Start People ontdekt, ontwikkelt en begeleidt talent. Onze missie is om werkzoekenden te helpen aan een baan die past bij hun mogelijkheden en ambities en tegelijkertijd leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde medewerkers op het juiste moment. Zo ontwikkelen wij talent en voegen wij waarde toe aan organisaties. Met onze professionele dienstverlening en persoonlijke benadering overtreffen wij voortdurend de verwachtingen van onze werkzoekenden en opdrachtgevers.

Start People Reviews

  • In 2017 weigerde hen me salaris te betalen.. Nooit uit betaald gekregen.. Door een fout van hun.

    2 jaar verder geef Ik leeuwarden een kans ipv Buitenpost.

    Hier behan delen ze je alsof je niks bent.. Ga er niet heen afrader. Terug Bel verzoeken komen ze niet na. Emails reageren ze niet. Is gewoon k.... slecht! Ja k.... slecht!

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Staat benoemd

    Door D. Wills op 27 april 2019 Reageer
  • Belden mij eerst op voor een vacature waarvoor ik niet eens het juiste diploma had.

    Daarna mocht ik nog eens langs komen bij hun voor zogenaamd een voltijdse functie. Dit bleek in werkelijkheid 3 dagen in de week werken op afroepbasis te zijn.

    Vertrouw ze absoluut niet en zou nooit op vacatures in gaan!!

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Zowat alles.

    Door Charlotte op 31 maart 2019 Reageer
  • Ze maken enorm veel administratieve fouten. Hebben geen kennis van hun eigen ICT systeem en daardoor loopt er van alles mis. Ik hang alweer weken aan de telefoon voor een probleem m.b.t. declareren. Mijn e-mails negeren ze overigens gewoon. Waardeloos. You have one job..

    Sterke punten
    Leuk logo

    Zwakke punten
    Alles intern

    Door Eva op 22 februari 2019 Reageer
  • Gaar en arrogant personeel, onpersoonlijk en laag. Een jaar lang voor gewerkt, Vaak te laat met betalen en veel administratieve fouten. Toen ik stopte met werken voor deze parasieten, moest ik nog even 300euro over maken omdat ik dat zogenaamd te veel had ontvangen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Letterlijk alles

    Door Ad wijkmans op 11 december 2018 Reageer
  • Ze vragen zich suf om medewerkers coa.
    Je kan het sollicitatieformulier invullen wat je wilt, antwoord krijg je nooit!
    Wat een ASOOS zijn het!!!!!
    Dat dit uitzendbureau nog bestaat!???

    Sterke punten
    Helemaal niet!!!

    Zwakke punten
    Alles!!!!

    Door Gilbert op 28 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb Dinsdag 26-06-2018 gewerkt bij DHL en daar gereden op de Heftruck om te laden en lossen. Ik heb gewerkt vanaf 9:00 tot 13:00 maar heb nog steeds tot de dag van vandaag geen betaling hiervan ontvangen. Jilly Felicia en Shalini Sowikromo hebben mij meerdere malen beloofd dit zo spoedig mogelijk uit te betalen en ik ben zelfs op afspraak geweest om het contract te tekenen op 06-09-2018, dit is ruim 2 maanden na het werk en Shalini beloofde mij op deze dag dat mijn salaris en de 100% reiskosten vergoeding die beloofd was op de eerst volgende Vrijdag uitbetaald zou worden. Ik heb tot heden nog steeds niks ontvangen en ben uit m'n slof geschoten via de mail omdat dit vreselijk irritant is. Hierdoor negeren zij mijn emails en weigeren ze het geld te betalen dat eerlijk verdiend is. Ik zou vooralsnog graag dit beloofde geld (4 werkuren + 100% reiskosten vergoeding dit is ruim 9 euro per werkdag, en ik heb de reis 2 keer gemaakt. Plus de 8 wachtdagen 5% en het van 1% per wachtdag wat dus oploopt tot het maximum van 50% extra op mijn bankrekening willen zien) Dit is geen manier van handelen natuurlijk. Sterker nog, het is hartstikke illegaal om iemand zonder het contract en inscannen van de certificaten op de heftruck te laten rijden en ik zal dit zeker op de manier en het niveau wat er nu vertoond word gaan aankaarten.

    Met vriendelijke groet,

    Fabian van der Lem

    Sterke punten
    Ze boden me direct weer nieuwe werk aan maar dit heb ik geweigerd omdat ik tot de dag van vandaag nog steeds niet uitbetaald ben.

    Zwakke punten
    Gewoonweg niet uitbetalen, dit is belachelijk en schandalig!
    Ik zou nooit iemand dit K*T uitzendbureau aanraden. Vooral niet de vestiging in Rotterdam. Wat een bende is het daar zeg.

    Door Fabian op 9 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beperkingen handicapte worden degoutant behandeld!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbekwaam personeel

    Door Luc op 2 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heel diep. Dieper dan in dit kantoor kan je niet vallen. Onbekwaam personeel ! Ik heb in 20 jaar alleen goed tot heel goede ervaringen met zowat al de andere interim kantoren; deze bij start people zijn lage mensen, discrimineren , en worden ervoor betaald iemand te laten wachten voor weken, hen dan een dag contract te geven en dan terug een week te laten wachten ( als bandmedewerker in een chocolade fabriek); bij een vriend met 10 jaar ervaring te zeggen dat hij niet competent is en niet geschikt is op basis van een CV... Verspil uw tijd hier niet

    Sterke punten
    Maken je depressief !!! u will agree

    Zwakke punten
    Hun opleiding en begaanheid met mensen, zien je als nummer zoveel die ze aan het lijntje houden..

    Door jonathan op 29 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben totaal niet tevreden over dit uitzendbureau, mijn partner zou ervoor gaan werken, maar door problemen met zijn auto word hij als een 16 jarige aan de kant gezet. Een schande is het, het liefste hebben ze dat je gaat smeken en je dan alsnog een trap nageven, dit gaat over het Start People Leerdam VSI inhouse, waar één of andere Salina Kreté denkt dat ze de mensen begrijpt, mijn partner heeft haar nog nooit ontmoet. Dit uitzendbureau zegt een 24 uurs service te hebben, nou dat hebben we geweten ze waren nog niet eens te bereiken. Nee dit uitzendbureau is een doorn in ons oog en mijn partner voelt zich totaal niet begrepen. Start People Leerdam, ga je schamen met je klote personeel en geef de mensen communicatiecursus!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen 24 uurs service
    Vreselijke personeel
    Geen communicatie
    Loze beloften

    Door Jeroen op 22 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tot nu toe goede ervaringen met Start. Ze belden me zelf voor een vacature en hielden me netjes op de hoogte van de gang van zaken via de mail en telefonisch. Erg aardige dame ook. Als ik dan kijk naar Trend die beloofd om terug te bellen....de eerste keer dat dat gebeurd moet ik nog mee maken. Waardeloze mensen daar, die gebruiken je alleen als vulling voor de kaartenbak.

    Sterke punten
    Communicatie

    Zwakke punten
    geen

    Door Winanda op 2 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat je bij het programma Radar op tv zag dat uitzendbureau's discrimineren is HET KENMERK VAN STARTPEOPLE GRONINGEN! Rare wijven en gestoorde leiding DISCRIMINEREN DAGELIJKS MAAR NU DURVEN ZE MINDER VOOR OP TE KOMEN(doen ze nog steeds maar meer stiekem)! Soms als ze bang zijn voor een klacht laten ze je een "test" doen! "Als je 80% haalt is de baan van jou" zeggen ze! Haal je zelfs meer dan 80% en hoor je niks dan vertellen ze je niet waarom je de baan toch niet kreeg! Kansloze trutten en schijterds die daar werken en nergens anders aan het werk kunnen zitten de hele dag naar elkaar te kankeren! Wat een achterlijk clubje! Elders een baan regelen is zo gebeurt

    Sterke punten
    GEEN!

    Zwakke punten
    ALLES!

    Door IK op 31 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is het allerslechtste uitzendbureau dat er bestaat! Ik kom netjes 5 minuten voor de afspraak, ik meld me bij een 'receptie-achtig tafeltje' met twee trutten eraan die zitten giechelen met elkaar! "Met wie is de afspraak?" vraagt 1 van hun ongeïnteresseerd" Ik gaf aan dat in de mail geen naam vermeld was! Een half uur later zegt hetzeltde wijf dat de afspraak met haar was!!!!! Volgens mijn diploma's en werkervaringen was ik meer dan geschikt voor het werk en dat ook volgens de vereiseten van de vacature maar dat achterlijk mens zegt: " dit werk wil je echt niet,, dit is gewoon studentjeswerk!" Dat mens stonk ook nog eens naar verrotte vis! Gewoon een toneelstuk en mensen afpoeieren! Verderop was hun baas denk ik die zat te geilen op anderen wijven (medewerksters), de paar mannelijke medewerkers leken erg beangstigend en de sfeer daar was erg geëlektrocuteerd! Doe geen zaken met dit achterlijk volk!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles!

    Door King op 11 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door Rita Knapper op 28 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • werk nu meer als 3 jaar voor start. kan bijna maandelijks bellen voor mijn salaris. of niet alle dagen of weer geen ploegentoeslag of helemaal niet.
    heb nu de neus vol. vandaag gebeld. bleek uren nog niet toe gevoegd van 2 weken terug. wat doen die daar dan. collega's krijgen wel salaris en ik kan weer wachten. ben het nu meer dan zat. dieptriest als je zo met de mensen omgaat die voor jou werken. zal start ook aan niemand aanbevelen. helaas....

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    genoeg

    Door frits knaken op 26 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werkte via start alles liep goed tot ik mijn eerste loon kreeg ze houden je meer als de helft af zeer leuk als je voor 50 zwaar moet gaan werken op fabriek niet dus! Geen loonstrookjes ontvangen.communicatie verliep zeer slecht en nu willen ze mij een boete geven van 50€ omdat ik hier nog werkkledij heb liggen dat binnen de 48uur binnen moest zijn maar als ik aan de deur sta en niemand open doe dan is het niet mijn probleem maar dat van hun maar de brief ligt ondertussen bij de vakbond. Dat ze eerst maken dat ze in orde zijn voor ze zulke brieven sturen en da ze al zeker hun deur opdoen want dit geeft geen goeie review mijn contract gingen ze ook opsturen niks ontvangen!! Slechste intrim ooit

    Sterke punten
    Geen !!!

    Zwakke punten
    Alles is zwak daar!

    Door Mia op 15 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • het is wee zo´n uitzendbureau voor werkgevers.
    je weet steeds pas zeer kort van te voren of je moet werken volgende dag, houden geen rekening met bepaalde dingen in de planning. Betaalden mij wel netjes op tijd en het klopte.
    Ze stelden de werkgever beter voor dan het is, beloofden vooruitgang in je werk - meer afdelingen en certificaten halen. Wat gewoon niet waar bleek te zijn.
    Niet de slechtste uitzendbureau wat ik ken, maar het gaat niet om jou als werkende, het gaat ze om de werkgevers.
    ze reageerden wel goed op e-mails van mij en meestal vriendelijk ook telefonisch
    Loonstrookjes kwamen wel redelijk laat, en hun plannings-app werkt niet. Beetje onhandig gedoe online dan maar, en idd weer een andere site voor de loonstrook te vinden.

    Sterke punten
    meestal vriendelijk
    betaalden op tijd

    Zwakke punten
    te veel beloven
    zeer gehaaste rondleiding in bedrijf waar men kwam te werken
    loonstrookjes laat
    online gedoe met planning en apps en loonstrook

    Door paul op 2 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechtste en minst betrouwbaar uitzendbureau van Nederland.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Zeer slechte ervaring als werknemer gehad bij Start People.
    1) Betalingen zijn zelden op tijd, vaak te laat, meestal niet kloppend met gewerkte uren.
    Zelfs met uren kaart/inklok kaarten lukt het niet de juiste uren uit te betalen.
    Vrijwel alle medewerkers hebben dit probleem, schande.
    2) Afspraken nakomen: vaker niet nagekomen dan dat Start People zich aan zijn afspraken houdt.
    3) Kunnen geen e-mails lezen. Verzoeken worden naar eigen wens ingevuld. Klopt het verzoek niet?
    Citaat: "Jammer, wij kunnen daar nu niets meer aan doen".
    4) Onprofessioneel en liegen. Zelfs met hardcopy versie van gesprek met daarin de afspraken zwart op wit telt niet als bewijsvoering. (Start zelf was alle email kwijt) raar he?

    Ik zal Start People zeker nooit aanraden.

    Door LB op 17 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Elk ander uitzendbureau is beter.

    Door Jan Timman op 9 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Startpeople is hoer die alleen in de reet neukt met een staalborstel

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    vrijwel alles gaat hier mis.

    Door Werknemer op 25 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Schandalig dat hier zulke onprofessionele "intercedenten" werken, kan ze niet eens zo noemen. Liegen daar zijn ze goed in. En mensen aan het lijntje houden. Voel me totaal niet serieus genomen, maar voor de gek gehouden.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Onprofessioneel, bevooroordeeld, liegen, mensen aan het lijntje houden.

    Door Amber op 19 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Werk nu een jaar helaas al via Start. Ze zijn goedkoop, maar daarmee is ook alle service overboord gegooid, als er iemand op het kantoor zit die wel weet hoe het hoort, is die ook zo weer verdwenen. Betalingen komen af en toe binnen, is geen peil op te trekken, ze weten niet wie je bent, het boeit ze ook niet, zolang er maar geld binnenkomt van werkgevers die de lage kosten belangrijker vinden dan de service. Ik zal nooit, maar dan ook nooit meer gaan werken via Start, als de werkgever je een tijdelijk contract van een half jaar geeft, maakt Start hier simpelweg weekcontracten van, dus al zou het bedrijf je willen overnemen met een tijdelijk contract, dan kan dat niet door de actie van Start. Is natuurlijk ook een soort klantenbinding he..
    Ik zal nooit met ze samenwerken en ze ook zeker nooit aanraden, zij zijn het voorbeeld van hoe je niet met mensen om moet gaan.

    Sterke punten
    voor de werkgever zijn ze goedkoop

    Zwakke punten
    Klantvriendelijkheid, kennis van zaken, fatsoen, tijdig betalen, zaken regelen voor de werknemer, eigenlijk alles...

    Door Sanne op 19 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat je ook doet, ga nooit en te nimmer in zee met Start-people. Niet als uitzendkracht, niet als werknemer, niet als werkgever.
    -Planningen kunnen ze gewoon *niet* kloppend krijgen. Dagelijks 1-4 man missen zal de gewoonste zaak zijn.
    -Werktijden dienen te worden "geklokt" op een door hun geplaatst systeem, wat niet betrouwbaar is.
    -Voor werknemers, als je het een leuk tijdsverdrijf vindt om je eigen gegevens (planning, uren registraties en salaris strookjes) van drie verschillende sites bij elkaar te moeten scharrelen, waarvan één van de sites MS Silverlight vereist (wat niet werkt op Chrome en ook niet werkt als je Linux draait, en wat MS zelf al niet meer in de Windows 10 versie van de Microsoft Edge browser ondersteunt), dan is dit de werkgever voor jouw! Oh ja, geen van deze sites heeft zelfs maar "Start People" in de URL staan, en ook de layout komt totaal niet overeen met hun huisstijl. Elk met hun eigen login naam, wachtwoord, etcetera.
    -Nieuwe planningen komen laat binnen, gewoonlijk Vrijdag middag 5 uur of zo. En ja, soms kan het zijn dat je een uurtje eerder bent ingepland dan dat je je beschikbaarheid hebt opgegeven.

    Sterke punten
    De mensen van Start People zijn èrg vriendelijk aan de telefoon, dat moet ik ze nageven.

    Zwakke punten
    Vriendelijkheid maakt geen kloppende planning, betaalt geen uren uit, en lost geen verwarrende communicatieproblemen op.

    Door Mondriaan op 20 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je wacht weken voor ze eindelijk je cv binne hebben en dan wacht je weken om goed ingeroosterd te worden echt onprofasioneel

    Door Smith op 6 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ondertussen wacht ik al 2 weken op een uitbetaling van Startpeople voor de dagen die ik heb gewerkt. Maar het geld zal nog een week langer aan hun handjes blijven kleven want ik heb weer niks ontvangen. Geen goede manier om de relatie werkgever/werknemer te bevorderen, als je personeel niet betaalt wordt. Dit is blijkbaar niet abnormaal, daar ik gelijkaardige verhalen hoor van collega's.

    Sterke punten
    Dankzij de vele telefoontjes van en naar mijn baas die Startpeople pleegt is er toch een schijngevoel van betrokkenheid.

    Zwakke punten
    Al de rest.

    Door Michael op 5 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Start People

Schrijf je eigen review