Bij SUSA flexibel studentenwerk vind jij als student de perfecte bijbaan die je makkelijk kunt combineren met je studie en (sport)activiteiten. Bij SUSA geef je wekelijks door wanneer je wilt werken, superflexibel dus. Al meer dan 70 jaar is het onze missie om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Hierdoor kunnen zij werk en studie goed combineren. Met dat doel is SUSA (Stichting Utrechtse Studenten Arbeidsvoorziening) in 1947 opgericht door universiteit en studenten. Inmiddels is SUSA uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf en staat het nog altijd voor de belangen waarvoor het ooit is opgericht. Onze missie wordt vormgegeven in het door SUSA ontwikkelde Poolconcept�. Hiermee biedt SUSA studenten en opdrachtgevers een stabiele maar flexibele werkrelatie. SUSA is gespecialiseerd in het organiseren van studentenpools. De SUSA-studenten worden specifiek voor ��n bedrijf geworven en alleen daar ingezet. Middels het Poolconcept� ontzorgt SUSA, naast het rekruteren en verlonen van geschikte studenten, haar opdrachtgevers door ook de inzet en begeleiding van onze studentenpools te organiseren.


Baan te combineren met studie

Susa is namelijk het enigste uitzendbureau voor studenten waar studie en werk echt met elkaar gecombineerd kunnen worden. Bij het inplannen van de uren wordt rekening gehouden met het rooster van de studenten, de tentamens en eventuele stage periodes. Studenten kunnen ook zelf aangeven indien zij voor langere tijd niet beschikbaar zijn.


Salaris

Voordat een uitzendkracht van start gaat bij een opdrachtgever, wordt eerst de uitzendbevestiging overhandigd. Hierop staan alle voorwaarden, die betrekking hebben op de opdracht. Hierop staat ook aangegeven wat de beloning van de uitzendkracht zal zijn. Het salaris van de uitzendkrachten wordt wekelijks op de donderdag, in de aansluitende week, op het opgegeven bankrekeningnummer overgemaakt. Over het algemeen duurt het overmaken van het salaris ongeveer een werkdag. Indien het salaris op de vrijdag na 12.00u nog is ontvangen, kan men contact opnemen met Susa.


Inschrijven

Susa beschikt namelijk over een hoofdkantoor in Utrecht van waaruit het personeel in geheel Nederland wordt ingezet. Bij de inschrijving moet men het volgende overleggen: - een geldig identiteitsbewijs (paspoort of Identiteitskaart) - een geldige verblijfsvergunning (indien van toepassing) - burgerservicenummer (staat op je ID bewijs, of is op te vragen bij de Belastingdienst) - een collegekaart - bankpas - c.v. - rijbewijs (indien van toepassing).


Uitschrijven

Personen die zich hebben ingeschreven en die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van Susa kunnen zich telefonisch uitschrijven via het nummer 088-2357872 of via het e- mail adres [email protected].


Contact gegevens

SUSA studenten uitzendbureau Maliebaan 87 3581 CG Utrecht Postadres: Postbus 13153 3507 LD Utrecht Telefoon: 088-2357872 Openingstijden: ma t/m vrij 9:00-17:30 uur


Zorgverzekering

Susa heeft voor haar uitzendkrachten een collectieve zorgverzekering afgesloten bij Zilveren Kruis. Uitzendkrachten, die maar voor een korte periode bij Susa werken, kunnen gedurende de gehele contractperiode (met een maximum van 1 jaar) een verzekering afsluiten. Zorgtoeslag De zorgtoeslag is een onderdeel van de basiszorgverzekering. Uitzendkrachten kunnen hiervoor in aanmerking komen als zij aan de voorwaarden voldoen. In dit geval kunnen zij in aanmerking komen voor een maandelijkse tegemoetkoming om de kosten van de nominale premie te dekken. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van het inkomen en dat van de eventuele partner. Wie een laag inkomen heeft, krijgt meer toeslag dan iemand met een hoger inkomen.


Susa Reviews

  Pathetic

  Een bedrijf voor Studenten? Laat me niet lachen, geen empathie aan de telefoon als je je punt wilt maken dat je je afvraagt wat zij eigenlijk voor je doen wat je zelf niet kan???

  Als student kwam ik bij Susa terecht maar wat ze promoten is niet wat ze kunnen bieden, je moet 2/3 keer zoveel sollicitaties doen als normaal, ze bieden baantjes met doordeweekse dagen die verplicht zijn? Als student lmao hoe dan?

  20 trainingen ook als student natuurlijk easy te doen, en je moet ervaring hebben als je nogmaals student bent

  Applausje

  Waste of time echt waar!

  -1 sterren afsluiten die handel

  Sterke punten
  Welke?

  Zwakke punten
  Alles.

  Flexibel, echt niet!

  Ik begon bij Susa en het was prima werken, ik hoorde niet zoveel van ze maar dat vond ik helemaal prima. Tot het moment dat ik in de knel kwam met mijn uren, door de studie kon ik mezelf niet meer 16 uur in de week inzetten. Gelukkig heb je via Susa een 0-urencontract, alleen zo gedragen ze zich niet. Ik werd elke week gebeld met waarom ik niet meer kon werken. Als ik dan aangaf dat ik een 0-urencontract had negeerden ze dit. Ik vind de communicatie met Susa niet prettig, ze bellen je veel en onnodig. Daarnaast geven ze aan dat ze er zijn voor de studenten en dat ze flexibel zijn, maar dat is niet zo. Ik zou niet adviseren om hier te werken, ze profiteren graag van je maar als je zelf even wat minder tijd hebt door je studie praten ze je een schuldgevoel. Terwijl je keurig een 0 urencontract hebt en recht hebt om te zeggen ik werk minder.

  Erger kan niet

  Erg onproffesioneel en waardeloos. Kunnen niks aan elkaar doorgeven intern en dan is het jouw fout.

  Geven aan voor studenten open te zijn maar houden nul rekening met je.

  Ik zou hier zeker niet komen werken, alle reacties hieronder hebben zeker gelijk.
  Op de eerste 4 na die ze zelf hebben gemaakt toen ze met deze poppenkast begonnen waren.

  Sterke punten
  hebben ze niet

  Zwakke punten
  vreselijk personeel
  slecht intern communicatie.
  geven aan studenten uitzendbureau te zijn maar houden geen rekening met je als student zijnde.

  Meld je niet aan bij SUSA

  Susa is een bedrijf die uren niet correct codeert, waardoor je halfuren misloopt.\\r\\nVerder doet het bedrijf erg moeilijk over het registreren van OV declaratie, waardoor je niks terug kan krijgen van het bedrijf, als je niet op tijd bent.\\r\\nTot slot krijg je bij dit uitzendbureau veel minder betaald dan bij de concurrent, terwijl de werkgever hetzelfde loon uitkeert.

  Zwakke punten
  - OV declaratie een ramp
  - Veel minder betaalt dan de concurrent voor hetzelfde werk.
  - Administratie uren klopt niet en je krijgt minder geld binnen.

  Horror

  Als je één dienst niet uit kan voeren dreig je direct te worden ontslaan omdat ze geld op jou verdienen.
  Krijg je Nikki of tjade aan de lijn ren weg.

  Sterke punten
  Behandeling alsof je een slaaf bent

  Zwakke punten
  Ze verdienen geld door jou dus oefenen ze druk op je

  Ga naar yource.work voor hetzelfde werk maar een beter uurtarief!

  Slechte communicatie binnen het team en Chollasai die o.a. de sollicitatiegesprekken voert snapt er zelf geen bal van en kan niks fatsoenlijk onderbouwen en twijfelt zoveel tijdens het gesprek dat je bijna aan jezelf begint te twijfelen.

  Wat een organisatie bahbah.

  TIP!!! Je krijgt dezelfde banen op Yource.work voor een veel betere uur tarief!

  Sterke punten
  Kennen ze niet

  Zwakke punten
  Nergens van op de hoogte, slechte communicatie binnen het team.

  Onzin

  Je solliciteert omdat je student bent en overigens werven zij alleen studenten. Staat er een vacature van 16 uur per week, wordt er gezegd mij als student niet aan te nemen omdat zij denken dat het te veel uren per week zijn. Onderbouwing: dit uit ervaring? wat willen jullie precies werven????

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen fatsoenlijke onderbouwing

  Onbeschoft

  Werd mij verteld dat ik aangenomen was voor baan; belde later voor meer informatie op de dag dat ik zou beginnen - bleek ik toch niet aangenomen te zijn... Dit kan toch niet? Vertellen dat iemand zou starten en dan op de dag zelf te horen krijgen dat je geen baan hebt.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  - Onduidelijkheid.
  - Beloftes niet nakomen.

  [email protected]

  Susa is een uitzendbureau met vriendelijke werknemers. Er zijn tal van vacatures te vinden. Het sollicitatieproces wordt goed georganiseerd door middel van digitale programma's.

  Persoonlijke aandacht en flexibiliteit

  SUSA is een top uitzendbureau. De medewerkers (die zelf ook jong zijn) hebben hart voor de studenten; er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Persoonlijk ben ik groot fan de transparantie en de eerlijkheid vanuit het bedrijf!

  Ontzettend slecht en gestructureerd

  Ontzettend ongestructureerd bedrijf, zaken niet op orde enorm veel miscommunicaties in het bedrijf wat leid tot problemen voor de werknemer. Absoluut niet aan te raden! Werkgever maakt enorm veel fouten wat bij mij heeft geleid tot mijn ontslag. Ik zou iedereen weren van deze organisatie en lekker ergens anders een baan gaan zoeken. Ik kan in woorden niet uitdrukken wat voor slecht georganiseerde boel dit is.

  Sterke punten
  helemaal niks

  Zeer matig

  Waardeloos bedrijf, primaire arbeidsvoorwaarden zijn aardig maar niks bovenmatig. De secundaire arbeidsvoorwaarde zijn echter echt dramatisch. Van reiskosten hebben ze geloof ik nog nooit gehoord het eerste uur werk je dan ook om je busrit terug te verdienen. Ook betalen ze niet door wanneer je naar een uitvaart moet van een naaste. In een normaal CAO is dit gewoon geregeld en krijg je doorbetaald. Daarnaast is de communicatie heel onduidelijk en voelen ze zich aangevallen wanneer je dan iets niet goed doorkrijgt. Doordat je volledig wordt volgespamt (soms met tegenstrijdige informatie) is het ook niet overzichtelijk wat er nou van je gevraagd wordt. Daarnaast krijg je nauwelijks tot geen waardering voor het werk dat je doet. Maw, mocht je wat anders kunnen vinden blijf hier weg!

  Stelletje idioten

  Super onprofessioneel en verdoen je tijd, solliciteer vooral bij een ander uitzendbureau als je wilt werken.

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  onprofessioneel en chaotisch

  Stelletje idioten

  Super onprofessioneel en verdoen je tijd, solliciteer vooral bij een ander uitzendbureau als je wilt werken.

  Niet tevreden over communicatie en werkwijze

  Helaas ontbreekt er een hoop communicatie vanuit Susa en worden zaken wat betreft de planning niet netjes geregeld naar mijn idee. De enige communicatie die je vanuit het uitzendbureau krijgt is voornamelijk negatief wanneer je iets (volgens hun) niet goed hebt gedaan, hieronder valt te verstaan: de opgegeven planning.
  Vaak komt het probleem echter voort vanuit de slechte communicatie gekregen uit het uitzendbureau en de slordige afhandeling.
  Echter geloof ik dat Susa wel de kracht heeft om deze punten te verbeteren.

  Zwakke punten
  -Communicatie
  -Verzuim afhandeling
  -Vriendelijkheid & wederhoor.

  super

  volledig eens met de (positieve) recensies hier :) weinig aan toe te voegen, heb het iig super naar mijn zin bij mijn susa baan

  harstikke top

  werk nu al best lang namens susa en het is gewoon helemaal top. fijne collega's en een lekker salaris, en omdat het lekker flexibel is past het fijn naast mijn studie. echt priem dus

  Sterke punten
  flexibel en lekker salaris

  Nice bedrijf!

  Goede ervaring met Susa, ben zelf erg tevreden en ook vriendinnen die via Susa werken hoor ik altijd positief over het bedrijf. Niks op aan te merken dus.

  prima proces

  lees hier veel dingen over dat het selectieproces niet helemaal fijn is, misschien is het ondertussen veranderd - maar ik ben nu net aan de slag gegaan en heb nergens problemen mee gehad. Sollicitatiegesprek ging online en verliep volledig soepel, er werd ook snel gereageerd op mijn mails met vragen. Oh en iedereen klonk ook oprecht vriendelijk en geïnteresseerd aan de telefoon, had niet het idee dat er een soort van spelletje met me gespeeld werd of dat ik aan het lijntje werd gehouden.
  maarja, dikke prima dus :)

  chille omgeving

  Ben als student een maandje terug ongeveer begonnen aan een baantje via susa en ben er echt super tevreden over.
  Werk in een jong team met bijna alleen medestudenten en de sfeer die er daardoor heerst is gewoon heel aangenaam.
  Echt aan te raden als je iets zoekt voor naast je studie :)

  5 sterren

  Onlangs begonnen met werken via Susa en ben tot op heden erg tevreden. Ze houden goed rekening met je studie en de werktijden zijn daarom flexibel. Ik zou het anderen zeker aanraden om via Susa te gaan werken!

  Goed!

  Zeer tevreden over Susa. Ik heb eigenlijk niets negatiefs op te merken.

  Ik ben zeer tevreden

  Ik heb tot nu toe alleen maar hele goeie ervaringen met SUSA. Ze zijn goed te bereiken en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen. Ook het uurloon valt me zeker niet tegen. Dus: aanrader

  Snap alle negativiteit niet

  oprecht geen idee waarom er zoveel negativiteit heerst hier in de reviews, ben zelf iig super enthousiast bij SUSA. Werk niet als uitzendkracht maar op het kantoor zelf (wel als parttime student) en wordt echt super behandeld. Er wordt rekening gehouden met mijn wensen qua planning en ze zijn super begripvol, ook de sfeer is super. Loon is ook prima, niets bijzonders though maar wel gewoon decent.

  Sterke punten
  vriendelijke omgeving, er wordt rekening met je gehouden

  Top bedrijf

  Ik werk nu al sinds een half jaar voor SUSA, en ben nog nooit tegen grote problemen aangelopen.
  Bij vragen kan ik altijd even snel bellen of mailen, en ook als er met de planning even niet uit kom helpen ze attent mee.
  Gewoon dikke priem :)


Bezoek Susa

Schrijf een review