Reviews van deze auteur

Zeer slecht

Review over Susa

Ten eerste moet je veel te veel moeite doen om te solliciteren. 2 x een telefonisch gesprek en een Skype gesprek om daarna nog met het bedrijf waarvoor je solliciteerde een gesprek te hebben is belachelijk veel moeite. Dit kan efficiënter.

Ten tweede zijn de telefonische gesprekken een lachertje, de recruiter luistert niet naar je antwoorden en leest gewoon standaard vragen achter elkaar op. Hierdoor moet je vaak dingen herhalen.

Ten derde is de manier waarop ze doorgeven of je het geworden bent of niet verschrikkelijk. Ze verplaatsten het moment van bekendmaking bij mij. Dan word je gebeld en zit je vol zenuwen en dan zeggen ze we willen nog andere sollicitanten afwachten. (Dan weet je het eigenlijk al wel) Ze beloven je over 2 dagen terug te bellen maar doen dit dan niet. Wanneer je zelf dan belt weten ze eerst niet waar je het over hebt, dan gaan ze overleggen met collega’s, dan word er verteld dat je niet geschikt bent (terwijl je een opleiding in die richting doet en al 3 jaar ervaring hebt) en dan zeggen ze doodleuk, kijk verder op onze site en solliciteer op andere vacatures. Ik kreeg niet eens excuses voor het niet terug bellen.

Sterke punten
Ze nemen telefoon snel op

Zwakke punten
Al het andere

reacties: