Reviews van deze auteur

slechte ervaringen met walters people

Review over Walters People

Helaas kan ik bovenstaande reviews alleen maar beamen.
Heb sinds de oprichting van Walters People al ruim 70 tot 80 keer gereageerd op passende vacatures, maar nooit uitgenodigd voor een intakegesprek, laat staan voorgesteld.
Ze zeiden ook dat vijftigplussers een eerlijke kans zouden krijgen, maar ik ben er inmiddels wel achter dat dit helemaal niet het geval is. Laatst op een passende vacature gereageerd, die heel mooi aansloot op mijn wensen, ambities en ervaring. Ik heb de rekruiter Inge van Heesch gebeld, maar madame nam niet eens de moeite om even mijn cv erbij te pakken en de vacature door te spreken.
Bits en kortaf was de toonzetting. Daarna niks meer gehoord van deze arrogante recruiter. Het is net een frikadelleportiek: je stopt je cv erin en als die er na een week nog niet is uitgehaald is die automatisch geexpireerd.
Je blijft dus aan een dood paard trekken

Sterke punten
Ze blijven volharden in hun werkwijze: liefst kandidaten met 2 tot 5 jaar werkervaring (ervaren starters) en kandidaten met 5 tot max tien jaar werkervaring( ja leeftijdsdiscrimatie dus) met de ervaring van een vijftigjarige en een het minimumloon van een 18 jarige. En dat in een markt waarin de economie floreert en er een tekort is aan goed (financieel) personeel. Bij hun dus blijkbaar niet, want ze selecteren nog wel even door tot ze hun wenskandidaatje hebben. Erg knap dus.

Zwakke punten
Arrogante recruiters met een dedaine houding naar ervaren kandidaten boven de veertig. Slechte communicatie. Geen terugkoppeling. Imagebuilding met een hoop bla bla bla op de website, recruiters met tandpastasmiles, die het geen moment waar kunnen maken.

reacties: