Reviews van deze auteur

Discriminerend, demotiverend, kansloos

Review over Randstad

Na al enige tijd ingeschreven te hebben gestaan, en zeker tientallen afwijzingen verder en ik weet niet hoe vaak mijn cv te hebben veranderd op basis van hun tips en redenen van afwijzingen, blijf ik positief en gemotiveerd. Om niet stil te zitten en helemaal buitenspel te staan, ben ik begonnen aan een studie. Ondertussen doorgaan met solliciteren en wederom afwijzing na afwijzing incasseren. Inmiddels is het gat op mijn cv steeds groter en groter geworden. Maar voet bij stuk houden en doorgaan. Na weer enkele sollicitatie's op diverse vacatures kreeg ik geen enkele reactie terwijl ze zoals vermeld op de site binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Status volgen als je inlogt op "mijn randstad .nl"????? Nou tot op heden heb ik status overzicht nog nooit weten te vinden, het enige overzicht wat ik zie is waar je al op gesolliciteerd hebt. Reden genoeg om contact met randstad Leeuwarden te zoeken en te informeren omtrent de voortgang en eventuele kansen voor mij. Er was iets fout gegaan met de afwijzingsmail deze was volgens haar in mijn spam gekomen. Ik controleer elke de spam box, heel apart. Toen kwam de reden van afwijzingen, dit was wel de druppel. Dit zei minke van randstad Leeuwarden tegen mij.

Ik citeer:
" Doordat er veel mensen op straat staan kunnen wij wel merken dat werkgevers opzoek zijn naar werknemers die er minder lang uit zijn geweest"

Verbaasd als ik was heb ik gelijk aangegeven dat ik van mening was hiermee gelijk al in een bepaald hokje ben geplaatst en daarmee sowieso al nergens geen kans meer op heb. Uiteraard was de volgende reden dat mijn cv niet goed was, nou die reden had ik natuurlijk zelf al voorspeld. Ze bood me nog wel aan om bij haar langs te komen, om samen naar de inmiddels tig keer gewijzigde cv te kijken. Nou daar heb ik voor bedankt, wat een tijdverspilling mijn gat op mijn cv is toch al te groot, toch?? Uiteindelijk heb ik nog gevraagd aan minke hoe het dan zit met de andere 2 recente sollicitatie's? Hierop wist ze gelijk aan mij te vertellen dat dat ook niks werd terwijl zij niet eens staat vermeld als contact persoon van de desbetreffende vacatures. Dat zegt mij al genoeg, bedankt Minke ik weet nu waar ik aan toe ben, bij RANDSTAD LEEUWARDEN.
Kortom werkzoekenden die door ongevraagde omstandigheden en daar bovenop een jaar of 2 lang afwijzingen te hebben geïncasseerd een iets groter gat op hun cv hebben. Hou maar op bij randstad maak je geen schijn van kans

Ik ben helemaal overdonderend en met stomheid geslagen

Sterke punten
Nog niet ontdekt

Zwakke punten
Als je een broodje aap verhaal wil vertellen moet je je wel goed voorbereiden Minke

reacties: