Reviews van deze auteur

Gebakken lucht

Review over PagePersonnel

Door een recruiter benaderd n.a.v. mijn CV op een vacaturebank. Hadden een leuke vacature voor me. Daarheen geweest voor een intakegesprek. De dame in kwestie had me buiten mijn weten om al voorgesteld bij het bedrijf en die waren erg enthousiast. Aangeven dat ik wel op gesprek wilde waarna ze aangaf dat ze mij voor ging stellen (vond ik vreemd gezien ze zei dat ze dat al gedaan had). Een aantal dagen later werd ik gebeld dat het helaas toch niet door ging. Daarna maandenlang niets meer gehoord.

Tot mijn verbazing zie ik diverse passende vacatures op hun website. Zelf maar gebeld. Zouden er op terug komen. Hoorde wederom niets om vervolgens dezelfde vacature in een ander jasje weer tegen te komen online en ik ben niet meer gebeld.

Deze mensen doen helemaal niets voor je. Draait alleen maar om cijfertjes daar, dit hoor ik ook van mensen in mijn omgeving. Functieprofielen die online staan komen niet overeen met werkelijke vacature en contact onderhouden met werkzoekenden is ook niet hun sterkste kant.

Erg teleurgesteld in dit bureau. Denk dat je eerder een baan vindt zonder bemiddeling van Page Personnel want ze doen helemaal niets voor je.

Sterke punten
Doen zich voorkomen alsof ze heel speciaal zijn.

Zwakke punten
Niet eerlijk over vacatures, gebrek aan communicatie.

reacties: