Reviews van deze auteur

Adecco slecht

Review over Adecco

Zeer slecht.
Na tweede week gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat de salaris te laat betaald werd, dus gelijk gebeld en de zogenaamde begeleider(intercedent)weet nooit van iets en verwijs je naar afdeling support, daar krijg je meer schuld naar je toe geschoven dan hulp.
Kortom in plaats van begrip voor je financiële omstandigheden worden ze boos op jou, want (Sorry volgende salaris is pas weer volgende week woensdag en niet eerder).Dit is niet wat je noemt je werkers bij staan.
Zeer triest, want als je al gewerkt hebt hoef je geen rekening met hun systeem foutje te houden.Dit is een richtings verkeer en zou niet mogen helemaal niet als je een medewerker aan de lijn krijgt die je letterlijk laat weten dat zij de baas is.Ik zal de naam niet noemen, maar deze dame doet de betalingen en hoort je financiële vragen netjes te beantwoorden vooral als het hun ( Systeem fout)is.Zeer triest dit vooral afdeling support in Utrecht.

Sterke punten
Geen, want alles is slecht.

Zwakke punten
Slecht met betalen en met vragen beantwoorden.

Onbetrouwbaar Adecco

Review over Adecco

Nou nou Adecco hou je wel aan de betaling termijn als mensen punctueel zijn.
Zeer slecht dat de salarissen te laat worden betaald en als je de support afdeling beld krijg je een grotte mond van de Dame achter de telefoon, dus je werkt en zij verdienen aan jou, maar je word als een nul behandeld.
Drie keer late betaling en zidra je contact opneemt dN is het sorry het systeem is fout.
En de rekeningen stappenplan zich op thuis.Super bedankt Adecco Utrecht.De directie zou de dame die daar een grote mond zet en machtig doet tegen hardwerkende flexkrachten moeten ontslaan dan voelt ze hoe het is om weinig geld te hebben, want dit intereseerd haar niet.Echt zeer slecht voor heel adecco.

Sterke punten
Geen .

Zwakke punten
Niet goed voir de flexwerkers en onbetrouwbaar met betalen.

Adecco slechte uitzendbureau

Review over Adecco

Na mijn aanname bij een firma, kwam ik erachter dat adecco slecht je salaris betaald, want je salaris hoort iedere woensdag op rekening te staan, maar dit gebeurd niet en ik heb daar door in de schulden gestaan zodat mijn huur op tijd betaald kon worden.
Ik ben een alleenstaande moeder, dus heb niet zo een buffer om dit aan te nemen.
Bwdankt Adecco voordeze deze slechte ervaring.En de Persoon die je hoirt te spreken een of andere Elys ofzo die doet, maar heel stoer als je uitleg dat je je centjes nodig hebt. Mevrouw zegt sorry voor de fout in ons systeem, maar ik geef geen voorschot wacht maar tot volgende week woensdag,Dit is niet zo als het hoort vooral als je loyaal bent en netjes.
Al en al Adecco in Utrecht zeer slecht en niet vriendelijk tegen zijn flexwerkers.
Triest dit zou op kassa en Radar moeten komen als meer mensen zijn klachten verzamelen.

Sterke punten
Geen, niet 1%.

Zwakke punten
Slecht , onbetrouwbaar en onmenselijke gedrag.

reacties: