Reviews van deze auteur

Startpeople betaald na ruim 3 maanden nog steeds niet uit.

Review over Start People

Ik heb Dinsdag 26-06-2018 gewerkt bij DHL en daar gereden op de Heftruck om te laden en lossen. Ik heb gewerkt vanaf 9:00 tot 13:00 maar heb nog steeds tot de dag van vandaag geen betaling hiervan ontvangen. Jilly Felicia en Shalini Sowikromo hebben mij meerdere malen beloofd dit zo spoedig mogelijk uit te betalen en ik ben zelfs op afspraak geweest om het contract te tekenen op 06-09-2018, dit is ruim 2 maanden na het werk en Shalini beloofde mij op deze dag dat mijn salaris en de 100% reiskosten vergoeding die beloofd was op de eerst volgende Vrijdag uitbetaald zou worden. Ik heb tot heden nog steeds niks ontvangen en ben uit m'n slof geschoten via de mail omdat dit vreselijk irritant is. Hierdoor negeren zij mijn emails en weigeren ze het geld te betalen dat eerlijk verdiend is. Ik zou vooralsnog graag dit beloofde geld (4 werkuren + 100% reiskosten vergoeding dit is ruim 9 euro per werkdag, en ik heb de reis 2 keer gemaakt. Plus de 8 wachtdagen 5% en het van 1% per wachtdag wat dus oploopt tot het maximum van 50% extra op mijn bankrekening willen zien) Dit is geen manier van handelen natuurlijk. Sterker nog, het is hartstikke illegaal om iemand zonder het contract en inscannen van de certificaten op de heftruck te laten rijden en ik zal dit zeker op de manier en het niveau wat er nu vertoond word gaan aankaarten.

Met vriendelijke groet,

Fabian van der Lem

Sterke punten
Ze boden me direct weer nieuwe werk aan maar dit heb ik geweigerd omdat ik tot de dag van vandaag nog steeds niet uitbetaald ben.

Zwakke punten
Gewoonweg niet uitbetalen, dit is belachelijk en schandalig!
Ik zou nooit iemand dit K*T uitzendbureau aanraden. Vooral niet de vestiging in Rotterdam. Wat een bende is het daar zeg.

reacties: