Reviews van deze auteur

Afspraak niet nakomen

Review over YoungCapital

Ik zou ergens gaan beginnen maar ineens werd mij verteld dat ik 4 weken fulltime beschikbaar moest zijn terwijl een ander zei dat ik 10 dagen maar fulltime beschikbaar moest zijn. Ik heb ook nooit een antwoord van hun terug gehad, zeer slecht miscommunicatie en dat is niet de eerste keer ook.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Miscommunicatie en ik word van de kast naar de muur elke z gestuurd

Nul komma nul contact

Review over YoungCapital

Slecht ervaring, ik heb weken geleden op een leuke vacature gesolliciteerd dat nog steeds open staat, geen reactie. De mevrouw in kwestie zo vaak gebeld, geen respons, via whatsapp een bericht gestuurd, ze zei me in het Engels dat ik de perfecte kandidaat was en dat ze mij zou bellen. Bijna 2 weken later,heb ik nog steeds geen reactie, ze leest mijn berichten, maar ze reageert niet. Ik vind dit echt zeker niet goed van een uitzendbureau om zo met mensen omgaan.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geen reactie op een vacature, geen belletje, niks.

reacties:

Review: asociaal

Dien een klacht in bij [email protected]. Dat heb ik gedaan en de volgende dag werd ik toevallig door die persoon die ik genoemd heb teruggebeld met allerlei excuses. Heb gevraagd haar manager te spreken, die belde mij terug maar zolang ze niet op hun vingers getikt worden, gebeurt er niks.