Bij SUSA flexibel studentenwerk vind jij als student de perfecte bijbaan die je makkelijk kunt combineren met je studie en (sport)activiteiten. Bij SUSA geef je wekelijks door wanneer je wilt werken, superflexibel dus. Al meer dan 70 jaar is het onze missie om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Hierdoor kunnen zij werk en studie goed combineren. Met dat doel is SUSA (Stichting Utrechtse Studenten Arbeidsvoorziening) in 1947 opgericht door universiteit en studenten. Inmiddels is SUSA uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf en staat het nog altijd voor de belangen waarvoor het ooit is opgericht. Onze missie wordt vormgegeven in het door SUSA ontwikkelde Poolconcept�. Hiermee biedt SUSA studenten en opdrachtgevers een stabiele maar flexibele werkrelatie. SUSA is gespecialiseerd in het organiseren van studentenpools. De SUSA-studenten worden specifiek voor ��n bedrijf geworven en alleen daar ingezet. Middels het Poolconcept� ontzorgt SUSA, naast het rekruteren en verlonen van geschikte studenten, haar opdrachtgevers door ook de inzet en begeleiding van onze studentenpools te organiseren.


Baan te combineren met studie

Susa is namelijk het enigste uitzendbureau voor studenten waar studie en werk echt met elkaar gecombineerd kunnen worden. Bij het inplannen van de uren wordt rekening gehouden met het rooster van de studenten, de tentamens en eventuele stage periodes. Studenten kunnen ook zelf aangeven indien zij voor langere tijd niet beschikbaar zijn.


Salaris

Voordat een uitzendkracht van start gaat bij een opdrachtgever, wordt eerst de uitzendbevestiging overhandigd. Hierop staan alle voorwaarden, die betrekking hebben op de opdracht. Hierop staat ook aangegeven wat de beloning van de uitzendkracht zal zijn. Het salaris van de uitzendkrachten wordt wekelijks op de donderdag, in de aansluitende week, op het opgegeven bankrekeningnummer overgemaakt. Over het algemeen duurt het overmaken van het salaris ongeveer een werkdag. Indien het salaris op de vrijdag na 12.00u nog is ontvangen, kan men contact opnemen met Susa.


Inschrijven

Susa beschikt namelijk over een hoofdkantoor in Utrecht van waaruit het personeel in geheel Nederland wordt ingezet. Bij de inschrijving moet men het volgende overleggen: - een geldig identiteitsbewijs (paspoort of Identiteitskaart) - een geldige verblijfsvergunning (indien van toepassing) - burgerservicenummer (staat op je ID bewijs, of is op te vragen bij de Belastingdienst) - een collegekaart - bankpas - c.v. - rijbewijs (indien van toepassing).


Uitschrijven

Personen die zich hebben ingeschreven en die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van Susa kunnen zich telefonisch uitschrijven via het nummer 088-2357872 of via het e- mail adres [email protected]


Contact gegevens

SUSA studenten uitzendbureau Maliebaan 87 3581 CG Utrecht Postadres: Postbus 13153 3507 LD Utrecht Telefoon: 088-2357872 Openingstijden: ma t/m vrij 9:00-17:30 uur


Zorgverzekering

Susa heeft voor haar uitzendkrachten een collectieve zorgverzekering afgesloten bij Zilveren Kruis. Uitzendkrachten, die maar voor een korte periode bij Susa werken, kunnen gedurende de gehele contractperiode (met een maximum van 1 jaar) een verzekering afsluiten. Zorgtoeslag De zorgtoeslag is een onderdeel van de basiszorgverzekering. Uitzendkrachten kunnen hiervoor in aanmerking komen als zij aan de voorwaarden voldoen. In dit geval kunnen zij in aanmerking komen voor een maandelijkse tegemoetkoming om de kosten van de nominale premie te dekken. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van het inkomen en dat van de eventuele partner. Wie een laag inkomen heeft, krijgt meer toeslag dan iemand met een hoger inkomen.


Susa Reviews

  super

  volledig eens met de (positieve) recensies hier :) weinig aan toe te voegen, heb het iig super naar mijn zin bij mijn susa baan

  harstikke top

  werk nu al best lang namens susa en het is gewoon helemaal top. fijne collega's en een lekker salaris, en omdat het lekker flexibel is past het fijn naast mijn studie. echt priem dus

  Sterke punten
  flexibel en lekker salaris

  Nice bedrijf!

  Goede ervaring met Susa, ben zelf erg tevreden en ook vriendinnen die via Susa werken hoor ik altijd positief over het bedrijf. Niks op aan te merken dus.

  prima proces

  lees hier veel dingen over dat het selectieproces niet helemaal fijn is, misschien is het ondertussen veranderd - maar ik ben nu net aan de slag gegaan en heb nergens problemen mee gehad. Sollicitatiegesprek ging online en verliep volledig soepel, er werd ook snel gereageerd op mijn mails met vragen. Oh en iedereen klonk ook oprecht vriendelijk en geïnteresseerd aan de telefoon, had niet het idee dat er een soort van spelletje met me gespeeld werd of dat ik aan het lijntje werd gehouden. maarja, dikke prima dus :)

  chille omgeving

  Ben als student een maandje terug ongeveer begonnen aan een baantje via susa en ben er echt super tevreden over. Werk in een jong team met bijna alleen medestudenten en de sfeer die er daardoor heerst is gewoon heel aangenaam. Echt aan te raden als je iets zoekt voor naast je studie :)

  5 sterren

  Onlangs begonnen met werken via Susa en ben tot op heden erg tevreden. Ze houden goed rekening met je studie en de werktijden zijn daarom flexibel. Ik zou het anderen zeker aanraden om via Susa te gaan werken!

  Goed!

  Zeer tevreden over Susa. Ik heb eigenlijk niets negatiefs op te merken.

  Ik ben zeer tevreden

  Ik heb tot nu toe alleen maar hele goeie ervaringen met SUSA. Ze zijn goed te bereiken en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen. Ook het uurloon valt me zeker niet tegen. Dus: aanrader

  Snap alle negativiteit niet

  oprecht geen idee waarom er zoveel negativiteit heerst hier in de reviews, ben zelf iig super enthousiast bij SUSA. Werk niet als uitzendkracht maar op het kantoor zelf (wel als parttime student) en wordt echt super behandeld. Er wordt rekening gehouden met mijn wensen qua planning en ze zijn super begripvol, ook de sfeer is super. Loon is ook prima, niets bijzonders though maar wel gewoon decent.

  Sterke punten
  vriendelijke omgeving, er wordt rekening met je gehouden

  Top bedrijf

  Ik werk nu al sinds een half jaar voor SUSA, en ben nog nooit tegen grote problemen aangelopen. Bij vragen kan ik altijd even snel bellen of mailen, en ook als er met de planning even niet uit kom helpen ze attent mee. Gewoon dikke priem :)

  Fijn bedrijf!

  Ik werk inmiddels al een tijdje voor SUSA en dat bevalt me erg goed. De uitbetaling verloopt goed en ik kan wekelijks flexibel mijn uren inplannen. Contact met SUSA verloopt ook prettig. Ik kan iedereen aanraden om via SUSA te gaan werken!

  Top service!

  Hele goeie ervaring met SUSA! Contact verloopt soepel en goed. Wekelijkse uitbetaling is fijn en ze staan altijd klaar als je vragen hebt.

  Sterke punten
  Contact en klantenservice

  Uren en loon

  Ik ben het er mee eens, in de vacature staat dat je zoveel uur gaat werken. Dat is niet zo, het kan zijn dat je minder werkt. Dit komt vaak voor. Susa verwacht wel dat je een x aantal uren per week beschikbaar bent, maar Susa kan niet garanderen dat je ook zoveel uren gaat werken👎. Niet fijn om elke keer een ander inkomen te hebben. Kijk dus bij andere uitzendbureaus daar heb je wel vaste uren en weet je hoeveel loon je krijgt per week of maand.

  Niet chill

  Niet chill om voor Susa te werken. Wekelijks moet je minimaal een aantal uren beschikbaar zijn, maar het is onzeker of je ook daadwerkelijk wordt ingepland voor die uren. Dit is een groot nadeel.

  ! Hoort bij vorige bericht

  * zo onderscheidend is Susa NIET *

  Selectie sloeg nergens op

  Selectie sloeg nergens. Ben blij dat ik niet via Susa ben gaan werken nu ik al deze slechte reviews lees! P.S. @Tim Iedereen heeft recht op vakantiegeld. Zo onderscheidend is Susa. Reiskostenvergoeding en toeslag krijg je bij de meeste werkgevers en in goed overleg met een werkgever kan flexibel werken vaak wel. Het is mij ook gelukt!

  Onbetrouwbaar uitzendbureau

  Ik hoorde dit al van andere studenten: wanneer je voor Susa werkt er gaat altijd wel wat mis. Ze hadden gelijk! Problemen die worden veroorzaakt door Susa zijn niet zo op te lossen met een simpel telefoontje. Herhaaldelijk worden er fouten gemaakt. Ze zijn onbetrouwbaar en zeggen dingen toe of beloven dingen toe om je aan het lijntje te houden. Uiteindelijk komt hier niks van terecht. Jij bent hier uiteindelijk de dupe van. Conclusie: Ik zal nooit meer voor Susa werken. Ik werk nu op een soortgelijke functie, maar dan voor een andere werkgever/uitzendbureau. Net zo flexibel.

  Sterke punten
  Vrij weinig

  Zwakke punten
  Altijd problemen

  Amateuristisch uitzendbureau

  Amateuristisch uitzendbureau

  Susa

  Mensen zeiken echt dood hier, heb nog nooit zoveel geld verdiend in mn leven Als bij susa🤣🤣😂 reiskosten+toeslag+vakantiedagen en uren deze mensen zijn teveel gewend van hun werkgever. Als er iets geregeld moet worden ff bellen en niet zo online zeiken. Top werkgever! 😘

  Sterke punten
  Flexibel en lekker betaald

  Zwakke punten
  Af en toe bugs in de site

  Slechte uitzendbureau. Zoek verder!

  Susa is slecht in de communicatie naar studenten: 1. Er wordt foutieve informatie gegeven 2. Niks is doordacht 3. Als je Susa aanspreekt op fouten die ze maken ten koste van de student, dan horen ze het aan en vegen het vervolgens onder het tapijt. \\r\\nOok werk je tegen minimumloon. Als je op dezelfde functie ergens anders solliciteert dan verdien je daar gegarandeerd meer. Wil je toch werken via een uitzendbureau? Zoek verder.

  Slecht slecht slecht

  Slechte organisatie

  Sterke punten
  Niks

  Waarschuwing, allerslechtste uitzendbureau!

  Er worden allerlei beloftes gedaan, maar Susa komt zijn beloftes niet na. Susa is er heel goed in om je om de tuin leiden. Susa is onbetrouwbaar en ik raad je aan om aan de slag te gaan via een andere uitzendwerkgever. Ook worden de vacatures op de website van Susa mooier omschreven dan het in werkelijkheid is.

  Zwakke punten
  Allerslechtste uitzendbureau

  Waarschuwing, allerslechtste uitzendbureau!

  Er worden allerlei beloftes gedaan, maar Susa komt zijn beloftes niet na. Susa is er heel goed in om je om de tuin leiden. Susa is onbetrouwbaar en ik raad je aan om aan de slag te gaan via een andere uitzendwerkgever. Ook worden de vacatures op de website van Susa mooier omschreven dan het in werkelijkheid is.

  Zwakke punten
  Alles Allerslechtste uitzendbureau

  Scroll vooral helemaal naar beneden en lees de slechte reviews of filter op 1 of 2 sterren

  Zie je een vacature bij Susa? Zoek vooral verder en solliciteer via een ander uitzendbureau. Het is een hele slechte uitzendbureau. Ik ben totaal niet te spreken over Susa. De professionaliteit en organisatievermogen van Susa in cijfers uitgedrukt is een dikke onvoldoende 1/10. Jong bedrijf en ze zijn vooral uit om veel geld te verdienen aan jonge en naïeve studenten. De werkzaamheden stellen ook niet veel voor.

  Zwakke punten
  - Jonge onkundige organisatie - Solliciteer niet via Susa, maar via een ander uitzendbureau. - Susa schrijft hier haar eigen goede reviews, want als je helemaal naar bededen scrolt dan zijn de (allereerste) reviews zeer slecht te noemen. - Filter vooral op 1 ster of 2 sterren klik rechtsboven naast Susa reviews

  Scroll vooral helemaal naar beneden en lees de slechte reviews of filter op 1 of 2 sterren

  Zie je een vacature bij Susa? Zoek vooral verder en solliciteer via een ander uitzendbureau. Het is een hele slechte uitzendbureau. Ik ben totaal niet te spreken over Susa. De professionaliteit en organisatievermogen van Susa in cijfers uitgedrukt is een dikke onvoldoende 1/10. Jong bedrijf en ze zijn vooral uit om veel geld te verdienen aan jonge en naïeve studenten. De werkzaamheden stellen ook niet veel voor.

  Zwakke punten
  - Jonge onkundige organisatie - Solliciteer niet via Susa, maar via een ander uitzendbureau. - Susa schrijft hier haar eigen goede reviews, want als je helemaal naar bededen scrolt dan zijn de (allereerste) reviews zeer slecht te noemen. - Filter vooral op 1 ster of 2 sterren klik rechtsboven naast Susa reviews


Bezoek Susa

Schrijf je eigen review