Reviews van deze auteur

super

Review over Susa

volledig eens met de (positieve) recensies hier :) weinig aan toe te voegen, heb het iig super naar mijn zin bij mijn susa baan

harstikke top

Review over Susa

werk nu al best lang namens susa en het is gewoon helemaal top. fijne collega's en een lekker salaris, en omdat het lekker flexibel is past het fijn naast mijn studie. echt priem dus

Sterke punten
flexibel en lekker salaris

Nice bedrijf!

Review over Susa

Goede ervaring met Susa, ben zelf erg tevreden en ook vriendinnen die via Susa werken hoor ik altijd positief over het bedrijf. Niks op aan te merken dus.

prima proces

Review over Susa

lees hier veel dingen over dat het selectieproces niet helemaal fijn is, misschien is het ondertussen veranderd - maar ik ben nu net aan de slag gegaan en heb nergens problemen mee gehad. Sollicitatiegesprek ging online en verliep volledig soepel, er werd ook snel gereageerd op mijn mails met vragen. Oh en iedereen klonk ook oprecht vriendelijk en geïnteresseerd aan de telefoon, had niet het idee dat er een soort van spelletje met me gespeeld werd of dat ik aan het lijntje werd gehouden.
maarja, dikke prima dus :)

chille omgeving

Review over Susa

Ben als student een maandje terug ongeveer begonnen aan een baantje via susa en ben er echt super tevreden over.
Werk in een jong team met bijna alleen medestudenten en de sfeer die er daardoor heerst is gewoon heel aangenaam.
Echt aan te raden als je iets zoekt voor naast je studie :)

Goed!

Review over Susa

Zeer tevreden over Susa. Ik heb eigenlijk niets negatiefs op te merken.

Ik ben zeer tevreden

Review over Susa

Ik heb tot nu toe alleen maar hele goeie ervaringen met SUSA. Ze zijn goed te bereiken en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen. Ook het uurloon valt me zeker niet tegen. Dus: aanrader

Super uitzendbureau!

Review over Susa

Ik heb met veel plezier bij SUSA gewerkt! Ik voelde me heel erg welkom en herken me dus totaal niet in de negatieve recensies. Er werd goed met mij meegedacht over welke vacature bij mij zou passen en ik had een fijn sollicitatiegesprek. Elk deel van het aannameproces werd uitgelegd wat de volgende stap was en waarom ze dat deden. Ze belden mij steeds met veel enthousiasme op! Ik merkte echt dat ze er op gericht zijn om studenten een fijne bijbaan te geven die goed op je CV staat. Een aanrader dus!

Sterke punten
Enthousiasme en duidelijke informatie

Zwakke punten
Geen

Top werkgever

Review over Susa

Zelf ervaar ik SUSA als een fijne werkgever. Ik werd direct warm ontvangen! Daarnaast Krijg je wekelijks uitbetaald en als je soms wat minder kan werken i.v.m. studie, dan doen ze daar niet moeilijk over.

Al met al erg tevreden!

Studentenwerk

Review over Susa

Het is een fijne werkgever. Alles wordt netjes met je geregeld. Goed verdienen ook!

Sterke punten
goed verdienen

Zwakke punten
geen

Fijn flexibel via SUSA

Review over Susa

Het fijnste vind ik dat je mag variëren in de uren en dus ook minder kunt werken als het even niet uitkomt. Ik vind de mensen van SUSA juist super aardig en attent en begrijp de mindere recensies niet zo. Misschien de functie niet goed bekeken??
Alles gaat netjes: wekelijkse uitbetaling, makkelijke portal en sinds kort een handige app voor de planning waarmee je ook kunt ruilen. Super!

Sterke punten
Nieuwe app
Echt flexibel werken
Aardige mensen
Netjes

Zwakke punten
Geen

Werken

Review over Susa

mooi werken bij een mooi werkgever. Erg jammer dat ik moest stage lopen, anders was ik wel langer gebleven!

Sterke punten
Wekelijks salaris ontvangen

Leuk en inspirerend bedrijf om bij te werken!

Review over Susa

SUSA is een organisatie waarbij veel mogelijkheden zijn om je als individu te ontplooien. Doordat je zowel met studenten als met opdrachtgevers te maken hebt, is het werk nooit saai. Dit beide in combinatie met de prettige sfeer door de leuke collega's maakt dat ik elke dag met plezier naar werk ga.

Sterke punten
Leuke werkplek, prettige collega's, veel doorgroeimogelijkheden.

Zwakke punten
Geen... Het is wel zo dat als je een goed idee hebt, dat jij het zelf dan ook mag oppakken.

SUSA

Review over Susa

Ik snap eigenlijk niet zo goed waar de slechte punten vandaan komen, het kan zijn dat het er vroeger inderdaad slechter aan toe ging, maar ik ben sinds kort door de sollicitatieprocedure gegaan met vrij weinig moeite en heb er nu een baan die goed bevalt!

In recensies staat dat de interviewers weinig interesse tonen, echter heb ik hier niets van ervaren en ik werd ook telkens vol enthousiasme gebeld met updates.

Het werk zelf is ook harstikke fijn, het werk is zoals beloofd erg flexibel en ik kan mezelf gewoon opgeven wanneer ik zin/tijd heb om te werken.

Sterke punten
- flexibele werktijden
- op zich prima loon
- sollicitatie ging soepel

reacties: