PagePersonnel - 9 Reviews

Last updated: 12 september 2018
PagePersonnel Logo

22.2% aanbevolen, 9 Reviews

  1. PagePersonnel
  2. PagePersonnel Reviews
  3. Schrijf ook een review over PagePersonnel

Niet tevreden over PagePersonnel? Probeer dan eens Experis.

PagePersonnel

Page Personnel, uitzenden, werving & selectie van specialisten

Page Personnel is dé specialist in het bemiddelen van kandidaten voor ondersteunende functies binnen de disciplines Finance & Accounting, Secretarial & Management Support, Sales & Marketing, Engineering & Supply Chain en Human Resources.

PagePersonnel Details

Hits: 494

URL: http://www.pagepersonnel.nl/index.html

Categorieën: Gespecialiseerde Uitzendbureaus

Reviews: 9


PagePersonnel reviews (9):

PagePersonnel - Positieve ervaring

0

Review:
Met verbazing bekijk ik de onderstaande negatieve beoordelingen. Ik heb daarentegen uiterst positieve ervaring met PagePesonnel: zij hebben mij drie keer aan een tijdelijke baan geholpen en eveneens meerdere keren aan een sollicitatiegesprek. Toen ik werkzoekende was, werd ik regelmatig gebeld voor een vacature en de werknemers lieten zich altijd van hun beste kant gezien. Een keer mocht ik op gesprek komen bij een bedrijf, terwijl het tijdstip voor mij niet schikte. Wat gebeurde er? Een werknemer van PagePersonnel zorgde persoonlijk voor een transfer zodat het gesprek bij het bedrijf toch door kon gaan. Dat noem ik nog eens service! Voor de rest zijn het hele aardige mensen en ik heb echt waardering voor hun manier van werken.

Sterke punten:
Beleefde werknemers; vaak aan een baan/sollicitatiegesprek geholpen; denken mee in oplossingen; mooi kantoor

Zwakke punten:
Af en toe een miscommunicatie geweest

Ruben beveelt PagePersonnel aan bij vrienden/bekenden

PagePersonnel - Niet aan beginnen..

0

Review:
Meerdere recruiters gesproken van Page Personnel n.a.v. een sollicitatie op een vacature.

Kennismakingsgesprek gehad..maar uiteindelijk 0 terugkoppeling gekregen. Dus nagebeld..”de vacature was vervuld”. Echter stond hij een paar dagen later weer open. Opnieuw gesolliciteerd: niks meer van gehoord.

Daarna werd ik nog gebeld door weer een andere jan kees die me een functie wilde aanbieden waar ik geen interesse in had. Toen ik aangaf dat ik desondanks gewoon volop aan het solliciteren ben en dat ik alsnog open sta voor andere functies zei de recruiter letterlijk: “dan toon je natuurlijk geen commitment t.o.v. ons als je ook andere opties buiten Page Personnel bekijkt”.

Ze doen werkelijk niks voor je. Er werken alleen ongeinteresseerde mooiboys (met de vrouwelijke recruiters heb ik geen ervaring) die hun zakken vullen met targets halen...en die targets halen ze blijkbaar heel makkelijk door maar zo veel mogelijk sollicitanten per dag te spreken om er vervolgens geen kloot mee te doen. Echt compleet zinloos... Zo erg als bij Page Personnel heb ik het nog niet meegemaakt. Ze zijn hun “goede?”reputatie niet waardig..

Sterke punten:
Ze hebben een mooi kantoorgebouw.

Zwakke punten:
Zie review..het personeel spoort niet.

H.R. beveelt PagePersonnel NIET aan bij vrienden/bekenden

PagePersonnel - Onbeschoft personeel/ slechte organisatie etc.

0

Review:
Enige tijd geleden ben ik benaderd door een recruiter van Page Personell. Hij was mijn CV op een vacaturebank tegen gekomen en heeft mij benaderd voor een vacature. Helaas sloot dat niet aan en heeft hij mijn gegevens in portefeuille benaderd.

Een aantal weken later ben ik benaderd door een andere collega met een openstaande vacature. Voor mij was dit een interessante functie. Recruiter stond erop dat ik langskwam voordat ze me bij de opdrachtgever zouden voorstellen (logisch ook!). Uitgenodigd voor een gesprek. Eerst gesproken over de organisatie en vervolgens ingegaan op mijn CV. Apart was dat hij aangaf dat hij mijn gegevens had vanwege een eerdere sollicitatie waarop ik aangaf dat dit niet zo was. Zij hadden mij benaderd. Eerste minpunt.

Hele vragenlijst ingevuld en vervolgens stel ik hem de vraag over de openstaande vacature blijkt dat daartegen sprake van is. Recruiter gaf aan dat zijn collega een openstaande vacature had. Dit snapte ik niet omdat die recruiter mij heeft benaderd met een specifieke vacature en nu terug krabbelt. Recruiter is tijdens het gesprek uit de ruimte gelopen en navraag gaan doen bij zijn collega.. Drie keer raden?? Collega zat uiteraard niet op zijn plek maar hij ging mijn CV en aantekeningen van het gesprek met die collega doornemen.

Vervolgens moest ik nog wat nasturen. Geen reactie. Zelf achteraan gebeld en recruiter reageerde kortaf. Ja, ik heb het ontvangen! en heeft mijn collega geen contact met je opgenomen? Ja geduld! Na een aantal dagen niks gehoord. Gebeld, terugbel verzoeken ingediend maar nooit meer terug gebeld. Niks meer van gehoord. Door de receptie ook een keer afgesnauwd. Slechte organisatie! Ik adviseer jullie om hier geen zaken mee te doen.

Onbeschoft personeel.

Marieke beveelt PagePersonnel NIET aan bij vrienden/bekenden

PagePersonnel - Page personell, nare hunters!

0

Review:
Aantal keren benaderd, willen je zo ongeveer zonder vacature die normaal eerst kan ibzien op gesprek sturen.
Of leggen je CV bij een bedrijf zonder je te informeren. Bellen je dan op dat je op gesprek kan.
Rare communicatie en manier van werken!
Ik had op linkedin mn profiel aangepast met nieuwe baan en vragen me vervolgens of ik nog beschikbaar en op wat voor basis ik ergens heb getekend🧐🤔

Sterke punten:
Uitgebreid bestand

Zwakke punten:
Zie review.
Ze pushen erg!

PagePersonnel - SLECHT!

0

Review:
Ãantal keer benaderd door een recruiter van deze organisatie. Hij belt en mailt en ik reageer op zijn mail dat ik onder werk tijd niet kan bellen. Gevraagd mij de vacature waarvoor ik in aanmerking zou komen te mailen.
Ik heb verder NOOIT een email van hem gehad.

Later weer door dezelfde recruiter gebeld, hij had mijn gegevens op Nationale Vacaturebank gevonden. Het gekke was, dat mijn gegevens daar niet zichtbaar zouden moeten zijn want dat had ik zo ingesteld. Heb dus het vermoeden dat hij zijn gegevens uit het systeem van PP haalt omdat ik daar jaren geleden ooit eens geweest ben (wat ook een aanfluiting was overigens). Daarop heb ik gebeld én gemaild met het verzoek mijn gegevens uit hun systeem te halen omdat ik niet via PP wil werken en een vaste baan heb. Hierop krijg ik gewoon GEEN antwoord. Terwijl op hun website toch echt staat dat het een recht is om je gegevens te laten verwijderen. Heel slecht en irritant dat er geen reactie meer komt.. ! Geen zaken mee doen met deze lui!

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Communicatief niet helemaal in orde.

Laura beveelt PagePersonnel NIET aan bij vrienden/bekenden

PagePersonnel - Té mooie praatjes

0

Review:
Ik werd gebeld dat ze mijn CV online hadden gevonden en mij wel eens wilde spreken. Mijn profiel zou wel eens kunnen passen bij veel opdrachten die zij binnen kregen. Beetje sceptisch gezien de slechte ervaringen, toch besloten maar eens langs te gaan. Mooie babbels, typisch smooth persoon die je verwacht. Type autoverkoper!

Hij had nu niks, net vervuld maar ging het even met het team bespreken en ze zouden mij in het archief houden. Ga vooral ook zelf verder zoeken was de tip... Toen dacht ik echte tijdverspilling weer. Toch belde hij een kleine week later dat hij al iets voor mij had. Er werd mij door zowel de jongen van Page Personnel als door het bedrijf verteld dat het ging om een halfjaar contract. Ik had vooraf aangegeven geen interesse te hebben in uitzendwerk of tijdelijke projectbasis. Nee dit was echt een halfjaarcontract!

Toen ik aangenomen was en het contract opgestuurd kreeg bleek het gewoon uitzendbasis via PagePersonnel. Contract dat elk moment gestopt kon worden. Ik heb aangegeven hier geen interesse in te hebben en voelde mij beetje voor de gek gehouden. Toen kwamen de praatjes dat het wel goed kwam, al meer mensen via hun bij dat bedrijf werkte en het bedrijf neemt je hierna gewoon in dienst.

Na wat twijfelen heb ik op een gegeven moment toch bedankt. Opeens kon er toen wellicht wel besproken worden om direct bij het bedrijf zelf in dienst te gaan. Dit heb ik ook bedankt. Er waren te veel "afwijkende" factoren die mij besloten voor een andere baan te gaan.

PP vertelde totaal ander verhaal over het ontstaan van de functie dan het bedrijf zelf. Er zou iemand weg gaan, functie kwam vrij. Volgens het bedrijf was het juist een nieuwe functie en van de voorganger is in 2014 afscheid genomen.

Ook gek verhaal waarom het bedrijf zelf ook mensen zocht en een aantal functies via een wervingsbureau. De functies die nu via PP waren vervuld zouden volgens mijn PP contactpersoon waarschijnlijk wel vast in dienst komen. Het bedrijf vertelde mij juist weer dat er momenteel gekeken werd wat ze met deze mensen gingen doen i.v.m. einde project. Alle functies die vanuit een bureau werden ingevuld waren toevallig allemaal projectbasis die "waarschijnlijk" nog wel verlenging kregen.

Ik ben geen gekke henkie. Te veel risico en heeft te veel tijd gekost. Als er vanaf het begin open kaart was gespeeld had ik het serieus in overweging genomen. Nu door het steeds verzwijgen van zaken was het te onbetrouwbaar voor mij. Precies waarom ik niet in dit soort bedrijven geloof.

Mijn harde eis was geen projectbasis, minimaal halfjaar liefst jaarcontract. Waarom ze dit nu zo nodig moesten verzwijgen en hoopte dat ik de uitzendovereenkomst snel zou tekenen snap ik niet? Ik moest namelijk zelf vragen hoe het zat ook dat werd niet toegelicht.

Mijn tip: zoek zelf lekker verder en ga direct bij een bedrijf in dienst! Tussenpersoon geeft alleen maar onnodige ruis.

Sterke punten:
Vlotte babbel, gevoel alsof je een auto gaat kopen

Zwakke punten:
Oneerlijk en onduidelijk, bewust dingen achterhouden, magere communicatie: PP contactpersoon liet mij niet uitpraten, praten zelf heel graag.

PagePersonnel - Op gesprek bij opdrachtgever, geen terugkoppeling

0

Review:
Ik heb nooit goede ervaring gehad met page personnel. Paar keer uitgenodigd voor een orienterend gesprek met de recruiter (doe dit nooit meer, vind het grote tijdverspilling). Ze komen met mooie verhalen dat ze voor je aan de slag gaan maar je hoort eigenlijk nooit meer van hun..

Vorige week op gesprek geweest bij een opdrachtgever via page personnel. De recruiter had een aantal dingen over de vacature mij niet verteld waardoor ik en de opdrachtgever snel achter kwamen dat ik niet past in het bedrijf. Gisteren kreeg ik een email van de recruiter dat ze mij had gebeld maar mij niet te pakken kreeg. Ik keek naar mijn mobiel en er waren geen gemiste oproepen. Half uur later zag ik een gemiste oproep van haar. Vervolgens heb ik de recruiter teruggebeld maar ze nam niet op.

Vandaag 2x een poging gewaagd om haar te bellen maar ze nam weer niet op. Ik werk zelf fulltime dus ik kan niet elk uur haar gaan bellen. Ik heb dus haar een email gestuurd om te verzoeken of ze mij wilt terugbellen. Ik heb geen hoge verwachting hierop en waarschijnlijk zal ik toch nooit meer wat van haar horen.

Ik ga er vanuit dat ik afgewezen ben.

Sterke punten:
De recruiters hebben een vlotte babbel maar trap er niet in.

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen. Eigenlijk is alles slecht aan page personnel.

Gill beveelt PagePersonnel NIET aan bij vrienden/bekenden

PagePersonnel - Op gespek geweest, nooit meer iets vernomen!

1

Review:
Ik ben bij page personnel op gesprek geweest, super positief gesprek gehad!
Dacht nou die gaan wel aan de slag voor me, nou mooi niet.
Vervolgens werd ik door iemand gebeld omdat ikzelf gereageerd had op een vacature via hen.
Word gebeld door ze... ze zien dat ik op gesprek ben geweest, en dat zeggen ze dan ook waarop ik zeg ja en ik heb nooit meer iets vernomen. Vervolgens hoor ik dat dat niet zo netjes is en hij me gaat voorstellen bij de desbetreffende functie.. ook nooit meer iets gehoord!! Echt heel slecht dit!!

Zwakke punten:
Ze zeggen voor je aan de slag te gaan maar laten nooit meer iets horen! Echt heel slecht!

E.E beveelt PagePersonnel NIET aan bij vrienden/bekenden

PagePersonnel - Afspraken maken en weer breken. Telefonisch niet b

0

Review:
Een leuke vacature gezien en daarop gereflecteerd. Ontving later een terugkoppeling dat mijn sollicitatie goed was ontvangen. Netjes.

Na een paar dagen een reactie dat mijn cv dermate interessant was voor een gesprek met de recruiter. Een afspraak gemaakt voor een week later.
Een paar dagen later ontving ik een email dat de afspraak was verzet. Later ontving ik email dat de afspraak helemaal geen doorgang meer vond.

Ik heb ze gebeld, maar kwam niet verder dat alle lijnen bezet waren. Bericht achtergelaten.

Werd ook nooit teruggebeld. Op mijn mail werd ook niet gereageerd.

Een week later, na de afspraak die niet meer doorging, had ik de recruiter aan de telefoon. Hij was gepikeerd dat niet ik was komen opdagen. Ik legde mijn kant van het verhaal uit.

Mijn verhaal werd afgedaan met "dat dat niet waar was." Dat ik de mail had bewaard en zijn verhaal kon weerleggen werd afgedaan als niet relevant.

En zo heb ik meerdere slechte ervaringen met Page Personnel opgedaan.

Reageren op vacatures, en NOOIT een reactie gekregen.

Als ik nu een vacature ontvang kijk ik eerst naar het bureau.Het Page Personnel is verdwijnt de vacature direct in de prullenbak.

Sterke punten:
Goed voordoen, maar de realiteit is pijnlijk anders.

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen.

A.N. beveelt PagePersonnel NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over PagePersonnel

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou PagePersonnel aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou PagePersonnel aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek PagePersonnel