Susa - 17 Reviews

Last updated: 23 september 2019
Susa Logo

55% aanbevolen, 17 Reviews

  1. Susa
  2. Baan te combineren met studie
  3. Salaris
  4. Inschrijven
  5. Uitschrijven
  6. Contact gegevens
  7. Zorgverzekering
  8. Susa Reviews
  9. Schrijf ook een review over Susa

Susa

Bij SUSA flexibel studentenwerk vind jij als student de perfecte bijbaan die je makkelijk kunt combineren met je studie en (sport)activiteiten. Bij SUSA geef je wekelijks door wanneer je wilt werken, superflexibel dus.

Al meer dan 70 jaar is het onze missie om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Hierdoor kunnen zij werk en studie goed combineren. Met dat doel is SUSA (Stichting Utrechtse Studenten Arbeidsvoorziening) in 1947 opgericht door universiteit en studenten.

Inmiddels is SUSA uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf en staat het nog altijd voor de belangen waarvoor het ooit is opgericht. Onze missie wordt vormgegeven in het door SUSA ontwikkelde Poolconcept®. Hiermee biedt SUSA studenten en opdrachtgevers een stabiele maar flexibele werkrelatie.

SUSA is gespecialiseerd in het organiseren van studentenpools. De SUSA-studenten worden specifiek voor één bedrijf geworven en alleen daar ingezet. Middels het Poolconcept® ontzorgt SUSA, naast het rekruteren en verlonen van geschikte studenten, haar opdrachtgevers door ook de inzet en begeleiding van onze studentenpools te organiseren.

Susa Details

Hits: 872

URL: http://www.susa.nl/index.html

Categorieën: Studenten Uitzendbureaus

Reviews: 17

Baan te combineren met studie

Susa is namelijk het enigste uitzendbureau voor studenten waar studie en werk echt met elkaar gecombineerd kunnen worden. Bij het inplannen van de uren wordt rekening gehouden met het rooster van de studenten, de tentamens en eventuele stage periodes. Studenten kunnen ook zelf aangeven indien zij voor langere tijd niet beschikbaar zijn.

Salaris

Voordat een uitzendkracht van start gaat bij een opdrachtgever, wordt eerst de uitzendbevestiging overhandigd. Hierop staan alle voorwaarden, die betrekking hebben op de opdracht. Hierop staat ook aangegeven wat de beloning van de uitzendkracht zal zijn.

Het salaris van de uitzendkrachten wordt wekelijks op de donderdag, in de aansluitende week, op het opgegeven bankrekeningnummer overgemaakt. Over het algemeen duurt het overmaken van het salaris ongeveer een werkdag. Indien het salaris op de vrijdag na 12.00u nog is ontvangen, kan men contact opnemen met Susa.

Inschrijven

Susa beschikt namelijk over een hoofdkantoor in Utrecht van waaruit het personeel in geheel Nederland wordt ingezet.

Bij de inschrijving moet men het volgende overleggen:
- een geldig identiteitsbewijs (paspoort of Identiteitskaart)
- een geldige verblijfsvergunning (indien van toepassing)
- burgerservicenummer (staat op je ID bewijs, of is op te vragen bij de Belastingdienst)
- een collegekaart
- bankpas
- c.v.
- rijbewijs (indien van toepassing).

Uitschrijven

Personen die zich hebben ingeschreven en die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van Susa kunnen zich telefonisch uitschrijven via het nummer 088-2357872 of via het e- mail adres [email protected]

Contact gegevens

SUSA studenten uitzendbureau
Maliebaan 87
3581 CG Utrecht

Postadres:
Postbus 13153
3507 LD Utrecht

Telefoon: 088-2357872
Openingstijden: ma t/m vrij 9:00-17:30 uur

Zorgverzekering

Susa heeft voor haar uitzendkrachten een collectieve zorgverzekering afgesloten bij Zilveren Kruis. Uitzendkrachten, die maar voor een korte periode bij Susa werken, kunnen gedurende de gehele contractperiode (met een maximum van 1 jaar) een verzekering afsluiten.

Zorgtoeslag
De zorgtoeslag is een onderdeel van de basiszorgverzekering. Uitzendkrachten kunnen hiervoor in aanmerking komen als zij aan de voorwaarden voldoen. In dit geval kunnen zij in aanmerking komen voor een maandelijkse tegemoetkoming om de kosten van de nominale premie te dekken. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van het inkomen en dat van de eventuele partner. Wie een laag inkomen heeft, krijgt meer toeslag dan iemand met een hoger inkomen.


Susa reviews (19):

Susa - Studentenwerk

0

Review:
Het is een fijne werkgever. Alles wordt netjes met je geregeld. Goed verdienen ook!

Sterke punten:
goed verdienen

Zwakke punten:
geen

Fernando beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - Fijn flexibel via SUSA

0

Review:
Het fijnste vind ik dat je mag variëren in de uren en dus ook minder kunt werken als het even niet uitkomt. Ik vind de mensen van SUSA juist super aardig en attent en begrijp de mindere recensies niet zo. Misschien de functie niet goed bekeken??
Alles gaat netjes: wekelijkse uitbetaling, makkelijke portal en sinds kort een handige app voor de planning waarmee je ook kunt ruilen. Super!

Sterke punten:
Nieuwe app
Echt flexibel werken
Aardige mensen
Netjes

Zwakke punten:
Geen

Johan beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - Werken

0

Review:
mooi werken bij een mooi werkgever. Erg jammer dat ik moest stage lopen, anders was ik wel langer gebleven!

Sterke punten:
Wekelijks salaris ontvangen

MArvin beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - Leuk en inspirerend bedrijf om bij te werken!

0

Review:
SUSA is een organisatie waarbij veel mogelijkheden zijn om je als individu te ontplooien. Doordat je zowel met studenten als met opdrachtgevers te maken hebt, is het werk nooit saai. Dit beide in combinatie met de prettige sfeer door de leuke collega's maakt dat ik elke dag met plezier naar werk ga.

Sterke punten:
Leuke werkplek, prettige collega's, veel doorgroeimogelijkheden.

Zwakke punten:
Geen... Het is wel zo dat als je een goed idee hebt, dat jij het zelf dan ook mag oppakken.

L. beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - Aanbod onderscheidend t.o.v. andere studentenbijba

0

Review:
In totaal heb ik één jaar via SUSA gewerkt. Ik heb me gedurende tijd kunnen ontwikkelen en goed bij kunnen verdienen, terwijl dit nooit ten kostte is gegaan van mijn studieresultaten.

Sterke punten:
+ Goed te combineren met je studie
+ Bovengemiddeld uurloon
+ Fantastische collega's

Zwakke punten:
Geen

Jur beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - Aanbod onderscheidend t.o.v. andere studentenbijba

0

Review:
In totaal heb ik één jaar via SUSA gewerkt. Ik heb me gedurende tijd kunnen ontwikkelen en goed bij kunnen verdienen, terwijl dit nooit ten kostte is gegaan van mijn studieresultaten.

Sterke punten:
+ Goed te combineren met je studie
+ Bovengemiddeld uurloon
+ Fantastische collega's

Jur beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - Heel tevreden

0

Review:
Ik heb in tegenstelling tot een aantal hieronder alleen maar positieve ervaringen gehad bij SUSA. In 2014 heb ik een jaar via SUSA gewerkt en daar werd ik heel professioneel bij geholpen. De recruiters waren heel geìnteresseerd en dachten goed met me mee. Wegens mijn studie ben ik toen gestopt bij SUSA, maar inmiddels ben ik alweer een jaar aan de slag via SUSA bij een nieuwe werkgever. Het loon is super en er wordt altijd rekening gehouden met mijn studierooster. Het bedrijf is jong en bestaat uit veel studenten, waardoor het misschien niet altijd even professioneel overkomt. Maar ik vind het persoonlijk alleen maar fijn dat de recruiters zelf ook vaak studenten zijn en geen stugge oude mannen (om maar een voorbeeld te geven). Zo blijft het allemaal heel flexibel en relaxt, en wordt er echt goed met je meegedacht. Ik heb al veel mensen aangeraden om bij SUSA te werken en ik hoor hier alleen maar positieve verhalen over.

Sterke punten:
- Wekelijks uitbetaald
- Denken met je mee
- Hele flexibele werkgevers
- Snappen het leven en de behoeftes van studenten

Lieke beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - SUSA

0

Review:
Ik snap eigenlijk niet zo goed waar de slechte punten vandaan komen, het kan zijn dat het er vroeger inderdaad slechter aan toe ging, maar ik ben sinds kort door de sollicitatieprocedure gegaan met vrij weinig moeite en heb er nu een baan die goed bevalt!

In recensies staat dat de interviewers weinig interesse tonen, echter heb ik hier niets van ervaren en ik werd ook telkens vol enthousiasme gebeld met updates.

Het werk zelf is ook harstikke fijn, het werk is zoals beloofd erg flexibel en ik kan mezelf gewoon opgeven wanneer ik zin/tijd heb om te werken.

Sterke punten:
- flexibele werktijden
- op zich prima loon
- sollicitatie ging soepel

Anoniem beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - Goed verdienen

0

Review:
Ik werk heerlijk naast mijn studie voor een toffe werkgever en krijg goed betaald. Heerlijk om wekelijks uitbetaald te krijgen! Helemaal tevreden!

Sterke punten:
Wekelijks uitbetaald krijgen en flexibel mijn uren inplannen

Zwakke punten:
Alleen voor studenten

Bram Veenk beveelt Susa aan bij vrienden/bekenden

Susa - Slecht, slecht en slecht.

0

Review:
Zijn tijdens het sollicitatiegesprek totaal niet geïnteresseerd, lezen een script en letten niet op wat je zegt. Vervolgens wordt er verweten dat je niet voldoende gemotiveerd bent terwijl je in het gesprek duidelijk hebt aangegeven wat je motivatie is, maar mevrouw zat weer eens niet op te letten en heeft het dus niet meegekregen. Willen gewoon over de rug van studenten verdienen, tip solliciteer zelf bij het bedrijf van de vacature dan bij Susa. 1. Het is veel handiger, want je komt er meteen achter of het bedrijf het wel in je ziet zitten, bij Susa moet je eerst 2x op gesprek komen en dan alsnog naar het bedrijf gaan voor een 3e gesprek dit kost veel te veel tijd. 2. Susa verdient niet over jou rug heen, maar je verdient door direct bij het bedrijf te solliciteren gewoon je eigen centjes en hoeft je niet voor een slecht uitzendbureau als Susa te verantwoorden.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Metin beveelt Susa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Susa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Susa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Susa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Susa