Reviews van deze auteur

T&E, nu wel oke

Review over T&E Groep

Na een moeilijke aanloop met T&E, zie een eerdere review van mij, is alles nu wel goed geregeld.
In het verleden heb ik heel wat problemen gekend op het gebied van communicatie en contact met T&E.
Maar uiteindelijk is er binnen T&E op het gebied van communicatie en contact een flinke verbetering doorgevoerd Alles wordt nu keurig geregeld, en als er dan toch nog wat is, is dit bespreekbaar en worden problemen daadkrachtig aangepakt en zo nodig opgelost. Ik durf te zeggen dat we veel van elkaar hebben geleerd, en dat het onderlinge respect nu zeker aanwezig is.

Sterke punten
Hebben toegegeven dat er in het verleden zaken verkeerd zijn gegaan, hebben beterschap beloofd. En zijn dit ook nagekomen. Hebben op een zeer positieve manier het personeelsbeleid verbeterd.

Zwakke punten
Wat mij betreft zijn die opgelost

Super ervaring met Adecco

Review over Adecco

Ik met heel veel plezier voor Adecco Zaandam gewerkt. helaas was het maar voor een klein half jaar.
Maar salaris krijg je keurig elke week, al moest ik mijn werkgever wel vragen om dan op de maandag mijn uren goed te keuren. Maar als dit niet op tijd gebeurde kreeg ik altijd een bericht van Adecco, zodat ik dit kon regelen.
Als er iets was, kreeg ik direct een vaste medewerker van Adecco te spreken. of werd z.s.m. terug gebeld.
Ik ben nu een jaar verder, heb inmiddels wat andere ervaringen met uitzendbureaus. Maar Adecco stat bij mij op 1, als het over uitzendwerk gaat.

Sterke punten
Goed contact, beloofde salaris op elke woensdag.
Prettig personeel, staan altijd klaar voor hun uitzendkrachten.

Zwakke punten
niet mee gemaakt

Slechtste uitzendbureau om voor te werken

Review over T&E Groep

Nog nooit voor zo'n slecht uitzendbureau gewerkt.
Ik werk fulltime, 38u/week bij Hornbach.
Leuk werk maar ik stop met werken voor T&E
Op gebouwde vakantie uren worden standaard uitbetaald, ook als je langer tijd ergens werkt. Zit dus het beloofde salaris meegerekend.Salaris valt dus nog meer tegen als je uren wilt opsparen voor een paar dagen vrij ! Want je vakantiegeld zit daar ook bij!
Communicatie is bijzonder slecht, Of ziekte dagen, op de 1e "ziekdag" die voor je zelf is, worden doorbetaald met 90% vraag ik mij na het ontvangen van mijn laatste salaris ook af.
Uitbetaling vind plaats tussen de 15e en 20e van de volgende maand!
Heb zelf kunnen regelen voor iedereen bij hornbach, die voor T&E werkt,om de keuze te hebben om vrije uren op te bouwen. Uitbetalen mag niet, als fulltimer moeten de eerste 20 dagen aan vrije uren opgebouwd worden, hier heb je wettelijk recht op. Alleen boventallige uren mogen, en dan alleen in overleg en op verzoek werknemer worden uitbetaald!. Maar standaard blijven ze vrije uren uitbetalen!

Sterke punten
Nog niet ontdekt

Zwakke punten
Zie mijn review

reacties: