ging klagen bij haar collega hier ben ik niet van gediend daarna krijg ik afwijzingen van andere recruiters over voldoende reactie ze zijn zwaar onprofessioneel nooit bij deze mensen werken en zal daar ook nooit meer solliciteren ze maken ieder geval geen reclame arrogante kwasten hoog in de bol het is maar een recruiterbaantje

    Sterke punten
    O

    Zwakke punten
    Slechte recruiters

    Door Sherita op 9 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Salarissen worden te laat of helemaal niet over gemaakt, uren zijn ze kwijt(!), moet overal zelf achteraan.. en ga zo maar door
    Bonussen die ik krijg, moet ik ook zelf achteraan bellen, echt waardeloos!
    Alle contact gaat ook via Whatsapp, en als je het ergens niet mee eens bent op de Whatsapp, krijg je nog een grote mond ook nog, door notabene iemand die 10 jaar jonger is en net komt kijken als het gaat om arbeid verrichten. Respect is daar heel ver te zoeken.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Zie bovenstaande.

    Door Miranda op 4 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloos bedrijf dat loze beloftes maakt dat ze niet nakomen. Communicatie is waardeloos. Je wordt verkeer geïnformeerd. Alles wat fout kan gaan gaat fout en meer. Ik zou nooit iemand aanraden via hen te werken. Waardeloos

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door S. op 23 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een verschrikkelijk popie-jopiebedrijf dit. Doen alsof ze jaren met je hebben geknikkerd (meteen voornamen, tutoyeren etc.) en als je er iets van zegt krijg je te horen dat het hun tone of voice is en dat dat past bij hun merk. Het interesseert ze niets dat ik het niet prettig vind om zo te worden aangesproken. Het is gewoon een arrogant blabla bedrijf en ik zal nooit met ze in zee gaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Blabla-bedrijf
    - Totaal geen interesse in een ander
    - Ikke-mentaliteit

    Door Faith op 6 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • deze idioote stuurde me naar het verkeerde adres om 8 uur sochtens. vervolgens word ik gebeld waarom ik niet om kom dagen....

    Sterke punten
    gezellig meisje aan de telefoon

    Zwakke punten
    alles behalve dat meisje

    Door mitch op 1 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Met veel plezier gewerkt bij Ingram Micro in Waalwijk.

    Helaas heeft Young Capital dit verpest door te late betalingen.

    Administratie enorm rommelig,na het doorgeven van mijn nieuwe nummer en email bleven ze mij daar op mailen en bellen.

    Met de kerst totaal geen betaling gehad.Reservering vakantiegeld veels te laat uitbetaald (8 weken) + nog een extra week omdat ze vergeten waren om het ook daadwerkelijk over te maken. Enorme amateurs!!! Never Nooit meer!!!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Mariska Zond op 13 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op het moment van kennismaken erg aardig en vriendelijk maar dan...
    Als je er eenmaal voor werk is het belachelijk dat alles via whatsapp moet gaan, belafspraken worden niet nagekomen. Kerstdagen op een dag dat je gewoon normaal werk maken ze een berekening van, terwijl het heel normaal is om de zelfde uren uitbetaald te krijgen zoals in het contract staat. Verder ben je verplicht vragen te beantworden dmv sterren aan tegeven hoe je je voel bij het bedrijf enz. als je dat niet doet kom je niet eens verder in het systheem om je declaratie in te vullen, echt belachelijk en als je vraagt of ze het uit kunnen zetten doen ze er verder niks mee en snappen ze niet waar je het over heb

    Sterke punten
    In het niet terug bellen en je niet begrijpen

    Zwakke punten
    Pffff heb je even

    Door corine lunen op 5 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk inmiddels bijna 1 1/2 jaar voor een bedrijf dat personeel via Young Capital krijgt.
    Recruiters zijn inderdaad passanten en hebben weinig kennis van zaken
    Je moet regelmatig achter je uren aan bellen.
    Salarisstroken komen te laat en kloppen niet. Je hebt regelmatig verschillende netto uurlonen
    Ene jaar vakantiegeld met inhouding van 10% en andere jaar inhouding van 45 %.... Ja dat krijg je terug bij je aangifte IB...jaja.
    Betaling niet altijd op dezelfde dag van de week of gewoon enkele weken helemaal niet.
    Als je belt met kantoor met vragen mbt. salarisbetaling en salarisstroken verwijzen ze je door naar Recruiter. Alsof die daar verstand van heeft.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Rommelige administratie en salarisafhandeling

    Door Mark op 20 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu 8 maanden via Young Capital.
    Ze betalen netjes op tijd en zijn duidelijk in hun verwachtingen. Ik heb vrijwel nooit contact met ze maar dit hoeft van mij ook niet perse. Als er wel contact is, zijn ze aardig en behulpzaam.

    Door Meike vd Kro op 12 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek YoungCapital

Schrijf je eigen review