Reviews van deze auteur

Vaak achter je geld aanvangen

Review over Unique

De consulenten zijn aardig en behulpzaam, en mijn contactpersoon reageert ook snel en denkt goed mee.

Echter de administratie is echt een zootje; je moet vaak achter je geld aanvangen. Op vrijdagen wordt uitbetaald en dan zie je een dag later weer dat je loon niet is uitbetaald. Kijk je in je loonstrook, is het afgekeurd om de meest domme redenen die niet aan mij of aan het bedrijf waar ik werkzaam ben te wijten zijn, maar aan hun eigen slechte administratie.

Uitgestelde uitbetalingen door overmacht (bijvoorbeeld door een bankstoring) worden ook niet of niet tijdig gecommuniceerd. Wanneer je belt om verhaal te halen wordt je steeds doorverwezen.

Ik heb zo mijn bedenkingen bij dit uitzendbureau. 1 op 1 contact is goed, maar hun prestaties zijn niet consistent en betrouwbaar. Het is vervelend om steeds zelf achter zaken aan te moeten gaan die je als werknemer en als bedrijf dat een uitzendbureau inhuurt, toevertrouwt aan een bureau dat hiervoor verantwoordelijk is. Soms vraag ik me af wat nu de meerwaarde is van dit uitzendbureau als tussenpartij, aangezien ik veel vaker in de telefoon moet klimmen dan je redelijkerwijs zou moeten aanvaarden van een uitzendbureau.

Sterke punten
- Snel, vriendelijk en effectief één op één contact met de consultant.

Zwakke punten
- Administratief inefficiënt: binnen de organisatie niet altijd duidelijk wie er verantwoordelijk is of aangesproken kan worden bij bepaalde fouten of onduidelijkheden. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

- Je moet veel vaker achter je loon aan bellen dan je redelijkerwijs zou mogen verwachten.

- Gebrekkige of afwezige communicatie bij overkoepelende problemen zoals bankstoringen of uitgestelde betalingen. Onduidelijk wie je kan bereiken bij vragen.

reacties: