Experis Review - Experis - Zeer respectloos

Experis - Experis - Zeer respectloos

1

Review:
Ik heb 2 weken geleden gereageerd op een vacature waar ik voldeed aan alle eisen (een daarvan was aantal jaren ervaring).
Ik kreeg vrij snel een afwijzing met als excuus: ik zou geen ervaring hebben, dus ik belde en de telefoniste was al onbeleefd en antwoorde niet eens beleefd nadat ik om de dame in kwestie vroeg en zij verbond mij direct door naar de mobiel van deze dame zonder mij te vertellen dat ze dat ging doen.
Ik kreeg de voicemail en besloot het later nogmaals te proberen.
Een paar dagen later en 2 emails met de vraag om uitleg aangezien wel zeker voldeed aan alle eisen kreeg ik deze mevrouw eindelijk aan de telefoon nadat ik haar belde en zei ze dat ze mijn CV wel even moest gaan opzoeken en lezen en of ze me kon terug bellen of emailen. dat is nog steeds niet gebeurd.

Sterke punten:
geen sterke punten

Zwakke punten:
geen respect, komen afspraken niet na, slecht bereikbaar.

K S beveelt Experis NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

Datum: 23 mei 2016 - 11:44

Geschreven door: N.A.

Deze ervaring heb ik ook. Een mooie vacature gezien en probeer al week week contact met de recruiter te krijgen. Diverse malen gebeld. Je wordt alleen NOOIT teruggebeld.

Op emailen reageren ze ook niet. Voicemailbericht inspreken bij Y. is ook niet mogelijk. Nummer extra gecontroeerd, is goed.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review