Reviews van deze auteur

Onbeschoft uitzendbureau

Review over YoungCapital

Ik had via YC twee maanden bij H&M gewerkt tijdens de feestdagen (voor de lockdown). Nu alles langzamerhand weer opengaat, had ik besloten om te solliciteren op een andere vacature. Ik word gebeld door de recruiter en die was klonk super ongeïntresseerd, dit vond ik best apart. Nou ok gaan we verder. Ze vraagt me om iets over mezelf te vertellen en dat doe ik dus ook. Hierop reageert ze met 'ja ik vroeg je om iets over jezelf te vertellen omdat ik zie telkens dezelfde opmerking over jou langskomen.' Uhm? Ik was erg verward want ik ben een super hardwerkend persoon en ik heb respect voor iedereen, ook had ik me als een gek ingezet tijdens de feestdagen super veel mijn best gedaan om een goede medewerkster te zijn. Dus ik vraag wat is de opmerking precies? Reageert ze met: 'Er staat hier dat de kandidaat niet geschikt is voor de vacature H&M', alsof ik daar niet al gewerkt heb.

Sorry hoor ik vond dat zo onbeleefd! En ze had nog het lef om me te vragen waarom die notitie bestond! Ik had niet normaal hard gewerkt en zelfs dan werd ik gezien als een ongeschikte medewerker (vergeet niet dat op de vacature's waar ik voor had gesolliciteerd stond er dat er geen werkervaring nodig voor is)

Ook wil ik graag doorgeven dat de recruiters zichzelf heel wat vinden omdat ZIJ de recruiters zijn, maar ik kan je zeggen ze zijn heel onbeleefd en onbeschoft.

Ook hebben ze een voorkeur aan blanke mensen, iedere keer dat ik solliciteerde kreeg ik geen reactie terug en andere wel, terwijl er geen werkervaring nodig was.

Solliciteer direct via het bedrijf waar je wilt werken, mensen YC is het niet waard

Sterke punten
-

Zwakke punten
-

reacties: